ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Μία ένσταση στο εκλογοδικείο φέρνει "καραμπόλες" στη Βουλή

Μία ένσταση που κατατέθηκε στο εκλογοδικείο για το γεγονός ότι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου έγιναν με βάση την απογραφή του 2001 και όχι την τελευταία του 2011, απειλεί να τινάξει τις έδρες 15 βουλευτών ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ από διάφορες εκλογικές περιφέρειες της χώρας.
Η ένσταση η οποία έγινε από δύο πολίτες στη Β’ Αθηνών αφορά 15 βουλευτές από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σε δέκα διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες της χώρας.
Αν γίνει τελικά δεκτή, μπορεί να οδηγήσει σε «καραμπόλα» φέροντας στο κοινοβούλιο, πέντε αναπληρωματικούς βουλευτές στη Β’ Αθηνών από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Με την ένστασή τους, οι δυο πολίτες στρέφονται κατά των βουλευτών Α. Ψυχάρη (ΝΔ- Α’ Αθηνών), Πρ. Παυλόπουλου (ΝΔ- Α’ Αθηνών), Ν. Μηταράκη (ΝΔ- Α’ Αθηνών), Μαρίας Μπόλαρη (ΣΥΡΙΖΑ- Α’ Αθηνών), Κ. Κατσαφάδου (ΝΔ- Α’ Πειραιά), Αφροδίτης Σταμπούλη (ΣΥΡΙΖΑ- Σερρών), Χρ. Γκόκα (ΠΑΣΟΚ- Άρτας), Παναγιώτας Δριτσέλη (ΣΥΡΙΖΑ- Τρικάλων), Γ. Κυρίτση (Δημοκρατική Αριστερά- Τρικάλων), Παυλ. Σιούφα (ΝΔ- Καρδίτσας), Μαρίας Τριανταφύλλου (ΣΥΡΙΖΑ- Αιτωλοακαρνανίας), Α. Μαρίνου (ΝΔ- Ηλείας), Α. Κουτσούμπα (ΝΔ- Βοιωτίας), Ι. Καράμπελα (ΝΔ- Βοιωτίας) και Κ. Τριαντάφυλλου (ΠΑΣΟΚ- Χίου).
Ζητούν να ανακηρυχθούν επιπλέον βουλευτές οι πέντε αναπληρωματικοί της Β’ Αθήνας, και συγκεκριμένα από τη ΝΔ Ι. Παπαθανασίου και Παναγιώτα Ιακωβίδου, από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελένη Αυλωνίτου, από τη Δημοκρατική Αριστερά ο Δ. Χατζησωκράτης και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Ι. Μανώλης.
Όπως υποστηρίζουν, το γεγονός ότι η κατανομή των βουλευτικών εδρών έγινε σύμφωνα με την απογραφή του 2001 και όχι του 2011, είχε ως αποτέλεσμα την υποαντιπροσώπευση στη Βουλή της εκλογικής περιφέρειας Β΄ Αθηνών με την εκλογή πέντε λιγότερων βουλευτών και την υπεραντιπροσώπευση δέκα εκλογικών περιφερειών (Α’ Αθηνών, Α’ Πειραιά, Σερρών, Άρτας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Βοιωτίας και Χίου). Ο καθορισμός αυτός, όμως, των βουλευτικών εδρών, σύμφωνα με την ένσταση, προσκρούει στις διατάξεις του Συντάγματος και για τον λόγο αυτό, η Ανώτατη Εφορευτική Επιτροπή όφειλε να κατανείμει τις 288 έδρες της Επικράτειας σύμφωνα με τα τελευταία απογραφικά στοιχεία του 2011.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τι μπορεί να κρύβει μέσα του ένα αυγό! (video)

Ένα αυγό μεγαλύτερο από το συνηθισμένο βρέθηκε στα χέρια μιας γυναίκας από την Ασία...
Αφού το ζύγισε και το σύγκρινε με ένα κανονικό, είπε να το σπάσει να δει τι περιέχει. 
Προφανώς θα νόμιζε ότι είναι δίκροκο.
Δείτε λοιπόν τι είχε μέσα του...

ΗΡΘΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (Ανέκδοτο)

Ο παππούς Μιχαλιος φωνάζει τον εγγονό του:
-Σιφηηηη! Σιφαλιοοο!!
-Τι είναι παππού?
-Τι είναι αυτές οι μπαλωθιες που ακούγονται μωρέ?
-Αααα, παππού, ήρθε ο Μητσοτάκης!
-Καλα παιδί μου
Μετά από καμιά ώρα ο παππούς:
-Σιφηηηηη! Σιφαλιοοο!
-Τι θες παππού?...

Bikini: H ατομική βόμβα της μόδας...

Ο Λ. Ρεάρ παρουσιάζει στις 5 Ιουλίου 1946 το πρώτο μπικίνι που έμελλε να γίνει μόδα στις γυναίκες και φετίχ για τους άνδρες.
Πήρε το όνομά του από την Ατόλη Μπικίνι στα νησιά Μάρσαλ, όπου έγιναν οι πρώτες δοκιμές ατομικής βόμβας, με τις εκρήξεις των οποίων παρομοιάστηκε η έκρηξη ενθουσιασμού που προκλήθηκε στον ανδρικό πληθυσμό από τη δημιουργία του νέου μαγιό.
Στην ουσία, ο Ρεάρ τελειοποίησε τη δημιουργία ενός άλλου σχεδιαστή, του Ζακ Εμ, ο οποίος είχε παρουσιάσει το δικό του μπικίνι δύο μήνες νωρίτερα. Το είχε ονομάσει Άτομο, υποδηλώνοντας το μικροσκοπικό του μέγεθος.
Ο Ρεάρ το έκανε ακόμη μικρότερο, αλλά το πρόβλημά του ήταν ότι δεν έβρισκε κανένα μοντέλο που να τολμά να το φορέσει στην επίδειξη. Τη λύση έδωσε τελικά η Μισελίν Μπερναρντινί, μία αισθησιακή χορεύτρια που εργαζόταν στο Καζίνο του Παρισιού.

Η Βάνα Μπάρμπα και οι φωτογραφίες της με ρετούς

Πολύ ρετούς στις φωτογραφίες τελευταία!
Φωτογραφίες από τι διακοπές της Βάνας στη Σκιάθο δημοσίευσε το Ok και το Ciao οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.
Στο Ciao είδαμε μια κανονική γυναίκα...
Μετά το ρετούς της Σίσσυς Χρηστίδου, έρχεται σήμερα και η σειρά της Βάνας Μπάρμπα.

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παγωτών με γεύσεις ροδάκινο και μάνγκο

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά την διενέργεια ελέγχων βάσει του προγράμματος «Έλεγχος παρουσίας αλλεργιογόνων ουσιών» (δειγματοληψία και ανάλυση), και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, προέβη σε δειγματοληψία παγωτού με γεύσεις ροδάκινο και μάνγκο, συσκευασίας 80ml και διαπίστωσε ότι η επισήμανσή του ήταν ελλιπής αναφορικά με τις χρωστικές Ε102 και Ε110 που περιείχε.
Η εμπορική ονομασία του προϊόντος είναι «TOP EXOTIC παγωτό με γεύσεις ροδάκινο και μάνγκο ΚΡΙ-ΚΡΙ», το οποίο παράγεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΚΡΙ-ΚΡΙ» Βιομηχανία Γάλακτος, 3ο χλμ Σερρών-Δράμας.
Το δείγμα χαρακτηρίστηκε από το αρμόδιο εργαστήριο του Γενικού Χημείου του Κράτους ως ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 1333/2008, Παράρτημα V, διότι ενώ οι ενδείξεις συσκευασίας του δηλώνουν την παρουσία των χρωστικών Ε102 και Ε110, δεν αναγράφουν την υποχρεωτική φράση ‘Ε102, Ε110: Μπορεί να έχουν επιβλαβείς συνέπειες στη δραστηριότητα και προσοχή των παιδιών’.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου. Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Εγγονός βίασε την γιαγιά του την ώρα που κοιμόταν!

Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που κυριάρχησε στο μυαλό του ανήλικου παιδιού και προέβη σε μία τέτοια πράξη.
Ο 15χρονος από το Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών βίασε την γιαγιά του την ώρα που κοιμόταν!
Το απίστευτο στην υπόθεση είναι ότι είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες σε συγγενικά του πρόσωπα ότι έσκισε την κιλότα της γιαγιάς του ενώ εκείνη κοιμόταν και έκανε σεξ μαζί της.
Ο έφηβος παραδέχτηκε στις αρχές ότι επιτέθηκε σεξουαλικά εναντίον στην 59χρονη γιαγιά του δύο φορές.
Από την πλευρά της η 59χρονη γιαγιά μιλώντας με τους αστυνομικούς είπε ότι τον τελευταίο καιρό παίρνει πολλά φάρμακα για λόγους υγείας , φάρμακα όμως που της προκαλούν υπνηλία.
Έτσι το πρωινό της 12ης Ιουλίου μόλις ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι κάτι παράξενο συνέβαινε με το σώμα της. Ένιωθε πόνους στα γεννητικά της όργανα ενώ παρατήρησε και κάτι άλλο ότι δεν φορούσε πια κιλότα.
Τελικά η κιλότα βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι, με την γιαγιά ωστόσο να μην θυμάται τι ..συνέβη το προηγούμενο βράδυ.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε:Το βίντεο που θα σας κόψει την ανάσα!!Έχει πάνω από 12.000.000 views…(Video)

Δείτε τι κάνει ο τύπος που έχει ανέβει στα βράχια! Θα σας κοπεί η ανάσα!
Το βίντεο είναι του Devin Graham.
Απολαύστε το!

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης κεντρικών οδών στο Πολυνέρι

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 την Τοπική Κοινότητα Πολυνερίου όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης Κεντρικών Οδών εντός Οικισμού Πολυνερίου.
Αμέσως μετά την διαβεβαίωση του αναδόχου ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιουλίου 2012, παραμονή της εορτής...της Αγίας Παρασκευής, ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Η Τοπική Κοινότητα Πολυνερίου είναι έτοιμη να δεχθεί τους πιστούς για την Εορτή της Αγίας Παρασκευής χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Γ.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι η υδροδότηση των Δ.Δ του Α΄ κλάδου ύδρευσης δηλ.: Καληράχη, Κάστρο, Ροδιά & Σύδενδρο θα αποκατασταθεί μέχρι το βράδυ σήμερα Τετάρτη 25/07/2012.
Τα Δ.Δ. Αμυγδαλιές, Μεγάλο & Μικρό Σειρήνι & Ελέυθερο Α & Β, θα υδροδοτούνται αποκλειστικά και μόνο από το βοηθητικό σύστημα ύδρευσης (γεωτρήσεις).

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δύο Αργεντινοί και δύο δώρο, χειρότεροι και από τον... Πιου

Με μαύρο δάκρυ κλαίνε στον Πλατανιά... που έδωσαν τόσα ευρώ για να πληρώσουν τα εισιτήρια προκειμένου να φέρουν τέσσερις Αργεντινούς (από τρίτη και τέταρτη κατηγορία!) και να τους δοκιμάσουν στις προπονήσεις.
Τα ονοματάκια τους είναι Μάρτιν Ναβάρο, Χοσέ Λουίς Μπαρεάλ, Χουάν Μαρτ και Ματίας Μίνιτς και οι ρεπόρτερ μπόρεσαν να βρουν ελάχιστα στοιχεία για την καριέρα τους. Οι δύο πρώτοι κάτι λένε, οι άλλοι μάλλον ήταν... δώρο, όπως οι πίτσες ένα πράγμα!
Σίγουρα από την χώρα του ταγκό, όπου οι παίκτες συνδυάζουν ταλέντο και δύναμη, μπορεί κανείς να βρει σούπερ περιπτώσεις σε τιμή ευκαιριάς. Αυτοί όμως που τσεκάρονται χαρακτηρίζονται ως αργεντίνικες... πατάτες και όχι ως λαβράκια.
Κάποιοι πιθανότατα δεν έχουν αντιληφθεί πως η στροφή σε γηγενείς παίκτες και οι ακαδημίες είναι το μέλλον και συνεχίζουν στο ίδιο αποτυχημένο μοτίβο. Με αποτέλεσμα να... πετούν χρήματα και να φέρνουν... καραβιές ξένων που παραπέμπουν στην περίπτωση του περίφημου πλέον Πίου!


sentragoal.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Θα παντρευόταν σε λίγες ημέρες ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε στη Μεσογείων

Στα μαύρα έχει ντυθεί το χωριό Άγιος Δημήτριος στην Αργολίδα μετά το θάνατο των δύο ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ τη νύχτα της Δευτέρας στη διασταύρωση της Μεσογείων με τη Φειδιππίδου στο κέντρο της Αθήνας.
Οι δύο αστυνομικοί, ηλικίας 28 και 31 ετών, μεγάλωσαν μαζί στο χωριό, μπήκαν σχεδόν μαζί στην Ελληνική Αστυνομία και εκτελούσαν πάντα μαζί βάρδιες στην ομάδα ΔΙΑΣ.
Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε το τελευταίο ταξίδι. Περισσότερες από 10 αστυνομικές μηχανές συνόδευαν τις νεκροφόρες με τις σορούς των δύο αστυνομικών στην Πέτρου Ράλλη. Τα φέρετρα και των δύο ήταν καλλυμένα με ελληνικές σημαίες σε μία εικόνα που ράγισε τις καρδιές όσων οδηγών την είδαν.
Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς σχεδιάζε εδώ και αρκετό καιρό το γάμο του καθώς επρόκειτο να παντρευτεί στο τέλος του καλοκαιριού.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  

Ο Κούβελος απέκλεισε από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου τη Βούλα Παπαχρήστου

Πλήρωσε ακριβά το ρατσιστικό σχόλιο!!!
Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων για το ρατσιστικό tweet!!!
Αποκλείσθηκε απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η πρωταθλήτρια στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, με απόφαση της Ελληνικής Αποστόλης στο Λονδίνο, όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της, Ισίδωρος Κούβελος.
Αφορμή αποτέλεσε ρατσιστικό σχόλιό της στο Twitter για τους αφρικανούς στη χώρα μας. 
Στο επίμαχο μήνυμα η Παπαχρήστου ανέφερε: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».
Να σημειωθεί ότι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Παπαχρήστου έχει προωθήσει μηνύματα της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη, με μηνύματα με περιεχόμενα όπως «Η ένωση με την Μητέρα Ελλάδα και όχι απλά η "επανένωση" της Κύπρου είναι ο διαχρονικός σκοπός μας»...

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις αρχές του Ολυμπισμού, η ισότητα, ο σεβασμός των άλλων, η ανταλλαγή μεταξύ ατόμων, χωρών και ηπείρων αποτελούν απαράβατους κανόνες.
Την ανάκληση της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ζήτησε νωρίτερα με ανακοίνωση της από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η Δημοκρατική Αριστερά.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου

Ο Χαρούν προσπαθεί να ηρεμήσει την Εντά και να της δώσει ελπίδα για το μέλλον. Ο Τόλγκα, για πρώτη φορά, αποφασίζει να δείξει στην Εντά τα συναισθήματά του. Και διαλέγει την πιο ακατάλληλη στιγμή...


Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε η 15χρονη από την Πάρο

Επιδείνωση παρουσίασε το πρωί η κατάσταση υγείας της 15χρονης, που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου. Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού επιδεινώθηκε, εξαιτίας του εγκεφαλικού οιδήματος για το οποίο χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά από τους νευροχειρουργούς του Αττικού νοσοκομείου.
Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής καθηγητής εντατικής θεραπείας Γιώργος Δημόπουλος, μετά την επέμβαση η 15χρονη επέστρεψε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση.
Η ανήλικη είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας της ήταν σταθερή έως σήμερα το πρωί, οπότε και εμφάνισε επιδείνωση.
Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου σε καταστολή, μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και υποστήριξη των υπολοίπων λειτουργιών με μηχανικά μέσα.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τιμή στον ήρωα του σεξ Ουρόκο Ουνόγια που "έφυγε" ικανοποιώντας τις 6 συζύγους του

Τη ζωή του έχασε ο Νιγηριανός Ουρόκο Ονόγια έπειτα από μαραθώνιο σεξ με τις συνολικά έξι συζύγους του.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι πέντε σύζυγοί του τού επιτέθηκαν και απαίτησαν να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές τους ανάγκες, απειλώντας τον με μαχαίρι και μάλιστα την ώρα που βρισκόταν, για τον ίδιο σκοπό, με την 6η σύζυγό του.
Αποφασισμένος να τις ευχαριστήσει όλες, άρχισε να κάνει σεξ με την κάθε μία στη σειρά. Κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πέντε συζύγων, αλλά στην 6η οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν.
Σύμφωνα με την έκτη σύζυγο, ξαφνικά ο Ονόγια «σταμάτησε να αναπνέει, και όλες οι σύζυγοι έφυγαν από το δωμάτιο γελώντας. Όταν όμως διαπίστωσαν πως δε μπορούσα να τον συνεφέρω, έφυγαν τρέχοντας προς το δάσος».
Δύο από τις συζύγους συνελήφθησαν και ως αιτία θανάτου του Ονόγια αναφέρθηκε ο «βιασμός μέχρι θανάτου». Πιστεύεται μάλιστα πως επιχείρησε να αντισταθεί στις απαιτήσεις των συζύγων του, όταν του επιτέθηκαν.
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως οι πέντε σύζυγοι είχαν προσχεδιάσει την επίθεσή τους. Συναντήθηκαν και κατάστρωσαν το σχέδιο εισβολής στο υπνοδωμάτιο, όπου θα βρισκόταν με την 6η σύζυγό του, προκειμένου να διεκδικήσουν τα συζυγικά τους δικαιώματα.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στo πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα αγωνίζεται η μπασκετική ΑΕΚ

Στη Β' Εθνική μετά το Μαρούσι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, η οποία δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας αντί για την Α2.
Η αδυναμία της Ενωσης να αντεπεξέλθει οικονομικά στο πρωτάθλημα της Α2 οδήγησε την διοίκηση της Ερασιτεχνικής, σύμφωνα με το sport-fm.gr, να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στη Β' Εθνική, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Τη θέση της ΑΕΚ στην Α2 θα πάρει ο Κόροιβος Αμαλιάδας.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Λόγω μη δυνατότητας συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα του σωματείου ΑΕΚ να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Μετά τη δήλωση αδυναμίας του σωματείου ΑΕΚ να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το σωματείο ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας δικαιούται έχοντας προτεραιότητα να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013».
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απίστευτη οδήγηση από οδηγό λεωφορείου! (video)

Είναι απίστευτο το κυκλοφοριακό κομφούζιο που υπάρχει ώρες-ώρες στο κέντρο της Αθήνας, όμως μετά απ’ αυτό το βίντεο... κανείς δεν θα μπορεί πια να κατηγορεί για όλα τα κυκλοφοριακά δεινά τους Έλληνες. Υπάρχουν και χειρότερα! Λεωφορεία γεμάτα κόσμο που ανεβαίνουν πεζοδρόμια για να αποφύγουν την κίνηση, άλλα που πηγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα σε κεντρικούς δρόμους και λοιπές λεπτομέρειες κυκλοφοριακού χάους μπορείτε να εντοπίσετε στο βίντεο από το Βελιγράδι που βρήκαμε για εσάς με αγάπη!
Δείτε, λοιπόν...

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ: Τα περίεργα των αριθμών!

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρεις την ηλικία κάποιου , το μήνα που γεννήθηκε καθώς και την ημέρα που γεννήθηκε…
1) Γράψε κάπου τον αριθμό του μήνα που γεννήθηκες.

Και νέα πισίνα βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού!!!

- Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ως αντίδραση ανέβασαν φωτογραφίες και με άλλη πισίνα που έχουν φτιάξει
- Αν και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου είπε ότι δεν ξοδεύτηκε δημόσιο χρήμα, αποφάσισαν το γκρέμισμα
- Ανέθεσαν σε κατασκευαστική εταιρεία να το γκρεμίσει - Θα ξοδευτεί για αυτό δημόσιο χρήμα;
- Το υπουργείο αναφέρει πως υπήρχε διακοσμητικός βράχος άρα δεν είναι πισίνα
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ...

Ορίστηκε το νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε., το οποίο έχει την ακόλουθη σύνθεση:
1. Νίκος Σίμος
2. Νίκος Τέλλης
3. Τέλης Σαμαντάς
4. Αννα -Έννυ Μαγιάση
5. Χάρης Παπαδόπουλος
6. Ιωάννης (Τζώνυ) Καλημέρης
7. Αρίστων Κοντιζάς εκπρόσωπος εργαζομένων - τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον Συμεών Σαζακλόγλου


Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Το γνωρίζατε ότι υπάρχουν εφευρέσεις οι οποίες έχουνε την δυνατότητα να δουλεύουνε ασταμάτητα, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό έξοδο; Το γνωρίζατε ότι οι εφευρέσεις αυτές έχουνε την δυνατότητα να παράγουν ρεύμα δωρεάν για όλους, λύνοντας το πρόβλημα της ρύπανσης του πλανήτη, οριστικά;
Τα οφέλη των συσκευών αυτών θα αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί πάνω στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή, καταργώντας οριστικά τη χρήση πετρελαίου! Καταλαβαίνουμε όλοι μας τη σημαίνει αυτό...
Την τελευταία εικοσαετία άνθρωποι όπως ο Perendev, o οποίος τελειοποίησε την συσκευή του ώστε να λειτουργεί μόνο με τη βοήθεια μόνιμων μαγνητών και να παράγει ρεύμα.. ουσιαστικά επ' άπειρων, έχουνε κλήσει με πατέντα τις εφευρέσεις τους για επιχειρηματικούς σκοπούς, όμως για τον απλό κόσμο τα σχέδια υπάρχουν στο ίντερνετ και ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει ανάλογα συστήματα!

Συγκλονιστικός διάλογος καθηγητή – φοιτητή για το αν υπάρχει ο Θεός!!!

Διαβάστε με προσοχή τον διάλογο και εξάγετε ο καθένας τα συμπεράσματά του!
Καθηγητής: Λοιπόν, πιστεύεις στον Θεό;
Φοιτητής: Βεβαίως, κύριε.
Καθ.: Είναι καλός ο Θεός;
Φοιτ.: Φυσικά.
Καθ.: Είναι ο......Θεός παντοδύναμος;
Φοιτ.: Ναι
Καθ.: Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο παρότι παρακαλούσε τον Θεό να τον γιατρέψει και προσευχόταν σε Αυτόν. Οι περισσότεροι από εμάς θα προσπαθούσαν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν την ανάγκη τους. Πού είναι η καλοσύνη του Θεού λοιπόν;
Φοιτ.: ..

Νέα στοιχεία - φωτιά για τη "Μαφία των φυλακών"

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για τα δύο κυκλώματα που «τροφοδοτούσαν» ναρκωτικά σε φυλακές των Τρικάλων έναντι υψηλής αμοιβής , η οποία… κατέληγε σε τραπεζικούς λογαριασμούς . Tα άτομα που εμπλέκονται στο κύκλωμα είναι πολλά.
Συγκεκριμένα ο αρχηγός του ενός από τα δύο κυκλώματα φέρεται να είναι ένας 37χρονος κρατούμενος των φυλακών Αλικαρνασσού.
Σοκάρει όμως και το γεγονός ότι μπλεγμένος στο κύκλωμα φέρεται να είναι και ένας 43χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών σε τραπεζικό λογαριασμό του οποίου βρέθηκαν 160.000 χιλιάδες ευρώ. Τα χρήματα αυτά, με βάση τα στοιχεία κατατέθηκαν από συγγενείς των κρατουμένων.

Επιδόματα ΟΑΕΔ: πότε ξεκινά η καταβολή στους ανέργους;

Διαβάστε αναλυτικά πότε θα γίνει η καταβολή επιδομάτων και σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων.
Από την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ως τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου θα γίνει από τον Οργανισμό Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2012. Η διαδικασία κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών, έχει οριστεί στις εξής ημερομηνίες: Από την 25η Ιουλίου 2012 για τους δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω. Από την 3η Σεπτεμβρίου 2012 για τους δικαιούχους με δύο παιδιά. Από την 1η Οκτωβρίου 2012 για τους δικαιούχους με ένα παιδί. Τελευταία ημερομηνία λήξης του οικογενειακού επιδόματος έτους 2012 είναι η 31-1-2013.
Υπενθυμίζεται, ότι για τη χορήγηση του επιδόματος μέσω των υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού πλέον δεν απαιτείται η προσκόμιση Αποσπασμάτων Ατομικών Λογαριασμών Ασφάλισης.
Οι απαιτούμενες ημέρες ασφάλισης αναζητούνται ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος on line διασύνδεσης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και ΟΑΕΔ. Η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται με πίστωση του λογαριασμού ΙΒΑΝ ΕΤΕ, μετά την επίδειξη του βιβλιαρίου Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, τονίζεται ότι το οικογενειακό επίδομα σε καμία περίπτωση δεν θα καταβληθεί, εάν ο δικαιούχος δεν εμφανίζεται πρώτος στο βιβλιάριο ΕΤΕ.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποια τα 16 μέτρα-φωτιά έρχονται για.. χατίρι της Τρόικας

Δείτε ποια τα μέτρα που έρχονται από την Τρόικα.
Αγώνα δρόμου θα δώσει τα δύο επόμενα 24ωρα η κυβέρνηση για να πείσει τους εκπροσώπους της Τρόικας ότι η χώρα έχει πρόθεση να πάρει τα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την οικονομική βοήθεια.
Πρώτα απ’ όλα ο υπουργός Οικονομικών θα προσπαθήσει να πείσει την Τρόικα ότι θα μπορέσει να εξασφαλίσει τα 3 δισ. που απαιτούνται φέτος με τη διατήρηση του τέλους ακινήτων (το γνωστό χαράτσι μέσω ΔΕΗ), την αύξηση στο φόρο του πετρελαίου θέρμανσης, μέσω εξίσωσής του με εκείνον του κίνησης, αλλά και τις περικοπές στο Δημόσιο.
Σε ότι αφορά το τελευταίο αναμένονται ακόμη και σήμερα ή το πολύ ως το τέλος της εβδομάδας η ανακοίνωση λουκέτων στους 20 από τους 255 φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου που πρόκειται να συγχωνευθούν.

Βάσεις 2012: εκτιμήσεις-προβλέψεις για 4ο πεδίο. Πίνακας

Τι αναφέρουν οι τελευταίες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2012 σε όλα τα επιστημονικά πεδία; Δείτε πίνακες με προβλέψεις για τις βάσεις Πανελληνίων 2012.
Μετά από ανάλυση των βαθμολογιών στις Πανελλήνιες 2012 και των Μηχανογραφικών 2012, η ομάδα edu4u ανακοίνωσε τις εκτιμήσεις της για τις βάσεις 2012.
Αναλυτικά οι εκτιμήσεις για τις βάσεις 2012 στο 4ο πεδίο αναφέρουν οτι η πτώση δείχνει να συγκρατείται στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπου οι βάσεις πέφτουν κατά περίπου 250 με 300 μόρια, ενώ γίνεται μεγαλύτερη στην περιφέρεια. Καμία από τις περιζήτητες σχολές δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 19.000 μόρια.
Δείτε αναλυτικά τις εκτιμήσεις-προβλέψεις για τις Βάσεις 2012 στο τέταρτο πεδίο:

Η επίσημη λίστα με τους 21 φορείς που συγχωνεύονται ή καταργούνται

Με 21 φορείς του στενού κι ευρύτερου δημοσίου τομέα, που αποτελούνται από 213 νομικά πρόσωπα ξεκινούν οι συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «καταργούνται 21 φορείς ή ομάδες φορέων, αποτελούμενες από 213 νομικά πρόσωπα ανά την επικράτεια». «Από τη συγχώνευση προκύπτουν 9 ομάδες φορέων, αποτελούμενες από 34 νομικά πρόσωπα. Στους οργανισμούς αυτούς απασχολούνται συνολικά 5.256 εργαζόμενοι. Ο κρατικός προϋπολογισμός επιχορηγεί τους οργανισμούς αυτούς αθροιστικά με περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το υπουργείο, «η διαδικασία ξεκινά με μια πρώτη φάση συγχωνεύσεων και καταργήσεων, η οποία θα αποτελέσει οδηγό της ευρύτερης αναδιάρθρωσης των φορέων του Δημοσίου που ακολουθεί».

Οφθαλμαπάτη! (πραγματικά απίστευτο…)

1. Εστιάστε το βλέμμα σας στην κόκκινη κουκίδα (στην μύτη της κοπέλας) για 30 δευτερόλεπτα.
2. Αμέσως μετά, κοιτάξτε τον τοίχο ή το ταβάνι.
3. Ανοιγοκλείστε τα μάτια σας με ταχύτητα…

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών Βασιλική Ζωγράφου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα 600μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄, το οποίο διεξήχθη στις 21 & 22 Ιουλίου 2012 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου και της εύχεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο να έχει πάντα πρωτιές. Συγχαίρει επίσης την κ. Άννα Σπανού, προπονήτρια της Βασιλικής, για την πολύ καλή αγωνιστική προετοιμασία της αθλήτριας καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ.Γ. που στηρίζουν και αναδεικνύουν τις προσπάθειες των αθλητών τους.
Οι επιτυχίες των νέων παιδιών του τόπου μας σε όλους τους τομείς, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα, κόντρα σε κάθε δυσκολία, ώστε να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.


Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις Αθλήτριες και σε όλους τους Αθλητές που με την αγωνιστικότητά τους και τη θέλησή τους ανεβάζουν τον τόπο μας στο πιο ψηλό βάθρο των επιτυχιών. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μεταγραφές παικτών

Οι Ιταλοί είχαν βγάλει πως από τα 62 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει συνολικά η Μίλαν από την Παρί Σεν Ζερμέν για τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα, μόνο τα 20 είναι για τον πρώτο. Τελικά έτσι συνέβη, με τον Βραζιλιάνο να κοστίζει 42 εκατ. Προφανώς η ηλικία και η δυσκολία σε περίπτωση μεταπώλησης του Ιμπρα έπαιξε το ρόλο της στην προκειμένη περίπτωση. Ωστόσο, παρά το ότι το ποσό δεν είναι τεράστιο, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σουηδού επιθετικού, τότε εκείνος είναι που θα έχει τινάξει τη μπάνκα.
Όπως είπαμε, τα εν λόγω φράγκα μπορεί να μην εντυπωσιάζουν. Ωστόσο, θα προστεθούν στα ήδη 148,1 εκατ. που έχουν δοθεί σε μεταγραφές για την πάρτη του και θα γιγαντώσουν το ποσό στα 168,1 εκατ.! Πρόκειται για ένα ασύλληπτο νούμερο με χρήματα που έχουν αλλάξει χέρια σε επτά συνολικά μετακινήσεις του Ιμπραΐμοβιτς σε διάστημα 11 ετών, στο οποίο έχει αλλάξει έξι ομάδες συν την Παρί όπου αναμένεται να βρεθεί από μέρα σε μέρα.

Προγραμματικές Συμβάσεις για τη μελέτη και κατασκευή δημόσιων δασοτεχνικών έργων στο Δήμο Γρεβενών

Υπεγράφησαν στις 18 Ιουλίου 2012 με αριθμ. πρωτ. 40178/3197,40179/3198,40181/3199 μεταξύ της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα και του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη οι τρείς (3) κάτωθι Προγραμματικές Συμβάσεις, για τη μελέτη και εκτέλεση δημόσιων δασοτεχνικών έργων, συνολικής δαπάνης 760.000,00€.
1) Η προώθηση δραστηριοτήτων δασικής αναψυχής, ανάδειξης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος σε δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις για την Ανάδειξη του Απολιθωμένου Δάσους Γόργιανης της περιφέρειας Τοπικού Διαμερίσματος Κηπουρείου της Δημοτικής Ενότητας Γόργιανης του Δήμου Γρεβενών, συνολικής δαπάνης 250.000,00€.
2) Η μελέτη και εκτέλεση δημόσιων δασοτεχνικών έργων δασικής οδοποιίας σε δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις της περιφέρειας της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας του Δήμου Γρεβενών, συνολικής δαπάνης 260.000,00€.
3) H μελέτη και εκτέλεση δημόσιων δασοτεχνικών έργων προώθησης δραστηριοτήτων δασικής αναψυχής, ανάδειξης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος για τη Συντήρηση και Ανάδειξη παλιών μονοπατιών σε δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις της περιφέρειας Δημοτικής Ενότητας Γόργιανης του Δήμου Γρεβενών, συνολικής δαπάνης 250.000,00€.
Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic