ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

φωτογράφιζε γυμνή την πρώην σύζυγό του με κρυφή κάμερα!!!

Μεγάλη έκπληξη έχει προκαλέσει στα αμερικανικά media μια υπόθεση που εκδικάζει το δικαστήριο του Τέξας.
Σύμφωνα με τα πρακτικά μια πρόσφατα διαζευγμένη γυναίκα κάλεσε κάποιον για να ελέγξει την εγκατάσταση του εξαερισμού στην σοφίτα, ακριβώς πάνω από το κρεβάτι της για να δει τι δεν πήγαινε καλά με την ένταση του κρύου αέρα.
Αντί για καλώδια και μοτέρ βρήκε ένα μικρό laptop σε λειτουργία και μάλιστα με την βιντεοκάμερα ανοιχτή!
Ο πρώην σύζυγός της είχε εγκαταστήσει τον υπολογιστή προκειμένου να την παρακολουθεί, 24 ώρες το 24ωρο!
Η γυναίκα μπήκε στον φάκελο «My Pictures» και βρήκε δεκάδες βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της τις οποίες φυσικά συμπεριέλαβε στην δικαστική αγωγή που κατέθεσε εναντίον του 42χρονου πρώην συζύγου της.
Ο 42χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο μετανιωμένος και κατέθεσε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να βλέπει την πρώην σύζυγό του γυμνή! Όταν ο δικαστής τον ρώτησε πώς κατάφερε να έχει σε λειτουργία τον υπολογιστή για εννέα συνεχόμενους μήνες, απάντησε ότι τον φόρτιζε κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι για να δει τα παιδιά τους. Ζήτησε συγγνώμη από την πρώην σύζυγό του και περιμένει την ποινή του.


mediagate.gr

ΔΕΙΤΕ: Το γλυκό που είναι ακατάλληλο για ανηλίκους!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ...

Ο προεκλογικός «αγώνας» του Π.Ψωμιάδη (video)

«Να πιέσουμε αυτούς που βολεύτηκαν με τη ΝΔ»!
Στη συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς παρουσία του περιφερειάρχη της καρδιάς μας, Παναγιώτη Ψωμιάδης στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ξέρουμε ποιοι ωφελήθηκαν από τη ΝΔ και οφείλουμε να το υπενθυμίσουμε»!
Αναλαυτικά τα όσα ειπώθηκαν:
“Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ… Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν. Αν ο καθένας μας φέρει από έναν ακόμα, που νομίζω μπορούμε, από έναν ακόμα που δεν πήγε να ψηφίσει την προηγούμενη φορά ΝΔ και τον φέρει πίσω, θα τρίβουμε τα μάτια μας την Κυριακή το βράδυ από το αποτέλεσμα…”

Βρέθηκε πτώμα σε έρημο σπίτι στη Βέροια!!!

Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε νεκρός σήμερα νωρίς το απόγευμα.
Το πτώμα είναι σε σήψη και βρέθηκε από περαστικό σε μονοκατοικία που είναι έρημη και στην οποία καταφεύγουν άστεγοι και τοξικομανείς. Εχει κληθεί ιατροδικαστής για να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του, ενώ γίνονται έρευνες για την ταυτότητά του.


Seleo.gr

Πως λέγεται - σύμφωνα με την Ε.Μενεγάκη- το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου;



Με το… κοινό νόμισμα μπέρδεψε η Ελένη Μενεγάκη το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, χαρίζοντάς μας ακόμα μία ατάκα να έχουμε να θυμόμαστε! Euro έγραφε στο χαρτί της παρουσιάστριας και η Ελένη διάβασε ...ευρώ !
«Πάμε λίγο στο video clip του ευρώ;», παρότρυνε τους συνεργάτες της, που πήγαν να περάσουν στο ντούκου την νέα μενεγάκιο απορία, αλλά… επανήλθαν. «Γιούρο» την διόρθωσε το πάνελ και το Λενιώ έσπευσε να συμμαζέψει -όσο μπορούσε- το «μαργαριτάρι»: «ευρώ θέλω να το λέω εγώ, γιατί τώρα τελευταία όλο για το ευρώ μιλάμε».
Και μιας και μιλάμε συνέχεια για το ευρώ, τι πιο λογικό -σε ρωτώ- από ένα βίντεο κλιπ για το κοινό νόμισμα;
Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια επανήλθε ρωτώντας τι… κερδίζει η πρώτη ομάδα, εκτός από το κύπελλο.


seleo.gr 

Πέθανε ο Αθηνόδωρος Προύσαλης!!!

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι, σε ηλικία 86 ετών, ο Αθηνόδωρος Προύσαλης, ο πιο αγαπητός «παππούς» της ελληνικής τηλεόρασης.
Ο ηθοποιός νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Αττικό Θεραπευτήριο.
Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη το 1926 ο Αθηνόδωρος Προύσαλης διακρίθηκε σε πολλούς ρόλους στο θέατρο και τον κινηματογράφο αλλά και μέσα από τηλεοπτικές σειρές.
Στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ενσάρκωσε, κυρίως, τον τύπο του μάγκα με επιτυχία δημιουργώντας ένα χαρακτηριστικό τύπο, ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην τηλεόραση τον αξιαγάπητο παππού.


gossip-tv

Το ποίημα του... τελευταίου Πασόκου ψηφοφόρου! (ΦΩΤΟ)

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν την εκλογική δύναμη του κόμματός τους να συρρικνώνεται καθημερινά το έχουν ρίξει στην...ποίηση. 
Δείτε ένα από τα "σουξέ" των τελευταίων ημερών που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

Η μεγάλη - κρυφή - δημοσκόπηση του ΠΑΣΟΚ..

Σήμερα, οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέου πήραν στα χέρια τους δημοσκόπηση που είχαν "παραγγείλει" από την προηγούμενη εβδομάδα.
Σε αυτή την... κρυφή δημοσκόπηση, πρώτη και με... διαφορά είναι η Ν.Δ. ενώ ακολουθεί με... χαμένο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετά μακριά βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, ακουλουθεί η ΔΗΜΑΡ και εν συνεχεία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Μάχες γίνονται μεταξύ ΚΚΕ, Χρυσής Αυγής και... ΛΑΟΣ!
Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μέτρηση, έγινε αμέσως μετά την... δημοσιοποίηση του ψηφοδέλτιου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ!


Seleo.gr

Πόσα λεφτά λέτε να παίρνουν ως μπόνους τα "καλόπαιδα" της Τρόικας για να "συμβουλεύουν" την Ελλάδα;

«Χρυσή μπίζνα» συνιστά για τα κλιμάκια της Τρόικας οι υπηρεσίες που προσφέρουν σε τεχνικό επίπεδο στην Ελλάδα.Την ώρα που στην χώρα μας εφαρμόζεται το χειρότερο πρόγραμμα λιτότητας με περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα οι ελεγκτές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ έχουν φθάσει να παίρνουν 25.000 με 30.000 ευρώ έκαστος για τις δουλειές τους στην Αθήνα.
Το ποσό αυτό το οποίο είναι πρόσθετο των κανονικών τους αμοιβών (bonus) και αφορά το χρονικό διάστημα για το οποίο διαρκεί ο έλεγχος της ελληνικής οικονομίας. Σε αυτή την «ταρίφα» των ξένων περιλαμβάνονται:

Βρείτε τα χρέη σας στην εφορία με ένα… κλικ!

Έχετε βεβαιωμένες όφειλες στην εφορία και (παρόλα αυτά) θέλετε να τις δείτε; Το υπουργείο Οικονομικών έφτιαξε για… χάρη σας την κατάλληλη εφαρμογή!
Όλα αυτά γίνονται μήπως και καταφέρει ο κρατικός μηχανισμός να βάλει κανένα… ευρώ στα ταμεία του. Οι ληξιπρόθεσμες όφειλες προς τις ΔΟΥ άλλωστε ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, η Διεύθυνση Φορολογικής Συμμόρφωσης της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων & Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων δημιούργησαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή.
Με αυτή, δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες και τις επιχειρήσεις να "βλέπουν" με ένα κλικ τις βεβαιωμένες σε Δ.Ο.Υ. οφειλές τους με υπόλοιπο. Σε αυτές δεν περιλαμβάνονται οφειλές Τελωνείων.
Που μπορεί κανείς να μάθει τι χρωστάει; Στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Σ. www.gsis.gr και στην επιλογή «Υπηρεσίες προς Πολίτες - Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου - Ειδοποιήσεις» καθώς και στην επιλογή «Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις/Επιτηδευματίες - Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου - Ειδοποιήσεις».
Οι φορολογούμενοι έχουν την δυνατότητα χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς να "βλέπουν" μόνο τις ατομικές οφειλές τους (δηλαδή δεν περιλαμβάνονται οφειλές από εταιρείες στις οποίες μπορεί να συμμετέχουν ή οφειλές λόγω συνυποχρέωσης), ενώ στα χρέη που εμφανίζονται συμπεριλαμβάνονται και αυτά που βρίσκονται σε αναστολή Είσπραξης/Εκτέλεσης καθώς και αυτά που έχουν υπαχθεί σε Ρύθμιση ή Διευκόλυνση τμηματικής καταβολής.
Συγκεκριμένα στην εικόνα των οφειλών με υπόλοιπο εμφανίζονται (πλέον των τρεχουσών προσαυξήσεων, τελών εκπρόθεσμης υποβολής):
• Προσωπικά στοιχεία του φορολογούμενου ΑΦΜ, Ονοματεπώνυμο, Επωνυμία.
• Συγκεντρωτικά στοιχεία ατομικών οφειλών από όλες τις Δ.Ο.Υ. της Επικράτειας.
• Αναλυτικά στοιχεία ατομικών οφειλών ανά Δ.Ο.Υ. και ανά είδος οφειλής.
Επίσης, δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσής τους και σε περίπτωση που ένας φορολογούμενος δεν έχει ατομικά χρέη, εμφανίζεται το μήνυμα: «Δεν υπάρχουν ατομικά χρέη με υπόλοιπο».
Σε τι χρησιμεύει η νέα εφαρμογή; Τουλάχιστον θα ξέρουμε τι χρωστάμε αλλά δε θα χρειάζεται να «καθόμαστε» στην ουρά της κάθε ΔΟΥ!


newsit.gr



Δείτε αναλυτικά τι έγινε στον τομέα της οδικής ασφάλειας στη Δυτ. Μακεδονία

Κανένα θανατηφόρο και σοβαρό τροχαίο ατύχημα κατά τον Μάιο του 2012 στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Μαΐου του 2012, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.
Ι. Τροχαία Ατυχήματα.
Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σημειώθηκαν τον Μάιο του 2012, 5 τροχαία δυστυχήματα έναντι 14 τον Μάιο του 2011 (μείωση 64.29%).
Ειδικότερα σημειώθηκαν:
Κανένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα έναντι 3 που είχαν συμβεί τον Μάιο του 2011.
Kανένα τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ατόμων έναντι 1 που είχε συμβεί τον Μάιο του 2011.
5 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμων έναντι 10 που είχαν συμβεί τον Μάιο του 2011.
Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων καταγράφηκαν συνολικά 5 παθόντες (έναντι 25 το 2011).
Ειδικότερα καταγράφηκαν:

ΠΚ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (video)

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας για το περιβάλλον, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Γρεβενών έκανε πράξη το ενδιαφέρον του.
Το Π.Κ Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Γρεβενών σε συνεργασία με το 7o Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Σχολείο... της πόλης μας, ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές για την σπουδαιότητα του περιβάλλοντος. Την ενημέρωση έκανε η περιβαλλοντολόγος κ. Μετεντζόγλου Ελένη, που καθήλωσε... το νεαρό ακροατήριό της προβάλλοντας ένα άκρως ενδιαφέρον βίντεο. Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε δεντροφύτευση στο προαύλιο του Σχολείου. Τα δέντρα ήταν μία ευγενική χορηγία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δασταμάνη Γεώργιου , τον οποίο ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή του. Σε όλη τη διάρκεια της δεντροφύτευσης δίπλα μας ήταν πολύτιμοι βοηθοί ο κ. Ράμμος Νικόλαος με το συνεργείο από το φυτώριο του.

Τι δείχνει η Betfair στα στοιχήματα για τις ελληνικές εκλογές!!!

Πλέον οι δημοσκοπήσεις έχουν απαγορευτεί, όμως ούτως ή άλλως το πιο αξιόπιστο γκάλοπ είναι αυτό των αγορών της Betfair.
Τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα δείχνουν μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στα δύο κόμματα που ήταν πρώτα και στις εκλογές του Μαΐου. Η Νέα Δημοκρατία δίνεται ως φαβορί στην αγορά για τον Νικητή Ψήφων, όπου ανταλλάσσεται στο 1.72. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες η απόδοσή της ήταν στο 1.34! Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει συνεχή πτώση και από το 3.10 έχει υποχωρήσει στο 2.38. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να πάρει την πρωτιά άλλο κόμμα, αυτό θεωρείται… απίθανο, κάτι που αποτυπώνεται στο 360.00 που προσφέρεται στο ανταλλακτήριο.
Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στην αγορά για τον Αριθμό των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων. Η επιλογή 7 Κόμματα ή λιγότερα ανταλλάσσεται στο 1.47, ενώ αυτή των 8 κομμάτων είναι σε απόδοση 3.10. Μεγάλη άνοδο σημείωσε το ενδεχόμενο να υπάρξουν 9 κόμματα ή περισσότερα στη Βουλή, αφού από το 20.00 που ήταν πριν λίγα 24ωρα, προσφέρεται τώρα στο 36.00...


blog.gr

Ο Παπανικολάου έτοιμος για το ΝΒΑ!!!

Το ντραφτ του ΝΒΑ πλησιάζει και οι εκτιμήσεις για τα νέα ταλέντα δίνουν και παίρνουν στο εξωτερικό.Σύμφωνα με μία από αυτές ο Κώστας Παπανικολάου, που φέτος αν μη τι άλλο πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν κατακτώντας με τον Ολυμπιακό την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα Ελλάδας, ενδιαφέρει τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Οι "μάγοι" διαλέγουν 16οι στον δεύτερο γύρο του ντραφτ και σύμφωνα με το draftexpress.com σκοπεύουν να επιλέξουν τον 22χρονο φόργουορντ.


athlitikotetradio

VIDEO: Δείτε πως ένα μυρμίγκι πίνει νερό!

Απίθανο βίντεο!!!Δείτε το...

Ποιός είναι ο νέος Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Ζαρντίμ

Αρκετά φιλόδοξος και λάτρης της σκληρής δουλειάς είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ! Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λεονάρντο Νούνιες Σούσα Ζαρντίμ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1974 στην Βαρκελώνη της Βενεζουέλας από πορτογάλους γονείς. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε στην Μαδέιρα της Πορτογαλίας και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο.
Στα 27 του χρόνια πήγε στην τοπική ομάδα Τσαμάκα για δύο σεζόν ως βοηθός προπονητή ενώ ανέλαβε ρόλο πρώτου προπονητή στην ίδια ομάδα από το 2003 εώς το 2008. Επόμενος σταθμός του ήταν η Τσάβες, ομάδα που αγωνίζοταν στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας και την οποία οδήγησε στην άνοδο με την πρώτη του χρονιά.
Εκεί τον είδε το 2009 η Μπειρά-Μαρ που τότε ήταν στην δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας και τον πήρε ως πρώτο προπονητή. Ο Ζαρντίμ ανέβασε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία αλλά απολύθηκε εξαιτίας συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων.
Τον Μάιο του 2011 ο Ζαρντίμ αντικατέστηκε τον Ντομίγκος Πιασιέντζα στον πάγκο της Μπράγκα όπου έκανε ένα εξαιρετικό σερί 15 συνεχόμενων νικών! Και από εκεί έφυγε όμως εξαιτίας μίας διένεξης με τον πρόεδρο της ομάδας.
Ο 37χρονος προπονητής έχει να επιδείξει μία «γεμάτη» δεκαετία στα γήπεδα αλλά ελάχιστες εμπειρίες από υψηλό επίπεδο.



Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Την ώρα που ο κ. Καρατζαφέρης ήταν στον αέρα του «ΤΗΛΕΑΣΤΥ», ένιωσε άσχημα και διέκοψε τη μετάδοση.
Αμέσως μετά απεχώρησε, συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, και σύμφωνα με το parapolitika.gr, κατευθύνθηκε σε...

Οικιακή βοηθός έφυγε με 1 εκ. ευρώ από τη βίλα επιχειρηματία

Επέστρεψε η καρδιά του επιχειρηματία στη θέση της και τα μετρητά του στο χρηματοκιβώτιο μετά τη σύλληψη των ατόμων που κατάφεραν να κλέψουν μέσα από το ίδιο του το σπίτι 1 εκατομμύριο ευρώ και διάφορα κοσμήματα.
Η οικιακή βοηθός που δούλευε στη βίλα του επιχειρηματία στη Βούλα ήταν αυτή σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που κατέστρωσε το σχέδιο και άρπαξε το μεγάλο χρηματικό ποσό.
Ένα εκατομμύριο ευρώ έκαναν φτερά από την κατοικία του και μετά από εντατικές έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε το κρησφύγετο αλλά και τα χρήματα.
Αν και η γεωργιανή οικιακή βοηθός προσπάθησε να κάνει ότι είναι δυνατό για να μην βρεθούν τα χρήματα το ποσό του ενός εκατομμυρίου βρέθηκε σε σακούλες μέσα στο πλυντήριο στον Κολωνό.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασαν στα ίχνη της από ηλεκτρονικά αποτυπώματά της που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως ήταν αναμενόμενο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός μαζί με δύο συμπατριώτες και συνεργάτες στην μεγάλη κλοπή συνελήφθησαν και αναμένεται εντός ημέρας να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.


Star.gr

"Ναυάγησε" το ντιμπέιτ μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ!!!

Σε "ναυάγιο" οδηγήθηκε τελικά το ζήτημα της διεξαγωγής του ντιμπέιτ, μεταξύ των αρχηγών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα, παρά τις προσδοκίες που υπήρχαν για διεξαγωγή του την ερχόμενη Δευτέρα.
Για τον ίδιο λόγο υπήρξε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, συνάντηση μεταξύ του Νίκου Παππά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Α. Τσίπρα, και του Γιώργου Μουρούτη, διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ στο Νέο Κόσμο, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση και να υπάρξει συμφωνία για τους όρους διεξαγωγής του. Ζήτημα αιχμής είναι και το αν θα πρέπει να γίνουν ένα ή δύο ντιμπέιτ, με τη συμμετοχή μόνο των αρχηγών ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη περίπτωση και τη συμμετοχή των αρχηγών όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων στη δεύτερη.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται σχετικά με το ντιμπέιτ:

Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον Οπλαρχηγό Θ.Ζιάκα στο Σπήλαιο Γρεβενών (ΒΙΝΤΕΟ)

Με Επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Διήμερες Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον οπλαρχηγό Θεόδωρο Ζιάκα που διοργάνωσε ο σύλλογος Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον σύλλογο σπηλαίου Γρεβενών και τον Δήμο Γρεβενών.

greveniotis.gr

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΙΜ. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το 2012 αποτελεί χρονιά ορόσημο καθώς γιορτάζεται η 40η επέτειος από την καθιέρωση της Παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος από τον ΟΗΕ.
Η ημέρα αυτή προσφέρει σε όλους μας την ευκαιρία συνειδητοποίησης, ευαισθητοποίησης και αυτοκριτικής, για την ουσιαστική συμβολή μας στην προστασία του περιβάλλοντος, που ταυτίζεται άμεσα με την ποιότητα αλλά και τη διατήρηση της ίδιας της ζωής.
Όλοι γνωρίζουμε πως η προστασία του περιβάλλοντος σχετίζεται άμεσα με την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, κάτι που σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.


Οι συνεχείς απειλές για την υποβάθμιση του πολύτιμου φυσικού μας πλούτου και η αλόγιστη κατασπατάληση φυσικών και ενεργειακών πόρων, δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό. Η αυξανόμενη ρύπανση, η εξάντληση υδάτινων πόρων, η άνοδος της θερμοκρασίας του πλανήτη και το φαινόμενο του θερμοκηπίου συνθέτουν σοβαρούς κινδύνους. Κινδύνους που θα ήταν προτιμότερο να προλαμβάνονται αφού η αντιμετώπισή τους είναι πάρα πολύ δύσκολη και ορισμένες φορές δυστυχώς ανέφικτη. Ο αγώνας μας για το περιβάλλον πρέπει να είναι καθημερινός, ώστε να καταφέρουμε να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά μια καλύτερη ποιότητα περιβάλλοντος και τουλάχιστον τους πόρους που κληρονομήσαμε από την προηγούμενη.
Όταν βλέπουμε ή βιώνουμε τις αρνητικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και της υποβάθμισης του περιβάλλοντος, είναι εύκολο να κατηγορούμε τους άλλους:
- τις κυβερνήσεις που δεν έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την περιβαλλοντική πολιτική
- τις βιομηχανίες για την αύξηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου
- το διπλανό πολίτη για τη μη ανάληψη δράσης.
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι η ημέρα, η ευκαιρία να βάλουμε στην άκρη τις διαφορές μας και να ευθυγραμμιστούμε όλοι μαζί σε μία πορεία με αλλαγές στην καθημερινότητά μας, με δράσης και ενέργειες
ανάδειξης της σημαντικότητας και της αξίας του περιβάλλοντος.
Όλοι μαζί πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την προστασία του περιβάλλοντος. Το οφείλουμε πρώτα από όλα στα παιδιά μας.



Φωτοβολταϊκά σε κτήριο: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

(του Παν. Γρυπαίου, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Γεωρυθμική ΑΤΕ)
Ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε φωτοβολταϊκά στο κτήριό σας; Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να εκμεταλλευτείτε τις ΑΠΕ στο χώρο σας.

1)Ποιους αφορά το πρόγραμμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σε κτίρια;
Αφορά οικιακούς καταναλωτές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά ισχύος έως 10 κιλοβάτ (kWp) στο δώμα ή τη στέγη νομίμως υφισταμένου κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων στεγάστρων βεραντών, προσόψεων και σκιάστρων, καθώς και βοηθητικών χώρων του κτιρίου, όπως αποθήκες και χώροι στάθμευσης. Για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να έχουν στην κυριότητά τους το χώρο στον οποίο εγκαθίσταται το φωτοβολταϊκό σύστημα.

Δικαίωμα ένταξης στο Πρόγραμμα έχουν επίσης τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) και τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν στην κυριότητά τους το χώρο στον οποίο εγκαθίσταται το φωτοβολταϊκό σύστημα. Το δικαίωμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος σε κτίριο ιδιοκτησίας Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, τη χρήση του οποίου έχει αναλάβει διαχειριστής (π.χ. σχολική επιτροπή), παρέχεται στον διαχειριστή, μετά από συναίνεση του κυρίου του κτιρίου.

Σημειώνουμε ότι η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών ισχύος άνω των 10 kWp σε εμπορικές-βιομηχανικές στέγες, διέπεται από άλλους κανόνες και ισχύουν γι’ αυτά τα συστήματα άλλα κίνητρα.

Τα πάντα για το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο - Full Review - Tips!

Πολλά έχουν ακουστεί τελευταια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και από τη μια έχοντας το δοκιμάσει παλιότερα μα και σαν καπνιστής ακομα, μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Να σημειώσω πως το είχα δοκιμάσει πριν πολλά χρόνια που είχε πρωτοκάνει την εμφάνιση του και τότε είχε φιλτράκια με υαλοβάμβακα, μικρή μπαταρία και μεγάλη προσπάθεια για ρουφηξιές.

ΣΟΚ...Σκότωσε και τεμάχισε τη γυναίκα του μπροστά στα έξι παιδιά τους!!!

Φρικτό έγκλημα στο Βερολίνο!!!
Ένας άντρας, τουρκικής καταγωγής, σκότωσε και τεμάχισε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια των έξι παιδιών τους, από 9 μηνών έως 10 ετών!
Στη συνέχεια ο Orhan Sircasi έκανε ακόμα κάτι πιο τραγικό! Ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμεναν κρατώντας στο ένα του χέρι το κεφάλι της και στο άλλο ένα χασαπομάχαιρο και… το πέταξε στο δρόμο!
Οι Γερμανοί αστυνομικοί τον συνέλαβαν όταν μπήκαν στο διαμέρισμα και ήρθαν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό θέαμα. Τα έξι παιδιά βρισκόντουσαν στο διαμέρισμα μαζί με το διαμελισμένο πτώμα της μητέρας τους.


Star.gr

Δείτε το τατουάζ που έκανε για χάρη της!!!

Ο Jamie Hince αγαπά πολύ τη σύζυγό του, Kate Moss και προσπαθεί με κάθε τρόπο να της το δείχνει. 
Τελευταία του πράξη ένα τατουάζ που δηλώνει πως...

Οι 5 πιο επικίνδυνες παραλίες του κόσμου!

Κάντε ηλιοθεραπεία, αλλά καλύτερα μην βουτήξετε. Έχουν γαλαζοπράσινα νερά, εκτείνονται τις περισσότερες φορές σε αρκετά χιλιόμετρα και περιβάλλονται από καταπράσινα φυτά. Αυτές οι παραλίες είναι ο ιδανικότερος προορισμός για τους λάτρεις της θάλασσας και θα τις βρείτε από την Αυστραλία μέχρι και την Ινδία.
Προσοχή όμως! Στα νερά τους συχνά παραμονεύουν καρχαρίες και κροκόδειλοι, ενώ κάποιες αυτές είναι και αρκετά μολυσμένες. Αυτές είναι οι πέντε πιο επικίνδυνες παραλίες του κόσμου σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Telegraph».

Το κομμάτι που μας λείπει συναντά το μεγάλο Ο! Δείτε το μοναδικό βίντεο

Είναι μια φανταστική ιστορία που διαπραγματεύεται τη μοναξιά και την ανάγκη που έχουμε να ανήκουμε κάπου.
Μια ανάγκη που σχετίζεται με το να βρουμε το άλλο μας μισό, αυτό που μας συμπληρώνει, για να μοιραστούμε τα πάντα στη ζωή μαζί του.
Η ιστορία λοιπόν αυτή μιλά για την εναγώνια αναζήτηση αυτής της αδελφής ψυχής, που θα έρθει ως «από μηχανής θεός», να κλείσει το μέσα μας κενό, να δώσει νόημα στη ζωή μας.
Θα μπορέσουμε άραγε να το αναγνωρίσουμε και να μας αναγνωρίσει;
Δείτε το μοναδικό βίντεο που ακολουθεί:

Χόρεψαν ελληνικούς χορούς στο κέντρο του Δουβλίνου ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Έλληνες!!! (video)

Η Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας, με αφορμή τα πρόσφατα απαξιωτικά σχόλια του Υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας για τη χώρα μας διογάνωση χορευτική εκδήλωση αλληλεγγύηγς προς τον ελληνικό λαό.
Δεκάδες με΄λη της ελληνικής κοινότητας συγκεντρώθηκαν και χόρεψαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούςενώ παρ΄'αλληλα μοίρασαν και έντυπα με επίσημη δήλωση της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας, με την οποία καταδικάζεται ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η Ελλάδα και οι Έλληνες από τα διεθνή ΜΜΕ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, περαστικοί και φίλοι Ιρλανδοί χόρεψαν μαζί με μέλη της Ελληνικής Κοινότητας, ενώ συζήτησαν μαζί τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο...

Αυτή είναι η μητέρα της χρονιάς: Οδηγούσε καπνίζοντας χασίς, με το μωρό δεμένο στην οροφή!

Τύχη βουνό είχε ένας μπόμπιρας πέντε εβδομάδων, ο οποίος προσγειώθηκε στη μέση μιας διασταύρωσης χωρίς να πάθει το παραμικρό, όταν η 19χρονη μητέρα του τον ξέχασε στην οροφή του αυτοκινήτου της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα από το το Φοίνιξ των ΗΠΑ έβαλε το παιδί στο ειδικό καθισματάκι του αυτοκινήτου, το τοποθέτησε στην οροφή του οχήματος για να βάλει κάποια πράγματα στο πορτμπαγκάζ και στη συνέχεια, κυρία, μπήκε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε την πορεία της, με το μωρό ξεχασμένο στην οροφή.
Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν πήρε χαμπάρι ότι λίγα μέτρα παρακάτω το καθισματάκι – με το μωρό μέσα – γλίστρησε και έπεσε στη μέση μιας διασταύρωσης, και συνέχισε να οδηγεί, έχοντας παράλληλα ανάψει κι ένα τσιγάρο με μαριχουάνα.
Ένας περαστικός, ο οποίος ήταν παρών στο συμβάν μάζεψε το μωρό από το δρόμο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα λίγα μέτρα παρακάτω να σταματήσουν την 19χρονη, πιάνοντας την επ’ αυτοφόρω να καπνίζει χασίς. Μόνο όταν ο αστυνομικός τη ρώτησε που είναι το παιδί της, εκείνη συνειδητοποίησε ότι το είχε ξεχάσει στη οροφή του αυτοκινήτου.
Το παιδί δόθηκε στην Πρόνοια, ενώ η νεαρή θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τη δίκη της, αναφέρει η iefimerida.gr.



Οι Ελληνικές επιχειρήσεις μεταναστεύουν (ξανά) στη Βουλγαρία!!!

Όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις αναζητούν ένα πιο σταθερό περιβάλλον εκτός των τειχών, ενώ παρατηρούνται 3 δις επενδύσεις τα τελευταία τρία χρόνια.
Το δημοσίευμα της Deutsche Welle φιλοξενεί δηλώσεις του Διονύση Παπαδάτου, Έλληνα επιχειρηματία που διατηρεί εστιατόριο στην πόλη Πέτριτς που βρίσκεται κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Ο ίδιος λέει: "Οι Έλληνες δεν έχουν πια εμπιστοσύνη στο κράτος. Κάθε μέρα έρχεται και κάτι καινούργιο: καινούργιοι φόροι, καινούργιοι φόροι, καινούργιοι φόροι. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει. Δεν έχουν εμπιστοσύνη πολύ απλά".
Η Βουλγαρία φαίνεται ελκυστική στους επιχειρηματίες διότι έχει μικρότερη φορολογία, χαμηλότερους μισθούς και κυρίως πιο σταθερό οικονομικό περιβάλλον.
Μέσα και γύρω από το Πέτριτς υπάρχουν δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις: μαγαζιά, εστιατόρια, καφέ. "Περίπου 100 ελληνικές επιχειρήσεις το χρόνο "μεταναστεύουν" στο γειτονικό Πέτριτς" δηλώνει ο Κρίστο Μπάτεβ, αντιδήμαρχος της πόλης των 31.000 κατοίκων.
Και δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις αλλά όλο και περισσότεροι Έλληνες τουρίστες πάνε στη Βουλγαρία για ψώνια. Για τους Έλληνες είναι πολύ πιο φθηνά εκεί. Γύρω στις 40.000 με 50.000 θέσεις εργασίας εξαρτώνται από τις ελληνικές επιχειρήσεις στη Βουλγαρία σύμφωνα με στοιχεία του ελληνοβουλγαρικού επιμελητηρίου. Τα προηγούμενα τρία χρόνια επενδύθηκαν γύρω στα 3 δις ευρώ και εξαιτίας της κρίσης όλα και περισσότερα ιδιωτικά κεφάλαια μεταφέρονται στη γειτονική χώρα.
Τα αιτήματα των ελληνικών επιχειρήσεων να μεταφέρουν την έδρα τους στη Βουλγαρία πολλαπλασιάζονται. Σύμφωνα με στοιχεία του βουλγαρικού υπουργείου οικονομικών έχουν δεκαπλασιαστεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
news247.gr

Δείτε:Η Χρυσή Αυγή καθάρισε την πλατεία Αττικής!! (Video)

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση ενός σεκιούριτι όταν ρωτήθηκε από τον κ. Σρόιτερ για την έλλειψη μεταναστών…
«Η Χρυσή Αυγή καθάρισε την πλατεία Αττικής. Δε ξέρω τι έκανε ο Χρυσοχοϊδης. Αν δεν υπήρχαν αυτοί…»
Όπως προκύπτει από το διάλογο με τους απλούς ανθρώπους που βιώνουν το πρόβλημα στην Αττική , τον Άγιο Παντελεήμονα και τις γύρω περιοχές, τα μέλη της Χρυσή Αυγής τους έχουν στηρίξει ενεργά!
Δείτε τη δήλωση στο παρακάτω βίντεο…

Τι μαρτυρά το πρόσωπο για τον χαρακτήρα μας;

Οι αρχαίοι Κινέζοι πίστευαν ότι το πρόσωπο αποτελεί αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου. Στη Μεσαιωνική Ευρώπη η ομορφιά θεωρούνταν συνώνυμη με την αρετή και η ασχήμια σημάδι του κακού.
Αλλά και σε πιο πρόσφατες περιόδους η φρενολογία, δηλαδή η μελέτη του σχήματος του κρανίου, χρησιμοποιήθηκε συχνά για να καταδείξει την ενοχή των υπόπτων για εγκλήματα.
Παρόλο που αυτές οι ιδέες δε έχουν επαληθευτεί ακόμη από μελέτες, εξακολουθεί να υπάρχει η αντίληψη ότι ορισμένες πτυχές του προσώπου μπορούν να μας επιτρέψουν να σχηματίσουμε μια πρώτη άποψη για τους άλλους. Αν και είναι αμέτρητα τα σημεία ενός προσώπου που μπορούν να αναλυθούν, ας σταθούμε στα βασικότερα από αυτά.

Point System: Όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας Οδηγός για τον Κ.Ο.Κ.

Κάποιες διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όταν τις παραβαίνουν οι οδηγοί, στοιχίζουν πέρα από τα χρηματικά πρόστιμα και κάποιους πόντους στο point system.
Όταν ο οδηγός συμπληρώνει 25 πόντους , τότε του αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης και υποχρεούται να ξαναδώσει εξετάσεις. Την πρώτη φορά το δίπλωμα αφαιρείται για έξι τουλάχιστον μήνες . Αν συμπληρώσει ξανά 25 πόντους εντός πενταετίας το δίπλωμα αφαιρετέ για 1 χρόνο
Στην περίπτωση που συμπληρώσει εκ νέου 25 πόντους εντός πενταετίας το δίπλωμα αφαιρείται για 2 χρόνια .Οι τροχαίες παραβάσεις παραγράφονται μετά τα 4 χρονιά και μετά από 2 χρονιά για τους επαγγελματίες.


5 πόντοι point system
Περιορισμοί κυκλοφορίας ( παραβίαση προτεραιότητας λόγω στενότητας του δρόμου, παράνομη είσοδος σε πεζόδρομο με σήμανση, χρήση κόρνας σημεία οπού απαγορεύεται με σήμανση)
Απόρριψη αντικειμένων που παρακωλύουν την κυκλοφορία ή καθιστούν ολισθηρό το οδόστρωμα ( διαρροή ή πτώση φορτίου )
Μη χρήση ζώνης ή κράνους από επιβάτη.
Αντίθετη κίνηση , κίνηση σε πλατεία πεζόδρομο, νησίδες, αντίθετη κίνηση σε μονόδρομο.
Υπέρβαση ορίου ταχύτητας >20 χλμ/ώρα.
· Ταχογράφοι, αλλοίωση στοιχείων μέτρησης ταχύτητας ταχογράφου και περιοριστή ταχύτητας ή επενέργεια στους μηχανισμούς αυτούς με σκοπό την αλλοίωση των ενδείξεων.
· Μη σήμανση με προειδοποιητικό τρίγωνο ή ρυμούλκηση σε αυτο/δρομο ή οδό ταχείας κυκλοφορίας.
· Σε αυτοκινητόδρομο ή οδό ταχείας κυκλοφορίας , κίνηση φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, λεωφορείων ή συρμών άνω των 7 μέτρων στην αριστερή λωρίδα
· Κίνηση μη μηχανοκίνητων οχημάτων ή οχημάτων τα όποια εκ κατασκευής δεν αναπτύσσουν ταχύτητα άνω των 50 χλμ/ώρα σε αυτο/δρομο ή οδό ταχείας κυκλοφορίας.
· Αντικανονική είσοδος ή έξοδος στον αυτοκινητόδρομο, Λωρίδα κυκλοφορίας - μη έγκαιρη κατάληψη της αντιστοίχου στην έξοδο από αυτοκινητόδρομο.
· Οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, συγκέντρωση στο αίμα: 0,5g/l έως 0,8g/l..
· Ακολούθηση αυτοκίνητων άμεσης ανάγκης.
· Κίνηση ή στάθμευση σε λωρίδα κίνησης Μέσων Μαζικής μεταφοράς


3 πόντοι point system
Επικίνδυνη ή κακή φόρτωση ή υπέρβαρο.
Μη τήρηση υποχρεώσεων – παραχώρηση προτεραιότητας σε οδικούς κόμβους
Υποχρέωση οδηγών για διευκόλυνση Μέσων Μαζικής μεταφοράς.
Ταχύτητα και αποστάσεις μεταξύ οχημάτων, Έλενος και εποπτεία του οχήματος ,ρύθμιση ταχύτητας κατά τις περιστάσεις, άσκοπη βραδυπορία οχήματος, μείωση ταχύτητας λόγω προσέγγισης σε σχολειό, στροφές, στήσεις λεωφορείον , έλλειψη ορατότητας. Αντιολισθητικές αλυσίδες που δεν έχουν τοποθετηθεί στους δυο τουλάχιστον κινητήριους τροχούς, εφόσον το όχημα δεν φέρει ειδικά ελαστικά και κινείται σε οδό με χιόνια.
Λοιπές διατάξεις για προσπέρασμα – κυκλοφορία σε στοίχους
Αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου, χρήση ακουστικών συνδεδεμένες με ηχητικές συσκευές, χρήση τηλεόρασης, οδηγός δεν έχει σωματική η διανοητική ικανότητα.
Αντικανονική συμπεριφορά οδηγών προς τους χρηστές της οδού, ασύνετη οδήγηση, συμπεριφορά οδηγών που προκαλεί τρόμο και ανησυχία, συμπεριφορά οδηγών που να θέτει σε κίνδυνο την κυκλοφορία.
Διαγραμμίσεις οδοστρώματος λοιπές περιπτώσεις.
Μη συμμόρφωση σε υποδείξεις τροχονόμου.


Άρθρο Αuto Τρίτη
Επιμέλεια svouranews

Δείτε τους μισθούς των υπαλλήλων του Facebook!!!

Πρόκειται για μια από τις πλουσιότερες και πιο ισχυρές εταιρείες στον πλανήτη. Λογικό επομένως το Facebook του πολυεκατομμυριούχου Mark Zuckerberg να διαθέτει αρκετά υψηλούς μισθούς στους εργαζόμενους.
Για πρώτη φορά η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα ποσά με τους μισθούς που δίνει, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ένας εκπαιδευόμενος software engineer εισπράττει... 74.700 δολάρια το χρόνο!
Αρκετά υψηλοί οι μισθοί για όλους τους υπαλλήλους, με τους υπεύθυνους για το software της εταιρείας να είναι οι πιο καλοπληρωμένοι, κάτι που είναι άλλωστε λογικό. 
Δείτε ενδεικτικά μερικά από τα ποσά:

Ποια κόμματα δεν θα συμμετάσχουν στις νέες εκλογές;

Ανακηρύχθηκαν από τον Άρειο Πάγο τα κόμματα και οι συνασπισμοί κομμάτων και υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου ωστόσο δεν προχώρησε στην ανακήρυξη τεσσάρων κομμάτων διότι αν και είχαν καταθέσει δηλώσεις συμμετοχής δεν υπέβαλαν παράλληλα και δηλώσεις εκλογικών συνδυασμών. Πρόκειται για τα κόμματα: