ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Ένα βίντεο που αξίζει να δείτε – Το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο

Όποιος δεν έχει δει αυτό το βίντεο, αξίζει να “ξοδέψει” 5 λεπτά για να το δει.
Εκπληκτική ομιλία δωδεκάχρονου κοριτσιού σε διεθνή διάσκεψη για το περιβάλλον.
Τα λόγια είναι περιττά, δείτε το βίντεο…

Τον Δήμαρχο Γρεβενών επισκέφθηκε η «Μαθητοφρένεια»

Το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη επισκέφθηκαν στο γραφείο του την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 οι μαθητές-δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Μαθητοφρένεια», Αλεξάνδρα Παπανίκου, Χριστίνα Παπανικολάου, Αναστασία Κώττα και Κων/νος-Δημήτριος Τσιουμέλας. Η εφημερίδα, την οποία εκδίδουν μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Γρεβενών, βραβεύτηκε για δεύτερη χρονιά, ως η καλύτερη μαθητική εφημερίδα πανελλαδικά, ενώ ο Δήμος Γρεβενών κάλυψε όλα τα έξοδα των παιδιών για την μετάβασή τους στην Αθήνα, ώστε να παραλάβουν το βραβείο τους.
Το βραβείο αυτό, συνοδευόμενο από τις ευχαριστίες τους, έδωσαν σήμερα στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας τόνισε η Χριστίνα Παπανικολάου παραδίδοντας το βραβείο. Σας ευχαριστούμε πολύ που για ακόμη μία φορά στηρίξατε την προσπάθειά μας.
Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για αυτή σας την προσπάθεια τόνισε ο Δήμαρχος παραλαμβάνοντας το βραβείο. Είναι σημαντικό τόσο για το σχολείο όσο και για εμάς τα παιδιά μας να διακρίνονται όχι μόνο για τις μαθητικές τους επιδόσεις αλλά και για τις άλλες τους δραστηριότητες. Είναι ακόμη πιο σημαντικό οι επιδόσεις τους αυτές να διακρίνονται πανελλαδικά. Βάλατε τις βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη στους επόμενους μαθητές που θα συνεχίσουν την έκδοση της εφημερίδας, τις δύο διακρίσεις σας. Εύχομαι οι επιτυχίες σας να συνεχίσουν και στο μέλλον. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε στη ζωή σας.
Τέλος ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το βραβείο αυτό θα κοσμεί από εδώ και πέρα το γραφείο του.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Οι επιτυχίες του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Γρεβενών συνεχίζονται με τα «δελφίνια του» να ανεβαίνουν τα ψηλότερα σκαλιά του βάθρου και να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές χαράς, ελπίδας και υπερηφάνειας.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τις κολυμβήτριες του Συλλόγου: Χριστίνα Παπανικολάου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 50μ και 200μ πρόσθιο και της 3ης θέσης στα 100μ πρόσθιο, τη Ζωή-Παρασκευή Λιάμπα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 50μ,100μ και 200μ ύπτιο και την Μαρίνα Αμανατίδου για την κατάκτηση της 4ης θέσης στα 400μ ελεύθερο, στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης που διεξήχθησαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Καβάλας στις 30 Ιουνίου 2012 και 1 Ιουλίου 2012.
Συγχαίρει την Δέσποινα Ζιώγα για την πρόκρισή της στα 800μ ελεύθερο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και όλους τους κολυμβητές που συμμετείχαν στους αγώνες και εύχεται οι προσπάθειες που καταβάλουν να έχουν στο μέλλον επιτυχή έκβαση.
Συγχαίρει επίσης τους προπονητές για τις επιτυχίες των κολυμβητών. Επιτυχίες που είναι αποτέλεσμα της συστηματικής προπόνησης και της πολύ καλής δουλειάς που κάνουν, τα μέλη του Δ.Σ. που στηρίζουν τους αθλητές του Συλλόγου, καθώς και τους Γονείς των παιδιών που με κάθε τρόπο είναι δίπλα στα όνειρα και στους στόχους των παιδιών τους.
Ο Δήμος Γρεβενών, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην προσπάθεια των Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου και να τους στηρίζει.


Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δήμος έδωσε κονδύλη 349 ευρώ για σανό αλόγου

Σε μία περίοδο όπου ο Δήμος Λέσβου δεν μπορεί να προσφέρει τα αυτονόητα στους αναξιοπαθούντες πολίτες, δεν επιτρέπεται να διαθέτει έστω και μικρά κονδύλια για... σανό αλόγου!
Σύμφωνα με μία επώνυμη καταγγελία του μέλους Τ.Σ. Παρακοίλων Γιαννιόγλου Μιχ. Παναγιώτης, ο Δήμος Λέσβου ενέκρινε το ποσό 349 €, για την προμήθεια… χόρτου για τροφή αλόγου !!!
Δείτε τι ακριβώς καταγγέλλει ο κ. Γιαννιόγλου:
«Διαβάζω ότι με την Α.Π. 54902/1-6-2012 του Α/Δημάρχου Οικ. Υπηρεσιών, εγκρίθηκε ποσό 349 € για την προμήθεια … χόρτου για τροφή αλόγου. Αναρωτιέμαι γιατί καθώς εδώ και καιρό, όλοι έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για τον καθαρισμό των δρόμων, των αλσυλλίων, των πάρκων και γενικά των κοινόχρηστων χώρων από τα χόρτα, που όταν τελικά μαζευτούν και συγκεντρωθούν όλα αυτά τα χόρτα, θα έχουν να τρώνε πολλά άλογα για πολύ καιρό.


lesvosnews
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Μοιραίος Έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου

Η Έντα συνέχεται και ζητά την βοήθεια της κυρίας Χαγιάτ, που την οδηγεί στο σπίτι της. Δεν απαντά στα συνεχή τηλεφωνήματα και η οικογένεια της, ο Χαρούν, ο Τολγάν την ψάχνουν και αγωνιούν.
Η Χαγιάτ βλέποντας την άσχημη κατάσταση της Έντα, παίρνει τηλέφωνο τον Χαρούν και τον ενημερώνει ότι η κοπέλα είναι μαζί της. Εκείνος πηγαίνει άμεσα να την βρεί αλλά στον δρόμο τον προλαβαίνουν οι άνθρωποι του Μπατού, που αφού τον αφήνουν αναίσθητο τον απαγάγουν.
Εντωμεταξύ η Εντά που άκουσε το τηλεφώνημα της κ. Χαγιάτ, φεύγει στα κρυφά και πηγαίνει στο σπίτι όπου είχαν μοιραστεί ευτυχισμένες στιγμές με τον Χαρούν.
Ξαφνικά την πιάνουν αφόρητοι πόνοι....


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αιτήσεις εγγραφής βρεφών - νηπίων και (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) για το σχολικό έτος 2012 -2013

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Επιχείρηση Κοινωφελούς Έργου Γρεβενών θα συμμετάσχει στη συγχρηματοδοτούμενη από το ΕΚΤ δράση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» με είκοσι πέντε (25) επιδοτούμενες θέσεις (βρεφών οχτώ θέσεις (8) και δέκα επτά θέσεις (17) προ-νηπίων) ...για τη Δομή Βρεφονηπιακού Σταθμού Ελάτου Γρεβενών
Προσκαλούνται:

2 ΧΡΥΣΑ 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ και 1 ΧΑΛΚΙΝΟ για τον ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ σε ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με επιτυχία Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε ο ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ στο δημοτικό κολυμβητήριο ΚΑΒΑΛΑΣ στις 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου.
Στους αγώνες πήραν μέρος 350 κολυμβητές και ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμμετείχε με 9 κολυμβητές.
Στην κατηγορία γυναικών διακρίθηκαν:

Δείτε πως ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος όταν ήταν φαντάρος (Φώτο)

Όταν ήταν μαθητής ακόμα, σε ηλικία 16 ετών, το 1973, εντάχθηκε στην άκρο δέξια οργάνωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη «4η Αυγούστου», στην οποία δραστηριοποιείται και κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων, στο Μαθηματικό της Αθήνας.
Μετά το τέλος των σπουδών του κατατάχθηκε στο στρατό, στις ειδικές δυνάμεις.
Δείτε συλλεκτική φωτογραφία από την θητεία του.

Δηλώσεις συμμετοχής για την κατασκήνωση στο Σταυρό Χαλκιδικής

Το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών ανακοινώνει ότι η κατασκήνωση του Σταυρού Χαλκιδικής θα δεχθεί ηλικιωμένους που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή για κατασκηνωτικές περιόδους μετά τις 15 Αυγούστου 2012.
Οι ημερομηνίες και τα δικαιολογητικά υποβολής των αιτήσεων που θα πρέπει να προσκομιστούν θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Τμήμα Πρόνοιας στα τηλέφωνα 2462076018 και 2462076034 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η γυναίκα δηλητήριο του ΔΝΤ αναλαμβάνει την Κύπρο (video)

Η γυναίκα δηλητήριο του ΔΝΤ αναλαμβάνει την Κύπρο (video)
Με δύο κλιμάκια θα πραγματοποιήσει τελικά η τρόικα επαφές στην Κύπρο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.
Το πρώτο κλιμάκιο, που έχει ήδη φθάσει στο νησί και από σήμερα αρχίζει κύκλο κρίσιμων διαβουλεύσεων με την Κεντρική Τράπεζα, είναι μεικτό και αποτελείται από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Το πρωί θα συναντηθεί με λειτουργούς της Κεντρικής Τράπεζας, ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση σε επίπεδο Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας και άλλων ανώτερων αξιωματούχων. Θα συνεχισθούν οι επαφές με συναντήσεις με τραπεζίτες.
Το δεύτερο κλιμάκιο και πιο σκληρό, με επικεφαλής τη Ντέλια Βελκουλέσκου, φθάνει το απόγευμα και εκπροσωπεί μόνο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Την Τετάρτη το πρωί θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών. Θα ακολουθήσουν επαφές με τα πολιτικά κόμματα και τους κοινωνικούς εταίρους.
Και τα δύο κλιμάκια θα κάνουν συλλογή στοιχείων, θα ετοιμάσουν κοινή μελέτη και θα επανέλθουν εντός δεκαπενθημέρου, με αναβαθμισμένη σύνθεση για να διαπραγματευθούν με την κυπριακή κυβερνηση.
Δείτε ποια είναι η Βελκουλέσκου...

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Απειλούσε να αυτοκτονήσει - Θρίλερ στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς

Ένας πολίτης βγήκε στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου και απειλούσε να πέσει στο κενό – Αιτία, μία αρκούδα, που όπως ισχυρίζεται τον έχει καταστρέψει…
”Η αρκούδα έχει καταστρέψει την επιχείρησή μου και την οικογένειά μου” φώναζε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, που αιφνιδίασε τους υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας. Σύμφωνα με τον τοπικό alphafm.gr, βγήκε στον 2ο όροφο του κτιρίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει αν οι τοπικές αρχές δεν τον βοηθούσαν οικονομικά.
Ο αντιπεριφερειάρχης της πόλης, Πασχάλης Χαρούμενος, τόνισε ότι ο πολίτης έχει δίκιο και ζήτησε δημόσια να θανατωθεί η συγκεκριμένη αρκούδα. Αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη για το θέμα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη…


svouranews
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αυτός ο άνθρωπος έχει το πιο κοντινό DNA με τον Αδάμ και την Εύα

Αυτός ο άνθρωπος έχει το πιο κοντινο DNA με τον Αδάμ και την Εύα 
Δεν πίστευε στα αφτιά του ο Βρετανός συνταξιούχος Ίαν Κίνερντ, όταν έμαθε ότι είναι μακρινός συγγενής της Εύας, καθώς, μετά από εξέταση DNA στην οποία υποβλήθηκε, βρέθηκε ότι το γενεαλογικό του δέντρο φτάνει ως την πρώτη γυναίκα που έζησε στην Γη, πριν από 190.000 χρόνια.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun, ο 72χρονος συνταξιούχος λέκτορας του Πανεπιστημίου Χόλκερκ φέρει τον γενετικό δείκτη L1B1, ο οποίος προέρχεται από αρχαία αφρικανική γενεαλογία και εντοπίζεται για πρώτη φορά στη Δυτική Ευρώπη.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που έκανε το τεστ DNA στον 72χρονο, «ο Ίαν θα μπορούσε να περιφέρεται στους κήπους της Εδέμ. Η περίπτωσή του αποδεικνύει ότι ακόμα και οι Αγγλοσάξονες Προτεστάντες κατάγονται από τη μαύρη Εύα, τη μητέρα όλων των ανθρώπων».
Ο Κίνερντ έχει μιτοχονδριακό DNA το οποίο κληρονόμησε από τη θηλυκή πλευρά των προγόνων του, έχει ηλικία 30.000 ετών και διαφέρει από αυτό της «μαύρης Εύας» μόνο κατά δύο μεταλλάξεις, όταν το DNA των περισσότερων ανθρώπων υφίστανται περισσότερες από 200 γενετικές μεταλλάξεις από γενιά σε γενιά.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σοκάρει διαδικτυακό παιχνίδι.Καλεί τους ανήλικους να άντεξουν τον πόνο

Ένα 12χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην πλάτη από εγκαύματα δευτέρου βαθμού που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του!
Το ανήλικο αγόρι από το Πίτσμπουργκ έπεσε θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού “Salt & Ice” (αλάτι και πάγος), για το οποίο προειδοποιούν οι γιατροί εδώ και μήνες, καθώς προκαλεί τους "παίκτες" να αντέξουν στον πόνο από το έγκαυμα που δύναται να προκαλέσει η επικίνδυνη ένωση αλατιού και πάγου, για να κερδίσουν!
“Θέλω να μιλήσω στους γονείς! Μιλήστε με τα παιδιά σας και προσέξτε τι σελίδες ανοίγουν στο ίντερνετ. Νομίζουμε ότι δεν είναι το δικό μας παιδί αυτό που θα παρασυρθεί. Κάνουμε λάθος!”, δήλωσε ξεσπώντας η μητέρα του αγοριού.
Το παιδί προσπάθησε με τη βοήθεια δύο συμμαθητών του να λάβει μέρος στο παιχνίδι του διαδικτύου που προκαλεί τους νέους να χαράξουν στο κορμί τους σύμβολα με τη βοήθεια αλατιού και πάγου, συνδυασμό που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα. Κερδίζει όποιος αντέξει τον πόνο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Νόμιμοι από το τέλος του 2013 οι γάμοι ομοφυλόφιλων!

Το’ πε και το’ κανε...
Τους έταξε γάμο και το κάνει πράξη και μάλιστα με νόμο.
Ο λόγος για τον Φρανσουά Ολάντ ο οποίος προεκλογικά είχε πει ότι θα νομιμοποιήσει τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων αλλά και τις υιοθεσίες από γκέι ζευγάρια.
Η υπουργός Οικογένειας Ντομινίκ Μπερτινοτί θα προσκομίσει όπως είπε τον σχετικό νόμο στη γαλλική Βουλή προκειμένου να γίνει συζήτηση και να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για την κοινωνία.
"Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δέσμευση και πιστεύω ότι θα ψηφιστεί στις αρχές του 2013" είπε χαρακτηριστικά.
Τονίζει ότι πριν πάει ο νόμος στη Βουλή θα πρέπει να περάσει από το Ανώτατο Συμβούλιο και το διοικητικό Συμβούλιο του Κράτους.
Από την πλευρά του πάντως, ο Νικολά Σαρκοζί είχε πει ότι θα προτιμούσε οι γάμοι ομοφυλοφίλων να γίνονται στα δημαρχεία.
Πάντως και η κοινή γνώμη στο σύνολό της φαίνεται να συμφωνεί καθώς σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση το 63% των Γάλλων εγκρίνει τους γάμους των ομοφυλοφίλων.

radar.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε το βίντεο... που ασθενής μαθαίνει αν έχει καρκίνο ή όχι

Δείτε ένα απίστευτο βίντεο όπου ασθενής μαθαίνει αν έχει καρκίνο ή όχι. Τι στιγμή καταγράφει ο καλύτερός του φίλος.

Τα ποτά του καλοκαιριού!

Καθώς ο καύσωνας μας «χτυπά» ανελέητα τις περισσότερες καλοκαιρινές ημέρες, μια παγωμένη μπίρα ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ φαντάζουν σαν όαση.


Με πόσες θερμίδες, όμως, μας φορτώνουν και ποιο είναι το πιο υγιεινό καλοκαιρινό ποτό;
Από τη μία οι απλήρωτοι λογαριασμοί και τα χαράτσια και από την άλλη η αφόρητη καλοκαιρινή ζέστη, φαίνεται πως μπορούν εύκολα να… ενδυναμώσουν τη σχέση μας με το αλκοόλ. Λίγη παγωμένη μπίρα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, ενώ ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ με πάγο μπορεί να κάνει τον κόσμο γύρω μας πιο δροσερό – αρκεί το ένα ποτήρι να μη γίνει 3-4 και ο κόσμος γύρω μας μοιάζει απλώς να μην έχει σταθερό έδαφος.


Καθώς, όμως, αναρωτιόμαστε τι να παραγγείλουμε ανάμεσα στα ποτά που αναδύουν καλοκαίρι και δροσιά, είναι καλό να γνωρίζουμε τι έχει να μας προσφέρει το καθένα και κατά πόσο δύναται να χαλάσει τους κοιλιακούς μας και να τους αντικαταστήσει με… μαξιλαράκια. Γι’ αυτό και συγκρίναμε για εσάς τα ποτά που προτιμάμε να καταναλώνουμε το καλοκαίρι και αναδείξαμε το πιο «ευγενικό» προς την υγεία και τη σιλουέτα μας.

Είστε συχνά θύματα των κουνουπιών; Δείτε γιατί…

Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί κάποιοι άνθρωποι δέχονται συνεχώς επιθέσεις κουνουπιών το καλοκαίρι, αντίθετα με άλλους που δεν αντιλαμβάνονται καν την παρουσία τους.
Σύμφωνα με το ScienceNordic.com, μπορεί οι επιλογές των κουνουπιών να μοιάζουν αυθαίρετες, όμως απ’ ότι φαίνεται είναι καθαρά θέμα οσμής.
«Τα κουνούπια έλκονται από το διοξείδιο του άνθρακα και τη θερμότηταπου εκπέμπει ο καθένας. Συγκεκριμένες μυρωδιές όμως, μπορούν να αποτελέσουν, επίσης, πόλο έλξης» αναφέρει ο Καρλ- Μάρτιν Βαγκν Γένσεν, επικεφαλής της σχετικής έρευνας στο Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Άαρχους.

Αναλογικό σήμα... τέλος από τις 20 Ιουλίου

Στις 20 Ιουλίου 2012 τα δημόσια κανάλια εθνικής εμβέλειας -εκτός των ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3- και τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» και θα εκπέμπουν, πλέον, μόνο ψηφιακά όπως ενημερώνει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Οι ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα και θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, στις 17 Αυγούστου 2012. Από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» εκπέμπεται ήδη ψηφιακό σήμα.
Οι περιοχές που επηρεάζονται είναι το λεκανοπέδιο της Αττικής, τα Μεσόγεια, οι δυτικές ακτές των Κυκλάδων και οι νότιες ακτές της Ευβοίας.

Το Euro 2020 θα διεξαχθεί σε όλη την Ευρώπη!

Σύμφωνα με δήλωση του Μισέλ Πλατινί...
Τη διεξαγωγή του Euro 2020, όχι σε μια ή δύο χώρες αλλά σε όλη την Ευρώπη, προανήγγειλε ο Μισέλ Πλατινί σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ενόψει του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.
Ο πρόεδρος της UEFA έκανε και επίσημα γνωστή την ιδέα, που εδώ και αρκετές ημέρες επεξεργαζόταν, και θέλει 12 ή 13 ευρωπαϊκές πόλεις να φιλοξενούν αγώνες της μεθεπόμενης διοργάνωσης.
Η είδηση άρχισε να διαρρέεται από το twitter μέσω αναρτήσεων αρκετών δημοσιογράφων που δίνουν το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Όπως μάλιστα, αναφέρουν ο Μισέλ Πλατινί, αφού παραδέχθηκε πως υπάρχει μια τέτοια σκέψη, διευκρίνισε ότι η απόφαση πρόκειται να ληφθεί τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους ή τον Ιανουάριο του νέου.
Πώς θα εφαρμοστεί;

Πτολεμαΐδα: Εργατικό ατύχημα σε λιγνιτωρυχείο της ΔΕΗΣτο κενό από ύψος έξι μέτρων έπεσε ένας 45χρονος χειριστής εκσκαφέα που εργαζόταν στο λιγνιτωρυχείο Καρδιάς της ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο της Πτολεμαΐδας.
Ο άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το όχημα που χειριζόταν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.
Αμέσως έφθασε στον τόπο του ατυχήματος ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματισμένο εργάτη.
Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο Κοζάνης, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Εν συνεχεία, διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική της πόλης, όπου κρίθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κνήμη.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ;

Σχεδόν καμμία αναφορά δεν έγινε από τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ΜΜ'Ε' για το πραγματικά πρώτο "κόμμα" των τελευταίων εκλογών, που δεν είναι άλλο απο...την ΑΠΟΧΗ με ποσοστό 37,53% !!!
Ο Ελληνικός λαός σε αναλογία σχεδόν 4/10 γύρισε την πλάτη, στις Εθνικές εκλογές κάτι που δυστυχώς οι πολιτικοί (ο Θεός να τους κάνει) το αγνοούν επιδεικτικά. Επί 9.951.970 εγγεγραμένων ψηφοφόρων, ψήφισαν μόνο 6.216.856 (62,47 %).


Δείτε τα καθαρά ποσοστά επί των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων:

Δισπηλιό: Aρκούδα μπήκε... στον χώρο και άρχισε να σφάζει τα ζώα!!!

Σκηνές φρίκης και τρόμου έζησε οικογένεια στην ευρύτερη περιοχή του Δισπηλίου προχθές το βράδυ.
Οι συμπολίτες μας έχουν στο σπίτι τους περιφραγμένο χώρο με οικόσιτα ζώα.
Στη 1:30 ή αρκούδα μπήκε... στον χώρο και άρχισε να σφάζει τα ζώα.
Παρόλο το φως (με προβολείς) και θορύβους (με τενεκέδες) η αρκούδα δεν έφευγε.
Μετά από τηλεφωνική κλήση, επιτόπου έφτασαν 3 περιπολικά και μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να την απομακρύνουν.
Ο απολογισμός ήταν 1 προβατίνα, 1 κατσικάκι, 1 σκυλί και 13 γαλοπούλες να κείτονται σφαγιασθέντα (όχι νεκρά).
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη, η αρκούδα ξαναγύρισε αργότερα και αποτελείωσε την προβατίνα, ενώ υπήρχαν καταγγελίες από τους Αμπελόκηπους για εκτεταμένες καταστροφές σε κερασιές.
Χθες βράδυ επανήρθε στο χώρο στις 10 και έμεινε μέχρι τις 5 το πρωί.
Τη δράση της αρκούδας παρακολούθησε πλήθος υπευθύνων, χωρίς να μπορεί κάποιος να δώσει λύση.
Σε αυτό που συμφώνησαν όλοι είναι ότι η αρκούδα έχει εξοικειωθεί με την παρουσία των ανθρώπων, τρέφεται και με σάρκες και πλέον είναι ζήτημα χρόνου να επιτεθεί σε άνθρωπο.
Η αρκούδα φοράει κολάρο.


oladeka.blogspot.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: 
kostasdigos@yahoo.grPlay Casino Games at Europa Casino

Πόσα δίνει η ΕΡΤ για υπερωρίες; ...

Πόσα θα δώσει η ΕΡΤ για τις υπερωρίες, ώστε να καλυφθούν οι εκτός έδρας μετακινήσεις; Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Παρόν" αναφέρει: " Σε 640.000 ευρώ θα ανέλθει η επιπλέον δαπάνη της ΕΡΤ για τις υπερωρίες προκειμένου να...καλυφθούν οι εκτός έδρας μετακινήσεις.
Με την απόφαση που υπέγραψαν οι υπηρεσιακοί υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς και Επικρατείας Αντώνης Αργυρός, εγκρίνεται η υπέρβαση των υπερωριών σε 40 ημέρες για 240 συνολικά εργαζομένους διαφόρων κλάδων για την κάλυψη εκτός έδρας της ΕΡΤ.
Στην απόφαση γίνεται λόγος για αυξημένη απασχόληση του τακτικού προσωπικού σε "έκτακτα γεγονότα", όπως οι διπλές εθνικές εκλογές, το Euro 2012, οι Ολυμπιακοί και η επέκταση του ψηφιακού δικτύου της ΕΡΤ".


enikos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

π.Παΐσιος: “Αν δεν αντιδράσουμε θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους”

-Γέροντα, πρέπει πάντα να ομολογούμε το «πιστεύω» μας;
-Χρειάζεται διάκριση. Είναι φορές που δεν πρέπει να μιλήσουμε και άλλες φορές που πρέπει να ομολογούμε με παρρησία το «πιστεύω» μας, γιατί φέρουμε ευθύνη, αν δεν μιλήσουμε. Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια ο καθένας μας πρέπει να κάνει ότι γίνεται ανθρωπίνως και ό,τι δεν γίνεται ανθρωπίνως να το αφήνει στον Θεό. Έτσι θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας ότι κάναμε εκείνο που μπορούσαμε.
Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους. Εκείνοι υπέφεραν τόσα για την πατρίδα και εμείς τι κάνουμε γι’ αυτήν; Η Ελλάδα, η Ορθοδοξία, με την παράδοσή της, τους Αγίους και τους ήρωές της, να πολεμείται από τους ίδιους τους Έλληνες και εμείς να μην μιλάμε! Είναι φοβερό! Είπα σε κάποιον: «Γιατί δεν μιλάτε; Τι είναι αυτά που κάνει ο τάδε;». «Τι να πεις, μου λέει, αυτός όλος βρωμάει». «Αν βρωμάει όλος, γιατί δεν μιλάτε; Χτυπήστε τον». Τίποτε, τον αφήνουν. Έναν πολιτικό τον έφτυσα. «Πες, του λέω, «δεν συμφωνώ με αυτό». Τίμια πράγματα. Θέλεις να εξυπηρετηθείς εσύ και να ρημάξουν όλα;
Eglimatikotita


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μιχαλολιάκος: "Στην βουλή δεν θα χαστουκίζουμε τους πάντες"

Ο μόνος χώρος που επιτρέπεται να κινούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είναι ο πρώτος όροφος που είναι και τα γραφεία τους εκεί,αλλά και στο χώρο της βιβλιοθήκης.
Οι εντολές του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, κ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος πήρε το γραφείο που στεγαζόταν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, είναι σαφής.
Για να αποφευχθούν οι συναντήσεις και τα όποια σκηνικά με τους άλλους βουλευτές, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει δώσει σαφής οδηγίες "να κινείστε μόνο εντός των γραφείων σας".
Προκειμένου να αποφευχθούν οι εκρηκτικές συναντήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με βουλευτές άλλων κομμάτων, να μην περιφέρονται στους διαδρόμους της Βουλής και σίγουρα να μην εξασκούνται στο γυμναστήριο και να μην χαλαρώνουν στο καφενείο της Βουλής.
Μιλώντας στην εφημερίδα Το Πρώτο Θέμα ο κ.Μιχαλολιάκος δηλώνει: "κάποιοι θα ήθελαν πολύ να μας βλέπουν να ανεβοκατεβαίνουμε τους ορόφους και να χαστουκίζουμε τους πάντες. Λυπάμαι,αλλά θα τους απογοητεύσουμε. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη".


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αγγελική Νικολούλη: "Εβλεπα απέναντί μου τον επίδοξο δολοφόνο μου"Η Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο "Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου" μιλά για όλα: Για τις δυσκολίες της ζωής της, την απόπειρα δολοφονίας της, τις στιγμές που έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, την τηλεοπτική επιστροφή της, η διεθνής ταινία που ενδέχεται να γίνει βασισμένη στις ιστορίες του «Τούνελ», τον χρόνο, το μπότοξ, αλλά και για τον μεγάλο έρωτα που λείπει από τη ζωή της…

Εγνατία Οδός: Αύξηση 20% στα διόδια από 17 Ιούλη!

Το χαράτσωμα του εργαζόμενου λαού δεν έχει τελειωμό!!!
Οι οδηγοί θα κληθούν από τον άλλο μήνα να πληρώνουν αυξημένα χαράτσια κατά 20% στους πέντε σταθμούς που βρίσκονται κατά μήκος της Εγνατίας Οδού, ενός έργου που κόστισε στον ελληνικό λαό πάνω από 6,5 δισ. ευρώ και βρίσκεται πλέον... στη λίστα για πλήρη ιδιωτικοποίηση!
Το «πράσινο φως» για την αύξηση των τελών στα διόδια της Εγνατίας Οδού άναψε Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υποδομών και Οικονομικών που υπογράφηκε στις 31 Μάη, δηλαδή από την υπηρεσιακή, κατά τα άλλα, κυβέρνηση.
Η αύξηση θα είναι της τάξης του 20%, δηλαδή από 2 ευρώ το κόστος θα φτάσει στα 2,40 ευρώ και θα αρχίσει να ισχύει πιθανότατα από τις 17 Ιούλη.

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ:Πρώην βουλευτές ζητούν εργασία!!!

Σε αναζήτηση εργασίας βρίσκονται αρκετοί πρώην εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου μια και δεν καταλαμβάνουν πλέον κάποια θέση στα έδρανα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» σ’ αυτή τη θέση δεν συμπεριλαμβάνονται όσοι πρώην υπουργοί ή βουλευτές είναι καθηγητές μια και επέστρεψαν στις έδρες τους. Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά άλλα παραδείγματα. Όπως οι Θεόδωρος Πάγκαλος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Αντώναρος, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Ρέππας, αλλά και η Κατερίνα Μπατζελή.

ΟΑΕΔ: Ξεκινά από σήμερα η χορήγηση των επιταγών κατάρτισης σε ανέργους!!!

Στη δημοσιότητα δόθηκε από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού το μητρώο δικαιούχων επιταγών κατάρτισης του έργου «Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (TRAINING VOUCHER) της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ που θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης».
Το Μητρώο αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο www.voucher.gov.gr με τη μορφή των συνημμένων πινάκων κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά ανά περιφερειακή ενότητα, στους οποίους εμφανίζονται:

Προσλήψεις, Ιούλιος 2012: Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας..

Από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός για την κατάταξη στην Ελληνική Αστυνομία και εισαγωγή δοκίμων στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013, χωρίς διάκριση φύλου και ποσοστού θέσεων ανδρών - γυναικών, συνολικού αριθμού 633, ως εξής:
Ι. ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ
α. Με σειρά επιτυχίας, 43.
β. Ειδικών κατηγοριών (γονείς και τέκνα πολύτεκνων οικογενειών κ.λπ. 10%), 4.
γ. Ειδική κατηγορία (γονείς και τέκνα τρίτεκνων οικογενειών 4%), 1.
ΙΙ. ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Κανονικά οι συνταγές ΕΟΠΥΥ από σήμερα..

Από σήμερα λήγει η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) στο λεκανοπέδιο, καθώς το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) αποφάσισε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης να μη συνεχισθεί πέραν της 30ης Ιουνίου η διακοπή της αναστολής της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Οργανισμού.
Υπενθυμίζεται ότι η κινητοποίηση των φαρμακοποιών - μελών του ΦΣΑ ξεκίνησε στις 23 Μαΐου και η απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου ήρθε μετά από τη δημόσια δέσμευση του νέου υπουργού Υγείας Αν. Λυκουρέντζου για πλήρη εξόφληση των φαρμακοποιών όλης της χώρας μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου για τις εκτελεσμένες συνταγές του Απριλίου του 2012, καθώς και μετά από την έκκληση του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Θοδ. Αμπατζόγλου για αναστολή των κινητοποιήσεων.
Εξάλλου, εν όψει των επαφών των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας με τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας και τον ΕΟΠΥΥ, ο ΠΦΣ πρότεινε, ως πρώτο βήμα για την εξομάλυνση της κατάστασης στον χώρο του φαρμάκου, την αύξηση κατά 500 εκατ. ευρώ τουλάχιστον στον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ για τη φαρμακευτική περίθαλψη.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα

Δείτε ποιες περιοχές απειλούνται...
Υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο σε Εύβοια, Σκύρο, Λέσβο και Χίο. Η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας του υπ. Δημόσιας Τάξης έχει ενημερώσει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα.
Οι πολίτες παρακαλούνται να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια. Ιδιαίτερη προσοχή εφίσταται στη ρήψη αναμένων τσιγάρων, στο κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών και στη χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρα όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.α..
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Νεκρός πιλότος κατά τη διάρκεια επίδειξης

Ένας πιλότος έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια επίδειξης στο Bedfordshire.
Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αεροπλάνο το οποίο διαχειριζόταν, ένα de Havilland DH 53, για αδιευκρίνιστους λόγους άρχισε να χάνει ύψος, και τελικά συνετρίβη στο αεροδρόμιο Old Warden
Την επίδειξη παρακολουθούσαν τουλάχιστον 600 άνθρωποι.
Ο πιλότος ήταν 40 ετών και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic