ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας 2012: Barcelona – Bilbao 3-0 (video)

Η Barcelona είναι η Κυπελλούχος Ισπανίας για το 2012, καθώς επικράτησε με άνεση της Bilbao με 3-0, στον τελικό του Copa Del Rey, που φιλοξενήθηκε στο Vicente Calderon της Μαδρίτης.

Σοκ στις Σέρρες - Μαθητής εισέβαλε σε σχολείο με πυροβόλο όπλο

Άγρια συμπλοκή ξέσπασε το πρωί σε σχολείο των Σερρών με πρωταγωνιστές δύο 17χρονους. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν ένας από τους δύο έβγαλε από την τσάντα του ένα γερμανικό κλειδί με το οποίο χτύπησε τον άλλον στο κεφάλι, απειλώντας τον ταυτόχρονα με... πυροβόλο όπλο.

Σκότωσε τον πατέρα του και τον έθαψε στον κήπο!!!

Το συμβάν μοιάζει να βγήκε απο σενάριο ταινίας τρόμου και ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή έναν 30χρονο Ρουμάνο, στο ρόλο ενός «σύγχρονου Ορέστη», γύρω απο τον οποίο ξετυλίγεται το «κουβάρι» ενός αποτρόπαιου οικογενειακού εγκλήματος.

3ο «Διήμερο Εκδηλώσεων Ορεινού Αθλητισμού» στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών, 26-27 Μαΐου 2012

Αγωνιστικός Προσανατολισμός – Σάββατο 26 Μαΐου 2012
Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος (μήκους 23 και 11 χιλιομέτρων) – Κυριακή 27 Μαΐου 2012.

Εκανε σούζες και την πάτησε!!! (video)

Θα το σκεφτεί πολύ την επόμενη φορά που θα βρεθεί μπροστά σε κόσμος και θα θελήσει να κάνει φιγούρες και σούζες...
Δείτε το ...

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σεφ μαγείρεψε τα γεννητικά του όργανα!

Στην Ιαπωνία έχουμε ακούσει ότι τρώνε από φύκια και ωμά ψάρια μέχρι φίδια...
Ότι θα τολμούσαν όμως να δοκιμάσουν και τα… γεννητικά όργανα ενός τρελού σεφ και «άφυλου» όπως αυτοχαρακτηρίζεται, δεν το περιμέναμε!

Η μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου! Δείτε φωτογραφίες...

Σκεφτείτε μία πισίνα… Ολυμπιακών διαστάσεων. Τώρα πολλαπλασιάστε επί 20…

Δείτε τα videos με τα επεισόδια στον αγώνα Πεύκη – Περαμαϊκός

Συγκλονιστικά είναι τα video που δείχνουν τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα μπαράζ για τη Δ΄ εθνική, Πεύκη – Περαμαϊκός, από τα οποία τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι.

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε οικισμούς του Δήμου Γρεβενών

Από την ΔΕΗ ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 27/05/2012 και από ώρα 07:30 έως 14:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος...
ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:

Διαιτησία Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Αγώνας Κατάταξης

B΄ Κατηγορία ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/05/2012, 5.00 μμ
Γήπεδο ΙΤΕΑΣ
Τ.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
Διαιτησία: ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ – ΡΙΓΚΟΣ - ΓΚΟΛΙΑΣ 
4ος ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ

Στη Νορβηγία αποφασίστηκε διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας

Η Βουλή της Νορβηγίας υπερψήφισε τον επίσημο διαχωρισμό μεταξύ Εκκλησίας και Κράτους με 161 ψήφους υπέρ και μόλις τρεις κατά.
Μετά τις απαραίτητες αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας, ο διαχωρισμός θα ισχύσει από τις 15 Ιουνίου.

Σε οικονομικό αδιέξοδο η ΔΕΗ λόγω πολιτικής & οικονομικής αβεβαιότητας

Σοβαρές ταμειακές δυσκολίες προκαλεί στη ΔΕΗ η πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη σημερινή συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζαννιά, ο πρόεδρος της εταιρείας, Αρθούρος Ζερβός, περιέγραψε το οικονομικό αδιέξοδο της ΔΕΗ καθώς:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στον Άγιο Δημήτριο

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας σε δρόμους του δήμου Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή από τις 8.30 έως τις 10.00 λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου – Ειρηνοδρομίας…

«Το πολυτιμότερο κόσμημα στον κόσμο»

Το Εγκώμιο της Ακρόπολης, που συνέταξε το 1380 ο βασιλιάς της Αραγωνίας Πέτρος Δ΄ για να περιγράψει «το πολυτιμότερο κόσμημα στον κόσμο», έγινε βιβλίο και παρουσιάζεται τη Δευτέρα, στις 7.30 μμ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες (Μητροπόλεως 23).

Πανελλαδικές: Ακυρώνεται το ερώτημα Γ4 της Φυσικής

Ακυρώνεται το ερώτημα Γ4 της Φυσικής των Πανελλαδικών εξετάσεων που δόθηκε χθές το πρωί και προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, κάνοντας λόγο για επιστημονικά λανθασμένο ερώτημα.

Στα όρια της και η παθολογική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

Την αδυναμία της παθολογικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης να νοσηλεύσει περιστατικά που θα μεταφερθούν εκεί από την Πτολεμαϊδα, στην περίπτωση που μπει «λουκέτο» στην αντίστοιχη κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, επισημαίνει μέσω επιστολής του προς τους αρμοδίους φορείς ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου της Κοζάνης, Δημήτριος Συμελίδης.

Οδηγίες για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ για την απόδοση δαπάνης των φαρμάκων!!!

Οδηγίες σχετικά με την κατάθεση δικαιολογητικών ασφαλισμένων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για την απόδοση δαπάνης για την αγορά φαρμάκων δίνει ο Οργανισμός.

Πράσινο "φως" για 9.403 εποχικές προσλήψεις σε δήμους

​Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα γίνουν «κατ’ εξαίρεση» συνολικά 9.403 προσλήψεις παρά την απαγόρευση της προεκλογικής περιόδου προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτες ανάγκες σε δημοτικές υπηρεσίες λόγω της θερινής περιόδου.
Πρόκειται για προσλήψεις στους τομείς καθαριότητας, πυρασφάλειας, καθώς και για ναυαγοσώστες, προσωπικό για τις παιδικές κατασκηνώσεις και παιδικούς σταθμούς καθώς και για καθαρίστριες σχολικών μονάδων κ.α.

Πριν τις εκλογές… η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

Διεθνής οίκος την προβλέπει για το επόμενο σαββατοκύριακο...
Σοκάρει η πρόβλεψη της Tokyo Mitsubishi-UFJ, καθώς όπως προβλέπουν οι αναλυτές του ιαπωνικού οίκου, η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ έχει ήδη προγραμματιστεί και μάλιστα θα πραγματοποιηθεί πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου!
Σύμφωνα πάντα με την Tokyo Mitsubishi-UFJ, η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ σε περίπου 10 μέρες... και πιο συγκεκριμένα μέσα στο επόμενο σαββακύριακο, 2-3 Ιουνίου!
Κατά τον οίκο, η φημολογία περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ στις 2-3 Ιουνίου αυξάνεται όλο και περισσότερο στις αγορές... ειδικά μάλιστα μετά τη χλιαρή Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών της Τετάρτης.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ιάπωνες κυρίως μέσω της Nomura αλλά και μέσω της Tokyo Mitsubishi-UFJ παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, όμως η πρόβλεψη της Ιαπωνικής τράπεζας ενέχει μεγάλο ρίσκο γιατί η λογική λέει ότι οι Ευρωπαίοι θα αναμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών στις 17 Ιουνίου.
Η Tokyo Mitsubishi-UFJ δε συμφωνεί και θεωρεί ότι θα έχουμε έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ 2-3 Ιουνίου.

Δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις για μελάνωμα..

Προληπτικές δερματολογικές εξετάσεις αλλά και ενημέρωση για το μελάνωμα προσφέρει η ΜΚΟ «Μελάμπους» στο Άλσος Γαλατσίου.

To video με τις αμφισβητούμενες φάσεις του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 81-79

Οι αποφάσεις των διαιτητών έγιναν σημείο αναφοράς μετά τον δεύτερο τελικό της Α1 ανδρών του μπάσκετ, όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 81-79.

Αποχώρησε από το ΛΑΟΣ και ο Δαραβίγκας!

Με επιστολή του, ο Γιάννης Δαραβίγκας εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από το ΛΑΟΣ.
Ολόκληρο το κείμενο:

Γιατί κάθεται ακίνητος; (video)

Ο κύριος του video προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει ακίνητος. 
Ο λόγος; 
Δε θέλει να ενοχλήσει τα δυο χαμστεράκια που τρώνε πάνω στον δεξί του ώμο... 
Δείτε το...

Έφυγε και ο Γερολυμάτος από το ΛΑΟΣ!

Τέσσερα ακόμη στελέχη του ΛΑΟΣ ανακοίνωσαν σήμερα την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία.
Πρόκειται για τους:

Στο πλευρό της Ελλάδας 20 νομπελίστες επιστήμονες!

Είκοσι δύο επιφανείς ξένοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων 20 νομπελίστες στους τομείς των θετικών επιστημών, δημοσίευσαν επιστολή στο διεθνούς κύρους περιοδικό “Science”, την οποία επίσης απέστειλαν σε κορυφαίες θεσμικές προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ζητώντας τη λήψη μέτρων για την ενίσχυση της Ελλάδας, ώστε να βγει από τη σοβαρή κρίση.

Δείτε τι θα γίνει!!! (video)

Κάποια πράγματα συμβαινουν εκεί που δεν τα περιμένεις…
Δείτε το video...