ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το αυριανό Πακέτο,δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά!

“Αυτό που θα δείτε στο αυριανό Πακέτο, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά!  
Μάνα από Αμερική ψάχνει το γιο της που ζει μάλλον Γερμανία”, αναφέρει στο λογαριασμό της στο twitter η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μας βάζει σε...αγωνία.
Αχ βρε Βίκυ τι να κάνουμε θα κάτσουμε να το δούμε! 


ΠΑΟ - ΟΣΦΠ 84 -74 και τελικός στο ΣΕΦ (video)

Έχει καταντήσει κλισέ, αλλά… τελικώς ΤΕΛΙΚΟΣ!
Τα πάντα θα κριθούν στο ΣΕΦ, στον 5ο τελικό της σειράς, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με ηγέτη τον Μπατίστ και χρησιμότατο τον Σμιθ, επιβλήθηκε με 84-74 και ισοφάρισε σε 2-2.

Νεκρό 2χρονο αγόρι που ήπιε τοξικό υγρό καλλιέργειας κάνναβης

Σοκάρει η αντίδραση της μητέρας ενός δίχρονου αγοριού που πέθανε εξαιτίας της δικής της εγκληματικής αμέλειας στη Μεγάλη Βρετανία.

Βασιλιάδες: Σκηνές από το αποψινό επεισόδιο (video)

Δείτε σκηνές από τους αποψινούς Βασιλιάδες...
Μετά από την ελπίδα... ακολουθεί η απογοήτευση! Ετοιμαστείτε για ένα αλλιώτικο επεισόδιο! Η Γιούλη, σε μια βουτιά θανάτου, φρενάρει απότομα αφήνοντας και πάλι τις κρυφές της επιθυμίες να κρύβονται όλο και πιο βαθιά μέσα της και "δαίμονες" να τη βασανίζουν, ενώ η Λίζα προσγειώνει τον Αιμίλιο και του δείχνει την πραγματικότητα. Η Σαμπρίνα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να προσεγγίσει τον Σταύρο με το φόβο να πληγωθεί ξανά... 'Οπως η Χριστίνα, που νιώθει τον Μάρκο να χάνεται από δίπλα της όλο και περισσότερο. Αλλά και η Μαρίνα βλέπει τον Μηνά ν' απομακρύνεται και να πηγαίνει... κάπου που δεν θα το φανταζότανε ποτέ! Πάντα, όμως, μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο... Σταύρος και Σόφη για πρώτη φορά μαζί;

Τα θέματα της Ιστορίας Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τα θέματα της Βιολογίας Θετικής Κατεύθυνσης

Δείτε τα στους παρακάτω συνδέσμους...

Ανακοίνωσε τον Ντιελνά ο Ολυμπιακός!!!

Μετά από εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Ολυμπιακός μετά τους Σιόβα και Βλαχοδήμο απέκτησε και τον Κλοντ Ντιελνά που είχε μείνει ελεύθερος από την Ιστρ.
Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και έγινε ο τρίτος παίκτης που αποκτήθηκε από τους ερυθρόλευκους.
Η ανακοίνωση:
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κλοντ Ντιελνά για τα επόμενα τρία χρόνια."


Νέα ανατροπή στο δρόμο προς τις κάλπες ->Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 30%, ΝΔ 26,5% , ΠΑΣΟΚ 12, 5%

Λιγότερο από είκοσι μέρες μένουν για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και οι ανατροπές στο πολιτικό και εκλογικό σκηνικό συνεχίζονται. Τα "Επίκαιρα" δημοσιεύουν σήμερα από την ιστοσελίδα τους τμήμα της τελευταίας δημοσκόπησης της VPRC πριν τις εκλογές.

Παναθηναικός - Ολυμπιακός - Στέψη ή πέμπτος τελικός;;;

Στο ΟΑΚΑ θα παίξουν τον τέταρτο τελικό της σειράς ΠΑΟ-Ολυμπιακός με τους ερυθρόλευκους να έχουν match ball αφού με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια. Οι πράσινοι από την πλευρά τους θέλουν να στείλουν τη σειρά στη ρουλέτα του πέμπτου αγώνα στο ΣΕΦ.

Βρέθηκε ακρωτηριασμένη αρκούδα στη Σκοπιά Φλώρινας!!! (video)

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε νεκρή αρκούδα σε ένα ρέμα κοντά στη Σκοπιά Φλώρινας. Το σημείο επισκέφτηκε ο Αρκτούρος αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ταφεί το κουφάρι του νεκρού ζώου.
Θα πρέπει ο Δήμος άμεσα να φροντίσει για τη μεταφορά ή το κάψιμο, ή την ταφή του μιας και βρίσκεται σε ρέμα και μολύνονται τα νερά που στη συνέχεια καταλήγουν σε μεγαλύτερα ποτάμια του κάμπου της Σκοπιάς.
Δείτε το βίντεο:

ΣΟΚ: Ακούστε συμβουλές παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης στα παιδιά μας! (video)

Θα μπορούσε το παρακάτω βίντεο να είναι χιουμοριστικό, μιας και το προέβαλλε χθες βράδυ το Ράδιο Αρβύλα.
Δεν είναι όμως...
Και το χειρότερο είναι ότι δεν έχεις και τι να γράψεις για την συγκεκριμένη παρουσιάστρια και τις «συμβουλές» που δίνει στα παιδιά που την παρακολουθούν.
Αλήθεια το ΕΣΡ υπάρχει σε αυτή τη χώρα; Παρακολουθεί;
Δείτε το βίντεο που θα σας εξαγριώσει πραγματικά:

ΣOK: Σιδερώνουν το στήθος των παιδιών τους

Ένα αποτρόπαιο έθιμο έχει αποκαλυφθεί τα τελευταία χρόνια στο Καμερούν...
Γονείς «σιδερώνουν» το στήθος των κοριτσιών τους, προκειμένου να μην υποστούν σεξουαλική παρενόχληση από άλλους. Μπορεί στην Αφρική τα ήθη και τα έθιμα να είναι άλλα, ωστόσο η είδηση μόνο αποτροπιασμό μπορεί να φέρει. Με καυτές πέτρες, κέλυφος από καρύδες και άλλα αντικείμενα, οι γονείς συμπιέζουν το στήθος ανήλικων κοριτσιών, αφού τα τελευταία χρόνια η διατροφή των Καμερουνέζων έχει βελτιωθεί και πλέον η εφηβεία ξεκινά από την ηλικία των εννέα.
Πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν ξεσηκωθεί προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη και να πάψουν να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα.
24wro

Μοιραίος Έρωτας: Η Τουρκιάν καταρρέει (video)

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας!!!
Όταν η Τουρκιάν βλέπει την Εντά στην αγκαλιά του Χαρούν δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της... νομίζει ότι...

Aνέκδοτο: Κόλαση ή Παράδεισο;;;

-Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος τραυματίστηκε από ένα φορτηγό και πέθανε.
Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο...

ANEKΔΟΤΟ: Ο Tοτός και η γιαγιά!!!

Η δασκάλα του Τοτού ρωτάει τους μαθητές της...
- "θέλω να μου φτιάξεται μια πρόταση που να έχει μέσα τη λέξη μάλλον."
Σηκώνει το χέρι η Ελενίτσα.
- "Πες μας Ελενίτσα," λέει η δασκάλα...

Ο Ελευθερόπουλος νέος προπονητής στον Πανιώνιο!!!

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κάνει το προπονητικό ντεμπούτο του στον Πανιώνιο όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Τα 8 ωραιότερα νησιά του κόσμου

Ποια είναι τα 8 ωραιότερα νησιά του κόσμου, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί κανείς κατά την διάρκεια της ζωής του;
Ο κόσμος μας είναι γεμάτος παραδείσους. Ποια είναι τα 8 ωραιότερα νησιά του κόσμού;

ΑΝΕΚΔΟTO : Ο παπαγάλος και ο μαλ@κας!!!

Μια μέρα κάνοντας βόλτα ένας τύπος περνάει έξω από ένα μαγαζί με ζώα και πτηνά. Στην πόρτα ήταν ένας παπαγάλος ο οποίος μόλις τον βλέπει του λέει:
"Γεια σου μαλ@κα".
Ο τύπος μένει κάγκελο, αλλά σκέφτεται ότι έτσι λέει ο παπαγάλος σε όσους βλέπει.

Τι θα συμβεί αν βάλετε το κινητό σας τηλέφωνο στον φούρνο μικροκυμάτων; (video)

Άποψη μας, να μην το επιχειρήσετε αυτό στο σπίτι σας. 
Αν αναρωτιέστε γιατί, δείτε το βίντεο και θα σας λυθεί η απορία...

«Τσιπρ-Αλέξ» για πάσα νόσο!!!

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, το Cipralex (Τσιπρ-Αλέξ!) είναι ένα θαυματουργό λευκό χαπάκι, το οποίο βοηθά «στη θεραπεία του μείζονος καταθλιπτικού επεισοδίου, της διαταραχής πανικού με ή χωρίς αγοραφοβία, της κοινωνικής αγχώδους διαταραχής (κοινωνική φοβία), της γενικευμένης αγχώδους διαταραχής, της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής»!

Με γενικό black out απειλείται η χώρα στα τέλη Ιουνίου

Στο σκοτάδι κινδυνεύει να βυθιστεί η χώρα τον Ιούλιο εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ, τα οποία αφορούν την αναχρηματοδότηση του δανεισμού αλλά και τη μη πληρωμή λογαριασμών που περιλάμβαναν το χαράτσι.

Δείτε τις λίστες στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για τη Δ. Μακεδονία..

Από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο (λίστα) του Κινήματος, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Συγκεκριμένα, στη Δυτική Μακεδονία:

Μήνυμα του Τ. Κοψαχείλη Κοσμήτορα της Βουλής για την άλωση της Πόλης

Πολλοί λένε, και έχουν δίκαιο ότι, ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά η πατρίδα μας και σε μία εποχή που ιδανικά και αξίες απαξιώνονται, οφείλουμε να θυμόμαστε.

Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα – Αποχωρήσεις και νέες υποψηφιότητες

Από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο (λίστα) του Κινήματος, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου . Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου εκτός από την Α΄Θεσσαλονίκης και στο Ηράκλειο Κρήτης. Δεν θα είναι υποψήφιοι οι Φ. Πετσάλνικος, Σ. Βαλυράκης, Ηλ. Καρανίκας, Μιχ. Παντούλας και Χρ. Κατσούρας, ενώ προστίθενται νέοι υποψήφιοι που μπήκαν στις λίστες μετά από επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι, σηματοδοτώντας και την επιστροφή τους στο κόμμα, ή κυρίως, πρώην βουλευτές που συμμετέχουν σε μη εκλόγιμη θέση για να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ. Ορισμένοι εξ αυτών, συμμετέχουν συμβολικά καθώς καταλαμβάνουν την τελευταία ή προτελευταία θέση στα ψηφοδέλτια.
Συγκεκριμένα, τα νέα πρόσωπα που προστίθενται στις λίστες είναι:
Στην Α' Αθηνών, ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος στη Β' Αθηνών οι Γιώργος Αποστολόπουλος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Λυκούργος Λιαρόπουλος , Ευγενία Μωραΐτη και Γιώργος Τρίχας. Στην Α' Πειραιά οι Σπύρος Αλεξόπουλος, Κωνσταντίνος Ντάλτας, δικηγόρος και ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Ρεσβάνης
Στην Α' Θεσσαλονίκης, ο εκδότης και δημοτικός σύμβουλος, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, στη Β' Θεσσαλονίκης ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Αρβανιτίδης .
Στη Μεσσηνία ο Διονύσης Αλευράς, στη Λακωνία Μαρία Αναγνωστοπούλου (από το Επικρατείας), στην Καστοριά οι Θωμάς Αναστασίου, Κωνσταντίνος Γκουπιδένης, Γιάννης Παπουλίδης και Χρήστος Λάμπης. Στην Αχαΐα ο Φώτης Ανδρικόπουλος, στην Ξάνθη Ανέστης Αντωνιάδης, στη Σάμο οι Κώστας Βαλσάμης, Γιάννης Λεμονής, στη Λέσβο οι Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, Μαρία Ψήμμα. Στην Ευρυτανία οι Δημήτρης Καρφής και Λάμπρος Τσιτσάνης (αντιπεριφερειάρχης), στα Χανιά οι Κώστας Μουντάκης, στην Πιερία οι Απόστολος Ντινάκης και Γιώργος Χιονίδης, στη Θεσπρωτία ο Κώστας Πανταζής. Στα Ιωάννινα, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, στο Κιλκίς ο Θανάσης Τζούρτζος, στη Βοιωτία επανέρχεται ο πρώην βουλευτής Βασίλης Τόγιας, στις Σέρρες, ο Κώστας Τρέντσιος, στην Καρδίτσα ο Θανάσης Τσίντζας, στα Τρίκαλα ο Κώστας Φαμίσης, στην Αιτωλοακαρνανία ο Γιώργος Χριστογιάννης, στα Γρεβενά ο Θανάσης Ψαρράς, στην Πέλλα ο πρώην βουλευτής Β. Γιουμτζίδης.
Αναλυτικότερα, τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, έχουν ως εξής:

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε όλη την Επικράτεια - 43 νέοι υποψήφιοι από προσχωρήσεις


Συνολικά 412 υποψηφίους παρουσιάζει στα ψηφοδέλτια με λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ, στα οποία περιλαμβάνονται οι περισσότεροι σε εκλόγιμη θέση και 43 νέοι υποψήφιοι προερχόμενοι από τη ΔΗ.ΣΥ (14), από τον ΛΑ.Ο.Σ (3), από τους Ανεξάρτητους Έλληνες (5) και ένας από τη Δράση. Από τους 412 υποψήφιους, οι 139 είναι γυναίκες.
Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε όλους τους νομούς της Ελλάδας για τις εκλογές της 17ηςΙουνίου, είναι:

Έγραψαν "καλημέρα μπάσταρδα" σε βρεφονηπιακό σταθμό

Άγνωστοι εισέβαλαν σε βρεφονηπιακό σταθμό και έγραψαν υβριστικά συνθήματα για τα παιδιά!!!
Αίσθηση προκάλεσε στο Αγρίνιο η ενέργεια αγνώστων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να προκαλέσουν ζημιές και να γράψουν υβριστική φράση κατά των παιδιών σε βρεφονηπιακό σταθμό.

28 «κόμματα» κατέθεσαν αίτηση στον Άρειο Πάγο για τις εκλογές- Ποια δεν συμμετέχουν

Σε 28 ανέρχονται τα κόμματα που κατέθεσαν αίτηση στον Άρειο Πάγο για συμμετοχή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, έναντι των 36 που είχαν δηλώσει συμμετοχή στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, εκ των οποίων εγκρίθηκαν τελικά να συμμετάσχουν τα 32. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι δύο κόμματα, όπως η Δημοκρατική Συμμαχία και η Δράση, συμμετέχουν στις εκλογές αλλά με άλλα ψηφοδέλτια ή συνασπισμούς κομμάτων.

Οι νέες ημερομηνίες στις πανελλαδικές λόγω εκλογών

Διαβάστε αναλυτικά πώς διαμορφώνεται το νέο πρόγραμμα των πανελλήνιων εξετάσεων, εξαιτίας των εκλογών της 17ης Ιουνίου. 
Ποια μαθήματα επηρεάζονται!!!

Οκτώ "καυτοί" φόροι για το καλοκαίρι..

Οκτώ φόρους καλούνται να πληρώσουν εντός του καλοκαιριού οι φορολογούμενοι προκειμένου να εκτελεστεί με όσο το δυνατόν μικρότερες αποκλίσεις ο φετινός προϋπολογισμός, όπως αναφέρει ο Capital.
Δείτε αναλυτικά του οκτώ φόρους που θα μας χτυπήσουν τη πόρτα, όπως τους παραθέτει το δημοσίευμα.
Αναλυτικά οι φόροι...

Τι θα γίνει σε περίπτωση μαζικών αναλήψεων από τις τράπεζες

Τι θα γίνει σε περίπτωση μαζικών αναλήψεων από τους λογαριασμούς στις τράπεζες; Διαβάστε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.
Τι θα γίνει αν οι αναλήψεις από τους λογαριασμούς στις τράπεζες γίνουν πιο μαζικές; Θα έχουν οι τράπεζες τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε μία τέτοια ζήτηση; Ποιος εγγυάται τη ρευστότητα που θα επιτρέψει στον κόσμο να σηκώσει τα λεφτά του από τις τράπεζες;

Τεκμήρια διαβίωσης: επτά τρόποι να πληρώσετε λιγότερο φόρο

Πώς να ξεφύγετε από τα τεκμήρια διαβίωσης με επτά έξυπνους τρόπους; Δείτε αναλυτικά με παραδείγματα, πως να πληρώσετε λιγότερο φόρο.

Γρεβενά: ΄΄Αλλαγή Εκλογικού Τμήματος΄΄

Κάνουμε γνωστό στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ότι: Το 39ο Εκλογικό Τμήμα μεταφέρεται, από το Δημαρχείο Γρεβενών, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.
Συνεπώς, όσοι εκλογείς ψήφιζαν στο Δημαρχείο Γρεβενών: (από ΚΙΚΙΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ έως ΛΑΔΑΣ ΠΑΥΛΟΣ) ως και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων (από ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ έως ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών(επί της οδού Λ.Σοφού1).


Φόρος ακόμα και με μηδενικό εισόδημα!

Αύξηση των τεκμηρίων, μείωση του αφορολόγητου και κατάργηση των φοροαπαλλαγών σε συνδυασμό με την έκτακτη εισφορά δημιουργούν το… καρέ του φόρου απ’ το οποίο δεν γλιτώνει επί της ουσίας κανείς.

Στον Ολυμπιακό μέσω… Ζαρντίν ο Περέιρα

Πολύ κοντά στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι ο Βίτορ Περέιρα...
σύμφωνα με τις φήμες που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στην Πορτογαλία.

Απολύθηκε και βούτηξε στο κενό

Σοκ στα Χανιά. 
30χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου νοσοκομείου, μετά από επίσκεψη σε συγγενή του. 
Μία εβδομάδα πριν απολύθηκε από τη δουλειά του. 

Δήλωση Θανάση Ψάρρα, Υποψ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Αγαπητοί συμπατριώτες
Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι στη θέση να σας ανακοινώσω, ότι στις εκλογές στις 17 Ιουνίου, θα είμαι στη λίστα των υποψηφίων με το ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά. Στην γενέτειρά μου, στην πόλη που μου έδωσε τις βάσεις και με βοήθησε τα μέγιστα στην επαγγελματική μου εξέλιξη.

Φαίη Σκορδά: "Όταν έλειπε ο Γιώργος, κοιμήθηκα με τον κολλητό μου"

To παραδέχθηκε η Φαίη Σκορδά και μας άφησε άφωνους! 
Τι είπε; 
Όταν ο Γιώργος Λιάγκας έλειπε σε ταξίδι, κοιμήθηκε, λέει, με τον κολλητό της!...

Νέο προκλητικό άρθρο της Bild: Προσοχή στα υποτιμημένα «ελληνικά» ευρώ!

Στο γνωστό της ύφος η γερμανική Bild προειδοποιεί τους Ευρωπαίους να ξεφορτωθούν τα ''ελληνικά'' ευρώ, αν και ήδη έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το ότι δεν υπάρχουν εθνικά νομίσματα στην ευρωζώνη.

Μην την είδατε!!! Η αντίδραση της παρουσιάστριας την ώρα του φονικού σεισμού στην Ιταλία (video)

Στους 10 νεκρούς έχει φτάσει ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής από τον νέο σεισμό στην Ιταλία, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ...
Ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος δεν ξεπερνούσε τα 9,6 χλμ.

Και δεύτερος Καραμανλής στην λίστα... (Πάνω που ελπίζαμε ότι θα γλιτώναμε από την οικογενειοκρατία!!!)

Το όνομα του Κώστα Καραμανλή «φιγουράρει» στη λίστα του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στις Σέρρες. Δεν πρόκειται ωστόσο για τον τέως πρωθυπουργό αλλά για τον εξάδελφό του, γιό του Αχιλλέα Καραμανλή.
Ο Αντώνης Σαμαράς προχώρησε σε αυτή την κίνηση, που σίγουρα θα συζητηθεί, ύστερα από συνεννόηση με τον Αχ. Καραμανλή, πρώην υπουργό και αντιπρόεδρο του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής».
Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο στον πολιτικό στίβο, το οποίο τοποθετήθηκε στο ψηφοδέλτιο της πόλης που αποτελεί γενέτειρα του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και του πατέρα του, Αχιλλέα.


Καταστράφηκαν 200.000 στρέμματα από χαλάζι στη Λάρισα!!!

Στα 200 χιλιάδες στρέμματα, φθάνουν αυτά που επλήγησαν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από την πρόσφατη κακοκαιρία-βροχόπτωση και χαλάζι- στο νομό Λάρισας.