ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ο Πάγκαλος στην παραλία

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απαλλαγμένος από τα βάρη και τα άγχη της ενασχόλησης με την πολιτική από την πρώτη γραμμή της «μάχης», έκανε μίνι διακοπές το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε πολυτελές, μάλιστα, θέρετρο.
Ο κ. Πάγκαλος απόλαυσε ένα… ταπεινό διήμερο μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα Χριστοφάκη και τα δίδυμα παιδιά τους στο πολυτελέστατο θέρετρο Grand Resort στο Λαγονήσι.
Αγαπημένες του ασχολίες; Το διάβασμα εφημερίδων και το κολύμπι στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, εκεί όπου η σύζυγός του φωτογράφιζε μετά μανίας τα παιδιάς τους με το τελευταίας τεχνολογίας iPad.
Η παρέα του μάλιστα μεγάλωσε στη συνέχεια αφού στο χώρα έφτασαν και οικογενειακοί φίλοι του κ. Πάγκαλου με τα παιδιά και τις… νταντάδες τους.




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κυρά Μέρκελ να μας πληρώσεις τα καύσιμα!!!

Ο τίτλος φυσικά και είναι χιουμοριστικός. 
Σε ανάλογη περίπτωση βέβαια πιθανόν, κάποια π.χ Bild ή Focus, να έκαναν πρωτοσέλιδο, χρηματικές απαιτήσεις της γερμανίας προς την Ελλάδα.
Για αυτούς, δεν έχει σημασία και αξία η ανθρώπινη ζωή-ύπαρξη, αλλά μόνον οι αριθμοί και η… “οικονομία”.
Σαρανταεξάχρονο Γερμανό ορειβάτη που τραυματίστηκε στον Όλυμπο μετέφερε το μεσημέρι ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας στο Λιτόχωρο, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το ελικόπτερο απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας για να μεταφέρει τον τραυματία, από το καταφύγιο Αποστολίδη του Ολύμπου, όπου βρισκόταν.


enikos.gr
olympia.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το Sexy Video που η ίδια θέλει να ξεχάσει!

Είναι μια στιγμή καλοκαιρινή. 
Μια τηλεοπτική στιγμή «γεμάτη». 
Δε γίνεται να κάνεις μεσημεριανό και να μη βγάλεις λίγο -ακι έξω…Δε γίνεται…Και ο καθένας ότι έχει...βγάζει.
Βεβαίως η Ελένη δεν έχει τις ποδάρες της Σκορδά ή της Καραβάτου. Τι έχει λοιπόν και το διαφημίζει όποτε τις δοθεί η ευκαιρία; Μα μπροστινή κίνηση. Και το έκανε πρίν αναλάβει τη ζώνη και μάλιστα πολύ άνετα και χαλαρά. Λέτε να το γνώριζε απο τότε ότι θα μεταφερθεί το μεσημέρι και το έστρωνε το…πλάνο;
Τώρα βεβαίως μετά απο πολλούς μήνες όταν η ίδια βλέπει αυτό το video-γιατί έχει εθιστεί με το internet- μετανιώνει. Όπως μετανιώνει και για το πλάνο απο τον γερανό όταν ούσα στα 4 γυμναζόταν με την Πάζιου στο κρεβάτι και ο Μουτσινάς έπαιρνε μάτι. Τότε το πλάνο αυτό είχε συνέπειες. Ναι συνέπειες.
Η κριτική που δέχτηκε η παρουσιάστρια οδήγησε τους ιθύνοντες στο ν΄απομακρύνουν μετά απο λίγο καιρό για να μην καρφωθούν βεβαίως την γυμνάστρια… λες και έφταιγε εκείνη αλλά και τον τότε σκηνοθέτη της Μεγακλή Βιντιάδη. Άλλα αυτά θα σας τα γράψω τις επόμενες μέρες… Προς το παρόν δείτε το απόσπασμα που θέλει η ίδια να ξεχάσει… Λες και δε το ήθελε καθόλου το κορίτσι μας το δροσερό…

Ο μάστορας του γιογιό!!! (video)

Μάθε τέχνη έλεγαν οι παλιοί…
Δείτε τι κάνει το παλικάρι …

Στη Football League η Νίκη Βόλου

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή για τη Νίκη Βόλου, καθώς, μετά από πέντε χρόνια στην τρίτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία, πανηγύρισε την επιστροφή της στη Football League.
Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Football League 2, πήρε το βαθμό που χρειαζόταν (0-0) στην έδρα του Οικονόμου, κι έτσι προβιβάστηκε, έπειτα από τη σεζόν 2006-07 (υποβιβάστηκε στην Γ' Εθνική).
Κίτρινες: Στουρνάρας, Μκρτσιάν, Ριζογιάννης - Μπαλής, Γκαραγκούνης, Λέβναϊτς, Οικονόμου, Τσιανάκας, Κέρι
Κόκκινες: 70' Λέβναϊτς
Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Δεληζήσης, Χολέβας, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Παπατζίκος (67' Kυριακίδης), Παυλίδης, Λαζαρίδης (82' Μκρτσιάν), Πουλάκος (74' Λουκίνας).
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Γκαραγκούνης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λέβναϊτς, Μπαλής, Καράμπελας (58' Βούλγαρης), Κουλτσιάκης, Νικούλης, Μπανούσης (83' Κέρι).
Η βαθμολογία
(σε 6 αγώνες)
1. Νίκη Βόλου 13
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 12
3. Πανηλειακός 5
4. Ζάκυνθος 5


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τερματοφύλακας ανέβασε γυμνή φωτό της γυναίκας του στο Twitter

Δεν υπερασπίστηκε την οικογενειακή του εστία!
Ρεζίλι και μάλιστα παγκοσμίως έγινε η σύζυγος του Σαντιάγκο Κανιθάρες, εξαιτίας ενός λάθους του πρώην διεθνούς ισπανού τερματοφύλακα.
Ο Κανιθάρες θέλησε να απαθανατίσει με το κινητό του τηλέφωνο τη συζυγό του, την ώρα που έβγαινε γυμνή από το μπάνιο. Έβγαλε τη φωτογραφία για «ιδιωτική» χρήση, αλλά υπολόγιζε χωρίς την τεχνολογία: η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό του Κανιθάρες στο Twitter.
Έτσι, οι followers του τερματοφύλακα είχαν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στα κάλλη της κυρίας Κανιθάρες!
Η φωτογραφία έγινε αμέσως trending topic και πολύ γρήγορα ο Κανιθάρες κατάλαβε το λάθος του και την έσβησε. Για κακή του τύχη, όμως, κάποιοι είχαν προλάβει να την αποθηκεύσουν.

Καραμανλής για Τσίπρα: «Εγώ τον πάω. Έχει κάτι το φρέσκο»

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μίλησε για την νέα κυβέρνηση, την παραμονή της χώρας στο ευρώ αλλά και για το πως βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Κώστας Καραμανλής σχολιάζοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, λέει πως «εγώ τον πάω. Έχει κάτι το φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό. Αν όμως κέρδιζε, θα ήμασταν σήμερα εκτός Ευρώπης».
Στη συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός, προειδοποίησε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της νέας κυβέρνησης, λέγοντας συγκεκριμένα πως «η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει καθόλου χρόνο. Είναι άδικο γι΄αυτή».
Πόσο χρόνο έχει; «το πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο», εξηγώντας πως «επειδή τα δημοσιονομικά δεν είναι δυνατό να πιαστούν, η κυβέρνηση πρέπει να κάνει το πολύ 4-5 ιδιωτικοποιήσεις, ώστε να στείλει μήνυμα στο εξωτερικό ότι είναι αποφασισμένη και ότι θ΄αλλάξει το κλίμα. Και όλ΄αυτά μέχρι τη ΔΕΘ. Και ίσως πολύ λέω».
Ξεκαθαρίζει ακόμα, πως «η Ελλάδα πρέπει να μείνει γαντζωμένη στη βάρκα πάση θυσία, ώσπου να βρεθεί ευρωπαϊκή λύση. Διαφορετικά οι εξελίξεις θα είναι τραγικές».
Τέλος, όταν τον ρωτούν αν θα κάνει και μετεκλογικά παρεμβάσεις, απαντά όλο νόημα:
«Τι άλλο να πω; ο,τι είχα να πω, το είπα προεκλογικά! Τώρα γυρίζω στη… σπηλιά μου!».

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο Γουέμπερ "Άγγλος" στο ραντεβού του Silverstone!

Τη δεύτερη εφετινή νίκη του στη Formula 1 σημείωσε σήμερα ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος είδε πρώτος την καρό σημαία στο γκραν πρι της Βρετανίας, που διεξήχθη στο Silverstone και είναι ο ένατος αγώνας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1.
Ο οδηγός της Red Bull άφησε πίσω του τον Φερνάντο Αλόνσο (Φεράρι), ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο έτερος «πιλότος» της Red Bull και -κάτοχος του τίτλου των οδηγών- Σεμπάστιαν Φέτελ.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Αυστραλός, ο οποίος είχε επικρατήσει και στο γκραν πρι του Μονακό, μείωσε στους 13 βαθμούς τη διαφορά του από τον Αλόνσο στην κατάταξη των οδηγών, την ώρα που ο Ισπανός παραμένει στην κορυφή.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δήλωση-σοκ Χριστόφια: «Δεν θέλουμε τους Έλληνες στην Κύπρο» (video)

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση-σοκ του Δημήτρη Χριστόφια για τους Έλληνες στην πρώτη του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο.
Αμφιλεγόμενη δήλωση του Προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, στην πρώτη του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, αφ’ ότου ανέλαβε η Κύπρος την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τους Έλληνες.
Σε ομιλία που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Χριστόφιας στο Ευρωκοινοβούλιο έκανε κάποιες περίεργες αναφορές. Συγκεκριμένα ανέφερε «να φύγουν οι αδερφοί μας οι Έλληνες από την Κύπρο» και όλο αυτό γιατί;
Για να εκπληρωθεί το όραμα που έχει ο ίδιος, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως διεθνιστής κομμουνιστής, δηλαδή μια πολυπολιτισμική Κύπρο.
Αλήθεια, κύριε πρόεδρε, υπερασπιστή της πολυπολυτισμικότητας, γιατί οι Ρώσοι δε σας έδωσαν δάνεια; Ούτε οι κινέζοι! Και προσφύγατε τελικά στο ΔΝΤ! Στο ΔΝΤ βρήκατε τα αδέλφια σας τους Κομμουνιστές;
Δείτε το βίντεο με τη δήλωση-σοκ του Δημήτρη Χριστόφια για τους Έλληνες:

Πρόστιμο σε οδηγό γιατί χάζευε τα "προσόντα" περαστικής.

Ένα πρόστιμο εξήντα λιρών λίρες στοίχισε ο θαυμασμός των "προσόντων" ελκυστικής περαστικής στον 26χρονο Doug Maclean.
Το "καρφωμένο" βλέμμα του καταγράφηκε από τις κάμερες της αστυνομίας και έτσι οι αρχές του επέβαλαν το συγκεκριμένο πρόστιμο, με την κατηγορία πως οδηγούσε απρόσεκτα.
"Η πίσω όψη της κοπέλας ήταν όμορφη και ήθελα να δω αν και το πρόσωπό της ήταν τόσο όμορφο όσο η σιλουέτα της", σημείωσε, τονίζοντας πως κάθε άντρας στον πλανήτη θα έκανε το ίδιο.
Μάλιστα παραδέχτηκε πως τα φωτογραφικά στοιχεία απεικονίζουν τον ίδιο να χαζεύει την κοπέλα, σημειώνοντας ωστόσο πως είχε τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου.
"Οι αστυνομικοί μου είπαν πως η οδηγική συμπεριφορά μου ήταν απρόσεκτη και ότι θα έπρεπε να πληρώσω ένα πρόστιμο και να παρακολουθήσω μαθήματα οδηγικής ευαισθητοποίησης", σημείωσε.
Μπορεί, όπως σημείωσε, η κοπέλα να ήταν εντυπωσιακή, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν άξιζε να πάρει πρόστιμο 60 λιρών.
Μάλιστα αναφέρει πως όταν οι αστυνομικοί έγραφαν το πρόστιμο, ένας εκ των δύο παραδέχτηκε πως "χάζεψε" τα προσόντα της.
"Κοίταξες και εσύ τα "προσόντα" της, εγώ γιατί δεν μπορώ" είπε τότε στον αστυνομικό για να λάβει από τον συνάδελφό του την απάντηση πως εκείνος δεν οδηγούσε.


dtsiaouss
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Eχασε η εθνική ομάδα πόλο από την Ισπανία

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών ηττήθηκε από το αντίστοιχο συγκρότημα της Ισπανίας με 9-5, στον τελευταίο αγώνα του στο πλαίσιο του τετραεθνούς τουρνουά, στο Πορτουγκαλέτε.




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κίνδυνοι απο την κατάκλυση περιοχών λόγω δημιουργίας της Τεχνητής Λίμνης του Ιλαρίωνα στους Νομούς Κοζάνης και Γρεβενών

Φέρεται σε γνώση των Αρχών και του κοινού, και ιδιαίτερα των κατοίκων των χωριών και των οικισμών που βρίσκονται στην περιοχή του ΥΗΕ Ιλαρίωνα, επι του ποταμού Αλιάκμονα, ότι απο σήμερα Δευτέρα 9-7-2012, και στο εξής θα πρέπει να θεωρείται ότι είναι υπό δημιουργία η τεχνητή λίμνη του ΥΗΕ Ιλαρίωνα, καθόσον η ΔΕΗ υπο τις κατάλληλες συνθήκες, θα προχωρήσει στην έμφραξη της Σήραγγας Εκτροπής. Η τεχνητή λίμνη, η οποία θα καλύψει την περιοχή ανάντι του Φράγματος, θα δημιουργηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ παράλληλα θα καλύπτει και ανάγκες ύδρευσης και άρδευσης στην ευρύτερη περιοχή του Εργου, καθώς και περιβαλλοντικές ανάγκες.
Από την ως άνω λοιπόν ημερομηνία 9-7-2012 οι κάτοικοι των γύρω χωριών και οικισμών και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και όσοι διέρχονται ή πλησιάζουν στην περιοχή που θα κατακλυσθεί πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα εξής:

Ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Γρεβενών- Δηλώσεις Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σκοπό να διευκολύνει του δημότες του να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο Δήμο, και σε εφαρμογή πρόσφατων σχετικών διατάξεων, ο Δήμος Γρεβενών δίνει τη δυνατότητα στους οφειλέτες του να ρυθμίζουν και να εξοφλούν τις οφειλές τους σε δόσεις και με σημαντική (έως 100%) έκπτωση των προσαυξήσεων.
Δείτε το Βίντεο με τις Δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών.

Πρωτιά ...χωρίς μετάλλια!!!

Στα Γρεβενά βρέθηκε η περσινή πρωταθλήτρια στο έπταθλο γυναικών Έφη Κολοκυθά επιστρέφοντας από το Διεθνές μίτιγκ στίβου (Τοφάλεια) που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα και κατέλαβε την 1η θέση στα 100μ. πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με 12:08 και τη 2η θέση στο μήκος με 6,21.
Κατά την παραμονή της στην πόλη μας, συναντήθηκε με την συναθλήτριά της...στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας , την γρεβενιώτισσα Χάιδο Καρανίκα και τον προπονητή της Θωμά Πάντο .
Το grevenasports.com τους εντόπισε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης και...αυτό που έμεινε από την συζήτηση που είχαμε μαζί τους ήταν ότι οι διοργανωτές των αγώνων στην Πάτρα δεν είχαν μετάλλια για την απονομή λόγω της οικονομικής κρίσης.


grevenasports.com - Λουκάς Νίκου
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απίστευτο! Έβρεξε βατράχια στην Επίδαυρο!

Βατράχια γέμισε το θέατρο της Επιδαύρου εχθές το βράδυ, κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης, Οιδίπους Τύραννος, με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.
Τα βατράχια έκαναν εξόρμηση στις θέσεις των θεατών και στην σκηνή, με αποτέλεσμα να διακοπή η παράσταση, ενώ ο κόσμος ήταν αναστατωμένος και χρειάστηκε να ανάψουν οι προβολείς για να τραπούν σε φυγή οι εκατοντάδες τετράποδοι λαθραίοι θεατές.




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πυρσός Γρεβενών: Στη διοίκηση ο Δήμαρχος!

Με μία σημαντική είδηση ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης στον Πυρσό Γρεβενών. 
Το διοικητικό συμβούλιο παρέμεινε αναλλοίωτο, ωστόσο το σπουδαίο είναι ότι σε αυτό προστέθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης.
Είναι μάλλον περιττό να αναφερθεί πως με τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο σύλλογος ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό και έχει κάθε λόγο να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Στόχος του πρώτου δημότη των Γρεβενών είναι.. να ενώσει όλους τους συλλόγους μπάσκετ, βόλει, στίβου, κολύμβησης υπό τη σκέπη του Πυρσού, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σωματείο με πολλούς αθλητές.
Το επόμενο δεκαήμερο θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την κατάληξη που θα έχουν οι συζητήσεις. Από εκεί και πέρα, ήδη η διοίκηση έχει έρθει σε επαφή και σχεδόν έχει κλείσει παλιό προπονητή με επιτυχημένη θητεία στην ομάδα, του οποίου το όνομα... παίζει για πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες.


grevenasports.com - Λουκάς Νίκου
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

“20 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Τρίτση”

“20 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Τρίτση” είναι το θέμα της εκδήλωσης αφιερωμένης στον οραματιστή πολιτικό, που πραγματοποιείται απόψε στις 8 μ.μ. στον πεζόδρομο της οδού Μητιάτη, στο Μέτς, μπροστά απο παλαιότερη κατοικία του πρώην δημάρχου Αθηναίων.
Για το οξυδερκές πολιτικό έργο του και τις καινοτόμες ιδέες του, που κάλυπταν όλο το φάσμα της κρατικής και αυτοδιοικητικής λειτουργίας και εξακολουθούν να είναι επίκαιρες και να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημόσιας διαβούλευσης 20 χρόνια μετά τον θάνατό του, θα μιλήσει ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Καλαμάτας και πρώην υπουργός Σταύρος Μπένος, ο πρώην δήμαρχος Κερατέας Σταύρος ιατρού και ο σύμβουλος του Αντώνη Τρίτση Αλέξανδρος Πανταζής.
Η εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία του Εξωραϊστικού Συλλόγου “ο Αρδηττός” και του Ιδρύματος “Αντώνης Τρλίτσης”.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στρατιωτικός πέθανε από τσίμπημα μέλισσας!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μάστρο Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου ο αναπάντεχος θάνατος ενός 49χρονου στρατιωτικού μετά από τσίμπημα μέλισσας.
To τραγικό περιστατικό έγινε χθες.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκες το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Oι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως ο θάνατος επήλθε από αλλεργικό σοκ.
Η κηδεία του γίνεται σήμερα.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το νέο "εγέρθητι" της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή και η αποχώρηση! (videos)

Η χθεσινή συνεδρίαση της βουλής δεν ήταν μια συνεδρίαση σαν όλες τις άλλες.
Αλλά, όπως όλα δείχνουν, ούτε κι οι επόμενες θα θυμίζουν όσα ξέραμε.
Τώρα πια, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ δεν είναι "εχθροί". Είναι σύμμαχοι. Είδαμε τους βουλευτές και τους υπουργούς της ΝΔ να χειροκροτούν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, σύμφωνα με αναλυτικό φωτορεπορταζ από το newsit.gr
Αλλά έχουμε νέο ντέρμπι: ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή βρίσκονται στα χαρακώματα.
Όταν ο γγ της Χρυσής Αυγής ανέβαινε στο βήμα για την ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις, δυο πράγματα ακούστηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας το παράγγελμα του Ηλία Κασιδιάρη και οι βουλευτές της αριστεράς που έφευγαν
Το... "εγέρθητι" του Ηλία Κασιδιάρη προς τους βουλευτές του κόμματος, ήταν για να σταθούν όρθιοι μέχρι ο αρχηγός τους να φτάσει στο βήμα.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ (μόνο ο Φώτης Κουβέλης έμεινε στην αίθουσα) σηκώθηκαν να φύγουν. 
Η... μάχη άρχισε...

Νεκρή 44χρονη σε τροχαίο στην Πτολεμαϊδα!

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο έρχεται να προστεθεί στο βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο με θύμα μια γυναίκα μόλις 44 ετών.
Νωρίς το πρωί (γύρω στις 7:30) το αυτοκίνητο (της φωτογραφίας) εξετράπη της πορείας του λίγο έξω από την βορειοδυτική είσοδος της Πτολεμαΐδας στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού προς Γαλάτεια. από την ανατροπή του αυτοκινήτου που ακολούθησε της εκτροπής από το δρόμο εκτός από θανάσιμα τραυματισμένη 44χρονη τραυματίστηκε επίσης και ο οδηγός του οχήματος.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο όπου δυστυχώς για τη γυναίκα ήταν πια αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


eordaia.org
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δίδασκε στο ΤΕΙ Πάτρας για 27 χρόνια με …άκυρο διορισμό!

Καθηγητής του ΤΕΙ Πάτρας ενώ έπρεπε να απολυθεί με τελεσίδικη δικαστική απόφαση… από το 1985, εξακολουθούσε μέχρι πρόσφατα και δίδασκε (αποκομίζοντας την ανάλογη αποζημίωση)!
Ακούγεται απίστευτο, κι όμως είναι αληθινό! Μάλιστα ο καθηγητής παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η υφυπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Πικραμμένου Φρ. Κιάου υπέγραψε απόφαση με την οποία ανακαλείται η από το 1981 απόφαση, με την οποία διορίσθηκε, με διετή δοκιμαστική υπηρεσία, ο συγκεκριμένος καθηγητής σε κενή οργανική θέση Καθηγητή στο ΤΕΙ Πάτρας, σε συμμόρφωση προς τη με αριθμ. 3962/1985 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (η οποία ακύρωσε τον διορισμό του).

Ποιος βουλευτής κυκλοφορεί στη Βουλή με γαρίφαλο στο πέτο;

Ο ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απο την πρώτη στιγμή που πέρασε το κατώφλι της Βουλής κυκλοφορεί με το… άνθος πάνω του, με αποτέλεσμα να μην τον αποκαλούν με το όνομά του, αλλά με τον χαρακτηρισμό «ο άνθρωπος με το γαρίφαλο»!
Ο λόγος για τον Γιώργο Πάντζα που πλέον τα γαρίφαλα έχουν γίνει απαραίτητο αξεσουάρ στο πέτο του σακακιού του!

Σούπερ ανέκδοτο... με την κυρία που τους έπαιρνε όλους!!!

Πάει ένα ανδρόγυνο στο γιατρό. Παίρνει το λόγο η γυναίκα και λέει:
Γυναίκα: Γιατρέ μου έχουμε ένα πρόβλημα…
Γιατρός: Τι πρόβλημα;
Γυναίκα: Ξέρετε, εγώ κι ο άνδρας μου είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια. Όταν ξυπνήσουμε το πρωί, του ορμάω, τον βάζω κάτω και κάνουμε έρωτα…
Γιατρός: Δεν...
βλέπω πού είναι το πρόβλημα. Βέβαια, λίγα παλιά ζευγάρια διατηρούν τόσο έντονη σεξουαλική ζωή, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το ανησυχητικό.
Γυναίκα: Δεν τελείωσα γιατρέ μου. Όταν ο άνδρας μου επιστρέψει από τη δουλειά για μεσημεριανό, πριν φάμε του ορμάω, τον βάζω κάτω και του κάνω έρωτα.
Γιατρός: Με εκπλήσσει η έντονη σεξουαλική σας δραστηριότητα, ωστόσο σίγουρα δεν ανησυχώ…

Γνωρίζετε την ΑΞΙΑ της Ελλάδας; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε...

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο...
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί....(450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.


2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.


3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.


4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.


5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου.


6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.


7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.


8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.


9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.


10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!


11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.


Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 ΔΙΣ;


tro-ma-ktiko
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πωλητήρια σε βίλες βάζουν οι Έλληνες επώνυμοι!!!

Πωλητήρια σε βίλες και νεοκλασσικά επωνύμων έβαλε η κρίση, μιας και η εγχώρια showbiz δεν «βγαίνει» οικονομικά ώστε να τα συντηρήσει.
Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά τους εγχώριους celebrities, που αναγκάζονται να πουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους, μιας και δεν μπορούν να τη συντηρήσουν.

Νταλίκα χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω σε αντλίες βενζινάδικου (video)

Μία νταλίκα εξετράπη της πορείας της και κατέληξε πάνω στις αντλίες πρατηρίου καυσίμων στην πόλη Άκρον του Οχάιο.
Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανένα όχημα ούτε υπάλληλος στις αντλίες και έτσι δεν σημειώθηκε πυρκαγιά από το ατύχημα. Έντρομοι οι πελάτες και οι υπάλληλοι κατάφεραν να βγάλουν μία γυναίκα, που μάλλον ήταν η οδηγός, καθώς και έναν άνδρα από την καμπίνα της νταλίκας, όλοι καλά στην υγεία τους.
Οι αστυνομικοί είπαν πως μάλλον έσπασαν τα φρένα της νταλίκας.

Κρατούμενος το 'σκασε από το παράθυρο

Δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά την απόδραση κρατούμενου από το τμήμα συνοριακής φύλαξης Διδυμοτείχου.
Σύμφωνα με το thrakinea.gr, ο νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν για διακίνηση μεταναστών, ξεκόλλησε μία από τις σιδερένιες βέργες του παράθυρου, βγήκε στο προαύλιο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, όπως και κατά έξι αστυνομικών. Πρόκειται για δύο αξιωματικούς υπηρεσίας, δύο φρουρούς κρατητηρίων και δύο σκοπούς του τμήματος.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΣΟΚ: Βουλευτής 72 ετών, παντρεύτηκε τον 42χρονο αγαπημένο του!

Ο Μπάρνεϊ Φρανκ, μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου τον επί χρόνια σύντροφό του, γράφει η εφημερίδα Boston Globe.
Οι δύο άντρες ενώθηκαν ενώπιον του νόμου από τον κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Ντιβάλ Πάτρικ, παρουσία 300 φίλων και μελών των οικογενειών τους.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Τζον Κέρι, πρώην υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών και η Νάνσι Πελόζι επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Ο Φρανκ, 72 ετών, που εκλέγεται από το 1981 είναι ένας από τους πρώτους αμερικανούς πολιτικούς που παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Ο σύζυγός του πλέον, Τζίμ Ρέντι είναι 42 χρόνων, επιχειρηματίας από το Μέιν.

Καύσωνας! Την Τετάρτη στους 41 βαθμούς το θερμόμετρο!!!

Δεύτερη μέρα κατά σειρά πλήττει ο καύσωνας τη χώρα, με το φαινόμενο να κορυφώνεται στα μέσα της εβδομάδας, καθώς το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει την Τετάρτη τους 41 βαθμούς με την ατμόσφαιρα να είναι πολύ αποπνικτική!
Οχυρωθείτε λοιπόν από τη ζέστη, μιας και οι προηγούμενες μέρες προβλέπονται δύσκολες!
Όσοι πάτε ή είστε ήδη στις παραλίες καλά κάνατε, γιατί ο υδράργυρος θα δείξει 38 βαθμούς και η ζέστη θα είναι έντονη.
Σε όλη την Ελλάδα, περιμένουμε ηλιοφάνεια με νεφώσεις, ενώ θα έχουμε και τοπικές καταιγίδες το μεσημέρι, στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Κεντρικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Ένα κοριτσάκι από την Πάτρα χρειάζεται τη βοήθειά μας!!!

Το πιο σκληρό της πρόσωπο δείχνει η μοίρα σε ένα αγγελούδι από την Πάτρα, το οποίο δίνει καθημερινά σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η γλυκιά Δαυιδούλα είναι μόλις πέντε ετών, αλλά από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής της μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία για να αντιμετωπίσει τη σπάνια ασθένεια που δεν την αφήνει να χαρεί τα παιδικά της χρόνια.
Το κοριτσάκι ενώ ήταν μόλις πέντε μηνών εμφάνισε έναν μεγάλο όγκο στο κεφάλι. Αρχικά, οι γιατροί που διέγνωσαν το πρόβλημα ενημέρωσαν τους γονείς της ότι η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Είχαν να αντιμετωπίσουν μια σπάνια μορφή καλοήθους όγκου που προσβάλλει κυρίως νεογνά. Τους είπαν να προετοιμαστούν για το μοιραίο.
Ο Αντώνης Σταυράκης και η σύζυγός του όμως δεν το έβαλαν κάτω. Τα λαμπερά ματάκια της κόρης τους τούς έδιναν ελπίδα. «Την πήγαμε για εξετάσεις στην Αθήνα και στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, όπου ένας εξαίρετος γιατρός υπερέβη πραγματικά τις δυνάμεις του και με περίσσιο θάρρος ανέλαβε να τη χειρουργήσει» ανέφερε στην «Espresso της Κυριακής» ο πατέρας και πρόσθεσε:

Απειλεί με μπλακ άουτ τo DNS τη Δευτέρα χιλιάδες ηλ.υπολογιστές!!!

Περίπου 360.000 υπολογιστές Windows σε όλο τον κόσμο κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο την Δευτέρα 9 Ιουλίου λόγω μόλυνσης με το κακόβουλο λογισμικό DNS Changer, προειδοποιεί ξανά το FBI.
Για πολλούς μήνες, τα μολυσμένα συστήματα χρησιμοποιούνταν από απατεώνες του Διαδικτύου προκειμένου να βομβαρδίζουν τους χρήστες με παράνομες διαφημίσεις, μέχρι που η σπείρα εξαρθρώθηκε τον Νοέμβριο του 2011.
Το πρόβλημα είναι ότι τα μολυσμένα PC επικοινωνούν με διακομιστές που είχαν στήσει οι χάκερ προκειμένου να συνδεθούν σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο. Το FBI έθεσε εκτός λειτουργίας αυτούς τους διακομιστές και τους αντικατέστησε με «καθαρούς» σέρβερ, οι οποίοι επιτρέπουν στα μολυσμένα συστήματα να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

Πανελλήνιο ρεκόρ από την Αθηνά Κοΐνη στα Τοφάλεια

Η πιο εντυπωσιακή παρουσία στα φετινά Τοφάλεια στίβου που έγιναν το Σάββατο στην Πάτρα, ήταν αυτή της Αθηνάς Κοϊνη.
Η πρωταθλήτρια των 3.000 μέτρων σημείωσε το δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ μέσα στη χρονιά στην απόσταση, τερματίζοντας σε χρόνο 9.15.89 και άφησε στην ιστορία το 9.33.04 της Παρασκευής Γρατσάνη. Έτσι, η 20χρνη έγινε η έκτη καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών.
Σπουδαία εμφάνιση και νέο ατομικό ρεκόρ και από την Αναστασία Καρακατσάνη, που πήρε τη δεύτερη θέση με 9.20.94, επίδοση που επίσης είναι κάτω από το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ Νέων, αλλά και η όγδοη επίδοση όλων των εποχών στις γυναίκες.

Η συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου και η πεθερά του μιλούν και αποκαλύπτουν στο Έθνος της Κυριακής (video)

Μετά από τρίμηνη παραμονή στις φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο Έθνος της Κυριακής μιλώντας για όλους και για όλα, για τις κατηγορίες που του αποδίδουν, το ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τη σύζυγό του αλλά και για τα δύο μεγάλα κόμματα.
Στη συνέντευξη, ο κ. Τσοχατζόπουλος τονίζει ότι δε θεωρεί τον εαυτό του ως τον μοναδικό ένοχο και δεν αποδέχεται την κατηγορία που του αποδίδουν για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κάνοντας μάλιστα λόγο για στημένη πολιτική δίωξη.
Μιλά για μίζες 62 εκατ. ευρώ που η γερμανική Δικαιοσύνη διαπίστωσε ότι δόθηκαν για την Ελλάδα για τα υποβρύχια και ισχυρίζεται ότι ο ίδιος «δεν πήρε ούτε ένα ευρώ»!

Τι συμβαίνει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Άχενκιρχ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού στο Άχενκιρχ της Αυστρίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει την Κυριακή πρωινό ραντεβού στο προπονητικό κέντρο της περιοχής, με το πρόγραμμα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να περιλαμβάνει μία προπόνηση και το απόγευμα ξεκούραση.
Η προπόνηση των Πειραιωτών είχε προγραμματισμένη να αρχίσει στις 10:30 (9:30 τοπική ώρα) και θα είναι η τρίτη για τους ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού επί αυστριακού εδάφους.
Ο 38χρονος κόουτς στο πρόγραμμα του Σαββάτου ανέβασε την ένταση, ενώ για μία ακόμα φορά, αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος ήταν το παιχνίδι με την μπάλα.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr