ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ ΣΟΚΑΡΕ η εμφάνισή της στην παραλία!!!

Έχει αφήσει το δικό της στίγμα στις πασαρέλες ανά τον κόσμο, αφού είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα που έλαβαν τον χαρακτηρισμό “τοπ μόντελ”.
Ο χρόνος όμως μπορεί να είναι αμείλικτος, ακόμα και για τα τοπ μόντελ… Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν σε παραλία στο Μαλιμπού και οι φωτογραφίες σχολιάζονται στις απανταχού luifestyle στήλες, όχι με τον καλύτερο τρόπο.
Η πάλαι ποτέ ιέρεια της μόδας και Τζάνις Ντίκινσον (Janice Dickinson), η ετοιμόλογη ντίβα της κριτικής επιτροπής που για τέσσερις σεζόν τάραξε τα νερά στο διαγωνισμό America’s Next Top Model, πλησιάζει πλέον τα 60.
Για μια γυναίκα 60 χρονών καλά κρατεί, δεν είναι όμως οποιαδήποτε γυναίκα. Η αψεγάδιαστη εικόνα της έχει αποτυπωθεί στις μνήμες των θαυμαστών της και των μίντια που την προβάλουν τόσα χρόνια.
Το αρετουσάριστο κορμί της είναι λογικό πλέον να σοκάρει.

ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Ασυγκράτητος στη θάλασσα με το κορίτσι του

Ουπς… Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, μόνο με το μαγιό του και σε τέτοιο βαθμό… αναστάτωσης, που βγάζει μάτι!
Οι παπαράτσι τσάκωσαν τον Γερμανό διεθνή να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ίμπιζα μαζί με το κορίτσι του.
Λεπτομέρειες για το αμόρε του μεσοεπιθετικόυ της Ντόρτμουντ, Μάριο Γκέτσε, δεν γνωρίζουμε.
Εκτός από το προφανές: τον κάνει… τούρμπο!

Απίστευτο βίντεο: 29χρονος περπατάει στο νερό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Όσοι βρίσκονταν στην περιοχή σοκαρίστηκαν με την ικανότητα του 29χρονου άντρα να περπατά στον Τάμεση και να τον διασχίζει με μεγάλη άνεση. Πολλοί είπαν ότι περπατούσε στο ποτάμι σαν άλλος Χριστός, ενώ κάποιοι άλλοι τον αποκάλεσαν “Φτερωτό Ερμή”.
Δείτε το βίντεο:

ΣΕΞΙ ΑΤΥΧΗΜΑ Μήπως ήθελε ένα νούμερο μεγαλύτερο;

Έβαλε το σέξι στενό φόρεμά της και βγήκε θέλοντας να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.
Και η αλήθεια είναι ότι το κατάφερε όχι η ίδια αλλά αυτή η λεπτή ραφή που δεν άντεξε και έκανε ένα "χρατς" που τσακίζει υπολήψεις!
Η κραυγή της ραφής που έσκασε στο πίσω μέρος του φορέματος της σέξι Μαρία Φάουλερ.
Το μοντέλο την πάτησε και αποκαλύφθηκαν τα καλλίγραμα, τουλάχιστον, οπίσθιά της και το κατακόκκινο εσώρουχο που φορούσε.
Πάντως, το φόρεμα σκίστηκε στα δύο με μια ανάσα!

Ο ετερoθαλής αδελφός του Ομπάμα ζει σε παραγκούπολη στην Κένυα!

Συνέντευξη στο Hollywood Reporter και στον σκηνοθέτη της ταινίας «2016: Η Αμερική του Ομπάμα» Ντίνες Ντ' Σόουζα έδωσε
ο ετεροθαλής αδελφός του αμερικανού προέδρου, Τζορτζ, ο οποίος ζει σε μια παραγκούπολη στην Κένυα. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης σχολιάζει πως πρόκειται για τον επαναστάτη της οικογένειας, κάτι σαν το... μαύρο πρόβατο.
Ο 30χρονος Τζορτζ Ομπάμα, είναι ο νεότερος από τα παιδιά που απέκτησε ο πατέρας του Μπαράκ Ομπάμα με τις τέσσερις συζύγους του.
Ο αδελφός του αμερικανού προέδρου έδωσε τη συνέντευξη στον Ντ' Σόοουζα, καθισμένος σε έναν πάγκο σε πάρκο του Ναϊρόμπι, μιλώντας ήρεμα για τον Μπαράκ, τον οποίο δεν φαίνεται να ζηλεύει καθόλου.

Συνελήφθη ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος

Στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου συνελήφθη το μεσημέρι ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, ενώ περιέφραζε ένα οικόπεδο στην οδό Λέσβου, για το οποίο ο δήμος εδώ και χρόνια βρίσκεται σε αντιδικία με την οικογένεια - κληρονόμο του Νάστου.
Σύμφωνα με το star.gr, o δήμαρχος Ηλιούπολης συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου καθώς η οικογένεια κινήθηκε νομικά εναντίον του όταν πήγε να περιφράξει το οικόπεδο.
Μάλιστα, ένταση επικράτησε έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται ο κ. Βαλασόπουλος και όπου έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι της περιοχής για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους. Στο σημείο έχουν φθάσει και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Το ιστορικό της υπόθεσης
Ο Νάστος είχε στην περιούσια του εκτάσεις σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη και Άλιμο. Τη δεκαετία του '80, οι εκτάσεις καταχωρήθηκαν ως δημόσιες και μάλιστα σε αρκετές από αυτές χτίστηκαν σχολεία, νηπιαγωγεία και άλλα.
Εδώ και χρόνια, όμως, έχει ξεκινήσει αντιδικία μεταξύ των κληρονόμων του Νάστου και των τριών δήμων.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σαμαράς: Ο εφιάλτης του καρκίνου & οι ώρες αγωνίας

Η κατάσταση της υγείας της αγαπημένης του φίλης, Μαργαρίτας που δίνει μία πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, έχει επιδεινωθεί και ο Τρύφων βρίσκεσαι στο πλευρό της στο νοσοκομείο. Η γνωριμία τους έγινε πριν από επτά χρόνια και από τότε αυτή η κοπέλα σημάδεψε τη ζωή του.
Τόπος συνάντησής τους -και πάλι- το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Τότε έδινε μάχη για τη ζωή η μητέρα τού διάσημου κομμωτή, Σταυρούλα. Το ενδιαφέρον του Τρύφωνα, που δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό της μητέρας του, τράβηξε από την πρώτη στιγμή το νεαρό κορίτσι, το οποίο νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι. Σύντομα οι δυο τους γνωρίστηκαν και η Μαργαρίτα εκμυστηρεύτηκε τα πάντα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στον καινούργιο φίλο της.

Ανακοίνωσε τον Μάκο η Μόναχο 1860

Παίκτης της Μόναχο 1860 είναι και επίσημα...πλέον ο Γρηγόρης Μάκος, καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του διεθνούς μέσου για τα επόμενα δύο χρόνια.
«Είναι επίσημο. Ο Γρηγόρης Μάκος είναι "λιοντάρι". Ο διεθνής Έλληνας υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Μόναχο 1860 και θα αγωνίζεται με το νούμερο '21 '» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας.
«Ήταν σημαντικό για μένα να γίνει η μεταγραφή στη Γερμανία» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρώην πλέον παίκτης της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στα «λιοντάρια».
Εν συνεχεία μίλησε:
Για την... μετανάστευσή του στη Γερμανία: «Όταν κάποιος αφήνει το σπίτι του, πάντα του λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι του. Αυτό όμως είναι δευτερεύον για μένα, γιατί θέλω να ανέβω επίπεδο γρήγορα».
Για το γερμανικό ποδόσφαιρο: «Είναι η καλύτερη αγορά για ένα ποδοσφαιριστή για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Για τη χώρα μας είναι δώρο για τους ποδοσφαιριστές ότι μπορούν να παίζουν έξω. Οι ομάδες μας έχουν επωφεληθεί τρομερά τα τελευταία χρόνια».
Για την πόλη του Μονάχου: «Η πόλη με εντυπωσίασε πραγματικά, αν και δεν ήταν ο λόγος για τη μεταγραφή μου»
Για την παρουσία του στο Euro 2012: «Ο καθένας σε παρακολουθεί και το ενδιαφέρον των media είναι τεράστιο. Ήταν σαν μία επιπλέον ώθηση στην καριέρα μου».




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σπάνιο έντομο ανακάλυψαν Τσέχοι επιστήμονες στην Πρέβεζα!

Τους Αγίους Αποστόλους της Πρέβεζας επέλεξαν και φέτος για τις καλοκαιρινές διακοπές τους οι Τσέχοι επιστήμονες, φοιτητές και μαθητές οι οποίοι κατασκήνωσαν στην περιοχή, συνδυάζοντας την ξεκούρασή τους με επιστημονικές έρευνες .
Οι Τσέχοι επιστήμονες δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το φυσικό περιβάλλον της χερσονήσου και μάλιστα είναι εκείνοι που ανακάλυψαν ίχνη από παλαιολιθικό οικισμό, το κομμάτι από τον χαυλιόδοντα μαμούθ και άλλα ευρήματα τα οποία φιλοξενούνται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Νεοχωρίου.
Όπως τονίζουν, κάθε φορά που επιστρέφουν στην περιοχή βρίσκουν και κάτι καινούριο, από φυτά και λουλούδια όπως το μοναδικό στην Ελλάδα έντομο που φέρει το όνομα κηροκέφαλη η Πρεβεζάνα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των φετινών ερευνών τους, τα οποία θα ανακοινώσουν σε λίγες μέρες, είναι σχεδόν βέβαιοι ότι εντόπισαν ένα έντομο το οποίο συναντάται μόνο σε περιοχές της Μικράς Ασίας.


newsbomb.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Παραιτήθηκε ο Μηταράκης από περιφερειακός σύμβουλος

Ο Νότης Μηταράκη, παραιτήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής επικαλούμενος αυξημένες υποχρεώσεις, λόγω της ανάληψης των νέων του καθηκόντων στο Υφυπουργείο Ανάπτυξης.
Την θέση του αναλαμβάνει η Περιφερειακή Σύμβουλος, Νότιου Τομέα, του συνδυασμού «Αττική - Νέα Προοπτική», Ειρήνη Βασιλάκη.
«Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να μεταπείσω τον κύριο Μηταράκη και τα άλλα μέλη που παραιτήθηκαν, αλλά στάθηκε αδύνατο», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, εκφράζοντας την έντονη αντίθεση του με την απόφαση του κου Υφυπουργού να αφήσει τα καθήκοντα του.
«Σέβομαι τις αποφάσεις του καθενός, υπενθυμίζω, όμως, ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, δεν διαδραματίζει ρόλο διακοσμητικό, αλλά ουσιαστικό. Οι αποφάσεις του αφορούν 66 Δήμους της Αττικής και αγγίζουν 5 εκατομμύρια πολίτες, με μικρά και μεγάλα προβλήματα» πρόσθεσε ο κος Σγουρός.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η Αθηνά Ωνάση δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος!

Ποια είναι η πραγματική περιουσία της χρυσής κληρονόμου; Είναι πράγματι αμύθητη;
Αργά και σταθερά φαίνεται πως πουλάει η Αθηνά Ωνάση την ακίνητη περιουσία της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΗΜagazino είναι άγνωστο πόση είναι ακριβώς η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η «δισεκατομμυριούχος κληρονόμος» των σκανδαλοθηρικών εντύπων δεν ήταν ποτέ στ' αλήθεια δισεκατομμυριούχος. Η Αθηνά κληρονόμησε τη μητέρα της, δηλαδή την περιουσία που της είχε αφήσει η Τίνα Λιβανού, καθώς και το ήμισυ της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση που της αναλογούσε. Το υπόλοιπο μισό της περιουσίας του Ωνάση ανήκε, όπως είναι γνωστό, στο Ιδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης, ενώ τη διαχείριση και των δύο μεριδίων είχαν αναλάβει οι διαχειριστές του Ιδρύματος, σύμφωνα με την αρχική επιθυμία του Ωνάση και τη μετέπειτα της Χριστίνας, η οποία είχε διεκδικήσει την ξεκάθαρη μοιρασιά (που δεν είχε κάνει εξαρχής ο Ωνάσης).

To Ολυμπιακό χωριό των ξέφρενων πάρτυ και των προφυλακτικών!

Ένα βιβλίο έρχεται να ταράξει το «Ολυμπιακό κλίμα» λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!
Ο Μυστικός Ολυμπιονίκης, «The Secret Olympian», όπως τιτλοφορείται βγάζει στην επιφάνεια τα όσα δεν είδαμε παρασκηνιακά… στους Ολυμπιακούς Αγώνες τόσο στην Αθήνα το 2004, όσο και στο Σίδνεϊ το 2000.
Ο Anon, το ψευδώνυμο του Ολυμπιονίκη και συγγραφέα, ήταν μέλος της Βρετανικής εθνικής ομάδας κωπηλασίας και περιγράφει στο βιβλίο του αναλυτικά τι συνέβαινε όταν οι αθλητές δεν αγωνίζονταν…, αλλά και ότι συνέβαινε στο Ολυμπιακό χωριό.
«Ο τόπος διαμονής των αθλητών ήταν ένα τεράστιο πάρτι όπου, όταν ερχόταν το απόγευμα, όλοι έπιναν, μεθούσαν και έκαναν σεξ μέχρι τα ξημερώματα, ειδικά αν δεν είχαν κάτι να κάνουν την επόμενη ημέρα. Το Χωριό είχε παντού μηχανήματα όπου μοίραζαν δωρεάν προφυλακτικά διά πάσα χρήση», γράφει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.
Μάλιστα, επισημαίνει για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας: «Παρά το γεγονός πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αντιστοιχούσα 13 προφυλακτικά ανά αθλητή, αρκετοί εκ των συναθλητών μου απλώς δεν άντεχαν όλο αυτό το συνεχές πάρτι μέχρι πρωίας κι έφευγαν από το Χωριό, προτιμώντας να πληρώσουν από τη τσέπη τους και να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο εκτός του χώρου, όπου θα είχαν την ησυχία τους».
Βέβαια, εκτός από την κατάρριψη του Ολυμπιακού Ιδεώδους και αφού περιγράφει διεξοδικά τη «μεγάλη γιορτή» των Ολυμπιακών, συνεχίζει για τους αθλητές και τη συμμετοχή τους σ’αυτούς: «Οι περισσότεροι εξ' αυτών βρέθηκαν στο άθλημά τους καθαρά από σπόντα, επειδή δεν ήταν καλοί σε κάποιο άλλο αγώνισμα που είχαν ξεκινήσει όταν ήταν μικροί».


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μια απίστευτη οφθαλμαπάτη που θα σας κάνει να κολλήσετε!

Στο παιχνίδι της οπτικής ψευδαίσθησης έχουμε βρεθεί όλοι πάρα πολλές φορές, «ζαλίζοντας» τα μάτια αλλά και το μυαλό μας με εικόνες που μοιάζουν, για παράδειγμα, ότι κινούνται αλλά το αντίθετο συμβαίνει!

700.000 ευρώ θα πληρώσει ένα κουτάκι Pepsi ο Ροναλντίνιο!!!

Μια γκάφα του Ροναλντίνιο κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την Ατλέτικο Μινέιρο, μπορεί να του στοιχίσει περισσότερα από 700 χιλ. ευρώ. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με γνωστή εταιρία αναψυκτικών, αλλά φωτογραφήθηκε να πίνει από κουτάκι ανταγωνιστικής εταιρίας (pepsi).
Ο Ροναλντίνιο ήταν και παραμένει ένα μεγάλο όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τον γνωρίζουν οι πάντες και τον θαυμάζουν εκατομμύρια φιλάθλων, άσχετα αν τα επιτεύγματά του στο χώρο τα τελευταία χρόνια γίνονται ολοένα και λιγότερα. Ο Ροναλντίνιο εξακολουθεί να είναι ένα πρόσωπο που το αναγνωρίζουν όλοι.

Απίστευτο: Δείτε τα παράξενα της φύσης


Τι άλλο θα δούμε!!!

Δείτε καρπούς ντομάτας σε φυτό πατάτας!!!

Συνέβη σε κτήμα στα Γρεβενά.

Γαλλία: Επεισόδιο ομηρείας σε σχολείο

Ένοπλος κρατά όμηρο ένα γονιό σε γαλλικό σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού, αφού απελευθέρωσε ομάδα παιδιών, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο γονιός είχε έρθει στο σχολείο για να αφήσει το παιδί του στο σχολείο στο Βιρτί-σιρ-Σέν, που λειτουργεί ως παιδική κατασκήνωση τους θερινούς μήνες.
Ανδρες των γαλλικών ειδικών δυνάμεων Raid βρίσκονται επιτόπου για να διαπραγματευτούν με το δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι μεταξύ 30 και 40 ετών και άγνωστος στην αστυνομία. Τα κίνητρα του δεν είναι ξεκάθαρα.
Η αστυνομία εκλήθη περίπου στις 7 το πρωί τοπική ώρα στο σχολείο, όπου βρίσκονταν 5 με 10 παιδιά και τρεις γονείς, σύμφωνα με το γαλλικό ραδιόφωνο. Τα παιδιά απελευθερώθηκαν σύντομα, όπως ανέφερε δημοσιογράφος που βρίσκεται στο σημείο.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

O Γιώργος διαψεύδει ότι έπεσε πάλι από το ποδήλατο

Το δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει νέο ατύχημα με το ποδήλατό του, διέψευσε με επίσημη ανακοίνωση ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Παπανδρέου την ώρα που έκανε ποδήλατο, δεν έστριψε σωστά, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το χέρι του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε το ΚΑΤ με πόνους στο χέρι και γιατροί και νοσοκόμοι έμειναν έκπληκτοι όταν τους είπε ότι είχε άλλο ένα ατύχημα με το ποδήλατο.
Τελικά, έκανε μια ακτινογραφία και αφου διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, επέστρεψε σπίτι του.
Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός έσπευσε και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο να διαψεύσει το σχετικό δημοσίευμα.
Αναλυτικά η απάντηση του κ. Παπανδρέου:
«Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουν πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα σε ΜΜΕ και αφορούν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου.
Όπως, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουν διάφορα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας την τελευταία περίοδο και εκφράζουν την... αγωνία των συντακτών και των εμπνευστών τους, σχετικά με το προσωπικό και πολιτικό μέλλον του Γιώργου Α. Παπανδρέου».
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός είχε πάλι ατύχημα με το ποδήλατο τον Απρίλιο του 2008.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η ισχύς εν τη ενώσει - τα Γρεβενά μας ενώνουν

Συγχωνεύονται ο greveniotis.gr με τα grevenanea.gr
Για να δώσουν στους Γρεβενιώτες μια ποιο έγκυρη ενημέρωση με περισσότερες ειδήσεις, και ρεπορτάζ.
Η συγχώνευση δυο επιχειρήσεων στοχεύει στην οργάνωση μιας συμβιωτικής, ανθρώπινης κοινωνίας, που θα δίνει έμφαση στα ανθρώπινα χαρακτηριστικά της ζωής: φιλία, δημιουργική εργασία, ελεύθερος χρόνος, αλληλεγγύη.
Σε επίπεδο αλληλεγγύης, στα αστικά κέντρα έχουμε μείνει πίσω.
Οι επιχειρηματίες δεν εμφανίζουν συσπείρωση και έχουν ξεχάσει τη «συγχώνευση». Η συγχώνευση είναι η ακατανίκητη διαφήμιση. Και εκατομμύρια να δώσεις για διαφήμιση, η συγχώνευση θα παραμένει εξαιρετικά αποδοτικότερη.
Σε μερικές περιπτώσεις, η συνένωση επιχειρήσεων μπορεί να βοηθήσει σε μια πιο γρήγορη διείσδυση σε μια νέα αγορά.
Νίκος Παγιαλάκης




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Καθαρισμός του ¨Γρεβενίτη"

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλης των Γρεβενών για καθαρισμό του Γρεβενίτη ποταμού, ο οποίος διασχίζει την πόλη των Γρεβενών, παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, αφού ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο κομμάτι από την γέφυρα του ΚΤΕΛ μέχρι τη γέφυρα της Καλαμπάκας.
Μία παρέμβαση σε μία περιοχή η οποία σημαίνει πολλά για την πόλη και τους δημότες και η οποία... τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε «άσχημη εικόνα» ενώ αποτελούσε εστία μόλυνσης και δυσοσμίας.
Το έργο αφορά στον καθαρισμό και στη διάνοιξη της κοίτης του ποταμού καθώς και στην απομάκρυνση των απορριμμάτων, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ειδικά συνεργεία του Δήμου θα ξεκινήσουν εργασίες για να γίνει καθαρισμός της αυτοφυούς βλάστησης αριστερά και δεξιά της κοίτης του ποταμού.

Μίσθωση ιδιωτικού ακινήτου απο το Δήμο Γρεβενών στον Τύρναβο

Ο Δήμος Γρεβενών ανακοινώνει ότι θα προβεί στη μίσθωση ιδιωτικού ακινήτου, ισόγειο οίκημα, εντός της πόλης του Τυρνάβου για την στέγαση των αποκεντρωμένων υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στο Δήμο από την 13-07-2012 μέχρι και 01-08-2012 αίτηση – προσφορά.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο τηλ. 24623-50886 (Σανίδας Γ., Ντανάση Α.)


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

«ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ» (video)

Για την αναγνώριση φυσικού πόρου ως Ιαματικού υποβάλλεται στην αρμόδια Διεύθυνση του ΕΟΤ φάκελος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ΦΕΚ 2215/2009) ως εκ τούτου ο Δήμος Γρεβενών προχωρεί σε προγραμματική σύμβαση με τον σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, με στόχο την αναγνώριση του φυσικού πόρου της Κιβωτού ως Ιαματικού.
Η Προγραμματική σύμβαση περιλαμβάνει ...
την Β΄ και Γ΄ Φάση που είναι αντίστοιχα η Υδρογεωλογική-Υδροχημική μελέτη και Γεωθερμική-μελέτη προστασίας.
Ο Δήμος Γρεβενών, έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες μικροβιολογικές και φυσικοχημικές αναλύσεις με χημικό εργαστήριο του Βόλου, το οποίο έχει έρθει στις ιαματικές πηγές της Κιβωτού και έχει πραγματοποιήσει επί τόπου κάποιες αναλύσεις καθώς και στην συλλογή δειγμάτων για περεταίρω αναλύσεις στο εργαστήριο.
Επίσης έχει προχωρήσει στη συλλογή δειγμάτων τα οποία έχουν αποσταλεί στον Δημόκριτο για να πραγματοποιηθούν οι ραδιολογικές αναλύσεις.

"21 ομάδες στη Football League!

Το blog dikisports του γνωστού δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη γράφει μια πολύ... ενδιαφέρουσα είδηση, σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπορεί να παίξει στην Football League!
Γιάννης Ιωαννίδης και Σοφοκλής Πιλάβιος συμφώνησαν να αυξηθούν σε 21 οι ομάδες της Β΄εθνικής και να μετάσχουν στο πρωτάθλημα οι:

Διάσημη τραγουδίστρια κατέβηκε στο αεροδρόμιο με τα εσώρουχα! (pics)

Ας τη μαζέψει κάποιος!!! 
Όσο περνάει ο καιρός, όμως, από την εμμονή της με τις περίεργες εμφανίσεις, έχει ξεφύγει ξεπερνώντας το όριο που χωρίζει την εκκεντρικότητα με τη γραφικότητα- γελοιότητα.
Ο λόγος για τη Lady Gaga η οποία μετά από 12 ώρες πτήσης, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ένα καλσόν.

Ναι καλά καταλάβατε. Χωρίς παντελόνι αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο η 26χρονη τραγουδίστρια, που φαίνεται πως το jet lag την χτύπησε κατακέφαλα!

Πρωτιά για το Δήμο Γρεβενών σε επίπεδο νομού και Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», ο Δήμος Γρεβενών υπέβαλε σχετικές προτάσεις και πέτυχε τη χρηματοδότηση 5 νέων δομών, πλέον των ήδη χρηματοδοτούμενων 3 (ΚΔΑΠ ΜΕΑ, Βρεφονηπιακό Σταθμό Γρεβενών και Βρεφονηπιακό Σταθμό ΔΔ Ελάτου), σημειώνοντας μοναδική σημαντική πρωτιά σε επίπεδο νομού και Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Η δράση χρηματοδοτεί τις δομές...

ΣΟΚ... Η πεθερά πίσω από τον ομαδικό βιασμό της νύφης της!!!

Η πεθερά έθεσε σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο και όταν η άτυχη κοπέλα κατάλαβε τι συμβαίνει ήταν αργά...
Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 16χρονη από τη Βουλγαρία (διαβάστε την πρόσφατη ανάρτηση που είχαμε για το θέμα), που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, μετά από παγίδα που της έστησε η πεθεράς της...
Σύμφωνα με την αστυνομία, ήδη έχουν συλληφθεί 6 άτομα για την υπόθεση, ενώ αναζητείται ακόμα ένα. Η 16χρονη συζούσε με νεαρό ομοεθνή της στο Ρέθυμνο. Η ανήλικη έψαχνε για δουλειά, καθώς με δυσκολία τα έβγαζαν πέρα. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (07-07-2012), της τηλεφώνησε η πεθερά της και της ζήτησε να ετοιμαστεί, καθώς θα περνούσε μαζί με τον άντρα της και έναν φίλο τους, για να την πάρουν για μια δουλειά, σε ταβέρνα χωριού του Ρεθύμνου.

Οι πρωταθλητές του Euro σε παιδική ηλικία!!!!!

Βρήκα μια καταπληκτική φωτογραφία των πρωταθλητών Ευρώπης του Euro 2012,μια φωτογραφία που δείχνει πως ήταν οι πρωταθλητές, οι άνθρωποι που τα έχουν σαρώσει όλα σε μικρή ηλικία. Μερικοί από αυτούς ήταν μπαλαδόφατσες από μικροί, εκείνο που μου προκαλεί εντύπωση είναι ο Pedro στην φώτο φαίνεται μεγαλύτερος από ότι είναι τώρα!!!!!
Όσο για τον Xavi και τον Iniesta......μικρά - κοντά -διαόλια...
Δείτε την φώτο και θα καταλάβετε...

Όταν ο Θεός έπλασε την γυναίκα...(υπέροχο video!!! Δείτε το)

Ένα πανέμορφο βίντεο για τη γυναίκα.
Το τραγούδι που ακούγεται είναι το "Armand Amar La Genèse" και το απόσπασμα των στίχων ειναι από το βιβλίο "One is not born woman one becomes" της Simone de Beauvoir.
  piperies.gr  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)    Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Asi": Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου

Ο Ιχσάν από τη μια πονάει για την απώλεια του αγροκτήματος και από την άλλη προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να τα ξαναβρεί τον εαυτό του.
Έχοντας επηρεαστεί από τη διάλυση της οικογένειάς της, μοναδική λύση για την Ασί είναι να βρει μια νέα δουλειά και να τους στηρίξει.
Η Ασί αποδέχεται την πρόταση του Τζεμάλ αγά και αποφασίζει να αναλάβει τα χωράφια στα Άδανα. Αυτή η απόφασή της εξοργίζει τον Ντεμίρ.
Δείτε το σημερινό επεισόδιο...

Barcelona - Arsenal under 11 θαυμάστε..!!!! (video)

Δείτε τα φυντάνια της Barcelona και θα καταλάβετε ποια ομάδα θα είναι η Νο1 και τα επόμενα χρόνια,το παιχνίδι είναι σε ένα prossession soccer camp, σε γήπεδα που ούτε ομάδες της Β' εθνικής Ελλάδος της χώρας μας δεν έχουν...
Δείτε όλο το video...

"Μοιραίος Έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου

Ο Μπατού καταφέρνει να προσελκύσει την Εντά στην παγίδα του
Η καταρρακωμένη κοπέλα προκειμένου να βρει το μωρό της ακολουθεί τις οδηγίες που της δίνει η παραμορφωμένη φωνή στο τηλέφωνο και φεύγει από το σπίτι, έχοντας στην κατοχή της κι ένα πιστόλι, με το οποίο φρόντισε φυσικά να...

Αστυνομικός τραβεστί πιάστηκε επ’ αυτοφώρω!!!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση ότι αστυνομικός μεταμφιεζόταν γυναίκα και ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις των πελατών…
Ο αστυνομικός-τραβεστί πιάστηκε επ’ αυτοφώρω, καθώς μετά από πληροφορίες συνάδελφός του έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο.
Ο αστυνομικός «ξηλώθηκε» από την υπηρεσία αλλά δήλωσε αμετανόητος για τις επιθυμίες και τις επιλογές του...




Zougla

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γιατί κόπηκε η διαφήμιση «Ε ρε JUMBO που σας χρειάζεται»

Σε άμεση προσαρμογή της διαφήμισής της θα πρέπει να προχωρήσει η εταιρεία Jumbo με βάση απόφαση τηςΠρωτοβάθμιας Επιτροπής Ελέγχου Επικοινωνίας η οποία είναι αποτέλεσμα προσφυγής της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.
Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Ελέγχου Επικοινωνίας, όπως προβλέπεται από τον Ελληνικό Κώδικα Διαφήμισης – Επικοινωνίας και τον Κανονισμό Λειτουργίας, έλαβε υπόψη της την αίτηση ελέγχου, εξέτασε την υπό έλεγχο επικοινωνία και αξιολόγησε όλα τα στοιχεία που κατατέθηκαν και τα επιχειρήματα που αναπτύχθηκαν κατά τη συνεδρίαση.

'Αγριες διαθέσεις είχε ο αέρας

Τα απίστευτα πόδια της μονοπωλούν πάντα το ενδιαφέρον όταν εκείνη διασχίζει τις...πασαρέλες. 
Ο αέρας είχε άγριες διαθέσεις με αποτέλεσμα να σηκωθεί λίγο το μακρύ φόρεμα που φορούσε και να φανούν τα πόδια της.  

Ο λόγος για την...

Γιατί το καρπούζι είναι αφροδισιακό!!!

Μέσα στην ζέστη του καλοκαιριού είναι ότι πρέπει μία φέτα παγωμένο καρπούζι.
Τον Ιούλιο είναι η καλύτερη περίοδος να απολαύσουμε το ελληνικό καρπούζι. Τρώγεται ωμό και καθαρισμένο από τη φλούδα. Επίσης, χρησιμοποιείται και στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Χτυπημένο στο μπλέντερ δίνει ωραίες γρανίτες.
Το καρπούζι είναι ένα αναρριχητικό φυτό που αγαπά πολύ τη ζέστη. Αναπτύσσεται καλύτερα σε θερμά κλίματα όπου η θερμοκρασία είναι τουλάχιστον μεταξύ 21 και 27 βαθμούς Κελσίου το πρωί και18 με 21 βαθμούς Κελσίου το βράδυ. Η βιβλιογραφία λέει ότι οι Αιγύπτιοι (το 2.500 π.Χ.) μετέφεραν το καρπούζι μαζί τους σαν μια πηγή νερού. Δεν είχαν άδικο γιατί το καρπούζι περιέχει 92%νερό και αποτελεί ένα από τα πιο ενυδατικά τρόφιμα.

Ξανάπεσε από το ποδήλατο ο ΓΑΠ - Αναστάτωση στο ΚΑΤ

Μία νέα περιπέτεια είχε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, όταν κατά τη διάρκεια της καθημερινής του βόλτας με το ποδήλατο είχε ένα ατύχημα.
Ο πρώην πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια του να στρίψει, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στο χέρι του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» ο κ.Παπανδρέου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και έβγαλε ακτινογραφία, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα. Ωστόσο η ακτινογραφία ήταν «καθαρή» και ο πρώην πρωθυπουργός επέστρεψε σπίτι του.
Υπενθυμίζεται πως ο κ.Παπανδρέου είχε ξαναπέσει κατά τη διάρκεια της αγαπημένης δραστηριότητας του, τον Απρίλιο του 2008, όταν είχε μπλεχτεί το χέρι του στην αλυσίδα του ποδηλάτου του.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γκολάρες σκέτη απόλαυση! (videos)


Απολαύστε τα δέκα καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και το θέαμα θα σας αποζημιώσει!
Μια ακόμη εβδομάδα έφυγε και απίθανες γκολάρες ομόρφυναν το θέαμα για τα μάτια μας!
Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω θερινής ραστώνης, εντούτοις αυτό ουδόλως σημαίνει ότι δεν υπάρχει δράση.
Σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη σημειώθηκαν απίθανα γκολ, τα οποία δεν πρέπει να χάσετε.
Το woop.gr, σας προσφέρει με videos τα δέκα καλύτερα και είναι σίγουρο πως θα τα απολαύσετε ένα προς ένα.
Μπορεί τους περισσότερους εξ αυτών να μην τους γνωρίζετε, όμως δεν σημαίνει ότι στερούνται εκτελεστικής δεινότητας.
Θα το διαπιστώσετε, αν καθίσετε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC!
Απολαύστε απίθανα γκολ!

Οι αναγνώστες ρωτούν: Που είναι το πρόγραμμα για τους 90.000 ανέργους κε Υπουργέ;

Στο τέλος Ιουνίου, στο fpress.gr, αναρτήθηκε ένα θέμα με τίτλο «Ερχεται πρόγραμμα για 90.000 ανέργους», καθώς το ενδιαφέρον για τέτοια προγράμματα είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού

Σε ξεχωριστό λογαριασμό της ΔΕΗ το χαράτσι των ακινήτων!

Με ξεχωριστό λογαριασμό της Δ.Ε.Η. (αλλά με τον ίδιο φάκελο) θα αποστέλλεται πλέον το ειδικό τέλος ακινήτων. Στόχος είναι η απεμπλοκή της επιχείρησης από την είσπραξη του χαρατσιού και η άμεση αποστολή των ειδοποιητηρίων προκειμένου να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.
Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το υπουργείο Οικονομικών, το ειδικό τέλος ακινήτων θα πληρωθεί κανονικά και για το 2012, με το οικονομικό επιτελείο να αποφασίζει την αποδέσμευσή του από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά όχι και την απεμπλοκή της Δ.Ε.Η. από τη διαδικασία αποστολής. Ο λόγος που επιλέγεται η Δ.Ε.Η. για την αποστολή του ειδικού τέλους είναι για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Η συγκεκριμένη επιχείρηση διαθέτει αναλυτικά στοιχεία και θα αναλάβει να εκτυπώσει τα ειδοποιητήρια με το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών, το οποίο όμως θα βρίσκεται σε ξεχωριστό έντυπο αλλά μέσα στον ίδιο φάκελο που θα φθάνει στις πόρτες των ελληνικών νοικοκυριών.
Η αποστολή των πρώτων φακέλων θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα, με τους φορολογούμενους να καλούνται να πληρώσουν το χαράτσι μέσω ΕΛ.ΤΑ. και τραπεζών και το ηλεκτρικό ρεύμα κανονικά στη Δ.Ε.Η..


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr