ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Το σέξι ατύχημα Ρουμάνας παρουσιάστριας! (video)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρουσιάσει μια... μοντέλα τον καιρό, αλλά αυτός που θα δείτε στο βίντεο ξεπερνάει και την πλέον προχωρημένη φαντασία...
«Λίγο χορό, λίγο στήθος και το... κερασάκι μου» θα μπορούσε να τραγουδάει η Ντανιέλα Κρούντου, η οποία είναι διάσημη στη Ρουμανία για τις «επιδείξεις» των προσόντων της...

Απίστευτο! Είναι 90 χρονών και κάνει άλμα επι κοντώ (video)

Τον λένε William Bell και ειναι πατερας του Ολυμπιονικη Earl Bell. 3 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιεί το γυμναστήριο του γιου του για να προπονείται στο αγαπημένο του άθλημα, το άλμα επι κοντώ. Δε χρειάζεται να επισημάνουμε πως ειναι μοναδικός στην ηλικία του





ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πως να πιάσετε δουλειά (video)

Δείτε το βιντεάκι για το πως να πιάσετε δουλειά, που στην Ελλάδα της Ανεργίας, κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Oλυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό του δέκαθλου για τη Σοφία Υφαντίδου

Η Σοφία Υφαντίδου «ανέβηκε» στον ακοντισμό και με επίδοση 56.96μ, σημείωσε την καλύτερη επίδοση των Ολυμπιακών Αγώνων, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο αγώνισμα, κατά τη δεύτερη ημέρα του επτάθλου στο Λονδίνο.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε εξαιρετική παρουσία, άλλωστε είναι γνωστό ότι το ακόντιο είναι από τα αγαπημένα της, ενώ 14 ακόμη αθλήτριες βελτίωσαν το ατομικό τους ρεκόρ ή την επίδοσή τους τη φετινή περίοδο. Με αυτή την πρωτιά η Υφαντίδου εξασφάλισε 995 πόντους. Την προηγούμενη καλύτερη επίδοση κατείχε η Γαλλίδα Νανά Τζιμού με 55.87μ.
Νωρίτερα, στο μήκος είχε καλύτερο άλμα στα 5.81μ., βελτιώνοντας τη θέση της στη γενική κατάταξη, καταλαμβάνοντας την 25η θέση με 5.151βαθμούς.
Πάντα πρώτη η Τζέσικα Ενίς με 5.971 βαθμούς.


gazzetta.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Νέο ατύχημα στην άρση βαρών!!! Η μπάρα καταπλάκωσε στο στήθος αθλήτρια (pics)

Μετά τον τραυματισμό-σοκ που υπέστη στον αγκώνα ένας αθλητής από το Νότιο Κορέα, ήρθε η σειρά μίας αθλήτριας από την Αίγυπτο να χτυπήσει στο αγώνισμα της άρσης βαρών.
Η Αιγύπτια Χαλίλ Μαχμούντ Αμπίρ Αμπντελραχμάν, που στην προσπάθειά της να σηκώσει 151 κιλά είδε την μπάρα να την παίρνει προς τα πίσω και να την καταπλακώνει στο στήθος.
Η αρσιβαρίστρια των 75 κιλών πονούσε πολύ, φάνηκε προς στιγμήν να χάνει τις αισθήσεις της, αλλά τελικά αφού απεγκλωβίστηκε οδηγήθηκε με καροτσάκι εκτός γηπέδου και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, που δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.

Πάρος: Ομολόγησε ο Πακιστανός δράστης για την κτηνωδία του!!!

Αυτός είναι! Ταυτοποιήθηκε το DNA του 21χρονου κηπουρού της Πάρου!!!
Ο 21χρονος Πακιστανός ήταν παράνομος στην Ελλάδα, μόλις βίασε και σχεδόν σκότωσε την 15χρονη, μαζί με δύο επίσης Πακιστανούς,...Με τη σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές, τα ξημερώματα, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, οι Αστυνομικοί εκτιμούν ότι... θα δώσουν απαντήσεις, και εκτιμούν ότι έχουν τη «λύση» του γρίφου, στο τι συνέβη στη 15χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, η οποία εντοπίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στη βραχώδη πλευρά της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο, και για 13ημέρες δίνει μάχη ζωής, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αττικόν».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Τρικαλινός κατάφερε να ημερέψει χελιδόνι!

Σίγουρα κάτι ανάλογο δεν θα έχετε ξαναδεί. Ίσως και η μοναδική περίπτωση στον κόσμο, όπου ένα χελιδόνι εξημερώνεται από άνθρωπο.
Η παράξενη ιστορία εξελίσσεται στο ορεινό Κοτρώνι του δήμου Πύλης Τρικάλων. Ο καταστηματάρχης κ. Ηλίας Μουστάκας που διατηρεί ταβέρνα στην είσοδο του χωριού, πριν από ένα μήνα περίπου, περιμάζεψε δύο νεογέννητα χελιδονάκια από φωλιά που είχε...ξεκολλήσει και το ζεύγος δεν κατάφερε να πάρει τα χελιδονάκια να τα πάει σε άλλη φωλιά.

Ο νεότερος drifter στον κόσμο είναι Έλληνας! O μικρός βάζει φωτιά στην άσφαλτο!!! (video)

Ζει στην Κω, είναι μαθητής του 4ου δημοτικού σχολείου του νησιού και κάνει drift από τα επτά του χρόνια! Με την καθοδήγηση αλλά και το αυτοκίνητο του πατέρα του ο μικρός Σταύρος... βάζει φωτιά στην άσφαλτο.
Σε μια χώρα με μηδενική υποδομή στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, ακόμη και τέτοια πυροτεχνήματα στο σκοτάδι περνάνε απαρατήρητα…
Ένα παιδί του δημοτικού σχολείου κινείται με τον αέρα επαγγελματία οδηγού αγώνων, τη ψυχραιμία, χαλαρότητα, άνεση αλλά και ακρίβεια πρωταθλητή.
Σε άλλη χώρα θα ήταν ήδη επαγγελματίας με εξασφαλισμένο το μέλλον του. Εδώ θα συνεχίσει να κάνει το κέφι του όσο ό ίδιος το απολαμβάνει και όσο οι γονείς του αντέχουν να τον υποστηρίζουν.
Το National Geographic έχει κάνει ήδη ντοκιμαντέρ για το φαινόμενο, πηγαίνοντας στην Κω για τα γυρίσματα. Το αφιέρωμα θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο.
Ένα σπάνιο ταλέντο που αφήνει άφωνους όσους τον συναντούν με την ωριμότητα και τις ικανότητές του.
Δείτε το βίντεο και απολαύστε το Σταύρο Γρίλλη εν δράσει…

Αγνοείται 80χρονος στο Δίλοφο Πενταλόφου

Από χθες το μεσημέρι αγνοείται η τύχη ενός 80χρονου στο Δίλοφο Πενταλόφου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm 105,3 από σήμερα το πρωί κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Νεάπολης χτενίζει την περιοχή χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα.
Στις έρευνες πήρε μέρος και ομάδα της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη. Επί ποδός βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής που αναζητούν τον 80χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει και πρόβλημα υγείας.


sierafm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στις 18.00 θα δωθεί η λύση του γρίφου στην Πάρο;

Στις 18.00 η ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από την δεύτερη εξέταση DNA που θα επιβεβαιώσουν τα μέχρι τώρα, στοιχεία που δείχνουν έναν 21χρονο Πακιστανό να είναι ο άντρας που κακοποίησε με τον πιο βάρβαρο τρόπο την 15χρονη κοπέλα στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.
Νωρίτερα, το γενετικό υλικό του Πακιστανού ταυτοποιήθηκε απόλυτα με το υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 15χρονης που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικό.
Σε περίπτωση που το δείγμα ταυτοποιηθεί ξανά, η προσαγωγή του Πακιστανού θα μετατραπεί σε σύλληψη και στις 19.00 θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:
http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Χωρίς φορολογική ενημερότητα ΑΕΚ και άλλες 5 ΠΑΕ

Δεν πήραν φορολογική ενημερότητα και βάσει του ισχύοντος νόμου δεν μπορούν να συμμετάσχουν στη Σούπερ Λιγκ που ξεκινά τέλη Αυγούστου.
Χωρίς φορολογική ενημερότητα η ΑΕΚ κι άλλες 5 ΠΑΕ. Δεν κατατέθηκε τελικά η τροπολογία με την οποία οι ομάδες που χρωστάνε στην Εφορία θα μπορούσαν να πάρουν προσωρινή φορολογική ενημερότητα. Με τη Βουλή να ανοίγει ξανά στις 27 Αυγούστου και το πρωτάθλημα να ξεκινά δυο μέρες νωρίτερα τίθεται πλέον σοβαρό ζήτημα συμμετοχής των ομάδων αυτών στη διοργάνωση…

«Χάλκινες» οι Τσιάβου και Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ!

Την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, φέρνοντας στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων από γυναικείο πλήρωμα και συνολικά δεύτερο στους Αγώνες του Λονδίνου, μετά από εκείνο του Ηλιάδη.
Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες το 2009 (Πόζναν) και το 2011 (Μπλεντ) στον τελικό πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού με επίδοση 7:12.09, χάνοντας το ασημένιο μετάλλιο κυριολεκτικά στην τελευταία κουπιά από τις Κινέζες Σου Ντονγκσιάνγκ και Γουενί Χουάνγκ (7:11.93). Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Βρετανίδες Κάθριν Κόουπλαντ και Σόφι Χόσκινγκ, που σημείωσαν επίδοση 7:09.30.
Στις δηλώσεις τους μετά την κούρσα, οι δύο αθλήτριες αφιέρωσαν την επιτυχία στον εαυτό τους και σε όλους εκείνους που τις στήριξαν.

O Χουάν Κάρλος ντύθηκε κομάντο και έφαγε τα μούτρα του (video)

Mία ακόμη αφορμή στους Ισπανούς για να γελάνε μαζί του έδωσε ο Βασιλιάς Χουάν Κάρλος καθώς φόρεσε την στρατιωτική του στολή με τον μπερέ στον κεφάλι και όπως προχωρούσε σκόνταψε και έπεσε.
Αμέσως τον σήκωσαν τα άτομα που βρίσκονταν γύρω του ενώ οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας έφτιαξαν κλοιό γύρω του.
Τον τελευταίο καιρό κάνει συνέχεια γκάφες, με αποτέλεσμα να έχει πέσει ακόμη περισσότερο στην υπόληψη των υπηκόων του οι οποίος ποτέ δεν του είχαν ιδιαίτερη αδυναμία εν αντιθέσει με την Βασίλισσα Σοφία που την λατρέυουν, έστω κι αν είναι ελληνικής καταγωγής.

Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Ξεκίνησε στα ΚΕΠ όλης της χώρας η διάθεση των εισιτήριων κοινωνικού τουρισμού για την περίοδο 2012 – 2013.
Δείτε ποια δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσετε.
Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» προσφέρει 6ήμερες διακοπές σε όλη την Ελλάδα και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2013.
Οι 81.200 δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται τα δελτία στα ΚΕΠ, καθημερινά εκτός από αργίες, μέχρι να εξαντληθούν τα 76.200 δελτία που θα διατεθούν συνολικά.

Σύλληψη 50χρονου στην Κοζάνη για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και βεγγαλικών

Συνελήφθη  στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 50χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί βεγγαλικών.
Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι, ένα (1) ξύλινο ρόπαλο και μία (1) σφεντόνα, αντικείμενα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων, καθώς και μία (1) κροτίδα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

«Σοκ» Παγκόσμια πρωτοτυπία στην Πτολεμαϊδα - Μπήκαν κάγκελα στην κεντρικότερη διάβαση πεζών στο κέντρο της πόλης

Δεν είναι δυνατόν να είναι αλήθεια... «Όνειρο ζω και μην με ξυπνάτε»! Δεν μπορεί να υπάρχει ανθρώπινο μυαλό που σκέφτηκε κάτι τέτοιο.
Ο λόγος... για τα κάγκελα που από σήμερα το πρωί τοποθετήθηκαν μπροστά από την τράπεζα (με δική της βούληση) και ακριβώς μπροστά από τη διάβαση του κεντρικότερου σημείου της πλατείας της Πτολεμαΐδας.
Και μη βιαστεί κανείς να πει ότι τα κάγκελα έχουν μεταξύ τους άνοιγμα προκειμένου να περνούν οι πεζοί, γιατί αυτό δεν αντέχει κριτική και αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Απίστευτοι διάλογοι στη Βουλή για την Αγροτική Τράπεζα

Στουρνάρας και Προβόπουλος υπεραμύνθηκαν των αποφάσεων που ελήφθησαν, υποστηρίζοντας πως η μεταβίβαση της ΑΤΕ υπήρξε η μόνη εφικτή λύση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ενστάσεις και προβληματισμούς από βουλευτές όλων των κομμάτων, που μετέχουν στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, για την δρομολογούμενη απορρόφηση των υγιών στοιχείων της Αγροτικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς και την παράλληλη εκκαθάριση των υπολοίπων.

"Σφήκες, σκορπιοί, φίδια" οι πρώτες βοήθειες μετά το τσίμπημα

Το καλοκαίρι καταγράφονται τα περισσότερα τσιμπήματα από μέλισσες, σφήκες, μπούμπουρες, σαρανταποδαρούσες, ακόμη και από φίδια. Και αυτό γιατί λίγο η εξοχή, λίγο η χαλαρότητα των διακοπών μας καθιστούν ευάλωτους σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει ένα έντομο ή κάποιο φίδι; Κινδυνεύουμε και αν ναι πόσο πολύ; Διαβάστε ένα χρήσιμο οδηγό... επιβίωσης και μην ξεχνάτε, πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμία.
Σφήκα- μέλισσα
Τα τσιμπήματα της σφήκας ή της μέλισσας δεν είναι θανατηφόρα και σε γενικές γραμμές μπορεί να πονάμε, αλλά δεν κινδυνεύουμε. Κινδυνεύουν μόνο όσοι είναι αλλεργικοί και δεν το ξέρουν. Εκείνοι που είναι αλλεργικοί και το γνωρίζουν και πιο προσεκτικοί είναι αλλά και εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα φάρμακα είναι (πχ ένεση αδρεναλίνης). Επίσης είναι επικίνδυνο για όλους μας να δεχτούμε πολλαπλά και απανωτά τσιμπήματα, κάτι που συμβαίνει εάν “πέσουμε” σε κυψέλη και ταράξουμε τα έντομα.


Όταν μας τσιμπήσει μια μέλισσα ή σφήκα το δέρμα πρήζεται και κοκκινίζει σαν τοπική φλεγμονώδη αντίδραση στο δηλητήριο του κεντριού. Ο πόνος είναι αρκετά έντονος και μπορεί να διαρκέσει από κάποιες ώρες, μέχρι λίγες ημέρες. Το πρήξιμο στην περιοχή εντείνει τον πόνο αυτό. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε εάν η σφήκα ή η μέλισσα μας τσιμπήσει στον λαιμό ή μέσα στο στόμα και αυτό γιατί το πρήξιμο μπορεί να φράξει τον αέρα και να δυσκολέψει την αναπνοή μας.


Μόλις μας τσιμπήσει μια μέλισσα/σφήκα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε το κεντρί, προσεκτικά με ένα τσιμπιδάκι. Προσοχή μην πιέσετε το κεντρί για να το βγάλετε γιατί μπορεί να εισχωρήσει βαθύτερα, ή ακόμη με την πίεση να χυθεί περισσότερο δηλητήριο μέσα μας.


Μόλις το αφαιρέσουμε πρέπει να τοποθετήσουμε πάγο, ή κάποια κορτιζονούχα αλοιφή. Εάν έχουμε την δυνατότητα μπορούμε να πάρουμε και ένα αντισταμινικό χάπι που θα μας ανακουφίσει από τα συμπτώματα.


Αν ύστερα από λίγη ώρα νιώσουμε δυσκολία στην αναπνοή, ζαλάδα, ιδρώνουμε, ή μελανιάσουμε, τότε είμαστε αλλεργικοί και δεν το ξέρουμε και έχουμε πάθει σοκ. Σε τέτοια περίπτωση, πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να πάμε στο νοσοκομείο δίχως άλλη καθυστέρηση.


Οι αλλεργικοί θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ειδική ταυτότητα, περασμένη στον λαιμό ή στο χέρι, που θα αναφέρει την αλλεργία τους, γιατί μπορεί να χάσουν τις αισθήσεις τους από το τσίμπημα και κανείς να μην γνωρίζει τι έχουν πάθει.


Σκορπιοί-Φίδια
Ευτυχώς στην Ελλάδα τόσο τα φίδια, όσο και οι σκορπιοί δεν είναι τόσο επικίνδυνοι για θάνατο, όσο στην Αφρική, ή την Αυστραλία. Σε κάθε περίπτωση όμως το τσίμπημα, ή το δάγκωμα τους και επώδυνο είναι και εάν δεν αντιμετωπιστεί μπορεί να σκοτώσει.


Και σε αυτές τις περιπτώσεις το δέρμα κοκκινίζει και πρήζεται. Ό πόνος όμως είναι ασύγκριτα δυνατότερος σε σχέση με το τσίμπημα της μέλισσας.


Αμέσως πρέπει να τοποθετήσουμε πάγο ενώ απαραίτητη είναι η χορήγηση αντισταμινικού χαπιού, μαζί με ισχυρό παυσίπονο, γιατί πραγματικά ο πόνος δεν αντέχεται. Η μεταφορά στο νοσοκομείο πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ. Εκεί θα χορηγηθεί κορτιζόνη (εάν έχουμε χάπι κορτιζόνης μαζί μας το λαμβάνουμε αμέσως) και οροί.


ΠΡΟΣΟΧΗ
Παλιά έλεγαν ότι πρέπει να χαράξουμε με ξυράφι την πληγή και να πιέσουμε για να βγει το μολυσμένο αίμα. Αυτό δεν ισχύει. ΜΗΝ το κάνετε. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χυθεί περισσότερο και πιο γοργά το δηλητήριο στον οργανισμό. Επίσης το ρούφηγμα της πληγής θα πρέπει να γίνει με προσοχή και όχι από άτομα που στο στόμα τους έχουν ανοιχτές πληγές (πχ ουλίτιδα).


Σε κάθε περίπτωση η ψυχραιμία σώζει. Ενώ και το θύμα δεν πρέπει να πανικοβληθεί και να βρεθεί σε κατάσταση σοκ.


iatropedia.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στις 8 Αυγούστου αλλάζει η επωνυμία της Eurobank

Στις 8 Αυγούστου αλλάζει η επωνυμία της Eurobank, μετά από σχετική απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της στις 29 Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αλλαγή της επωνυμίας της στην ελληνική γλώσσα σε «Τράπεζα Eurobank Ergasias Aνώνυμη Eταιρεία», με το διακριτικό τίτλο να παραμένει «Eurobank Ergasias», και στην αγγλική γλώσσα την αλλαγή της επωνυμίας σε «Eurobank Ergasias S.A.» και του διακριτικού τίτλου σε «Eurobank».
Το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων με την αριθ. Κ2-5558/02-08-2012 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Τράπεζας. Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώθηκε για την εν λόγω απόφαση στις 3/8/2012.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 2012-13

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το έτος 2012-13. Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν στις 6.391 και ικανοποιήθηκαν 4.658 (ποσοστό 72,88%).
Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία αποσπάστηκαν προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.
Ακόμη ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε γραφεία, μητροπόλεις, πανεπιστήμια και άλλους φορείς.
Τα ονόματα των καθηγητών που αποσπάστηκαν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Υπάλληλοι του ΕΟΤ ζήτησαν «μίζα» από ξενοδόχο για να τον «βοηθήσουν»

Μία υπάλληλο αλλά και την Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ., συνέλαβε η Αστυνομία με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας, απόπειρας εκβίασης και ηθικής αυτουργίας κατ' εξακολούθηση.
Οι δύο γυναίκες παραδέχθηκαν πως απαίτησαν και έλαβαν το ποσό των 2.500 ευρώ προκειμένου να άρουν απόφαση ανάκλησης άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους μετά από καταγγελία ιδιώτη, ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Πιερία, σύμφωνα με την οποία η 50χρονη υπάλληλος, του ζήτησε εκβιαστικά το ποσό των 2.500 ευρώ, για να άρει την απόφαση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου του.

Στους 665.740 ανέρχονται οι δημόσιοι υπάλληλοι

Σε 665.740 άτομα ανέρχεται ο αριθμός του προσωπικού του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, που υπηρετούσε ως 19.7.2012, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνη Μανιτάκη.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία οι μόνιμοι υπάλληλοι του Δημοσίου, οι δικαστικοί λειτουργοί και δημόσιοι λειτουργοί ανέρχονται σε 574.556. Οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ανέρχονται σε 54.906, οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανέρχονται σε 31.148, οι συμβασιούχοι έργου σε 4.419 και οι ωρομίσθιοι και ημερομίσθιοι σε 711.
Τα στοιχεία αυτά διαβιβάστηκαν στη Βουλή προς απάντηση σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Βενζινάδικα και τουαλέτες στην Εγνατία Όδο!!!

Το «πράσινο φως», που θα κάνει ευκολότερη τη ζωή των διερχομένων από την Εγνατία οδό, έχει... ανάψει, αφού ξεπαγώνουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία των πολυπόθητων Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ).
Με δυο λόγια, η διέλευση από τον άξονα θα γίνει ευκολότερη, αφού στο εγγύς μέλλον δε θα λείπουν βασικές υποδομές για τους οδηγούς, όπως είναι τα βενζινάδικα και οι τουαλέτες.
Σήμερα, κατά μήκος της Εγνατίας οδού, που εκτείνεται σε μήκος 670 χιλιομέτρων, από την Ηγουμενίτσα του νομού Θεσπρωτίας μέχρι τους Κήπους του νομού Έβρου, υπάρχει μόνον ένας ΣΕΑ, στον Πλάτανο Ημαθίας. Έτσι, ο οδηγός που σκοπεύει να ταξιδέψει σε όλο το μήκος του άξονα, θα πρέπει να έχει το νου του ώστε να γεμίσει το ρεζερβουάρ του πριν από το ταξίδι του, για να μην βρεθεί με άδειο ντεπόζιτο. Παράλληλα, η αγορά ενός σάντουιτς ή ακόμα και ενός μπουκαλιού με νερό θεωρείται... πολυτέλεια.

Μέτρα τροχαίας για τον Δεκαπενταύγουστο!!!

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης σε όλη την επικράτεια εν όψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου.
Οι βασικοί άξονες του σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας προβλέπουν:

Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία την ερχόμενη εβδομάδα

Ακόμη και τους 42 βαθμούς κελσίου αναμένεται να αγγίξει το θερμόμετρο την ερχόμενη εβδομάδα, κατά την οποία θα σημειωθούν και πάλι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν με ένταση 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Τους 41 και πιθανώς τοπικά και τους 42 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος την Τρίτη και την Τετάρτη, ημέρες που κορυφώνεται ο καύσωνας. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση 6 και τοπικά 7 μποφόρ.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Επικράτησε ο ΠΑΟΚ επί της Μπνέι Γιεχούντα

Την πρόκριση στη φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος για μια ακόμη φορά έδειξε το ευρωπαϊκό του πρόσωπο.
Στο ντεμπούτο του Γιώργου Δώνη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, η ομάδα πέρασε με άκρως επαγγελματικό τρόπο από το Τελ Αβίβ και όπως πέρσι, εναντίον της Βαλερέγκα, έτσι και χθες επικράτησε με 2-0 της αδύναμης Μπνέι Γιεχούντα.
«Ποτέ δεν είναι κάτι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Παίξαμε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και εμείς ήμασταν σοβαροί σε βαθμό τέτοιο που να πάρουμε τη νίκη» σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο 43χρονος τεχνικός, ο οποίος πέτυχε την παρθενική του νίκη στην Ευρώπη.

Τουρκική πρόκληση! Υποστηρίζουν ότι η Ολυμπιακή Φλόγα είναι τούρκικη

Αυτήν την φορά η τουρκική πρόκληση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι η Ολυμπιακή Φλόγα δεν είναι Ελληνική υπόθεση αλλά τούρκικη και μάλιστα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ζήτησε από τον Ζακ Ρογκ στο εξής η αφή της Φλόγας να γίνεται στην Αττάλεια και όχι στην Αρχαία Ολυμπία!
"Ο πρωθυπουργός εξήγησε στον Ζακ Ρογκ ότι η Τουρκία είναι η ρίζα της Ολυμπιακής Φλόγας και τη θέλουμε πίσω στη χώρα μας. Η Ανατολία περιμένει τη Φλόγα της", ήταν οι προκλητικές δηλώσεις του υπουργού της Τουρκίας για την Νεολαία και τον Αθλητισμό, Σουάτ Κίλιτς.
Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι σε κοντινή απόσταση από την Αττάλεια, υπάρχει ένα βουνό με το όνομα Ολυμπος, στην περιοχή της αρχαίας Λυκίας, όπου το έδαφος πυρακτώνεται με φυσικούς τρόπους, λόγω ύπαρξης μεθανίου στο υπέδαφος κι ανάβουν για χιλιάδες τώρα χρόνια.
Σύμφωνα με τον τοπικό μύθο, οι τούρκοι λένε ότι εκεί οριοθετείται η προέλευση της Φλόγας.
Ο Ζακ Ρογκ δεν απάντησε τίποτα στον τούρκο πρωθυπουργό, ενώ η ανεπίσημη θέση της ΕΟΕ είναι ότι δεν πρόκειται να πάρει θέση στο ζήτημα, θεωρώντας ότι έχει πολιτικές προεκτάσεις και μόνο.
Να σημειώσουμε ότι αντιπροσωπεία της Τουρκίας βρίσκεται στο Λονδίνο, καθώς μαζί με τη Μαδρίτη και το Τόκιο διεκδικεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.


madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr