ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε την πιο μικρόσωμη μητέρα στον κόσμο!!!

Η πιο μικρόσωμη μητέρα στον κόσμο υποσχέθηκε πως θα κάνει κι άλλα παιδιά καθώς παρουσίασε για πρώτη φορά δημοσίως το τρίτο της παιδί…
Η 36χρονη Stacey Herald, που έχει ύψος μόλις 73 εκατοστά, είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς πως μία εγκυμοσύνη θα ήταν αρκετά επικίνδυνη για εκείνη, καθώς το έμβρυο μπορεί να μεγάλωνε τόσο που να συνέθλιβε τους πνεύμονες και την καρδιά της. Η Stacey, όμως, διέψευσε τους γιατρούς τρεις φορές και πλέον η ίδια και ο 27χρονος σύζυγός της, Wil, που έχει ύψος 1.80, σκέφτονται να αποκτήσουν κι άλλα παιδιά.
Η Stacey πάσχει από μία σπάνια γενετική ασθένεια, που ονομάζεται Ατελής Οστεογένεση και εμποδίζει την ανάπτυξη του σκελετού και των πνευμόνων, ενώ κάνει τα οστά εύθραυστα.
Η ίδια δήλωσε: «Μέχρι στιγμής τα τρία παιδιά είναι αρκετά, αλλά θέλουμε στο μέλλον να κάνουμε κι άλλα παιδιά. Ακούμε με προσοχή την άποψη των γιατρών, αλλά δεν έχουν πάντα δίκιο και κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε εμείς ότι είναι καλύτερο.»
Το τελευταίο παιδί του ζευγαριού είναι ο μικρός Malachi, 7 μηνών σήμερα, που έχει κληρονομήσει την ασθένεια της μητέρας του, όπως και η μεγαλύτερη κόρη, Kateri, που είναι τριών ετών. Η δεύτερη κόρη, Makya, που είναι δύο ετών, έχει κανονικό ύψος.
Ο Malachi, που γεννήθηκε με σπάνια κάθετη καισαρική τομή το Νοέμβριο, μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας πριν από έναν μήνα, καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.
«Όταν γεννήθηκε ο Malachi δεν είχε σπασμένα οστά,» δήλωσε η Stacey. «Τα άτομα που πάσχουν με αυτή την ασθένεια γεννιούνται συχνά με σπασμένα χέρια και πόδια γιατί τα οστά είναι πολύ εύθραυστα και μπορούν να σπάσουν κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ο Malachi, όμως, που έχει ύψος 13 εκατοστά και βάρος 950 γραμμάρια, έπρεπε να τοποθετηθεί σε θερμοκοιτίδα στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Σε ηλικία μόλις 17 ημερών, αρρώστησε βαριά από έναν ιό και σε ηλικία τεσσάρων εβδομάδων παρουσίασε κήλη, με αποτέλεσμα να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.
«Κάποια στιγμή μας είπαν πως η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει και φοβηθήκαμε ότι δεν θα τα καταφέρει. Ευτυχώς, όμως, οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν. Έγινε ένα θαύμα,» δήλωσε η Stacey.
Ο Malachi, που έχει μικρά άκρα λόγω της ασθένειάς του, κατάφερε να δυναμώσει και τελικά μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας πριν από ένα μήνα.
«Τους εξήγησα ότι και τα τρία είναι ιδιαίτερα παιδιά, αλλά ότι τα κορίτσια θα έπρεπε να προσέχουν ιδιαίτερα τον Malachi, μέχρι να μεγαλώσει λίγο,» δήλωσε η Stacey.
«Όταν μάθαμε ότι ο Malachi έχει την ίδια ασθένεια με μένα, ήταν πολύ δύσκολο. Ξέραμε, όμως, ότι θα τον στηρίζαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε, γιατί και η Kateri και εγώ βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση.»
Ο Wil έχει αναλάβει το βραδινό τάισμα και το άλλαγμα, καθώς είναι πολύ δύσκολο για τη Stacey, παρόλο που θηλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ίδια έχει αναλάβει το μπάνιο των παιδιών και το άλλαγμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τη βοήθεια μιας ειδικής πλατφόρμας, χάρη στην οποία μπορεί να τα προσέχει και να τα φροντίζει από το αναπηρικό της καροτσάκι.

Τα ντουλάπια είναι οργανωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί η Stacey να φτάνει τα πάντα όταν ο άντρας της δεν είναι σπίτι.
«Είμαστε αρκετά απασχολημένοι πλέον, και μας λείπει ο ύπνος. Τα τρία παιδιά θα ήταν πρόκληση για τον οποιοδήποτε, ακόμα και για τους φυσιολογικούς ανθρώπους,» σχολίασε η Stacey.
Η ίδια, που βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την κόρη της Makya, η οποία είναι ήδη ένα κεφάλι πιο ψηλή από την ίδια.
«Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω σωματικά της Makya όταν είναι νευριασμένη. Πλέον, είναι πολύ μεγάλη για μένα, επομένως αναλαμβάνει ο Wil.
Η Stacey πιστεύει πως το νεογέννητο την έφερε ακόμα πιο κοντά με τον σύζυγό της. «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τον αγαπήσω περισσότερο. Αλλά από τότε που γεννήθηκε ο γιος μας, νομίζω ότι ερωτεύομαι τον Wil κάθε μέρα και περισσότερο.»




ierosagon
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

xxx Οι 20 καλύτερες δωρεάν βίντεο πορνό σελίδες

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Εχασε το… μπικίνι της στα καλλιστεία!!! (VIDEO)

Έχουν και τα καλλιστεία τα απρόοπτά τους, τα οποία πολλές φορές λειτουργούν υπέρ θεατών και τηλεθεατών.
Δείτε το «ατύχημα» που είχε μια από τις διαγωνιζόμενες στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Βενεζουέλα, χάνοντας κατά τη διάρκεια της… παρέλασης, το μπικίνι της, αφού λύθηκε το κορδόνι.

Το ισπανικό Ολυμπιακό πνεύμα... γυμνό (photos)


Δύο σέξι Ισπανίδες αθλήτριες μας αναστατώνουν εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων...
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, με τους αθλητές να βρίσκονται στο επίκεντρο.
Όχι μόνο λόγω των επιδόσεών τους, όμως.
Η ισπανική αποστολή τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, όχι αποκλειστικά με τις εμφανίσεις των εκπροσώπων της, αλλά και με την κυκλοφορία του περιοδικού Interviu όπου οι Πατρίθια Σαράπιο και Άνα Τορίχος ποζάρουν γυμνές με φόντο το Λονδίνο!
Η Σαράπιο θα αγωνιστεί στο τριπλούν, ενώ η συμπατριώτισσά της στάθηκε άτυχη, καθώς ένας τραυματισμός της δεν θα επιτρέψει στην πρωταθλήτρια Ισπανίας στα 100μ. εμπόδια να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο.
Οι δύο αθλήτριες μιλάνε για τους Αγώνες, τις αμοιβές των αθλητών, το ντόπινγκ και γενικότερα θέματα της επικαιρότητας, αλλά οι φωτογραφίες τους... αποσυντονίζουν τον αναγνώστη.

Δεν θα πιστεύετε σε τι μπορεί να μετατραπεί αυτή η ομπρέλα!

Σίγουρα είναι μία από τις πιο παράξενες αλλά ταυτόχρονα και πολύ χρήσιμη ομπρέλα…

Πολιτικός σε δημοσιογράφο: «φίλα μου τον κ@λ@» [video]

Ποιος πολιτικός και συνεργάτης υποψηφίου προέδρου, ξέσπασε χωρίς λόγο σε δημοριογράφο λέγοντας «φίλα μου τον κ@λ@»;
Σε δημοσιογράφο ξέσπασε ο Ρίκ Γκόρα στενός συνεργάτης του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ:
Συγκεκριμένα ο Ρίκ Γκόρκα είπε σε δημοσιογράφο: «φίλα μου τον κ@λ@», όσο εκείνος προσπαθούσε να πάρει μια δήλωση.
Το περιστατικό έγινε ενώπιον της κάμερας του CNN, την ώρα που ο Ρόμνεϊ απομακρυνόταν από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Βαρσοβία.
Οι δημοσιογράφοι ζητούσαν μια δήλωση και ο Ρικ Γκόρκα, γραμματέας του γραφείου Τύπου του Ρόμνεϊ, ακούγεται να απαντά… «φίλα μου τον κ@λ@»!
Δείτε το βίντεο με την απάντηση του Ρίκ Γκόρκα σε δημοσιογράφο:

Έλληνας πήρε μετάλλιο αλλά δεν κράτησε ελληνική σημαία

Ποιος έλληνας πρωταθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 πήρε μετάλλιο, αλλά αρνήθηκε να κρατήσει την ελληνική σημαία;
Το μετάλλιο το πήρε και φυσικά δεν κράτησε την Ελληνική σημαία. Είναι Έλληνας και δεν το κρύβει. Όπως όμως δεν κρύβει και την απογοήτευση του από την Ελλάδα και κυρίως από τους υπεύθυνους της Ελληνικής Ολυμπαικής Επιτροπής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012.
Ο λόγος για τον Σιδέρη Τασιάδη που χθες πήρε το ασημένιο μετάλλιο για την… Γερμανία και όχι για την Ελλάδα.

Δείτε το λεσβιακό φιλί που έδειξαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012!

Ποιες οι αντιδράσεις για την γκάφα των Άγγλων;
Μια τρελή γκάφα έκαναν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, η οποία προβλήθηκε σε περισσότερες από 76 χώρες σε όλο τον κόσμο, με περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο τηλεθεατές να μένουν καρφωμένοι στις οθόνες τους. Έδειξαν live ένα λεσβιακό φιλί.
Ο σκηνοθέτης Danny Boyle, πρόβαλε αποσπάσματα από τηλεοπτικές σειρές, μια εκ των οποίων, ήταν και η σειρά «Brookside», που παιζόταν το 1994 στο Ηνωμένο Βασίλειο, και ήταν η πρώτη σειρά, στην οποία είχε μεταδοθεί για πρώτη φορά, λεσβιακό φιλί. Η επίμαχη σκηνή λοιπόν, παίχτηκε και το βράδυ της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012.
Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν πολλές και σκληρές. Αυτό γιατί εκτός από τις δυτικές χώρες, την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 παρακολούθησαν και οι αραβικές χώρες, στις οποίες η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη, με αποτέλεσμα τολεσβιακό φιλί να σοκάρει τους τηλεθεατές του

fimes
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Χωρίζουν Σαρκοζί – Μπρούνι!!!

Έτοιμη να πει «αντίο» στον Νικολά Σαρκοζί είναι η Κάρλα Μπρούνι.
Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας φέρεται να ομολόγησε ότι θέλει να χωρίσει από τον πρώην πρόεδρο, ωστόσο λέγεται πως θα περιμένει πρώτα την εκλογή του νέου ηγέτη του Κεντροδεξιού Κόμματος της Γαλλίας.
Το σχέδιο εξόδου από τον γάμο έχει μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια, όπως αποκάλυψε μια πολύ καλή της φίλη. Η Κάρλα Μπρούνι το εκμυστηρεύτηκε σε συνδαιτυμόνες της στη διάρκεια δείπνου στα μέσα Ιουνίου στην Ιταλία.
Αλλά και στον στενό κύκλο του ζευγαριού η είδηση κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό. Και να σκεφτεί κανείς ότι μόλις στο τέλος Ιουνίου το γαλλικό περιοδικό «Gala» είχε ανακοινώσει ότι η Κάρλα είναι και πάλι έγκυος.

Συμφώνησαν στο περίγραμμα των μέτρων 11,5 δισ. ευρώ

Σχεδόν 2 ώρες κράτησε η κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19.00.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από την ασφυκτική πίεση χρόνου και τα μειωμένα περιθώρια ελιγμών, οι τρεις αρχηγοί συμφώνησαν στο περίγραμμα των μέτρων 11,5 δισ. ευρώ αφήνοντας ανοικτό το πλαίσιο της επαναδιαπραγμάτευσης για το άμεσο μέλλον αλλά δίνοντας βάρος αυτή τη στιγμή στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση των αρχηγών, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε χαρακτηριστικά ότι...

Γρεβενά: Συνελήφθη 44χρονη για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών 44χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, η συλληφθείσα ιδιοκτήτρια επιχείρησης super market, όφειλε προς το δημόσιο χρέη ύψους 119.899 ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:  
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο εφιάλτης ενός... αριστερόχειρα!

Ζώντας σε έναν κόσμο σχεδιασμένο μόνο για τους άλλους, οι αριστερόχειρες έχουν κάθε λόγο να ζουν το δικό τους εφιάλτη όταν πρόκειται να κάνουν απλά, καθημερινά πράγματα.
Δυσκολεύονται να κόψουν κάτι με το ψαλίδι, αδυνατούν να χειριστούν το ποντίκι αλλά και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, κινδυνεύουν να τραυματιστούν με αντικείμενα καθημερινής χρήσης, από μαχαίρια και ανοιχτήρια μέχρι εργαλεία, παίρνουν τα μαχαιροπίρουνα και το ποτήρι του εξ αριστερών διπλανού τους, αδυνατούν να γράψουν σε σπιράλ τετράδιο, ενώ τα γραπτά τους είναι πάντα γεμάτα μουτζούρες.
Όσο για να παίξουν συμβατική κιθάρα, βιολί ή σαξόφωνο, ούτε λόγος!
Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που μικροατυχήματα συνοδεύουν τη χρήση «δεξιών» προϊόντων από έναν αριστερόχειρα, ενώ είναι αναγκασμένοι να καταπονούν και το σώμα τους.
Κι όμως οι αριστερόχειρες δεν είναι αδέξιοι. Άλλωστε σπουδαίοι αριστερόχειρες ανά τον κόσμο απέδειξαν ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: Ο Μέγας Αλέξανδρος (κρατούσε το δόρυ µε το αριστερό χέρι), ο Αριστοτέλης, ο Νεύτωνας, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Μιχαήλ Άγγελος, ο Μπετόβεν, ο Ναπολέων, ο Αϊνστάιν, η λίστα είναι ατελείωτη…

Η κινέζα κολυμβήτρια που "τρέλανε" τα χρονόμετρα!!!

Την εντυπωσιακή εμφάνιση της 16χρονης κινέζας αθλήτριας Ye Shiwen στα 400 μέτρα μικτής ατομικής αμφισβητούν οι Αμερικανοί κάνοντας λόγο για μη πιστευτό παγκόσμιο ρεκόρ.
Η 16χρονη άφησε ολόκληρο τον κόσμο με ανοιχτό το στόμα με την εκπληκτική της απόδοση ενώ στο τελευταίο 50αρι έκανε καλύτερο χρόνο ακόμα και από τους Αμερικανούς Ryan Lochte και Michael Phelps.
Οι Αμερικανοί μιλούν ανοιχτά για ντόπινγκ ότι δηλαδή η νεαρή αθλήτρια κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Οι κινέζοι δεν άφησαν αναπάντητα τα σχόλια υποστηρίζοντας ότι οι Αμερικάνοι έχασαν την ψυχραιμία τους και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν κατέχουν πια την πρωτιά στον υγρό στίβο.
Μετά την παγκόσμια έκπληξη που προκάλεσε ο εκπληκτικός της χρόνος καθώς και οι φιλοφρονήσεις ακόμα και από μεγάλους άντρες σταρ της κολύμβησης τώρα οι Αμερικανοί προσπαθούν να αμαυρώσουν την προσπάθεια της νεαρής αθλήτριας από την Κίνα.
Η ίδια ωστόσο αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των Αμερικανών:
«Δεν τίθεται θέμα ντόπινγκ. Η κινεζική ομάδα έχει αυστηρούς κανόνες» δήλωσε η νεαρή αθλήτρια.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Χάλκινο ο Ηλιάδης

Τζούντο -90 κιλών
Το πρώτο της μετάλλιο στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πανηγύρισε η Ελλάδα στο άθλημα του τζούντο. Ο Ηλίας Ηλιάδης, στον τελικό των ρεπεσάζ της κατηγορίας των -90 κιλών, επικράτησε με Yuko από δύο παρατηρήσεις (shido) του Βραζιλιάνου Τιάγκο Καμίλο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

i-diadromi.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Κοιμάμαι κάθε βράδυ στον καταψύκτη για να διατηρώ την ομορφιά μου ανέπαφη"!!!

Μπαίνει στον καταψύκτη λέει και κοιμάται (δίπλα στα μπριζολάκια και τον «Μπάρμπα Στάθη» (;), προκειμένου να διατηρήσει την ομορφιά της! 
Και το πιο τραγικό είναι ότι δεν ξέρουμε αν τελικά το καταφέρνει αφού η ίδια αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις!
Ο λόγος για την Donatella Versace, την αδερφή του αείμνηστου Gianni Versace που τώρα έχει αναλάβει τα ινία του οίκου, η οποία δήλωσε στην Telegraph: «Έχετε ακούσει ποτέ πως διατηρώ την ομορφιά μου ανέπαφη; Κοιμάμαι κάθε βράδυ στον καταψύκτη». Εμείς τώρα τι να πούμε... Τα σχόλια δικά σας...

Νέος Πρόεδρος της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος!!!

Ολοκληρώθηκε στα Σπάτα η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ που ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί και ήταν γεμάτη από ένταση και αλληλοκατηγορίες με τον Θωμά Μαύρο να αναλαμβάνει τη θέση του πρόεδρου!
Εκτός από το νέο ΔΣ, προκηρύχθηκε και αύξηση ΜΚ 2,5εκατ. ευρώ με κάλεσμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ ως αρχή για λαϊκή βάση με μπροστάρη τον Θωμά.
Ολοκληρώθηκε η συνέλευση. Στο νέο Δ.Σ. πρόεδρος θα είναι ο Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος για τον νόμο ο Ανδρέας Δημητρέλος, ενώ δεν αλλάζει το υπόλοιπο Δ.Σ. εκτός Κασνακίδη που έδωσε τη θέση του στον Μαύρο.
Κλείνοντας ο Θωμάς είπε: «Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι με τον κόσμο μας για την ΑΕΚ» με τον κόσμο που βρισκόταν στην είσοδο να τον αποθεώνει.
Πρόεδρος ο Μαύρος
Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τεσσεράμισι ώρες, να υπάρξουν πολλές εντάσεις, που παραλίγο να φτάσουν και σε χειροδικίες, να εκτοξευθούν εκατέρωθεν κατηγορίες, να υπάρξουν αρκετά ευτράπελα για να βγει, εν τέλει, η είδηση της ανάληψης του προεδρικού θώκου της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Θωμά Μαύρο με τη Γ.Σ. της ΑΕΚ να κλείνει ενωτικά και πανηγυρικά.

Δείτε το νέο look του Νίκου Οικονομόπουλου!!!

Με μουστάκι και νέο στιλ ο Νίκος Οικονομόπουλος!
Ακρως ανανεωμένος και πανέτοιμος για την επάνοδό του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ο γνωστός τραγουδιστής φωτογραφήθηκε για την αφίσα του νέου σχήματος στο οποίο θα εμφανίζεται από τις 24 Αυγούστου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την εικόνα του και να δοκιμάσει ένα στιλ πολύ διαφορετικό από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ετσι, άλλαξε κούρεμα, ενώ αποφάσισε να αφήσει και μουστάκι.
Παρ’ όλο που δεν του αρέσει να ασχολούνται με την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά με τη δουλειά του, η νέα του εικόνα δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη και φυσικά ασχολίαστη.
Οσοι έχει τύχει να περνούν από τη λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου φιγουράρει η αφίσα με τον τραγουδιστή, έχουν εκπλαγεί από τη διαφορά στην εμφάνισή του αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αλλαγές, μιας και από τότε που ξεκίνησε, η εξωτερική του εικόνα παρέμενε σταθερή με το χαρακτηριστικό κούρεμα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανανέωση στο στιλ του ήταν καθαρά απόφαση του Νίκου Οικονομόπουλου και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, του πάει πολύ!
Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα εμφανίζεται από τις 24 Αυγούστου μαζί με την Ελλη Κοκκίνου σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων, σε συνέχεια των κοινών τους εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους θα είναι και η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, η οποία θα αναλάβει να ανεβάσει τον υδράργυρο ακόμα πιο ψηλά!


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ρόδος: 32χρονος Πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!!!

Σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αποδίδεται ο θάνατος ενός 32χρονου Ροδίτη την 23η Ιουλίου 2012 από συγγενείς του.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου και σύμφωνα με την κατάθεση του αδελφού του αδικοχαμένου νέου κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών, αναμειγνύοντας μάλιστα διαφορετικά ποτά μεταξύ τους.
Όπως δηλώθηκε στους αστυνομικούς, που έχουν αναλάβει την έρευνα, ο 32χρονος έφτασε να καταναλώνει ένα μπουκάλι ουίσκι και στην πορεία και δύο μπουκάλια ούζο!
Την 23η Ιουλίου 2012 και ώρα 09.20 το ΑΤ Ρόδου ενημερώθηκε από διερχόμενους από το παλαιό νοσοκομείο Ρόδου και συγκεκριμένα από τις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΝΑ ότι στο έδαφος βρισκόταν χωρίς να δείχνει σημάδια ζωής ένας νεαρός άνδρας. Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διαπίστωσαν το θάνατό του.
Το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του οφείλεται σε εγκεφαλικό ή ισχαιμικό επεισόδιο.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων Ελλήνων του εξωτερικού

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου 2012 σε εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων:


Α΄ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 3-9-2012 Νεοελληνική Γλώσσα
Β΄ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ
ΤΡΙΤΗ 4-9-2012 Νεοελληνική Λογοτεχνία Μαθηματικά
ΤΕΤΑΡΤΗ 5- 9-2012 Αρχαία Ελληνικά Βιολογία
ΠΕΜΠΤΗ 6 -9-2012 Ιστορία Φυσική
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 -9-2012 Λατινικά Χημεία
Ωρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 15.30 μ.μ.
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.
Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης θα γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.


Γ΄ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες εξετάζονται, εφόσον έχουν αποστείλει τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα, τις ίδιες ώρες και στα ίδια μαθήματα από επιτροπή που θα λειτουργήσει στο Βαθμολογικό Κέντρο.
Για την παραλαβή του Δελτίου Εξεταζομένου και για τον τόπο εξέτασης, θα λάβουν σχετική ειδοποίηση πριν την έναρξη των εξετάσεων από τη Δ/νση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων.


Δ΄ ΤΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
Οι εξετάσεις σ’ όλα τα μαθήματα, θα διενεργηθούν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τη δήλωση του κάθε υποψηφίου.


Τα εξεταστικά κέντρα για τη διεξαγωγή των εξετάσεων αυτών θα λειτουργήσουν:
1) Στην Αθήνα, στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο και Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής (Μουσών και Παπαδιαμάντη, Π. Ψυχικό, τηλ.210 6725413, 210 6718234 και 210 6718781), και
2) Στη Θεσσαλονίκη, στο 6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, Θεσσαλονίκης (Παπαναστασίου 13, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 889910-911).
Οι υποψήφιοι θα παραλάβουν το Δελτίο Εξεταζομένου τους, από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα προσέλθουν για εξετάσεις, την ημέρα έναρξης των εξετάσεων.


Ε΄ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΦΑΑ
Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων καθώς και ο χρόνος Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για επιλογή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο Τύπου.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου

Η σύγκρουση μεταξύ του Τόλγκα και του Χαρούν κορυφώνεται... 'Ενα τηλεφώνημα όμως μεταξύ του Τόλγκα και της Εντά, γίνεται αφορμή να πληγωθεί ανεπανόρθωτα ο Χαρούν. Κι ενώ ο Μπουράκ συνεχίζει να στοχεύει στην καταστροφή των Αρσλάνλι, δεν έχει πάρει είδηση ότι το τηλέφωνό του παρακολουθείται...




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δύο οι βασικοί ύποπτοι για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο

Γενετικό υλικό από 7 άτομα που ανήκουν στο οικείο περιβάλλον της 15χρονης καθώς και από εργαζόμενους σε καταστήματα που επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στο νησί της Πάρου, πήρε η αστυνομία.
Γενετικό υλικό έδωσε ο άνδρας που φιλοξενούσε την οικογένεια στο νησί αλλά και 6 ακομη άτομα, εργαζόμενοι σε καταστηματα που σύχναζε η μικρή με την μητέρα της και την αδελφή της.
Σύμφωνα με ανώτατες αστυνομικές πηγές δύο είναι οι βασικοί υποπτοι στους οποίους έχει καταλήξει η ΕΛΑΣ. Πρόκειται για ντόπιους άνδρες το γενετικό υλικό των οποίων έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας και αναμένονται τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι ερευνες προς κάθε κατεύθυνση. Ηδη από χθες η αστυνομία με ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής», αναφέρει η ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.
Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Η 15χρονη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η πόλη των χρωμάτων

Το Guanajuato είναι μια πόλη στο κεντρικό Μεξικό, χτισμένη σε μια πολύ στενή κοιλάδα, η οποία καθιστά τους δρόμους της πόλης πολύ στενούς και γεμάτους στροφές. Οι περισσότεροι είναι σοκάκια, μέσω των οποίων τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να περάσουν ενώ μερικοί περιλαμβάνουν και σκαλοπάτια μέχρι τις πλαγιές των παρακείμενων λόφων. Πολλές από τις οδικές αρτηρίες της πόλης είναι πλήρως ή εν μέρει υπόγειες.Το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι γεμάτο με αποικιακού αρχοντικά περιοχής, εκκλησίες και αστικές κατασκευές, φτιαγμένες με ροζ ή πράσινο ψαμμίτη και μικρές πλατείες. Η δημιουργία της πόλης ήταν το αποτέλεσμα της ανακάλυψης κοιτασμάτων αργύρου στα βουνά που την περιβάλλουν. Τα ορυχεία της περιοχής ήταν τόσο πλούσια που η πόλη ήταν μια από τις πλέον σημαντικές κατά την περίοδο της αποικιοκρατίας. Ένα από τα ορυχεία, το La Valenciana, έφτασε στο αποκορύφωμά του να παράγει τα δύο τρίτα της παγκόσμιας παραγωγής αργύρου.

Κοσταρικανή υφυπουργός σε ροζ βίντεο (vid)

Ακριβά στοίχισε στην Καρίνα Μπολάνιος
Ακριβά στοίχισε στην Καρίνα Μπολάνιος υφυπουργό Πολιτισμού και Νεότητας της Κόστα Ρίκα ένα ερωτικό βίντεο-αφιέρωση στον εραστή της, όταν αυτό «ξέφυγε» από τα χέρια του και κατέληξε στο YouTube.τον βουλευτή Βίκτωρ Ούγκο Βίκεζ, εμφανίζεται στο βίντεο ντυμένη μόνο με λευκά εσώρουχα και ξαπλωμένη σε κρεβάτι δωματίου ξενοδοχείου, κοιτά με λάγνο ύφος την κάμερα και στέλνει ένα γλυκό μήνυμα στον αγαπημένο της. Δείχνοντας το σώμα της και συγκεκριμένα το στήθος της λέει «όλο αυτό είναι δικό σου. Όλο αυτό. Γιατί σε αγαπώ, αγαπημένε μου.
Σε αγαπώ», ενώ λίγο πριν το τέλος της βιντεοσκόπησης ανασηκώνεται ώστε να φαίνεται μόνο το κορμί της στην κάμερα.Η υφυπουργός αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την κυκλοφορία του βίντεο στο διαδίκτυο, ενώ σε δηλώσεις της στο δίκτυο CNN είπε ότι δεν έχει λόγο να ντρέπεται ωστόσο ζήτησε συγγνώμη από τους νέους που εκπροσωπεί ως υφυπουργός.

Η διαφήμιση που τρέλανε τους τουρίστες και κάνει το γύρω του διαδικτύου!!!

Δείτε αυτό το βίντεο,... (μου το έστειλε ο ηθοποιός ο Κώστας Κρομύδας και η γυναίκα του η Μαρίνα Γιώτη). 
Μου εξήγησαν γιατί πρόκειται και πραγματικά δεν το πίστευα. Δείχνει έναν τουρίστα που έχει έρθει διακοπές στην Ελλάδα και ταυτόχρονα ενημερώνεται από το ξένο τύπο π.χ διαβάζει εφημερίδες που γράφουν για την Ελλάδα. Διαπιστώνει προς μεγάλη του έκπληξη ότι όσα γράφουν, δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα βλέπει μπροστά του. Η Κρήτη μέσα από αυτό το βίντεο διαφήμισε όχι μόνο την ίδια, αλλά και όλη την Ελλάδα. Ίσως από τα καλύτερα που έχουμε δει . Μπράβο στους δημιουργούς αν και δεν τους γνωρίζουμε...

Χυμός Λεμονιού: "10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία"

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα...
Σας το μεταφέρω απλά.
Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν.
Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα
Οι ωφελιμότητες του λεμονιού.
Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό;
Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά!
Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας.
Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου.

VIDEO: Πιτσιρικάς που γεννήθηκε χωρίς πόδια προπονήθηκε στην Μπαρτσελόνα!

Ο 11χρονος Βραζιλιάνος Γκάμπριελ έζησε για μία εβδομάδα το όνειρο του αφού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα στο Ρίο και προπονήθηκε με τους υπόλοιπους πιστιρικάδες της ομάδας.
Ο Γκάμπριελ γεννήθηκε χωρίς πόδια όμως η θέληση του για ζωή τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα του και μάλιστα να προπονηθεί για μία εβδομάδα με την Μπαρτσελόνα.
Οι άνθρωποι των Καταλανών έμειναν εντυπωσιασμένοι από την αποφασιστικότητα του νεαρού ο οποίος έδειξε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ: Μετά από αυτό δεν θα ξαναπιείτε νερό!!!

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το νερό θα ήταν τόσο τρομακτικό;
Τα «τερατάκια» που βλέπεις στην φωτογραφία ζουν καθημερινά μέσα στο ποτήρι με νερό που πίνουμε και για να είμαστε ακριβείς, φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν μέσα από ένα ειδικό μικροσκόπιο, που εξέταζε μία σταγόνα!
Υπεύθυνος για αυτές τις «φρικιαστικές» φωτογραφίες είναι ο Αυστριακός Clemens Wirth, ο οποίος κατάφερε να κινηματογραφήσει με τη μέθοδο «dark field microscopy» όλα τους ζωντανούς οργανισμούς που βρίσκονται μέσα στη σταγόνα!
Tα πλάσματα που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι πραγματικά βγαλμένα από θρίλερ ή από τους χειρότερους, εφιάλτες μας! Είναι όμως ευτυχώς όπως λένε οι επιστήμονες… φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό και εντελώς ακίνδυνα!

Πώς Αποζημιώνονται οι Ζημιές σε Συσκευές Λόγω Βλάβης στο Δίκτυο

Οι αποζημιώσεις των καταναλωτών, οι ηλεκτρικές συσκευές των οποίων υπέστησαν ζημιές λόγω ζημιάς στο δίκτυο (διακοπή του ουδέτερου), θα περιορίζονται στην αξία αντικατάστασης ή στην επισκευή των συσκευών.
Για κάθε άλλη απαίτηση λόγω αποθετικών ζημιών, οι καταναλωτές θα είναι υποχρεωμένοι να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη.
Τη διαδικασία καταβολής αποζημίωσης, οριστικοποίησε ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής –ΔΕΔΔΗΕ (100%
θυγατρική της ΔΕΗ), μετά από έγκριση της ΡΑΕ. Η νέα διαδικασία που θα ακολουθείται στις περιπτώσεις αυτές, τυπικά ισχύει από τη 2 Μαΐου. Ωστόσο λόγω της εκκρεμότητας που ίσχυε, ο ΔΕΔΔΗΕ θα εξετάζει αιτήματα που είχαν υποβληθεί μέσα στο 2011 αρκεί ο καταναλωτής να προσκομίζει παραστατικά επισκευής και θα υπογράφει υπεύθυνη δήλωση.
Ειδικότερα και προκειμένου να καταβληθεί χρηματική αποζημίωση σε καταναλωτή, λόγω διακοπής στο καλώδιο ουδετέρου του εναέριου ή υπόγειου δικτύου χαμηλής τάσης, θα πρέπει να συντρέχουν ταυτοχρόνως οι παρακάτω προϋποθέσεις:

Επιστολή της ΑΔΕΔΥ σε Σαμαρά

Η εκτελεστική επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση, καταδικάζοντας με απόλυτο τρόπο τους σχεδιασμούς για νέα, '' άγρια υποτίμηση μισθών, συντάξεων και γενικά του βιοτικού επιπέδου του κόσμου της εργασίας'' απέστειλε επιστολή ...στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Ταυτόχρονα, αφού επισημαίνει ότι οι αντοχές της της κοινωνίας είναι, ήδη, '' στο κόκκινο '', τονίζει '' την ιστορική ευθύνη της κυβέρνησης για τις εξελίξεις'' , την καλεί να μην προχωρήσει σε νέα οριζόντια μέτρα και ζητά άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αναμονή μέχρι τις 8 Αυγούστου, η λίστα για τα νέα μέτρα!!!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση των νέων μέτρων, με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να αναζητούν την βέλτιστη εκδοχή του «μείγματος» των 11,5 δισ. που παράλληλα θα ανοίξει τον δρόμο για επιμήκυνση της προσαρμογής κατά 2 χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 8 Αυγούστου αναμένεται να έχουν «κλειδώσει» τα μέτρα από τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη -που θα έχουν νέες συναντήσεις τις προσεχείς ημέρες- αλλά και να έχουν πάρει την «σφραγίδα» της τρόικας.

Καταστροφές στην Κοζάνη από τις έντονες βροχοπτώσεις (vid)

Η ξαφνική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες έπιασε απροετοίμαστους τους κατοίκους και επισκέπτες στην Κοζάνη.
Η βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς σχημάτιζε ποτάμια νερού που έφταναν το μισό μέτρο με αποτέλεσμα να καταγραφούν ζημιές σε καφετέρια και να παρασυρθούν τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονταν έξω όπως βλέπετε στο video.
Οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν και αύριο ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου στην Βόρειο Ελλάδα.