ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Οι ξεκαρδιστικές απορίες της Ελένης για την ασφάλιση των αθλητών! (video)

Πώς αντέδρασε ο καλεσμένος της;
Η Ελένη Μενεγάκη... ξαναχτύπησε με τις απολαυστικές της απορίες το μεσημέρι της Τετάρτης! Καλεσμένος της ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης που μιλούσε για την ενασχόλησή του με το χάντμπολ και ξαφνικά έρχεται η ερώτηση της παρουσιάστριας:
"...Οι αθλητές, ένσημα κολλάνε;".
Δείτε το σχετικό βίντεο:...

ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει στις 20/7 που κλείνει η αναλογική TV!

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!
Φιλοξενούμενος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Digea, Γιώργος Μαθιός, που είπε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε γύρω από το νέο ψηφιακό σήμα, την λήξη του αναλογικού και τους σχετικούς αποκωδικοποιητές...
Η Ελένη μαθαίνει πώς θα περάσει στην νέα ψηφιακή εποχή και πώς θα βλέπει τηλεόραση από τις 20 Ιουλίου... 
Δείτε το βίντεο:

Superleague 2012-13: Ο Πλατανιάς κέρδισε την άνοδο από τη Football League

Ολοκλήρωσε το "θαύμα" ο Πλατανιάς! Πανηγυρισμοί σε όλα τα Χανιά!
Την άνοδό του στη Superleague για πρώτη φορά στην ιστορία του, πανηγυρίζει από σήμερα ο Πλατανιάς Χανίων, μία αγωνιστική πριν τη λήξη των πλέι οφ της Β΄ Εθνικής. Η ομάδα της Κρήτης, αν και ξεκίνησε ως αουτσάιντερ, κατάφερε στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος να πάρει το τρίτο «εισιτήριο», μετά τους Πανθρακικό και Βέροια.
Ο Πλατανιάς επιβλήθηκε με 3-0 της Καλλονής και συνδυασμό με την ήττα της Καλλιθέας από την Παναχαϊκή, εξασφάλισε την άνοδο στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Η 5η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Football League έμελλε να βγάλει νικητή στη διαδικασία, με τον Πλατανιά να εξασφαλίζει μια στροφή πριν το τέλος, την άνοδο στα σαλόνια της Super League.

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ... Ανακήρυξαν την ΠΡΩΗΝ του Σαμαρά ως την πιο καυτή WAG

Μεγάλη γκάφα από βρετανικά και ιταλικά Μέσα, τα οποία "ανακήρυξαν" την Αλεξάνδρα Λοΐζου ως την πιο καυτή WAG (σύντροφο) ποδοσφαιριστή του Euro 2012, χρεώνοντάς της στον Γιώργο Σαμαρά, αγνοώντας προφανώς ότι η εν λόγω ξανθιά της showbiz έχει χωρίσει με τον Έλληνα αθλητή εδώ και 4 χρόνια.
Η (πρώην, υπογραμμίζουμε εμείς) σύντροφος του Γιώργου Σαμαρά, σύμφωνα με το ιταλικό site today.it, κέρδισε τις εντυπώσεις και κατάφερε να αφήσει πίσω της την Ιρίνα Σάικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και τη Σακίρα του Πικέ.

ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ: Δες πώς είναι σήμερα η Κλαούντια Καρντινάλε!!!

Μύθος και σύμβολο του σεξ των δεκαετιών 1960 - 1980, υπήρξε αστέρι παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας.
Ιέρεια και μούσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εποχής.
Δες πως είναι σήμερα.
Έμβλημα της γυναικείας χειραφέτησης και της σεξουαλικής απελευθέρωσης, έφερε επανάσταση στα ήθη, περνώντας από γυναίκα-παιδί σε femme fatale, ελεύθερη και προκλητική, ενζενί και ελευθεριάζουσα, σε μια εποχή μεταπολεμική και συντηρητική.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε on air το στήθος του μοντέλου! Βίντεο

Όταν η Φαίη Σκορδά θέλησε να μετακινήσει το μαγιό που φορούσε το μοντέλο, συνέβη το ...σέξι ατύχημα.
Ο Νίκος Ευταξίας έδινε συμβουλές για το πως να φορούν οι γυναίκες το μαγιό ανάλογα με το μέγεθος του στήθους τους. Η παρουσιάστρια θέλησε να δει από κοντά τον τρόπο που πρέπει να φοριέται το μαγιό και με μια της κίνηση αποκάλυψε κατά λάθος το στήθος της κοπέλας.
"Συγνώμη!", ζήτησε η Φαίη, ενώ πίσω από τις κάμερες επικράτησε στιγμιαίος ενθουσιασμός.
Δείτε το βίντεο:...

Τυφλός λαμπαδηδρόμος μετέφερε τη φλόγα καθοδηγούμενος μέσω iPhone

Ο Σαίμον Γουίτκροφτ, τυφλός εδω και σχεδόν 12 χρόνια, έζησε μία εμπειρία που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Προς μεγάλη του έκπληξη του δόθηκε η ευκαιρία να μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα, υποβοηθούμενος ηλεκτρονικά και πρακτικά απο ειδική ομάδα της Apple που είχε επιστρατευθεί γι'αυτό το σκοπό.
Ο 30χρονος, είχε μάθει να κυκλοφορεί πρόσφατα μόνος του, όταν έχασε τον οδηγό του. Ο ίδιος αναφέρει ότι με τη βοήθεια του Runkeeper, ήταν σε θέση να κινηθεί αποφεύγοντας ατυχήματα κ τραυματισμούς, με εξαίρεση μία δύο συγκρούσεις σε ταχυδρομικά κιβώτια των πεζοδρομίων.

Μια τραγική ιστορία αγάπης στην Κρήτη

Μια τραγική ιστορία αγάπης που κόβει την ανάσα και ραγίζει όλες τις καρδιές... Εχασε τον αγαπημένο της από τις σφαίρες αδίστακτων κακοποιών και χθες τα ξημερώματα, ενώ ταξίδευε με το πλοίο της γραμμής για την Κρήτη προκειμένου να επισκεφτεί τον τάφο του Νίκου, βούτηξε στη θάλασσα.
Η δολοφονία του αδικοχαμένου Νίκου Παπουτσιδάκη, ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 2ας Ιουνίου όταν γαζώθηκε από τα Καλάσνικοφ ψυχρών εκτελεστών που επιχειρούσαν να κλέψουν το αυτοκίνητό του, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ολοι πάγωσαν, ενώ οι στενοί του συγγενείς και οι φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Ανάμεσα στις τραγικές φιγούρες και η 24χρονη σύντροφός του. Τα όνειρα της νεαρής γυναίκας πνίγηκαν στο αίμα και η θλίψη στοίχειωσε το μυαλό της.

Γυναίκες γράφουν "ξόρκια" για βετεράνους στις πλάτες τους!

Μήνυμα αγάπης και στήριξης γραμμένο πάνω στο γυμνό της κορμί ήταν το «ξόρκι» που αποφάσισε να δοκιμάσει μια Αμερικανίδα προκειμένου να αντιμετωπίσει το μετατραυματικό σοκ από το οποίο βασανιζόταν ο σύζυγός της μετά την επιστροφή του από το Ιράκ.
Η Ασλεϊ Γουάιζ, νιώθοντας ανήμπορη να βλέπει τον άνδρα της αλλά και άλλους στρατιώτες να μαραζώνουν από την κατάθλιψη και το στρες του πολέμου και κάποιους από αυτούς να φτάνουν να κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας, αποφάσισε να δράσει.
Εφτιαξε λοιπόν μία σελίδα στο Facebook όπου ανέβασε μία φωτογραφία της στην οποία εμφανίζεται γυμνή να κρατάει το όπλο του συζύγου της, με γυρισμένη την πλάτη, πάνω στην οποία έχει γράψει:
«Συντετριμμένος από τη μάχη, από τον πόλεμο μια πληγή, να ξέρεις ότι η αγάπη μου για σένα είναι παντοτινή. Και σου υπόσχομαι αυτό: Θα κάνω τις κραυγές του μυαλού σου να σωπάσουν, τα κομμάτια της ψυχής σου να γιατρευτούν, μέχρι, αγάπη μου, να γίνεις ολόκληρος και δυνατός. Γυμνή μάχη».

Αρραβώνας διαλύθηκε επειδή η πεθερά ήταν λεσβία!

Πρόκειται για ένα από τα πιο απίστευτα και τραγελαφικά συμβάντα που συνέβη στην Πάτρα το τελευταίο διάστημα και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις μεταξύ φίλων του ζεύγους και της μιας οικογένειας, η οποία είναι γνωστή στην πόλη.


Τα παιδιά ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν σοβαρά. Ανακοίνωσαν στους γονείς τους την πρόθεσή τους αυτή και πριν από λίγους μήνες έγινε ο αρραβώνας.
Όμως στην μία συμπεθέρα κάτι δεν «κόλλαγε» για την άλλη.


Μετά από έρευνα, ανακάλυψε ότι η συμπεθέρα παρά την ιδανική εικόνα που έβγαζε προς τα έξω ήταν ομοφυλόφιλη και μάλιστα διατηρεί με πρώην συνάδελφό της (η ίδια βγήκε σε πρόωρη σύνταξη).
Και όταν επιβεβαίωσε το γεγονός, δεν άφησε σε χλωρό κλαρί το ζευγάρι των αρραβωνιασμένων. Που προφανώς δεν είχε σχέση με το τι κάνει η πεθερά, αλλά κουβέντα στην κουβέντα, η συμπεθέρα κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα και στο ζευγάρι και να αλλοιώσει στο μυαλό της κόρης της την εικόνα για την οικογένεια από την οποία προερχόταν ο μέλλον σύζυγός της!


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποδήλατο στις ράγες του τρένου!!! (video)

Aλλο πάλι και τούτο. Δείτε πως κάνει ποδήλατο αυτός εδώ ο τύπος. Εχει προσαρμόσει έτσι το ποδήλατό του και ακουμπά πάνω στις ράγες του τρένου. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται σε περίπτωση που έρθει κάποιο τρένο απο την άλλη...

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 27 Ιουνίου

Οι προετοιμασίες για το γάμο της Μελντά και του Χαρούν γίνονται πυρετωδώς χωρίς βέβαια κανέναν ενθουσιασμό από τον Χαρούν. 
Η Εντά βλέπει ξανά τη γιατρό της που της λέει κι άλλα άσχημα νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη της.
Μετά τα νέα της γιατρού σχετικά με την προεκλαμψία, που βάζει σε κίνδυνο την ομαλή εγκυμοσύνη της, η Εντά είναι πολύ ταραγμένη. Και η ψυχολογική της κατάσταση επιδεινώνεται βλέποντας τον Χαρούν στο πλευρό της αδελφής της να λέει το "ναι" και να την παντρεύεται... 'Ηρθε το τέλος στον έρωτά τους;


Δείτε το τελευταίο επεισόδιο, ποια από τις δύο αδερφές θα διαλέξει ο Χαρούν;


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ-Α

Οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-Α) στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και στα Λύκεια.
Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Euro2012: Σήμερα...ο πρώτος ημιτελικός, Ισπανία - Πορτογαλία

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ισπανία στο «Ντόνμπας Αρένα» με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Euro 2012.
Στο σημείο που έχει φτάσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όποια ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο από την κατάκτηση του τίτλου. Ο πρώτος ημιτελικός είναι γεγονός με την Πορτογαλία να αντιμετωπίζει την Ισπανία. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, για τρίτη διαδοχική διοργάνωση θα υπάρχει στον τελικό μία ομάδα από την ιβηρική χερσόνησο, καθώς η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ήταν το 2004 όπου ηττήθηκε από την Ελλάδα και η Ισπανία το 2008 όπου επικράτησε 1-0 της Γερμανίας.
Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν αγωνιστεί και στα τέσσερα τους παιχνίδια με την ίδια ενδεκάδα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορεί να έχει επιτυχίες τόσο με το σύλλογό του, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση στον πίνακα των σκόρερ των Euro, όντας πίσω από τους Άλαν Σίρερ και Μισέλ Πλατινί. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για τελευταία φορά σε φιλικό το Νοέμβριο του 2010, όπου η «μικρή σελεσάο» επικράτησε 4-0 της Ισπανίας, λίγους μόλις μήνες μετά τον αποκλεισμό της από τους «φούριας ρόχας» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

41η επέτειος από την άνοδο του Πυρσού στη Β’ Εθνική

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ
Από πέρσι μέσω του greveniotis.gr ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να αναδείξουμε κάποια σημεία – σταθμούς στην ιστορία του Πυρσού και ασφαλώς η άνοδος στη Β’ Εθνική στις 27 Ιουνίου 1971 είναι ένα σημείο ορόσημο. Μάλιστα πέρσι που συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την άνοδο, κάναμε ειδικό αφιέρωμα ακριβώς τέτοια μέρα (27/6/11), αναδεικνύοντας τη μεγάλη πορεία του θρυλικού Πυρσού....στο ειδικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, μέχρι που έφτασε στην τελική ευθεία των διπλών αγώνων μπαράζ με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και εξασφάλισε για πρώτη (και μοναδική) φορά την άνοδο στη Β’ Εθνική, κάνοντας περήφανους χιλιάδες Γρεβενιώτες. Το περσινό αφιέρωμα παραμένει στην αθλητική στήλη του greveniotis.gr για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι κάποιες λαμπρές στιγμές από την ιστορική διαδρομή της ομάδας μας. Και επειδή σήμερα ο ημεροδείκτης γράφει πάλι 27 Ιουνίου, ασφαλώς δεν ξεχνούμε αυτή την επέτειο, φέρνοντας τη μνήμη πολύ πίσω, τότε που πιτσιρικάδες με κοντά παντελονάκια ζήσαμε τις αλησμόνητες στιγμές της ανόδου, βλέποντας τα παιδικά ματάκια μας μια ολόκληρη πόλη να παραληρεί και παίρνοντας τα πρώτα ερεθίσματα της δυναμικής του ποδοσφαίρου και πως μπορεί μια ομάδα να ενώσει μια ολόκληρη πόλη, έναν ολόκληρο νομό και να αποτελέσει γέφυρα αγάπης στους απανταχού γης Γρεβενιώτες.

Πέθανε η γιαγιά του Αλέξη Γρηγορόπουλου την ημέρα των γενεθλίων του

Τραγική ειρωνεία: Την ημέρα που κανονικά θα είχε γενέθλια ο Αλέξης Γρηγορόπουλος «έφυγε» η αγαπημένη του γιαγιά και μητέρα της μητέρας του.
Η Αϊαρπή Τσαλικιάν απεβίωσε την Δευτέρα το απόγευμα και σήμερα έγινε η κηδεία της.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ:Περιστρέφει το κεφάλι του κατά 180 μοίρες!!! (video)

Όσοι αντέχετε δείτε το βίντεο…

Δείτε:Πως αντέδρασε ο Mr Bean όταν έλαβε το εκκαθαριστικό της εφορίας!!

Μπορεί να μην είναι Έλληνας αλλά κατά λάθος η εφορία του έστειλε εκκαθαριστικό!
Ο λόγος για τον Rowan Atkinson τον άνθρωπο που έγινε διάσημο μέσα από το όνομα Mr. Bean, έναν άσχημο Άγγλο ο οποίος ήταν η καταστροφή η ίδια.
Φυσικά και ο άνθρωπος δεν πήρε εκκαθαριστικό αλλά οι χρήστες του Facebook έχουν ξεσαλώσει με μια φωτογραφία που δείχνει πως θα αντιδρούσε αν ήταν Έλληνας και έκανε φορολογική δήλωση!
Δείτε τη:

Δείτε:Τι κλιματιστικά και αηδίες…Η Μενεγάκη βρήκε τον καλύτερο τρόπο να δροσιστεί!!! (Video)

Αφού την έκανε ταράτσα με τις λιχουδιές του Βασίλη Καλλίδη η γνωστή παρουσιάστρια ένιωθε μία κάψα, μία φούντωση, ένα κάτι.. Και μπήκε στο ψυγείο για να της περάσει!

Πακιστανοί οι χούλιγκαν που έδειραν διαιτητή σε αγώνα στην Ρόδο

Δύο Πακιστανοί, ηλικίας 24 και 26 ετών μετέτρεψαν έναν αγώνα βόλεϊ σε πεδίο μάχης πριν από δύο μήνες, κατά τη διάρκεια αγώνα τοπικών ομάδων στο κέντρο της πόλης.
Οι δράστες κάθονταν στην εξέδρα πίσω του και από το πρώτο σετ δυσανασχετούσαν με τις αποφάσεις του διαιτητή, ο οποίος ήταν και αυτός Πακιστανός, και τον έβριζαν. Όμως κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και οι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να χτυπούν τον διαιτητή που προσπαθούσε να σωθεί.
Για το πρωτοφανές περιστατικό βίας είχε συλληφθεί αρχικά ένας 27χρονος, τον οποίο αναγνώρισε το θύμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ως έναν από αυτούς που τον χτύπησαν στο κεφάλι και την πλάτη με γροθιές και κλωτσιές.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ πέθανε,΅Ζήτω το νέο κόμμα΅!!!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Κοινοβουλευτκής Ομάδα του κόμματος είπε πως έφτασε η ώρα της ανασύστασης της παράταξης.
Μιλώντας στους 33 βουλευτές του κόμματός του ο κ.Βενιζέλος είπε «το ΠΑΣΟΚ πέθανε, ζήτω το νέο κόμμα», χωρίς όμως να διευκρινίσει αν θα αλλάξει όνομα. Απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε ΔΗΜΑΡ, Οικολόγους και ενεργά πολιτικά πρόσωπα να ενωθούν με το ΠΑΣΟΚ.
Έθεσε τους άξονες με βάση τους οποίους το κόμμα θα προχωρήσει λέγοντας ότι οι κανόνες που διέπουν το σχήμα είναι όχι προσωπικά ή κομματικά φέουδα, αξιοκρατία και διαφάνεια.
Ανακοίνωσε ότι στις 6 ή 7 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Εθνική Επιτροπή Ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ και ότι θα ορίσει ο ίδιος την πολιτική και οργανωτική γραμματεία.
«Με τη ΝΔ συνεργαζόμαστε στην κυβέρνηση αλλά δεν ταυτιζόμαστε ούτε αξιακά ούτε ιδεολογικά».
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πλήρη συνείδηση της ιδεολογικής του ταυτότητας και παρότι αναγνώρισε στη ΝΔ την πρώτη ευθύνη για τον σχηματισμό κυβέρνησης, λόγω της πρωτιάς της στις εκλογές, σημείωσε ότι «δεν λησμονούμε την τεράστια ευθύνη της για το σημείο που φτάσαμε».
Ειδικότερα, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι σε πρώτη φάση τροφοδότησε την «τυφλή αντιμνημονιακή» λογική, ενώ με τη στάση της στη δεύτερη φάση οδήγησε τη χώρα σε εκλογές και «τροφοδότησε την ακραία τεχνητή πόλωση με τον ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε ότι «τώρα η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς θα καταλάβουν εκείνα που υποδύονταν ότι δεν καταλάβαιναν, δηλαδή όσα το ΠΑΣΟΚ σήκωνε μόνο του».
Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι ο δρόμος του ΠΑΣΟΚ είναι παράλληλος και με εκείνον της ΔΗΜΑΡ. Συγκεκριμένα, είπε ότι ενώ η προεκλογική λογική του ΠΑΣΟΚ ήταν να σπάσει η «τεχνητή πόλωση» μεταξύ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ, κεντρικός στόχος της ΔΗΜΑΡ ήταν να αναδειχτεί σε τρίτο πόλο και παρέπεμψε σε πρόσφατη συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος κάλεσε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να ενταχτούν στη ΔΗΜΑΡ. Ευχήθηκε και στη ΔΗΜΑΡ να αντέξει με επιτυχία το βάρος της ευθύνης που ανέλαβε με τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση, ένα βάρος που, όπως είπε, δοκιμάζουν για πρώτη φορά. Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι στις εκλογές η «ριζοσπαστική» γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφηκε ως μειοψηφία και δεν έγινε αποδεκτή από την κοινωνία.
Εν τω μεταξύ, ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ ορίζονται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Ο κ.Βενιζέλος είπε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει όλες τις θέσεις των κομμάτων για το Προεδρείο της Βουλής, εκτός από την Χρυσή Αυγή.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πρόγραμμα Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.

Ανακοινώθηκε μετά απο πολλές καθυστερήσεις και αγωνία χιλιάδων υποψηφίων το πρόγραμμα εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.Σύμφωνα με τον Γ.Νικολακόπουλο συμβούλου του προέδρου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π κατεβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μπορέσουν να εξετάσουν όλες τις αιτήσεις και να καταλήξουν στις οριστικές ημερομηνίες των εξετάσεων.
Πρόγραμμα Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.
1ης Περιόδου 2011
1. Πρόγραμμα Εξετάσεων Θεωρητικού Μέρους:

Δείτε πόση ώρα πίνει νερό αλυσοδεμένο σκυλί μετά την απελευθέρωση του! (video)

Ένα απίστευτο video με έναν σκυλάκο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
Τον άτυχο σκύλο είχε αλυσοδέσει και εγκαταλέιψει κάποιος σε περιοχή της Πενσυλβάνια. Τυχαία τον εντόπισαν δύο γυναίκες οι οποίες τον απελευθέρωσαν και του έδωσαν νερό και τροφή. Μπορείτε να φανταστείτε για πόση ώρα έπινε νερό ο άτυχος σκύλος; Για έξι ολόκληρα λεπτά. Φανταστείτε πόσο πολύ διψουσε και πόσες μέρες υπέφερε.
Αν δεν τον εντόπιζαν οι δύο γυναίκες πιθανόν να μην άντεχε.
Δείτε το video:...

Ιδού τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας για όλα τα Ι.Χ

Δείτε όλα τα τέλη κυκλοφορίας αναλυτικά... 
Τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας του 2012 για παλιά και νέα Ι.Χ
Τα κλιμάκια ρύπων για την επιβολή των τελών στα νέα Ι.Χ.

Πως να προστατέψετε το μωρό σας από τον ήλιο;

Όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, είναι απαραίτητη η προστασία από τον ήλιο, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για μικρά παιδιά.
Επειδή, λοιπόν, με τον ήλιο δεν κάνει να παίζουμε, ιδού μερικές συμβουλές που αφορούν τα μωρά και την ασφάλεια τους:
Όταν το παιδί σας είναι νεογέννητο καλό θα είναι να αποφύγετε τις συστηματικές επισκέψεις στην παραλία, καθώς τα μικρόβια είναι πάρα πολλά.
Φροντίστε στους χώρους που θα βρίσκεστε να υπάρχει πάντα κλιματισμός. Μάλιστα το κλιματιστικό θα πρέπει να είναι ρυθμισμένο από 24 μέχρι 26 βαθμούς.
Τα ρούχα των παιδιών θα πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμα, ελαφριά και να καλύπτουν τα περισσότερα σημεία του σώματος τους.
Το καπέλο και η αντηλιακή προστασία (δείκτης 50 βαθμών) είναι απαραίτητα.
Αγοράστε μια φουσκωτή πισίνα για μωράκια, και αφήστε το μωρό να δροσιστεί στη βεράντα σας.
Όταν πρέπει να μετακινηθείτε μέσα στον καύσωνα, αποφύγετε να βάλετε το παιδάκι μέσα σε μάρσιπο, γιατί θα του προκαλέσει ζέστη.
Μέσα στο αυτοκίνητο ανοίξτε τα παράθυρα ή το κλιματιστικό για να δροσίσει ο χώρος και στο καθισματάκι του τοποθετείστε ένα σεντόνι.
Να προτιμάτε βόλτες πολύ πρωινές ή απογευματινές.
Να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο κλάμα του παιδιού, γιατί ίσως ενοχλείται από κάτι σημαντικό, όπως αναφέρει το iatropedia.gr.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ... Απίστευτα κόλπα εργοδοτών για να μην πληρώνουν εισφορές στα ταμεία...

«Κόλπα» για να μειώσουν το μισθολογικό κόστος αναζητούν οι εργοδότες, που προτείνουν ακόμα και την … εικονική μετανάστευση των εργαζομένων. Με βάση καταγγελίες στη Λάρισα μεγάλη επισιτιστική μονάδα πρότεινε διερευνητικά στους εργαζόμενους να αποδεχθούν πλασματική μεταδημότευση στη Βουλγαρία.
Στη συνέχεια σε συνεργασία με γραφείο ενοικίασης προσωπικού της Βουλγαρίας θα έφερνε – εικονικά πάντα- το προσωπικό να εργαστεί στη χώρα μας. Ωστόσο οι εργαζόμενοι – που στην πραγματικότητα θα έμεναν στη Λάρισα- θα ασφαλίζονταν στο αντίστοιχο ΙΚΑ της Βουλγαρίας.
Πρόκειται για μία χαρακτηριστική περίπτωση για το νέο τοπίο που τείνει να διαμορφωθεί στην ελληνική αγορά εργασίας. Μάλιστα όπως επισήμανε χθες η Ομοσπονδία των εργαζομένων στον τουρισμό και στον επισιτισμό παρατηρούνται μεγάλες μειώσεις μισθών, αύξηση της ανασφάλιστης εργασίας και κύμα απολύσεων.

Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για το καρπούζι!

Το καρπούζι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πλέον αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το οποίο δικαίως έχει λάβει το χαρακτηρισμό «βασιλιάς»!
Γλυκό, δροσερό, ζουμερό τρώγεται φρέσκο, ως γλυκό κουταλιού αλλά και τηγανητό(!) ή εν είδει δροσερής γρανίτας. Το καρπούζι εμφανίζεται σε ιερογλυφικά της Αρχαίας Αιγύπτου και καλλιεργείται από τον 10ο αιώνα μ.Χ. στην Κίνα, ενώ μόλις τον 13ο αιώνα εμφανίζεται στην Ευρώπη. Η ελληνική λέξη για τον καρπό είναι «υδροπέπων», αφού η λέξη «καρπούζι» προέρχεται από την αντίστοιχη τουρκική «karpuz». Κι από τα γενικότερα, λοιπόν, εγκυκλοπαιδικά στοιχεία για το καρπούζι ήρθε η ώρα να δούμε 10 βασικά πράγματα που πιθανόν δεν γνωρίζετε γι’ αυτό…

Την Πέμπτη ορκίζεται η νέα βουλή

Την Πέμπτη θα ορκιστούν οι βουλευτές που εξελέγησαν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Όπως διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου χωρίς καθυστέρηση και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα πραγματοποιηθούν η ορκωμοσία των νέων βουλευτών, αλλά και οι προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή.
Αφού ορκιστούν οι 300 του Κοινοβουλίου την Πέμπτη, μία ημέρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να εκλεγεί ο εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Βουλής. Πάντως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νέος πρόεδρος θα είναι ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως θα έχει η επόμενη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου όπου θα εκλεγούν οι επτά αντιπρόεδροι και τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στη Χρυσή Αυγή, αφού όπως ορίζει ο Κανονισμός ο έβδομος αντιπρόεδρος του σώματος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης.
Υπενθυμίζεται πως από τα μέλη του προεδρείου, οι πρώτος, δεύτερος και τρίτος αντιπρόεδροι, δύο κοσμήτορες και 4 γραμματείς προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα, δηλαδή από τη ΝΔ. Ο τέταρτος αντιπρόεδρος, ένας κοσμήτορας και ένας γραμματέας προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πέμπτος αντιπρόεδρος και ένας γραμματέας προέρχονται από τη δεύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ.
Ο έκτος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης, εν προκειμένω τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο έβδομος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή. Η ψηφοφορία για την επιλογή των μελών του προεδρείου είναι μυστική.
Ο μόνος τρόπος για να παραμείνει κενή η θέση είναι να μην μπορέσει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χρυσής Αυγής να συγκεντρώσει 75 ψήφους, οπότε ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν θα έχει στο προεδρείο της Βουλής τον Ηλία Κασιδιάρη ή τον Γιώργο Γερμενή, γνωστό και ως Καιάδα που θα ήθελε.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πώς θα μάθει ποδήλατο σε 1 ώρα το παιδί σας!!!

Με 6 εύκολα βήματα το παιδί σας γίνεται ξεφτέρι πάνω στις δύο ρόδες.
Πάντα έτσι δεν γίνεται; Όσο προσεχτικά κι αν διαλέγετε τη στιγμή που ο δρόμος θα είναι άδειος, μόλις κάνετε να ξεμυτίσετε απ’ την πόρτα σας με το παιδί και το καινούριο του ποδήλατο εμφανίζονται ξαφνικά οι γείτονες. Όλοι οι γείτονες! Κι εσείς αγκομαχάτε, ιδρώνετε και τρέχετε ανόητα πάνω-κάτω στο πεζοδρόμιο, ενώ όλοι αυτοί σας δίνουν, ο καθένας χωριστά, την πιο «σωστή συμβουλή»: «Δεν κάθεται σωστά. Πρέπει να βάλει τον πισινό του καλύτερα στη σέλα».
Κι εσείς, ιδρωμένος/η, κατακόκκινος/η και με ένα αμήχανο χαμόγελο ζωγραφισμένο μόνιμα στο πρόσωπό σας, ακούτε κι έπειτα τρέχετε ξανά πίσω από το παιδί με το ποδήλατο, προσπαθώντας μάταια να πείσετε τον εαυτό σας πως ολόκληρη τούτη η ώρα που περνάτε μαζί του είναι… ώρα ποιότητας!
Μου συνέβη κι εμένα. Αλλά ύστερα από μερικά Σαββατοκύριακα, με συγκομιδή αρκετά κατεστραμμένα παρτέρια, τσακισμένα λουλούδια, ένα ποδήλατο που κάποτε ήταν γυαλιστερό και ολοκαίνουριο, ένα παιδί γεμάτο μώλωπες και σχεδόν οριστική απώλεια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, σκέφτηκα πως ήταν καιρός πια να βρω έναν καλύτερο τρόπο για να το μάθω ποδήλατο! Και νάτος λοιπόν.
Τα έξι βήματα της επιτυχίας

Καλοκαιρινό τουρνουά ποδόσφαιρου 5 Χ 5 στο δήμο Δεσκάτης

Ο δήμος Δεσκάτης διοργανώνει καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι δηλώσεις γίνονται έως 30 Ιουνίου στα τηλέφωνα 6974907439 και 2462351120.

Ελεύθερα στα Ιντερνετ cafe τα "νόμιμα" φρουτάκια!

Ελεύθερα και ΝΟΜΙΜΑ πλέον, μπορούν οι χρήστες του διαδικτύου να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών τα οποία έχουν λάβει προσωρινή άδεια από το Υπουργείο Οικονομικών.
Όπως αποκαλύπτει το 24betgr.com με έγγραφο της ηΕπιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Τυχερών Παιγνίων ξεκαθαρίζει απολύτως ότι η πρόσβαση από καταστήματα "internet cafe" σε ιστοτόπους των εταιρών του άρθου 50 παράγραφος 12 του Ν. 4002/2012 που παρέχουν τυχερά παίγνια, επιτρέπεται, όπως συμβαίνει και για οποιονδήποτε άλλο νόμιμο ιστότοπο.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: “Έτσι φρόντιζαν την μητέρα μου στην κλινική”!

Μια κόρη έβαλε για 24 ώρες κρυφή κάμερα σε κλινική για ηλικιωμένα άτομα και κατέγραψε την “φροντίδα” που έδιναν οι νοσοκόμες στην ίδια της την μητέρα.
Η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν είδε τελικά το βίντεο αυτό.
Νοσοκόμοι της κλινικής, άνδρες και γυναίκες, συμπεριφέρονταν στην μητέρα της λες και ήταν ένα σακί από πατάτες.
Η Τζέιν Γούορολ εδώ και ένα χρόνο έχει την μητέρα της σε μια ιδιωτική κλινική φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων καθώς η μητέρα της είναι κατάκοιτη και χρειάζεται συνεχώς φροντίδα και περιποίηση. Μόνο που δεν φανταζόταν ότι θα είχε την συγκεκριμένη…φροντίδα. Η 78χρονη μητέρα της, της είχε πει πως δεν της συμπεριφέρονται καλά αλλά η ίδια δεν το πίστεψε. Έτσι μια μέρα ενώ ήταν στο ίντερνετ είδε ότι κάποιος πωλούσε μια κρυφή κάμερα. Μπήκε λοιπόν την αγόρασε και την έβαλε στο δωμάτιο της μητέρας της μόνο για 24 ώρες. Το τι κατέγραψε είναι συγκλονιστικό.

Επιτροπή για την Καταγραφή της Κατάστασης του Δήμο Βύρωνα

Ανακοίνωση
Διευρύνεται ο κατάλογος των απλήρωτων εργαζομένων από την δημοτική αρχή Ν.Δ /Χαρδαλιά στο Δήμο Βύρωνα
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΩΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ!
Με ανοιχτή επιστολή του ο Γ. Ευαγγελίδης αποκαλύπτει τη κατάπτωση της δημοτικής εξουσίας αλλά και των πολιτιστικών μας πραγμάτων.
Ο ηθοποιός Γ. Ευαγγελίδης
Ο ηθοποιός είχε συνάψει σύμβαση έργου για τα ΚΑΠΗ Βύρωνα για τα 3,5 χρόνια περίπου ( μέσα 2009 έως το τέλος 2012) αλλά μέχρι σήμερα έχει πληρωθεί μόνο για ένα χρόνο!.....
Αυτοεξαυτελισμός: Για ευτελή έξοδα των 70 και 200 ευρώ, οι ιθύνοντες και η Διοίκηση του Πολιτιστικού Κέντρου (ΠΚ)τον έβαζαν να πληρώνει από την τσέπη του, με το πρόσχημα ότι δεν μπορούσαν να πληρώσουν λόγω επέμβασης του ΣΔΟΕ!.....

Ένας στους δέκα μαθητές στα σχολεία της Κοζάνης έχει κάνει χρήση ναρκωτικών!

«Ένας στους δέκα μαθητές, έχει κάνει περιστασιακά, χρήση ναρκωτικών ουσιών στα σχολεία της περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης».
Αυτό δείχνει μεταξύ άλλων, επιστημονική έρευνα που έγινε το 2011, σε 670 μαθητές και μαθήτριες, δεκατριών (13) σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, από το Κέντρο Πρόληψης κατά των ναρκωτικών στο Νομό Κοζάνης, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Ινστιτούτο και σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σε δηλώσεις του στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτ. Μακεδονίας, ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης κατά των ναρκωτικών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης Νίκος Τσακμάκης, έκανε ειδικότερα γνωστό ότι «το ποσοστό περιστασιακής χρήσης παράνομων ουσιών των μαθητών στην περιοχή έφθασε στο 9,6% όταν το αντίστοιχο μέσο πανελλαδικό ποσοστό είναι στο 15,2%». Από το 9, 6% περιστασιακής χρήσης παράνομων ουσιών , το 5% περίπου των μαθητών φέρεται να έχει κάνει χρήση κάνναβης.
Η έρευνα αναφέρεται πάντως και στο κάπνισμα, το αλκοόλ αλλά και τον τρόπο ζωής των εφήβων μαθητών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και σύμφωνα με τον κ.Τσακμάκη, «είναι σε εξέλιξη η επιστημονική επεξεργασία όλων των στοιχείων , τα οποία αναμένεται συνολικά να παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο»


ΕΡΑ Κοζάνης
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κρούσμα μελιταίου πυρετού στα Σφαγεία Κοζάνης!

Κρούσμα Μελιταίου Πυρετού, σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στα Δημοτικά Σφαγεία Κοζάνης. 
Ο Μελιταίος Πυρετός είναι σοβαρή λοιμώδης ασθένεια που εμφανίζεται στους ανθρώπους και στα ζώα, για τον λόγο αυτό έχουν τεθεί σε “συναγερμό” τα αρμόδια όργανα, από το περιστατικό.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όλοι οι εργαζόμενοι στα Δημοτικά Σφαγεία έχουν κάνει τις ανάλογες απαραίτητες εξετάσεις για να δουν αν πάσχουν ή όχι, ενώ υπήρξε ένα, τουλάχιστον, επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εργαζόμενο. Να σημειωθεί, πάντως, πως δεν υπάρχει κίνδυνος για το καταναλωτικό κοινό, καθώς δεν υπάρχει ζήτημα με το κρέας που μαγειρεύεται. Το εν λόγω περιστατικό επιβεβαίωσε χθες, μιλώντας στον «Πρωινό Λόγο», ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.


Τι είναι ο Μελιταίος Πυρετός
Πυρετός της Μελίτης (Μάλτας), λοιμώδης ασθένεια που εμφανίζεται στους ανθρώπους και στα ζώα. Στα πρόβατα και στις κατσίκες εμφανίζει συνήθως παθολογική διακοπή της κύησης μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου μήνα. Η διάγνωση της βρουκέλλας γίνεται μόνο ύστερα από εργαστηριακή ανάλυση τμημάτων του πλακούντα.
Για τον περιορισμό της ασθένειας μεγάλη σημασία έχει η πρόληψή της. Σε κάθε περίπτωση που σε ένα ποίμνιο εμφανιστεί κάποια ύποπτη αποβολή, πρέπει να καλείται αμέσως κτηνίατρος και, αφού εξετάσει εργαστηριακά τον πλακούντα ώστε να αποφανθεί αν πρόκειται για βρουκέλλωση. Μέχρι τότε το ύποπτο ζώο πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτη απομόνωση από τα υπόλοιπα.
Η βρουκέλλωση μεταδίδεται μέσω του γάλακτος και στον άνθρωπο. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο μελιταίος πυρετός είναι ασθένεια μεταδοτική και από άνθρωπο σε άνθρωπο.


Πρωινός Λόγος
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  

Αγαπητή κυρία Τσιόγκα.
Διάβασα πρόσφατα στο διαδίκτυο, την ανοιχτή επιστολή που απευθύνατε στις 8 Απριλίου του τρέχοντος έτους, στον κύριο Δήμαρχο Βύρωνα, ΓΙΑ ΤΟΥΣ [επί ενάμισι χρόνο] ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ μας ΚΕΝΤΡΟΥ. Και όσο και αν έψαξα να βρω μια απάντηση, του κυρίου Δημάρχου, στην δίκαιη καταγγελία σας, δεν την βρήκα πουθενά. Πιθανολογώ άρα ότι δεν μπήκε καν στο κόπο να σας απαντήσει.
Μου προξένησε όμως εντύπωση, η αστραπιαία ταχύτητα με την οποία ο κύριος Δήμαρχος σας απάντησε σε επιστολή παραπόνων που του απευθύνατε στις 10 Ιουλίου του 2010, ως μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δ.Σ. ΒΥΡΩΝΑ. Η απάντησή του, όπως βλέπω, αναρτήθηκε μέσα σε 24 ώρες! Στις 11 Ιουλίου. Να υποθέσω ότι υπεραμύνθηκε τότε του ηγετικού του προφίλ, εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010; Συμπωματικά πάντως, οι δάσκαλοι του Πνευματικού Κέντρου πληρώθηκαν πριν από τις τότε Δημοτικές Εκλογές και έκτοτε, για ενάμιση χρόνο όπως σωστά λέτε, παραμένουν απλήρωτοι!

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στον Δήμο Δεσκάτης

Ο Δήμος Δεσκάτης στα πλαίσια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 20124/08.06.2012 (ΦΕΚ 1828/08.06.2012 τεύχος Β’) των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, η οποία εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ.6 του άρθρου 9 του Ν.4071/12, ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, με βάση τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), έως τις 29-2-2012.
Στην ανωτέρω Κ.Υ.Α. ορίζεται ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων... για την υπαγωγή στη ρύθμιση, οι τέσσερις (4) μήνες από τη δημοσίευση της Κ.Υ.Α. ήτοι 07.10.2012.
Συγκεκριμένα:

Αρχίζουν οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις στο Σταυρό Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών ανακοινώνει ότι η κατασκήνωση στο Σταυρό Θεσσαλονίκης θα δεχθεί παιδιά ηλικίας από 6 έως 16 ετών (αγόρια και κορίτσια), τα οποία επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή.
Η περίοδος φιλοξενίας είναι από 16 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου 2012 και από 27 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2012.
Όσα παιδιά ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Πρόνοιας στα τηλέφωνα 2462076018 και 2462076034 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι εγγραφές θα πρέπει να γίνουν έως τις 6 Ιουλίου 2012.




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

14o Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Διοικητήριο
Ταχ. Κωδ.: 501 00
Κοζάνη, 20 Ιουνίου 2012
Τηλέφωνο: 2461052620
Αρ. Πρωτ. 1238
Fax: 2461052622
Προς: 1.Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Δακή
2. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη
3. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. Δημήτριο Σαββόπουλο
4. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Ιωάννη Σόκουτη
5. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Δημήτριο Ηλιάδη
6.Τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας: