ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Αστυνομικοί έβλεπαν πορνό εν ώρα υπηρεσίας!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα, από την τοπική εφημερίδα της Πάφου, «O Ταχυδρόμος».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, εν ώρα υπηρεσίας, παρακολουθούσαν πορνό. Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή, ήταν η βλάβη που υπέστη ένας Η/Υ.
Κατά την προσπάθεια επιδιόρθωσης της βλάβης στον σέρβερ, από τεχνικούς στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν δεκάδες βίντεο πορνό που φαίνεται να παρακολουθούσαν αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας.
«Για την συγκεκριμένη περίπτωση, ενημερώθηκε η ηγεσία της Αστυνομίας. Πάντως, εκτός από την αναστάτωση που προκάλεσε το νέο σκάνδαλο στην Αστυνομία… άρχισε και το ψάξιμο για το ποιοί «κατέβαζαν» τα βίντεο με τα πορνό… εν ώρα, μάλιστα υπηρεσίας», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.


Πηγή:«O Ταχυδρόμος».
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μπάσκετ, προολυμπιακό 2012: Αυτοκτόνησε η Εθνική!!! Ελλάδα – Νιγηρία 79-80 (video)

Χάθηκε το όνειρο για τους Ολυμπιακούς!!!
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νιγηρία, η οποία επικράτησε στο τέλος με 80-79 του προολυμπιακού τουρνουά του Καράκας και αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
Ο αγώνας εξ’ αρχής είχε δυσκολίες για τους παίκτες του Ηλία Ζούρου, που έχασαν πολλά επιθετικά ριμπάουντ και πρόσφεραν πόντους στους Νιγηριανούς. Μετά το 21-21 στην πρώτη περίοδο, η Εθνική «πάτησε γκάζι» και μπήκε στα αποδυτήρια με διαφορά 12 πόντων 42-30. Ωστόσο στην τρίτη περίοδο οι Νιγηριανοί αντέδρασαν, μείωσαν σταδιακά τη διαφορά και ο αγώνας έγινε ντέρμπι στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Νιγηρία πέρασε μπροστά στο σκορ και ένα λεπτό πριν το τέλος προηγήθηκε με 72-75, αλλά με τέσσερις συνεχόμενους πόντους του Μπουρούση η Εθνική πήρε προβάδισμα με 76-75 στα 45 δευτερόλεπτα. Στα 0:30 οι Νιγηριανοί έκαναν το 76-78 με τρίποντο, ο Παπανικολάου απάντησε με τον ίδιο τρόπο στα 15 δεύτερόλεπτα και έκανε το σκορ 79-78. Στην τελευταία τους επίθεση οι Νιγηριανοί κέρδισαν φάουλ με τον Dagunduro ο οποίος έκανε το 79-80 0:03 πριν το τέλος. Στην τελευταία επίθεση ο Σπανούλης αστόχησε ενώ του έγινε καθαρό φάουλ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και η Εθνική έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.
Τα δεκάλεπτα: 21-21, 42-30, 56-50
Δείτε το βιντεο με τα higlights και τα τελευταία λεπτά του αγώνα Ελλάδα – Νιγηρία 79-80


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ξέρετε ότι υπάρχει σεξουαλικό φτέρνισμα; (video)

Το φτέρνισμα σε πολλούς ανθρώπους συνδέεται με τις σεξουαλικές σκέψεις αλλά και τον οργασμό!!!
Αυτό ανακοίνωσαν η Βασιλική Εταιρεία Ιατρικής του Λονδίνου, και οι επικεφαλής της σχετικής έρευνας δρ. Μαχμούτ Μπούτα από το νοσοκομείο Τζον Ράντκλιφ της Οξφόρδης και του φυσίατρου Χάρολντ Μάξγουελ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μιντλέσεξ!
Η έρευνα ξεκίνησε όταν οι δύο γιατροί παρατήρησαν έναν ασθενή που υπέφερε από ανεξέλεγκτο φτέρνισμα κάθε φορά που έκανε σεξουαλικές σκέψεις. Με αφορμή αυτό το μεμονωμένο περιστατικό προχώρησαν σε περαιτέρω έρευνα και κατέληξαν σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Βίντεο σοκ! Επιτίθενται και ληστεύουν ηλικιωμένο ποδηλάτη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Ένα βίντεο που πραγματικά σοκάρει κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστήματος της πόλης μας. Ένας ηλικιωμένος άντρας πάνω σε ποδήλατο δέχεται επίθεση από δύο νεαρούς ο ένας εκ των οποίων είναι πεζός και ο δεύτερος ακολουθεί με το αυτοκίνητο. Αφού αρχικά ρίχνουν τον ηλικιωμένο από το ποδήλατο στη συνέχεια του......
κλέβουν το πορτοφόλι, επιβιβάζονται στο Ι.Χ. που προφανώς οδηγεί τρίτο άτομο και εξαφανίζονται.
Το πραγματικά σοκαριστικό βίντεο δείχνει πως η εγκληματικότητα στην πόλη μας έχει πάρει ευρεία διάσταση και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγηθεί η κατάσταση. Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια των αντρών της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση. 
Δείτε το:

Τι στο καλό ειναι αυτό πάλι; (video)

Όλα τα περίεργα στο internet θα τα δούμε τελικά. 
Δείτε το σπρέι που κάνει τα ρακούν να μην σας δαγκώνουν…

Αντισυλληπτικό τζελ μόνο για άνδρες

Περισσότερες εναλλακτικές αντισύλληψης προσπαθεί να δημιουργήσει η επιστήμη για τους άνδρες. Τζελ που υπόσχεται την αντισύλληψη μέσω της μείωσης της ποσότητας των σπερματοζωαρίων βρίσκεται στο μικροσκόπιο Αμερικανών ερευνητών του Βιοϊατρικού Ερευνητικού Ινστιτούτου του Λος Αντζελες και του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον.
Το τζελ, που περιέχει την ορμόνη τεστοστερόνη και συνθετική προγεστίνη και ονομάζεται Nestorone, δοκιμάστηκε σε ενενήντα εννέα άνδρες για περίοδο έξι μηνών. Τα δύο τρίτα των ανδρών χρησιμοποίησαν τζελ που περιείχε τεστοστερόνη και Nestorone, ενώ οι υπόλοιποι χρησιμοποίησαν τζελ που περιείχε τεστοστερόνη και ψευδοφάρμακο.

Βιαστής αθωώθηκε γιατί το θύμα ήταν τραβεστί!!!

Το έγκλημα δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει» υποστήριξε ο δικαστής εξηγώντας την πρωτοφανή αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου.
Όταν ο 61χρονος άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει το θύμα δεν είχε ιδέα πως επρόκειτο για τραβεστί που είχε ακολουθήσει ορμονική θεραπεία για να φαίνεται σαν κανονική γυναίκα.
Το περιστατικό συνέβη μπροστά από το σπίτι του πρώην συντρόφου του θύματος, ο οποίος μάλιστα επενέβη για να σταματήσει τον βιασμό. Όταν η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο συνέλαβε τον επίδοξο βιαστή.
Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε πως ο 61χρονος προσπάθησε να βιάσει το θύμα πιστεύοντας πως είναι γυναίκα, αλλά από τη στιγμή που αποδείχτηκε πως είναι άνδρας ο βιασμός δε θα μπορούσε να εξελιχθεί, σύμφωνα με το newsbomb.gr


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κι όμως βγήκε ζωντανός! (pics+video)

Το αυτοκίνητο του Richard Price κυριολεκτικά απογειώθηκε. 
Βρέθηκε στον αέρα, στροβιλίστηκε αρκετές φορές πριν συντριβεί αναποδογυρισμένο. Το εντυπωσιακό είναι πως έπειτα από όλο αυτό, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε και απομακρύνθηκε περπατώντας από το διαλυμένο όχημά του μόνο με μικροτραυματισμούς!
Ο Price έτρεχε στο πρωτάθλημα Lotus Seven Club Championship κοντά στο Worcester της Βρετανίας.
Ο 52χρονος είπε πως σκέφτηκε τη ζωή του έπειτα από αυτό το ατύχημα και πως το αυτοκίνητο είναι σε κακή κατάσταση αλλά.. θα το ξαναφτιάξει.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο...

Πλούσια η μηνιαία δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτ. Μακεδονίας

Μηνιαία δραστηριότητα, υφισταμένων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
1. Κατά την διάρκεια του μηνός Ιουνίου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:
α. Συνελήφθησαν συνολικά τετρακόσια ενενήντα τέσσερα (494) άτομα και ειδικότερα:

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής!

Σαν σήμερα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μετεγγράφεται από τη Βίτεσε στον Άγιαξ έναντι του ποσού των 5,5 δις δρχ και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών. 
Πρόκειται για τον Νίκο Μαχλά.
Στις 6 Ιουλίου του 1999, ο Νίκος Μαχλάς παίρνει μετεγγραφή από τη Βίτεσε στον Άγιαξ με το ποσό ρεκόρ των 5,5 δις δρχ και κόστισε μακράν τα περισσότερα χρήματα που είχαν δαπανηθεί για την αγορά Έλληνα ποδοσφαιριστή εντός ή εκτός συνόρων.
Ο Νίκος Μαχλάς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον ΟΦΗ το 1990, με τον οποίο έγινε γνωστός για την εκτελεστική του δεινότητα.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δέχτηκε τη μαντήλα στα γήπεδα η FIFA

Η χρήση της Goal-Line Technology δεν είναι η μοναδική ριζοσπαστική απόφαση που πήρε η FIFA στην τελευταία της συνεδρίαση.
Ένα από τα θέματα που επίσης συζητήθηκε και πήρε το «ΟΚ» από το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό σώμα ήταν και αυτός της χρήσης μαντήλας από τις γυναίκες αθλήτριες εντός του ποδοσφαιρικού γηπέδου.
Μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο απαγορευόταν και μάλιστα η FIFA είχε απαγορεύσει στην εθνική ομάδα γυναικών του Ιράν να αγωνιστεί με καλυμμένο το κεφάλι των παικτριών της στα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με αποτέλεσμα η Ιορδανία να πάρει τη νίκη «στα χαρτιά» με 3-0.
Ο πρίγκιπας Αλί Μπιν αλ-Χουσεΐν της Ιορδανίας, ο οποίος διατελεί και αντιπρόεδρος της FIFA, είχε θέσει αίτημα να συζητηθεί στη συνεδρίαση το άρθρο 4 του ΚΑΠ που απαγορεύει κάθε πολιτική ή θρησκευτική έκφραση εντός των αγωνιστικών χώρων και η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.
Αρχικά, η απόφαση θα εφαρμοστεί δοκιμαστικά, με τους υπερασπιστές της να τονίζουν ότι έτσι περισσότερες γυναίκες θα μπορούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, χωρίς να ενεργούν κόντρα στις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.
Το σχέδιο, το χρώμα και το ύφασμα από το οποίο θα κατασκευάζεται η μαντήλα θα αποφασιστεί στη νέα σύσκεψη στη Γλασκώβη, όπου θα πρέπει να βρεθεί λύση και στο τί θα συμβεί σε περίπτωση τραυματισμού κάποιας αθλήτριας με μαντήλα, κάτι που δεν διευκρινίζεται στον ιατρικό κώδικα της FIFA, αναφέρει το woop.gr.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η κλήρωση των ομίλων στην Ευρωλίγκα για ΟΣΦΠ και ΠΑΟ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των ομίλων της Ευρωλίγκα σε μία εκδήλωση που ουσιαστικά σηματοδότησε την έναρξη της νέας σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν στον τρίτο και πρώτο όμιλο αντίστοιχα ως επικεφαλής.
Οι "ερυθρόλευκοι" θα βρουν ξανά απέναντι τους την Κάχα Λαμποράλ σε φάση ομίλων, αλλά και την Εφές την οποία αντιμετώπισαν πέρυσι στο ΤΟΡ 16. Επιπλέον, η Αρμάνι Μιλάνο θα ταξιδέψει ακόμη μια χρονιά στην Ελλάδα, αφού την περασμένη σεζόν αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στους 16, ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν η Ζαλγκίρις και η πρωτάρα στη διοργάνωση Τσεντεβίτα.
Ο Παναθηναϊκός από την άλλη θα βρεί απέναντι του τη Ρεάλ, όπως τις Χίμκι και Φενέρμπαχτσε. Αυτές οι τέσσερις ομάδες άλλωστε είναι και τα φαβορί του ομίλου, αφού η Ολίμπια Λιουμπλιάνα και η νικήτρια των προκριματικών είναι ομάδες σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας.
Οι όμιλοι:
A' όμιλος: Παναθηναϊκός, Ρεάλ, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε, Ολίμπια, νικήτρια προκριματικών.
Β' όμιλος: Μακάμπι, Σιένα, Αλμπα, Μάλαγα, Πρόκομ, Σαλόν.
Γ΄όμιλος: Ολυμπιακός, Κάχα Λαμποράλ, Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο, Τσεντεβίτα.
Δ' όμιλος: Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Παρτιζάν, Λιέτουβος Ρίτας, Μπάμπεργκ, Μπεσίκτας.
Οι προκριματικοί
Ούνιξ Καζάν - Ουλμ
Λε Μαν - Ντόνετσκ
Νίμπουρκ - Οστάνδη
Καντού - Λουκόιλ

basketblog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συνελλήφθη μεθυσμένος 35χρονος αστυνομικός με φίλους του μέσα σε περιπολικό!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικός, ηλικίας 35 ετών, ο οποίος συνελήφθη, διότι βρέθηκε μεθυσμένος, μαζί με τρεις ιδιώτες φίλους του, μέσα σε περιπολικό.
Σε βάρος του διατάχθηκε, επιπλέον, η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Έρευνας. Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχε ταξιδέψει με περιπολικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετεί, στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, πιθανότατα για να διασκεδάσει με φίλους του.
Στις 05:30, χθες τα ξημερώματα, το περιπολικό εντοπίστηκε σταθμευμένο στο λιμάνι της Νέας Καλλικράτειας. Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και πήγαν στο σημείο, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο συνάδελφός τους κατανάλωνε εντός του περιπολικού αλκοολούχα ποτά, μαζί με τους τρεις φίλους του, ενώ μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος.
Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, όπου ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για εκμετάλλευση εμπιστευμένων πραγμάτων και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πανελλαδικές: Υπέκλεπταν κωδικούς υποψηφίων και υπέβαλλαν μηχανογραφικά

Δικογραφία για πλαστογραφία και απάτη με υπολογιστή σχηματίστηκε σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 50 και 55 ετών, που κατηγορούνται ότι υπέβαλαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας μηχανογραφικά δελτία χρησιμοποιώντας κωδικούς πρόσβασης υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων εν αγνοία τους.
Η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από καταγγελία δύο τελειόφοιτων Λυκείου ότι δεν μπορούσαν να υποβάλουν τα μηχανογραφικά τους δελτία μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, γιατί άγνωστα άτομα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία τους, είχαν ήδη υποβάλει πλαστά μηχανογραφικά, με αποτέλεσμα οι κωδικοί πρόσβασης να «κλειδωθούν».
Ακολούθησε σχετική αλληλογραφία με το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν, μετά από ψηφιακή ανάλυση, ως κάτοχοι των ηλεκτρονικών ιχνών οι δύο εμπλεκόμενοι ημεδαποί, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο ημεδαπών θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τέλος στα αυτοκόλλητα σήματα των τελών κυκλοφορίας

Το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να δώσει τελος στη συλλογή από αυτοκόλλητα σήματα των τελών κυκλοφορίας στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.
Καταργείται ο σύστημα της ειδοποίησης και τις παραλαβής των σημάτων, αφού εκτός από το μεγάλο κόστος, φτάνει τα 80 εκατομμύρια ευρώ, έχουν διαπιστωθεί πάρα πολλά κρούσματα παράνομης τοποθέτησης αυτοκόλλητου σήματος σε οχήματα που δεν έχουν πληρώσει τα τέλη.
Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα πηγαίνουν στην τράπεζα με τη φορολογική τους δήλωση, αλλά και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος τους, ώστε οι υπάλληλοι να μη χρειάζεται να βεβαιώσουν ούτε τους φορολογήσιμους ίππους αν πρόκειται για παλιό ΙΧ ούτε τις εκπομπές ρύπων αν είναι καινούργιο και θα ολοκληρώνουν τη διαδικασία.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κοριτσάκι 12 ετών δεν μπορεί να νιώσει πόνο

Είναι 12 ετών και πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που λέγεται συγγενής αναισθησία στο πόνο με ανίδρωση (CIPA) και παρότι τα περισσότερα παιδιά με αυτό το πρόβλημα πεθαίνουν πριν την ηλικία των τριών ετών, εκείνη τα έχει καταφέρει.
Ο λόγος για την Georgia pre-teen Ashlyn Blocker, η οποία το πάλεψε και πήρε την ζωή στα χέρια της, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς ομορφιάς, παίζοντας σε σχολική μπάντα αλλά και βοηθώντας άλλα παιδιά με την ίδια νόσο.
Οι γονείς της, Tara and John Blocker, μίλησαν στην εκπομπή Good Morning America αποκαλύπτοντας πως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη τους, απ’ όταν ήταν 8 μηνών. Δεν έκλαιγε όταν πεινούσε ή συγκαιόταν από την πάνα της…
Στην συνέχεια έμαθαν ότι η κόρη τους δεν μπορούσε να νιώσει πόνο… «Ήταν τρομακτικό γιατί άλλα παιδάκια με αυτήν την ασθένεια δεν είχαν καλή κατάληξη…» τονίζουν.
Δείτε το βίντεο...

Οι top 10 «υπέρβαρες» χώρες του πλανήτη!

Ο πληθυσμός της Γης είναι πάνω από 18 εκατομμύρια τόνους υπέρβαρος, κάτι που ισοδυναμεί με επιπλέον 300 εκατομμύρια κανονικού βάρους ανθρώπους! Κι αν η… περιφέρεια των ανθρώπων συνεχίσει να μεγαλώνει στους ρυθμούς των Ηνωμένων Πολιτειών, θα απαιτηθούν επιπλέον ανθρώπινοι πόροι που ισοδυναμούν με τις ανάγκες μισού δισεκατομμυρίου ανθρώπων! Αυτά κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία αποκαλύπτει πρόσφατη μελέτη για την ολοένα και αυξανόμενη παχυσαρκία στον κόσμο, όπου αποδεικνύεται ότι το fast food αλλά και η έλλειψη άσκησης… χτυπούν κόκκινο σε έναν πλανήτη που «παχαίνει» επικίνδυνα και ιδιαίτερα στις 10 top «υπέρβαρες» χώρες. Και δεν μιλάμε, βέβαια, για κατοίκους που έχουν μερικά κιλά παραπάνω, αλλά για ποσοστά παχυσαρκίας που σε αυτές τις χώρες ξεπερνούν το 60% του συνολικού πληθυσμού. Τόσο πολύ, μάλιστα, που η κλασική ρήση «για να φανείς πιο λεπτός πρέπει να κάνεις παρέα με χοντρούς» στην περίπτωση των χωρών που ακολουθούν δεν ισχύει με τίποτα!

Διάσημη αθλήτρια έχασε το δεξί της μάτι

Αρκετά σοβαρά ήταν τελικά τα τραύματα της Maria De Villota, έπειτα από το ατύχημα που είχε στο αεροδρόμιο του Duxford, κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του μονοθέσιου της Marussia. Η άτυχη Ισπανίδα έχασε τελικά το δεξί της μάτι, με τους γιατρούς να τονίζουν ότι η κατάστασή της είναι σταθερή.
Το μονοθέσιο της De Villota συγκρούστηκε την περασμένη Τρίτη (3/7) με ένα από τα φορτηγά της ομάδας που ήταν σταθμευμένο στην πίστα του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα η οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και το πρόσωπο.
Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, John Booth, ανέφερε ότι οι γιατροί του νοσοκομείου Addenbrooke στο Cambridge έκαναν εξαιρετική δουλειά, ωστόσο δεν κατάφεραν να σώσουν το δεξί της μάτι.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου

Η Εντά και ο Χαρούν αντιλαμβάνονται την απουσία της Γιαγμούρ από το θάλαμο νεογνών. Η Εντά χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της ενώ ο Χαρούν τα βάζει με το προσωπικό και τους υπεύθυνους ασφαλείας της κλινικής που δεν έχουν ιδέα πώς εξαφανίστηκε το μωράκι. Ο Χαρούν, απελπισμένος, ζητά από τον πατέρα του να του πει όλη την αλήθεια σχετικά με τον Κενάν και την οικογένειά του...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στο twitter με φωτογράφο τον Ματέο!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχασε καθόλου καθόλου καιρό και μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν άφησε τα τηλεοπτικά πλατό και ξεκίνησε τα μπάνια!
Με καπέλο και καυτό brazilian μπικίνι η Ελένη αφού τελείωσε με τις υποχρεώσεις της τα μάζεψε και πήγε Άχλα και με φωτογράφο τον Ματέο (μάλλον γιατί ποιός άλλος θα μπορούσε να είναι;) ανέβασε στο twitter της τις φωτογραφίες με το σχόλιο:
«Εγώ εδώ, εσείς που είστε; Στείλτε φωτο κι εσείς! Φιλάκια!!» και φυσικά μετά τα μηνύματα έπεσαν βροχή.
Απόλαυσε τις φωτογραφίες της Ελένης.

Μια έρημος κυριολεκτικά γεμάτη λουλούδια!!!


Η περιοχή Namaqualand είναι ένα ξηρό και άγονο ερημικό τοπίο κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους, που εκτείνεται σε όλο το μήκος των δυτικών ακτών της Νότιας Αφρικής για πάνω από 600 μίλια, κοντά στη μικρή πόλη Garies.
Ωστόσο, όταν οι βροχές είναι καλές και το χώμα απορροφήσει αρκετό νερό, συμβαίνει εδώ κάτι σαν θαύμα! Μια σειρά από αμέτρητα λουλούδια ανθίζουν κυριολεκτικά σαν από το πουθενά,
δημιουργώντας μια εκπληκτική έκρηξη χρωμάτων και μεταμορφώνοντας το τοπίο σε ανθισμένο λιβάδι.

Τρομακτικό βίντεο, τρέχει με 150 χλμ και σκάει το λάστιχο!


Σίγουρα μερικές φορές η τύχη δεν σε θέλει. Τι συμβαίνει όμως όταν δεν είναι η μέρα σου και βρίσκεσαι σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας;
Τι συμβαίνει όταν τρέχεις με 150 χλμ και σου σκάει το λάστιχο! Τότε τι κάνεις, και τι κάνουν οι διπλανοί σου οδηγοί;
Το πιθανότερο είναι πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλώς προσπαθείς να σωθείς εσύ και φυσικά να γλιτώσουν και οι υπόλοιποι οδηγοί.
Δείτε το τρομακτικό βίντεο...

Γιατί κλαίμε εμείς οι άνθρωποι;

Όπως όλοι μας ξέρουμε, μπορεί να παράγουμε δάκρυα για άσχετους λόγους με τα συναισθήματα (πχ αν μπει ένα σκουπιδάκι).
Δάκρυα
Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρεις τύποι δακρύων: τα βασικά, τα ανακλαστικά και τα συναισθηματικά.
Τα βασικά, παράγονται για να κρατάνε το μάτι μας υγρό και να μπορεί να κινείται με ευκολία (σαν λιπαντικό).
Τα ανακλαστικά δημιουργούνται όταν κάτι ενοχλήσει το μάτι μας, για να το καθαρίσει από αυτή την «τοξική» για το μάτι, ουσία.
Τα συναισθηματικά παράγονται όταν ερχόμαστε σε έντονη συναισθηματική σύγχυση. Σκεφτείτε το σαν ξέσπασμα του οργανισμού μας, που θα τον βοηθήσει να «μαλακώσει» αυτό το έντονο συναίσθημα.
Για παράδειγμα κλαίμε γιατί ήρθαμε σε μία έντονη συναισθηματική κατάσταση που δεν μπορούμε να αντέξουμε. Έτσι, με το δάκρυ, μαλακώνει το συναίσθημα αυτό και νιώθουμε κάπως καλύτερα!

Η οδός με τις περισσότερες στροφές

Βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο μεταξύ των οδών Hyde και Leavenworth. Η οδός Lombard είναι γνωστή ως o «δρόμος με τις περισσότερες στροφές στον κόσμο» ( για την ακρίβεια ο πιό ¨στροφώδης¨ δρόμος).
Ουσιαστικά αποτελείται μόνο από στροφές, 8 τον αριθμό, που δημιουργήθηκαν για να μειωθεί η κλίση του δρόμου καθώς βρίσκεται στην απότομο πλαγιά ενός λόφου. Το όριο ταχύτητας στο τμήμα αυτό είναι μόλις 5 μίλια/ώρα (8 km/h).
Πρέπει να επισημάνουμε ότι εκτός από τις στροφές που κάνανε την οδό διάσημη είναι εξαιρετικά όμορφη, με πολύ πράσινο και παρτέρια γεμάτα πολύχρωμα άνθη.

O μπλοκμπαστεράς σκηνοθέτης που λατρεύει να εξευτελίζει τις γυναίκες.

Βιντεοσκόπησε την Megan Fox να του πλένει την Ferrari... πριν της δώσει το ρόλο στο Transformers, είπε στην Kate Beckinsale ότι είναι χοντρή και τσούλα πριν την πάρει στο Pearl Harbor και ανάγκασε την Rosie Huntington Whiteley να περπατήσει ημίγυμνη 5χλμ στην έρημο την πρώτη φορά που την γνώρισε.
Είναι φανερό ότι ο Bay μισεί τις γυναίκες.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να τις διαλέγει.
Ο Mike κινηματογραφεί τις γυναίκες με την ευαισθησία ενός ερεθισμένου 16χρονου στις καλοκαιρινές του διακοπές. Αυτό είναι το στιλ του. Και αν του λείπει ένα πράγμα, αυτό είναι το τακτ. Δεν θα μπορούσε ποτέ να της πει ‘Σε παρακαλώ θέλω να τουρλώσεις την πλάτη σου 70 μοίρες’. Και αυτό είναι κάτι που η Megan δεν μπορούσε να αντέξει.

Περιμένοντας με τις ώρες για την τέλεια φωτογραφία

Κυνηγάει τα σύννεφα...
Είναι ένα χόμπι που απαιτεί αρκετή υπομονή, που στις μέρες μας δεν έχουν και πολλοί. Όχι όμως και ο 53χρονος Kris Dutson, ο οποίος περιμένει με τις ώρες για να βγάλει την τέλεια φωτογραφία.
Τα τελευταία 10 χρόνια αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του αναζητώντας την κατάλληλη τοποθεσία για να τραβήξει φωτογραφίες με βασικό θέμα… τα σύννεφα της βροχής!
Κουβαλάει μαζί του μετεωρολογικούς χάρτες και μια ηλιακή πυξίδα και περιμένει υπομονετικά μέχρι να σύννεφα να συνθέσουν την εικόνα!

Ο Tom Cruise βάζει κουτσουλιές στο πρόσωπο του για να μείνει νέος!

Το ακούσαμε ΚΑΙ αυτό! 
Ο Tom Cruise κάνει ο,τι πιο αηδιαστικό μπορείτε να φανταστείτε για να παραμένει νέος. Τι; ειδικές μάσκες από… κουτσουλιές πουλιών!
Ναι καλά διαβάσατε. Ο 50χρονος ηθοποιός, δίνει περίπου 135 δολάρια, προκειμένου να μείνει φρέσκος.
Για την ακρίβεια, βάζει στο πρόσωπο του, μάσκες από τα περιττώματα αηδονιών, μιας και θεωρεί πως οι φυσικές θεραπείες είναι πιο αποτελεσματικές από τα botox και τα lifting.
Και δεν είναι ο μόνος που εφαρμόζει αυτό το αηδιαστικό μυστικό ομορφιάς.
Το ίδιο κάνει και η Victoria Beckham, ενώ Tom και Posh, πίνουν νερό στο όνομα της Shizuka Bernstein, της γυναίκας που ανακάλυψε την εν λόγω θεραπεία.
Για εσάς που είστε περίεργοι, να σας ενημερώσουμε πως η εν λόγω-μπλιαχ μάσκα, αποτελείται από κουτσουλιές πουλιών, ρύζι και νερό, ενώ απλώνεται κάτω από ακτίνες UV.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στη Μίλαν 13χρονος Κρητικός!

Στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ευρώπης θα βρεθεί ένας 13χρονος πιτσιρικάς από την Κρήτη, καθώς οι «ροσονέρι» ξεχώρισαν τον ταλαντούχο μέσο της ομάδας του ΟΦΗ. 
Ο μικρός Μιχαλανδρέας Νύχταρης μέχρι σήμερα μάγευε με τις ικανότητές του τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής της κρητικής ομάδας, αλλά και τους κατοίκους του νησιού, που τον παρακολουθούσαν να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα σε «μάγο» της μπάλας.
Πριν από λίγες ημέρες σε καμπ της Μίλαν που διοργανώθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο ο 13χρονος ξεδίπλωσε το ταλέντο του στους «ροσονέρι», οι οποίοι τον προσκάλεσαν να μεταβεί τον Οκτώβριο στο Μιλάνο και να δοκιμαστεί στη Μίλαν.

H πρόταση γάμου που έγινε μόδα στο διαδίκτυο.(video)

θα γίνει μόδα;;;
Η ρομαντική ιδέα ενός νεαρού να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ενώ βρίσκονται μέσα σε…θάλαμο λήψης στιγμιαίων φωτογραφιών, έχει γίνει ανάρπαστη στο διαδίκτυο. Η ανυποψίαστη κοπέλα ενώ ισιώνει λίγο τα μαλλιά της, εκείνος ετοιμάζει τη μεγάλη έκπληξη… και βγάζει το δαχτυλίδι, με το οποίο της κάνει την πρόταση γάμου. Τη στιγμή που της φοράει το δαχτυλίδι στο χέρι και ό,τι ακολουθεί απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και δημοσίευσε ο ίδιος στο YouTube, που ήδη έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές.

Πιλάβιος : «Ο Ηρακλής μπορεί να παίξει Football League »!!!

Σε μια σημαντική απόκάλυψη προχώρησε ο Γιωργος Τραπεζανίδης , μετά απο συνομιλία που είχε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο στην Πολωνία!
Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα Sports2310.gr :
«Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στο αεροδρόμιο «Μπoρίσπολ» του Κιέβου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος μπήκε… αεράτος στην αίθουσα αναχωρήσεων με μια αποσκευή ανά χείρας και δεν έχασε την διάθεση του, όταν αντίκρισε τρεις δημοσιογράφους, που περίμεναν την πτήση για την Αθήνα (και εν συνεχεία την Θεσσαλονίκη, σε ότι αφορούσε εμένα…). Οι συνάδελφοι Χρήστος Κοντός και Γιώργος Χαϊκάλης μίλησαν μαζί του για τον τελικό του Euro, που είχε γίνει κάποιες ώρες πριν και ήταν το γεγονός της ημέρας. Εγώ, πάλι, σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να μάθω αν ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας… μετάνιωσε για όσα έγιναν στην υπόθεση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν δυσφόρησε στην προτροπή μου να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Κάθε άλλο. Μάλλον το αντίθετο συνέβη. Σα να ήθελε να πει κάποια πράγματα εδώ και καιρό και κάτι τον εμπόδιζε. Όχι πια. Η συζήτηση κράτησε περίπου 15 λεπτά και αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή την αντιμετώπιση του Ηρακλή από την ΕΠΟ και ειδικότερα από τον ίδιο, σε σημείο που αυτή τη στιγμή να θεωρείται persona non grata στη Θεσσαλονίκη.
«Ποιός είμαι εγώ, να τα βάλω με τον Ηρακλη; Μήπως νομίζετε ότι είμαι τρελός να τα ανοίξω πόλεμο μ’ έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους, που έχει ιστορία 100 και πλέον χρόνων;», ήταν η πρώτη αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ, στην ερώτηση «τι σας έφταιγε ο Ηρακλής;».

Πυροβολισμοί και χειροβομβίδα κατά αστυνομικών στο Νέο Κόσμο!!!

Σκηνικό πολέμου «στήθηκε » λίγο μετά τις 04:20 τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο.
Συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Αγκύλης και Λασσάνη τρεις άγνωστοι που κουβαλούσαν ένα ποδήλατο επιτέθηκαν σε αστυνομικούς μόλις είδαν ένα περιπολικό να τους πλησιάζει και τότε αντέδρασαν αμέσως και προσπάθησαν να διαφύγουν.
Οι τελευταίοι τους καταδίωξαν με αποτέλεσμα οι δράστες να απαντήσουν με καταιγισμό πυροβολισμών, ενώ δεν δίστασαν να πετάξουν στους αστυνομικούς ακόμα και χειροβομβίδα.
Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν στα στενά. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ

Τυχεροί αριθμοί του τζόκερ είναι οι 5, 25, 28, 29, 40


Τζόκερ : 7


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πανελλαδικές 2012: Στατιστικά στοιχεία για τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα!!!

Τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα, των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, φέτος, τα γραπτά που βαθμολογήθηκαν στα ειδικά μαθήματα ανέρχονται σε 20.258, ενώ το 2011 ήταν 20.925 (μείωση κατά 667 γραπτά).

Όσον αφορά στις κατανομές των βαθμολογιών ανά μάθημα:
* Στο Ελεύθερο σχέδιο έχει αυξηθεί φέτος το ποσοστό των υποψηφίων που έγραψαν από 15 και πάνω (37,71% το 2012 από 32,26% το 2011).
* Αντίθετα, στο Γραμμικό σχέδιο μειώθηκαν οι υποψήφιοι που έγραψαν από 15 και πάνω, φθάνοντας το 52,84% το 2012, ενώ το 2011 άγγιζαν το 59,26%.
* Στα Αγγλικά μειώθηκε φέτος το ποσοστό όσων έγραψαν από 15 έως 20 σε 10,44% σε σχέση με 25,07% πέρυσι.
* Στα Γαλλικά μειώθηκε αισθητά το ποσοστό όσων έγραψαν από 15 έως 20 σε 14,24%, ενώ το αντίστοιχο του 2011 ήταν 36,64%.
* Στα Γερμανικά έχουμε και πάλι μείωση του ποσοστού στην ίδια κλιμάκωση (15 -20), δηλαδή 25,3% για το 2012 από 33,95% για το 2011.
* Στα Ιταλικά παρατηρείται φέτος αύξηση των αντίστοιχων ποσοστών: 64,60% για το 2012 από 52,31% για το 2011, στην κλίμακα 15-20.
* Στα Ισπανικά σημειώνεται πτώση ποσοστού σε 66,66% για το 2012 από 75,65% για το 2011 στην ίδια κλίμακα.
* Στην Αρμονία σημειώνεται πτώση ποσοστού σε 9,02% για το 2012 από 15,26% για το 2011 στην κλίμακα 15-20.
* Τέλος, στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων σημειώνεται επίσης πτώση ποσοστού σε 28,13% από 36,56% για το 2011, στην ίδια κλίμακα.

Το διαβάσαμε στο newsit.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

23 τα γράμματα της Αλφαβήτου σύμφωνα με βιβλία του Δημοτικού!

Τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας είναι πέντε και τα σύμφωνα 18! Σύμφωνα με καταγγελία του συλλόγου δασκάλων Ανατολικής Αττικής αυτό ακριβώς θα μάθει όποιος διαβάσει το βιβλίο ''Νέα Ελληνική Γραμματική'' για την Ε' και ΣΤ' δημοτικού.
Εμείς ψάξαμε το βιβλίο της Γραματικής για να... μετρήσουμε φωνήεντα και σύμφωνα και η σελίδα στην οποία αναφέρεται η καταγγελία του συλλόγου δασκάλων Ανατολικής Αττικής, είναι η ακόλουθη:

Σε ισχύ ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός!!!

Σε ισχύ τέθηκε από την Τετάρτη 4 Ιουλίου, ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός, ακριβώς τρεις μήνες μετά τη ψήφισή του όπως όριζε ο Νόμος 4067/2012.
Η εφαρμογή του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού, 27 χρόνια μετά τον Γ.Ο.Κ του 1985, έχει ως στόχο να ακολουθήσει τις τάσεις της εποχής, εναρμονίζοντας την πρακτική με τη λογική του σημερινού τρόπου παραγωγής κτιρίων, ενώ υποστηρίζει με κίνητρα το σχεδιασμό με περιβαλλοντικά κριτήρια και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Οι μελετητές θα λαμβάνουν υπόψη νέες παραμέτρους και ανάγκες, τεχνολογίες και υλικά δόμησης, μέσα σε ένα πλαίσιο ελκυστικό, εύληπτο και οραματικό για την Αρχιτεκτονική, που θα συμβάλλει στον υπεύθυνο σχεδιασμό και την παραγωγή ποιοτικών κτιρίων.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr