ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Καθηγητής πανεπιστημίου υποστηρίζει: «Μαστουρωμένος» ο Μωυσής όταν πήρε τις 10 εντολές!

Είναι καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, ονομάζεται Μπένι Σάνον, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ακαδημαϊκούς της χώρας του και έχει αναπτύξει μία πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία, σύμφωνα με την οποία
η βιβλική περσόνα που κλήθηκε στο όρο Σινά για να παραλάβει τις πλάκες με το Νόμο και οδήγησε το λαό του Ισραήλ έξω από την Αίγυπτο στη γη της Επαγγελίας, ήταν ένας από τους πρώτους ψυχεδελικούς «εξερευνητές»….
Προκειμένου να στηρίξει τη θεωρία του, ο Σάνον λέει ότι το δέντρο της ακακίας, το οποίο αναφέρεται συχνά στη Βίβλο, περιέχει μία από τις πιο παραισθησιογόνες ουσίες που έχουν καταγραφεί ποτέ.
O καθηγητής, ο οποίος κατέληξε σε αυτή τη θεωρία αφού πρώτα είχε βιώσει ο ίδιος από πρώτο χέρι τις επιπτώσεις στον οργανισμό του ενός παραισθησιογόνου μείγματος που χρησιμοποιείται σε τελετουργικά της Βραζιλίας, υποστηρίζει ότι η ιστορία της φλεγόμενης βάτου έχει και αυτή πολλά στοιχεία που παραπέμπουν σε ψυχεδελική εμπειρία.
Σε επιστημονικό άρθρο του στην επιθεώρηση Time and Mind, ο ακαδημαϊκός υποστήριξε ότι τα οράματα και οι παραισθησιακές καταστάσεις που προκαλούνται από την κατανάλωση τέτοιων ουσιών έχουν να κάνουν με την απώλεια της αίσθησης του χρόνου, τη θέαση λάμψεων ή φλογών, τη σύγχυση των αισθήσεων και τη βίωση βαθιά θρησκευτικών και πνευματικών αισθημάτων, κοντολογίς με μία σειρά από αλλοιώσεις της συνειδησιακής κατάστασης του υποκειμένου τα βιώνει.


iefimerida.gr

Kολύμπησαν γυμνές στον Θερμαϊκό! (video)

Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 αργά το βράδυ, δύο γυναίκες, αλλοδαπής προέλευσης, έβγαλαν τα ρούχα τους μένοντας εντελώς γυμνές και σαν να μην συμβαίνει τίποτα, κατέβηκαν τα σκαλάκια στην παραλία, στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας και βούτηξαν στα καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού!
Στο σημείο ήταν και δύο άντρες όπου τις περίμεναν να τελειώσουν το κολύμπι και να ανέβουν για να τις σκουπίσουν. Και σαν να μην τις έφτανε η πρώτη βουτιά στον Θερμαϊκό, μετά από 2 περίπου ώρες, ξαναγύρισαν με μία φίλη τους και βούτηξαν για άλλη μία φορά!
Δείτε το βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από κινητό:

To χειρότερο ever ατύχημα σε pole dancing (video)

Μια stripper από το Vegas σίγουρα θα θυμάται πολύ καιρό εκείνη τη βραδιά. Και να μην θέλει θα της την θυμίζουν τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο YouTube. Η πτώση της από τον στύλο ήταν εντυπωσιακή και, αν καταλαβαίνουμε σωστά από την πόζα με την οποία προσγειώθηκε, μάλλον οδυνηρή. Με εξαίρεση μια σπασμένη μύτη, η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της...

Φοβερό μήνυμα: Να γιατί πρέπει να ψωνίζουμε μόνο Ελληνικά

Ψωνίζουμε Ελληνικά...
Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!
Διαβάστε ένα πραγματικά φοβερό και με νόημα μήνυμα που έγραψε αναγνώστης στην σελίδα Ψωνίζουμε Ελληνικά στο Facebook
Ο Γιάννης .... όπουλος άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το ξυπνητήρι του
(MADE IN JAPAN) για τις 6 το πρωί ...


Έφτιαξε τον καφέ του σε ένα "μπρίκι"
(MADE IN TURKEY)


Ξυρίστηκε με την ηλεκτρική του μηχανή
(MADE IN GERMANY)


Έβαλε το πουκάμισό του
(MADE IN SRI LANKA),


Τα jeans με φίρμα
(MADE IN SINGAPORE)


Παπούτσια
(MADE IN ITALY)


Έφτιαξε τα αυγά του στην καινούργια ηλεκτρική συσκευή
(MADE IN INDIA)
ΕΦΑΓΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ GOODA ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΜYLNER ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΚΦΟΥΡΤΗΣ
ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΗΛΑ ΧΙΛΗΣ, ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
Έριξε μία ματιά στο "laptop" κομπιούτερ του
(MADE IN MEXICO)


Ήλεγξε τα emails του κοιτάζοντας συγχρόνως το ρολόι του
(MADE IN TAIWAN).


Μετά κλείδωσε την πόρτα
(MADE IN USA),


μπήκε στο αυτοκίνητό του
(MADE IN FRANCE)


το γέμισε με βενζίνη
(από SAUDI ARABIA)


και συνέχισε το ψάξιμο για μια καλή δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ.


Στο τέλος μιάς ακόμα άκαρπης και αποκαρδιωτικής προσπάθειας για εύρεση εργασίας και αφού εκτύπωσε μερικά ακόμα αντίγραφα συστατικών επιστολών σε εκτυπωτή
(made in MALAYSIA),


ο Γιάννης αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο. Έβαλε τις παντούφλες του
(MADE IN BRAZIL),
ένα ποτήρι κρασί
(MADE IN FRANCE)


και άνοιξε την τηλεόραση
(MADE IN INDONESIA).
Μετά σκεφτόταν γιατί δεν μπορούσε να βρεί μιά δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ένα φρικτό έγκλημα συντελέστηκε στο σπίτι μιας τριμελούς οικογένειας στο Walkerville του Γιοχάνεσμπουργκ. Οι ληστές που εισέβαλλαν σε αυτό έπνιξαν σε καυτό νερό το 12χρονο γιο της οικογένειας αφού πρώτα είχαν βιάσει τη μητέρα του, την οποία στη συνέχεια σκότωσαν μαζί με τον άντρα της.

Ένα φρικτό έγκλημα συντελέστηκε στο σπίτι μιας τριμελούς οικογένειας στο Walkerville του Γιοχάνεσμπουργκ. Οι ληστές που εισέβαλλαν σε αυτό έπνιξαν σε καυτό νερό το 12χρονο γιο της οικογένειας αφού πρώτα είχαν βιάσει τη μητέρα του, την οποία στη συνέχεια σκότωσαν μαζί με τον άντρα της.
Οι τρεις δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 53χρονο Tony Viana, κακοποίησαν τη γυναίκα του Geraldine και στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν το ανήλικο αγόρι, το οποίο έκλαιγε με αναφιλητά. Το οδήγησαν στο μπάνιο όπου και το έπνιξαν ρίχνοντας επάνω του καυτό νερό, επειδή είχε δει τα πρόσωπά τους και θα μπορούσε να τους αναγνωρίσει!
Ο 24χρονος κηπουρός Patrick Petrus Radebe και ο 21χρονος γιος του υπηρέτη της οικογένειας Sipho Mbele δήλωσαν ένοχοι για τη δολοφονία της οικογένειας και το βιασμό της γυναίκας, ενώ ο 20χρονος David Motaung παραδέχτηκε την ενοχή του μόνο για την κατηγορία της διάρρηξης.
Η θηριωδία των δραστών δεν τελείωσε βέβαια στη δολοφονία της οικογένειας, καθώς στην αυλή του σπιτιού βρέθηκε νεκρός και ο σκύλος της οικογένειας. Οι τρεις δράστες είχαν «σκίσει» το στομάχι του στα δύο.
Ο συνήγορος υπεράσπισής τους είπε ότι εισέβαλαν στο σπίτι με σκοπό τη ληστεία και για να εκδικηθούν την 42χρονη σπιτονοικοκυρά για τον τρόπο με τον οποίο τους φερόταν.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της VPRC

Εντονη δυσαρέσκεια στην κοινή γνώμη από την πολιτική της...
νέας κυβέρνησης κατά τον πρώτο μήνα της θητείας της καταγράφεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για την εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο». Οι δείκτες εμπιστοσύνης στο έργο της είναι εξαιρετικά χαμηλές, αλλάακόμη χαμηλότερες είναι οι προσδοκίες των πολιτών.
Στη δημοσκόπηση εμφανίζεται εξαιρετικά χαμηλός δείκτης ικανοποίησης για το έως τώρα έργο της κυβέρνησης, που φτάνει μόλις στο 16,5%. Ταυτόχρονα, και η εικόνα «συνέπειας» με τις προεκλογικές εξαγγελίες της είναι από μέτρια έως αρνητική: Μόλις το 23% της κοινής γνώμης θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι συνεπής προς αυτές ενώ το ποσοστό που πιστεύει ακριβώς το αντίθετο φτάνει στο 61%.

Το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ των Ολυμπιακών Αγώνων από έναν σχεδόν τυφλό τοξοβόλο!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, καθώς ο Νοτιοκορεάτης, Ντονγκ Χιουν Ιμ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στην τοξοβολία με 699 βαθμούς.
Πριν καν πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων σημειώθηκε παγκόσμιο ρεκόρ!
"Δράστης" ο Νοτιοκορεράτης Ντονγκ Χιουν Ιμ, στην τοξοβολία με 699 βαθμούς.
Η επίδοσή του σημειώθηκε στον γύρο κατάταξης του ατομικού, ενώ παγκόσμιο ρεκόρ με 2.087 βαθμούς, σημείωσε και η ομάδα της Νότιας Κορέας στον ίδιο γύρο του αθλήματος.Ο 26χρονος Dong-hyun, δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στο ομαδικό, έχει οπτική οξύτητα 20/100 στο δεξί μάτι και 20/200 στο αριστερό, πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεται να βρίσκεται σε απόσταση 10 μέτρων από ένα αντικείμενο για να το δει όταν κάποιος με φυσιολογική όραση μπορεί να το ξεχωρίσει από απόσταση 100 μέτρων.

Στο πένθος οι Ολυμπιακοί πριν καν αρχίσουν - Νεκρός βρέθηκε διαιτητής πυγμαχίας!

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η Τελετή Έναρξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων και η διοργάνωση βυθίζεται στο πένθρος καθώς...
βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Τούρκος διαιτητής Πυγμαχίας, Γκαρίπ Ερκούμκου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian, οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή. Τον 73χρονο διαιτητή βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του, ένας συνάδελφός του, ο οποίος και ειδοποίησε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, αφού ο Τούρκος διαιτητής επρόκειτο να διαιτητεύσει αγώνες πυγμαχίας.
Αναμένεται εντός της ημέρας να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της αυτοψίας του ιατροδικαστή.


iefimerida.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: 
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεκαοχτώ αστυνομικοί , δεκάδες πυροσβέστες και γιατροί για να σώσουν μια... πλαστική κούκλα του sex

Συναγερμός σε πόλη της επαρχίας...Shandong στην Κίνα για να σώσουν μια γυναίκα από τις όχθες του ποταμού.
Για την επιχείρηση διάσωσης της γυναίκας εργάστηκαν 18 αξιωματικοί, ιατρικό προσωπικό και πυροσβέστες για τουλάχιστον μια ώρα μέχρι να την προσεγγίσουν.
Αυτόπτες μάρτυρες τουλάχιστον χίλια άτομα που με κομμένη την ανάσα συγκεντρώθηκαν στην όχθη του ποταμού.
Την ώρα που πλησίασαν έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις της. Τρομαγμένοι την γύρισαν να της δώσουν το φιλί της ζωής και τότε διεπίστωσαν ότι πρόκειται για πλαστική κούκλα του σεξ!
Σύμφωνα με RocketNews24.com όταν κατάλαβαν την γκάφα τους παρουσίασαν την γυμνή πλαστική καλλονή στο κόσμο.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα τονίζοντας ότι αναγκάστηκαν να επέμβουν επειδή η κούκλα έμοιαζε σε μέγεθος και εμφάνιση σε ένα ενήλικο θηλυκό.
Η επαρχία Shandong είναι σημαντικό κέντρο παραγωγής ερωτικών παιχνιδιών.


news247
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απόψε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (video)

Μετά από επτά χρόνια προετοιμασιών, η ώρα για το Λονδίνο έφτασε: Η βρετανική πρωτεύουσα παίρνει θέση για την τρίωρη τελετή έναρξης στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο οποίο επί 17 ημέρες οι καλύτεροι από όλο τον κόσμο θα συναγωνίζονται για το «πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά».
Η τελετή, υπερθέαμα ολυμπιακού μεγέθους (με ανάλογο κόστος), θα ξεκινήσει στις 21:00 τοπική ώρα, αφού φτάσει η φλόγα περνώντας από τον Τάμεση. Την σκηνοθεσία της τελετής, που θα έχει βρετανικό χρώμα και αποκορύφωμα της οποίας θα είναι η αφή του Ολυμπιακού Βωμού, έχει αναλάβει ο Ντάνι Μπόιλ.

Beynac: Ένα χωριό… βγαλμένο από το παρελθόν!

Στο χωριό Beynac-et-Cazenac ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει κάπου στο Μεσαίωνα, εκεί που η καθημερινότητα είχε να προσφέρει μόνο απλά πράγματα στους κατοίκους και στους επισκέπτες μια απίστευτη φυσική ομορφιά.
Ένα από τα ωραιότερα γαλλικά χωριά βρίσκεται δικαίως στη λίστα με τα «Πιο Όμορφα Χωριά της Γαλλίας», καταλαμβάνοντας, μάλιστα, μια από τις πρώτες θέσεις στη λίστα. 
Το χωριό Beynac δεσπόζει στη θεαματική περιφέρεια Aquitaine, στη νοτιοδυτική Γαλλία, και μαζί με έξι γειτονικά χωριά διακρίνονται για την ιδιόμορφη αρχιτεκτονική τους.

Super League: Νέος πρόεδρος ο Γιάννης Μώραλης

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ύστερα από τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στα γραφεία της διοργανώτριας της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας.
Ο παράγοντας των πρωταθλητών Ελλάδας και μοναδικός υποψήφιος των εκλογών έλαβε 13 από τις 17 ψήφους, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να ψηφίζουν «απών», ενώ απουσίασαν οι εκπρόσωποι του Ατρόμητου και της Δόξας Δράμας.Αναπληρωτής πρόεδρος παραμένει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος. Ο παράγοντας των πρωταθλητών Ελλάδας και μοναδικός υποψήφιος των εκλογών έλαβε 13 από τις 17 ψήφους, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να ψηφίζουν «απών», ενώ απουσίασαν οι εκπρόσωποι του Ατρόμητου και της Δόξας Δράμας. Ο παράγοντας του Αστέρα Τρίπολης, που παραμένει στην ίδια θέση για πέμπτη συνεχή χρονιά, έλαβε 14 ψήφους, αφού μόνο ο Παναθηναϊκός δήλωσε «απών». Και στις δύο εκλογικές διαδικασίες η ΕΠΟ υπερψήφισε τους δύο υποψηφίους.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα 27 Ιουλίου

Η Μελντά δεν θα διστάσει να σκορπίσει τη δυστυχία που νιώθει η ίδια. Η Εντά καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να εναντιωθεί στο πεπρωμένο. Στα χέρια του Τόλγκα πέφτει το πιστοποιητικό γέννησης της Γιαγμούρ...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σόδομα και Γόμορα με ανήλικα κορίτσια και μεσήλικες στο καντόνι των τσιγγάνων!

Σοκαριστική αφήγηση και μαρτυρίες για το πώς οι τσιγγάνοι προωθούν κορίτσια 13 – 15 χρονών στην πορνεία…
Σε Σόδομα και Γόμορα, εκτός όλων των άλλων, εξελίσσεται ο καταυλισμός των τσιγγάνων στο Καρακόνερο. Ακόμη και σε πιάτσα αγοραίου έρωτα κατάντησε και μάλιστα με πρωταγωνιστικά πρόσωπα ανήλικα κορίτσια και μεσήλικες πελάτες. Και το ερώτημα που ανακύπτει, είναι τι άλλο απέμεινε που δεν γίνεται σ’ αυτόν τον καταυλισμό, ώστε να κινηθούν οι αρμόδιοι για να βάλουν κάποια τάξη;
Το θέμα της πλήρους εξαχρείωσης στον καταυλισμό των τσιγγάνων έφερε στη δημοσιότητα χθες η «Δημοκρατική», με στοιχεία πραγματικά ανατριχιαστικά ειδικά σε ό,τι αφορά την «εκπόρνευση ανηλίκων»!


Η αφήγηση είναι πραγματικά συγκλονιστική:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
«Η ώρα είναι 11 το βράδυ και κινούμαι με το μηχανάκι στην περιμετρική, κοντά στο καρνάγιο. Κάτι τσιγγανάκια μου κάνουν νόημα να σταματήσω, νομίζω πως κάτι έχει συμβεί και κάνω στην άκρη. Τότε ένα από τα τσιγγανόπουλα με πλησιάζει και με ρωτάει αν θέλω να περάσω καλά με την φίλη του (σημείωση πως εκείνη πρέπει να ήταν 13 χρονών κι εγώ είμαι 60 χρονών). Του είπα όχι και βρίζοντας έφυγα».
Αυτή είναι άλλη μια ιστορία που περιεγράφη προς τη «Δημοκρατική» και έρχεται για να προστεθεί και σ’ αρκετές άλλες αντίστοιχες. «Αρκεί να έχεις ένα καλό αυτοκίνητο και να σταματήσεις κοντά στον καταυλισμό» ανέφερε προς τη «Δημοκρατική» άλλο πρόσωπο που λόγω επαγγέλματος πρέπει να μεταβαίνει τακτικά στο καρνάγιο. Ολες αυτές οι ιστορίες έχουν κοινό παρονομαστή, κάποια ανήλικη κοπέλα, ενδεχομένως όμορφη, την οποία έναντι αμοιβής κάποιοι μπορούν να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά.
Η πορνεία ως πράξη είναι πια γεγονός στον καταυλισμό των τσιγγάνων της Ρόδου και το χειρότερο πρόκειται για την εκπόρνευση ανηλίκων. Ολοι γνωρίζουν και όλοι κλείνουν τα μάτια και τα στόματά τους επειδή πρόκειται για τσιγγάνες. Ο τόπος και η κοινωνία των ανθρώπων βρίσκονται στο χειρότερο σημείο ανοχής και επιτρέπουν τη διατήρηση αυτής της κατάστασης. Ανήλικα παιδιά εξωθούνται στην πορνεία για να κερδίζουν χρήματα οι γονείς τους και το χειρότερο’ υπάρχουν άτομα στην κοινωνία της Ρόδου που δίνουν χρήματα για να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση.
Εκείνοι που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του καρνάγιου βλέπουν τακτικά συγκεκριμένα πρόσωπα, μεσήλικα και άνω, που κρύβονται στις καλαμιές και περιμένουν τα τσιγγανόπουλα να τα προσεγγίσουν. Αυτό συμβαίνει τακτικά στη διάρκεια της εβδομάδας και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα το τι άλλο μπορεί να συμβαίνει, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα.
Στην προκειμένη περίπτωση οι δηλώσεις των αρμοδίων είναι περιττές. Ο,τι και να πει ο δήμαρχος, ο περιφερειάρχης ή οι εκπρόσωποι των Αρχών, δυστυχώς η πραγματικότητα είναι σκληρή: Υπάρχουν παιδιά που εκδίδονται για χρήματα και υπάρχουν πρόσωπα που συνευρίσκονται μαζί τους. Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σ’ ένα τόπο και πώς μπορεί η υπόσχεση ενός παράγοντα ν’ ακυρώσει αυτό που ήδη έχει συμβεί και συνεχίζει να συμβαίνει;
Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο ζει και αναπτύσσεται στις παρυφές της πόλης. Η παιδική εκμετάλλευση είναι καθημερινή και τα δεκάδες παιδιά που βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους επαιτώντας είναι για να θυμίζουν σε όλους τους υπόλοιπους την κατάσταση αυτή.


rodosalarm
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σημαιοφόρος της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας ο Αλέξανδρος Νικολαίδης

H Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ύστερα από πρόταση του Προέδρου της κ. Σπύρου Καπράλου, αποφάσισε ομόφωνα ότι σημαιοφόρος της Ελληνικής Αποστολής κατά την είσοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, θα είναι ο Ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.
Επίσης η Ολομέλεια αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Αρχηγό της Ολυμπιακής Αποστολής στο Λονδίνο κ. Ισίδωρο Κούβελο, να επιλέξει ως Σημαιοφόρο της Ελληνικής Αποστολής στην Τελετή Λήξης των Αγώνων, τον αθλητή ή την αθλήτρια με την μεγαλύτερη επιτυχία στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δήλωσε:

Χρεώνουν tweet Γερμανίδα σημαιοφόρος: Γέμισε το Ολυμπιακό χωριό με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές

Μπορεί το περίφημο tweet της Βούλας Παπαχρήστου για τους Αφρικανούς να της στοίχισε τον αποκλεισμό της ωστόσο διαβάστε τι κυκλοφορεί ότι έγραψε στο twitter της η Γερμανίδα σημαιοφόρος, Νατάσα Κέλερ για τους Έλληνες αθλητές..."Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά."
κυκλοφόρησε στο ίντερνετ ότι τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ λέγεται μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:
"Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό"
Προπαγάνδα η πραγματικότητα; εντός της ημέρας θα ξεδιαλύνει το πράγμα...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το χυδαίο χιούμορ ενός bisexual αλκοολικού της SUN για την Αρβανίτη!!!

Οι ως επί το πλείστον αλκοολικοί και bisexual βρετανοί δημοσιογράφοι (;) της SUN αποφάσισαν να τα βάλουν με την Ελληνίδα αθλήτρια του beach volley, Βίκυ Αρβανίτη.
Οι Αγγλοι γράφουν χαρακτηριστικά: «Σπρώξε λίγο ακόμα και θα τα καταφέρεις να το βγάλεις...» και παρομοιάζει τη στάση της Αρβανίτη με θέση γυναίκας που είναι έτοιμη να γεννήσει. Η Sun το προχωράει ακόμα παραπέρα και γράφει υποτιμητικό σχόλιο και για την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η καταπληκτική Βασιλική έχει κερδίσει στην καριέρα της το ποσό των 300.000 λιρών και με αυτό μπορεί πλέον να αγοράσει ολόκληρη την Ελλάδα και τη μισή Κύπρο...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ένα φυσικό… «τείχος των δακρύων»!

Το «Τείχος των Δακρύων» (σ.σ. «Wall of Tears») βρίσκεται στο νησί Μάουι της Χαβάης, και πιο συγκεκριμένα στην κοιλάδα Waihee, κοντά στην κορυφή Puu Kukui. Οφείλει την ονομασία του στους 17 καταρράκτες που ρέουν στην επιφάνεια των βράχων, δίνοντας την εντύπωση ότι τα πετρώματα… δακρύζουν.
Ολόκληρη η περιοχή ανήκει στα μέρη με τις περισσότερες βροχές ετησίως στον κόσμο, με αποτέλεσμα η κοιλάδα να διαθέτει όχι μόνο πλούσια βλάστηση αλλά και μερικούς από τους ωραιότερους φυσικούς καταρράκτες διεθνώς.

Λονδίνο: Οι gay αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012

Σήμερα ξεκινά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς!!! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες «ανοίγουν» αυλαία με σκοπό να προσφέρουν μοναδικές αναμετρήσεις, πλούσιο θέαμα και πολλά βραβεία!! Από την μεγάλη διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ομοφυλόφιλοι αθλητές, η "διαφορετικότητα" των οποίων δίνει ένα λόγο παραπάνω στα μέσα να ασχοληθούν μαζί τους !Αν και τους περισσότερους από αυτούς κάπου τους έχουμε ξαναδεί, οι περισσότεροι από αυτούς κρατούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να μιλούν για τα προσωπικά τους! Φανταστείτε ότι το 2008, έντεκα αθλητές δεν πήραν τελικά μέρος στους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο, εξαιτίας της σεξουαλικότητας τους! Προς το παρών στο Λονδίνο, δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα!
Ποιοι είναι όμως οι gay αθλητές στη φετινή διοργάνωση;

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 : "Πρωταθλήτριες" σε αισθησιακές πόζες! (video)

Σας ενθουσιάζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ; Νιώθετε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει όταν παρακολουθείτε την αθλητική αναμέτρηση των αγαπημένων σας sport; Αν ναι. τότε καθίστε αναπαυτικά, πάρτε μια βαθειά ανάσα και απολαύστε τις πιο ωραίες και σέξι γυναίκες που θα διαγωνιστούν φέτος στην βρετανική πρωτεύουσα.
Κορμιά θανατηφόρα πετούν τις αθλητικές στολές και τις φόρμες και ποζάρουν με τρόπο που δεν τις έχουμε συνηθίσει. Τα hot Olympic girls μας παρουσιάζουν μια άλλη πλευρά του εαυτού τους, αποκαλύπτοντας μας τα καλογυμνασμένα πόδια και τα σφριγηλά οπίσθια και στήθη τους !!
Ευ αγωνίζεσθαι και ποτέ να μην γράφεις στο twitter ρατσιστικά σχόλια, καλύτερα να ποζάρεις προκλητικά γιατί έτσι δεν κινδυνεύεις από ότι φαίνεται να καταστρέψεις την καριέρα σου!!!

Eξαφανίστηκε ηθοποιός του Dexter

H Mabel Pantaleon αγνοείται από την Κυριακή η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε πως η 31χρονη ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό

Βρετανοί: «Βρώμικοι και gay οι αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες»!!!

Τα υποτιμητικά σχόλια για την Ελλάδα δεν έχουν τελειωμό!
Για δεύτερη φορά με πολύ άκομψο και χυδαίο τρόπο, οι Βρετάνοι προκαλούν τους Έλληνες. Βρώμικους και...gay xαρακτηρίζουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αρχαίας Ελλάδας, σε ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο " Channel 4" και όλα αυτά λίγο πριν αρχίσουν οι Ολυπιακοί αγώνες του Λονδίνου.
Το ίδιο κανάλι είχε προβάλει το ριάλιτι " Go Greek For A Week" και τώρα επιστρέφει με το "The Ancient Greek Olympics" του σκηνοθέτη, Αντόνι Τόμας.
Σύμφωνα με την περιγραφή του ντοκιμαντέρ, ο Άντονι Τόμας ταξίδεψε πίσω στα αρχαία χρόνια, από τη Σικελία μέχρι την Σπάρτη, αναζητώντας τις αληθινές κοινωνικές συνθήκες γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, της διοργάνωσης που σταματούσε τους πολέμους και απαγόρευε στις γυναίκες όχι μόνο να συμμετάσχουν, αλλά και να τους παρακολουθήσουν.

Διαβάστε: Γιατί οι Έλληνες πίνουν το ακριβότερο γάλα στην Ευρώπη...

Θύματα του ελλιπούς ανταγωνισμού και του κρατικού προστατευτισμού που εξακολουθούν να απολαμβάνουν στην Ελλάδα οι παραγωγοί και οι γαλακτοβιομηχανίες, στο όνομα της ανύπαρκτης ανταγωνιστικότητας του ελληνικού γάλατος, είναι οι Έλληνες καταναλωτές που υποχρεώνονται να πληρώνουν μέχρι και 70% υψηλότερες τιμές από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους για να αγοράσουν ένα λίτρο γάλα.
Η αλυσίδα της ακρίβειας που ξεκινά από τους αγελαδοτρόφους και τις βιομηχανίες και φτάνει μέχρι τα ράφια των σούπερ μάρκετ, όχι μόνο δεν έχει αποδυναμωθεί από την «εσωτερική υποτίμηση», αλλά χρόνο με το χρόνο δένει όλο και πιο ισχυρά τους κρίκους της, με αποτέλεσμα οι τιμές να καλπάζουν σταθερά τα τελευταία χρόνια έχοντας οδηγήσει ένα λίτρο νωπού γάλακτος 3,5% να πωλείται από 1,15 έως 1,57 ευρώ όταν στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελβετία και αλλού, το ίδιο προϊόν κοστίζει αρκετά κάτω από 1 ευρώ.
Οι πιο καλοπληρωμένοι παραγωγοί στην Ευρώπη..

Μετέτρεψαν το διαμέρισμα σε ... οίκο ανοχής!

Στα πράσα πιάστηκαν δύο 48χρονες γυναίκες στην Λεμεσό μετά από πληροφορία που έφτασε στα «αυτιά» της αστυνομίας ότι είχαν μετατρέψει το διαμέρισμά τους σε οίκο ανοχής.
Η αστυνομία αξιοποίησε τις πληροφορίες και διαπίστωσε ότι οι δύο γυναίκες χρησιμοποιούσαν το μέρος για εκμετάλλευση ιερόδουλων.
Αυτή την στιγμή δεν βρίσκονται στο διαμέρισμα – οίκο ανοχής αλλά μένουν σε κελί.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πλούσιο Αστυνομικό Δελτίο στην Π.Ε. Κοζάνης! Δείτε αναλυτικά

Εξιχνίαση κλοπής στην Νεάπολη Κοζάνης.
Αναζητείται 44χρονος ημεδαπός..
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης – Κοζάνης, σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Χθες 70χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι, άγνωστος δράστης μπήκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του στον Αλιάκμονα - Κοζάνης και αφαίρεσε ένα αλυσοπρίονο και δύο δοχεία με πετρέλαιο .
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του 44χρονου ημεδαπού, στον Αλιάκμονα –Κοζάνης, όπου βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επίσης βρέθηκε ένα ακόμα αλυσοπρίονο, αγνώστου ιδιοκτήτη, το οποίο και κατασχέθηκε.
Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Η Βενετία από ψηλά

Είναι μια από τις διασημότερες και πιο ιστορικές πόλεις του πλανήτη. Τα μοναδικά της κανάλια μαγεύουν όποιον την επισκέπτεται. Όπως και να τη δει κάποιος εντυπωσιάζεται. Εδώ βλέπυμε μερικές λήψεις από ψηλά που μας βοηθούν να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη Βενετια και πως είναι τοποθετημένη στο χώρο.

Γυαλιά με κάμερα ανεβάζουν ό,τι βλέπετε στο internet

Γερμανός σχεδιαστής δημιούργησε ένα επαναστατικό ζευγάρι γυαλιών Ο Μάρκους Γκερκ έφτιαξε γυαλιά που διαθέτουν ενσωματωμένους αισθητήρες, κάμερα και υπολογιστή. Η κάμερα των 5 megapixel καταγράφει σε πολύ υψηλή ποιότητα ό,τι επιθυμεί ο κάτοχος των γυαλιών. Στη συνέχεια μέσω δικτύου 3G και με τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης (Wi-Fi) τα γυαλιά στέλνουν αυτόματα τις εικόνες στη δημοφιλή υπηρεσία ανταλλαγής και επεξεργασίας φωτογραφιών Ιnstagram.
Την υπηρεσία χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή περισσότερα από 50 εκατομμύρια άτομα και πρόσφατα η εταιρεία που ελέγχει το Facebook έκανε προσφορά ύψους ενός δισ. δολαρίων για να την αποκτήσει.Ο μηχανισμός των γυαλιών λειτουργεί με μπαταρία που έχει διάρκεια ζωής 7 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Τα γυαλιά διαθέτουν επίσης ενσωματωμένα φίλτρα που αλλάζουν τα χρώματα επιτρέποντας στον κάτοχό τους να βλέπει τον κόσμο με «άλλα» μάτια.


tovima.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σύρος: Πελάτης σκότωσε ιδιοκτήτη μπαρ και έβαλε φωτιά σε θαμώνα

Πρωτοφανή περιστατικό εγκληματικής ενέργειας σε μπαρ!!!
Άγριο φονικό και απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Ερμούπολης! Το περιστατικό συνέβη μέσα σε bar που βρίσκεται στην Οδό Πάρου, όταν ένας 61χρονος θαμώνας πυροβόλησε και σκότωσε τον 42χρονο ιδιοκτήτη.
Όλα έγιναν περίπου στις 3:45 το πρωί λίγο πριν κλείσει το κατάστημα, το οποίο μάλιστα είχε αρκετό κόσμο. Ο δράστης, ο οποίος εργάζεται στο ναυπηγείο του Νεωρίου, αρχικά είχε διένεξη με πολιτικό μηχανικό του νησιού, ηλικίας περίπου 53 ετών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 61χρονος βγήκε από την τουαλέτα κρατώντας ένα μπουκαλάκι με οινόπνευμα. Κινήθηκε απειλητικά εναντίον του μηχανικού, τον περιέλουσε με το οινόπνευμα και του έβαλε φωτιά!

Λονδίνο 2012, τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων


Λονδίνο 2012, τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα Παρασκευή 27 Ιουνίου και όλα τα βλέματα είναι στραμένα εκεί:
Χιλιάδες αθλητές από τις 204 χώρες που συμμετέχουν στους Αγώνες θα παρελάσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, με πρώτον απ΄ όλους τον σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής, Αλέξανδρο Νικολαϊδη, στο πρώτο μέρος της τελετής.
Πρώτος θα μπει ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, στο πρώτο μέρος της τελετής. Θα ακολουθήσουν ομιλίες και την επίσημη έναρξη των Αγώνων, την οποία κατά παράδοση κάνει ο ανώτατος πολιτειακός άρχων της διοργανώτριας χώρας (στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας, η Βασίλισσα Ελισάβετ), το άναμμα του Ολυμπιακού Βωμού από τον τελευταίο λαμπαδηδρόμο και την εκφώνηση του όρκου αθλητών και κριτών.
Το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου γίνεται σήμερα το βράδυ ο σύγχρονος «ομφαλός της Γης», καθώς δισεκατομμύρια ζευγάρια μάτια απ΄ όλες τις γωνιές του πλανήτη θα παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης των Αγώνων της 30ης Ολυμπιάδας, που αρχίζουν επισήμως σήμερα το βράδυ στις 9 (23.00 ώρα Ελλάδας).
Θα ακολουθήσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος με όσκαρ σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ. Ως είθισται, πολλά κομμάτια της τελετής παραμένουν «επτασφράγιστο μυστικό» και μάλιστα αρκετά εξ αυτών παραλείφθηκαν από τη χθεσινή γενική πρόβα, προκειμένου να μην διαρρεύσουν μέσω του Τύπου ή των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Η τελετή, που φέρει τον τίτλο «Τα νησιά των θαυμάτων» (Isles of Wonder) και κόστισε 27 εκατομμύρια λίρες, φιλοδοξεί να «διασχίσει» τη βρετανική ιστορία και να την «παντρέψει» με τη σύγχρονη εικόνα της χώρας. Ο Μπόιλ έχει δηλώσει ότι θα ήθελε η τελετή έναρξης του Λονδίνου να παρομοιαστεί με εκείνη των Ολυμπιακών του Σίδνεϊ, το 2000, αλλά είναι σίγουρο ότι έχει ετοιμάσει αρκετές πρωτοτυπίες, με στόχο να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές, αλλά και τους θεατές, οι οποίοι έχουν πληρώσει ως και 2.012 λίρες για να εξασφαλίσουν μία θέση στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου (μέχρι χθες πάντως δεν είχαν εξαντληθεί τα πλέον ακριβά εισιτήρια).
Σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της τελετής, το πρώτο μέρος κρατάει κατά το πρωτόκολλο, περίπου μιάμιση ώρα, και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν είναι διατεθειμένη να κάνει... εκπτώσεις, αν και αποδέχθηκε να μειωθεί ο αριθμός των συνοδών που θα παρελάσουν μαζί με τις εθνικές αποστολές. Για το καλλιτεχνικό μέρος, φημολογείται ότι υπήρξαν πιέσεις στον Μπόιλ να μειώσει τη διάρκειά του, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή αποχώρηση των θεατών από το χώρο του Ολυμπιακού Πάρκου, εντός του (διευρυμένου) ωραρίου λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Η παρέλαση των αποστολών θα αρχίσει, όπως συμβαίνει πάντα, με την Ελλάδα, και θα ολοκληρωθεί με τη διοργανώτρια χώρα, τη Μεγάλη Βρετανία. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν αθλητές που θα παρελάσουν υπό την Ολυμπιακή σημαία (όπως στην περίπτωση του Νότιου Σουδάν, που έχει κηρυχθεί ανεξάρτητο κράτος αλλά δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη από τη ΔΟΕ).
Οι 204 χώρες που θα συμμετάσχουν στην τελετή έναρξης:

Σύγκρουση βυτιοφόρου με φορτηγό στην εθνική Αθηνών - Λαμίας

Κλειστή παραμένει έως αυτή την ώρα (07.01 το πρωί), η Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας, στο 140ο χλμ. στο ύψος της Τραγάνας, εξαιτίας σύγκρουσης που σημειώθηκε νωρίτερα μεταξύ ενός βυτιοφόρου και ενός φορτηγού.
Στο σημείο έχουν σπεύσει 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες, οι οποίοι βρίσκονται επί ποδός, καθώς το βυτιοφόρο μετέφερε εύφλεκτο υγρό.
Εντός λίγης ώρας αναμένεται να φτάσει στο σημείο του ατυχήματος ένα δεύτερο βυτιοφόρο, προκειμένου να γίνει η μεταφορά του υγρού.
Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, ενώ δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γδύθηκε και προσπάθησε να επιτεθεί στον Πατριάρχη Κύριλλο (vid)

Απρόσμενη υποδοχή επιφύλασσε στον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο στο αεροδρόμιο Κιέβου όπου κατέφθασε πριν λίγες ώρες, μια γυμνόστηθη γυναίκα μέλος της φεμινιστικής οργάνωσης Femen, η οποία προσπάθησε να του επιτεθεί!Φορώντας μόνο το τζιν της και έχοντας γραμμένη στην γυμνή της πλάτη τη φράση «Kill Kirill» φώναζε συνθήματα εναντίον του Πατριάρχη, όπως «Κύριλλε, φύγε από εδώ, πήγαινε στην κόλαση», πριν την σταματήσουν οι άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου κι ένας ιερέας.Σύμφωνα με τον ρωσικό και ουκρανικό Τύπο η γυναίκα είναι η Γιάνα Ζντάνοβα, που στο παρελθόν μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης έχει διαδηλώσει μεταξύ άλλων και για την φυλάκιση της πρώην Ουκρανής πρωθυπουργού και «πορτοκαλί» επαναστάτριας Γιούλια Τιμοσένκο.
Εντυπωσιακή ήταν ωστόσο η στωική αντίδραση του Κύριλλου ο οποίος συνέχισε την πορεία του ανάμεσα στους ιερείς που τον περίμεναν ευλογώντας τους παρευρισκόμενους.

Ο Τσακνής έγραψε γράμμα στην Παπαχρήστου - «Βούλα παιδί μου...»

Ανοιχτό γράμμα προς τη Βούλα Παπαχρήστου έγραψε ο Διονύσης Τσακνής με αφορμή τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του σχολίου της στο twitter που θεωρήθηκε ρατσιστικό.
Ο γνωστός τραγουδοποιός έγραψε στην αθλήτρια γράμμα, το οποίο ανήρτησε το enikos.gr στο οποίο της απευθύνεται με πατρικό τόνο και σε ενικό αριθμό σχολιάζοντας όλα τα πρόσφατα γεγονότα.
Αναλυτικά το γράμμα έχει ως εξής:
«Βούλα παιδί μου!
Επίτρεψέ μου αρχικά, αυτή την προσφώνηση, γιατί ηλικιακά και μόνο θα μπορούσες να ήσουν. Ο δεύτερος γιος μου άλλωστε, γυμναστής και αθλητής ανήκει κι αυτός στην ΑΕΚ όπως κι εσύ. Εσύ στο τριπλούν, εκείνος στο Handball.

Super League 2012-13: Τρεις ΠΑΕ πήραν άδεια από την ΕΕΑ

Μόνο σε τρεις ΠΑΕ χορήγησε άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της. Πρόκειται για τις Ξάνθη, Ατρόμητο Αθηνών και Αστέρα Τρίπολης, οι φάκελοι των οποίων κρίθηκαν ως πλήρεις. Οι υπόλοιπες ομάδες είχαν κάποιες εκκρεμότητες, γι’ αυτό οι υποθέσεις τους θα επανεξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής, στις 2 Αυγούστου.
Βάσει του νόμου, πάντως, οι ΠΑΕ μπορούν να προσκομίσουν τα ζητούμενα στοιχεία έως και 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πρόκριση θρίλερ στα πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης (videos)

Europa League: Αστέρας Τρίπολης – Inter Baku 1-1 (4-2 στα πέναλτι)
Με δραματικό τρόπο ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εντός έδρας με 4-2 στα πέναλτι την Inter Baku από το Αζερμπαϊτζάν, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Maritimo.
Ο αγώνας είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να έχουν φυσιολογικό άγχος λόγω του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα στην ιστορία της ομάδας στην Τρίπολη. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 68ο λεπτό, όταν ο Navarro με σουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Rayo και κόντρα της μπάλας, νίκησε τον Lomaia. Οι Αζέροι ισοφάρισαν στο 88′ με κεφαλιά του Schütz μετά από εκτέλεση κόρνερ και έστειλαν τον αγώνα στην παράταση. Παρά τις καλές στιγμές που είχε ο Αστέρας το σκορ παρέμεινε στο 1-1 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Φιλικός αγώνας: Braga – Ολυμπιακός 1-1 (4-4 στα πέναλτι) (video)

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 4-4 στα… πέναλτι (1-1 κ.α.) στο δεύτερο φιλικό του στην Πορτογαλία με την Braga, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με αυτά που ζητάει από τους παίκτες του ο Leonardo Jardim. Oι διοργανωτές είχαν υπολογίσει σε περίπτωση ισοπαλίας να εκτελεστούν πέναλτi, όμως εκτελέστηκαν μόνο πέντε από κάθε ομάδα και δεν υπήρξε νικητής (4-4)! Ετσι το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία, σαν το μοναδικό ίσως στον κόσμο, που εκτελέστηκαν πέναλτι, αλλά έληξε… ισόπαλο!

Πρόγραμμα επισκέψεων Αγροτικών Ιατρών

Το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ανακοινώνει ότι τις παρακάτω μέρες οι διαθέσιμοι Αγροτικοί Ιατροί θα βρίσκονται στα παρακάτω Περιφερειακά Ιατρεία και οικισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών από τις 8.00μ.μ. -14μ.μ. Οποιεσδήποτε αλλαγές στο πρόγραμμα θα γίνονται με ευθύνη του Διοικητή του Νοσοκομείου.

Ο Δημ. Κουπτσίδης ενημερώθηκε για τις εργασίες στη Σμίξη, με σκοπό τον εμπλουτισμό του δικτύου

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε τη Σμίξη Γρεβενών όπου και ενημερώθηκε για τις άμεσες εργασίες που πραγματοποιούνται για τον εμπλουτισμό του Β΄ Κλάδου ύδρευσης με νερό από υδρομαστεύσεις της πρώην κοινότητας Σμίξης, οι οποίες τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν χρησιμοποιούνται για την ύδρευση της ομώνυμης τοπικής κοινότητας λόγω της επάρκειας που διαθέτει σε ποσότητες νερού.
Ο εμπλουτισμός του δικτύου αναμένεται να ανακουφίσει τα προβλήματα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν Τοπικές Κοινότητες οι οποίες υδροδοτούνται από τον Β’ Κλάδο ύδρευσης.
Αμέσως μετά ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. δήλωσε:

Και εμείς με το στόμα ανοιχτό μείναμε...

Άμα δεν έχετε καταλάβει ακόμα μιλάμε για τον αντικαταστάτη της Jennifer Lopez, ο οποίος παραδόξως είναι άντρας. 
Τώρα πως γίνεται να έχει τέτοια πιασίματα και καμπύλες ένα αρσενικό, ωστόσο αυτή είναι η πραγματικότητα και ειλικρινά σοκάρει.
Πάντως μια χαρά την κάνει την δουλειά της η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, καθώς η διαφορά όπως θα δείτε ανάμεσα τους είναι στο απειροελάχιστο.