ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δείτε το νέο video clip της Kylie Minogue

Η Kylie Minogue έβγαλε νέο video clip για το τραγούδι της Timebomb και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδοι βάζει για μια ακόμα φορά τα γυαλιά σε πολλές “σταρς” που έχουν τη μισή της ηλικία.
Δείτε την εντυπωσιακή Kylie...

Ο Μπερλουσκόνι έβαζε κοπέλες να ντύνονται σαν τον Ομπάμα…

Νέα δικάσιμος τελέστηκε σήμερα, στο Μιλάνο, για την υπόθεση Ρούμπι Καρίμα, στην οποία εμπλέκεται και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Διάφανο!!!

Ήθελε να κάνει τους πάντες να μιλάνε για αυτή και το κατάφερε. 
Η Heidi Klum μετά τη χθεσινή πρεμιέρα του paperboy έκανε την εμφάνιση της σε εκδήλωση στις Κάννες και έκλεψε την παράσταση. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το άκρως εντυπωσιακό διάφανο φόρεμα που φορούσε.

Λάκης Λαζόπουλος: Δείτε ολόκληρη την παράσταση Sorry I'm Greek (videos)

Τεράστια επιτυχία γνωρίζει η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου ''Sorry I'm Greek'', που περιοδεύει αυτήν την περίοδο στην Ευρώπη.
Οι περισσότερες παραστάσεις είναι sold out και ο κόσμος καταχειροκροτεί την καυστική και επίκαιρη σάτιρα του Έλληνα κωμικού.

Απίστευτο! Κι όμως αυτό το κορίτσι είναι 18 ετών!!!

Απίστευτο!!!
Η κοπέλα στις παρακάτω φωτογραφίες είναι 18 χρονών.
Κι όμως... δεν τις φαίνεται καθόλου!

Rihanna: Έκλεψε την παράσταση στον τελικό του American Idol (video)

Μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις έκανε η Rihanna στον τελικό του δημοφιλούς μουσικoύ ριάλιτι American Idol, τραγουδώντας το Where have you Been.

Spiegel: Είμαστε ανίκανοι να χαρούμε ακόμα και το σεξ! Ζηλεύουμε τους Έλληνες

Δυο πρόσφατες έρευνες επιβεβαιώνουν ένα στερεότυπο. Ότι οι Γερμανοί, λόγω του άγχους, δεν απολαμβάνουν πλέον τίποτα....
Η έρευνα για το περιοδικό Spiegel αποκαλύπτει ότι 46% των Γερμανών δηλώνουν όλο και περισσότερο ανίκανοι να χαρούν οτιδήποτε λόγω του καθημερινού άγχους και της αίσθησης ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους ζητηθεί κάτι...

ΣΟΚ: Εβγαλε τα μάτια του 5χρονου παιδιού της!!!

5χρονος αρνήθηκε να κλείσει τα μάτια του και η μάνα του τα ξερίζωσε!
«Άρρωστη» μάνα τιμώρησε τον 5χρονο γιο της!!!
Τους βολβούς των ματιών του 5χρονου γιου της ξερίζωσε μια μητέρα κατά τη διάρκεια τελετουργίας στο Νεζαχουαλκογιότλ, μια εργατική συνοικία στην ανατολική πλευρά της Πόλης του Μεξικού.

Euro 2012: Tα φιλικά της Εθνικής στo MEGA!

H αντίστροφη μέτρηση για την συμμετοχή της Ελλάδας στο Euro έχει αρχίσει και το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τα κρίσιμα τεστ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης των κορυφαίων ευρωπαϊκών Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.

Στον αέρα οι Πανελλαδικές!!! Λάθος στη Φυσική!!!

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών εντόπισε επιστημονικό λάθος στα θέματα της Φυσικής και κατακρίνει έντονα τα μέλη της Κεντρική Επιτροπής Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας.

Σίγησε το… αηδόνι της Κρήτης Νίκος Μανιάς

Ένας από τους τελευταίους μεγάλους της Κρητικής Μουσικής έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Ο λαουτιέρης Νίκος Μανιάς γνωστός και ως «αηδόνι της Κρήτης» απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας φτωχότερη την κρητική μουσική και παράδοση. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην Επισκοπή Ρεθύμνου.

Eurovision 2012, ο τελικός: Σε ποια θέση δίνουν την Ελευθερία Ελευθερίου τα στοιχήματα; (videos)

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2012 πλησιάζει και τα στοιχήματα για τα φαβορί δίνουν και παίρνουν! Ποιον όμως τα πιο πρόσφατα στοιχήματα δίνουν νικητή και σε πια θέση φιγουράρει η Ελλάδα με την δική μας Ελευθερία Ελευθερίου και το "Aphrodisiac";

Απίστευτο βίντεο! Νταλίκα ανατρέπεται και σταματά λίγο πριν την σύγκρουση !

Πρόκειται για ένα απίστευτο βίντεο .Το στιγμιότυπο που θα δείτε είναι πέρα για πέρα αληθινό! Κάμερα ασφάλειας ήταν τοποθετημένη στο αυτοκίνητο, την ώρα που κινιόταν κανονικά, ωστόσο μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον οδηγό.

Έφυγε” η μασκότ του Αρκτούρου!

Ηταν ο «Δούκας» του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, η ταλαιπωρημένη αρκούδα χορεύτρια που πριν από 20 χρόνια αποτέλεσε τη δεύτερη αρκούδα του καταφυγίου, στο Νυμφαίο της Φλώρινας περνώντας σε φυσικές συνθήκες το υπόλοιπο της ζωής του.

Δείτε ένα εκπληκτικό φυσικό φαινόμενο...(video)

Ένα μοναδικό φαινόμενο συμβαίνει μόνο στην πόλη Skagen της Δανίας.
Σε ένα συγκεκριμένο σημείο λοιπόν η Βαλτική ενώνεται με τη Βόρεια Θάλασσα, δημιουργώντας μια ορατή θαλάσσια γραμμή, λόγω της αντίθετης παλίρροιας των νερών.
Δείτε το απίστευτο video...

Eurovision 2012 ημιτελικός: Όσα δεν έδειξε η ΕΡΤ (vid)

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια της βραδιάς της Eurovision «έκοψε» χθες η κρατική τηλεόραση, αυτό που συμβαίνει επί σκηνής όταν δείχνουν τις καθιερωμένες διαφημίσεις.

Εκδήλωση στο Δήμο Γρεβενών σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες του Έλληνα

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στον Δήμο Γρεβενών την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.

Μοιραίος Έρωτας: Θα σώσει η Μελντά το μωρό της Εντά; (video)

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας, η Εντά και ο Χαρούν περνάνε ένα ονειρεμένο βράδυ μαζί, μακριά από την Πόλη, μακριά από τα προβλήματά τους.
Το άλλο πρωί, όμως, η πραγματικότητα τούς περιμένει.
Η Τουρκιάν υποδέχεται θυμωμένη την Εντά και της ζητά εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της.
Ενώ ο Χαρούν πρέπει να αντιμετωπίσει τη Μελντά...
Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:...

Διακοπή ύδρευσης στην πόλη των Γρεβενών

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι οι εργασίες για το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης» που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα το πρωί Παρασκευή 25/05/2012 09.00 - 12.00 λόγω τεχνικών προβλημάτων θα πραγματοποιηθούν σήμερα το μεσημέρι.
Για το λόγο αυτό θα υπάρξει διακοπή ... της υδροδότησης στην περιοχή που υδροδοτείται από την δεξαμενή στη θέση «Αμπέλια», δηλ. την περιοχή βόρεια της οδού Κ. Ταλιαδούρη από 16.00 – 20.00.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα για αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια νερό.

Ράλι Ακρόπολις. Πήρε κεφάλι ο Loeb

O Latvala έπεσε στην δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη του ράλι Ακρόπολις ενώ επικεφαλής βρίσκεται πλέον ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Γάλλος Sebastian Loeb
Ο Sebastian Loeb (Citroen DS3) πήρε κεφάλι στο ράλι Ακρόπολις, μετά την ολοκλήρωση και της 5ης ειδικής διαδρομής, που ήταν οι Βωξίτες. Ο Latvala έχει μείνει πίσω 5,7 '' ενώ στην 3ή θέση είναι ο Solberg με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον Hirvonen
Αναλυτικά η πρώτη 10άδα...

Είχε προαναγγείλει την αυτοκτονία του. Όσοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν τώρα θρηνούν...

Διαβάστε ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα του 60χρονου που έβαλε τέλος τόσο στη δική του ζωή, όσο και στη 90χρονη μητέρα του που γηροκομούσε. 
Μήνυμα απόγνωσης και απελπισίας με δεκάδες παραλήπτες...

Τα ακριβά γούστα της Βίκυς Σταμάτη. Βίντεο

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν έχει τέλος το όργιο σπατάλης του ζεύγους Β. Σταμάτη και Α. Τσοχατζόπουλου, που εκτός από τα ρούχα, χαλούσαν τεράστια ποσά και στην… διακόσμηση τόσο του διατηρητέου στην Αρεοπαγίτου, όσο και στην προηγούμενη οικία τους στην πλατεία Κολωνακίου.

Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται ως τις 30 Ιουνίου – λόγω των εθνικών εκλογών- η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων των φυσικών προσώπων.
Η προθεσμία έληγε στις 15 Ιουνίου ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση έως και τις 15 Ιουλίου.
Την ίδια ώρα το υπουργείο Οικονομικών μελετά το ενδεχόμενο παράτασης της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο.
Η προθεσμίας λήγει στις 31 Μαίου και δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση ως το τέλος Ιουνίου.


Δείτε:... άγριο ξύλο στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας! (video)

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας όπου συζητούσαν το νομοσχέδιο για τη χρησιμοποίηση της ρωσικής γλώσσας σε δικαστήρια και νοσοκομεία στις ρωσόφωνες περιοχές της χώρας.
Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Πέμπτης.

Συναγερμός!!! έσοδα…δεν υπάρχουν!. ”Μαύρη τρύπα” 1,3δισ. ευρώ

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών λόγω της υστέρησης που παρουσιάζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού, με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να εκτιμά πως σημαντικός παράγοντας στη μείωση των χρημάτων που εισρέουν στα κρατικά ταμεία είναι η αδυναμία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού να προχωρήσει στους απαραίτητους ελέγχους με εντατικούς ρυθμούς.

Πήδηξε από το γραφείο του Δημάρχου στο κενό

Η απελπισία ξεπερνά κάθε ένστικτο επιβίωσης!
Ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου σε παραλία στην περιοχή της Πάτρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, μπήκε στο χώρο του δημαρχείου κρατώντας αρκετούς λογαριασμούς και αξίωσε συνάντηση με τον δήμαρχο.

Την χτύπησαν με το αυτοκίνητο και την έθαψαν ζωντανή

Προσθήκη λεζάντας
Η παρακάτω είδηση θα μπορούσε σίγουρα να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Πτώση ελικοπτέρου που "βρήκε" σε καλώδιο, σώθηκε το πλήρωμα (video)

Πραγματικά σώθηκε από θαύμα το πλήρωμα του ελικοπτέρου. Στο βίντεο που θα δείτε το στροφίο του ελικοπτέρου “βρήκε” σε ηλεκτροφόρο καλώδιο και συνετρίβη.
Το ελικόπτερο “κόπηκε” στα δύο αλλά ευτυχώς το πλήρωμα σώθηκε με μικροτραυματισμούς.
Δείτε το βίντεο...

Πρώτα τους σκότωνε μετά πουλούσε το κρέας τους ως στρουθοκαμήλου!

Τουλάχιστον ανατριχιαστική η είδηση που έρχεται από την Κίνα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος ότι κατακρεούργησε ανθρώπους και ύστερα πούλησε το κρέας των πτωμάτων ως κρέας... στρουθοκαμήλου.

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια αγώνα

Να καταλάβουν τι έχει συμβεί προσπαθούν οι γονείς ενός 14χρονου μαθητή από το Λασίθι, ο οποίος μυστηριωδώς και ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με συμμαθητές του, έπεσε από ύψος και χτύπησε πολύ σοβαρά.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε όμως ότι η κατάσταση του είναι σοβαρή και από εκεί μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
cretalive

"Αντώνη Σαμαρά... "μασάει η κατσίκα ταραμά";"

Γράφει ο Δημήτρης Μ.
Στο πνεύμα του ψεύδους και των απατηλών υποσχέσεων του συμφοιτητή του, Γ.Α.Π., φαίνεται ότι κινείται ο Α. Σαμαράς αντιγράφοντας τις «επιτυχημένες» επιδόσεις του, κάνοντας ψευδείς δηλώσεις προς τον ταλαίπωρο ελληνικό λαό, επιχειρώντας για άλλη μια φορά να τον εξαπατήσει και να τον αποτελειώσει.

Διακοπή νερού στα Γρεβενά..

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω εργασιών για το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης» την Παρασκευή 25/05/2012 από 09.00 έως 12.00 το πρωί θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης στην περιοχή που υδροδοτείται από την δεξαμενή στη θέση «Αμπέλια» δηλ. την περιοχή βόρεια της οδού Κ. Ταλιαδούρη.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα για αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια νερό.

Συστρατεύτηκε και ο Ζαγορίτης στη μάχη της Νέας Δημοκρατίας

Ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας τα δύο τελευταία χρόνια είχε σχεδόν εξαφανιστεί και στις πρόσφατες εκλογές δεν ήταν καν υποψήφιος στην εκλογική του περιφέρεια.
Μετά το κάλεσμα Σαμαρά για συστράτευση σε ένα ενωμένο κεντροδεξιό φιλοευρωπαϊκό μέτωπο, ο Λευτέρης Ζαγορίτης αποφάσισε να βοηθήσει και εκείνος.
Δεν πρόκειται να μπει στα γαλάζια ψηφοδέλτια αλλά τον τελευταίο καιρό πηγαίνει κάθε μέρα στη Συγγρού και συνομιλεί με υποψήφιους βουλευτές, προέδρους τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό.


Δημοσκοπήσεις για γερά νεύρα - Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 30%

Πρώτη πολιτική δυναμη στην πρόθεση ψήφου φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην παράσταση νίκης νικάει η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή.

Εurovision 2012: Ποιες χώρες θα διαγωνιστούν στον τελικό του Σαββάτου

Πλέον όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν!
Οι χώρες που θα λάβουν τελικά μέρος στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision, είναι 26 και προέκυψαν ως εξής:

Ποιός είναι ο «Νίκος» που με 270.000 ευρώ θα έφτιαχνε το προφίλ του Ακη σε blogs και εφημερίδες;

Μέχρι και επικοινωνιακές συμβουλές για τον... εξωραϊσμό της εικόνας του θέλησε να λάβει ο Άκης Τσοχατζόπουλος από έναν «Νίκο», ο οποίος ζήτησε μάλιστα και αμοιβή για αυτήν την δουλειά ύψους 270.000 ευρώ.

Συνάντηση του Κοσμήτορα της Βουλής Τ. Κοψαχείλη με κλιμάκιο του Οργανισμού Εργατικών Κατοικιών

Την Τετάρτη 23 Μαΐου ο τ. Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης συναντήθηκε με κλιμάκιο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (O.Ε.Κ) με επικεφαλής τον κ. Χάρη Πουγόπουλο που πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εργατικές κατοικίες Κυρακαλής Γρεβενών για την καταγραφή και παραλαβή των εργασιών που έχουν εκτελεστεί (μέχρι σήμερα) από τον ανάδοχο του εν λόγο έργου.

Οι τεμπέληδες Έλληνες τρίτοι στον κόσμο σε εργατοώρες

Πρώτος στην Ευρώπη και τρίτος στον κόσμο είναι ο Έλληνας εργαζόμενος σε εργατοώρες, σύμφωνα με έρευνα του BBC, η οποία βασίζεται στα στοιχεία του Οργανισμού Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

Παρουσιαστής έδιωξε την καλεσμένη από την εκπομπή! (video)

Οι περισσότεροι παρουσιαστές προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν πιο ευγενικοί με τους τηλεοπτικούς καλεσμένους τους, αλλά στη συγκεκριμένη εκπομπή, ο Anderson Cooper δεν κρατήθηκε.

Εδειξαν τα... καρύδια τους σε Ολυμπιακό και διαιτησία (photos)

Τα πράσινα... υπερηχητικά του Ομπράντοβιτς παρέσυραν στην πτήση τους προς τον τίτλο, Ολυμπιακό και διαιτησία, έκαναν το 1-1 νικώντας με 81-79 και πλέον ετοιμάζονται να... βομβαρδίσουν και το ΣΕΦ, το απόγευμα της Κυριακής, για να βάψουν στα πράσινα και το φετινό πρωτάθλημα και να πιστοποιήσουν για μια ακόμη φορά αυτό που και στο ΟΑΚΑ φάνηκε ξεκάθαρα.

Παραιτήθηκε ο Λαβαντσιώτης από τον Εθνικό Βατερού

Την παραίτηση του από το Δ.Σ και τη θέση του προέδρου στον Εθνικό Βατερού μετά όμως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Λαβαντσιώτης.
«Λόγοι οικογενειακοί και επαγγελματικοί με αναγκάζουν να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου της ομάδας.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ απο τον Δήμο Γρεβενών για τη δηλητηρίαση των αδέσποτων ζώων

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα, τόσο στον Ηλεκτρονικό όσο και στον έντυπο τύπο, σχετικά με τη δηλητηρίαση των αδέσποτων ζώων κάνει γνωστό προς τους πολίτες ότι ο Δήμος Γρεβενών καμία ευθύνη δεν φέρει για τέτοια αποτρόπαια περιστατικά.