ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Στις Σέρρες για τον τίτλο η «Βασίλισσα»

Το τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν δίνει αύριο (23/05, 17:00) στις Σέρρες η «Βασίλισσα του βορρά», κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό που «καίγεται» για τη νίκη, ώστε να μπει στα πλέι οφ ανόδου!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Γιαγιά από την επαρχία... με AIDS!!!

Τα περιστατικά που έχουν εντοπιστεί από τα ειδικά διαγνωστικά κέντρα μετά τη "βόμβα" που έσκασε στο κέντρο της Αθήνας με τις ιερόδουλες οροθετικές αφήνουν εμβρόντητους ειδικούς και μη.

Εστιατόριο στο Λονδίνο δέχεται δραχμές!!! (video)

Πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία παραμένει και αυτή την εβδομάδα η ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, άλλοτε με σοβαρά ρεπορτάζ και άλλοτε με χλευαστικά σχόλια.

ΠΑΤΡΑ: Έμπλεξαν οι γραμμές τους!

Είπε να αμαρτήσει λιγάκι, αλλά τής βγήκε ξινό...
Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα με επίκεντρο ένα ερωτικό τρίγωνο το οποίο μάλλον χάλασε στις... γωνίες.

Το κρύο ανέκδοτο του Στάθη με τον Τοτό και τον Σαριέγκι! (video)

Η αλήθεια είναι ότι τα «κρύα ανέκδοτα» του Στάθη αντιπροσωπεύουν πλήρως το όνομα της στήλης του στο "Ράδιο Αρβύλα"!
Και χθες βράδυ έκανε το θαύμα του!
Δεν σας λέμε περισσότερα...
Δείτε το όμως με... δική σας ευθύνη!...

ΣΟΚ: Γνωστό μοντέλο πέθανε στα 29 της χρόνια!

Το χαμόγελο της μελαχρινής καλλονής που είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate 2005...έσβησε για πάντα σήμερα το πρωί.Η 29χρονη Γιάννα παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και ελάχιστοι γνώριζαν το Γολγοθά της…
prionokordela.gr

Πανελλήνιες 2012 Βιολογία Γενικής: Συμβουλές, SOS

Ποια είναι τα θέματα SOS για τη Βιολογία Γενικής παιδείας στις Πανελλήνιες 2012; Διαβάστε τα SOS για να προετοιμαστείτε κατάλληλα.
Οι Πανελλαδικές 2012 ξεκίνησαν και συνεχίζονται με Μαθηματικά και Βιολογία Γενικής παιδείας.
Tα προτεινόμενα θέματα, SOS για τη Βιολογία Γενικής παιδείας στις Πανελλήνιες 2012 είναι τα εξής:

Πανελλήνιες 2012 Μαθηματικά Γενικής: Συμβουλές, SOS

Ποια είναι τα θέματα SOS για τα Μαθηματικά στις Πανελλήνιες 2012; Διαβάστε τα SOS για να προετοιμαστείτε κατάλληλα.
Οι Πανελλαδικές 2012 συνεχίζονται την Τετάρτη και με τα μαθήματα γενικής παιδείας.
Tα προτεινόμενα θέματα, SOS τόσο για τα μαθηματικά γενικής παιδείας στις Πανελλήνιες 2012 είναι τα εξής:

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Όχι, δεν θέλουμε τα λεφτά του δανείου!
Ο κος Βενιζέλος για άλλη μια φορά βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο: καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τον ελληνικό λαό να απαντήσουν αν θέλουν να δοθούν άλλα 25 δισ. στις Τράπεζες κι αν θέλουν να πάρουμε τη νέα δόση του δανείου.

Διακοπή νερού στα Γρεβενά..την Τετάρτη.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι η αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού (ο οποίος τροφοδοτεί την πόλη των Γρεβενών με νερό - περιοχή Αετιάς) που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/05/2012 και το Σάββατο 19/05/2012 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών φαινομένων.
Η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/05/2012 και θα έχουμε διακοπή της παροχής νερού με φυσική ροή στην πόλη των Γρεβενών για όλη την ημέρα.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην κάνουν σπάταλη χρήση νερού, λόγω της υδροδότησης της πόλης μόνο από το βοηθητικό σύστημα ύδρευσης, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ολικής έλλειψης νερού σε κάποιες περιοχές .
Για τα Δ.Δ.: Κυρακαλής, Ελάτου & τον οικισμό του Δοξαρά (συμπεριλαμβανομένου του οικισμού της Αγάπης) παρακαλούνται οι δημότες να μαζέψουν νερό για τις άμεσες οικιακές τους ανάγκες διότι σε περίπτωση διακοπής δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος υδροδότησης τους .
Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Γ.


ΣΚΟΠΙΑ: Νέα πρόκληση με άγαλμα του Φιλίππου

Δεν το βάζουν κάτω οι καλοί μας γείτονες και μετά το ηχηρό "όχι" που άκουσαν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ σχετικά με την ένταξή τους στη συμμαχία αν δε λυθεί η διαφορά με την Ελλάδα, αυτοί συνεχίζουν την εκστρατεία μετατροπής της πρωτεύουσάς τους σε ένα απέραντο μουσείο με αγάλματα και ανδριάντες αρχαίων μακεδονομάχων και βασιλιάδων.

Έτσι θα εμφανιστεί η Ελευθερία Ελευθερίου! (video)

Δείτε την τελική πρόβα της ελληνικής αποστολής..
Εμείς δεν μένει να παρά να ευχηθούμε στην Ελευθερία καλή επιτυχία...

Eurovision 2012: Απόψε ο ημιτελικός (video)

Λίγες ώρες πριν τον Α' Ημιτελικό της Eurovision και όλες οι χώρες που διεκδικούν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό, τελειοποιούν κάθε λεπτομέρεια.
Δείτε την χθεσινή πρόβα τζενεράλε της Κύπρου, με ολοκληρωμένη τη χορογραφία της Ήβης Αδάμου για το «La la Love».

Βασιλιάδες: Σκηνές από το αποψινό επεισόδιο (video)

'Ενα επεισόδιο με τίτλο «Τα πάθη του Μάρκου και της Τιτίκας»!
Η Τιτίκα μαθαίνει για τη σχέση του άντρα της με τη Νάντια και έξαλλη ζητάει την απόλυσή της (πού να μάθαινε και για τις άλλες!).

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον «βιασμό» ανήλικης από Αλβανούς στην Άρτα..

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον «βιασμό ανήλικης» στην Αρτα από Αλβανούς, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες.
Ολόκληρη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από το άκουσμα της είδησης ότι Αλβανοί βίασαν ανήλικη μπροστά στα μάτια του πατέρα της.
Ομως η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωση της διαψεύδει το γεγονός. Σχετικά με υποτιθέμενο περιστατικό βιασμού ανήλικης από 4 άτομα, συγκεκριμένα Αλβανούς, στην περιοχή της Άρτας, «γίνεται γνωστό ότι δεν υπάρχει καμία σχετική καταγγελία στις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού Άρτας αλλά και ούτε έχει αναφερθεί σχετικό συμβάν από το τοπικό νοσοκομείο».

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση... 


fimes.gr 

ΣΟΚ: Αλβανοί βίασαν ανήλικη μπροστά στον πατέρα της στην Άρτα!!!

Απίστευτο έγκλημα στην Αρτα. Διαβάστε αναλυτικά λεπτομέρειες για το έγκλημα και τον βιασμό της ανήλικης. Πότε έγινε και ποιος ήταν ο σκoπός των Αλβανών.

Μπακογιάννη: γιατί πραγματικά γύρισε στη ΝΔ;;;

Ο γάμος του Αντώνη Σαμαρά με τη Ντόρα Μπακογιάννη έγινε. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που έκανε την Ντόρα να γυρίσει πίσω στη ΝΔ;
Το “χαρούμενο” κλίμα ήταν ολοφάνερο παρά τα βλοσηρά βλέμματα και τη γενικότερη ατμόσφαιρα.

Μοιραίος Έρωτας: Ο Χαρούν θα θυσιάσει τον πατέρα του για την Εντά; (video)

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας, ο Χαρούν βλέπει το σκάφος όπου βρίσκεται παγιδευμένη η Εντά να τυλίγεται στις φλόγες της έκρηξης και χάνει το μυαλό του.
Κατηγορεί τον εαυτό του για τον άδικο χαμό της κοπέλας. Το παιχνίδι του Μπατού, όμως, δεν τελειώνει εκεί:

«Εγκεφαλικό» η Μενεγάκη: Στρίπερ τα πέταξε όλα μπροστά της! (video)

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή ήταν χθες βράδυ η Ελένη Μενεγάκη και λόγω της εορτής της οι δύο παρουσιαστές της έκαναν την μία έκπληξη μετά την άλλη.
Αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης της τραγούδησε «Χρόνια Πολλά», λίγο μετά ο Βασίλης Καλλίδης της ετοίμασε τα αγαπημένα της φαγητά...
Το χειρότερο όμως ήρθε όταν ένας στρίπερ εμφανίστηκε μέσα από ένα κουτί και άρχισε να χορεύει και να γδύνεται!
Ώσπου η Ελένη δεν άντεξε και άρχισε να τρέχει!
Δείτε το βίντεο:...

Γιατί αποχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό mou; (video)

Κι ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος δεν εμφανίστηκε καθόλου στο Πρωινό Ant1 σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε να έρθει... και να φύγει.
Ο παρουσιαστής ήταν κανονικά στην έναρξη στην εκπομπής, όμως λίγο πριν τις 10.30, όταν και άρχισε η στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ, ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ειλικρινείς σύζυγοι

Ένας μαθηματικός αφήνει ένα γράμμα στην σύζυγό του:
"Αγάπη μου, ξέρεις πόσο σε αγαπώ, αλλά τώρα που είσαι 54 χρονών δεν μπορείς να μου ικανοποιήσεις κάποιες ανάγκες, για αυτό το βράδυ εγώ θα είμαι με την 18χρονη βοηθό μου στο ξενοδοχείο Olumpus. Θα έρθω μετά τα μεσάνυχτα...

Γιατί ο παντρεμένος άντρας είναι πιο παχύς από έναν εργένη;

Ο εργένης γυρνάει στο σπίτι για να φάει, βλέπει τι έχει στο ψυγείο και πέφτει για ύπνο. 
Ο παντρεμένος γυρύζει σπίτι για...

Μυστήριο πλάσμα στο Λονδίνο;

Πριν απο περίπου 30 χρόνια ένα μυστήριο πλάσμα είχε κάνει την εμφάνισή του στο Hackney Marshes και είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, πράγμα που δεν κατάφεραν ποτέ.

Το ντόμινο της κρίσης αλλοιώνει τον "βασιλιά"

Γράφει η Δώρα ΙωακειμίδουΤην ώρα που εντελώς άκομψα ο Guardian γελοιογραφεί τη τρέχουσα οικονομική αστάθεια στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας την ελαφρότητα με την οποία αντιλαμβάνονται τα όσα τραγικά βιώνει η χώρα μας μερίδα διεθνών ΜΜΕ, οι επιχειρηματίες στην ενδοχώρα μετρούν τις πληγές τους…
Ζώντας διαρκώς υπό την απειλή της πτώχευσης, αλλά και των διλλημάτων ενός υπολανθάνοντος οικονομικού πολέμου, δεν είναι δυνατό να υπάρξει αβίαστη ανάπτυξη.

Άρθρο της Spiegel εξηγεί γιατί οι Έλληνες θα ψηφίσουν Τσίπρα!

Με τίτλο: “Γιατί οι Έλληνες θα ψηφίσουν τον Τσίπρα”, η Spiegel σε δημοσίευμα της στην ιστοσελίδα της χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως ανερχόμενο αστέρι και ριζοσπάστη αριστερό.
Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι:

Στη δημοσιότητα οι σελίδες του ημερολογίου του Άκη Τσοχατζόπουλου! Ποιούς καίει (pics&video)

Στοιχεία "φωτιά" περιέχονται στο ημερολόγιο του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου που δόθηκε στη δημοσιότητα...
Κάθε σελίδα αποτελεί πολύτιμο υλικό, αφού «δένονται» πρόσωπα και καταστάσεις και αποκαλύπτονται οι σχέσεις όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Προβληματικά τα τετράδια για τις πανελλήνιες!

Τελικά μια σωστή δουλειά στο υπουργείο Παιδείας μπορούν να κάνουν; 
Μάλλον όχι... Θυμάστε που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν ξέραμε αν θα έχουν οι υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων γραφική ύλη;
Ρε παιδιά σοβαρευτείτε!
Είχε κάνει μια γκάφα σαν και αυτή με τα βιβλία (που ποτέ δεν πήγαν στα σχολεία) στο υπουργείο και στο τσακ πρόλαβαν τα παιδιά να έχουν τετράδια και ταινίες απόκρυψης προσωπικών στοιχείων οι φετινές εξετάσεις.
Αμ δε! Τελικά τα τετράδια και οι... ταινίες ήταν... μούφα και χρειάστηκε να βάλουν έξτρα ταινίες και... χαρτιά οι μαθητές γιατί έβγαιναν τα στοιχεία των μαθητών από την πίσω πλευρά του τετραδίου.
Ρε θα σοβαρευτείτε επιτέλους;


1o VASILITSA Golden Cup

Από τις 17 Ιουνίου ως και τις 2 Ιουλίου το Vaslitsa Resort 4* θα φιλοξενήσει στο προδιαγραφών FIFA νέο γήπεδό του, τη 1η elite διεθνή διοργάνωση παιδικού ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή επίλεκτων ομάδων χωρισμένες σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες ανά περίοδο.
Το Κυπριακό Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του για ενίσχυση και στήριξη της εθνικής οικονομίας συμμετέχει ...στη διοργάνωση του 1oυ τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου επίλεκτων ομάδων «VASILITSA Golden Cup».
Την οργάνωση έχει αναλάβει η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ» που εδρεύει στην Λευκωσία της Κύπρου, καθώς και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Α.Σ.Π.Ε).

Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών (Δελτίο Τύπου)

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 διεξήχθη στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού με επιτυχία το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολυάθλων του 7ου Ομίλου Παμπαίδων-Πανκορασίδων Α'.
Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου.

Κλειστά την Τετάρτη τα Δημοτικά Σχολεία στους Δήμους Κοζάνης, Σερβίων - Βελβεντού και Βοΐου

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης σας ενημερώνει ότι, την Τετάρτη 23/05/2012, οι σχολικές μονάδες που ανήκουν στο Δήμο Κοζάνης, στο Δήμο Βοΐου και στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού δε θα λειτουργήσουν λόγω της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ευκαιρίες απασχόλησης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα: Μαϊος 2012

Σε εξέλιξη είναι το πρόγραμμα «Μαθητεία για Αποφοίτους Τεχνικής Εκπαίδευσης» του υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Πρόκειται για μια δράση που δίνει ευκαιρία σε νέους αμέσως μετά την αποφοίτησή τους και λίγο πριν μπουν στην αγορά εργασίας να γνωρίσουν την εργασιακή πραγματικότητα, να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που απέκτησαν σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία.

Δείτε φωτογραφίες απο την έκλειψη του ηλίου

Σε διάφορες περιοχές της Ασίας, του Ειρηνικού αλλά και της δυτικής Αμερικής είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν μια έκλειψη ηλίου. Ηταν η πρώτη δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου που γίνεται ορατή στην Αμερική εδώ και 18 χρόνια! 
Δείτε τις φωτογραφίες...

Έσβησε η Ολυμπιακή Φλόγα!

Σε ελάττωμα της δάδας αποδίδεται το “ατύχημα” που σημειώθηκε στην λαμπαδηδρομία επί του βρετανικού εδάφους, όπου η Ολυμπιακή Φλόγα έσβησε στα χέρια του 23χρονου Ντέιβιντ Φόλετ.
Ο νεαρός Βρετανός, που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, πήρε τη Φλόγα στη διαδρομή από το Εξετερ στο Τόντον, αλλά στη διαδρομή την είδε να σβήνει.
Ωστόσο, η Λαμπαδηδρομία συνεχίστηκε μετά από λίγο, αφού «επιστρατεύτηκε» η εφεδρική Φλόγα που υπάρχει πάντα, σε όχημα που ακολουθεί τη διαδρομή.

Σεισμός στη Βουλγαρία, έγινε αισθητός στη Θεσσαλονίκη

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη Βουλγαρία η οποία έγινε αισθητή στη Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η ένταση ήταν 5,8 ρίχτερ ενώ το επίκεντρο ήταν 25 χιλιόμετρα δυτικά της Σόφιας με εστιακό βάθος 9 χιλιομέτρων.
princeoliver

ΑΕΚ: «Αντίο» από Δέλλα

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Τραϊνός Δέλλας.
Ο… «Κολοσσός», έλαβε το λόγο μπροστά σε όλη την ομάδα και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με κάποιους από εσάς γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, με άλλους λίγους μήνες. Από τον μεγαλύτερο ως τον μικρότερο, που είναι ο Φούντας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε. Καλή συνέχεια σε όλους σας, όπου κι αν είστε του χρόνου και να θυμάστε να παίζετε πρώτα για την ομάδα και μετά για τους εαυτούς σας».

Βρετανικό σποτ: Φέτος μην πάτε στην Κρήτη και την Κέρκυρα! Βίντεο...

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάνε οι Βρετανοί στη προσπάθειά τους να κρατήσουν εντός συνόρων τα χρήματα των Άγγλων!
Ένα νέο διαφημιστικό σποτ που στο οποίο συμμετέχουν πολλοί διάσημοι Βρετανοί και το οποίο χρηματοδοτεί η κυβέρνηση, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Γιατί να πας στην Κρήτη ή στην Κέρκυρα, όταν παραμένοντας στην Αγγλία έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά την ολυμπιακή φλόγα;».
Ο στόχος; Μα φυσικά να μείνει εντός αγγλικών συνόρων ο τζίρος, λόγω της Ολυμπιάδας.
Το συγκεκριμένο διαφημιστικό κόστισε περίπου 5 εκατ. στερλίνες , μόνο που δεν απαντά στο απλό ερώτημα: Που θα βρουν ήλιο και θάλασσα οι Βρετανοί!
Δείτε το βίντεο:

Θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά η παθολογική κλινική στο Μποδοσάκειο

Μετά από δημοσιεύματα και αναφορές τοπικών και άλλων ΜΜΕ, σχετικά με το κλείσιμο της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, σας γνωρίζουμε ότι:

Οι αιτήσεις εγγραφής στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της Π.Ε. Κοζάνης

H Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των νηπίων στα Νηπιαγωγεία και των μαθητών στα Δημοτικά σχολεία θα πραγματοποιηθούν από την 1-6-2012 μέχρι 21-6-2012.

Ανέκδοτο:Το όνειρο!!

Δυο κολλητοί είναι αραγμένοι στην παραλία και κουβεντιάζουν:
- Αστα! Χτες βράδυ είδα έναν τρομερό εφιάλτη…
- Τι είδες;
- Είδα την πεθερά μου να κολυμπάει στη θάλασσα και απο πίσω να την κυνηγάει ένας καρχαρίας...
- Πωπω, φρίκη...
- Φρίκη δεν θα πει τίποτα! Αφού παραλίγο να του ξεφύγει!
http://ierosagon.org

Δώνης αντί Μπόλονι στον ΠΑΟΚ!

Όπου Γιώργος και μάλαμα… 
Η «εφαρμογή» του γνωστού τραγουδιού στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ λιγκ αφορά τον Γιώργο Δώνη, που ολοκλήρωσε μια εξαιρετική χρονιά στον Ατρόμητο. Αυτός ο… Γιώργος θα βρεθεί πιθανότατα στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Νέα υπόθεση λαθρεμπορίας στρατιωτικών καυσίμων στη Λάρισα

Σε πέντε συλλήψεις, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, σχετικά με την υπόθεση ύποπτης μεταφοράς καυσίμου από στρατιωτικό όχημα της 1ης Διοίκησης Αγωγού Καυσίμων που εδρεύει στην περιοχή Ομορφοχωρίου, σε πλαστική δεξαμενή ιδιώτη εκτός στρατιωτικής εγκατάστασης.