ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Είδε τη γυναίκα του να πέφτει από γκρεμό 92 μέτρων

Μια γυναίκα 49 ετών ονόματι Laraine Goodwin παρασύρθηκε από τον αέρα την ώρα που περπατούσε με τον σύζυγό της στην περιοχή Beachy Head της Μεγάλης Βρετανίας.
Η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο γκρεμό το απόγευμα του Σαββάτου.
Όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή και είδαν τι συνέβη κάλεσαν τις αρχές και έσπευσαν για να παρηγορήσουν το σύζυγό της, ο οποίος δε μπορούσε να πιστέψει πώς έχασε τη γυναίκα του.
Η ακτοφυλακή εντόπισε το πτώμα της στην βάση του γκρεμού.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε το ψηλότερο παιδί στον κόσμο! (video)

Είναι 2,5 χρονών και στο ύψος ξεπερνάει ένα παιδί 10 ετών. Σχεδόν φτάνει το ενάμιση μέτρο. Ο Κεράν Σινγκ θεωρείται σαν το υψηλότερο παιδί στον κόσμο στην ηλικία του. Γεννήθηκε και ζει στο Μειρουτ της Ινδίας και είναι 2 φορές πιο ψηλό από ένα φυσιολογικό παιδί της ηλικίας του.
Βέβαια και η μητέρα του δεν είναι κανένας κοντορεβυθούλης. Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι η πιο ψηλή γυναίκα σε ολόκληρη την Ασία με ύψος που αγγίζει τα 2.15. Η ίδια λέει για τον γιο της: “ναι το ξέρω ότι είναι ένα ψηλό παιδί. Βρίσκεται ακόμη στην αρχή της ανάπτυξης του. Ακόμη δεν έχετε δει τίποτε...”
Δείτε στο βίντεο πόσο ψηλό είναι το παιδάκι αλλά και η μητέρα του!

Τι έκανε ένα χωριό που απογοητεύτηκε από τους πολιτικούς;

Η ιστορία του Stubbs είναι μοναδική. Γιατί πρόκειται για τον μοναδικό γάτο στην ιστορία που διετέλεσε ως δήμαρχος.
Ο συγκεκριμένος γάτος εδώ και 15 χρόνια υπηρετεί ως δήμαρχος σε ένα χωριό της Αλάσκα που ονομάζεται Talkeetna και στο οποίο κατοικούν 900 άτομα.
Η πολιτική του ιστορία, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Ktuu-TV, άρχισε πριν από μερικά χρόνια όταν μια ομάδα κατοίκων , απογοητευμένοι από τους υποψήφιους πολιτικούς που συναγωνιζόντουσαν για την έδρα ενθάρρυναν τους υπόλοιπους να εκλέξουν κάποιον ξένο.
Ετοίμασαν λοιπόν μια λίστα , έχοντας συμπεριλάβει μέσα και μία γάτα.
Αν και στην πραγματικότητα πρόκειται για μια τιμητική θέση , η δημοτικότητα του Stubbs ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο.
Η εκλογή του έδωσε νόημα στο χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους McKinley, μετατρέποντάς το σε τουριστικό αξιοθέατο.
Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι είναι ευχαριστημένοι που ο στοργικός τους δήμαρχος προωθεί την τουριστική εικόνα του χωριού.
Το κατάστημα που φροντίζει τον Stubbs αναζητούν και επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες τουρίστες.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ξεκινάνε επιτέλους τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας (video)

Ξεκινάνε επιτέλους τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας μετά από έναν χρόνο που έχουμε υποβάλλει το σχετικό αίτημα τόνισε ο Δήμαρχος...κ Δημοσθένης Κουπτσίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012.


Ο κ. Δήμαρχος στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά στο Πρόγραμμα τονίζοντας ότι: Εγκρίθηκε από τον ΑΣΕΠ μετά την ανοιχτή πρόσκληση με Κωδικό 41, αριθμ. πρωτ. 1.8004/οικ.6.1492/09-06-2011 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» για υποβολή προτάσεων στην πράξη «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, η αίτηση που είχε υποβάλλει ο Δήμος Γρεβενών και η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών για την πρόσληψη-απασχόληση, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων σαράντα (240) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στον Νομό Γρεβενών, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δέκα σημάδια που δείχνουν ότι τίποτα δεν είναι ίδιο με πριν…

1ο (και σημαντικότερο). Το δελτίο του STAR παίζει όλο και πιο συχνά κανονικές ειδήσεις.


2. Ενώ όταν ήσουν μικρός πήγαινες στο Σύνταγμα για να ταΐσεις τα περιστέρια, τώρα πηγαίνεις για να ταΐσεις τους αστέγους.


3. Πας σε ονομαστό ζαχαροπλαστείο στην οδό Βουλής κι ενώ υπό άλλες συνθήκες θα σου έλεγαν ότι πρέπει να αγοράσεις όλη τη συσκευασία με τα μελωμένα κρουασανάκια, τώρα σου λένε «πάρε όσα θες και θα τα ζυγίσω ξεχωριστά».


4. Τα ακριβά καταστήματα ρούχων κάνουν «μπαζάρ». Και τα φτηνά ξεπουλάνε. Με άλλα λόγια, όλες οι σεζόν είναι εκπτωτικές.


5. Οι ταξιτζήδες δεν βλασφημούν όταν τους λες ότι πηγαίνεις Κάτω Πατήσια και όχι Εκάλη. Αν τους ζητήσεις, θα σου δώσουν απόδειξη και θα σου πουν κι ευχαριστώ για την κατώτατη κούρσα των 3,20 ευρώ.


6. Όταν μία ζητιάνα που καραδοκεί στην είσοδο σούπερ μάρκετ σου ζητάει ένα ευρώ κι εσύ της λες ότι δεν έχεις, συνειδητοποιείς ότι για πρώτη φορά της λες αλήθεια.


7. Οταν γίνεται έκλειψη Σελήνης δεν αναλύεις πόσο χάλια είναι τα ερωτικά σου, αλλά πέφτεις στα πατώματα για το μέλλον της χώρας.


8. Οι παρέες απαρτίζονται από δύο είδη ανθρώπων: από αυτούς που δεν έχουν δουλειά και απ’ αυτούς που έχουν δουλειά αλλά δεν πληρώνονται.


9. Παίρνεις ένα καινούριο ρούχο και μιλάς λες και απολογείσαι στον ανακριτή για φόνο εν βρασμώ ψυχής: «Δεν κατάλαβα πώς έγινε…περνούσα από κει, είδα το παντελόνι, μου άρεσε και ξαφνικά θόλωσα…. μπήκα μέσα και το αγόρασα…».


10. Παλιά όταν έλεγες ότι έχεις κατάθλιψη σου έλεγαν ότι υπερβάλλεις και ότι δεν πρέπει να πάρεις χάπια. Τώρα αν πεις ότι είσαι καλά, σου ξαναλένε ότι υπερβάλλεις και ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις χάπια.


olympia.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

To μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στο twitter!!!

Όχι με ένα, αλλά με τέσσερα διαδοχικά μηνύματα επέστρεψε στο twitter, η Ελένη Μενεγάκη, στα οποία εξήγησε πως οι διακοπές της μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, απολογούμενη για την πολυήμερη απουσία της από το αγαπημένο της social media.
Η 42χρονη παρουσιάστρια ανέφερε συγκεκριμένα στα tweets της: «Τι κάνουν τα φιλαράκια μου; Έχετε δίκιο να μου γκρινιάζετε, χάθηκα λίγο παραπάνω. Ξέρετε, όμως, πώς είναι η περίοδος των διακοπών, συνεχώς με κάτι ξεχνιέσαι!». Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha συνεχίσε γράφοντας: «Άλλωστε αυτό δεν θέλουμε όλοι; Να ξεχάσουμε όλα όσα μας τρέχουν τον Χειμώνα! Πάρτε ενέργεια, λοιπόν, από όπου μπορείτε και προετοιμαστείτε για τον xειμώνα που έρχεται!! Σας αγαπώ και θα χαρώ να διαβάσω τα νέα σας!».
Η Ελένη Μενεγάκη τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε κάνει κάποια προσωπική ανάρτηση, παρά μόνο είχε απαντήσει σε μερικά εκ των tweets που είχε δεχτεί, πράγμα το οποίο συνέχισε και μετά τα προαναφερθέντα μηνύματα.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ RESEARCH: Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει άνοδο!!!

Η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση μας ήρθε από την εταιρεία ΚΑΠΑ RESEARCH και τα αποτελέσματα αυτής στην ερώτηση «τι θα ψηφίζατε αν είχαμε σήμερα εκλογές» είναι τα κάτωθι:

ANEKΔΟΤΟ: Η ξανθιά και ο πρώτος άντρας!

Πάει μία ωραία ξανθιά στο τηλεπαιχνίδι ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος
Είναι πολύ νευρική, αλλά προσπαθεί να αποδώσει όσο γίνεται καλύτερα.
- Α, αυτή η ερώτηση είναι εύκολη, λέει ο παρουσιαστής. 
Ποιος ήταν ο πρώτος άνδρας, για 1500 ευρώ!
Απαντάει η ξανθιά:

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι μετά βίας 1,54 [Την πιάσαμε με ίσιο παπούτσι!]

Δες τι έκανε ο αθεόφοβος και εκθέτει ακόμα περισσότερο τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία δεν φημίζεται για το ύψος της. Εκείνος 1,87 κι εκείνη μετά βίας 1,54. Σκύβει να φωτογραφηθούν μαζί και μόνο σπαγκάτο που δεν έκανε…
Λοιπόν, η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια δίπλα στον επικεφαλής του συγκροτήματος “Κόκκινα Χαλιά”, Γιώργο Παπαδημητράκη, είναι η...

Σύσκεψη για τη δημιουργία Πανεπιστημιούπολης στην Κοζάνη

Το προεδρικό διάταγμα για το τοπικό ρυμοτομικό αναμένουν οι φορείς που εμπλέκονται στη δημιουργία της Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας καθώς, όπως αναφέρθηκε σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ), το έργο μελετητικά βρίσκεται στο 80% της ωριμότητάς του και σχεδιάζεται να υποβληθεί στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.
«Το τεχνικό πλαίσιο και η τεχνική επάρκεια υπάρχουν. Εφόσον εκδοθεί και το Προεδρικό Διάταγμα, ο στόχος μας είναι το καλοκαίρι του 2013 να μπούμε στη φάση έναρξης του έργου, προϋπολογισμού 50 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να λυθεί το στεγαστικό πρόβλημα του πανεπιστημίου» τόνισε στο ΑΜΠΕ ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ, Γιώργος Αμανατίδης.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Super League - Πότε έβγαλε τα ντέρμπυ η κληρωτίδα

Στη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!
Η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας έφερε πρεμιέρα των «αιώνιων» σε Βέροια (οι «ερυθρόλευκοι») και Λιβαδειά (οι «πράσινοι») και το μεταξύ τους ντέρμπι λίγο πριν το τέλος του α’ γύρου -και φυσικά και του πρωταθλήματος.
Με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ ξεκινάει η ΑΕΚ, την 5η αγωνιστική το ΠΑΟΚ-Άρης.
Στην 7η στροφή του πρωταθλήματος θα συγκρουστούν οι «δικέφαλοι» (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), ενώ δυο αγωνιστικές αργότερα θα γίνει το αθηναϊκό ντέρμπι (Παναθηναϊκός-ΑΕΚ). Την αμέσως επόμενη (10η) η «Ένωση» θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.
Στην κλήρωση συμμετείχαν κανονικά η Κέρκυρα και ο Πανιώνιος, παρά τις καταγγελίες που υπάρχουν σε βάρος τους από Παναιτωλικό και Εργοτέλη, ενώ κλειδάριθμοι δόθηκαν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (λόγω κοινής έδρας), αλλά και σε Άρη, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Πλατανιά (λόγω εντοπιότητας).
Η σέντρα του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 25 Αυγούστου, ενώ η πρώτη διακοπή θα γίνει μετά τη δεύτερη αγωνιστική, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 (με Λετονία εκτός στις 7/9 και με Λιθουανία εντός στις 11/9).

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Υπ. Δημ. Τάξης ΔΕΝΔΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ


ΘΕΜΑ: «Μεταστέγαση Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών»


Κύριε Υπουργέ,
Επ’ ευκαιρίας της έκφρασης των θερμών συγχαρητηρίων μας για ανάληψη των καθηκόντων σας στην Ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, θέση στην οποία πιστεύουμε ότι θα προσπαθήσετε να ανταποκριθείτε επάξια επιβεβαιώνοντας την σοβαρή και υπεύθυνη διαδρομή σας στο δημόσιο πολιτικό βίο, θα θέλαμε να εκφράσουμε και την ικανοποίηση μας για το άμεσο ενδιαφέρον σας επί των δομικών ζητημάτων που ασφυκτιούν τη λειτουργική ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.


Επί σειρά ετών, τόσο η Ένωση μας όσο και η Υπηρεσιακή Ηγεσία του τόπου προσπαθεί να επιτύχει λύση ίσως στο σοβαρότερο πρόβλημα που απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών και που δεν είναι άλλο από τριτοκοσμικό στεγαστικό καθεστώς στο οποίο είμαστε αναγκασμένοι να ανταποκρινόμαστε στα ούτως ή άλλως αυξημένα και σοβαρά καθήκοντα μας.

Εργαζόταν στον ιδιωτικό και έπαιρνε αναρρωτικές από το δημόσιο!

Μετά την διαδικτυακή απάτη σε βάρος του ΙΚΑ που εντοπίστηκε στην Πτολεμαΐδα, όπου ένας 42χρονος προσλάμβανε κανονικά Έλληνες και αλλοδαπούς εργαζόμενους , χωρίς να καταβάλει τις αντίστοιχες εργοδοτικές εισφορές, νέα κομπίνα σε βάρος του ΙΚΑ ανακαλύφθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.
Μία γυναίκα η οποία ήταν μέλος υγειονομικών επιτροπών για 4 χρόνια, έδινε αναρρωτικές άδεις στην κόρη της η οποία εργαζόταν κανονικά στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου και απολάμβανε κα επιδόματα ασθενείας, έχοντας εισπράξει χιλιάδες ευρώ!
Για να καταλάβετε η κόρη εργαζόταν κανονικά στη δουλειά της και παράλληλα με υπογραφή της μητέρας της έπαιρνε χρήματα τον Ασφαλιστικό Οργανισμό!
Τι άλλο θα ακούσουμε…


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Λαμία: Ο γιατρός έκανε τον σταυρό του και πήδηξε στο κενό

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, αλλά και το πανελλήνιο, από το τραγικό τέλος του θρίλερ, που ήταν σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Το τρίωρο θρίλερ που κατέληξε σε τραγωδία
Ο συνταξιούχος γιατρός Β.Κ. παρέμενε στο περβάζι του 5ου ορόφου του νοσοκομείου. Κάποιοι συνοδοί που τον αντιλήφθηκαν κατάλαβαν τις προθέσεις του και ειδοποίησαν την ασφάλεια του νοσοκομείου.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και έφτασαν στο νοσοκομείο αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΜΑΚ. Ο 64χρονος γιατρός, πρώην διευθυντής στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου, δεν ήθελε να ακούσει και να δει κανένα, σύμφωνα με το lamiareport.

Θα έθαβαν λάθος Ελληνίδα!

Είχαν που είχαν τον πόνο τους οι συγγενείς ηλικιωμένης που πέθανε εχθές, βρέθηκαν και μπροστά σε μια μακάβρια έκπληξη σήμερα το πρωί… Το συμβάν έγινε σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας και, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, έχει ως εξής:

Έβρος: Λεωφορείο πάτησε 12χρονο παιδί!!!

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για έναν 12χρονο από την Γεωργία που είχε έρθει στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, το παιδάκι είχε έρθει στη χώρα μας με γκρουπ (με άλλα παιδάκια) για να συμμετάσχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Δυστυχώς όμως τραυματίστηκε σοβαρά όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε τον πάτησε με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να γυρίσει ακόμα στη χώρα του.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής γύρω στις 21:30 στη Γεμιστή του Έβρου λίγο πριν τα σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν όταν κάποια στιγμή το παιδί θέλησε να κατεβεί για λίγο από το λεωφορείο. Όμως ο οδηγός δεν το αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα να το «πατήσει» και μάλιστα δύο φορές, κάνοντας μια φορά όπισθεν και ξανά μπροστά.
Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση που διήρκησε 8 ώρες, από τις 10 την Κυριακή το βράδυ μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί, ενώ χρειάστηκε να του χορηγηθούν 20 φιάλες αίματος.
Το παιδί νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Π.Γ.Ν.Α. και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή σύμφωνα με το Διοικητή του νοσοκομείου.


e-evros
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο Πλατανιάς που θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.. με κόκκινο τριφύλλι!!!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, μία ομάδα από ένα χωριό μόλις 1.500 κατοίκων θα αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.
Μέχρι στιγμής είχαμε συνδυάσει ως δύο τελείως διαφορετικές εικόνες, το τριφύλλι και την ερυθρόλευκη φανέλα. Από την φετινή περίοδο όλα αλλάζουν. Ο Πλατανιάς Χανίων, γίνεται η πρώτη ομάδα του νομού που θα παίξει στην πρώτη κατηγορία και κάνει υπερήφανο ένα ολόκληρο χωριό!
Η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια πραγματικά εκπληκτική.

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου

Ο Χαρούν καταφέρνει να πάρει τη Γιαγμούρ από τα χέρια των απαγωγέων. Η ευτυχία του δεν περιγράφεται καθώς κρατάει ξανά την κόρη του αγκαλιά...
Δεν υποπτεύεται ότι εκείνη τη στιγμή η Εντά, στα γραφεία του Ομίλου, έχει πυροβολήσει τη Μελντά στην προσπάθειά της να σκοτώσει τον Φεγιάζ. Το τραύμα που άφησε η σφαίρα ήταν ευτυχώς επιφανειακό αλλά οι πληγές της Μελντά είναι πιο βαθιές...


Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συναντήσεις του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη με Κυβερνητικά Στελέχη.

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, επισκέφτηκε υπουργεία όπου συναντήθηκε με υπουργούς, υφυπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, συγκεκριμένα:

Επιστολή Σαμαρά σε υπουργούς: «Μη μου λέτε για τα προβλήματα, φέρτε μου λύσεις»

Τη ρητή εντολή του πρωθυπουργού να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι αποκρατικοποιήσεις εξέφρασε ο Σίμος Κεδίκογλου. Μιλώντας στον realfm 97,8 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετέφερε την κουβέντα που τους είπε ο Αντώνης Σαμαράς σε πρόσφατη σύσκεψη που αφορούσε τις αποκρατικοποιήσεις: «Μη μου λέτε για τα προβλήματα, φέρτε μου λύσεις», τόνισε ο κ. Κεδίκογλου. Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στην επιστολή που έστειλε ο πρωθυπουργός στους υπουργούς, τους αναπληρωτές και τους υφυπουργούς και αφορά την μεταρρύθμιση του κράτους και στοχεύει στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, αλλά και στη μείωση στα λειτουργικά κόστη.


Αναλυτικά όλο το κείμενο της επιστολής του πρωθυπουργού στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου:

Σήμερα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Στις 2 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Sofitel» διεξάγεται η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League.
Στην κληρωτίδα θα μπουν όλες οι ομάδες της κατηγορίας παρά τις όποιες δικαστικές εκκρεμότητες υπάρχουν, όπως αυτή της καταγγελίας των Παναιτωλικού και Eργοτέλη κατά των Kέρκυρας και Πανιώνιου για χρέη, η οποία θα εκδικαστεί μεθαύριο από την πειθαρχική επιτροπή της λίγκας.
Eκκρεμότητα υπάρχει και στο ποιες ομάδες θα λάβουν τελικά άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και αυτό είναι κάτι που θα αντιμετωπιστεί μετά τις αποφάσεις της Eπιτροπής Eπαγγελματικού Aθλητισμού και εφόσον υπάρξει θέμα με κάποιες ομάδες.
Στη σημερινή κλήρωση αναμένεται να δοθούν δύο μόνο κλειδάριθμοι, ένας σε Παναθηναϊκό και AEK για να μη συμπέσουν γηπεδούχοι λόγω κοινής έδρας και ένας σε ΠAOK και Aρη για να μη συμπέσουν γηπεδούχοι λόγω αιτήματος της αστυνομίας.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αεροφωτογραφία αποκαλύπτει το κρυμμένο μυστικό ενός αγρότη (photos)

Αυτή η αεροφωτογραφία αποκάλυψε το κρυμμένο μυστικό ενός αγρότη. Ο 70 χρονος Winston Howes από το Wickwar της Αγγλίας είχε…σχηματίσει αυτή την καρδιά στην μνήμη της συζύγου του που έχει πεθάνει εδώ και 17 χρόνια. Η καρδιά που βρίσκεται στο μέσο βελανιδιών ήταν ορατή από κοντινό λόφο. «Όταν την ολοκλήρωσα πήγαινα στο λόφο. Καθόμουν και σκεφτόμουν όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί». Το μυστικό του αποκαλύφθηκε όταν κάποιος, τράβηξε από αερόστατο την φωτογραφία. Ήταν μαζί 33 χρόνια.

Ολυμπιακοί Αγώνες, Λονδίνο 2012: Το πλήρες πρόγραμμα για όλα τα αθλήματα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου που θα αρχίσουν στις 27 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 12 Αυγούστου. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων (βάσει του αρχικού σχεδιασμού) έχει ως εξής:

Ευκαιρίες απασχόλησης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα: Ιούλιος 2012

Το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ) προκήρυξε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 150 θέσεων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του (8 μήνες).
 Οι νέες ευκαιρίες αφορούν διοικητικούς υπαλλήλους σε όλη την Ελλάδα.
Ο μεγάλος όγκος των θέσεων αφορά τον νομό Αττικής, καθώς διατίθενται 123 ευκαιρίες και συγκεκριμένα: 47 ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, 23 ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού, 1 ΤΕ Πληροφορικής, 40, ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, 3 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, 7 ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, 1 ΥΕ Επιμελητών και 1 ΥΕ Καθαρίστριας. Οι προσλήψεις αφορούν επίσης τους νομούς: Θεσσαλονίκης (5 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, 1 ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού και 2 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων) Μαγνησίας (1 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, 1 ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού), Δωδεκανήσου (1 ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού), Φθιώτιδας (3 ΠΕ Οικονομικού-Διοικητικού,1 ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού), Φωκίδας (1 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού), Ευβοίας (1 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού), Ροδόπης (1 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού), Χανίων (1 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού), Ιωαννίνων (1 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού), Αχαΐας (2 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού), Αιτωλοακαρνανίας (1 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού), Καστοριάς (1 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού), Κοζάνης (1 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού), Ηρακλείου (2 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού). Για όλες τις διοικητικές θέσεις απαιτείται αντίστοιχος τίτλος σπουδών, γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) Επεξεργασίας κειμένων, (ii) Υπολογιστικών φύλλων και (iii) Υπηρεσιών Διαδικτύου, καθώς επίσης και καλή γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής ή Ισπανικής ή Ιταλικής γλώσσας.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι από 18 έως 65 ετών. Η κατάταξη των υποψηφίων βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πρααγματοποιείται ως εξής:

Έχει εθιστεί στο να τρώει πέτρες! (video)

Μια γυναίκα από το Bedford της Βιρτζίνια στις ΗΠΑ έχει εθιστεί στο να τρώει πέτρες! Ναι σωστά διαβάσατε δεν σας κάνουμε πλάκα.
Η 44χρονη Teresa Widener είναι εθισμένη σε αυτή την παράξενη συνήθεια εδώ και 20 χρόνια και σύμφωνα με την ίδια η ποσότητα των πετρών που καταναλώνει εξαρτάται από την ψυχολογική της κατάσταση.
Συγκεκριμένα δηλώνει, "αν δε νιώθω καλά τρώω περισσότερο γιατί νιώθω παρηγοριά όταν το κάνω. Νιώθω καλύτερα γνωρίζοντας ότι έχω αποθηκευμένες μερικές στο σπίτι μου, για να "τρέχω" σε αυτές όταν είμαι αναστατωμένη."
Η Teresa καταναλώνει περίπου 1,5 κιλό πέτρες την εβδομάδα. Αφού τις μαζεύει, στη συνέχεια τις σπάει με ένα σφυρί ώστε να μπορέσει να τις καταπιεί και μετά τις τρώει.
Θα αναρωτιέστε βέβαια για τα δόντια της.... για να μην σας αφήσουμε αναπάντητα ερώτηματα, η Teresa χρησιμοποιεί την αριστερή πλευρά της οδοντοστοιχίας καθώς μετά από τόσα χρόνια, τα δόντια της έχουν δυναμώσει.
Δείτε στο βίντεο την Teresa να τρώει πέτρες!

Το φθινόπωρο θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις για το χαλάζι

Εντός του φθινοπώρου θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες παραγωγούς από το χαλάζι της 26 και 27ης Μαΐου, που έπληξε κυρίως καλλιέργειες βαμβακιού, σιτηρών και κηπευτικών των περιοχών Θεσσαλίας, Λαμίας, Πιερίας και Έβρου και αφού ολοκληρωθούν και οι απαραίτητες διαδικασίες επεξεργασίας της δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής των αγροτών, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τι πρέπει να προσέξετε στις εκπτώσεις!!!

Ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 οι θερινές εκπτώσεις και λήγουν την 31η Αυγούστου 2012.Οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία για τους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις καλές τιμές των προϊόντων καθώς οι εκπτώσεις από τη πρώτη μέρα θα φτάνουν μέχρι και το 70%.
Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας συνιστά στους καταναλωτές να προσέξουν τα εξής:
1) Κατά την περίοδο των εκπτώσεων στα καταστήματα θα πρέπει να υπάρχουν αναρτημένες αναγγελίες ότι πραγματοποιούνται εκπτώσεις.


2) Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της αρχικής (που συνήθως είναι διαγραμμένη) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, στα εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου εκτίθενται τα προϊόντα.


3) Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης δεν είναι υποχρεωτική και ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι. Σε περίπτωση που η επιχείρηση αναγράψει ποσοστό πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «30% έκπτωση»)


4) Δεν πρέπει να γίνεται σύγχυση, μεταξύ εκπτώσεων και προσφορών. Οι εκπτώσεις αφορούν προϊόντα της σαιζόν ενώ οι προσφορές, όπου η έκπτωση είναι ιδιαίτερα υψηλή, αφορούν συνήθως είδη παρωχημένης εποχής. Σημειώνεται επίσης, ότι σύμφωνα με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, μετά τις τροποποιήσεις του ν. 3769/2009 προσφορές επιτρέπονται μέχρι την παραμονή της έναρξης των επισήμων εκπτώσεων.


5) Στην περίπτωση προσφορών, θα πρέπει να υπάρχει αναρτημένη πινακίδα που να αναφέρει ότι γίνονται προσφορές. Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι' αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.


6) Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε καταστήματα που διαφημίζουν μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων σε ένα ή ελάχιστα είδη τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι και τα υπόλοιπα είδη των καταστημάτων αυτών είναι φθηνότερα σε σχέση με αντίστοιχα είδη άλλων καταστημάτων.


7) Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής σας όταν αγοράζετε προϊόντα με δόσεις.


Μην διστάζετε να ενημερώνεστε επακριβώς για την προέλευση και την ποιότητα των προϊόντων. Ο πωλητής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή κάθε πληροφορία σχετική με το προϊόν σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 2251/94 πριν ο τελευταίος προβεί σε αγορά.


9) Ενημερωθείτε από τους εμπόρους για το αν πραγματοποιούνται αλλαγές στα είδη που πωλούν κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων. Οι έμποροι είναι υποχρεωμένοι να αλλάζουν τα προϊόντα που φέρουν ελάττωμα και αγοράστηκαν κατά την περίοδο των εκπτώσεων, εκτός εάν το προϊόν είναι σε προσφορά λόγω συγκεκριμένου ελαττώματος και εφόσον έχει ενημερωθεί για αυτό ο καταναλωτής σχετικά, πριν την αγορά με ανάλογη πινακίδα.


10) Ζητάτε απόδειξη, γιατί μόνο έτσι αποδεικνύεται η αγορά σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.


11) Ζητάτε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος και τους όρους της εγγύησής του στην ελληνική γλώσσα.


Χρειάζεται προσοχή, προκειμένου να μην παρασύρεται ο καταναλωτής από υψηλά ποσοστά εκπτώσεων σε αλόγιστες σπατάλες και απερίσκεπτη χρήση πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων. Ειδικά στις σημερινές συνθήκες ο οικογενειακός προϋπολογισμός, η εκτίμηση των οικονομικών μας δυνατοτήτων και η ορθή ιεράρχηση των αναγκών μας, πρέπει να προηγούνται κάθε αγοράς.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πόσο κοστίζει η περιουσία του ελληνικού Δημοσίου;

Επίσημο έγγραφο έστειλε το Tαμείο Ιδιωτικοποιήσεων Περιουσίας Ελληνικού Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), που έχει αναλάβει το έργο των ιδιωτικοποιήσεων, στην Τρόικα.
Το ΤΑΙΠΕΔ αποτιμά την κρατική περιουσία, που είναι προς πώληση, στα 6,9 δις ευρώ.
Η ΕΥΔΑΠ κοστίζει 200 εκατ., η ΕΥΑΘ μόλις 80 εκατ., από το Ελληνικό μπορούμε να εισπράξουμε το πολύ 700 εκατ., η Εγνατία οδός μπορεί να περάσει σε ιδιώτες με 250 εκατ. ενώ η πώληση 28 κρατικών ακινήτων «πακέτο» θα αποφέρει μόλις 200 εκατ.
Για τα κρατικά λαχεία με 550 εκατ. καθάρισαν οι ενδιαφερόμενοι του τζόγου ενώ μόλις 500 εκατ. κοστίζει ο ΟΠΑΠ που έχει έσοδα εκατοντάδων εκατομμυρίων ετησίως.
Για τα περιφερειακά αεροδρόμια με συνολικά 400 εκατ. οι ιδιώτες θα γίνουν άρχοντες ενώ από τα λιμάνια Πειραιά, Θεσσαλονίκης και άλλα μικρότερα μην περιμένουμε να εισπράξουμε πάνω από 420 εκατ.
Για το ακίνητο του IBC που κόστισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες πολλά εκατομμύρια ευρώ οι μνηστήρες διεκδικούν το πολύ 80 εκατομμύρια. Από τη ΔΕΗ δε θα πρέπει να περιμένουμε πάνω από 350 εκατ. από τον Ιππόδρομο μόλις 60 εκατ. Η ΔΕΠΑ κοστίζει 250 εκατ., τα ΕΛΠΕ 700 εκατ., τα ΕΛΤΑ μόλις 80 εκατ., η Αφάντου στη Ρόδο 30 εκατ. και ο πολυτελής Αστέρας Βουλιαγμένης 30 εκατομμύρια ευρώ.


Bankingnews
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Οδηγίες ενόψει διακοπής του αναλογικού σήματος


Στις 20 Ιουλίου θα διακοπεί η εκπομπή αναλογικού σήματος για τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού. Η διακοπή του αναλογικού σήματος από τον Υμηττό αφορά άμεσα περίπου 150.000 νοικοκυριά τα οποία δεν θα έχουν την εναλλακτική να δουν αναλογικά από το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας.
Το κέντρο εκπομπής του Υμηττού, το οποίο εκπέμπει ήδη το ψηφιακό σήμα των καναλιών εθνικής εμβέλειας από τον Ιούνιο του 2010. Για το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής και προκειμένου να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στους τηλεθεατές να προσαρμοστούν στην ψηφιακή μετάβαση, δεν πραγματοποιήθηκε διακοπή του αναλογικού σήματος το 2010.
Ωστόσο, πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση 26337/675/7.6.2012 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1836, 11 Ιουνίου 2012) ορίζει την άμεση διακοπή του αναλογικού σήματος των καναλιών που εκπέμπουν ήδη ψηφιακά, στις 20 Ιουλίου 2012.

Αφαιρούν από τα θρησκευτικά…Παναγία και Χριστό!!

Ούτε μία φορά δεν αναφέρεται το όνομα Θεοτόκος ή Παναγία ή Μητέρα του Θεού στα νέα προγράμματα σπουδών για τα Θρησκευτικά στο Γυμνάσιο.
Οι «σύγχρονοι» Θεολόγοι που τα συνέταξαν θεωρούν προφανώς αρκετή την αναφορά στο πρόσωπο της Θεοτόκου στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού σχολείου, όπου μεταξύ άλλων εξετάζουν τη θεματική ενότητα «Η Παναγία στο Κοράνι» (Δ΄ τάξη Δημοτικού).
Και στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών που το Υπουργείο ετοιμάζεται να εφαρμόσει από την επόμενη σχολική χρονιά, η Θεοτόκος απουσιάζει!
Μέχρι σήμερα η Καινή Διαθήκη διδάσκεται στους μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου.

Η Ελλάδα αποκτά νέα λίμνη

Μοιραστείτε το στο facebook


Διαβάστε για τη νέα λίμνη, η δημιουργία της οποίας είναι σε εξέλιξη και βρίσκεται ανάμεσα στην Κοζάνη και τα Γρεβενά!!!
Μια νέα λίμνη θα αποκτήσει σύντομα η χώρα μας, αυτή που άρχισε από την Παρασκευή (13/07) να σχηματίζεται στην περιοχή ανάμεσα στην Κοζάνη και στα Γρεβενά.
Η διαδικασία πλήρωσης του ταμιευτήρα του Ιλαρίωνα από τον Αλιάκμονα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με το νερό να αναμένεται να καλύψει μια έκταση 21,9 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η διαδικασία πάντως θα αργήσει λίγο να ολοκληρωθεί, καθώς τους θερινούς μήνες οι ποσότητες των υδάτων μειώνονται. Σύμφωνα με τους ειδικούς η λίμνη θα είναι πλήρης στις αρχές του 2013.
Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το υδροηλεκτρικό φράγμα του Ιλαρίωνα, η υδροδότηση των γύρω περιοχών και η τουριστική αξιοποίηση του τόπου είναι μερικά από τα οφέλη της δημιουργίας της νέας λίμνης.


e-grevena.com
 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Προσλήψεις συμβασιούχων στους Δήμους

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη εστάλη στις αποκεντρωμένες διοικήσεις της χώρας η εγκύκλιος του προγραμματισμού των προσλήψεων συμβασιούχων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών των Ο.Τ.Α. Επιπλέον, δόθηκαν οδηγίες για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών, ώστε η έγκριση των θέσεων να γίνει έγκαιρα προκειμένου να στελεχωθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων με έμφαση τους βρεφονηπιακούς και τους παιδικούς σταθμούς, που εξυπηρετούν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους γονείς, καθώς και των ΚΑΠΗ.
Με την έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας θα καλυφθούν, επίσης, και οι ανάγκες των Δημοτικών Ωδείων και των αθλητικών οργανισμών.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

20.000 ευρώ ο πραγματικός μισθός του κάθε βουλευτή!!!

Μοιραστείτε το στο facebook


Αποκαλύψεις - σοκ από το μισθοδικείο. Το κόστος που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή είναι υπερδιπλάσιο από την αποζημίωση που δηλώνεται. Διαβάστε τα μισθολογικά στοιχεία - κόλαφος για τα πολιτικά δεδομέναΣε απόγνωση είναι οι επικεφαλής της Βουλής μετά το πρεσάρισμα που τους έχουν κάνει δικαστικοί και ειδικά το τμήμα Μισθοδικείου, προκειμένου να τους γνωστοποιηθεί το πάσης φύσεως κόστος που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Κυριακάτικη Δημοκρατία" το συνολικό κόστος του κάθε βουλευτή του Κοινοβουλίου είναι:

Μια λίμνη... γεννιέται στην Κοζάνη

Μια νέα λίμνη Πλαστήρα διαμορφώνεται στον νομό Κοζάνης. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προωθεί ολοκληρωμένο σχέδιο, ώστε η πανέμορφη λίμνη Πολυφύτου να αξιοποιηθεί τουριστικά και να προσελκύσει μικρούς και μεγάλους επισκέπτες ως νέος χώρος αναψυχής και δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού, όπως η κωπηλασία.
Η λίμνη Πολυφύτου σχηματίστηκε το 1973 στην κοιλάδα του Αλιάκμονα, καλύπτοντας με τα νερά της το χωριό Νεράιδα. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης και καταλαμβάνει έκταση 74 τ.χλμ. Διοικητικά διαιρείται σε δύο δήμους: Κοζάνης και Σερβίων - Βελβεντού.

"Πόλεμος" γλωσσολόγων για τα φωνήεντα και τους φθόγγους

Eκατόν σαράντα καθηγητές Πανεπιστημίου, εξειδικευμένοι στην ελληνική γλώσσα υπογράφουν αναλυτικό κείμενο για το θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί σχετικά με τους φθόγγους και τα φωνήεντα της γλώσσας μας. Αφορμή είναι ένα κείμενο που υπογράφεται από μία δασκάλα δημοτικού σχολείου της Ραφήνας , για το βιβλίο της Γραμματικής της Ε΄και ΣΤ΄τάξεις του δημοτικού.
Στο κείμενο αυτό, όπως σημειώνουν οι 140 γλωσσολόγοι, με τον τίτλο "Η ελληνική γλώσσα πρέπει να μείνει ανέπαφη" η κ. Χρυσού κατηγορεί τους συγγραφείς του εγχειριδίου ότι καταργούν από την ελληνική γλώσσα τα φωνήεντα ήτα, ύψιλον και ωμέγα, καθώς και τα σύμφωνα ξι και ψι, ενώ προσθέτουν τον (κατά τη γνώμη της) «δίφθογγο» ου καθώς και τα δίψηφα μπ, ντ και γκ.
Οι ειδικοί επιστήμονες αναφέρονται στις απόψεις της δασκάλας χαρακτηρίζοντας τις ως παρανόηση βασικών κανόνων της γραμματικής της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και το όλο ζήτημα ανησυχητικό διότι, όπως λένε , αποπροσανατολίζει δασκάλους γονείς και μαθητές.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

VIDEO: ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ – ΑΕΚ 4-0 ΜΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ… ΓΕΛΙΑ!

Το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την… Πετρολούλ έληξε 4-0 με την Ένωση να παρατάσεται με ερασιτέχνες και να το… πληρώνει ακριβά!
Ενδεικτικό των όσων έγιναν σε αυτό το παιχνίδι είναι το τρίτο γκολ που δέχτηκε η Ένωση.
Οι παίκτες της Ένωσης νομίζουν ότι ο διαιτητής έχει σφυρίξει οφσάιντ, όμως είχε δείξει έμμεσο και έτσι οι Ρουμάνοι χωρίς κανένα πρόβλημα σκόραραν…



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr