ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος!!!

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας. Ο πρώην γαλάζιος δήμαρχος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες με επίκεντρο την υπεξαίρεση των 51,4 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέως Πλημμελειοδικών, Λάμπρου Τσόγκα και της ανακρίτριας Ανθίας Τσαφίτσα αφέθηκε.
Του επιβλήθηκε όμως χρηματική εγγυοδοσία, ύψους 120.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του.
Κατά τη 2ωρη απολογία του, ο κ. Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος κατηγορείται ότι δεν δικαιολόγησε περιουσιακά στοιχεία και καταθέσεις ύψους 1.087.589,95 ευρώ, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος.
Προσκομίζοντας ενώπιον της ανακρίτριας πολυσέλιδο υπόμνημα τραπεζικών καταθέσεων, επιχείρησε να δικαιολογήσει την προέλευση των κατατεθειμένων χρηματικών ποσών, που, κατά τον ίδιο, προέρχονται από την μισθοδοσία του ως δημάρχου, τη βουλευτική του σύνταξη αλλά κι από οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία.
Επιπλέον, ο κ. Παπαγεωργόπουλος, επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπεξαίρεση «μαμούθ» στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.
Νωρίτερα, απολογήθηκε για το ίδιο αδίκημα -της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες από κοινού- η σύζυγός του πρώην δημάρχου, Ελένη Παπαγεωργοπούλου, η οποία, εμφανίζονταν ως συνδικαιούχος στους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Πάτρα: Διαμαρτυρία κατοίκων για την φοιτήτρια που φωνάζει στο sex!!!

Έχουν απηυδήσει οι κάτοικοι στην οδό Σ. της Πάτρας από τη συμπεριφορά νεαρής «καυτής» φοιτήτριας η οποία απολαμβάνει άγριο σεξ οποιαδήποτε ώρα, με ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα!
Σύμφωνα με το dete.gr, το διαμέρισμά της είναι στον ημιώροφο και η οπτική επαφή είναι δυνατή από πολλά σημεία, γεγονός που μάλλον εξιτάρει, αντί να αποθαρρύνει, την συγκεκριμένη κοπέλα.
Είτε είναι πρωί, είτε βράδυ, είτε μεταμεσονύκτιες ώρες, η ίδια με τον ερωτικό της σύντροφο ανοίγουν διάπλατα την μπαλκονόπορτα και ξαπλώνουν στον καναπέ του σαλονιού για να επιδοθούν, χωρίς ντροπές και αναστολές, στα ερωτικά τους παιγνίδια. Και το κάνουν ενώ φαίνονται πλήρως από τον οποιοδήποτε περαστικό ή από κατοίκους του πρώτου ορόφου της ακριβώς απέναντι πολυκατοικίας. Πέρα όμως από το ποιος μπορεί να τους δει, το θέμα είναι πως οι κάτοικοι δεν μπορούν να βρουν την ησυχία τους.
Κυριολεκτικά δεν κλείνουν μάτι τις νύχτες ενώ ακόμα χειρότερη, όπως δηλώνουν καταγγέλλοντες κάτοικοι της γειτονιάς, είναι οι περιπτώσεις με τα απογεύματα. Όταν δηλαδή λόγω των ερωτικών κραυγών της νεαρής και του συντρόφου της, τα παιδιά που τις προηγούμενες μέρες διάβαζαν για τις πανελλήνιες δεν μπορούσαν με τίποτα να συγκεντρωθούν.

Η κοπέλα του Σταύρου Νιάρχου προκαλεί…



Με μια σέξι φωτογράφησή της στο τεύχος Ιουνίου διάσημου γυναικείου περιοδικού προκαλεί η σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου, με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο.
Το όνομά της είναι Τζέσικα Χαρτ και είναι μαζί με το Σταύρο εδώ και περίπου δύο χρόνια, με τον οποίο μάλιστα λέγεται ότι πάνε σοβαρά. Το διάσημο μοντέλο πόζαρε για τις ανάγκες της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού Elle, πόζες που φυσικά δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.
Το ζευγάρι πέρυσι το καλοκαίρι είχε έρθει στη χώρα μας για διακοπές ενώ εδώ και λίγο καιρό ζει κάτω από την ίδια στέγη, σε μία υπέροχη έπαυλη 7000 τ.μ. στο Λος Άντζελες, αξίας 13 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία βέβαια ανήκει στονδιάσημο Έλληνα κληρονόμο.

gr.omg.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

 

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την Τζούλια Αλεξανδράτου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, για την υπόθεση του ροζ DVD…
Ο εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε πολύμηνη έρευνα, άσκησε εναντίον της Τζούλιας Αλεξανδράτου ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος, που αφορά σε ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, που δεν αποδείχθηκαν αληθείς…
Για το επίμαχο ροζ DVD (το οποίο είχε γυριστεί από την εταιρεία «Σειρήνα») η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ, είχε καταθέσει ότι δεν ήταν εμπορικό προϊόν, αλλά επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από τον πρώην σύντροφό της και πως δεν υπήρχε κανένα συμφωνητικό και ως εκ τούτου δεν είχε εισπράξει καμία αμοιβή.
Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Σειρήνα», ωστόσο, όταν κλήθηκε στο ΣΔΟΕ προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Τζούλια Αλεξανδράτου, βάσει του οποίου η προβλεπόμενη αμοιβή της ήταν 150.000 ευρώ.
Την υπόθεση θα αναλάβει ανακριτής.


ierosagon
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Διάσημη ηθοποιός σε απίστευτο σεξουαλικό σκάνδαλο!

Πόρνη πολυτελείας κερδίζει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια ευρώ προσφέροντας τις ερωτικές υπηρεσίες της σε Κινέζους πολιτικούς, επιχειρηματίες και άλλους αξιωματούχους.
Κι όμως, δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας αλλά για την πραγματική ιστορία της ηθοποιού Ζανγκ Ζιγί, γνωστής από τις ταινίες «Τίγρης και Δράκος», «Οι αναμνήσεις μιας γκέισας», «Ιπτάμενα στιλέτα» κ.ά., της οποίας το όνομα εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σεξουαλικά σκάνδαλα στην Κίνα.
Λένε πως η Τέχνη μιμείται τη ζωή, αλλά στην περίπτωση της πανέμορφης Κινέζας συνέβη το αντίθετο. Η συγκεκριμένη ιστορία θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία, αφού έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία: μια μοιραία γυναίκα ως πρωταγωνίστρια, παιχνίδια εξουσίας και διεφθαρμένους πολιτικούς και επιχειρηματίες για συμπρωταγωνιστές. 
Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται μέσω των σελίδων του περιοδικού «The New Yorker», το οποίο αποκάλυψε το σκάνδαλο. Τα ποσά που ακούγονται μοιάζουν εξωφρενικά και η Ζιγί κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης. Η Κινέζα ηθοποιός κατηγορείται ευθέως ότι τα τελευταία χρόνια έχει λάβει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια δολάρια, τα οποία βρίσκονται στον τραπεζικό λογαριασμό της, ως αντάλλαγμα για τις ερωτικές υπηρεσίες που προσέφερε σε ισχυρούς πολιτικούς αλλά και σε επιφανείς Κινέζους επιχειρηματίες.
Οπως ήταν φυσικό, το σκάνδαλο πήρε γρήγορα διαστάσεις και το όνομα της Ζιγί ενεπλάκη με αυτό του διεφθαρμένου πολιτικού Μπο Σιλάι, πρώην υπουργού Εμπορίου της Κίνας, με τον οποίο η ηθοποιός είχε συνευρεθεί ερωτικά αρκετές φορές έναντι αδράς αμοιβής.
Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως από το 2004 μέχρι το 2007 είχαν συναντηθεί περισσότερες από δέκα φορές, με τη Ζιγί να εισπράττει γύρω στο 1,25 εκατομμύριο δολάρια τη φορά. Εκτός του Σιλάι, ένας από τους πρώτους κκαι καλύτερους πελάτες τής 33χρονης ήταν και ο επιχειρηματίας Ξου Μινγκ, τον οποίο χρέωνε κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια τη συνεύρεση.
Διαψεύδει τα πάντα η Ζιγί
Τις ημέρες που ξέσπασε το σκάνδαλο, η Κινέζα σταρ επρόκειτο να δώσει το «παρών» στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας της «Dangerous Liaisons», αλλά δεν εμφανίστηκε εκεί ποτέ.
Τότε άρχισαν οι πρώτοι ψίθυροι γύρω από το όνομά της, προτού οι αποκαλύψεις αρχίσουν να έρχονται με τη μορφή χιονοστιβάδας. Η πρώτη αντίδραση της Ζιγί ήταν να αρνηθεί τα πάντα, όπως άλλωστε συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις σεξουαλικών σκανδάλων. Μάλιστα, απειλεί να κινηθεί νομικά κατά των συκοφαντών της τονίζοντας πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τη διαβάλουν.
«Οποιο και αν είναι το κόστος, θα αναλάβω νομική δράση και θα κυνηγήσω το θέμα μέχρι τέλους» δήλωσε. Αλλες πηγές από την Κίνα αναφέρουν πως το εν λόγω σκάνδαλο έχει στόχο να πλήξει το πρόσωπο του Μπο Σιλάι. Το σκάνδαλο πορνείας έχει ως φυσικό επακόλουθο να κατηγορηθεί και για φοροδιαφυγή, με τους Κινέζους εφοριακούς να ετοιμάζονται να κάνουν φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ζιγί.
Σταρ στην Κίνα, ανερχόμενη στο Χόλιγουντ
Οι γονείς της την πίεζαν να ακολουθήσει καριέρα στον χορό, αλλά την κέρδισε τελικά η υποκριτική. Στα είκοσι ένα χρόνια της βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην ταινία «Τίγρης και Δράκος» του σκηνοθέτη Ανγκ Λι σε έναν ρόλο που της έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστή και πέρα από τα κινεζικά σύνορα. Από το 2000 έως το 2005 συμμετείχε και σε άλλες μεγάλες παραγωγές, όπως ο «Ηρωας» με τον Τζετ Λι και τα «Ιπτάμενα στιλέτα», ταινίες με έμφαση στην ασιατική κουλτούρα και τις πολεμικές τέχνες. Και ενώ δεν ήξερε πολύ καλά την αγγλική γλώσσα, έρχεται ο ρόλος της στην ταινία «Οι αναμνήσεις μιας γκέισας» να την κάνει γνωστή και στο υπόλοιπο ημισφαίριο του πλανήτη.
Για τον συγκεκριμένο ρόλο κέρδισε μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, ενώ από το 2006 συμμετείχε σε ακόμα οκτώ ταινίες, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεφύγει από τη σκιά του ρόλου της ως γκέισα το 2005. Προτού ξεσπάσει το σεξουαλικό σκάνδαλο, γνωρίζαμε ελάχιστα για την προσωπική ζωή της, την οποία κρατούσε ως εφτασφράγιστο μυστικό. Πριν από δύο χρόνια, διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Ισραηλινό επιχειρηματία Αβίβ Βέβο, ενώ κατά καιρούς της έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις με γνωστούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς της πατρίδας της.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Euro 2012: Γαλλία – Αγγλία 1-1 (video)

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Γαλλία και Αγγλία στον πρώτο τους αγώνα για τον τέταρτο όμιλο του Euro 2012.
Στην κατάμεστη Donbass Arena του Ντόνετσκ, το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό και φάσεις που ικανοποίησαν όσους παρακολούθησαν τον αγώνα.
Οι Άγγλοι άνοιξαν το σκορ στο 30’, όταν ο Lescott με κεφαλιά νίκησε τον Lloris, μετά από εκτέλεση φάουλ του Gerrard. Η απάντηση των Γάλλων ήρθε στο 39’ με τον Nasri να πανηγυρίζει την ισοφάριση, μετά από δυνατό σουτ.
Στο δεύτερο μέρος έλειψαν οι κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τις δύο ομάδες να δίνουν βαρύτητα στην άμυνά τους.
Τα γκολ: Nasri 39’ – Lescott 30’
Οι συνθέσεις:
Γαλλία: Lloris, Debuchy, Rami, Mexès, Evra, Malouda (Martin 85′), Nasri, Alou Diarra, Cabaye (Ben Arfa 84′), Ribery, Benzema.
Αγγλία: Hart, Johnson, Terry, Lescott, Cole, Milner, Gerrard, Parker (Henderson 78′), Oxlade-Chamberlain (Defoe 77′), Young, Welbeck (Walcott 90′).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Γαλλία – Αγγλία 1-1 για το Euro 2012

Έσκασε η σιλικόνη από το στήθος της όταν έκανε μπάνιο!

Έναν εφιάλτη έζησε μία 45χρονη από την Μεγάλη Βρετανία η Άλισον Τσάπμαν, που προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αύξησης στήθους έφτασε μέχρι την Τυνησία.
Ο λόγος ήταν οικονομικός. Δεν διέθετε τα απαιτούμενα χρήματα για να την κάνει σε γιατρό στην Αγγλία και «μετακόμισε» στην Τυνησία για κάποιο χρονικό διάστημα.
Έκανε την επέμβαση, απέκτησε το στήθος που πάντα ήθελε και επέστρεψε στην Αγγλία υγιέστατη και ευτυχισμένη.
Μία εβδομάδα μετά την επέμβαση η 45χρονη έκανε ένα ζεστό μπάνιο για να ανακουφιστεί από τον μετεγχειρητικό πόνο και εκείνη τη στιγμή το στήθος της άνοιξε.
Η Άλισον αναγκάστηκε να υποβληθεί σε τρεις ακόμα επεμβάσεις για να αποκατασταθεί το τραύμα και πέρασε και αρκετός καιρός για να επουλωθούν τα σημάδια στο σώμα της.
Τώρα μετά την δυσάρεστη αυτή εμπειρία και αφού κατάφερε να λάβει οικονομική αποζημίωση για την αποτυχία της πρώτης χειρουργικής επέμβασης δίνει συμβουλές και προειδοποιεί τις γυναίκες να μην προχωρούν σε τέτοιου είδους επεμβάσεις μακριά από τη χώρα τους.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Νέος πρόεδρος στην Αλβανία, ο Μπουγιάρ Νισάνι

Ο Μπουγιάρ Νισάνι είναι ο νέος πρόεδρος της Αλβανίας. 
Ο Νισάνι εξασφάλισε 73 ψήφους των βουλευτών της πλειοψηφίας, ενώ η αντιπολίτευση δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία.
 Η αντιπολίτευση απέρριψε την υποψηφιότητα του κ. Νισάνι, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα ότι κατέστρεψε τη διαδικασία για την εξεύρεση ενός κοινά αποδεκτού υποψήφιου. O 46χρονος Μπουγιάρ Νισάνι, στρατιωτικός στο επάγγελμα, διατέλεσε μέχρι σήμερα υπουργός Εσωτερικών και θεωρείται έμπιστο πρόσωπο του πρωθυπουργού Μπερίσα.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κως: Βρετανός τουρίστας μαχαίρωσε κάτοικο του νησιού

Ένας απλός καυγάς ήταν αρκετός για να τραυματίσει ένας 37χρονος βρετανός τουρίστας έναν 47χρονο Κώο.
Όλα συνέβησαν όταν γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα στην πόλη της Κω ο 37χρονος βρετανός τουρίστας διαπληκτίστηκε με τον κάτοικο του νησιού.
Εκεί πάνω στον καυγά, τον «κάρφωσε» στα οπίσθια με αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα με μαχαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια ενώ ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνες σε όλο το νησί τον εντόπισαν στο χωριό Λαμπή.
Σε βάρος του βρετανού ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Βασιλιάς του Ρολάν Γκαρός ο Ναδάλ! (VIDEOS)

Ο Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο του Ρολάν Γκαρός για έβδομη συνεχόμενη σεζόν και ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον Μπγιόρν Μποργκ. Στον τελικό ο Ισπανός επιβλήθηκε 3-1 σετ του Τζόκοβιτς, σε έναν αγώνα που ξεκίνησε χθες, αλλά διεκόπη λόγω βροχής και συνεχίστηκε σήμερα.
Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος Μαξ Ντεκουζί έχει κατακτήσει οκτώ τίτλους στο Ρολάν Γκαρός το διάστημα 1903-1914, ενώ μέχρι το 1925 στο συγκεκριμένο τουρνουά έπαιρναν μέρος μόνο τενίστες από γαλλικούς συλλόγους.
Τα σετ: 6-4, 6-3, 2-6, 7-5.
Δείτε σε video πώς τελείωσε ο μεγάλος τελικός και πώς πανηγύρισε ο Rafael Nadal την κατάκτηση του Roland Garros:

Ολυμπιακός: Σε επιτυχημένη εγχείρηση υποβλήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Eπιτυχημένη ήταν χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση ρήξης πρόσθιου χιαστού, στην οποία υποβλήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, στη Γερμανία.
Η επέμβαση έγινε από τον Γερμανό χειρουργό, Ulrich Boenisch, ο οποίος είχε χειρουργήσει και τον Feisa.
Τις επόμενες ημέρες o αμυντικός του Ολυμπιακού ξεκινά το ειδικό πρόγραμμα κινησιοθεραπείας, ενώ η επιστροφή του στα γήπεδα προσδιορίζεται στους έξι μήνες.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Bild: "Οι πλούσιοι Έλληνες λιάζονται στις παραλίες και κάνουν πάρτι"

Μια εικόνα που άνετα «βγάζει» τους δανειστές μας από τα ρούχα τους παρουσιάζει για ακόμα μια φορά η ηλεκτρονική έκδοση της γνωστής σε όλους μας εφημερίδας Bild.
Στο τελευταίο δημοσίευμα που τιτλοφορείται «Παρά την κρίση οι πλούσιοι Έλληνες απολαμβάνουν την πολυτέλεια», ο Γερμανός δημοσιογράφος παρουσιάζει μια στρεβλή και άκρως ... επιλεκτική εικόνα για την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων.
Ο ρεπόρτερ προσπαθεί μάταια να βρει σημάδια πείνας και εξαθλίωσης στην Ελλάδα, αντ' αυτού όμως, όλως περιέργως, ολοένα πέφτει πάνω σε πάμπλουτους Έλληνες που λιάζονται σε ονειρικές παραλίες, πληρώνουν την μπύρα τους 8 ευρώ και κάνουν πάρτι με πλούσιο μπουφέ. Και δεν είναι να απορεί κανείς, αφού ψάχνει τη φτώχεια στην παραλία μιας πλούσιας συνοικίας...

Επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη (pics)

Ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλης, το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουνίου επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες: Κυρακαλής,  Μυρσίνης ,  Ασπρόκαμπου, Ελευθέρου Ά και Ελευθέρου ΄Β. Συναντήθηκε με κατοίκους των Τ. Κ., ανέλυσε τα βασικά σημεία του Προγράμματος της Ν.Δ. και τόνισε την επιτακτική ανάγκη να παραμείνει η Ελλάδα στη νομισματική ένωση, τώρα που η Ευρώπη αλλάζει και να βγούμε το ταχύτερο από την κρίση, με μέτρα ανακούφισης για τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα, με την ανάκαμψη της οικονομίας και την εφαρμογή του προγράμματος και των προτάσεων της Ν.Δ. που έχουν στόχο την ανάπτυξη, γιατί μόνο μέσω αυτής μπορεί να καταπολεμηθεί πραγματικά η ανεργία.

Εορδαία: Στις αυλές των σπιτιών κατεβαίνουν οι αρκούδες!

Σε κατοικημένες περιοχές της Δυτικής Εορδαίας τριγυρνά πλέον η μικρόσωμη καφέ αρκούδα, η οποία καταστρέφει κυψέλες και μελίσσια, ενώ τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε και σε αυλή σπιτιού στην Αναρράχη προξενώντας ζημιές σε μελισσοκομείο, πριν απομακρυνθεί από τους ιδιοκτήτες, που χρησιμοποίησαν κροτίδες.
Την ίδια στιγμή μελισσοκόμοι από την Κρυόβρυση και την Ασβεστόπετρα κάνουν λόγο για μεγαλόσωμη αρκούδα που προξενεί καταστροφές, ενώ οδηγοί αυτοκινήτων συναντούν κατά τις νυχτερινές ώρες τα μεγαλόσωμα ζώα να περιπλανώνται στους δρόμους, απόλυτα εξοικιωμένα με το περιβάλλον.


ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


VIDEO: Πολλαπλασιασμό ξέρετε; Αμ,,, δε που ξέρετε!

Αυτά που ξέρετε περί μαθηματικών και πολλαπλασιασμού καλά θα κάνετε να τα ξεχάσετε!
Ειδικά όσοι δυσκολεύεστε με την προπαίδεια και μπερδεύεστε με τα κρατούμενα, τώρα υπάρχει η λύση -και μάλιστα κινέζικη- που θα σας κάνει με μιας… μαθηματική διάνοια (το λιγότερο!). Γιατί μπορεί ο κινέζικος πολλαπλασιασμός να είναι ολίγον βαρετός και χρονοβόρος, όμως έχει τη μαγεία του, καθώς αναδεικνύει και τις… καλλιτεχνικές ανησυχίες του καθενός στο σχέδιο!
Για να ενισχύσετε, λοιπόν, τη φιλομάθειά σας δεν έχετε παρά να δείτε το ακόλουθο βίντεο… Μετά εσείς θα αποφασίσετε ποια… μαθηματικά προτιμάτε!

Οι επισκέψεις του υποψηφίου Βουλευτή Γρεβενών Τιμ. Κοψαχείλη την Τρίτη

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012
Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλης το απόγευμα της Τρίτης 12  Ιουνίου  2012 θα ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα επισκέψεων:
17:00 Αηδόνια
17:30 Κυδωνίες
18:15 Αγ.Κοσμάς
19:00 Οροπέδιο
19:45 Σύνδενδρο
21:00 Ροδιά


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Την Κυριακή 10 Ιουνίου ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέοντας Κοψαχείλης με κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ. Γρεβενών επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες Μεγάρου, όπου παρακολούθησε εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου και νηπιαγωγείου Μεγάρων, Καληράχης, Έλατου και Λάβδας όπου συμμετείχαν στις εκδηλώσεις ¨Δρόμοι Μανιταριού¨. Ο κ. Κοψαχείλης αναφερόμενος στις εκδηλώσεις είπε ότι, «Σπουδαίες πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή, συμβάλουν έμπρακτα στην ποιοτική ανάδειξη και προβολή του τόπου μας και ανοίγουν ¨έξυπνους¨ δρόμους τουριστικής ανάπτυξης».
Κατά τις επισκέψεις συζητήθηκε η ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων των γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής και η βαρύτητα της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα που δίνεται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Επίσης συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης και περαιτέρω αξιοποίησης του Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας ως πόλου τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, ο κ. Κοψαχείλης τόνισε ότι, «η μοναδική φυσική ομορφιά του τόπου μας σε συνδυασμό με το Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, της υπάρχουσες τουριστικές υποδομές, τις σημαντικότατες εκδηλώσεις όπως η σημερινή στη Λάβδα και τα σπουδαία έργα (που έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης) όπως το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα και το Παλαιοντολογικό Πάρκο της Μηλιάς αποτελούν πραγματικούς ¨μαγνήτες¨ προσέλκυσης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Όλοι μαζί θα πρέπει να ¨αγκαλιάσουμε¨ και να εκμεταλλευτούμε τις προοπτικές που διανοίγονται.

Ποια δάγκωσε τον Άκη Πετρετζίκη; Δείτε στο video...

Μετά την Μαίρη Συνατσάκη που αποκάλυψε πως έχει μελανιές από τις τσιμπιές της Σταμάτη, ήρθε και η σειρά του Πετρετζίκη να σημαδευτεί από την ατίθαση Σάσα.
Τι του έκανε; Τον δάγκωσε! Τον «πόνο» του Άκη, έδειξε on air η Φαίη Σκορδά:
«Αυτό τι είναι εδώ;» τον ρώτησε.
«Με δάγκωσε η Σάσα!» της απάντησε, με την Φαίη να μην πιστεύει στα μάτια της.
«Μα σας το είπα. Θέλει φάρμακα. Θέλει να την κλείσουμε με αλυσίδα!» συνέχισε ο Άκης Πετρετζίκης, με την Φαίη να του λέει:
«Αυτό είναι επικίνδυνο. Αυτό τώρα είναι καταγγελία που κάνεις. αυτά είναι τα δόντια της Σάσας;»
«Έτσι στα καλά καθούμενα;» τον ρώτησε η Φαίη.
«Αφήνιασε! Βαμπίρ!» είπε ο master chef.

Γνωστός παρουσιαστής:"Από τα 10 μου, κουβαλούσα κάρβουνο και ξεφόρτωνα καρπούζια"

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιαγράφος μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει από πολύ μικρή ηλικία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του.
Ο ίδιος είπε: «Από την ηλικία των δέκα ετών, κουβαλούσα κάρβουνο και ξεφόρτωνα καΐκια με καρπούζια. Αν δώσεις σε έναν πολίτη σήμερα ένα καρπούζι, θα του πέσει και θα σπάσει. Δεν το έχουν κουβαλήσει ποτέ, ούτε από το οπωροπωλείο, γιατί τα βρήκαν όλα έτοιμα". 
Παράλληλα, ο ίδιος περιγράφει τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. 
"Εκείνη τη δεκαετία ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Θυμάμαι όταν ήμουν στο Δημοτικό , υπήρχε ακόμη το συσσίτιο. Δεν έχω μέχρι και σήμερα τα φαγητά. Οι περισσότεροι από τους γονείς μας είναι ναυτικοί. Δεν έπαιρναν πολλά λεφτά και εμείς το καλοκαίρι δουλεύαμε στα ψαροκάικα, στα κάρβουνα, στο καθάρισμα των δέντρων, βοηθώντας όσο μπορούσαμε», λέει στο Εγώ.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κοιμήθηκαν με τις κοπέλες τους... και ξύπνησαν με τις πεθερές!

Το όνειρο έγινε εφιάλτης για πέντε νεαρούς που έκαναν αμέριμνοι τις διακοπές τους.
Έπειτα από μια χαλαρωτική μέρα στον ήλιο και αφού πήγαν για ύπνο, τη θέση της κοπέλας τους στο κρεβάτι πήρε η πεθερά.
Το video που ακολουθεί γυρίστηκε με σκοπό να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την προστασία από τον ήλιο και να δείξει ότι η γήρανση του δέρματος επιταχύνεται, όταν η έκθεση στον ήλιο δεν γίνεται με μέτρο.
Φυσικά, όταν οι νεαροί ξύπνησαν, έχοντας στην αγκαλιά τους τις ... πεθερές, έπαθαν την πλάκα της ζωής τους! 
Η συνέχεια επί της οθόνης...

Οι 10 πιο ακραίες καιρικές συνθήκες που έχουν καταγραφεί!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο καιρός μπορεί να γίνει ακραίος και σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποφύγουμε ούτε έχουμε τη δύναμη να το σταματήσουμε. Η παγκόσμια μόλυνση , το φαινόμενο του θερμοκηπίου αλλά και άλλες παρόμοιες αιτίες που προκαλούνται από τον άνθρωπο μπορεί να αυξήσουν την συχνότητα των ακραίων φαινομένων ανά την υμφήλιο.
Σκεφτήκατε ποτέ να ζούσατε έστω ένα λεπτό σε θερμοκρασίες της τάξεως των 57,8°C? Φανταστήκατε ποτέ πως θα είναι να βρίσκεστε στη μέση μίας χαλαζοκαταιγίδας με χαλάζι μεγέθους 17.8cm διαμέτρου και 47.6cm περιφέρειας?
Ο ακραίος καιρός ΜΠΟΡΕΙ να συμβεί παντού στην Γη απλά θα πρέπει να ελπίζουμε ότι δεν θα είναι κανείς μας εκεί που θα συμβεί...
Πάμε να δούμε τις 10 πιο ακραίες καιρικές συνθήκες που έχουν καταγραφεί στην ιστορία της ανθρωπότητας.

"Μοιραίος έρωτας": Οι εξελίξεις της εβδομάδας (11 - 15 Ιουνίου)

Η Μελντά παραδέχεται, ψευδώς, στον Χαρούν ότι είναι έγκυος έχοντας καταλάβει ότι έτσι έχει μια ελπίδα να τον κάνει πάλι δικό της. Ο Χαρούν βρίσκεται σε απελπισία: δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να αντιμετωπίσει την Εντά που πιστεύει ότι θα είναι επιτέλους μαζί του και ετοιμάζεται να πει και την αλήθεια στον πατέρα της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Την προλαβαίνει, όμως, η Μελντά με τα νέα της "εγκυμοσύνη"' της...


Η Εντά λέει στον Χαρούν ότι δεν πρόκειται να γίνει η αιτία να χαθεί το μωρό της αδελφής της και ότι αναγκαστικά πρέπει να θυσιάσουν τον έρωτά τους. Με βαριά καρδιά ο Χαρούν δηλώνει στη Μελντά ότι θα αναλάβει τις ευθύνες του προκειμένου να μην κάνει έκτρωση. Το ίδιο βράδυ, ο Φεγιάζ συγκεντρώνει στο σπίτι όλη την οικογένεια Αρσλάνλι για να τους γνωρίσει τον Τόλγκα... Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Χαρούν και όχι μόνο...


Στο οικογενειακό δείπνο στην έπαυλη των Αρσλάνλι η αμηχανία και η ένταση κυριαρχούν. Ο Χαρούν δίνει στον Τόλγκα να καταλάβει ότι ποτέ δεν θα τον δει σαν αδελφό. Εντωμεταξύ, η Τουρκιάν διαβάζει το ημερολόγιο της Εντά και η στάση της μαλακώνει. 'Οταν, όμως, μαθαίνει από τη Μελντά ότι τα ξαναβρήκε με τον Χαρούν και ότι είναι έγκυος, το ποτήρι ξεχειλίζει για την Τουρκιάν.


Ο Χαρούν συνοδεύει την Εντά στο γιατρό όπου μαθαίνουν ότι το μωρό τους δεν αναπτύσσεται με τον αναμενόμενο ρυθμό, κάτι που στεναχωρεί και τους δύο αλλά γίνεται αφορμή για την Εντά να δηλώσει στον Χαρούν ότι πρέπει να κόψουν κάθε επαφή, προκειμένου να βρει την ηρεμία της και να συνεχιστεί καλά η εγκυμοσύνη της. Κι ενώ ο Μπουράκ αναθέτει σε άλλον έναν δολοφόνο να σκοτώσει τον Χαρούν, η απελπισμένη Τουρκιάν αποφασίζει ότι η μόνη λύση για το δράμα της οικογένειάς της είναι να σταματήσει να υπάρχει ο Χαρούν... Και δεν διστάζει να αναλάβει η ίδια την ευθύνη...


Την ώρα που η Τουρκιάν απειλεί να πυροβολήσει τον Χαρούν, ο άνθρωπος του Μπουράκ ρίχνει στο ψαχνό. Ο Χαρούν καλύπτει την Τουρκιάν για να την προστατεύσει από τις σφαίρες και τραυματίζεται. Η Τουρκιάν συνειδητοποιεί την τρέλα της παραλίγο πράξης της και, χάρη σ'εκείνη και στον Ταρίκ, ο Χαρούν μεταφέρεται ζωντανός αλλά σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Από εκεί που ήταν έτοιμη να τον σκοτώσει, η Τουρκιάν προσεύχεται να γίνει καλά ο Χαρούν... Το ίδιο και οι κόρες της που καταφθάνουν ταραγμένες στο νοσοκομείο...


madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μια 17χρονη ολόγυμνη πάνω στο γραφείο του Μπερλουσκόνι!!!

33χρονη Βραζιλιάνα κατέθεσε ότι βρήκε στην φωτογραφική της φωτό της συγκατοίκου της, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, της 17χρονης Μαροκινής πόρνης χορεύτριας της κοιλιάς-πέτρας του σκανδάλου, να έχει ξαπλώσει γυμνή πάνω στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.
«Ήταν ξαπλωμένη πάνω στο γραφείο (το ίδιο που δίνει όλες του τις συνεντεύξεις, με τις κορνιζαρισμένες φωτό της οικογένειά τους), γυμνή όπως την έκανε η μάνα της, με τα πόδια ανοιχτά. Της είπα ότι είναι τρελή και εκείνη μου απάντησε ότι τις χρειάζεται για να εκβιάσει τον πρωθυπουργό και μετά γέλασε».
Αυτό δήλωσε στους Sunday Times η Μισέλ Κονσεισάο, το 33χρονο μοντέλο από την Βραζιλία που έμενε για λίγο διάστημα με την Καρίμα και στην οποία είχε δανείσει την φωτογραφική της μηχανή.
Ενώ, σε παλιότερη συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό Espressο, είχε επιβεβαιώσει ότι η 17χρονη Καρίμα είχε όντως κάνει σεξ με τον Σίλβιο. Κάτι που δεν συνιστά νομικό πρόβλημα, καθώς στην Ιταλιά το όριο συγκατάθεσης είναι στα 14.
Το πρόβλημα δημιουργείται αν αποδειχτεί ότι ο 75χρονος Καβαλιέρε πλήρωνε για το σεξ, οπότε και κινδυνεύει με φυλάκιση 3 ετών.
Κάτι σχεδόν δεδομένο, αφού έχουν ήδη υπάρξει καταθέσεις που δηλώνουν ότι πλήρωνε 5.000 ευρώ αυτές που πέρναγαν την νύχτα εκεί και 2.000 ευρώ αυτές που έφευγαν.
Ανάμεσα στους επόμενους μάρτυρες μια δίκης που ήδη τραβήξει ένα χρόνο θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζορτζ Κλούνει.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: 
kostasdigos@yahoo.gr

Kροάτης οπαδός φίλησε στο στόμα τον Μπίλιτς (pics)

Ένας Κροάτης oπαδός εισέβαλε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Εθνικής του ομάδας με την Ιρλανδία, στο πρώτο ματς του ομίλου για το Euro 2012.
Έτρεξε στον πάγκο της ομάδας του και αφού έσφιξε το χέρι του προπονητή της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς, και του έδωσε τα συγχαρητήριά του για την δουλειά του, πριν τον απομακρύνουν οι άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό με... ένα φιλί στο στόμα!
Ίσως βέβαια να... σημάδευε μάγουλο και να ήταν τυχαίο, αλλά μπορεί και να ήταν μεγάλος ο θαυμασμός του και την Ροκ μπάντα του Μπίλιτς. Άγνωστε αι Βουλαί του Κυρίου...Πάντως, ο φακός δείχνει καθαρά ότι ο Μπίλιτς όχι μόνο δεν τον αποφεύγει, αλλά από τα χείλια του δείχνει να ανταποδίδει.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο Μανωλάς στα ερυθρόλευκα!!!

Στο θέμα της αμυντικής ενίσχυσης, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άμεσα την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, με τις υπογραφές να μπαίνουν ίσως και σήμερα σε τετραετές πιθανότατα συμβόλαιο και τις ανακοινώσεις να γίνονται αργότερα, προς το τέλος του μήνα.
Για τον Μέλμπεργκ υπάρχουν πληροφορίες για νέες επαφές, με πρωτοβουλία και από την πλευρά του Σουηδού που είναι επίσης σοκαρισμένος από τον τραυματισμό του Αβραάμ και λέγεται ότι βλέπει πια διαφορετικά το δικό του θέμα. Υπάρχει ξανά αισιοδοξία παραμονής του έμπειρου παίκτη.
Ο Ολυμπιακός εξετάζει πια πολύ σοβαρά περιπτώσεις ξένων στόπερ σε περίπτωση που δεν μείνει ο Μέλμπεργκ. Στην Πορτογαλία αναφέρουν ξανά επαφές για τον Βραζιλιάνο Άντερσον Πόλγκα που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτιγκ Λισαβώνας, ενώ υπάρχουν προτάσεις και σκέψεις και για άλλους παίκτες όπως ο Ισπανός Κουέγιαρ (ελεύθερος από την Άστον Βίλα), ο Σέρβος Τόσιτς, ο Σενεγαλέζος Μπα...
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα και θα μιλήσει αμέσως με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για όλο το σχεδιασμό. Θα δούμε αν θα ζητήσει κάποιον παίκτη πριν από την έναρξη της προετοιμασίας ή αν θα πάει με το υπάρχον ρόστερ και τις μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει και εν συνεχεία θα αποφασίσει για ενδεχόμενη ενίσχυση.Στα υπόλοιπα μεταγραφικά της επικαιρότητας:Στην Τουρκία γράφουν ότι και η Φενέρ ενδιαφέρεται για τον Μιραλάς.
Η Καϊζερσλάουτερν ζητάει 2 εκ. ευρώ για τον Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός το προσπαθεί αλλά με τέτοια ποσά δεν γίνεται.Παραμένει υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα, ενώ προτάθηκε και ο Σέρβος χαφ Λιάγιτς που είχε κάνει πανάκριβη μεταγραφή στην Φιορεντίνα προ τριετίας, μόλις στα 18 του.Ο Κατάι πάει δανεικός στην Παρτιζάν Βελιγραδίου,ενώ στην Βραζιλία υπάρχουν σενάρια για νέα επιστροφή Ντιόγκο σε ομάδα της χώρας.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

H Shakira στην Πολωνία με τον Pique για το Euro

Η Κολομβιανή σταρ περνά την καλύτερη της φάση με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή παρά τα σενάρια χωρισμού που ήθελαν την Bar Rafaeli να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.
Φαίνεται όμως πως τίποτα απ΄αυτά δεν ισχύει, μιας και οι παπαράτσι την πέτυχαν στο αεροδρόμιο του Los Angeles με προορισμό την Πολωνία, όπου και αγωνίζεται ο καλός της για το Euro 2012.
Τα ισπανικά sites αυτό το διάστημα έχουν πάρει φωτιά, υποστηρίζοντας πως η Shakira είναι δυο μηνών έγκυος ορμώμενοι από το γεγονός ότι το ζευγάρι αγόρασε σπίτι στην ισπανία για να συζήσει!
Ο εκπρόσωπος της βέβαια το αρνείται, αλλά πάντα έτσι δεν συμβαίνει σ΄αυτές τις περιπτώσεις;


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στέλεχος ΝΔ: «Να μας ψηφίσουν αυτοί που βολέψαμε»! Βίντεο

Ενδεικτική για το πώς αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα τα κόμματα εξουσίας τους ψηφοφόρους, είναι η συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς παρουσία μάλιστα του έκπτωτου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Στη συγκέντρωση, ο ομιλητής αφού προχωρά σε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, δίνει εντολές ώστε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να διασφαλιστεί η επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας.
«Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…«, αναφέρει ο ομιλητής και συνεχίζει:
«Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν».
Η εκπληκτική αυτή ομιλία καταλήγει στο ότι αν ο καθένας φέρει έναν ακόμα που δεν πήγε να ψηφίσει την προηγούμενη φορά, την Κυριακή το βράδυ τα στελέχη της ΝΔ, θα τρίβουν τα μάτια τους από το αποτέλεσμα.
Προς το παρόν, όσοι πολίτες δεν βολεύθηκαν και δεν συνηθίζουν να τραβάνε τη μάνα και τον πατέρα τους να ψηφίσει για χάρη του κάθε βολεμένου κομματάρχη, μπορούν να τρίψουν τα μάτια τους βλέποντας το παραπάνω βίντεο.



tsantiri.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ολυμπιακός: Aνακοίνωση για τον Σοφοκλή Πιλάβιο, ζητά να παραιτηθει ο γιατρος της Εθνικής

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και ζητά την αντικατάσταση του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας, με αφορμή τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Περιμέναμε ότι ο αόρατος άνθρωπος που παριστάνει τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. θα είχε ευαισθητοποιηθεί με όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο κ. Πιλάβιος όμως δεν πήρε θέση ούτε για τις προκλητικές δηλώσεις του γιατρού της Εθνικής, ο οποίος μας… ενημέρωσε με σύντομη δήλωση του πως: «Ουδεμία επιπλοκή προκλήθηκε ή μπορεί να προκληθεί σε τέτοιες περιπτώσεις»… Πρώτον, επιπλοκή υπήρξε και δεύτερον, όλοι οι γιατροί στον κόσμο γνωρίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σταματήσει άμεσα ο αθλητής να αγωνίζεται. Αν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ ή αν δεν αναγνωρίσουν τα λάθη τους ώστε να μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος να επαναληφθούν, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της. Ας αφήσει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. τις δημόσιες σχέσεις και την προστασία στις παρεούλες και ας ασχοληθεί επιτέλους με την υγεία των αθλητών και με το ποδόσφαιρο».


Στη Γερμανία θα εγχειριστεί ο Αβραάμ!!!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ACTA Έτσι λέγεται ο νέος φασισμός

Η ACTA, που συζητήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και εκτός των διεθνών φόρα, είναι μια επικίνδυνη εμπορική συμφωνία, ιδιαίτερα για τις Ευρωπαϊκές χώρες και πρέπει να καταργηθεί.
Η ACTA είναι αποτέλεσμα μυστικών και αδιαφανών συνομιλιών ανάμεσα σε 39 κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ και της Ελλάδας), τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιομηχανία του θεάματος, με στόχο να προστατευτούν τα κέρδη τους και να περιοριστούν θεμελιώδεις ελευθερίες στο όνομα της καταπολέμησης της πειρατείας.
Η ACTA καταπατάει κάθε έννοια προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ελεύθερης έκφρασης, προασπίζει το ιδιωτικό εταιρικό συμφέρον αντί του δημοσίου, ποινικοποιεί τη μη-κερδοσκοπική ανταλλαγή αρχείων, παρακολουθεί, φιμώνει και περιορίζει το διαδίκτυο.
Η ACTA που θα είναι δεσμευτική για την Ευρώπη αλλά όχι για την Αμερική (δίνοντας της ανταγωνιστικό προβάδισμα), θέτει περιορισμούς στην ελεύθερη πρόσβαση σε φτηνά φάρμακα, ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες χώρες, χωρίς να αντιμετωπίζει το πρόβλημα των παραποιημένων φαρμάκων, ενώ θα βλάψει συνολικότερα το εμπόριο και τη καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.
Η ACTA θα εντείνει την ήδη γενικευμένη επίθεση του λόμπι της πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) μέσω των παροχέων υπηρεσιών πρόσβασης στο διαδίκτυο σε ότι αφορά το περιορισμό της ελεύθερης πρόσβασης και τη ποινικοποίηση της μη κερδοσκοπικής ανταλλαγής αρχείων, ενώ δίνει τη δυνατότητα σε ιδιωτικές εταιρίες να παρακολουθούν και να κατέχουν προσωπικά δεδομένα.
Ήδη οι 3 από τις 4 αρμόδιες επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχουν απορρίψει την επικύρωση της ACTA και στο τέλος Ιουνίου αναμένετε η τελική ψηφοφορία. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου με τις υπογραφές τους και εκατοντάδες οργανώσεις έχουν ήδη δηλώσει την αντίθεσή τους.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έγκαυμα από τον ήλιο: Πώς να το αντιμετωπίσεις!!!

Είσαι ανέμελος, ξένοιαστος και την κάνεις με την παρέα σου για κάποιο κυκλαδίτικο νησί. Όλα σου πάνε OK, έχεις κέφι να περάσεις καλά και να αφήσεις για λίγο πίσω σου την μίζερη και πολύβουη πόλη.
Το μυαλό σου είναι μόνο στην παραλία. Η πρώτη βουτιά, η πρώτη ηλιοθεραπεία, τα πρώτα παιχνίδια στην αμμουδιά με τα φιλαράκια, ρακέτες, beach volley, οι πρώτες ματιές με τις καλλονές στη δίπλα ομπρέλα…Θα έπρεπε να προσέξεις από πριν να μην καείς, αλλά...
Γιατί να χαλάσει το όνειρο; Γιατί να μην είσαι προσεκτικός από την αρχή και να μην πας στην σκιά όταν ένιωσες το πρώτο κάψιμο στην πλάτη; Τοι δέρμα σε προειδοποίησε, όταν ακόμα ήταν νωρίς (το κάψιμο συχνά δεν προκαλείται τόσο από τον ήλιο αλλά από τη ζέστη, όμως αποτελεί ασφαλή ένδειξη). Εσύ όμως μάλλον αδιαφόρησες. Αποτέλεσμα; Μετά από λίγες ώρες ο πόνος και το τσούξιμο εμφανίστηκαν, μαζί με την κοκκινίλα. Έπαθες έγκαυμα, κάτι πρέπει να κάνεις.
Το ML είναι εδώ, έτοιμο να σου προτείνει τρόπους διαφυγής με τους μικρότερους δυνατούς μπελάδες, έτσι ώστε να αποφύγεις την ταλαιπωρία και να επιστρέψεις στη διασκέδαση των διακοπών, απαλλαγμένος από κοκκινίλες, πόνους και εγκαύματα.


Οι πρώτες ώρες
Είσαι, λοιπόν, στην παραλία και αισθάνεσαι ένα κάψιμο. Δώσε βάση και μην το πάρεις αψήφιστα. Μείνε στην σκιά, βάλε αλοιφή για να το προλάβεις και αν έχεις μαζί σου, πιες μια ασπιρίνη. Οι αντιφλεγμονώδεις ουσίες της έχουν τη δυνατότητα να προλάβουν την εκδήλωση εγκαύματος, αν είναι στην αρχή.
Αν περάσουν 8 ώρες και το κάψιμο δώσει τη θέση του στον πόνο, τότε δυστυχώς το έγκαυμα είναι γεγονός. Όμως μην απογοητεύεσαι γιατί και εκεί υπάρχει λύση: Χρησιμοποίησε μια καλή αλοιφή που θα το δροσίσει και θα σε ανακουφίσει, για παράδειγμα Bepanthol ή Aloe Vera. Επίσης το γιαούρτι, παραδοσιακό γιατροσόφι που ξέρουμε από τις μαμάδες μας, βοηθά.
Πάρε ένα αντιφλεγμονώδες για να περιοριστεί ο πόνος και ξεκίνα τα συστηματικά χλιαρά ή δροσερά ντους. Τώρα η κατάσταση θέλει τον χρόνο της και εσύ πρέπει να δείξεις υπομονή.
Σε καμία περίπτωση μην του βάλεις πάγο. Όσο και αν οι κολλητοί σου, σου προτείνουν κάτι τέτοιο, μην το κάνεις. Ο πάγος αντί να βοηθήσει το έγκαυμα τις πρώτες κρίσιμες ώρες, το ερεθίζει πιο πολύ και επιτείνει τον πόνο. Επομένως, μακριά!


Οι επόμενες μέρες
Εάν το έγκαυμα ήταν πρώτου βαθμού, τότε με την παραπάνω διαδικασία, μέσα σε λίγα 24ωρα θα έχεις επανέλθει πλήρως. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρχίσεις ξανά την ηλιοθεραπεία από το πρωί μέχρι το βράδυ, γιατί η υποτροπή είναι πάντα χειρότερη. Προσεχτικά, με καλό αντηλιακό και αν αντέχεις να το έχεις καλυμμένο για λίγες μέρες, μέχρι να θρέψει εντελώς, ακόμα καλύτερα.
Στην περίπτωση όμως, που το έγκαυμα είναι δεύτερου βαθμού, τότε αγαπητέ μου πρέπει να προσέξεις ακόμα περισσότερο. Πρώτον, η αποθεραπεία θα κρατήσει λίγο παραπάνω. Δεύτερον, μαζί με τα χλιαρά ντους, χρησιμοποίησε ξύδι με νερό και βάζε κομπρέσες στο τραύμα. Θα το επουλώσεις πολύ πιο γρήγορα.
Συνέχισε με τα παυσίπονα, σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν νιώσεις πονοκέφαλο, ή ανεβάσεις πυρετό, είναι από το έγκαυμα, μην ανησυχήσεις. Σε γενικές γραμμές πάντως, όσο θα διαρκεί το πρόβλημα, απέφυγε τα ξενύχτια και προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο γίνεται περισσότερο, βοηθώντας έτσι την ανάπλαση του δέρματός σου.
Σιγά – σιγά το έγκαυμα θα επουλώνεται και αρχίσει να σχημστίζει φουσκάλες. Μην τις σπάσεις για κανένα λόγο. Ούτε θα σε ανακουφίσουν, αλλά θα πάνε και άλλο πίσω τη διαδικασία αποθεραπείας, ενώ θα κινδυνεύσεις με μόλυνση, καθώς τα εγκαύματα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σε μολύνσεις. Ξενερώνεις, βέβαια, που τις βλέπεις, αλλά τι να κάνουμε; Είπαμε, μην τις σπάσεις.


Συμβιβάσου με την ιδέα ότι, όταν το έγκαυμα φύγει τελείως, στο σημείο το κορμί σου θα ξεφλουδίσει. Για λίγο καιρό, το σημείο εκείνο είναι πιο μαλακό και άρα πρέπει να το προσέξεις για να μην ξαναπάθεις τα ίδια.
Πάντως, αν δεις ότι το έγκαυμα μετά τα πρώτα 24ωρα δεν υποχωρεί, μην διστάσεις. Πήγαινε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας και άσε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους. Εσύ ότι ήταν να κάνεις το έκανες. Το μόνο που απομένει είναι να πάρεις το μάθημά σου και να είσαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά.


menslounge.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr