ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η αμοιβή της ΠΟΡΝΗΣ ... 380.959 ευρώ το χρόνο! ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!!!

Δημοσίευμα της εφημερίδας Le Monde έρχεται να βγάλει στη... φόρα τα φορολογικά «άπλυτα» της Κριστίν Λαγκάρντ. Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, λοιπόν, εκείνη που παραδίδει μαθήματα -ή καλύτερα κάνει αυστηρό κήρυγμα- καλής φορολογικής συμπεριφοράς σε έναν ολόκληρο λαό, δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο!

Σιγά…ρεε Σε βλέπουν! (φωτό)

Ο εν λόγω κύριος είναι ένας από τους πιο καλογυμνασμένους reality stars του εξωτερικού και επειδή μάλλον γνωρίζει τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, είπε να εμφανιστεί με τα εσώρουχά του.
Ο λόγος για τον Mark Wright, star των reality στην Αυστραλία ο οποίος ενώ ήξερε πως έχει γυρίσματα για το reality παιχνίδι στο οποίο πρωταγωνιστεί, όλως τυχαίως δεν πήρε μαζί του μαγιό για να κάνει βουτιά σε λίμνη και φυσικά έπεσε με το εσώρουχό του. Και όχι μόνο αυτό αλλά και πάλι όλως τυχαίως, είχε συνεχώς τα χέρια του στην... επίμαχη περιοχή, σαν να ήθελε ο φακός να απαθανατίζει την κάθε άσεμνη πόζα του. 
Βλέπετε, ο Wright έχει συνηθίσει τους Αυστραλιανούς σε τέτοιες εμφανίσεις και τόσο προκλητικές συμπεριφορές μιας και πλέον γνωρίζει την λογική της... κλειδαρότρυπας και έτσι παίζει το παιχνίδι σωστά. Δείτε φωτογραφίες του από τα συγκεκριμένα γυρίσματα...
Περισσότερα...gossip-tv.gr

Απολαύστε την… πίσω όψη της Ελένης Μενεγάκη!


Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.
Η Ελένη Μενεγάκη φημίζεται για το πλούσιο στήθος της το οποίο φροντίζει να επιδεικνύει στις εκπομπές της. Αυτή τη φορά θα δείτε την πίσω όψη, η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή!
Απολαύστε!!!

Ποιας τραγουδίστριας η αδερφή ιερόδουλη φορέας του Aids

Ποιας πασίγνωστης τραγουδίστριας η αδερφή είναι πρώην ιερόδουλη και φορέας του AIDS; 
Τι δήλωσε η ίδια;
Ένα μεγάλο μυστικό, που έκρυβε καλά 
η...

Χαμός με τον κλέφτη των στρινγκ στην Καλαμπάκα!

Πραγματικός μπελάς έχει γίνει για τις γυναίκες στην Καλαμπάκα ένας φετιχιστής που περιφέρεται στην πόλη και αρπάζει τα απλωμένα… string τους που βρίσκονται σε μπαλκόνια και βεράντες!

18.000 σχόλια στο post της Lagarde στο Facebook για την Ελλάδα!!!

Ρεκόρ αρνητικών σχολίων έχουν κάνει οι χρήστες του Facebook στο post της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde στο οποίο αναφέρεται στην Ελλάδα.
Θυμίζουμε ότι η επίθεση ξεκίνησε όταν σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Guardian η Lagarde ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποχωρήσει και να δεχθεί να αμβλυνθούν οι όροι της χρηματοδοτικής στήριξης της χώρας μας και κάλεσε τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους.
Αμέσως ξεκίνησε ένας διαδικτυακός πόλεμος με χιλιάδες σχόλια στο προφίλ της ισχυρής γυναίκας του ΔΝΤ, τα περισσότερα εκ των οποίων υβριστικά.
Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι μέχρι στιγμής τα σχόλια έχουν φτάσει τα 18.000!
Δείτε το σχετικό θέμα


Δείτε την περίεργη μαυροφορεμένη μορφή στα Μετέωρα!

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια όταν δύο αδέλφια επισκέφθηκαν τα Μετέωρα.
Συγκεκριμένα, σε μια στάση που έκανε ο ένας από τους δύο ταξιδιώτες, χάζευε ένα... πελώριο βράχο και τότε το μάτι του ξαφνικά αντιλήφθηκε μια κίνηση! 

Σαν κάποιος να περπατούσε μέσα στα βράχια.

Βασιλιάδες: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο; (video)

Μια καινούρια μέρα ξημερώνει στο σπίτι των Βασιλιάδων και η εορτάζουσα Γιούλη ανυπομονεί να γίνουν όλες οι κρυφές της επιθυμίες πραγματικότητα. Με τη μέρα να της ανήκει και τον Μάρκο μόνο μέσα στο σπίτι, η νύχτα προβλέπεται μεγάλη...

Σάλος με τους νεαρούς που κάνουν ριψοκίνδυνα ακροβατικά πάνω σε τρένο! (video)

Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα βίντεο στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.
Μια παρέα νέων από τη Ρωσία πραγματοποιεί ριψοκίνδυνα ακροβατικά πάνω σε τρένο εν κινήσει!

Έπεσε θύμα βιασμού για... ένα εισιτήριο λεωφορείου!

Το γέλιο και η χαρά μιας 22χρονης φοιτήτριας Νομικής από την Βρετανία δεν της βγήκαν σε καλό, αφού η έξοδος που έκανε για να γιορτάσει την ολοκλήρωση της διπλωματικής της εργασίας μετατράπηκε σε... εφιάλτη.

Εκλογές Ιουνίου: «Ιδανικός» ο Σαμαράς, «χρήσιμος» ο Τσίπρας

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΓΙΑ ΤΟ NEWSBOMB
Εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα συμπεράσματα του «newsbomb x-ray by alco» Μαΐου: Οι δύο ηγετικές φυσιογνωμίες και η πόλωση γύρω από αυτές
Θεαματική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού καταγράφει η μεγάλη δημοσκόπηση που διενήργησε η Alco για λογαριασμό του newsbomb.gr   κατά το μήνα Μάιο. Δύο είναι τα βασικά νέα χαρακτηριστικά:

Το άγριο σεξ της Σταμάτη και τα προκλητικά σχόλια του Λιάγκα (video)

Άκρως ερωτική διάθεση είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό mou» αφού δεν δίσταζε να «πειράζει» τη Σάσα Σταμάτη με προκλητικά σχόλια.
Αφορμή στάθηκε μια μελανιά στο χέρι της Σάσας την οποία παρατήρησε αμέσως ο Γιώργος Λιάγκας και της είπε:

Euro 2012: Ο Fred το κουνάβι προβλέπει το νικητή

Μετά τον Paul το χταπόδι, είδαμε κατά καιρούς χελώνες, παπαγάλους, πρόβατα και πρόσφατα ένα λάμα, που προβλέπει αποτελέσματα αγώνων.
Τη σκυτάλη παίρνει τώρα ο Fred το κουνάβι, ο οποίος υπόσχεται να προβλέψει σωστά τους νικητές των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στην Πολωνία και την Ουκρανία.
Ο μικρός Φρεντ παρουσιάστηκε επίσημα από τον αντιδήμαρχο της πόλης Χάρκοβο όπου θα φιλοξενηθούν αγώνες και τον διευθυντή του ζωολογικού κήπου της πόλης.
Το βλέπεις Φρεντ; 
Πες το και σε μας...

Κλεμμένα Όνειρα: Έφτασε η μεγάλη στιγμή! (video)

Σήμερα στα Κλεμμένα Όνειρα, η αγωνία για τον 'Αρη κορυφώνεται καθώς ο Δημήτρης ξεκινά να δώσει τα λύτρα.
Η Αλεξάνδρα στα όρια της αντοχής της, η Χρύσα το ίδιο...

Αλλαγές στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ - Αναλυτικά όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν επισήμως τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Οι αλλαγές σε σχέση με τις αντίστοιχες λίστες της 6ης Μαΐου αφορούν σε 36 νέα πρόσωπα σε όλη την Ελλάδα.
Αναλυτικά οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Christine Lagarde: Διεθνής αποδοκιμασία και από τα διεθνή ΜΜΕ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις προκλητικές δηλώσεις της Christine Lagarde στην εφημερίδα Guardian, όχι μόνο στο προφίλ της στο Facebook, αλλά και στα διεθνή ΜΜΕ.
Θυμίζουμε ότι η επίθεση ξεκίνησε όταν σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Guardian, η ισχυρή γυναίκα του ΔΝΤ ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποχωρήσει και να δεχθεί να αμβλυνθούν οι όροι της χρηματοδοτικής στήριξης της χώρας μας και κάλεσε τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους.

Το γράμμα του φοιτητή προς τους γονείς του...

Διαβάστε το γράμμα του φοιτητή που κανένας γονιός δεν θα ήθελε να λάβει...
Μάνα και πατέρα,
Είναι τώρα ένα εξάμηνο που έφυγα στη Σάμο για να σπουδάσω και σας ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα τόσο να επικοινωνήσω μαζί σας...

Και νέος σεισμός στην Ιταλία. Τουλάχιστον δέκα οι νεκροί!!! (videos)

Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε για δεύτερη φορά μέσα σε εννέα ημέρες την περιοχή Μόντενα στην περιφέρεια της Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλίας.

Η 16χρονη που έχει 5.000 φωτογραφίες με διάσημους σταρ! (pics)

Μια πολύ ιδιαίτερη εμμονή έχει η 16χρονη Sarah, η οποία συλλέγει φωτογραφίες που έχει βγάλει μεδιάσημους σταρ. Brad Pitt, Angelina Jolie, Kim Kardashian, Oprah, Justin Bieber, έχει φωτογραφηθεί με όλους!
Η 16χρονη ανεβάζει τις φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στο Twitter και το Flickr προσθέτοντας καθημερινά σχεδόν από μία ή δύο φωτογραφίες στο άλμπουμ της.
Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning America» η Sarah εξήγησε ότι το περίεργο χόμπι της άρχισε πριν δύο χρόνια όταν ήταν μόλις 12 ετών, όταν συνάντησε τυχαία τον ηθοποιό Robert Hays και έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του.
Δείτε μερικά από τα highlights του φωτογραφικού της άλμπουμ εδώ...

Europa Casino    

Euro 2012: Οι δύο παίκτες που κόπηκαν από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την Δευτέρα (28/5) στους Έλληνες διεθνείς την αποστολή της Εθνικής, που θα βρεθεί στα γήπεδα της Πολωνίας για το EURO 2012, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Παναγιώτης Κονέ.

Ροζ σκάνδαλο με υποψήφια βουλευτή στη Λάρισα!!!

Σε μια ροζ φωτογραφία που σοκάρει για το περιεχόμενό της και κυκλοφορεί ήδη σε κάποια κινητά τηλέφωνα στη Λάρισα, αναφέρεται ...
σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ».
Στο σχετικό θέμα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, εμπλέκονται ένας πασίγνωστος αιρετός της πόλης και μια Λαρισαία πολιτευτής μεγάλου κόμματος, αναγράφονται τα εξής:

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα 29 Μαΐου (video)

Η Τουρκιάν μαθαίνει τα πάντα!!!
Η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Εντά έχει βαρύνει πολύ, με τη Μελντά να της επιτίθεται διαρκώς και την Τουρκιάν να τη μαλώνει για την εμμονή της με τον "Χακί". Γι'αυτό και αποφασίζει να ακολουθήσει τον Χαρούν που εγκαταλείπει το πατρικό του, μετά από τη σύγκρουσή του με τον Φεγιάζ.

Η καλύτερη πελάτισσα της Ελβετικής Τράπεζας UBS ήταν η Βίκυ Σταμάτη - Νέα στοιχεία σοκ

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα τα Νέα σε πίνακα με τίτλο «Κοστολόγηση Εγκαταστάσεων και Εργασιών» περιγράφεται, μεταξύ άλλων:

Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης!!!

O Γιώργος Δώνης πήρε την τελική του απόφαση και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.
Η σχετική ανακοίνωση θα γίνει αργότερα μέσα στην ημέρα από το Δικέφαλο του Βορρά στον οποίο ο Ελληνας τεχνικός θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του.
Ο Δώνης πήρε την Τρίτη στα χέρια του την πρόταση από ομάδα του Κατάρ η οποία ήταν δελεαστική οικονομικά αλλά παρουσίαζε και προβλήματα (ο Ελληνας κόουτς θα έπρεπε να περιμένει καιρό).
Ετσι, η πρόταση του ΠΑΟΚ (ιδιαίτερα καλή για τα ελληνικά δεδομένα όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ο Δώνης) έγινε αποδεκτή και η συνεργασία Βρύζα-Δώνη είναι πλέον γεγονός.
contra.gr

Οι πιο απίθανες και αστείες γκάφες του Μαΐου σε ένα βίντεο!

Ονομάζονται «Fails» στην γλώσσα του διαδικτύου και ουσιαστικά είναι η λέξη για να αποδώσουμε τις ... αποτυχίες!
Δεκάδες τέτοιου είδους βίντεο συναντάμε καθημερινά στο You Tube και η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα από αυτά είναι... απολαυστικά!

Οι Ράδιο Αρβύλα για την γκάφα του εκφωνητή της ΕΡΤ! (video)

Ο 19χρονος Παναγιώτης Σαμιλίδης έκανε μία καταπληκτική κούρσα στα 200 μ. πρόσθιο, ενώ ήταν μπροστά στο πρώτο 100άρι διεκδικώντας μάλιστα το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης...
Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ όμως πανηγύριζε από νωρίς το χρυσό, καθώς νόμιζε ότι η κούρσα είχε τελειώσει παρόλο που απέμεναν άλλα 100 μέτρα!
Τελικά ο Έλληνας κολυμβητής υποχώρησε στην τρίτη θέση με πανελλήνιο ρεκόρ (2.09.72).
Φυσικά οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν το ξεκαρδιστικό βίντεο: Δείτε το...

Απίστευτος καυγάς on air μεταξύ Κανέλλη και Ντινόπουλου (video)

Άγρια κόντρα σήμερα το πρωί στο «Πρωινό ΑΝΤ1» μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Αργύρη Ντινόπουλου.
Ο καβγάς άρχισε όταν ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε: «Η αριστερά μας παραμύθιαζε τόσα χρόνια. Έχουν βγάλει όλους τους ηγέτες τους χαφιέδες. Αυτό δείχνει η ιστορία σας. Και έρχεστε τώρα να σώσετε την πατρίδα».

Bloomberg: "Η Μέρκελ έσωσε τη Γερμανία μέσω του ελληνικού χρέους"!!!

Κόντρα στο κύμα πάει το Bloomberg το οποίο με δημοσίευμα του καταρρίπτει τους ισχυρισμούς περί διάσωσης της Ελλάδας από τη Γερμανία, αναφέροντας ότι η Μέρκελ ουσιαστικά έσωσε την ίδια της τη χώρα και τις γερμανικές τράπεζες εις βάρος της Ελλάδας!

Κάμπελ: "Φίλαθλοι μην πάτε στο Euro κινδυνεύει η ζωή σας"

Την αντίδραση της UEFA και των συνδιοργανωτών του Euro 2012 προκάλεσε ο Σολ Κάμπελ, ο οποίος απηύθυνε παράκληση στους φιλάθλους της Αγγλίας να μην ταξιδέψουν στην Πολωνία και την Ουκρανία, γιατί όπως είπε κινδυνεύει η ζωή τους!
«Μείνετε στο σπίτι, να παρακολουθήσετε τηλεόραση! Μην το ρισκάρετε, αφού μπορεί να επιστρέψετε σε… φέρετρο! Νομίζω ότι ήταν μια κακή απόφαση, όταν αποφάσισε η UEFA ότι Πολωνία και Ουκρανία μπορούν να οργανώσουν το τουρνουά», δήλωσε ο πρώην διεθνής Άγγλος στο BBC.
Zougla.gr

ΟΑΕΔ: 50.000 Θέσεις εργασίας για ανέργους!!! Δικαιολογητικά

Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις θα τοποθετηθούν 50.000 άνεργοι μέσω τεσσάρων επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ…

(Η Πόλις εάλω…) Η Ιστορία της 29 Μαϊου 1453, όπου έπεσε η Κωνσταντινούπολη (video)

Η Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως υπήρξε το αποτέλεσμα της πολιορκίας της βυζαντινής πρωτεύουσας, της οποίας Αυτοκράτορας ήταν ο Κωνσταντίνος ΙΑ’ Παλαιολόγος, από τον οθωμανικό στρατό, με επικεφαλής τον σουλτάνο Μωάμεθ Β’.

Σαν σήμερα... Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ... 29 Μαΐου 1453, η άλωση της Κωνσταντινούπολης!!!

Περισσότεροι από πεντέμιση αιώνες πέρασαν από την αποφράδα εκείνη ημέρα.​
Ήταν Τρίτη 29 Μαΐου 1453, όταν η Κωνσταντινούπολη έπεσε στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων. Ακούστηκε η κραυγή «Η Πόλις Εάλω» και η Βασιλεύουσα, η Πόλη των Αγίων, των Αυτοκρατόρων και των θρύλων, πέρασε υπό την κατοχή του Οθωμανού δυνάστη.

Ο καιρός σήμερα Τρίτη 29/05/2012

Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες σην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια και πιθανόν στις Σποράδες και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά στη Βόρεια Ελλάδα, σε ορεινά κυρίως τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και σε νησιωτικές περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Τρίτη 29 Μαΐου 2012.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Κοσμήτορα της Βουλής Τιμ. Κοψαχείλη..

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για την παραμονή των δύο ομάδων των Γρεβενών, Πυρσού και Αεράτα στην απαιτητική Δ’ εθνική κατηγορία. Συγχαίρω τους παίκτες, τους προπονητές, το προσωπικό, τους φιλάθλους και τις διοικήσεις των ομάδων για τις προσπάθειες που κατέβαλαν αυτή τη δύσκολη αγωνιστική περίοδο. Εύχομαι να μπορέσουμε όλοι μαζί, να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τις ομάδες μας και στο επόμενο πρωτάθλημα να επιτευχθούν οι στόχοι τους με νίκες και πολλά γκολ.
Τιμολέων Κοψαχείλης
Κοσμήτορας της Βουλής
τ. Βουλευτής Γρεβενών – Νέας Δημοκρατίας

Να ποιοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή!

Η έρευνα έγινε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Σύμφωνα με την έρευνα μια από τις βασικές παραμέτρους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι η τοποθέτηση των Ελλήνων απέναντι στους μετανάστες, η οποία χαρακτηρίζεται σε γενικές γραμμές ως αρνητική.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί: Για όσους γεννήθηκαν πριν το 1980... (video)

Ένα εκπληκτικό, νοσταλγικό κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό, μιλάει για το πως ήταν η ζωή πριν από μερικά χρόνια, αποκαλύπτοντας πολλές αλήθειες για το σήμερα.

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κάνει σούζα μπροστά στον Loeb! (video)

Την 3η νίκη του στο ράλι Ακρόπολις και 71η στην καριέρα του πραγματοποίησε ο Sebastien Loeb στο φετινό ράλι Ακρόπολις, το 58ο κατά σειρά. Πριν πανηγυρίσει την νίκη του όμως, είχε την τύχη να συναντηθεί με την ελληνική αστυνομία.

Κλείνουν... σπίτια τα φετινά εκκαθαριστικά! Δείτε αναλυτικά

Ισχυρό σοκ θα υποστούν φέτος περίπου 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα όταν θα παραλάβουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους, τα οποία θα προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα του 2011.

Δολοφονήθηκαν στη Μόσχα οι δύο Ρώσοι που έψαχναν τις μίζες του Άκη

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις, σχετικά με τις σκοτεινές διαδρομές των μιζών που κατέληξαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.
Τα επιλήψιμα στοιχεία γύρω από την υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω) που κατευθύνονταν προς την Ελλάδα, αξίας 73 εκατ. δολαρίων, κίνησαν την περιέργεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος και ζήτησε από Ρώσους αξιωματούχους να εντοπίσουν τα ίχνη των χαμένων χρημάτων.

Πρωταθλητής Ευρώπης στο χαντμπολ ο Διομήδης Άργους!!

Στην κορυφή της Ευρώπης είναι από σήμερα ο Διομήδης Άργους. Η Βάκερ Τουν μπορεί να επικράτησε με 22-20, αλλά η ελληνική ομάδα είχε επικρατήσει με τρία γκολ διαφορά στο πρώτο ματς και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αδειοδότηση: "Παράθυρο" για ΠΑΟ, "βυθίζεται" η ΑΕΚ

Ελπίδες για να πάρει αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός και να μπορέσει να παίξει στο Τσάμπιονς
Λιγκ αλλά και να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων, εφόσον βέβαια εξασφαλίσει τα χρήματα και δικανονίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.