ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Mario Βalotelli: Από εγκαταλελειμμένο βρέφος, ήρωας του ποδοσφαίρου!!!

Η απίστευτη ζωή του ιταλού ποδοσφαιριστή.
Ήρωας της Ιταλίας το τελευταίο 24ωρο είναι αναμφισβήτητα ο Mario Balotelli. Με δύο γκολ στο ημιτελικό παιχνίδι με την Γερμανία έγινε αντικείμενο λατρείας για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, αλλά διάσημος ακόμη και σε όσους έβλεπαν το Euro 2012, για πρώτη φορά. Ο μόλις 21 ετών (γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990) Mario, που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, δεν ήταν τόσο τυχερός στα παιδικά του χρόνια.
Γεννήθηκε στο Παλέρμο της Σικελίας και οι γονείς του ήταν ο Thomas και η Rose Barwuah, φτωχοί μετανάστες από τη Γκάνα. Ο Mario μεγάλωσε κυριολεκτικά στα νοσοκομεία. Δύσκολες και επικίνδυνες επιπλοκές με τα εντερικά του, έκαναν τους γονείς και τους γιατρούς του να πιστέψουν ότι δεν πρόκειται να ζήσει για πολύ ακόμη. Μάλιστα βαφτίστηκε μέσα στο νοσοκομείο μια κι η μητέρα του δεν πίστευες ότι θα επιβιώσει. Η κατάσταση του βελτιώθηκε την άνοιξη του 1992 και η οικογένεια μετακόμισε στη Brescia, μια πλούσια βιομηχανική πόλη με εργοστάσια που έψαχναν για εργάτες.
Αρχικά στριμώχτηκαν μαζί με μια άλλη οικογένεια από την Αφρική σε ένα μικρό διαμέρισμα, πριν ζητήσουν την βοήθεια από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, επισημαίνοντας ότι ο Mario είχε πρόσφατα αναρρώσει από μια εγχείρηση. Τους συμβούλευσαν να δώσουν τον μικρό σε ανάδοχη οικογένεια, προτείνοντας τον Francesco και τη Silvia Balotelli που είχαν ήδη δύο δικά τους αγόρια και μια κόρη.
Οι Balotellio, μια λευκή εύπορη οικογένεια που ζούσε σε ένα μεγάλο σπίτι στη πλούσια πόλη Concesio προσέφερε στο Mario ένα lifestyle και μια ποιότητα ζωής που οι βιολογικοί του γονείς, ούτε στα όνειρά τους, δεν θα τολμούσαν να φανταστούν. Το 2008 μόλις συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια ο Mario πήρε την ιταλική υπηκοότητα και ο ίδιος διάλεξε το επώνυμο Balotelli. Σε συνέντευξή του λίγο αργότερα υποστήριξε ότι οι βιολογικοί του γονείς που τον εγκατέλειψαν στο νοσοκομείο, ενδιαφέρθηκαν για εκείνον μόλις ανακάλυψαν ότι έγινε γνωστός, επειδή ήθελαν μέρος των χρημάτων του. Η περιουσία του αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. «Αν δεν γινόμουν ο Mario Balotelli, ο κύριος και η κυρία Barwuah δεν θα ενδιαφέρονταν καθόλου για μένα». Οι βιολογικοί τους γονείς ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν τον ξέχασαν, ότι απλώς δεν είχαν χρήματα για δικηγόρους ώστε να πάρουν πίσω τον Mario ενώ κατηγορούν την θετή του οικογένεια, ότι του έχει κάνει πλύση εγκεφάλου.
Τελικά πίσω απο κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένα δρόμα και κάτι μας λέει ότι σύντομα θα δούμε τη ζωή του super Mario και σε ταινία.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποια παρουσιάστρια ποζάρει αγκαλιά με τα σκυλάκια της στο Twitter;

Μια από τις μεγάλες της αδυναμίες είναι τα «μωρά της» και όπου μωρά, βάλτε τα σκυλάκια!
Η Μαρία Μενούνος, αγαπάει ιδιαίτερα τα σκυλιά της και μάλιστα ποστάροντας αυτή τη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Twitter έγραψε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί τους». Τρυφερή δε λέμε αλλά και ιδιαιτέρως απολαυστική με το κίτρινο καυτό σορτς της! Δεν συμφωνείτε;

Το γούρι της Εθνικής Ιταλίας η Σέξι καλλονή Claudia Romani

Η Ιταλίδα μοντέλα Κλαούντια Ρομάνι (Claudia Romani), φοράει το μαγιό της και τάσσεται στο πλευρό της “σκουάντρα ατζούρα” με την ιταλική σημαία ανά χείρας.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα πλούσια κάλλη της (απ’ όλες τις απόψεις), λίγο πριν τον αγώνα μεταξύ Ιταλίας Γερμανίας, που εξασφάλισε στους Ιταλούς την πρόκριση στον τελικο του Euro.
Απολαύστε το σέξι “γούρι” του Μπαλοτέλι και της παρέας του. 
Είναι βέβαιο πως θα αναφωνήσετε: Viva Italia!..

Πάγκαλος στο twitter: Όταν ήμουν εγώ ΠΑΣΟΚ άλλοι δεν είχατε γεννηθεί και άλλοι είσασταν ΚΟΔΗΣΟ

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έστειλε τις απαντήσεις του μέσω twitter στην Ιπποκράτους, λίγες ώρες αφότου στελέχη του ΠΑΣΟΚ τον κάλεσαν να σιωπήσει.
Ο πρώην υπουργός στρέφει κυρίως τα βέλη του στον Ευάγγελο Βενιζέλο :
«Εσείς άραγε πού είσαστε; Μερικοί δεν είχατε γεννηθεί, άλλοι κυκλοφορούσατε στην Ενωση Κέντρου και μερικοί κατά ΚΟΔΗΣΟ μεριά», αφήνοντας υπαινιγμούς για την κεντρογενή προέλευση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1989, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Για να μην αναφερθούμε στις βαρύτερες περιπτώσεις που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το '81».
Απαντώντας και στις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, τρίτου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο οποίος δήλωσε ότι είναι παράλογο να τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα όταν ο νέος πρόεδρός του εξελέγη πριν από δύο μήνες και πρόσθεσε ότι «ο κάθε κύριος Πάγκαλος, και το κάθε στέλεχος, όταν λαμβάνεται μια δημοκρατική απόφαση από τα συλλογικά όργανα, πρέπει να υπηρετεί την απόφαση αυτή», ο πρώην υπουργός απαντά :
«Οι κύκλοι ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με μικρή ή μεγάλη διάμετρο λένε ότι το μέλος πρέπει να «υπηρετεί» τις αποφάσεις της ηγεσίας». Και σχολιάζει τον όρο «υπηρετεί» ως εξής :
«Υπηρέτης είναι αξιοπρεπές επάγγελμα. Προτιμώτερο από το να είσαι ανεπάγγελτος και αργόμισθος υπάλληλος ενός χρεοκοπημένου κόμματος»
Κύκλοι της Ιπποκράτους σχολίαζαν χθες ότι το ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκεται σε περίοδο διαγραφών αλλά εγγραφών και πρόσθεταν ότι το θέμα είναι «εάν ο κ. Πάγκαλος θα εγγραφεί στην τοπική της περιοχής του». Τότε θα μπορεί, σημείωναν με νόημα, να εκφράζει την άποψή του και να μετέχει στον δημόσιο διάλογο για ανασύσταση της κεντροαριστεράς.

Ο Νίκος Κουρκούλης παρουσίασε τα καινούργια του τραγούδια! Ακούστε τα

Ο Νίκος Κουρκούλης θέλησε σήμερα να κάνει ένα δώρο στους τηλεθεατές της εκπομπής «Ελένη» για το κλείσιμο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.
Ο τραγουδιστής παρουσίασε για πρώτη φορά δυο νέα τραγούδια τα οποία όμως είναι υπό... κατασκευή. Και τι εννοούμε; Ο Νίκος Κουρκούλης όπως αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη συνεργάζεται με ένα Ρουμάνο παραγωγό και έχουν ετοιμάσει δυο τραγούδια σε ένα από αυτά μάλιστα, τους στίχους τους έχει γράψει ο τραγουδιστής. Το διαφορετικό, όμως, είναι πως και τα δυο τραγούδια με τίτλους: «Δεν μ' αγάπησες» και «Τι κακό σου έχω κάνει» μέχρι τώρα είναι μισά, δηλαδή έχει γραφτεί ένα κουπλέ και το ρεφρέν. Ο Νίκος Κουρκούλης, λοιπόν, επέλεξε να τα τραγουδήσει – έστω και μισά – σήμερα στην εκπομπή και να αφήσει τον κόσμο να τα κρίνει πριν καν ολοκληρωθούν.
Ακούστε τα...

Απίστευτη κομπίνα με πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας!

Τρεις ημεδαπές, ηλικίας 73, 54 και 48 ετών, κατηγορούνται για συμμετοχή σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων απάτης, με κατάρτιση και έκδοση πλαστογραφημένων πιστοποιητικών δυσλεξίας.
Οι κατηγορίες που τις βαρύνουν αφορούν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Η υπόθεση διερευνάται από την Οικονομική Αστυνομία, από τον Οκτώβριο του 2011, μετά από προανακριτικό υλικό, που αφορούσε την διαπίστωση ενός πλαστού πιστοποιητικού δυσλεξίας, που φέρονταν να έχει εκδοθεί από το Νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης».
Μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας εντοπίστηκαν εκατόν είκοσι ένα πλαστά πιστοποιητικά, τα οποία είχαν κατατεθεί σε σχολεία, κυρίως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λέρου, της Λέσβου και της Αττικής. Σημειώνεται ότι τα πιστοποιητικά δυσλεξίας χρησιμοποιούνται ως δικαιολογητικά για να απαλλαγούν μαθητές από τις γραπτές εξετάσεις.

Έβαλε φωτιά και έκαψε ζωντανά τα παιδιά της

Μία Αμερικανίδα, σύζυγος στρατιωτικού, ήθελε να κάψει ζωντανό τον σύζυγό της και έβαλε φωτιά στο σπίτι της στην περιοχή Fort Campbell.
Δυστυχώς, το αποτέλεσμα ήταν καούν και να βρουν φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες τα δύο από τα τρία παιδιά της.
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, η γυναίκα έριξε βενζίνη στο πάτωμα του σαλονιού. Οι πόρτες είχαν κλειδωθεί από μέσα και οι ανιχνευτές καπνού είχαν αφαιρεθεί.
Σήμερα, πέντε χρόνια αργότερα μετά τον τραγικό θάνατο του 9χρονου Sam Fagan και της 2χρονης Rebekah Smallwood, ήρθε η καταδίκη της Billi Jo Smallwood.
Ωστόσο, ο σύζυγός της Wayne Smallwood και η μικρή Nevaeh, την οποία έβγαλε από το φλεγόμενο σπίτι η μητέρα της, διασώθηκαν.
«Έβαλε φωτιά στο ίδιο της το σπίτι με την ελπίδα να σκοτώσει το σύζυγό της και κατέληξε να σκοτώσει τα παιδιά της», είπε ο εισαγγελέας.



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε:Μάικ Τάισον:«Έπιασα τη γυναίκα μου με τον Μπραντ Πιτ»!!! (Video)

Έτοιμος να προκαλέσει πολλές… δονήσεις στην showbiz της Αμερικής είναι ο διάσημος μποξέρ Μάικ Τάισον.
Ο παλαίμαχος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε θεατρικό… μονόλογο στο Μπρόντγουεϊ, όπου θα μιλάει για αληθινά γεγονότα από την προσωπική του ζωή και ήδη έδωσε ένα μικρό… δείγμα των αποκαλύψεων, υποστηρίζοντας πως είχε πιάσει την πρώην γυναίκα του με τον Μπραντ Πιτ.
Συγκεκριμένα, ο «Iron Mike» παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ESPN» προκειμένου να προβάλει την καινούρια του δουλειά και όταν ρωτήθηκε να αναφέρει κάτι… δυνατό από την προσωπική του ζωή, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον διάσημο ηθοποιό.
Βέβαια, το συγκεκριμένο συμβάν είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμα… άσημος και διατηρούσε σχέση με την Ρόμπιν Γκίβενς, η οποία ήταν σε διάσταση με τον διάσημο πυγμάχο. Όταν τονίζει ο Τάισον, λίγο πριν πάει στο δικηγόρο του για το διαζύγιο, θέλησε να περάσει από το σπίτι της να μιλήσουν, αλλά την είδε να πλησιάζει με το αυτοκίνητο, όπου συνοδηγός ήταν ο ξανθομάλλης ηθοποιός.
Καταλαβαίνετε το σοκ του…

«Arbeit macht frei» (Η εργασία ελευθερώνει)! Αναβιώνει το ναζιστικό σύνθημα των στρατοπέδων συγκέντρωσης;

Την βαθιά ριζωμένη πεποίθηση της κοινής γνώμης στη Γερμανία ότι «η απόλυτη αιτία του κακού» για τηνΕυρώπη είναι οι Έλληνες επισημαίνει ο Olivier Cyran, σε πρωτοσέλιδο άρθρο του στην Le Monde diplomatique, που θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου.
Στο άρθρο του Olivier Cyran για την ευρω-κρίση, τηνΓερμανία και την Ελλάδα, καταγράφονται απόψειςΓερμανών τραπεζιτών, που παραπέμπουν στις απόψεις του παρελθόντος ότι «η εργασία ελευθερώνει» (Arbeit macht frei). O Olivier Cyran μεταφέρει τις...
απόψεις του πρώην Γερμανού τραπεζίτη, του Thilo Sarrazin, ενός ανθρώπου που «δεν χαμογελά ποτέ».

Δεν εξελέγη αντιπρόεδρος ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής αλλά πήρε 23 ψήφους εκτός του κόμματός του!

Μόνον 6 από τους 7 προβλεπόμενους, αντιπροέδρους εξέλεξε η Βουλή, καθώς ο έβδομος αντιπρόεδρος, προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Πολύβιος Ζησιμόπουλος, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 75 ψήφους και κατόπιν αυτού, όπως είχε δηλώσει από νωρίς ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η θέση του 7ου αντιπροέδρου θα μείνει κενή.
Ωστόσο, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χρυσής Αυγής δεν έλαβε μόνον τις 18 ψήφους που αντιστοιχούν στους βουλευτές του κόμματός του, αλλά 41 ψήφους, γεγονός που δείχνει ότι στηρίχθηκε και από βουλευτές άλλων κομμάτων!
Από τη ΝΔ εκλέχθηκαν οι αντιπρόεδροι:

Σιλά: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 29 Ιουνίου

Η Σιλά, σοκαρισμένη από την αυτοκτονία που διεπράχθη μπροστά της, είναι αποφασισμένη να ξεφύγει από την κατάσταση που ζει... Επικοινωνεί με τον Εμρέ, ο οποίος είναι ικανοποιημένος μετά από τη συνέντευξη που έδωσε στους δημοσιογράφους. Ο Μποράν έχει κάθε λόγο να ανησυχεί καθώς οι δημοσιογράφοι τού στήνουν καρτέρι...




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μητέρα οχτάδυμων έρχεται σε οργασμό σε ζωντανή εκπομπή! (video)

Η Νάντια Σούλεμαν που έγινε γνωστή αφού έφερε στον κόσμο οχτάδυμα κάνει ότι μπορεί για να είναι μες στην επικαιρότητα.
Έτσι αποφάσισε να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και με αφορμή αυτήν της την απόφαση την κάλεσε ο Έντουαρντ Στερν στη ραδιοφωνική του εκπομπή.
Μάλιστα την έβαλε να περάσει και μια δοκιμασία, βάζοντάς την να κάτσει πάνω σε μια συσκευή που χαρίζει… ευχαρίστηση στις γυναίκες.

Δημοσκόπηση: Πώς αξιολογούν οι Έλληνες την νέα κυβέρνηση;

Συγκεκριμένα, το 34,7% βλέπει με πολύ θετικό μάτι τη νέα κυβέρνηση κάτι που σαφώς και δημιουργεί την ανάλογη δυναμική σε σχέση με την αρνητική κατά 21,2% γνώμη των ψηφοφόρων.
Αδιάφορη στάση κρατά, ωστόσο, το 22,5% των ψηφοφόρων, ενώ ένα 7,5% θα περιμένει για λίγο χρονικό διάστημα να δει τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης προτού αποφασίσει.
Πρώτος σε αποδοχή ο Σαμαράς, ακολουθούν Χατζηδάκης και Κουβέλης
Πρώτος στις προτιμήσεις των πολιτών με ποσοστό 28,2% είναι ο Αντώνης Σαμαράς όσον αφορά τα πρόσωπα της κυβέρνησης για τα οποία εκφράζεται θετικά η κοινωνία.

Πάγωμα των οφειλών προτείνουν οι εφοριακοί. Δηλαδή;

Την ώρα που η νέα κυβέρνηση εξαγγέλλει νέα ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, με βάση το εισόδημα των φορολογουμένων, οι εφοριακοί προτείνουν ακόμη και «πάγωμα» της εξόφλησης φορολογικών υποχρεώσεων για όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα, προειδοποιώντας ότι οι φορολογικές επιβαρύνσεις που σωρεύονται τους επόμενους μήνες θα δημιουργήσουν νέο κύμα «φεσιών» προς το Δημόσιο και θα προκαλέσουν επικίνδυνες κοινωνικές εντάσεις.
Το εκρηκτικό πρόβλημα με τη συσσώρευση νέων, δυσβάστακτων φορολογικών υποχρεώσεων, ιδιαίτερα για όσους έχουν πολύ χαμηλά εισοδήματα, έχει απασχολήσει τα τρία κόμματα που σχημάτισαν από κοινού την κυβέρνηση συνεργασίας, ήδη από το αρχικό στάδιο των διαβουλεύσεων για το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης. Στο κείμενο της συμφωνίας των τριών πολιτικών αρχηγών για την πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα κυβέρνηση, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, έχει περιληφθεί δέσμευση για «ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων φορολογουμένων για φέτος, ώστε να μην ξεπερνούν το 25% του εισοδήματός τους (τα υπόλοιπα σε δύο ετήσιες δόσεις)».

Euro 2012: Τα λεωφορεία της Ρώμης γέμισαν με το σύνθημα Ciao Merkel!

Σε τρελά πανηγύρια ξέσπασαν οι Ιταλοί φίλαθλοι μετά τη νίκη της «σκουάντρα ατζούρα» απέναντι στην Γερμανία και την πρόκριση στον τελικό του Euro 2012. Μέχρι και τα… λεωφορεία «αποχαιρέτησαν» την Μέρκελ!
Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το Euro 2012 που διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Στο επίκεντρο βρίσκεται η Εθνική Γερμανίας, κυρίως λόγω της πολιτικής της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, κυρίως απέναντι στις χώρες του Νότου.

Ο Μάριος Μπαλοτέλης είναι... γιος της μάνας μου!

Ξέρεις τι είναι να ακούς τη μάνα σου να λέει “παιδί μου” έναν δίμετρο “σκούρο” που δεν μιλάει καν ελληνικά; Δεν την κοιτάς λίγο στραβά; Δεν θέλεις να τη ρωτήσεις... κάτι;
Σοκ έπαθα.
Είχα πάρει μπύρες, την είχα στρώσει από νωρίς στην κουζίνα να μου μαγειρέψει και τις είχαν πει : “απόψε δεν έχει τούρκικο, θα δω μπάλα”
Το πρώτο σοκ ήταν όταν μου είπε “ναι παιδάκι μου, μπάλα θα δούμε”. Το δεύτερο ήταν όταν συνειδητοποίησαν ότι η μανούλα μου, ετών 68, ήξερε ότι η μπάλα είναι στρογγυλή!
Το δεύτερο σοκ ήταν όταν ήρθε και έκατσε δίπλα μου και με ρώτησε “εμείς είμαστε με τα μπλε; Αυτή η που... η Μέρκελ είναι στο γήπεδο;”
Πρώτη φορά άκουσα τη μάνα μου να βρίζει και μάλιστα γυναίκα.
Τότε κατάλαβα...
Δεν ξέρω τι έκανε όταν έβαλε το γκολ ο Σαμαράς, δεν ξέρω καν αν είδε τη δικιά μας την Εθνική, ξέρω όμως ότι στη γειτονιά ήταν η δικιά μου η μάνα (!) που ακούστηκε να φωνάζει περισσότερο απ' όλους στο 1-0 λέγοντας μάλιστα “τώρα να σας δω που... δες γερμαναράδες”!
Εκεί που ... ξέφυγα όμως ήταν στο 2-0, όταν την άκουσα να φωνάζει “μπράβο παιδί μου” και δεν κοίταζε εμένα αλλά τον Μπαλοτέλι!
Έβρισε και τον διαιτητή όταν του έβγαλε κίτρινη κάρτα (νόμισε ότι τον βγάζει απ' το παιχνίδι)...
Αναρωτήθηκε και γιατί “το έβγαλε έξω το παιδί ο προπονητής” ... Συγκινήθηκε όταν την είπα ότι είναι υιοθετημένος απ' τη Γκάνα γιατί οι γονείς του δεν μπορούσαν να τον αναθρέψουν και τον έδωσαν σε ένα ζευγάρι Ιταλών να τον μεγαλώσει...
Μια οικογένεια γίναμε...
Το μνημόνιο έμαθε ως και τη μάνα μου... μπάλα!


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Άσι" Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 29 Ιουνίου

Το γεγονός πως ο Ασλάν είναι παιδί της, συγκλονίζει τη Σουχεϊλά. Ο Ιχσάν στην αρχή δεν μπορεί να το πιστέψει.
Όσο εξηγεί ο Οκές στον Ιχσάν τα γεγονότα από το παρελθόν, ο Ιχσάν τα συνδέει με περιστατικά που του έρχονται στη μνήμη και πείθεται για την αλήθεια. Όμως η αλήθεια, δεν βρίσκεται μόνο στα λόγια του Οκές. Η αντιπαράθεση της Σουχεϊλά με τον Ιχσάν οδηγεί στην αποκάλυψη ενός μεγαλύτερου μυστικού. Ο Ιχσάν καταρρέει όταν μαθαίνει την αλήθεια. Μετά από τα γεγονότα αυτά, η ζωή του θα αλλάζει εντελώς. Η Άσι καταλαβαίνει πως η απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Ντεμίρ έχει σχέση με την αντιπαράθεση της Σουχεϊλά και του Ιχσάν. Αλλά για την Άσι δεν θα είναι εύκολο να μάθει την αλήθεια. Για πόσο ακόμα ο Ντεμίρ θα κρύβει την αλήθεια για ότι συμβαίνει, από την Άσι; Όταν ο Ασλάν μαθαίνει την αλήθεια, θλίβεται για τα ψέματα που του έλεγαν τόσα χρόνια και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Με συντονιστή εταίρο την Αν Γρε εγκρίθηκε η υλοποίηση του Προγράμματος ΤΟ.ΠΕ.ΚΟ. που αφορά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών & Άλλων Πόρων (Ειδική Υπηρεσία για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία) με την Αρ.Πρωτ.:2.13224/4.1909, 30/05-2012 απόφασή της ενέκρινε την ένταξη της Πράξης «ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» 2007-2013. Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, προϋπολογισμού 450.000,00€.
Αντικείμενο του έργου αποτελεί η υποστήριξη 190 ανέργων που διαβιούν στην Π.Ε. Γρεβενών και ανήκουν αποδεδειγμένα στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, οι οποίες λόγω των χαμηλών προσόντων τους που δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας και κατά συνέπεια αντιμετωπίζουν δυσχέρειες στην κοινωνική και επαγγελματική τους ένταξη, αλλά και στην ενσωμάτωσή τους στον κοινωνικό ιστό.
Οι ομάδες είναι:

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τι θα λέγατε να φτιάξουμε μαζί ένα δεύτερο Κέντρο στη πόλη μας; Ένα σημείο πάνω στον χάρτη των Γρεβενών όπου η μάθηση, η ψυχαγωγία και το παιχνίδι να γίνονται ένα; Η Δημόσια Βιβλιοθήκη των Γρεβενών βάζει φέτος τα δυνατά της και σας καλεί όλους....
σε ένα «ταξίδι» που απελευθερώνει την φαντασία και οξύνει το νου δίνοντας νέα διάσταση στην έννοια της ανάγνωσης και της μάθησης. Συμμετέχοντας στην πρωτοποριακή εκστρατεία «Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» που έφτιαξε το Future Library και με την συνεργασία δημιουργικών ομάδων της πόλης, οργανώνουμε μια σειρά από καινοτόμες δράσεις που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.
Ξεκινήσαμε από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου με το «Χρονοταξίδι στα ίχνη των ελεφάντων» (παρουσίαση βιβλίου από την ίδια την συγγραφέα αλλά και συμμετοχή των παιδιών στην δημιουργία της χρονογραμμής των ελεφάντων), «Ζωγραφίσαμε και φυτέψαμε λουλούδια στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης».
Συνεχίζουμε και σας καλούμε και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που είναιένα πρωτοπορειακό ταξίδι στη γνώση, στη μάθηση ,στην ψυχαγωγία και τη δράση.

Σύζυγος υφυπουργού μπλεγμένη στο θανατηφόρο τροχαίο Δούρου!!!

Δύο γνωστές οικογένειες της Πάτρας θα βρεθούν πλέον αντιμέτωπες στα δικαστήρια.
Η μία, αυτή του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου, γονέων του άτυχου Πάνου, και η δεύτερη, αυτή του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, η σύζυγος του οποίου οδηγούσε το μοιραίο τζιπ που χτύπησε τον άτυχο νεαρό ποδηλάτη.
Στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου (την περασμένη Πέμπτη) η οικογένεια Δούρου «πάγωσε»! Αντέδρασαν όπως θα έπραττε ο κάθε απλός άνθρωπος και ένα σωρό σκέψεις πέρασαν από το μυαλό τους.
«Συγκλονιστικά τα όσα έγραψε στο facebook η Μαρία Δούρου, θεία του Πάνου: Πόσο ακόμα; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! 
Η κυρία με το μαύρο τζιπ που σκότωσε το παιδί μας είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη! 
Ας γινόταν και πρωθυπουργός ο άνθρωπος, αλλά ούτε μισό ψήγμα ανθρωπιάς; Ούτε μία κουβέντα συμπαράστασης ή παρηγοριάς σε αυτούς τους γονείς που την ίδια ώρα που εκείνος και η οικογένειά του πανηγύριζαν για τη νίκη τους; Ούτε ένα πλησίασμα ανθρωπιάς, ενώ εκείνοι έκαναν το 40 ήμερο μνημόσυνο του αγγέλου τους; Τώρα καταλαβαίνουμε πολλά που δεν κόλλαγαν πριν... εκεί καταντήσαμε; Πόσο ακόμα πόνος;
Στην ιστοσελίδα της, η Φαίδρα Δούρου, μητέρα του Πάνου, δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της. Ο Γιάννης Τζαβάρας, θείος του Πάνου - αδελφός του πατέρα του άτυχου παιδιού Κώστας, σχολιάζει επίσης στο facebook. Η οικογένεια δείχνει συγκλονισμένη και από ακόμη ένα στοιχείο! Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σύρου, την ημέρα που ο Πάνος έφευγε από τη ζωή, ο νυν υφυπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του έκαναν διακοπές στο νησί, αφού εκεί διατηρούν εξοχικό! Αναμφισβήτητα οι πάντες έχουν δικαίωμα στις διακοπές. Όμως, η οικογένεια δηλώνει πως κανείς από την οικογένεια Μαυραγάνη δεν συμπαραστάθηκε...»


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 29 Ιουνίου

Είναι πλέον γεγονός!!! 
Ο Χαρούν και η Μελντά είναι παντρεμένοι. 
Τα συναισθήματα του Χαρούν, όμως, δεν αλλάζουν και η Μελντά το συνειδητοποιεί το βράδυ του γάμου τους κιόλας όταν ο Χαρούν την αφήνει μόνη για να ερευνήσει το τηλεφώνημα που δέχτηκε στη δεξίωση από τον Κενάν. Η έρευνα του Χαρούν προχωρά αλλά ο Μπατού είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Και η Εντά, αφού συγκρούεται με τον Χαρούν, όταν εκείνος ενημερώνεται από τη γιατρό για την κατάστασή της, αποφασίζει να φύγει. Δεν προλαβαίνει, όμως, να πάει μακριά - στα μέσα της διαδρομής, υποφέροντας από ναυτία, βγαίνει από το ταξί για να πάρει αέρα και σωριάζεται στο έδαφος.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γερμανοί την γρονθοκόπησαν γιατί πανηγύρισε το γκολ της Ελλάδας

Σε fan zone του Βερολίνου βρέθηκε στις 22 Ιουνίου, το βράδυ του προημιτελικού του Euro 2012, ανάμεσα στην Γερμανία και την Ελλάδα, μία Ελληνογερμανίδα, η οποία δέχθηκε μπουνιά, επειδή υποστήριζε την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.
Η 19χρονη μητέρα, που έχει διπλή καταγωγή, ελληνική και γερμανική, εξομολογείται στην εφημερίδα Bild ότι επιθυμία της ήταν να στηρίξει και τις δύο ομάδες, ωστόσο κατέληξε με ένα μαυρισμένο μάτι και σπασμένα κόκκαλα!
«Ήδη στο μετρό ξεκίνησαν τα περιπαιχτικά σχόλια», είπε η 19χρονη και περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού (4-2 υπέρ της Γερμανίας), όπου οι φίλοι της πήγαν να πάρουν μπίρα και η ίδια έμεινε μόνη της στο πλήθος με μια φίλη της.
«Συζητούσαμε και ξαφνικά είδα αγνώστους να με γρονθοκοπούν», δήλωσε και επεσήμανε ότι ο δράστης εξαφανίστηκε αμέσως.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αυτός είναι ο Πίου!!! ()

Ο τηλεοπτικός Πίου - από την τελευταία διαφήμιση της WIND με πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους πλέον Πρόεδρο – στην πραγματικότητα είναι ο Τζόελ και κατάγεται από τη Νιγηρία και όχι από την ποδοσφαιρομάνα "Πουλιανάμπρε".
O Πίου λοιπόν, δηλαδή ο Τζόελ, δεν είναι ηθοποιός οπως ίσως πιστεύετε.
Εργάζεται σε παραγωγές ταινιών ως βοηθός μακενιστικού (χειρισμός κάμερας και εξαρτημάτων αυτής).
Είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και είναι πατέρας ενός παιδιού.
Μιλάει την Ελληνική γλώσσα (σπαστά). Ζει και εργάζεται νόμιμα στην Ελλάδα, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται εκτός Ελλάδος, καθώς έχει επισκεφτεί τη χώρα του τη Νιγηρία.
Απολαύστε για μια ακόμη φορά την τηλεοπτική διαφήμιση της WIND που είναι αναμφισβητητα η επιτυχία του καλοκαιριού.





ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σοκ: Ηλικιώμενος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του όταν δικαστικός του έφερε την έξωση!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Μπουμπουλίνας στο Γαλάτσι, λίγο μετά τις έντεκα όταν ένας δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα για να του επιδώσει την έξωση.
Ο άνδρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και η ιδιοκτήτρια του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι.
Όταν ο δικαστικός επιμελητής χτύπησε το κουδούνι ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να απειλεί πως θα πέσει.
Ο δικαστικός επιμελητής προσπαθούσε να τον ηρεμήσει αλλά τελικά, μπροστά στα έντρομα μάτια όλων έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο δρόμο βρίσκοντας ακαριαία το θάνατο.
Ο ηλικιωμένος άνδρας έμενε μόνος του και είχε μια κόρη.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο Πέδρο Προένσα “σφυρίζει” τον τελικό του Euro!

Μετά τον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο 42χρονος Πορτογάλος ρέφερι θα διευθύνει και τον τελικό του Euro 2012 ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία, την ερχόμενη Κυριακή στο Κίεβο.
Είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος άνθρωπος την ίδια χρονιά διαιτητεύει στους δύο αυτούς τελικούς.
Στην τρέχουσα διοργάνωση ο Πέδρο Προένσα ήταν διαιτητής στους αγώνες Ισπανία-Ιρλανδία 4-0 και Σουηδία-Γαλλία 2-0 στη φάση των ομίλων, καθώς και στον προημιτελικό Αγγλία-Ιταλία που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των “ατζούρι”.


Newsit.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Νέος πρόεδρος της βουλής με 223 ψήφους ο Ευ. Μεϊμαράκης!!!

Με νέο ρεκόρ ψήφων για την εκλογή προέδρου από τη Μεταπολίτευση και μετά, εξελέγη πρόεδρος της Βουλής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Σε σύνολο 290 βουλευτών που ψήφισαν, ο κ. Μεϊμαράκης συγκέντρωσε 223 ψήφους, ενώ υπήρξαν επίσης 66 λευκά και ένα άκυρο.
Ο κ. Μεϊμαράκης, στην ομιλία του, αμέσως μετά την ανακοίνωση της εκλογής του στη θέαη του προέδρου της βουλής, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά που τον πρότεινε, τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη, που στηρίξαν την υποψηφιότητα του αλλά και τους βουλευτές που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι διατεθειμένος να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του κοινοβουλίου και στην ανατροπή της αρνητικής εικόνας που έχουν σχηματίσει οι πολίτες για τη βουλή.
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της σημερινής ψηφοφορίας, ήταν η κίνηση του απερχόμενου προέδρου, Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος έσπευσε να επιδείξει, λίγο πριν το ρίξει στην κάλπη, το ψηφοδέλτιο που επέλεξε και στο οποίο αναγραφόταν το όνομα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, με αφορμή έναν αστεϊσμό των συναδέλφων του Ανδρέα Λυκουρέντζου και Κώστα Τασούλα.
Λίγο νωρίτερα, είχε ορκιστεί βουλευτής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος απουσίαζε από τη χθεσινή πανηγυρική τελετή, επειδή βρισκόταν στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Προς επίλυση παραμένει το θέμα του ζ΄ αντιπροέδρου ο οποίος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα της αντιπολίτευσης, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή.


Ethnos.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Νέο Κέντρο"!!! Στις 6 Ιουλίου ιδρύεται το αντίπαλον δεος του ΠΑΣΟΚ..!!!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί να ανασυστήσει την κεντροαριστερά επανιδρύοντας το ΠΑΣΟΚ!!! 
Γίνονται κινήσεις στον ίδιο χώρο από στελέχη και πολίτες που κινούνται δραστήρια. Το όνομα του νέου φορέα είναι έτοιμο, η προσπάθεια συντονίζεται διαδικτυακά και αριθμεί ήδη 2.500 μέλη και ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στις 6 Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα» επικεφαλής της νέας κίνησης στον χώρο της κεντροαριστεράς βρίσκεται πολιτικός του ΠΑΣΟΚ που δεν ήταν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές. Αναφέρεται, με βεβαιότητα, ότι ο φορέας θα κάνει το «γενέθλιο πάρτι» του στις 6 Ιουλίου και ότι το όλο εγχείρημα συντονίζεται ήδη διαδικτυακά με ενεργό συμμετοχή 2.500 πολιτών που έχουν ξεκινήσει διάλογο.
Η νέα πολιτική κίνηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προέκυψε από στελέχη και πολίτες που ανησυχούν για το μέλλον της κεντροαριστεράς μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ. Τα στελέχη αυτά δεν συμφωνούν με τις πρωτοβουλίες του Ευάγγελου Βενιζέλου και πιστεύουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανασυστήσει τον χώρο και να αναζωογονήσει την παράταξη.
Ο επικεφαλής της νέας κίνησης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δηλώνει ότι ο νέος πολιτικός φορέας είναι «μια συνύπαρξη ανθρώπων της κοινής λογικής» που έχουν στόχο τη δημιουργία ενός «Νέου Κέντρου». Αναφέρεται, μάλιστα, στην πρωτοφανή ανταπόκριση που έχει η πρωτοβουλία, γεγονός που αποδεικνύει «την αγωνία και τις αναζητήσεις ενός ολόκληρου κόσμου, ο οποίος αισθάνεται ακάλυπτος μετά την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ».


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η απίστευτη γκάφα του σκηνοθέτη στην "Κοινωνία Ώρα Mega"! (video)

Ο σκηνοθέτης της εκπομπής έκανε μια απίστευτη γκάφα και έφερε σε δύσκολη θέση τον Δημήτρη Καμπουράκη. 
Ο Γιώργος Οικονομέας κατάλαβε την γκάφα του σκηνοθέτη και προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, αλλά το "κακό" είχε γίνει...
Ο Δημήτρης Καμπουράκης ξεκίνησε να μιλάει για ένα μήνυμα που έλαβε στο κινητό του .Συγκεκριμένα είπε : "Το πρωί που ξύπνησα βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό μου, από έναν φίλο που είναι στις Βρυξέλλες, ο οποίος...".
Τότε γίνεται και η γκάφα ο σκηνοθέτης δείχνει το κινητό του Καμπουράκη στο οποίο φαίνεται το μήνυμα αλλά και ο αποστολέας .
Ξαφνικά ο Γιώργος Οικονομέας άρχισε να χτυπά το χέρι του λέγοντας "Ε,ε,ε,ε" και ο Καμπουράκης είπε "Ε, μην δείχνουμε...".
Ο αποστολέας όμως δεν ήταν φίλος, άντρας, όπως είπε ο Καμπουράκης !
Δείτε το μήνυμα και θα καταλάβετε την γκάφα του σκηνοθέτη...

Ο Ναδάλ ταπεινώθηκε από το νούμερο 100 της παγκόσμιας κατάταξης (video)

Σοκ για τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος υπέστη ταπεινωτική ήττα 3-2 σετ από τον Νο100 της παγκόσμιας κατάταξης, Λούκας Ροσόλ, και έμεινε εκτός Wimbledon από τον 2ο γύρο!Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του 7ου Roland Garros.
Ο Ισπανός δύο φορές κάτοχος του τίτλου (2008, 2010) στο Wimbledon υπέστη ντροπιαστική ήττα από τον Τσέχο, Λούκας Ροσόλ, με 3-2 σετ (6-7, 6-4, 6-4, 2-6, 6-4) και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον No12 major τίτλο της καριέρας του αλλά και το Νο1 της ATP!

«Μελέτη Πράξης Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Δήμου Γρεβενών»


Ο Δήμαρχος Γρεβενών ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή επέκτασης όπου εκπονείται η μελέτη με τίτλο: «Μελέτη Πράξης Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Δήμου Γρεβενών» ότι στις 29/06/2012 και ώρα 8:00 π.μ., στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας Τέρμα Ταλιαδούρη (Διοικητήριο Γρεβενών) στην πόλη των Γρεβενών, έγινε η ανάρτηση των πινάκων και των διαγραμμάτων και το λεκτικό της υπ’ αριθμ πρωτ. 43654/2482/18-06-2012 Απόφασης Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κύρωσης των υπ΄αριθμ. 1/2008 και 1/2010 Πράξεων Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Σχεδίου Πόλης Γρεβενών Π.Ε. Γρεβενών τα οποία θα είναι αναρτημένα για χρονικό διάστημα 10 ημερολογιακών ημερών, ήτοι από 29/06/2012 μέχρι 9/07/2012.

Το πιο παράξενο θαλάσσιο σπορ! - Κι όμως δεν είναι αυτό που νομίζετε! (video)

ΔΕΙΤΕ ένα αυτοσχέδιο θαλάσσιο σπορ!
Στην φωτογραφία φαίνονται τρείς νεαροί που κάνουν θαλάσσιο σπορ και όλα κυλουν ομαλά, όμως όταν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε πως ορισμένες φορές τα φαινόμενα απατούν και δεν είναι αυτό που νομίζετε.
Σε μια ερημική παρλία κάποιοι νεαροί είχαν ανάγκη να κάνουν extreme θαλάσσια σπόρ και σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα δικό τους...ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ...

Επίκεινται ποινικές διώξεις για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου - Εξελίξεις στην υπόθεση!

Έπειτα από συμπληρωματικές καταθέσεις η δικογραφία διαβιβάστηκε εκ νέου στην εισαγγελέα πλημελελιοδικών Κοζάνης - Επίκεινται ποινικές διώξεις για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου.
Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι του νήματος του ειδεχθούς εγκλήματος της Σιάτιστας και πλησιάζει ή ώρα απόδοσης δικαιοσύνης για τη στυγερή δολοφονία του 23χρονου Κωστή Πολύζου τον Φεβρουάριο του 2011.
Η δικογραφία για το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο, διαβιβάστηκε πριν από λίγες ημέρες για δεύτερη φορά στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης. Η δικαστική λειτουργός που διερευνά την πολύκροτη υπόθεση, έπειτα από πολύμηνη δικαστική έρευνα, είχε επιστρέψει τη δικογραφία στην αστυνομία ζητώντας συμπληρωματικές καταθέσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να ρίξουν φως στις μυστηριώδεις συνθήκες του πρωτοφανούς εγκλήματος.

Όλα τα απρόοπτα από την ορκωμοσία στη Βουλή στον ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο (video)

Τα σημαντικότερα θέματα της ειδησεογραφίας στον "ΣΚΑΙ" με τον Νίκο Ευαγγελάτο στις 19:00!
Το απόγευμα της Πέμπτης μέσα από τον "ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο" στις 19:00, ενημερωθήκαμε και παρακολουθήσαμε πολλά θέματα της επικαιρότητας. Mεταξύ αυτών:
- Bϊντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή καταδίωξη των ληστών στην Κηφισιά
- Τα απρόοπτα της ορκωμοσίας στη Βουλή
- Σε εξέλιξη η κρίσιμη σύνοδος κορυφής
- Πάγκαλος κατά Βενιζέλου: Δεν είσαι τζόβενο, δώσε τη θέση σε 30αρη!
- Στην Θεσσαλονίκη το πρώτο παραχαρακτήριο πλαστών νομισμάτων 2 ευρώ
- Άλμα θανάτου από τον βράχο της Ακρόπολης για 42χρονο

448 φυτά κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Καβάλας!!!

Aστυνομικοί του Α Τ Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, εντόπισαν σε αγροτική περιοχή στο Μοναστηράκι Καβάλας, τετρακόσια ογδόντα οκτώ (488) αυτοφυή φυτά κάνναβης, ύψους από 0,4 έως 2,3 μ., τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr