ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Πόσο θα μας στοιχίζουν οι εκλογές;

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, οι δαπάνες των εκλογών της 17ης Ιουνίου θα είναι μειωμένες κατά 22,5 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου.
Ειδικότερα, οι δαπάνες των επικείμενων εκλογών θα ανέλθουν στο σύνολο τους σε 47,9 εκατ. ευρώ, έναντι 70,4 εκατ. ευρώ του Μαΐου.
Οι αποζημιώσεις (Σώματα Ασφαλείας) ανήλθαν σε 40 εκατ. ευρώ, για τα υλικά σε 4 εκατ. ευρώ και για την επιχορήγηση κομμάτων σε 3,9 εκατ. ευρώ.

Euro 2012: Ελλάδα – Ρωσία 1-0 (videos)

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η Εθνική Ελλάδος νίκησε τη Ρωσία με 1-0 για την τρίτη αγωνιστική του Euro 2012 και προκρίθηκε στους προημιτελικούς.
Η Εθνική ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα με τους Ρώσους να ισορροπούν το παιχνίδι μετά το 25’ και σταδιακά να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας την εστία του Σηφάκη με μακρινά σουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως, ο Καραγκούνης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Πολωνών, κέρδισε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0 για την ελληνική ομάδα.

Νέα Δημοκρατία: Μόνιμη εργασία κι εγκατάσταση υπόσχεται στους Έλληνες Τσιγγάνους!!!

Παραθέτω το σχετικό δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:
Η Νέα Δημοκρατία, ως ο μόνος πυλώνας ευθύνης κι εγγύησης της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, προτείνει τα παρακάτω σημεία, με στόχο την ενεργοποίηση της κοινωνικής ομάδας των Ελλήνων Τσιγγάνων και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενσωμάτωσης τους.
● Μόνιμη εργασία και εγκατάσταση των Ελλήνων Τσιγγάνων
● Ανάπλαση οικισμών – βελτίωση …υγιεινής και ασφάλειας, μέσω Δήμων και κοινοτήτων
● Μείωση των επίπεδων αναλφαβητισμού. Δημιουργία προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας με ένταξη αυτού στο ΕΣΠΑ.
● Εφαρμογή του Ν. 3728/2008. Βάσει αυτού του νόμου, το 5% των αδειών των λαϊκών αγορών, ανήκουν στους Έλληνες Τσιγγάνους.

Απίστευτο:Πέθανε κάνοντας τρίο και η οικογένειά του κέρδισε αποζημίωση!!!

Το αστρονομικό ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων επιδίκασε ως αποζημίωση δικαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τον θάνατο ενός 31χρονου άνδρα κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής του με δύο γυναίκες.
Ο 31χρονος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, συμφώνησε με μία γυναίκα και μία φίλη της, καμία από τις οποίες δεν ήταν η σύζυγός του, να συνευρεθούν ερωτικά.
Αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2009, οπότε και πέθανε.
Μία εβδομάδα πριν, ο ίδιος είχε επισκεφτεί το Καρδιολογικό Κέντρο της περιοχής του, παραπονούμενος για έντονους πόνους στο στήθος και το χέρι. Οι γιατροί του είπαν, να πάει για νέες εξετάσεις μετά από λίγες ημέρες. Δεν του είπαν όμως, ότι δεν έπρεπε να κάνει την παραμικρή σωματική άσκηση, συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής πράξης.
Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο “πάτησαν” και οι δικηγόροι της οικογένειας του 31χρονου, που ενήγαγαν τους γιατρούς στο δικαστήριο ζητώντας αποζημίωση. Και το δικαστήριο που αρχικά εκτίμησε την “αμέλεια” των γιατρών σε 5.000.000 δολάρια, μείωσε το ποσό στα τρία εκατομμύρια δολάρια τελικά, για να ακολουθήσει έφεση από την οικογένεια, που ακόμη δεν έχει εκδικαστεί.


ierosagon
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η φώτο που σαρώνει!!! «Γιατρέ μου το παιδί κατάπιε ένα ευρώ. Θα πεθάνει;»

Μια σατιρική εικόνα με εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις από Έλληνες χρήστες κάνει το γύρο του Facebook.
H κατατρομαγμένη μητέρα τρέχει στο γιατρό με το παιδί που κατάπιε ένα ευρώ...
Και ο γιατρός της δίνει μια αναπάντεχη, καυστικότατη απάντηση που έχει άμεση σχέση με την ελληνική πραγματικότητα...

Άλλοι επτά παράνομοι οίκοι ανοχής στην Αθήνα..

Επτά ακόμη παράνομους οίκους ανοχής εντόπισαν οι αστυνομικοί σε ελέγχους που πραγματοποίησαν εχθές στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Στη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα, εκ των οποίων 13 αλλοδαπές γυναίκες, και ένας Ελληνας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων ατόμων.
Παράλληλα, από υπαίθριους χώρους, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας 24 εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων 22 αλλοδαπές και δύο Ελληνίδες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα. Οι γυναίκες αυτές είχαν εξετασθεί στο παρελθόν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απίστευτο: βρέθηκαν τα οστά του Ιωάννη του Βαπτιστή

Διαβάστε πού βρέθηκαν τα οστά, τα οποία όπως όλα δείχνουν είναι του Ιωάννη του Βαπτιστή; 
Τι άλλο υπήρχε δίπλα στον τάφο του;
Τα οστά που βρέθηκαν κάτω από εκκλησία της Βουλγαρίας το 2010 θα μπορούσαν να ανήκουν στον Ιωάννη τον Βαπτιστή, σύμφωνα με τη νέα χρονολόγησή τους με τη μέθοδο του Άνθρακα 14 που έγινε από ερευνητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Η φάλαγγα που εξετάστηκαν στην Οξφόρδη χρονολογούνται από τον πρώτο αιώνα, την εποχή δηλαδή που έζησε ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, σύμφωνα με θρησκευτικά κείμενα.
Η ανακάλυψη των οστών έγινε στη διάρκεια ανασκαφών το 2010 κάτω από εκκλησία στο νησί της Βουλγαρίας Σβέτι Ιβάν, που σημαίνει Αγιος Ιωάννης. Κάτω από την Αγία Τράπεζα βρέθηκε μια μικρή μαρμάρινη σαρκοφάγος, η οποία περιείχε ανθρώπινα οστά-μια φάλαγγα, το μπροστινό μέρος ενός κρανίου, ένα δόντι, αλλά και τρία οστά ζώων.
«Μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι τα οστά είναι τόσο παλιά. Πιστεύαμε ότι ήταν πιο πρόσφατα του 3ου ή του 4ου αιώνα», τόνισε ο Δρ Χίγκαμ.
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης κατάφεραν να ανασυνθέσουν τμήμα του γονιδιώματος των οστών και η ακολουθία του DNA έδειξε ότι ανήκουν στο ίδιο άτομο, που το πιθανότερο ήταν να πρόκειται για άντρα, με γενετικά χαρακτηριστικά από τη Μέση Ανατολή.

Έμεινε έγκυος στο στόμα, τρώγοντας... καλαμάρι!!!

Μια απίστευτη είδηση από τη Νότια Κορέα.
Μια γυναίκα από τη Νότια Κορέα, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έμβρυο μέσα στο στόμα της...
Όπως γράφει η Daily Mail η γυναίκα απολάμβανε το φαγητό της μέχρι που ένιωσε έναν πόνο στο στόμα και αρκετές ενοχλήσεις. Πήγε στους γιατρούς και εκείνοι διαπίστωσαν ότι έχει κάποιους μικροοργανισμούς μέσα στη στοματική της κοιλότητα.
Σύμφωνα με την επιστημονική εφημερίδα του Εθνικού Κέντρου Βιοτεχνολογικής Πληροφορίας του Μέριλαντ, η 63χρονη γυναίκα κυοφορούσε μέσα στη στοματική κοιλότητα!
Αυτά τα μικροσκοπικά κεφαλόποδα που διαθέτουν τα καλαμάρια, τα χταπόδια κι άλλα θαλασσινά εδέσματα είχαν βρει καταφύγιο στα ούλα, τη γλώσσα και τα μάγουλα της γυναίκας, ενώ οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είναι σπέρμα καλαμαριού.
Οπως δημοσίευσε η εφημερίδα "δεν είχε καταπιεί, αλλά έφτυσε αμέσως.''
Παραπονέθηκε για τσιμπήματα και αίσθηση ξένων σωματιδίων μέσα στο στόμα της.

Η Μέρκελ σε ρόλο τερματοφύλακα

Με ένα ευφάνταστο εξώφυλλο κυκλοφορεί σήμερα το νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού L'Espresso. Σε αυτό, η Άνγκελα Μέρκελ «φιγουράρει» σε ρόλο τερματοφύλακα με την εθνική Γερμανίας, η οποία, μάλιστα, εμφανίζεται και ως νικήτρια της … αναμέτρησης με 4-3.
Το εξώφυλλο στην ουσία επιχειρεί να περιγράψει με τρόπο γλαφυρό το μεγάλο παιχνίδι της Ευρώπης που κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.
«Έχουν κάνει τις μεταρρυθμίσεις, εμείς όχι. Είναι πιο πλούσιοι. Και έχουν επωφεληθεί περισσότερο από εμάς από το ευρώ. Όμως τώρα και οι Γερμανοί φοβούνται. Γιατί το μεγάλο παιχνίδι της Ευρώπης κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Κυρίως εξαιτίας του δογματισμού της Άνγκελα Μέρκελ» γράφει στο εξώφυλλό του το περιοδικό της Ιταλίας.
Με φόντο τη διεξαγωγή του Euro 2012, το L' Espresso θυμάται το μυθικό για τους Ιταλούς αποτέλεσμα του «αγώνα του αιώνα», το διάσημο Ιταλία-Γερμανία 4-3, στους ημιτελικούς του Μουντιάλ του 1970 στο Μεξικό, ωστόσο, υπό το φως της σημερινής κρίσης, το ιστορικό σκορ αναστρέφεται.
«Γερμανία Ιταλία 4-3» είναι ο τίτλος του L'Espresso, καθώς όπως εξηγεί ο διευθυντής του, Μπρούνο Μονφελότο, κατά την παρουσίαση του εξωφύλλου της 15ης Ιουνίου «σήμερα είμαστε εμείς που υφιστάμεθα την επίθεση ή την άμυνα της Γερμανίας».

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Κέντρου Γρεβενών σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 στις 9:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην ημερίδα που πραγματοποιεί με θέμα "Η Ποντιακή διατροφή" με ομιλητή τον Βιολόγο-Χημικό, Καθηγητή του Α.Π.Θ.
Με το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθούν Ποντιακά εδέσματα.


Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Κέντρου Γρεβενών
Κέντρο Γρεβενών
Τ.Κ. 50100
Τηλ. 6937080088
www.ventzi.org

Δίδυμο Κλάιφερτ-Δέλλα για τον πάγκο της ΑΕΚ

Προσπάθειες να πείσουν τον Πάτρικ Κλάιφερτ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα κάνουν οι άνθρωποι της “Ένωσης”.
Ο Ολλανδός που στράφηκε στην προπονητική το 2008 μετά το τέλος της σπουδαίας του καριέρας ως προπονητής.
Από τον Αύγουστο του 2010 ήταν στο τεχνικό τιμ της Ναϊμέγκεν, ενώ τον τελευταίο χρόνο ανέλαβε την ομάδα Νέων της Τβέντε, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής. Ονειρό του είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν. Πριν από λίγες εβδομάδες έφτασε κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά αυτή «ναυάγησε» επειδή έψαχνε κάτι καλύτερο.
Το κασέ του είναι κοντά στις 300.000 ευρώ, αρκετά χαμηλό αλλά στην “Ένωση” επιθυμούν να το ρίξουν ακόμα περισσότερο.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Πάτρικ Κλάιφερτ ενώ δεν αποκλείεται ο Ολλανδός να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες.
Όσον αφορά τον Τραϊανό Δέλλα και την πρόταση που του έγινε δεν φάνηκε θετικός, ωστόσο δεν αποκλείεται να αλλάξει άποψη αν αναλάβει ο Κλάιφερτ καθώς στην ΑΕΚ θέλουν πολύ τον “Κολοσσό” στα αποδυτήρια για να βοηθήσει με την εμπειρία του και την γνώση της ελληνικής πραγματικότητας τον Ολλανδό.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr