ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!!! Πρόσφερε καυτό θέαμα σε φίλους και γείτονες!!!

Ένα… προξενιό μεταξύ δυο φίλων πήγε να κάνει μια παρέα στην Πάτρα και ανταμείφτηκε με το παραπάνω. Τα παιδιά ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και πρόσφεραν επί τόπου… καυτό θέαμα σε όλη την παρέα.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στον περιοχή του Κόκκινου Μύλου στην Πάτρα και μάλιστα αναστάτωσε τους κατοίκους και των γύρω σπιτιών από εκεί όπου συνέβη το γεγονός.
Όπως αναφέρει το dete.gr, αφορμή για όλα στάθηκε μία συνάντηση νέων που έμοιαζε με συνοικέσιο. Οι φίλοι του αγοριού ήθελαν να τον γνωρίσουν με κάποια από φιλική τους παρέα γυναικών και η συνάντηση προγραμματίστηκε στο σπίτι του ενός εκ των αντρών. Όμως φαίνεται ότι ο έρωτας έκανε αιφνίδια τη δουλειά του με αποτέλεσμα το ζευγάρι να κολλήσει αμέσως.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων-κορασίδων 2012

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων-κορασίδων στις Σέρρες με μια μεγάλη επιτυχία για τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών και την Βασιλική Ζωγράφου. Η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλιο στα 800 μέτρα με 2,17.73 μια επίδοση που είναι πιθανό να της ανοίξει την πόρτα για την εθνική ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ό,τι η Βασιλική ανήκει ακόμη στην κατηγορία των πανκορασίδων κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια της.
Άτυχη στάθηκε στους ίδιους αγώνες η Ελένη Κουτσαλιάρη, μιας και ο τραυματισμός που την ταλαιπωρούσε ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα δεν της επέτρεψε να διακριθεί στο άλμα σε μήκος.
Τα δυο κορίτσια συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον επόμενο πανελλήνιο αγώνα στο Ναύπλιο όπου και θα αγωνιστούν στην κατηγορία τους και υπόσχονται πρωτιές και ρεκόρ.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ - Με το μπικίνι σε καντίνα!!! (pics)


Η κορμάρα της τράβηξε όλα τα βλέμματα στην παραλία!!!
Είναι τραγουδίστρια αλλά ποσώς μας απασχολεί, όσο η καυτή εμφάνιση της σε καντίνα παραλίας
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου  με sexy μπικίνι στην παραλία...

Έβγαζε μάτι το... σιθρού της Υβόννης!

Με ένα super sex φόρεμα εμφανίστηκε η Υβόννη Μπόσνιακ στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου!
Και πάνω που όλοι αναρωτιόμασταν "που χάθηκε η Υβόννη του Αντώνη", εκείνη έκανε αισθητή την παρουσία της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής.
Η Υβόννη Μπόσνιακ κατέφθασε με μια φίλη της, πιασμένες χέρι με χέρι, και αμέσως άστραψαν πάνω της τα φλας των φωτορεπόρτερ.
Μόνο που τα είδαμε όλα με το που άστραψαν τα φλας, μιας και η Υβόννη δεν φορούσε σουτιέν από μέσα, με αποτέλεσμα να έχουμε… αποκαλυπτήρια!
Δείτε τις sexy φωτογραφίες της Υβόννης!...

Φοιτήτρια κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες... στο μπαλκόνι της!

Έχουν ξεφύγει παντελώς εκεί στην Πάτρα…
Την περιοχή της Αγίας Τριάδας έχει αναστατώσει νεαρή φοιτήτρια που είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι της και μάλιστα τόπλες, προσφέροντας άφθονο θέαμα στους γείτονες.
Όπως αναφέρει το dete.gr, η νεαρή μένει στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας ενώ το μπαλκόνι της διαθέτει αρκετό πλάτος. Και τι σκέφτηκε να κάνει;
Αγόρασε μία πλαστική πισίνα, τη γέμισε νερό και άρχισε να απολαμβάνει κάθε μεσημέρι το μπάνιο της και τον ήλιο.
Μόνο που δεν έμεινε σε αυτό, καθώς εκτός από το απόλυτα καυτό στρινγκ μαγιό της, δεν διστάζει να βγάζει το πάνω μέρος κυκλοφορώντας στο μπαλκόνι της γυμνόστηθη.
Και όλα αυτά όταν είναι ορατή - και μάλιστα πολύ καλά - από την απέναντι πολυκατοικία!


radar.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έστειλαν επίδομα πρόνοιας σε 23χρονη αφού είχε πεθάνει

Η ιστορία της Μαρίας Φιλιππάτου, της 23χρονης κοπέλας από την Πάτρα που πέθανε από νευρική ανορεξία τα Χριστούγεννα που πέρασαν, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Η Μαρία μέσα σε δύο χρόνια είχε φτάσει 29 κιλά καθώς λόγω της άθλιας οικονομικής της κατάστασης αναγκαζόταν να κάνει 2 και 3 δουλειές μαζί. Έτσι άρχισε να ξεσπά στον εαυτό της. Παράλληλα συντηρούσε από μικρή την μητέρα της που είχε κάνει τέσσερα χειρουργεία στην μέση της.
Η μαυροφορεμένη μάνα, της οποία το μαρτύριο δεν σταματά καθώς η ΔΕΗ της είχε κόψει το ρεύμα, πρόσφατα έλαβε ειδοποιητήριο με το οποίο καλούσαν την ΝΕΚΡΗ κόρη της να περάσει από επιτροπή ώστε να εγκριθεί το αίτημά της για την καταβολή του επιδόματος πρόνοιας!

Απίστευτο: Ήρθε σε οργασμό live σε τηλεοπτική εκπομπή! (video)

Η συγκεκριμένη κυρία έχει κάνει και χειρότερα βέβαια αλλά αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό της!
Ο λόγος για την Nadya Suleman που έγινε γνωστή λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που άρχισε να κάνει για να μοιάσει στην Angelina Jolie.
Το 2009 και ενώ είχε ήδη έξι παιδιά αποφάσισε να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει άλλα οχτώ.
Αυτήν την φορά επέλεξε να καθίσει πάνω σε έναν δονητή και να έρθει live σε οργασμό στο αμερικάνικο σόου του Howard Stern.
Δείτε το trailer:

Πετούσε για 10 ώρες δίπλα σε ένα πτώμα!!!

Οι αεροσυνοδοί τύλιξαν τον νεκρό άνδρα με μια κουβέρτα…
Η Lena Pettersson, Σουηδέζα δημοσιογράφος του Radio Sweden, επιβιβάστηκε σε μια πτήση στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και αμέσως αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας που καθόταν δίπλα της, 30 ετών, ήταν σοβαρά άρρωστος.
«Ήταν πολύ ιδρωμένος και είχε κρίσεις. Το αεροπλάνο απογειώθηκε, παρά το γεγονός ότι οι αεροσυνοδοί είχαν δει ότι ο άνδρας βρισκόταν σε δραματική κατάσταση», δήλωσε.
Οι αεροσυνοδοί κάλεσαν όποιον επιβάτη ήταν ιατρός να βοηθήσει τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επιβατών, άφησε τη τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά την απογείωση.

Euro 2012: Άγγλος οπαδός γδύθηκε την ώρα των πέναλτι στο Αγγλία – Ιταλία

Άκαρπη αποδείχθηκε η προσπάθεια ενός Άγγλου οπαδού, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να προκριθεί η Αγγλία στους «4» του Euro 2012.
Τη στιγμή του τελευταίου πέναλτι που εκτέλεσε ο Diamanti, ο συγκεκριμένος οπαδός, ο οποίος βρισκόταν στην κερκίδα πίσω από την εστία, κατέβασε το παντελόνι του και έμεινε γυμνός, έχοντας ως στόχο να αποσπάσει την προσοχή του Ιταλού άσου. Τελικά όμως, η προσπάθειά του δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα…
Πάντως, απ’ ό,τι φαίνεται και στη χαρακτηριστική φωτογραφία, το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο διπλανός του, αλλά μάλλον δεν πρόλαβε!




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Φωτογραφίες και video της μάνας που σκότωσε τα αγοράκια της! (video)

Η 30χρονη Γκαλίνα Ριάμπκοβα κατηγορείται ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ τα δυο αγοράκια της, ηλικίας 4 και 7 ετών. Τα έριξε το κενό από τον 15ο όροφο πολυκατοικίας. Το video από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα LifeNews Russia.
Η παιδοκτόνος περπατά στο διάδρομο έξω από το διαμέρισμά της ήρεμη και ψύχραιμη λίγα λεπτά μετά το φονικό. Ένας άνδρας την ακολουθεί και προσπαθεί να της μιλήσει. Ίσως και να την αποτρέψει από το να διαφύγει. Η πιο συγκλονιστική στιγμή του video είναι λίγο πριν το τέλος, όταν ο άνδρας βγαίνει στο δρόμο, εκεί όπου έπεσαν τα παιδιά. Στην άκρη της εικόνας φαίνεται το ένα από τα δυο αγοράκια να κινείται. Παρά τις προσπάθειες των άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας, τα παιδιά πέθαναν πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Ο Γ. Στουρνάρας νέος υπουργός Οικονομικών

Ο Γιάννης Στουρνάρας αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα υπουργού Οικονομικών όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού.


«Με απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, υπουργός Οικονομικών ορίζεται ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, κ. Ιωάννης Στουρνάρας», αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο νέος υπουργός Οικονομικών θα έχει μια πρώτη συνεργασία με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στην οικία του τελευταίου στην Κηφισιά, το απόγευμα.
Ο κ. Γιάννης Στουρνάρας γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και επιστημονικός διευθυντής του ΙΟΒΕ. Είχε καθοριστικό ρόλο στην ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ ως Πρόεδρος ΣΟΕ από το 1994 έως τον Ιούλιο του 2000. Μέχρι τον Μάρτιο του 2004 ήταν στο τιμόνι της Εμπορικής Τράπεζας. Επίσης, διετέλεσε υπηρεσιακός υπουργός Ανάπτυξης έως πριν από λίγες ημέρες που ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλάει πρώτη φορά για το επεισόδιο!!! (video)

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για το επεισόδιο με την Κανέλλη και τη Δούρου , καθώς επίσης και για την φυγή του από το αυτόφωρο.
"Δεν έχω μετανιώσει για το επεισόδιο.
Απέφυγα το αυτόφωρο, όπως όλοι οι Έλληνες"...
Δείτε το video...

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος

Μετά την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας Βασίλη Ράπανου την παραίτηση του υπέβαλε και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Γιώργος Βερνίκος.
Παραιτήθηκε επειδή σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει offshore εταιρείες.
Αναμένεται να εξηγήσει ο ίδιος με ανακοίνωση τους λόγους παραίτησής του.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

«Ξέφραγο αμπέλι» η Ολυμπία: 61χρονη Αυστραλή εισέβαλε στον αρχαιολογικό χώρο

Κάτι η ρομαντική διάθεση, κάτι η δημιουργικότητα του καλλιτέχνη, κάτι η ανυπέρβλητη γοητεία του τοπίου και του χώρου, δεν ήθελε πολύ μια 61χρονη (!!!) τουρίστρια από την Αυστραλία, να «παρασυρθεί».
Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, τα ξημερώματα της Τρίτης αποφάσισε να πηδήξει την περίφραξη του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας για να βγάλει φωτογραφίες κατά την ανατολή του ήλιου, μια ομολογουμένως εξαιρετική εικόνα μέσα στον αρχαιολογικό χώρο.
Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε τόσο από τη Ζ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, όσο και από την Αστυνομία.
Πέρα από το «χαλαρό» της υπόθεσης που ευτυχώς δεν είχε τραγικές συνέπειες για την περιοχή, θα πρέπει να δούμε την ουσία του θέματος. Το ότι δηλαδή ο αρχαιολογικός χώρος είναι αφύλακτος τις νυχτερινές ώρες, καθώς δεν υπάρχουν κονδύλια για να προσληφθούν νυχτοφύλακες!!!
Και αυτό ενώ έχουν περάσει πέντε μήνες μετά τη ληστεία στο παλαιό μουσείο και επίσης ενώ έχει υπάρξει ένα σοβαρό περιστατικό με το χαμένο κιονόκρανο από τον αρχαιολογικό χώρο.
Τελικά αποδεικνύεται πως στο υπουργείο Πολιτισμού δεν έχουν αποφασίσει να λάβουν σοβαρά υπόψη έναν από τους κορυφαίους πόλους πολιτισμού στην Ελλάδα που αποδίδει στα ταμεία του υπουργείου πολύ μεγάλα έσοδα.
Στη συνέχεια της ιστορίας η 61χρονη έγινε αντιληπτή από τον πρωινό φύλακα που έκανε την καθημερινή του εξερεύνηση στο χώρο και πήγε να σβήσει και το φωτισμό.
Ξαφνικά είδε μπροστά του την γυναίκα, τη σταμάτησε και κάλεσε την Αστυνομία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων. Οι Εισαγγελικές Αρχές μέσα στη μέρα θα αποφανθούν για τις προθέσεις της Αυστραλής τουρίστριας.
Όσο για το υπουργείο Πολιτισμού, τώρα που ένας Ηλείος πολιτικός βρίσκεται στο «τιμόνι» ίσως είναι ευκαιρία να λύθούν τα ουσιαστικά προβλήματα της Αρχαίας Ολυμπίας που τα τελευταία χρόνια έχει αφεθεί στην τύχη της και χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία, τους χορηγούς και το παγκόσμιο Φως της καταφέρνει να επιβιώνει.


ilialive.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει την αθλήτρια της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών Ιωάννα Ζάκκα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο ύψος κορασίδων στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου παίδων – κορασίδων, το οποίο διεξήχθη στις Σέρρες και εύχεται επιτυχία και στην επόμενη συμμετοχή της.
Συγχαίρει τον προπονητή κ. Βαγγέλη Παπανίκο για τη συστηματική δουλειά που κάνει, δουλειά που μας ανεβάζει στο βάθρο των επιτυχιών.
Συγχαίρει επίσης τα μέλη του Δ.Σ. της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών καθώς και τους Γονείς των αθλητών που στηρίζουν με κάθε τρόπο τους στόχους και τα όνειρα των παιδιών τους.
Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας, τα οποία μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι όταν κάτι το θέλεις πολύ και το κάνεις με αγάπη, μπορείς να το πετύχεις και να ανέβεις ψηλά.
Συγχαίρουμε τις προσπάθειές τους και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν θα είμαστε δίπλα τους.
Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς.


Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Μία ακόμη επιτυχία του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών και της μικρής αθλήτριας Βασιλικής Ζωγράφου, μας έκανε να αισθανθούμε υπερήφανοι για τα παιδιά μας και τις επιδόσεις τους.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τη Βασιλική για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα 800 μέτρα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων-κορασίδων που διεξήχθη στις Σέρρες και εύχεται οι επιτυχίες της να συνεχίσουν και στους επόμενους αγώνες. Αξίζει να τονίσουμε ότι η μικρή Βασιλική έτρεχε στη μεγαλύτερη κατηγορία, κάτι που αποδεικνύει το ταλέντο της και το τεράστιο αθλητικό της απόθεμα.
Συγχαίρει την προπονήτρια των επιτυχιών κ. Άννα Σπανού για την συστηματική δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών που στηρίζουν τα «παιδιά τους» με κάθε τρόπο.
Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι του Δήμου μας, οι οποίοι προάγουν τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθε» κατακτώντας παράλληλα την κορυφή του βάθρου σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ηλικιωμένη μπήκε σε φέρετρο και διαμαρτύρεται έξω απο το ΙΚΑ... (pics)

Μια διαμαρτυρία διαφορετική απο τις άλλες πραγματοποιούν αυτή την ώρα συνταξιούχοι και μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Θεσσαλονίκης έξω απο το ΙΚΑ της Αριστοτέλους.
Μια ηλικιωμένη γυναίκα μπήκε σε ένα φέρετρο και απο πάνω της έχει πανό στο οποίο αναφράφεται οτι «η υγεία πεθαίνει«.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται καθώς δεν τους χορηγούνται φάρμακα με πίστωση και λένε πως δεν έχουν τη δυνατότητα να τα πληρώσουν από την τσέπη τους.

Το φιλί της Παγιατάκη στο στόμα της Σκορδά, άναψε φωτιές!!! (video)

Τους έχει πιάσει η ζέστη εκεί στο Πρωινό mou και φουντώνουν τον κόσμο πρωί πρωί.
Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά η οποία την ώρα που η Βίκυ Παγιατάκη έλεγε τα ζώδια, πήγε και κάθισε δίπλα της.
Και δεν φτάνει αυτό.
Τη μύρισε και της είπε "Τι ωραία που μυρίζεις"!
Η Βίκυ την ευχαρίστησε και γύρισε προς το μέρος της και τότε... φιλήθηκαν στο στόμα!
Οι συνεργάτες τους έμειναν άφωνοι!
Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μονολογούσε.
"Για όνομα του Θεού" και η Βίκυ τόνισε.
"Έλεος! Δεν μπορούν δύο άνθρωποι...". 

Τρία χρόνια από το θάνατο του Michael Jackson.. (video)

Το παιδί-θαύμα που «κατέκτησε» τον κόσμο!!!
Τρία χρόνια πέρασαν από το θάνατο του βασιλιά της ποπ Michael Jackson που το 2009 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο UCLA. Κανείς από τους εκατομμύρια θαυμαστές του δεν πίστευε την είδηση. «Ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, από ανακοπή καρδιάς».
Ο θάνατός του συγκλόνισε εκατομμύρια θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ η αιτία του θανάτου έγινε αντικείμενο έρευνας πολλών μηνών. Οι τελευταίες επίσημες πληροφορίες έλεγαν ότι ο Michael Jackson πέθανε ξαφνικά αφού του χορηγήθηκε ένα συγκεκριμένο φάρμακο.

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου

Οι φλόγες τυλίγουν το σπίτι. Όταν ο καπνός φτάνει στο μπάνιο, ο Τόλγκα συνειδητοποιεί ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη. Όταν η φωτιά γίνεται αντιληπτή, ο Χαρούν δεν διστάζει να ορμήσει στις φλόγες για να σώσει την Εντά και τον Τόλγκα. Ευτυχώς, προλαβαίνει και τους βγάζει έξω από το σπίτι ζωντανούς.
Ο Φεγιάζ δεν μπορεί να φανταστεί ότι η Σααντέτ έβαλε τη φωτιά και πιστεύει ότι ο εμπρησμός προκλήθηκε από τον Κενάν. Τέλος, ο Φεγιάζ μιλάει στον Χαρούν για κάποια γεγονότα του παρελθόντος.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Για δεύτερη φορά μπαμπάς ο Άλεξης Τσίπρας!!!

Για δεύτερη φορά μπαμπάς έγινε ο Άλεξης Τσίπρας, καθώς σήμερα το πρωί η γυναίκα της ζωής του, Περιστέρα Μπαζιάνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 3,370 γραμμαρίων.
Δραστήρια, μαχητική και δυναμική. Η Περιστέρα Μπαζιάνα, παρότι αποφεύγει διακριτικά τα φώτα της δημοσιότητας, στέκεται πάνω από 20 χρόνια στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. Η Μπέτυ, όπως συνηθίζει χαϊδευτικά να την αποκαλεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί το στήριγμά του σε κάθε του βήμα, πολιτικό και μη.
Η Περιστέρα γεννήθηκε το 1978 στην Καρδίτσα, από οικογένεια βιοπαλαιστών. Από τα εφηβικά της χρόνια ακόμα, πρωτοστατούσε σε πορείες και κοινωνικούς αγώνες κόντρα στο κατεστημένο της εκάστοτε εποχής. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλος της ΚΝΕ.

Ο Γιάννης Στουρνάρας ο νεος υπουργός Οικονομικών;

Το όνομα του Γιάννη Στουρνάρα προβάλλει ως το επικρατέστερο για την ανάληψη των καθηκόντων του υπουργού Οικονομικών μετά την "παραίτηση" του Βασίλη Ράπανου
Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο κ.Γιάννης Στουρνάρας.
Πιθανολογείται ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μετά την συνάντηση στις 19.30 του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.
Ο κ. Στουρνάρας είναι πρόεδρος του ΙΟΒΕ και διετέλεσε υπηρεσιακός υπουργός Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Πικραμμένου.

Χαλκίδα: Έπιασε τον άνδρα της με άλλον στην παραλία!!!

Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης μεταξύ δύο ανδρών σε χωριό έξω από την Χαλκίδα. 
Και οι δύο παντρεμένοι και πολύ γνωστοί στην τοπική κοινωνία.
Ο κρυφός τους έρωτας κράτησε αρκετούς μήνες. Συνήθως έδιναν ραντεβού σε απόμερα μέρη και πάντα ήταν πολλοί διακριτικοί. Μέχρι που η στραβή δεν άργησε να γίνει.
Όπως αναφέρει το evianews.com, η γυναίκα του ενός έμελλε να ανακαλύψει την απιστία του συζύγου της και μάλιστα εντελώς τυχαία. Ήταν βραδάκι όταν επέστρεφε από την δουλειά από τον παραλιακό δρόμο. Ξαφνικά είδε το πολυτελές αμάξι του συζύγου της σταθμευμένο στην παραλία.
Αμέσως πήγε το μυαλό της στο κακό και διερωτήθηκε: "Λες κάποιος να τον έχει ληστέψει;"
Πλησίασε και τότε κατάλαβε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο όταν άκουσε βογγητά. Κατευθείαν όρμηξε και πριν προλάβει να τελειώσει την φράση:"με ποια τσ...α! είσαι ρε;" , έμεινε με τον στόμα ανοιχτό αφού αντί για γυναίκα, ήταν άντρας.
Επικράτησε ένας χαμός με την γυναίκα να φωνάζει και να κάνει βούκινο τις αταξίες του άντρα της που μαθεύτηκαν από στόμα σε στόμα μέσα σε λίγες ώρες.


newsbomb.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

«Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς»!

Ένα… βήμα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Κέβιν Μιραλάς από τα Μέσα του Βελγίου.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «rtbf», η οποία επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Sudpresse», ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην απομάκρυνσή του από τους Πειραιώτες, με την Γαλατάσαραϊ να εμφανίζεται πρόθυμη να καταβάλει τη ρήτρα των 8 εκατομμυρίων για να τον αποκτήσει, χρήματα που δεν αποτελούν… εμπόδιο.
«Σύμφωνα με την Sudpresse, ο τούρκικος σύλλογος, Γαλατάσαραϊ αναμένεται να πληρώσει στον Ολυμπιακό 8 εκατομμύρια που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός παρακολουθείται από πολλούς συλλόγους της Premier League και της Bundesliga», αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα.
Και συνεχίζει: «Ο καλύτερος παίκτες του πρωταθλήματος στην Ελλάδα τον περασμένο χρόνο και πρώτος σκόρερ με 20 γκολ, Κέβιν Μιραλάς, είναι πολύ κοντά να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.
Μετά την Μπάγερν Μονάχου, την Βέρντερ και την Φούλαμ, είναι… σειρά της Γαλατάσαραϊ να προσπαθήσει να αποκτήσει τον «Κόκκινο Διάβολο». Τα 8 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται δεν είναι εμπόδιο. Η ερώτηση είναι αν ο Μιραλάς ενδιαφέρεται να συνεχίσει στην Τουρκία».


onsports 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αθάνατο... ελληνικό δημόσιο!!! (VIDEO)

Δείτε: Πως... δουλεύει το ελληνικό δημόσιο;
Μια κάμερα απαθανάτισε όλη την διαδικασία!
Φυσικά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων πρόκειται για ένα χιουμοριστικό καθαρά βίντεο, καθώς υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται σκληρά!
Δείτε το:...

Δωρεά Μαρινάκη για διαγραφή ελληνικού χρέους 1,4 εκ. ευρώ!!!

Με δωρεά ύψους 168,5 χιλιάδων ευρώ όπως αναφέρει το protothema.gr, συνέβαλε ο εφοπλιστής κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στην προσπάθεια επαναγοράς ελληνικών ομολόγων σε χαμηλότερες τιμές με στόχο τη διαγραφή δημοσίου χρέους, η οποία ξεκίνησε από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Greece Debt Free” (GDF).
Ο οργανισμός ιδρύθηκε πριν από ένα μήνα από το Σαντορινιό επιχειρηματία Πέτρο Νομικό και έχει σκοπό να αγοράζει ελληνικά κρατικά ομόλογα (τα οποία αντιστοιχούν στο δημόσιο χρέος της χώρας μας) στις χαμηλές τιμές στις οποίες βρίσκονται σήμερα στην ελεύθερη αγορά- και στη συνέχεια να τα ακυρώσει, συμβάλλοντας έτσι μια σημαντική ελάφρυνση του ελληνικού Κράτους.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΑ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Σήμερα 26 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, μια μέρα που καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ με στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη απέναντι στη μεγαλύτερη μάστιγα της εποχής μας, τα ναρκωτικά.  Ο δρόμος των ναρκωτικών είναι μονόδρομος οδηγεί στο θάνατο αφού πρώτα καταστρέψει τον χρήστη και θύμα σωματικά και ψυχικά.
Η χρήση των εξαρτησιογόνων ουσιών αποτελεί ένα θανάσιμο παιχνίδι με τελικό νικητή τον πόνο.  Όλοι μας έχουμε χρέος να δώσουμε τη μάχη για τη ζωή, να τη δώσουμε αυτή τη μάχη με εφόδιο τη γνώση, ώστε η αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού να είναι, όσο το δυνατόν πιο δυναμική.

Δείτε: Σε ποια ταμεία κινδυνεύουν οι συντάξεις;

Σε ποια ασφαλιστικά ταμεία κινδυνεύουν οι συντάξεις; Πόσο θα μειωθούν και θα περικοπούν οι συντάξεις στα ασφαλιστικά ταμεία;
Στο «κόκκινο» βρίσκονται τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, που κάθε μήνα δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν συντάξεις και άλλες παροχές. Την ίδια στιγμή η τρόικα έχει καταστήσει σαφές πως πρέπει να υπάρξουν πρόσθετες παρεμβάσεις σε μία σειρά θεμάτων, όπως είναι τα καταβαλλόμενα εφάπαξ και τα επιδόματα.
Στο μέτωπο των ασφαλιστικών ταμείων τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά:

Τα μικρά παλάτια των Ρομά!

Το interior design παίρνει άλλες διαστάσεις μέσα στα σπίτια των πλούσιων Ρομά!
Πλαστικά λουλούδια, τοιχογραφίες, φλοράλ χαλιά και ριχτάρια mix χωρίς... match, σκαλισμένες λάκκες, γύψινα και λαμέ κουρτίνες είναι τα χαρακτηριστικά των οικιών που κατέγραψε ο φακός Ιταλού φωτογράφου σε Ρουμανία και Μολδαβία.
Τα μικρά παλάτια των Τσιγγάνων είναι στην ουσία αποτέλεσμα επένδυσης πολλών εκατομμυρίων αφού, παρά το κιτς αποτέλεσμα, τα έπιπλα είναι πανάκριβες αντίκες και τα χαλιά μοναδικές δημιουργίες.

Εκσκαφέας που χορεύει!!! (video)

Χορεύει σίγουρα καλύτερα απο τον Κοστέτσο!!!
 Δείτε το video...

Απίστευτο! Ζωολογικό πάρκο ταΐζει τα λιοντάρια με ζωντανά γαϊδούρια!!!

Μια συγκλονιστική είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει σάλο στις φιλοζωικές οργανώσεις όλου του κόσμου!
Οι υπεύθυνοι ενός ζωολογικού πάρκου στο Ιράν ταΐζουν τα λιοντάρια με… ζωντανά γαϊδούρια τα οποία αφήνουν ελεύθερα στον χώρο τους.
Το πιο τραγικό είναι πως εκεί πηγαίνουν άνθρωποι για να δουν αυτό το αποτρόπαιο θέαμα και μάλιστα το βιντεοσκοπούν!
Οι υπεύθυνοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως πρόκειται για κάτι απολύτως φυσιολογικό το οποίο κάνουν και τα λιοντάρια που βρίσκονται στην φύση. Απίστευτο!


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ακούστε το νέο τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου..."Hearts Collide"

Με άκρως καλοκαιρινό ρυθμό και αγγλικό στίχο κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι μετά την Eurovision η Ελευθερία Ελευθερίου!
«Hearts Collide» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού, που κυκλογορεί από την δισκογραφική εταιρεία Universal Music.
Στο μεταξύ, η Ελευθερία συνεχίζει το «Aphrodisiac Tour» της, με εμφανίσεις ανά την Ελλάδα!
Ακούστε το «Hearts Collide»...

Προσλήψεις: νέες θέσεις εργασίας στην Κύπρο!!!

Ποιοι είναι μισθοί στις θέσεις εργασίας; Σε ποιες ειδικότητες υπάρχουν προσλήψεις και νέες θέσεις εργασίας;
Θέσεις εργασίας για αναλυτές, προγραμματιστές και διάφορες άλλες ειδικότητες προσφέρονται από εταιρείες στην Κύπρο.
Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας:

Μείωση του ΦΠΑ στο 13% και αλλαγές στη φορολόγηση..

Τη μείωση του ΦΠΑ στo 13% βάζει ως αρχικό στόχο η νέα κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής των προγραμματικών δεσμεύσεων για τις αλλαγές στη φορολογία. Το μέτρο αυτό θα επιδιώξει να εφαρμοστεί άμεσα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ώστε να λειτουργήσει ως «κράχτης» για τον τουρισμό που αποτελεί πλέον την πιο «βαριά» βιομηχανία της χώρας.
Σήμερα στην εστίαση επιβάλλεται ΦΠΑ με συντελεστή 23%, ενώ στόχος είναι να μειωθεί στο 13%. «Αγκάθι» στη όλη διαδικασία αποτελεί το γεγονός ότι ένα τέτοια μέτρο πρέπει να λάβει την έγκριση της Τρόικας η οποία όμως λόγω των πρόσφατων γεγονότων υγείας του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά και του κ. Β. Ράπανου, ο οποίος μέχρι χθες ήταν να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών, θα καθυστερήσει την άφιξή της στη χώρα μας.

Ποιες οι 11 ανατροπές στους φόρους;

Ποιες 11 σημαντικές αλλαγές στους φόρους ετοιμάζεται να παρουσιάσει η νέα κυβέρνηση; 
Ποια μέτρα ανακούφισης του κόσμου ετοιμάζεται να λάβει;
Τι έφερε το μνημόνιο εκτός από αυξήσεις φόρων; Αύξηση στις οφειλές προς το Δημόσιο κατά 13 μέσα σε δύο χρόνια. Ήδη 1.000.000 άνθρωποι χρωστάνε στο κράτος και αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι η αύξηση των φόρων δεν σημαίνει και αύξηση των εσόδων του κράτους από τη στιγμή που στραγγαλίζεται η οικονομία νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
Η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να πείσει την τρόικα πως πρέπει να αλλάξει το φορολογικό καθεστώς με όρους που θα αυξήσουν τα έσοδα του κράτους.
Η συμφωνία των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση περιλαμβάνει μειώσεις φόρων άμεσες, αλλά και άλλες που θα κριθούν από το αποτέλεσμα της νέας οικονομικής πολιτικής.

Τι είπε ο Αλαφούζος στη "Δίκη" του ΣΚΑΙ

Ιστορικές στιγμές ζουν στον Παναθηναϊκό αφού όπως δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος “στις 2 Ιουλίου κλείνει ο κύκλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον ΠΑΟ".

Σε αναζήτηση νέου υπουργού Οικονομικών.. μετά την παραίτηση Ράπανου

«Πρόσωπο με πολιτικά χαρακτηριστικά όπως του Βασίλη Ράπανου που να στέλνει σαφή μηνύματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό». Με αυτά τα λόγια το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας Σπύρος Λυκούδης προσδιόρισε το προφίλ του νέου υπουργού Οικονομικών που αναζητείται. Για ιδιότυπη λειψανδρία κάνει λόγο ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ μέλος της «Ομάδας των έξι» που λειτουργεί πλέον ως ομάδα διαχείρισης κρίσεων της κυβέρνησης μετά την σύνταξη του κειμένου προγραμματικών συγκλίσεων των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Θανατηφόρο τροχαίο με 32 νεκρούς στο Μεξικό..

Ποια τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος;
H ολισθηρότητα του εδάφους και οι κακοτεχνίες είναι, όπως όλα δείχνουν, τα κύρια αίτια πρόκλησης σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο στοίχησε τη ζωή σε τουλάχιστον 32 ανθρώπους στο Μεξικό.
Την Κυριακή, λεωφορείο το οποίο κινούταν σε δρόμο της επαρχίας Γκερέρο, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό. Τα σωστικά συνεργεία δε σταματούσαν να ανασύρουν νεκρούς μέσα από τα συντρίμμια, με τους συγγενείς των θυμάτων να σπεύδουν στο σημείο, περιμένοντας με αγωνία να μάθουν κάποιο νέο για τους δικούς τους ανθρώπους.
Τα τροχαία δυστυχήματα είναι αρκετά συχνά στο Μεξικό, με μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης να ζητά εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου εν όψει των προεδρικών εκλογών της 1ης Ιουλίου, όπου το κυβερνών κόμμα αναμένεται να ηττηθεί.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr