ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Επιστρέφει στις πίστες ο Πασχάλης Τερζής!

Μετά από δύο χρόνια, ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει! 
Ο τραγουδιστής πρόκειται να δώσει δύο συναυλίες στην Κύπρο!
Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον είχε κάνει να απέχει για ένα χρονικό διάστημα από τις νυχτερινές πίστες.
Σύμφωνα με την Espresso, η πρώτη συναυλία θα δοθεί στις 12 Αυγούστου στην Πάφο και η δεύτερη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πού θα γίνει.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

H ΦΙΛΑΘΛΟΣ Luciana Salazar.


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

HOT ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ EURO 2012


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής που κουβαλάει… τσουβάλια !(photo)


«Αισθάνομαι παιδί του λαού, γιατί πάντα υπήρξα σκληρά εργαζόμενος…», …μας είχε πει μόλις προχθές στις λιγοστές δηλώσεις του αμέσως μετά την οριστικοποίηση των εκλογικού αποτελέσματος που επιβεβαίωνε την εκλογή του στο Κοινοβούλιο. Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ετών 41 λοιπόν είναι ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής για τον νομό Λάρισας, όσο για το «σκληρά εργαζόμενος» δεν τον πολυπιστέψαμε μέχρι που για τις ανάγκες του ρεπορτάζ τον επισκεφθήκαμε στο μαγαζί του όπου τον είδαμε να φορτώνει και να ξεφορτώνει τσουβάλια των 50 κιλών με αλεύρι και ζωοτροφές εξυπηρετώντας τους πελάτες του!
Βουλευτής λοιπόν και να φορτώνεσαι με τσουβάλια -αν μη τι άλλο ενδιαφέρον- και ήταν ένα καλό ερέθισμα να γνωρίσουμε καλύτερα από κοντά τον νέο βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Δουλεύω, μας λέει από πολύ μικρός όταν ξεκίνησα βοηθώντας τον πατέρα μου στο κατάστημα με άλευρα και ζωοτροφές. Η δουλειά εδώ είναι πράγματι σκληρή γιατί εκτός από το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα έχει και μεγάλο τρέξιμο στα χωριά, αλλά και στα σπίτια της πόλης για τη διανομή των προϊόντων. Έχει δηλαδή και πολλά δρομολόγια. Από το μαγαζί αυτό ζουν σχεδόν δύο οικογένειες, όμως τώρα τελευταία λόγω κρίσης τα πράγματα δεν πάνε καλά και έχουμε πτώση του τζίρου γύρω στο 50% με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να τα βγάλουμε πέρα.
Τώρα το πώς βρέθηκα να είμαι βουλευτής, ούτε καλά- καλά και εγώ το συνειδητοποίησα ακόμα καθώς και για μένα ήταν μια έκπληξη που δεν περίμενα! Η Αθήνα δεν σου κρύβω ότι με τρομάζει λίγο, καθώς η ζωή μου αλλάζει και θα είμαι μακριά από τους φίλους μου, τους ανθρώπους της γειτονιάς, αλλά και από το αγαπημένο μου χόμπι που είναι το ψάρεμα. Βέβαια η δουλειά δεν είναι ντροπή και είμαι περήφανος που στη ζωή μου κουβάλησα και κουβαλώ τσουβάλια και όταν έρχομαι από την Αθήνα θα βγάζω το κουστούμι και θα ξαναφοράω τα αλευρωμένα ρούχα, βοηθώντας τον πατέρα μου.
Στη Χρυσή Αυγή εντάχθηκα το 1996 και κατάγομαι από κεντρώα οικογένεια. Όσο για τα περί «ναζισμού», αυτά δεν έχουν καμία σχέση με μένα και την οικογένειά μου. Ο παππούς μου, Ελευθέριος Αλεξόπουλος, συνελήφθη σε ηλικία 33 χρόνων έπειτα από ενέδρα, το 1944 στη Γιάννουλη γιατί μετέφερε εφόδια και τρόφιμα στους αντάρτες. Οι Γερμανοί προς παραδειγματισμό τον κρέμασαν στην πλατεία του χωριού, αφήνοντας το πτώμα του να αιωρείται για έξι ημέρες. Όσο για τους φίλους μου, αυτούς δεν τους κρίνω από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλλά από τον χαρακτήρα τους και τη συμπεριφορά τους και για μένα αυτά είναι που μετράνε. Και βέβαια έχω αριστερούς φίλους και όπως καταλαβαίνεις πέφτει και άγριο δούλεμα εκατέρωθεν… Αλίμονο αν έβαζα ταμπέλα στους ανθρώπους…». Η συζήτηση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής σταματά απότομα, όταν στο μαγαζί εισβάλλει ξαφνικά ο 12χρονος γιος του που του ζητά με επιμονή να του ορίσει την ημερομηνία αγοράς για ένα καινούργιο κινητό… «Τα… βλέπεις, θα πει, άρχισαν κιόλας τα πρώτα… ρουσφέτια»!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Από το Παρίσι που πήγε για πορνό στης φυλακής τα σίδερα;

Περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη για τη Τζούλια Αλεξανδράτου…
Στο Παρίσι βρέθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου προκειμένου να υποστηρίξει το ελληνικό πορνό ως γνήσια… πατριώτισσα και πορνοστάρ.
Το σύνθημα «βοηθήστε την Ελλάδα, πορνό 100% ελληνικό» δε φαίνεται πάντως να συγκινεί ιδιαιτέρως το ΣΔΟΕ.
Με ανοιχτές αγκάλες και καλογυαλισμένες χειροπέδες περιμένουν την εθνική μας πορνοστάρ να επιστρέψει από τα καθήκοντά της στη γαλλική πρωτεύουσα καθώς υπάρχει μια ανοιχτή υπόθεση.
Πρόκειται για τις απολαβές που είχε η Τζούλια από το περιβόητο ροζ dvd.
Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο ότι η ίδια δήλωσε πως το dvd ήταν προϊόν ιδιωτικών της στιγμών, οι οποίες βγήκαν στη δημοσιότητα, οπότε η ίδια δεν είχε απολαβές.
Παράλληλα, όμως, ο παραγωγός των ταινιών προσκόμισε συμβόλαιο συνεργασίας με την ίδια, ύψους μάλιστα 150 χιλιάδων ευρώ.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης συνεργασίας!!!

Το αργότερο αύριο θα έχουμε την πλήρη και οριστική εικόνα για το υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης, η οποία όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι ολιγομελής.
Ήδη, έχει ανακοινωθεί ανεπίσημα η οριστική τοποθέτηση του καθηγητή και προέδρου της Εθνικής Τράπεζας Βασίλης Ράπανου ατη θέση του υπουργού Οικονομικών ενώ θέση στο οικονομικό επιτελείο αναμένεται να βρει και ο Χρήστος Σταϊκούρας, τομεάρχης έως σήμερα Οικονομικών της ΝΔ. Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών θα είναι ο νυν υπηρεσιακός ΥΠΟΙΚ Γιώργος Ζανιάς.


Προς ολοταχώς για τα υπουργεία Ανάπτυξης και Μεταφορών οδεύουν οι Γιάννης Στουρνάρας και Κωστής Χατζηδάκης αντίστοιχα, ενώ σίγουρη για το υπουργείο Τουρισμού (το οποίο υπήρξε προεκλογική δέσμευση της ΝΔ να επανασυσταθεί) φέρεται η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, εξάλλου, πιθανόν να παραμείνει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να τοποθετηθεί και στο υπουργείο Εξωτερικών. Πολύ πιθανό είναι, εξάλλου, να δούμε στο υπουργείο Υγείας τον καθηγητή Χριστόδουλο Στεφανάδη.
Στο υπουργείο Περιβάλλοντος θα αξιοποιηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς να αποκλείεται να παραμείνει και ο νυν υπηρεσιακός υπουργός Γρηγόρης Τσάλτας. Μια τέτοια απόφαση ωστόσο θα έφερνε νέα «καραμπόλα», καθώς θα μετακινούσε τον κ. Μητσοτάκη στο υπουργείο Μεταφορών.
Για τα υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης φαβορί θεωρούνται αντίστοιχα οι Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Αντώνης Μανιτάκης. Την ίδια ώρα, μετά από αίτημα της ΔΗΜΑΡ, για το υπουργείο Δικαιοσύνης ακούγεται και ο Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος ωστόσο φερόταν ισχυρός υποψήφιος για το υπουργείο Εργασίας τις προηγούμενες ώρες.
Το όνομα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι αυτό που ακούγεται για την Προεδρία της Βουλής, ενώ -όπως όλα δείχνουν- για τη θέση του υπουργού Επικρατείας «έκλεισε» ο στενός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης. Τέλος, γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου αναμένεται να τοποθετηθεί ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, δικηγόρος, Τάκης Μπαλτάκος.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Μητέρα" προσπάθησε να φάει το 3χρονο παιδί της!

Ένα νέο φονικό ναρκωτικό έχει κάνει την εμφάνισή του στην Αμερική που «εξαναγκάζει» τα θύματά του να κυνηγούν να φάνε ζωντανούς ανθρώπους αφού πρώτα τους γδύσουν.
Συνέχεια της φρικιαστικής ιστορίας του Ρούντι Γιουτζίν ο οποίος έφαγε το 75% του προσώπου ενός ζωντανού ανθρώπου που συνάντησε τυχαία στο δρόμο είχαμε και μία μάνα που πήγε να φάει το ίδιο της το παιδί.
Η 35χρονη Πάμελα Μακ Κάρθι από τη Νέα Υόρκη είχε κάνει χρήση του φθηνού ναρκωτικού « Άλατα Μπάνιου» , ένα ναρκωτικό ένοχογια τρομερά εγκλήματα και ανθρωποφαγία αλλά επίσης δίνει την ψευδαίσθηση στα άτομα ότι φλέγονται.
Λίγη ώρα μετά αφού έκανε τη χρήση της έβγαλε όλα της τα ρούχα ενώ προσπάθησε να γδύσει και το 3χρονο αγοράκι της.
Αρχικά, χτυπούσε το τρίχρονο αγοράκι της με γροθιές και προσπάθησε στη συνέχεια να το στραγγαλίσει. Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να την κυνηγούν τα σκυλιά της γειτόνισσας και έτσι το παιδάκι της έτρεξε προς τον πατέρα του που εκείνη τη στιγμή βγήκε στο δρόμο για να δει τι συμβαίνει.

H Eγνατία Οδός είναι από τους καλύτερους δρόμους στην Ευρώπη για... τα ζώα!

Η Εγνατία Οδός, στο τμήμα που διασχίζει τα Γρεβενά, είναι ένας από τους καλύτερους δρόμους στην Ευρώπη στον τομέα της προστασίας της άγριας πανίδας.
Σκανδιναβοί επιστήμονες και συνάδελφοί τους απ’ όλο τον κόσμο -συνολικά 20 άτομα, που συμμετέχουν στον μεγαλύτερο ερευνητικό φορέα για την καφέ αρκούδα στην Ευρώπη, τον Scandinavian Brown Bear Research Project, συναντήθηκαν πρόσφατα στην Ελλάδα, όπου γνώρισαν νέες μεθόδους μελέτης της βιολογίας του είδους, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν από τη συνύπαρξη του ανθρώπου με την άγρια πανίδα.
«Μας ενδιαφέρει η προστασία και η διαχείριση της άγριας ζωής σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Αντρέας Ζερνόσερ, ένας από τους βασικούς ερευνητές της ομάδας, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη γενετική μελέτη του ελληνικού πληθυσμού, τη μοναδική που γίνεται με αυτόν τον τρόπο σε όλη την Ευρώπη.
Το ενδιαφέρον των ερευνητών επικεντρώθηκε στο θέμα των τροχαίων ατυχημάτων με θύματα αρκούδες, θεωρήθηκε ωστόσο σημαντικό ότι αυτά συμβαίνουν μόνο σε ένα τμήμα του οδικού άξονα της Εγνατίας Οδού, ενώ επισημάνθηκε η αλλαγή της συμπεριφοράς των οδηγών που συμμορφώνονται στις σχετικές πινακίδες και κατεβάζουν ταχύτητα στους κάθετους άξονες της Δυτικής Μακεδονίας, απ’ όπου διέρχονται τα άγρια ζώα.


Ο Χρόνος
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δραστηριότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κατά το 1ο πεντάμηνο του 2012

Μείωση των ληστειών κατά 75%
Μείωση των κλοπών – διαρρήξεων κατά 43%
Μείωση των κλοπών οχημάτων κατά 28%
Μείωση των νεκρών από τροχαία κατά 2 άτομα.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζοντας την ενημέρωση των πολιτών...σχετικά με την δραστηριότητα των υφισταμένων Υπηρεσιών της, δημοσιεύει στατιστικά στοιχεία για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Το πρώτο πεντάμηνο του 2012 παρατηρήθηκε μείωση του αριθμού των κλοπών – διαρρήξεων στην περιφέρειά μας, σε σχέση με το αντίστοιχο πεντάμηνο του έτους 2011 (136 έναντι 238, μείωση σε ποσοστό 43%), καθώς επίσης και σημαντική μείωση του αριθμού των ληστειών κατά 75% (2 ληστείες - εκ των οποίων η 1 ήταν απόπειρα και η άλλη εξιχνιάστηκε την 1/6/2012 - έναντι 8 ληστειών το 2011) και των κλοπών οχημάτων κατά 28% (31 έναντι 43 του αντίστοιχου πενταμήνου του 2011).
Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παραπάνω χρονικό διάστημα, εξιχνιάστηκαν συνολικά 73 υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων, ήτοι ποσοστό που ανέρχεται στο 54%.
Ο αριθμός των συλληφθέντων για ποινικά αδικήματα αυξήθηκε σε ποσοστό 43,06% (897 έναντι 627 συλληφθέντων του 1ου πενταμήνου 2011).
Ο αριθμός των νεκρών σε τροχαία δυστυχήματα μειώθηκε κατά 2 άτομα (12 έναντι 14 το 1ο πεντάμηνο του 2011), των σοβαρά τραυματισθέντων παρέμεινε ο ίδιος (12 όπως και το 1ο πεντάμηνο του 2011) ενώ των ελαφρά τραυματισθέντων μειώθηκε κατά 49 άτομα (35 έναντι 84 το 1ο πεντάμηνο του 2011).


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ξαναψηφίζουν την Κυριακή 539 ψηφοφόροι στα Εξάρχεια

Οι πολίτες που ασκούσαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο 18ο εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων, στο οποίο εισέβαλαν κουκουλοφόροι και έκαψαν την κάλπη με τα ψηφοδέλτια, καλούνται να ψηφίσουν και πάλι την προσεχή Κυριακή.
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Α. Μανιτάκη, η εκλογική διαδικασία στο εν λόγω εκλογικό τμήμα, μετά απο σχετική αναφορά της Εφόρου Δικαστικών Αντιπροσώπων, ματαιώθηκε. Για το λόγο αυτό, η ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών, πρέπει να επαναληφθεί την προσεχή Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, παρότι δεν επηρεάζει το συνολικό αποτέλεσμα των εκλογών.
Σχετικά με την επανάληψη της ψηφοφορίας επισημαίνονται τα εξής:
- Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 07.00 ώρα και θα λήξει την 19.00 ώρα και θα διενεργηθεί ενώπιον του δικαστικού αντιπροσώπου και των μελών της εφορευτικής επιτροπής.
- Η εκλογή θα γίνει μεταξύ των ίδιων συνδυασμών που είχαν ανακηρυχθεί για την εκλογική περιφέρεια Α΄Αθηνών με την 74/2012 απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
- Η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να εκδώσει την προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 39 του π.δ. 26/2012 προκήρυξη, να ορίσει το κατάστημα ψηφοφορίας του εν λόγω εκλογικού τμήματος και να εφοδιάσει το εκλογικό τμήμα με το απαιτούμενο εκλογικό υλικό (βιβλία, έντυπα, τηλεγραφήματα, ψηφοδέλτια κ.λπ.), το οποίο είναι το ίδιο με αυτό των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012.
- Οι συνδυασμοί που έχουν ανακηρυχθεί και συμμετέχουν στην εκλογή πρέπει να φροντίσουν για την άμεση παράδοση προς την περιφέρεια Αττικής του προβλεπόμενου αριθμού ψηφοδελτίων, προκειμένου να εφοδιαστεί το ανωτέρω εκλογικό τμήμα. Τα ψηφοδέλτια είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Η απόφαση του κ. Μανιτάκη κοινοποιείται εκτός των άλλων, και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο πρέπει να ενημερώσει τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για τη φρούρηση του εκλογικού τμήματος και την εξασφάλιση της τήρησης της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας κατά την ψηφοφορία.
Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω εκλογικό τμήμα ψηφίζουν 539 άτομα, τα οποία καλούνται εκ νέου στις κάλπες.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μέχρι 10 Οκτωβρίου η ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Γρεβενών

Σύμφωνα με την αριθ. 20124/8-6-2012 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1828/τ. Β΄/8-6-2012), οι οφειλέτες του Δήμου Γρεβενών μπορούν να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το Δήμο από δημοτικά τέλη απαλλασσόμενοι από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής μέχρι την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2012.
Η εξόφληση μπορεί να γίνει είτε εφάπαξ με την απαλλαγή του συνόλου των προσαυξήσεων, είτε με δόσεις με απαλλαγή μέρους...
των προσαυξήσεων ανάλογα με το πλήθος των δόσεων.
Το ποσό της κάθε δόσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο από (100) εκατό ευρώ.
Με την κατάθεση της αίτησης καταβάλλεται η 1η δόση, οι υπόλοιπες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα.
Η καθυστέρηση καταβολής τριών (3) συνεχόμενων δόσεων ή η καθυστέρηση καταβολής της προτελευταίας ή της τελευταίας δόσης κατά δύο (2) μήνες έχει ως συνέπεια την απώλεια του ευεργετήματος της ρύθμισης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2462350874.
Ο Δήμαρχος
κ.α.α.
Αθανάσιος Καραγιάννης
Αντιδήμαρχος


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η ανικανότητα διαχρονικά των τοπικών αρχόντων της περιοχής μας, σε όλο της το μεγαλείο!!!

Εδώ και αρκετά χρόνια είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, αναφερόμαστε στο Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών, το οποίο παραπέμπει σε ανάλογα Στάδια τριτοκοσμικών Χωρών. 
Είναι το μοναδικό κεντρικό στάδιο στην Ελλάδα που παραμένει σε αυτήν την κατάσταση, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις για την ανακατασκευή του.
Λόγω της απαράδεκτης αυτής κατάστασης κινδυνεύει καθημερινά η σωματική ακεραιότητα των αθλητών της περιοχής μας, αφού το στάδιο όπως είναι κρύβει αμέτρητες παγίδες.




Περίμενα 3 μήνες μετά από ανακοινώσεις φορέων για την κατασκευή ταρτάν και όχι μόνο στο ΔΑΚ Γρεβενών.
Λεφτά υπάρχουν μας είπαν...
Έργα όμως ακόμα δεν είδα.... ΜΗΔΕΝ. Που είναι το πρόβλημα;
Έχουμε και λέμε: Το ΔΑΚ ανήκει στην ιδιοκτησία του Δήμου Γρεβενών. Η Περιφέρεια  θέλει να κάνει ανάπλαση του ΔΑΚ με 6άρη ταρτάν στον ήδη υπάρχοντα χώρο και ότι υπάρχουν λεφτά για τη μελέτη!!! Ο Δήμος πρέπει να δώσει άδεια για να επέμβει, αλλά θέλει με την παλαιά μελέτη του ΔΑΚ, όπου το ταρτάν θα είναι 8άρη και συνεπάγεται στην αγορά και του διπλανού χώρου του γηπέδου (κάτι που απαιτεί αρκετό χρόνο).
Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, τα 180 παιδιά των δύο αθλητικών Σωματείων (με δύο πρωταθλητές Μηνασίδη και Ζωγράφου) να αθλούνται σε αντίξοες συνθήκες.
Πρέπει κάτι να γίνει!!!
Πολλές φορές προεκλογικά είχαν γίνει δεσμεύσεις για να πραγματοποιηθούν τα έργα, αλλά τίποτε δεν έγινε...
Είναι απαράδεκτο να μην έχουμε ένα γήπεδο με ταρτάν σε όλο το Δήμο Γρεβενών.
Βαρεθήκαμε να βλέπουμε ασθενοφόρα να μαζεύουν ανήλικα παιδιά από τις πλατείες λόγω αλκοόλ και όχι μόνο!!!
Δώστε διέξοδο στη νεολαία μας. Μην την εγκλωβίζεται στα προβλήματα της καθημερινότητας αυτής της κοινωνίας!!!


Λουκάς Νίκου
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Ποιο είναι το μέλλον του;

Το μάνα εξ ουρανού περιμένουν κάποιο στον Πυρσό Γρεβενών.
Η αγωνιστική σεζόν τελείωσε, αλλά το μέλλον είναι αβέβαιο.
Οι μισοί θέλουν να παραδώσουν την σφραγίδα της ομάδας στο Δήμαρχο Γρεβενών για να τους βρει οικονομικούς συμπαίκτες (λόγω του ότι δεν βρίσκουν οι ίδιοι), και κάποιοι άλλοι θέλουν συνένωση με τα Γρεβενά Αεράτα, τα οποία ετοιμάζουν τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής σεζόν!!!
ΆΡΑ ΑΠΙΘΑΝΟ!!! 
Και οι υπόλοιποι λένε δεν πειράζει μωρέ, κάποιος θα καθαρίσει την μπουγάδα!!!
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει και ποιο θα είναι το μέλλον τους...
Άρα...όλα καλά, όλα ανθηρά!!!
Το θετικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι η ομάδα σήμερα δήλωσε συμμετοχή (τελευταία μέρα δηλώσεων συμμετοχής) στην ΕΠΟ, ώστε να συμμετάσχει την νέα αγωνιστική περίοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Λουκάς Νίκου

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών Θεόδωρο Μηνασίδη, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον ακοντισμό Νέων Ανδρών και της 3ης θέσης στην κατηγορία των ανδρών, στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Ανδρών και Νέων Ανδρών.
Συγχαίρει επίσης ... τον προπονητή κ. Βαγγέλη Παπανίκο για την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που κάνει, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης τα οποία στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες των αθλητών τους.
Οι επιτυχίες των αθλητών μας αποδεικνύουν στην πράξη ότι ο αθλητισμός στον τόπο μας έχει λαμπρό παρόν και μέλλον.
Συγχαρητήρια σε όλους.


Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Είπε το «ναι» και πάει να δει Καραγκούνη η Μέρκελ! - Τι θα κάνει ο Σαμαράς

Αλλαγή πλεύσης από την πλευρά της Άνγκελα Μέρκελ η οποία αποδέχτηκε, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, την πρόσκληση του Πολωνού Πρωθυπουργού και την Παρασκευή (22/06) θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία στα προημιτελικά του Euro 2012.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της καγκελαρίας, ο οποίος ρωτήθηκε αν θα υπάρξει συνάντηση της κ. Μέρκελ με τον Αντώνη Σαμαρά, σε περίπτωση που ο τελευταίος έχει ορκιστεί Πρωθυπουργός της Ελλάδας ως την Παρασκευή και κληθεί να παραστεί και αυτός στο γήπεδο. «Οχι. Η Παρασκευή είναι μια ημέρα αφιερωμένη στον αθλητισμό και όχι την πολιτική», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της Μέρκελ.
Την ίδια ώρα, στις τάξεις της UEFA έχει σημάνει συναγερμός για το ενδεχόμενο να υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις από την πλευρά των Ελλήνων οπαδών, κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Γερμανίας, πριν από την έναρξη του αγώνα.
Πληροφορίες, αναφέρουν ότι θα δοθεί ρητή εντολή προς τους υπευθύνους της τηλεοπτικής παραγωγής του παιχνιδιού, ώστε -τουλάχιστον- να μην περάσει ο ήχος των αποδοκιμασιών στους δέκτες εκατομμυρίων τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Για την UEFA το ματς έχει ήδη χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου και παρά το γεγονός ότι δεν δείχνει κανένας -επίσημα- να ανησυχεί, είναι δεδομένο ότι ο Μισέλ Πλατινί και οι συνεργάτες του έχουν στραμμένη την προσοχή και το ενδιαφέρον τους σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό. Και αυτό γιατί είναι ξεκάθαρη η θέση του προέδρου της UEFA πως η πολιτική δεν έχει καμία θέση στα γήπεδα...


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα 20 Ιουνίου

Οι οικογένειες του Χαρούν και της Μελντά συναντιούνται για να επισημοποιήσουν την επανασύνδεση του ζευγαριού και η αμηχανία της Εντά φτάνει στο αποκορύφωμα. Στους γονείς της Εντά προκαλεί έκπληξη η πρόσκληση του Φεγιάζ να πάνε η Εντά με τον Τόλγκα να μείνουν μαζί τους στην έπαυλη. Οι έρευνες για τον υπεύθυνο της έκρηξης στο ιστιοπλοϊκό προχωρούν και αποκαλύπτουν μια μεγάλη σύμπτωση... Μια άλλη σύμπτωση, όμως, κάνει τον Τόλγκα να βρει στο γραφείο του Χαρούν το φάκελο με όλες τις ιατρικές εξετάσεις της Εντά και του μωρού...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποιοί είναι οι νέοι υπουργοί;

Η στελέχωση της νέας κυβέρνησης αναμένεται να καθοριστεί αφού «σφραγίσει» το προγραμματικό πλαίσιο, στο οποίο περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- η στήριξη των ανέργων, η μεγαλύτερη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, η προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων, η τόνωση της ρευστότητας και η αναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου για τα εργασιακά.
Στο μεταξύ, ονόματα εν δυνάμει υπουργών έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να επιθυμεί μικρό κυβερνητικό σχήμα, πιθανόν με 15 υπουργούς και 20 υφυπουργούς.
Για το υπουργείο Οικονομικών έχει «πέσει» το όνομα του καθηγητή Ράπανου και του Γ. Στουρνάρα, με αναπληρωτές τους Γ. Ζανιά και Γ. Μουρμούρα, ενώ ο Κ. Χατζηδάκης φαίνεται να πηγαίνει στο Ανάπτυξης και ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντ. Μανιτάκης, να παραμένει στη θέση του.
Ο Κ. Αρβανιτόπουλος λέγεται ότι «κλείνει» στο υπουργείο Παιδείας, ο Κυρ. Μητσοτάκης στο Υποδομών ή στο Περιβάλλοντος, η Ο. Κεφαλογιάννη στο Τουρισμού που θα επανασυσταθεί και ο Αλ. Τουρκολιάς στο Ναυτιλίας.
Το όνομα του Αντ. Ρουπακιώτη ακούγεται για το υπουργείο Απασχόλησης, ενώ ο Ναπ. Μαραβέγιας αναμένεται να παραμείνει στο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Λ. Οικονόμου στο Δημόσιας Τάξης.
Τέλος, πρόσωπο κοινής αποδοχής αναμένεται να είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ ο Δ. Αβραμόπουλος φέρεται να προκρίνεται για πρόεδρος της Βουλής.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς!!!

Ολοκληρώθηκε η ορκομωσία του νέου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ επέστρεψε τη διερευνητική εντολή και την ίδια στιγμή έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
Τον κ. Σαμαρά συνοδεύουν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης και ο κ. Θανάσης Μπούρας.
Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και θα παραλάβει από τον κ. Πικραμμένο και αμέσως μετά μαζί με τους κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη θα έχουν συνάντηση με τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Ζανιά με αντικείμενο την αυριανή συνεδρίαση του Εurogroup.
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, στη συνάντηση θα παραβρεθεί και ο Βασίλης Ράπανος ο οποίος θα αναλάβει- όπως όλα δείχνουν, το υπουργείο Οικονομικών με αναπληρωτή τον κ. Ζανιά.
Τα ονόματα των νέων υπουργών, ωστόσο, αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται και η ορκομωσία τους να γίνει σήμερα. Αν υπάρξει πρόβλημα χρόνου, θα γίνει αύριο.
Ωστόσο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι «16 υπουργοί συμπεριλαμβανομένου του υπουργείου Ναυτιλίας που πρέπει να ανασυσταθεί, και 12 υφυπουργοί αρκούν για ένα λειτουργικό κυβερνητικό σχήμα».


Διάλογος Παπούλια - Σαμαρά
Στον καθιερωμένο διάλογο που είχαν ο κ. Παπούλιας με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ρώτησε «τι απέδωσε ο μαραθώνιος».
Ο κ. Σαμαράς απάντησε: «Ο μαραθώνιος απέδωσε τη δεδηλωμένη, την αναγκαία προϋπόθεση για μια μακρόπνοη κυβέρνηση, η οποία θα δώσει σταθερότητα και ελπίδα στον ελληνικό λαό».
«Σας δίνω εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας καθώς τα προβλήματα είναι πολλά», πρόσθεσε από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έχουμε κυβέρνηση! Ορκίζεται ο Σαμαράς!!! (video)

Αίσια κατάληξη είχαν οι διαβουλεύσεις των 3 πολιτικών αρχηγών, όπως ανακοινώθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο μετά τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά,, οποίος -όπως έγινε γνωστό- θα μεταβεί στις 16.00 στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα ορκιστεί πρωθυπουργός.
«Εκπληρώθηκαν οι προϋποθέσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης που θα έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αναλαμβάνουν το βάρος της εθνικής συνευθύνης για την αναθεώρηση της σύμβασης» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η σύνταξη του κειμένου που θα αποτελέσει το προγραμματικό πλαίσιο της κυβέρνησης.
Καθώς ο χρόνος στερεύει και η χώρα πρέπει να έχει εκπροσώπηση στο αυριανό Eurogroup, ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε πως θα μεταβεί ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών κ. Ζανιάς, ο οποίος μάλιστα, θα έχει συνάντηση αργότερα το βράδυ με τους 3 πολιτικούς αρχηγούς.

Μήνυμα Στέλιου Σκόδρα για τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουλίου

Σας ευχαριστώ όλους... που ψηφίσατε και στηρίξατε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ.
Όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι για την ΕΛΛΑΔΑ και το Ευρώ και θα τα καταφέρουμε.
Στέλιος Σκόδρας
Υποψήφιος πολιτευτής Γρεβενών




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πυρκαγιά στη Βουλή (pic)

Την εποχή των Αγαμνακτισμένων πολύ το εύχονταν. Σήμερα συνέβη
λόγω πυρκαγιάς από βλάβη σε ένα από τα κλιματιστικά στον πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζει τη βουλή...

Θρίλερ για το αν πέθανε ο Μουμπάρακ- Πανηγυρισμοί στην πλατειά Ταχρίρ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Reuters ο έκπτωτος πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την Τρίτη, δεν είναι κλινικά νεκρός.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ήταν νεκρός, ενώ ήταν απλά λιπόθυμος, σύμφωνα με τους γιατρούς του.Την Τρίτη το κρατικό πρακτορείο ΜΕΝΑ μετέδιδε πως ο Μουμπάρακ, ο οποίος είχε οδηγηθεί στις φυλακές πριν από δύο εβδομάδες, υπέστη ξανά καρδιακή ανακοπή.
Να σημειωθεί πως έχει μεταφερθεί από τις φυλακές σε στρατιωτικό νοσοκομείο. «Η καρδιά του πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ σταμάτησε και επανήλθε σε λειτουργία με τη βοήθεια απινιδωτή», τονίζει το πρακτορείο επικαλούμενο πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.
Την ίδια στιγμή χιλιάδες Αιγύπτιοι έχουν βγει στους δρόμους της πλατείας Ταχρίρ και πανηγυρίζουν ενώ ο δικηγόρος του Μουμπάρακ διέψευσε την είδηση που αφορούσε στον θάνατο του πρώην δικτάτορα χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τα πιθανά Γαλάζια ονόματα υπουργών στη νέα κυβέρνηση!!!

Στα δημοσιογραφικά γραφεία γίνεται παρέλαση ονομάτων που πιθανόν θα έχουν θέση στο νέο υπουργικό συμβούλιο. Τα περισσότερα μέλη μάλιστα θα είναι από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και εκεί γίνεται και η μεγαλύτερη παρέλααση ονομάτων. Πρώτο αίνιγμα είναι η θέση του νέου υπουργού Οικονομικών.
Για τη θέση έχουν ακουστεί τα ονόματα των κ.κ. Κ. Χατζηδάκη και Βασ. Ράπανου. Σε ρόλο αναμένεται να αξιοποιηθεί και ο Γιάννης Μουρμούρας ενώ δεν αποκλείεται η συμμετοχή σε ρόλο υφυπουργών των κ.κ. Σταϊκούρα και Μηταράκη.
Το όνομα του Κ. Χατζηδάκη «παίζει» όμως και για το Υπουργείο Ανάπτυξης, για το οποίο ακούγεται και εκείνο του κ. Γιάννη Στουρνάρα (κατά πληροφορίες υπήρξε και τηλεφωνική επαφή Σαμαρά- Στουρνάρα γπροκειμένου να βολιδοσκοπηθούν προθέσεις).
Με βάση την ξεκάθαρη από το παρελθόν, θέση Σαμαρά για επανασύσταση του υπουργείο Ναυτιλίας έχει ακουστεί το όνομα του Αλ. Τουρκολιά, στελέχους της Εθνικής Τράπεζας ενώ, αντιστοίχως, εφ’ όσον αυτονομηθεί από το Πολιτισμού ο Τουρισμός, προωθείται η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Αξιοποίησή της πάντως θεωρείται δεδομένη ακόμη και στο ενδεχόμενο υφυπουργοποίησής της, υπό το υπουργείο Πολιτισμού.
Από τους βέβαιους προς αξιοποίηση θεωρείται και ο Κων. Αρβανιτόπουλος, πιθανώς στο υπουργείο Παιδείας –όπου διετέλεσε και κατά την πρωθυπουργία Παπαδήμου- εφ’ όσον τοχαρτοφυλάκειο διατηρηθεί από την ΝΔ.
Ένα από τα ζητήματα προς αντιμετώπιση είναι αυτό των κ. Άρη Σπηλιρωτόπουλου και Κυριάκου Μητσοτάκη, τα ονόματα των οποίων ακούγονται για το υπουργείο Περιβάλλοντος ή το υπουργείο Υποδομών.
Η συμμετοχή, μάλιστα, του κ. Μητσοτάκη εκτιμάται ότι θα επηρεάσει και τη συμμετοχή της κυρίας Μπακογιάννη στην κυβέρνηση.
Το υπουργείο Εσωτερικών ακούγεται ότι ενδέχεται να αναλάβει ο κ. Μεϊμαράκης –το όνομα του οποίου «παίζει» και για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη- έντονα όμως ακούγεται και το όνομα του κ. Μανιτάκη.
Το υπουργείο Εξωτερικών είναι από τα χαρτοφυλάκια που η ΝΔ δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να ακούγεται ως πιθανότερος υπουργός.
Ενισχυμένο ωστόσο είναι και το σενάριο ο κ. Αβραμόπουλος να προταθεί από την πλευρά της ΝΔ για Πρόεδρος της Βουλής, καθώς είναι μετριοπαθής και η ισορροπιστική, πολιτική του συμπεριφορά εκτιμάται ως η καταλληλότερη για τη διαχείριση του δύσκολου, επτακομματικού χάρτη της νέας Βουλής.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πρώτη φορά στην Ελλάδα 60 γυναίκες στη Βουλή!!!


Πρώτη φορά στην Ελλάδα 60 γυναίκες στη Βουλή

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου ανέδειξαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα 60 γυναίκες-βουλευτές.
Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η συμμετοχή των γυναικών κατά 1/5 στη νέα βουλή εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ χαμηλότερα της θεσμοθετημένης ποσόστωσης του 1/3 στους εκλογικούς συνδυασμούς όλων των κομμάτων «και ακόμη χαμηλότερα από το στόχο της ισόρροπης συμμετοχής ανδρών και γυναικών στα κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων, στόχο που προωθούν οι πολιτικές του "Εθνικού Προγράμματος για την Ουσιαστική Ισότητα των Φύλων 2010-2013", της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων».


Το ποσοστό των γυναικών στις κοινοβουλευτικές ομάδες έχει ως εξής:
Νέα Δημοκρατία: 13,95% (18 γυναίκες)
ΣΥΡΙΖΑ: 30,99% (22 γυναίκες)
ΠΑΣΟΚ 9,09% (3 γυναίκες)
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 35,00% (7 γυναίκες)
Χρυσή Αυγή: 5,56% (1 γυναίκα)
Δημοκρατική Αριστερά: 29,41% (5 γυναίκες)
ΚΚΕ 33,33% (4 γυναίκες).


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κυκλοφοριακό μπλακ - άουτ από 5000 πάπιες!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 5000 πάπιες κατέκλεισαν τους δρόμους της επαρχίας Zhejiang της Κίνας.
Η περιοχή είναι αγροτική με βοσκοτόπους, πολλά κατσίκια και πρόβατα αλλά όπως θα δείτε και πάπιες.
Ο κος Hong σκέφτηκε λοιπόν να μεταφέρει το κοπάδι του σε μια κοντινή λιμνούλα.
Προφανώς δεν σκέφτηκε τις συνέπειες που θα είχε αν τις περνούσε στον κεντρικό δρόμο.
Παρά τον χαμό που προκάλεσαν οι πάπιες τελικά έφτασαν σώες και αβλαβείς στον προορισμό


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Ότι Θέλεις" Το νέο τραγούδι του Γιώργου Γιαννιά!!!

Ο Γιώργος Γιαννιάς έρχεται με καλοκαιρινή διάθεση και νέο τραγούδι με τίτλο "Οτι θέλεις", σε μουσική Τάσου Παναγή και στίχους Χρήστου Καντζέλη... 
Ακούστε το...