ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

VIDEO: Σέξι και ξεκαρδιστικές διαφημίσεις που δεν έπαιξαν ποτέ!

Τις έφαγε η λογοκρισία...
Δείτε το video...

ΔΕΙΤΕ: Ελληνίδα ηθοποιός ανέβασε topless φωτογραφίες της στο Facebook!

«Δώρο» στους φίλους της στο Facebook αποφάσισε να κάνει Ελληνίδα πασίγνωστη ηθοποιός.
Ο λόγος για την...

VIDEO: Η γυναίκα με τα φονικά στήθη!

Κι όμως, αυτό που κάνει την Busty Heart να ξεχωρίζει και να αφήνει άφωνο το κοινό με την παρουσία της σε…διάφορα σόου όπως το “Βρετανία Έχεις Ταλέντο” δεν είναι απλώς το τεράστιου μεγέθους (46Η) στήθος της, αλλά το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο σημείο του σώματος της ως… φονικό όπλο.
Η 49χρονη μπορεί με μια απλή κίνηση του πελώριου στήθους της να συνθλίψει κυριολεκτικά από εξάδες κουτιών μπύρας και ξύλα κόντρα πλακέ, μέχρι ολόκληρα καρπούζια!
Μάλιστα η πληθωρική κυρία, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Susan Sykes, έχει χαρακτηριστεί “εθνική απειλή” στις ΗΠΑ καθώς κατά την διάρκεια ενός σόου της ένας άνδρας έπαθε καρδιακή προσβολή βλέποντας το φονικό στήθος της να
λιώνει καρπούζια.

Έλληνας παίκτης reality δίνει μάχη για τη ζωή του!!!

Παίκτης γνωστού reality της ελληνικής τηλεόρασης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας ύστερα από τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του.
Ο λόγος για τον επιχειρηματία και πρώην παίκτη του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Φάρμα»,...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι τέσσερις ναυαγοί και τα μοντέλα!!!

Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει:

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ετσι «Γεννιούνται» Κινέζοι Ολυμπιονίκες!!!

Η Κίνα αποτελεί μια άκρως παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του αθλητισμού.
Αυτό το βίντεο, όμως, έφερε σήμερα στο προσκήνιο η Daily Mail και εμφανίζει τον τρόπο με τον οποίο… χτίζονται οι Κινέζοι πρωταθλητές από μικρά παιδιά, θα σας κάνει να αλλάξετε άποψη για τον τρόπο αντιμετώπισης του ολυμπιακού πνεύματος…
Οι εικόνες σε ορισμένα σημεία του βίντεο είναι σοκαριστικές…

ΔΕΣ ΑΥΤΟ... Ειδικά αν δεν έχεις γίνει ο ίδιος, γονιός!

Τι είναι αυτό;
Υπάρχουν στιγμές που θεωρείς πως έχεις δει τα πάντα. Υπάρχουν στιγμές που νοιώθεις ότι εκείνοι που έφυγαν, δεν σε συγκινούν πια... Κι όμως...
Όλοι μας περάσαμε κάποτε από αυτήν την διαδικασία σαν παιδιά. Αλλά ο «μοντέρνος» τρόπος ζωής μας ΣΚΟΤΩΝΕΙ μετατρέποντάς μας σε «ενήλικες»....
Μπορεί μέσα από τις σκιές, πέρα από τη διάσταση που ζούμε όλοι, να δεις ένα βίντεο σαν αυτό και να θυμηθείς πρόσωπα... που δεν υπάρχουν πια!!!
Μια ελληνική ταινία μικρού μήκους που μέσα σε πέντε μόλις λεπτά , αποκαλύπτει... μια ολόκληρη ζωή.
ΔΕΣ "Τι είναι αυτό;" και θα καταλάβεις το γιατί, ειδικά αν δεν έχεις γίνει ο ίδιος, γονιός!

Πόσο χρονών γίνεται σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια;

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια. 
Πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε πόσο χρονών γίνεται.
Η όμορφη Ζέτα σήμερα θα γίνει...

Ολυμπιακοί Αγώνες, Λονδίνο 2012: Ελλάδα – Ιταλία 7-7 στο πόλο

Ισόπαλη με 7-7 αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα των ανδρών στο πόλο με την αντίστοιχη της Ιταλίας στη δεύτερη αγωνιστική του Ολυμπιακού τουρνουά.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άξιζε τη νίκη και την έχασε στις λεπτομέρειες και λόγω της ατυχίας, με το σουτ του Αφρουδάκη στην τελευταία οργανωμένη επίθεση να καταλήγει στο δοκάρι. H Εθνική είχε πολύ κακά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (3/12), σε αντίθεση με την αντίπαλο της (5/10), αλλά ήταν εξαιρετική αμυντικά. Ακολουθούν οι αγώνες με Καζακστάν, Αυστραλία και Ισπανία για την Εθνική.
Τα οκτάλεπτα με πρώτη την Ελλάδα: 2-1, 3-3, 5-6, 7-7
Ελλάδα (Άντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Μιράλης, Κοκκινάκης 1, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 1, Χ. Αφρουφάκης 2, Δελακάς, Γ. Αφρουδάκης, Φουντούλης 3, Μουρίκης, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος.
Ιταλία (Καμπάνια): Τεμπέστι, Πέρεζ, Τζίτο 1, Φιλιόλι, Τζορτζέτι 2, Φελούγκο 1, Τζιάκοπο, Γκάλο, Πρεσούτι 2, Φιορεντίνι, Αϊκάρντι 1, Πρέμους, Παστορίνο.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποια διάσημη τραγουδίστρια δεν την αναγνώρισαν σε club... και πλήρωσε είσοδο!!!

Εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Κύπρο.
Η τραγουδίστρια, επέλεξε να συνδυάσει δουλειά και διακοπές, αφού εκτός από μερικές προγραμματισμένες εμφανίσεις που έχει στη Μεγαλόνησο, απολαμβάνει και τις βόλτες της. 

Όπως αναφέρει το κυπριακό onlycy, διαδραματίστηκε ένα σκηνικό σε γνωστό club, το οποίο εκνεύρισε την τραγουδίστρια.
Ο λόγος για την...

Μαριέττα Χρουσαλά: Έξαλλη πετάει τα «καρφιά» της μέσω twitter

Τι έπαθε η Μαριέττα Χρουσαλά και έγινε έξαλλη; 
Ποιος πείραξε το κορίτσι και το σύγχυσε που είναι και έγκυος;
Η πρώην παρουσιάστρια τα «έβαλε» με όσους θεωρούν το twitter έδρανο της Βουλής και αρχίζουν να παίρνουν θέσεις για διάφορα πράγματα και καταστάσεις. Όπως έγραψε στην προσωπική της σελίδα: «Κάποιοι νομίζουν ότι το τουίτερ είναι έδρανο της Βουλής και σολάρουν!!! Πώς θα γίνει να τους το εξηγήσουμε αυτό; Καμιά ιδέα;».


gossip-tv.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Διάσημος ποδοσφαιριστής παραλίγο να καεί ζωντανός στο αυτοκίνητο του!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ήταν ο ποδοσφαιριστής, όταν το αυτοκίνητο του τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες. Eνώ πήγαινε προς το προπονητικό κέντρο της ομάδας, είδε τη Ferrari που οδηγούσε να βγάζει καπνούς και λίγα λεπτά μετά να πιάνει φωτιά.
Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Βαλένθια,...

Ξεκινά η μάχη για την πρόκριση

Η πρώτη αναμέτρηση με τη Μάδεργουελ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει την αυλαία των επίσημων υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά. Απόψε (21.45) οι «πράσινοι» στο «Fir Park» θέλουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανοίξει τον δρόμο για τα πλέι-οφ.
Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στον Τύπο της Σκωτίας. «Πραγματικά, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη αυτή την πρόκριση. Με την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, χρειαζόμαστε αυτά τα χρήματα και τα βλέπουμε σαν ένα μεγάλο δώρο» δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο δέλεαρ, βέβαια, αφού σε πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση εκτιμάται ότι θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου περίπου 3,5 εκατ. ευρώ, που θα αυξηθεί αν οι «πράσινοι» συνεχίσουν στους «χρυσοφόρους» ομίλους.
Πάντως, ο άσος του «τριφυλλιού» είχε έναν λόγο παραπάνω να σχολιάσει τις αναμετρήσεις με τη σκοτσέζικη ομάδα αφού στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Ρέιντζερς.
«Ξέρω καλά το πάθος των Σκωτσέζων και θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Πάντα ήταν δύσκολα να παίζεις στο "Fir Park". Ισως μας βοηθήσει το γεγονός ότι έχουμε περισσότερη ευρωπαϊκή πείρα από τη Μάδεργουελ αν κι αυτό από μόνο του δεν μας εγγυάται τίποτα» συμπλήρωσε ο υψηλόσωμος στόπερ.
Στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει καλή ψυχολογία εν όψει του αποψινού αγώνα. Λογικά, τόνωσε το ηθικό των παικτών και η εμψυχωτική ομιλία του επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννη Αλαφούζου, πριν πετάξει η ομάδα για τη Γλασκώβη.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει «συμπαγές» σχήμα με πρωταρχικό στόχο τη διαφύλαξη του «μηδέν». Ο Πορτογάλος προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-2-3-1, στο οποίο ο ένας από τους δύο «κόφτες» (εκτός απροόπτου ο Μαρίνος) θα παίζει κοντά στα στόπερ για να κλείνει τις «τρύπες» στα μετόπισθεν.
Η ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει θα απαρτίζεται από τους Καρνέζη (κάτω από τα δοκάρια), Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλο (στην άμυνα), Μαρίνο, Βιτόλο, Σισοκό, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο (στη μεσαία γραμμή) και Τοτσέ (στην κορυφή της επίθεσης).


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Προσελήφθη στη Βουλή η κόρη του Πολύδωρα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», μία από τις δίδυμες κόρες του πρώην υπουργού και προέδρου της Βουλής, κυρία Μαργαρίτα Πολύδωρα διορίσθηκε, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη σε θέση μετακλητού υπαλλήλου (όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (αρ. 344).
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η Μαργαρίτα, υπηρετούσε ως μετακλητή υπάλληλος και προηγουμένως στο γραφείο του κ. Πολύδωρα, όταν εκείνος ήταν βουλευτής, αφού υπάρχει νόμος που επιτρέπει τις προσλήψεις μετακλητών.


newpost.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Νέες Σημαντικές ανακαλύψεις στη Μηλιά Γρεβενών!!!

Ο μεγαλύτερος και ο μικρότερος χαυλιόδοντας του μαστόδοντα Mammut borsoni στον κόσμο!
Στις 28 Ιουλίου 2012, η Αναπ. Καθηγήτρια Ευαγγελία Τσουκαλά, επιστημονικώς υπεύθυνη των παλαιοντολογικών ερευνών και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μηλιάς Γρεβενών, εργαζόταν στο χώρο του Μουσείου πάνω στον προσδιορισμό νέων απολιθωμένων οστών και δοντιών από την περιοχή της Μηλιάς. Αμέσως ξεχώρισε.... ένα δείγμα, μήκους 4-5 εκατοστών.
Αυτό το μικροσκοπικό απολίθωμα είχε παραδοθεί στο Μουσείο το 2009 από τον κ. Θωμά Τζημόπουλο, ο οποίος το είχε ανακαλύψει στη θέση Μηλιά 9. Η αναγνώριση του δείγματος δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Δείτε τα 7 μικρά μυστικά της σωστής οινοποσίας...

Αλήθεια, πόσο καλά γνωρίζετε τα μυστικά της σωστής οινοποσίας;
Γνωρίζετε ότι δεν αρκεί μόνο η ιδανική επιλογή και η προσεκτική συντήρηση του κρασιού για να απολαύσετε σωστά το κρασί σας;
Πρέπει να γνωρίζετε ότι...

Ολλανδός έχτισε την Κιβωτό του Νώε, μετά από όνειρο!!!

Ο Γιόχαν Χίμπερς δεν λυπήθηκε τα χρήματα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, καθώς είναι ένας εύπορος επιχειρηματίας. 
Για την κιβωτό του, χρησιμοποίησε τις ακριβείς διαστάσεις της Κιβωτού του Νώε, όπως περιγράφονται στην Παλαιά Διαθήκη.
Η ξύλινη κιβωτός έχει μήκος 137 μέτρα, 21 μέτρα πλάτος και 14 μέτρα ύψος. Ο Ολλανδός γέμισε το δημιούργημά του με πλαστικά ομοιώματα ζώων και προσέθεσε ένα πτηνοτροφείο με ζωντανά πουλιά, για να δίνει την εντύπωση της ζωής στους επισκέπτες.
Το σκάφος βρίσκεται αραγμένο στον ποταμό Μέρβεντε στην πόλη Ντόρντρεχτ της Ολλανδίας και σύντομα θα λειτουργήσει ως «μουσείο της Βίβλου».
Η ιδέα να φτιάξει μια κιβωτό του ήρθε μετά από ένα όνειρο που είδε στον ύπνο του, το 1992, στο οποίο ολόκληρη η Ολλανδία είχε πλημμυρήσει από τα νερά της Βόρειας Θάλασσας.


newsbomb.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ένα ξεχασμένο βίντεο, με το ναζιστικό χαιρετισμό της ελληνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα του Χίτλερ!

Ήταν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες που καλύφθηκαν τηλεοπτικά!!!
Δείτε την παρέλαση της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης...
Οι Αγώνες της 11ης Ολυμπιάδας το 1936 διοργανώθηκαν στο Βερολίνο από την 1 Αυγούστου έως τις 16 Αυγούστου. Η συμμετοχή 49 εθνών και 3961 αθλητών στην Ολυμπιάδα του Χίτλερ, όπως έχει μείνει στην ιστορία, αποτέλεσε ρεκόρ συμμετοχής εκείνη την εποχή.
Για πρώτη φορά οργανώθηκε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ολυμπία και η λαμπαδηδρομία και για πρώτη φορά έγινε μετάδοση των αθλητικών γεγονότων μέσω τηλεόρασης. Μάλιστα, οι αγώνες προβάλονταν σε μεγάλες οθόνες σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Στο βίντεο - ντοκουμέντο με την Τελετή Έναρξης του 1936, στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, οι αποστολές των χωρών απευθύνουν ναζιστικό χαιρετισμό στον Χίτλερ! Πρώτη και καλύτερη, η ελληνική ομάδα!
Για την ιστορία, οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες των οποίων η μετάδοση έφτασε μέχρι και στα σπίτια τηλεθεατών, ήταν αυτοί του Λονδίνου, το 1948, ενώ οι πρώτοι Ολυμπιακοί που καλύφθηκαν παγκοσμίως τηλεοπτικά ήταν αυτοί της Ρώμης, το 1960.
Δείτε το βίντεο:...

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου

Ο Τόλγκα δε θα διστάσει να ζητήσει εξηγήσεις από τον ίδιο τον Χαρούν, που παρά τις ευτυχισμένες στιγμές που πέρασε με την Εντά, είναι...

Πέθανε ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Μανδραβέλλος

Σε ηλικία 50 ετών, έφυγε από τη ζωή, χθες το πρωί, ο εκδότης της εφημερίδας " Νίκη", Νίκος Μανδραβέλλος.
Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει τη λύπη της για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Μανδραβέλλου, τον άνθρωπο που έδωσε πνοή στην εφημερίδα «Νίκη».
"Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους και την οικογένειά του."
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στα Αλώνια της Οκτωνιάς.


madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τέλος η Coca Cola από την Βολιβία!!!

Τέλος εποχής για τα σύμβολα του καπιταλισμού στη Βολιβία. 
Θα παράγει δικά της αναψυκτικά!!!
Μετά την απόφαση να κλείσουν όλα τα εστιατόρια Mc Donald's στη χώρα, τώρα το υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι ετοιμάζεται να διώξει ουσιαστικά από τη χώρα και την...Coca Coia!
Ο υπουργός εξωτερικών David Choquehuanca, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η Coca Cola θα αποβληθεί από τη Βολιβία στις 21 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με το «τέλος» του ημερολογίου των Μάγιας.

Ας θυμηθούμε τι έγινε στο περσινό River Party... (video)

Ας θυμηθούμε τι έγινε στο περσινό River Party!
Δείτε το παρακάτω βίντεο...

Σύλληψη 2 ατόμων με πάνω από μισό κιλό κάνναβη στην Κοζάνη!!!

Στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν έναν 28χρονο ημεδαπό και μία 24χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι των συλληφθέντων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν διάφορες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξακόσια τρία κόμμα ένα (603,1) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Πόσο στοιχίζει ένα θαύμα;"!!!

Ένα μικρό κοριτσάκι, πήρε τα κέρματα που είχε στο σπίτι της και πήγε στο φαρμακείο της γειτονιάς.
Ο φαρμακοποιός, εκείνη την στιγμή, μιλούσε με ένα καλοντυμένο κύριο και δεν πρόσεξε την μικρή. Το κοριτσάκι έκανε κάποιο θόρυβο με τα πόδια του, αλλά τίποτε. Τότε πήρε ένα από τα κέρματα της και το χτύπησε πάνω στο γραφείο του.
- Τι θέλεις; την ρωτά κάπως εκνευρισμένος εκείνος. Δεν βλέπεις, ότι μιλώ με τον αδελφό μου, που έχω χρόνια να τον δω:
Τότε η μικρή του είπε:

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Αντρόγυνο Πάει Σε Σύμβουλο Γάμου!

Ένα αντρόγυνο πήγε σε σύμβουλο γάμου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια γάμου.
Όταν ο σύμβουλος ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά τους, η γυναίκα άρχισε να εξιστορεί με πάθος, ένταση και θλίψη όλα τα προβλήματα που είχαν σε αυτά τα 20 χρόνια..
Όλα όμως! Ανέλυσε τα πάντα. Ότι ο σύζυγος δεν την προσέχει, είναι...

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: H ελληνική ψυχή στο Ολυμπιακό χωριό..

Κάθε μπαλκόνι και μια ελληνική σημαία!!!
Το ελληνικό στοιχείο, το σθένος, η τόλμη, η ψυχή, δεσπόζουν σε κάθε μπαλκόνι διαμερίσματος στο Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου.
Οι αθλητές μας, με περίσσευμα υπερηφάνειας για το μεγαλύτερο μας σύμβολο, άπλωσαν την σημαία μας να κυματίζει και να μαγνητίζει κάθε περαστικό. Δηλώνοντας έτσι ότι η Ελλάδα, η γενέτειρα του Ολυμπιακού ιδεώδους, θα δώσει τον δικό της αγώνα να δοξαστεί στα πέρατα της γης.


radar
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Άφησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πήγε σε μοναστήρι!!!

Στροφή όχι απλά στην καριέρα του αλλά σε ολόκληρη τη ζωή του έκανε ο Κάρλος Μπαλιβέ.
Ο Ισπανός αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων παράτησε το Λονδίνο για να αφοσιωθεί στο Θεό!
Την ώρα που οι συναθλητές του στο χόκεϊ επί χόρτου ετοιμάζονται να «κυνηγήσουν» ένα ολυμπιακό μετάλλιο, ο Κάρλος Μπαλιβέ, ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας, αποφάσισε να γραφτεί σε... θεολογική σχολή που βρίσκεται σε μοναστήρι του Βελγίου και να μείνει μακριά από τα αθλητικά και τα εγκόσμια.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τι έκανε η Αστυνομία μία εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας;

Οι ειδικές αστυνομικές δράσεις που αφορούν στο κέντρο της Αθήνας, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Οι δράσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, ενισχυμένη αστυνομική παρουσία, πεζές και εποχούμενες περιπολίες, αστυνομικές εξορμήσεις και δραστηριοποίηση μικτών κλιμακίων ελέγχων.
Υπενθυμίζεται ότι το πλέγμα αυτών των δράσεων εντάσσεται στον ειδικότερο σχεδιασμό, που έχει εκπονήσει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για το κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή διαφόρων Υπηρεσιών Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας και οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν σε κάθε είδους παράνομη συμπεριφορά και αντικοινωνική δραστηριότητα.
Στο πλαίσιο αυτό, από το Σάββατο ( 21-7-2012 ) έως και την Παρασκευή ( 27-7-2012 ):

Ποιοι είναι οι 731 "πατριώτες" που έβγαλαν 1 δισ. στο εξωτερικό και δήλωσαν ψίχουλα

Η Τράπεζα της Ελλάδας παρέδωσε στοΣΔΟΕ λίστα με τα εμβάσματα έχουν σταλεί στο εξωτερικό μόνον το 2010 συγκρινόμενα με τις φορολογικές δηλώσεις που έχουν κατατεθεί για την ίδια χρονική περίοδο.
Συνολικά, καταγράφονται 731 πολίτες Ελληνες και ξένοι που έβγαλεαν επισήμως σε τράπεζες του εξωτερικού το ποσό του 1 δισ. ευρώ την ώρα που στην Εφορία δεν δήλωσαν περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη πρακτική καθώς τα στοιχεία που υπάρχουν για το 2009 δείχνουν ότι τη χρονιά εκείνη υπάρχουν αντίστοιχα 735 άτομα που έβγαλαν στο εξωτερικό 1,247 δισ. ευρώ ενώ είχαν δηλώσει στην Εφορία μόλις 3 εκατ. Ευρώ.
Σύμφωνα με τη σχετική λίστα που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» το ρεκόρ κατέχει ο Ελληνας πολίτης Γ.Δ. (επώνυμο – όνομα) ο οποίος έβγαλε έξω 52.133.146,94 ευρώ, ενώ δήλωσε στην Εφορία... 25.099,50.

Οι ελληνικές συμμετοχές σήμερα 4η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων

Σχετικά περιορισμένες είναι οι ελληνικές συμμετοχές κατά τη σημερινή 4η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Στα πρωινά προκριματικά της κολύμβησης έχουμε δύο 19χρονους αθλητές, που ξεκινούν με διαφορετικές προοπτικές.
Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης συμμετέχει στην τρίτη σειρά των 200μ. πρόσθιο (περίπου στις 12:50 ώρα Ελλάδας), στην 3η διαδρομή, έχοντας την όγδοη επίδοση συνολικά στο αγώνισμα. Μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε τον Μάιο, στο Ευρωπαϊκό του Ντέμπρετσεν, ο νεαρός πρωταθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τους ημιτελικούς (22:20) κι εκεί να παλέψει για την υπέρβαση.Το θετικό για τον Σαμιλίδη είναι ότι έχει ξεπεράσει κάπως το άγχος του πρωτάρη, αφού αγωνίστηκε και σε άλλο αγώνισμα (100μ. πρόσθιο), σε αντίθεση με τον συνομήλικό του Κριστιάν Γκολομέεβ.

Άμεση καταβολή των επιδομάτων ζητούν ΑμΕΑ και ΣΕΑΑΝ

Την άμεση καταβολή των επιδομάτων στα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) και στους χρονίως πάσχοντες ζητά με ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).
Η ΣΕΑΑΝ μαζί με τον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων οργανώνουν σύσκεψη την Πέμπτη (2.8.2012), ώρα 7.30 μμ, στη Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος για το θέμα αυτό.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:
«Μάταια, υπογραμμίζει η ΣΕΑΑΝ, από τις 20 του Ιούλη οι οικογένειες των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων σε όλη την Ελλάδα περιμένουν να πάρουν το επίδομα. Δεν υπάρχουν λέει οι απαιτούμενες πιστώσεις από το υπουργείο Οικονομικών, ενώ σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και της ΚΕΔΕ τον Ιούλη θα πληρώνονταν όλοι κανονικά, μαζί και τα οφειλόμενα από τους προηγούμενους μήνες».

Oι σημερινές μεταδόσεις από το Λονδίνο

Τέταρτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων και το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής:

Συγκλονιστικό βίντεο: 6χρονη Παλαιστίνια απέναντι σε ισραηλινούς στρατιώτες!!!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μια μικρή ανήλικη Παλαιστίνια 6χρονών στέκεται απέναντι από πάνοπλους ισραηλινούς στρατιώτες και τους ζητά να φύγουν.
Η αθωότητα της ηλικίας της, την οπλίζει με απίστευτο κουράγιο και άγνοια κινδύνου, για να πει στους στρατιώτες, λόγια σκληρά, αλλά αληθινά.
Η μικρή Παλαιστίνια ζητάει από τον ισραηλινό στρατό να φύγει και να αφήσει ελεύθερο έναν γνωστό της που μόλις έχει συλληφθεί.
«Σταματήστε, σταματήστε. Είναι φίλος μου, τον αγαπώ, είναι ο καλύτερος μου φίλος», λέει και συνεχίζει ουρλιάζοντας:
«Εγώ δεν θέλω να φύγω από εδώ. Εσείς να φύγετε, είστε όλοι τρελοί»…

Καταβολή αποζημιώσεων σήμερα από τον ΕΛΓΑ για ζημιές

Αποζημιώσεις ύψους περίπου 5,4 εκατ. ευρώ θα καταβάλει σήμερα Τρίτη ο ΕΛΓΑ σε τραπεζικούς λογαριασμούς 5.756 δικαιούχων παραγωγών, για ζημιές που υπέστησαν κυρίως το Δεκέμβριο του 2011 και το πρώτο δίμηνο του 2012.
Αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή (ελιές, εσπεριδοειδή, χειμερινά κηπευτικά κλπ.) και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια σε όλη την επικράτεια, αλλά κυρίως στους νομούς Αργολίδας, Άρτας, Αχαΐας, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης και Κυκλάδων.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Χρίστος Τσολάκης

Μία μεγάλη ορφή των γραμμάτων και της παιδείας στη χώρα μας, ο ομότιμος καθηγητής της παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ Χρίστος Τσολάκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.
Ασχολήθηκε με θέματα γλώσσας, διδασκαλίας της γλώσσας και επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών δίνοντας πλήθος διαλέξεων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό ενώ είχε τιμηθεί πολλές φορές από Ελληνικά και Ξένα Πανεπιστήμια.
Υπήρξε ο ιδρυτής του Μουσείου Εκπαίδευσης και Παιδείας στη Βέροια, ενός πρωτοπόρου θεσμού που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Επί 12 συνεχή χρόνια (τη δεκαετία του ΄90) πραγματοποίησε σειρά εκπομπών στο ραδιοφωνικό σταθμό 9.58 της ΕΤ-3 με τίτλο «Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική» (κυκλοφορούν σε πέντε τόμους από τις εκδόσεις «Νησίδες») ενώ εκατοντάδες είναι οι δημοσιεύσεις του σε έντυπα, εκδόσεις και τον «Φιλόλογο» -το περιοδικό του ομότιτλου συλλόγου των αποφοίτων της Φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ.
Η κηδεία του θα τελεσθεί από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, σήμερα στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Αγ. Σοφίας


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δώδεκα ύποπτοι για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο - Νέα στοιχεία μετά το DNA

Στα βράχια κάτω από τα σπίτια στο δεξία άκρο της φωτογραφίας βρέθηκε σε κακή κατάσταση η 15χρονη κοπέλα...Έναν κύκλο δώδεκα υπόπτων Ελλήνων και αλλοδαπών που διαμένουν ή εργάζονται στην Πάρο έχει δημιουργήσει το κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που ερευνά τις συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 15χρονης κοντά στη νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, πριν από οκτώ ημέρες.
Ανάμεσα στα άτομα αυτά από τους οποίους έχουν ληφθεί και δείγματα DNA είναι τέσσερις Ελληνες και αλλοδαποί εργάτες σε οικοδομή κοντά στο σημείο της εγκληματικής επίθεσης, ένας διερχόμενος ιδιωτικός υπάλληλος, τρείς παραθεριστές αλλά και τουλάχιστον δύο άτομα που γνώριζαν και είχαν έλθει σε επαφή με την οικογένεια της άτυχης κοπέλλας.

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από σήμερα στην ΑΤΕ – Τι λέει η Πειραιώς

Τη διαβεβαίωση ότι διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων στην
ΑΤΕ έδωσε σε ανακοίνωση η τράπεζα Πειραιώς. Ωστόσο, σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, οι οποίοι θα επιδιώξουν παράλληλα, συναντήσεις με τους υπουργούς Εργασίας, Γ. Βρούτση και Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα.
«Απαράδεκτες» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα περί χαριστικής μεταβίβασης. Συγκεκριμένα, «βασική παράμετρο του εγχειρήματος της μεταβίβασης από τον ειδικό εκκαθαριστή στοιχείων ενεργητικού και παθητικού του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας ΑΕ, έναντι τιμήματος 95 εκατ. ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς, αποτέλεσε η διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας στην Ελλάδα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σημερινή ανακοίνωση η Τράπεζα Πειραιώς.

Θα δωθεί παράταση για τις Φορολογικές Δηλώσεις;

Μπορεί σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου, να λήγει επίσημα η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΕΠΥΟ, περίπου 600.000 από τα 5,4 εκατ. φορολογούμενους δεν έχουν υποβάλει ακόμα το Ε1 του 2012. Περίπου 100.000 όμως έχουν ήδη συμπληρώσει και αποθηκεύσει τη δήλωσή τους από τις προηγούμενες μέρες και αρκεί ένα "κλικ" για να τη στείλουν για εκκαθάριση στο taxisnet.
Το υπουργείο Οικονομικών έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να δώσει νέα παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, αν και δεν αποκλείεται η ηλεκτρονική πύλη να παραμείνει ανοικτή για λίγο και να μην κλείσει «στα μούτρα» των φορολογουμένων τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ώστε να υποδέχεται σιωπηρά τις δηλώσεις και από τους τελευταίους που θα ήθελαν να εκπληρώσουν την φορολογική τους υποχρέωση.
Όσοι δεν προλάβουν όμως, ρισκάρουν να υποστούν και τις συνέπειες για την αργοπορία τους, όταν εντοπιστούν και κληθούν από την εφορία με ατομική ειδοποίηση να υποβάλουν εκπρόθεσμα τη δήλωση. Σε τέτοια περίπτωση χάνουν πλήρως το αφορολόγητό τους και άρα πρέπει να πληρώσουν και τουλάχιστον 500 ευρώ «καπέλο» στο φόρο που τους αναλογεί (το 10% των 5.000 που δικαιούται κάθε άγαμος φορολογούμενος).
Επιπλέον χάνουν τη δυνατότητα να πληρώσουν σε δόσεις, ενώ θα επιβαρύνονται με αυτοτελή πρόστιμα για μη υποβολή δηλώσεων ή και τόκους υπερημερίας για την καθυστέρηση.
Το υπουργείο Οικονομικών διαμηνύει ότι όσοι δεν υποβάλουν εμπρόθεσμα την δήλωση τους θα κληθούν να την υποβάλουν εκπρόθεσμα. Κάτι που σημαίνει ότι θα καταβάλουν υπέρογκα ποσά πρόσθετων φόρων ενώ θα χάσουν την ευκαιρία να πληρώσουν τον φόρο με πολλές δόσεις.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr