ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ελάφι πιάστηκε σε κούνιες (video)

Κι ομως, έγινε και αυτό στην Αμερική. Ενα ελάφι μπλέχτηκε σε κάτι κούνιες σε αυλή σπιτιού στην Αμερική. 
Δείτε το video με την επιχείρηση απεγκλωβισμού του...

Ποια ειναι η διάσημη με τα σπυράκια;

Τις βλέπουμε στα περιοδικά και στις ταινίες να λάμπουν και πολλές φορές ξεχνάμε ότι δε διαφέρουν σε τίποτα από μας τους υπόλοιπους. Η απο μικρή στα βάσανα του sta system Dakora Fanning μάλλον πρέπει να επισκεφτεί τον δερματολόγο της σύντομα πριν αυτά τα σπυράκια εξαπλωθούν…

Τον συνέλαβαν επειδή δεν χαμογελούσε

Στη σύλληψη ενός 54χρονου, πάσχοντος από τη νόσο του Πάρκινσον, επειδή δεν χαμογελούσε και έδειχνε να μην απολαμβάνει το αγώνισμα της ποδηλασίας, προχώρησε η βρετανική αστυνομία πριν από μερικές μέρες.
Παθών είναι ο Μark Worsfold, δάσκαλος πολεμικών τεχνών και πρώην στρατιωτικός, ο οποίος υποστήριξε ότι ξαφνικά είδε τους αστυνομικούς να τον ξαπλώνουν στο έδαφος και να του φορούν χειροπέδες.
Η σύζυγός του ανακάλυψε τι είχε συμβεί όταν αναγκάστηκε, το βράδυ της ίδιας ημέρας, να δηλώσει ως «εξαφανισμένο» στις Αρχές τον άνδρα της αφού εκείνος δεν πήγε σπίτι για το πάρτυ γενεθλίων της 9χρονης κόρης τους.

Τι είναι το sexting που κάνει θραύση σε άνδρες και γυναίκες;

Ποιος δεν έχει στείλει ένα ερωτικό γράμμα στην σύντροφο του;
Ποια δεν έχει απαντήσει στο ίδιο ύφος στον εραστή της; 
Σχεδόν όλοι. 
Τα ερωτικά γράμματα όμως ανήκουν πια στο παρελθόν. Το sexting, είναι πλέον ο βασιλιάς της ερωτικής επικοινωνίας ανάμεσα σε 2 ανθρώπους.
Τι είναι όμως το sexting;

Δεν υπάρχει! Αγόρασε τηλεόραση μέσω ίντερνετ αλλά παρέλαβε αυτόματο όπλο

Αυτό θα πει έκπληξη! Ένας άντρας από την Ουάσινγκτον παρήγγειλε μέσω διαδικτύου μία τηλεόραση και την ημέρα που παρέλαβε το κουτί αντί βρει την τηλεόραση μέσα βρήκε ένα στρατιωτικού τύπου αυτόματο όπλο.
Ο ίδιος αν και ξαφνιασμένος κάλεσε την αστυνομία αλλά εκεί βρέθηκε μπροστά σε μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη.
Γιατί κανονικά στη συγκεκριμένη πολιτεία των ΗΠΑ δεν επιτρέπονται τα όπλα και κανονικά θα έπρεπε να τον συλλάβουν.
Μετά από ώρα και αφού εξήγησε στους αστυνομικούς τι ακριβώς είχε συμβεί τον άφησαν ελεύθερο αλλά του πήραν τον όπλο.
Το πότε πήρε την τηλεόραση δεν μάθαμε!

To "καμάκι" του Αδωνι στην Εύα Καϊλή και η αντίδραση της Ευγενίας

Η Ευγενία Μανωλίδου για το... καμάκι του "τζουτζούκου" της στην Εύα Καϊλή!
Δείτε τη στιχομυθία που υπήρξε όταν υποδείχθηκε στην Ευγενία Μανωλίδου ένα τουι του Αδωνι με το οποίο αποκαλεί «Εύα μου» την Καϊλή προτρέποντας την να μην απολογηθεί για τα δημοσιεύματα σχετικά με την παρουσία της τον «αστακοπόλεμο» της Μυκόνου.

Από ενυδρείο της Βουλγαρίας τα πιράνχας στον Έβρο

Από ενυδρείο της Βουλγαρίας προέρχονται πιθανότατα τα δυο πιράνχας που έπιασαν ψαράδες στον Έβρο.
Το παραπάνω εικάζουν οι ειδικοί λόγω της μορφολογίας των δοντιών του, αλλά και του μεγάλου μεγέθους του ψαριού.
Οι ειδικοί πάντως είναι καθησυχαστικοί, αφού αναφέρουν πως λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών του ποταμού τα ψάρια δεν θα αναπαραχθούν

Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ιερέας δάγκωσε το πέος 20χρονου

Ό ιερέας των Μορμόνων Έφρι Γκούζμαν από τη Γιούτα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι δάγκωσε το πέος 20χρονου, αφού πρώτα είχε χτυπήσει τη μητέρα του και κακοποιήσει την αδελφή του.
Επίσης, τον 46χρονο βαρύνουν κατηγορίες «βίαιης σεξουαλικής επίθεσης, διάρρηξης και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου», δήλωσε στη Huffington Post ο δικηγόρος του, Μπομπ Σκοτ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκομίστηκαν στη δικαιοσύνη εναντίον του, ο Έφρι υποσκάφθηκε 13χρονη στο σπίτι της τον περασμένο Μάιο και προσπάθησε να τη φιλήσει και να την προσεγγίσει σεξουαλικά. Όταν έφτασε στο σπίτι ο 20χρονος αδελφός της, ο ιερέας έφυγε. Το κορίτσι δεν ανέφερε άμεσα το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά όταν κατέθεσε είπε ότι ήταν «οικογενειακός φίλος».
Στις 2 Αυγούστου, ο Έφρι επανέλαβε την επίσκεψή του, αλλά όταν η μητέρα της κοπέλας του ζήτησε να φύγει εκείνος αρνήθηκε και της επιτέθηκε σκίζοντας την μπλούζα της.
Σύντομα, ο γιος της οικογένειας έκανε την εμφάνισή του, όμως όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει από τη μητέρα του, ο Έφρι του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον στο πέος πάνω από το παντελόνι που φορούσε. Η επίθεση ήταν ιδιαίτερα βίαιη και ο νεαρός άνδρας χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συγκλόνιστικό βίντεο καταγράφει την πτώση μικρού αεροπλάνου μέσα από την καμπίνα επιβατών

Συγκλόνιστικό βίντεο καταγράφει την πτώση μικρού αεροπλάνου μέσα από την καμπίνα επιβατών
Οι τέσσερις τυχεροί επιβάτες ενός μονοκινητήριου αεροπλάνου που έπεσε σε δασική περιοχή του Αϊντάχο των ΗΠΑ έχουν ένα επτάλεπτο βίντεο που αποδεικνύει πόσο κοντά έφτασαν στο θάνατο.
Το τρομακτικό ατύχημα συνέβη στις 30 Ιουνίου ενώ το βίντεο που θα δείτε παρακάτω κάνει το γύρο του διαδικτύου αμέσως μόλις δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα.
Τα σοβαρότερα τραύματα υπέστη ο πιλότος του αεροπλάνου, αλλά όπως αναφέρει σήμερα η Daily Mail, όλοι οι επιβαίνοντες θα γίνουν καλά.
Αν και τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αμερικανικές αρχές, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή που δυσκόλεψαν το αεροπλάνο να πάρει ύψος, ενώ λίγο μετά την απογείωση ένα κενό αέρος ανάγκασε το μονοκινητήριο να χάσει απότομα ύψος, τραβώντας το μέσα στα δέντρα.

Δείτε με τι αυτοκίνητο κυκλοφορούσε στα καμμένα της Ουρανούπολης ο δήμαρχος Χ.Πάχτας (φωτό)

Και μάλιστα με κρατικές πινακίδες ε? Του δήμου Αριστοτέλη. Για να μην πληρώνει κι από την τσέπη του! Στην δεύτερη φωτογραφία δείτε πως πωλείται το αυτοκίνητο από την γερμανική αντιπροσωπεία για να πάρετε μια ιδέα. Όσο για την τιμή...Αυτή αγγίζει τα...

Αυτός είναι ο ταξιτζής που καταδίωξε τους ληστές και έπεσε νεκρός από τα πυρά τους στην Πάρο (φωτό)

Ένοπλη αιματηρή ληστεία με ένα νεκρό σημειώθηκε σήμερα στις 8.20 το πρωί, σε υποκατάστημα της Alpha Bank, στη Νάουσα της Πάρου. Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα, ενώ ένας τέταρτος είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» και τους περίμενε για τη διαφυγή.
Διερχόμενος οδηγός ταξί, κατάλαβε ότι επρόκειτο για ληστεία και προσπάθησε με αυτοθυσία να σταματήσει τους δράστες. Χωρίς δισταγμό όμως, ένας από τους ληστές τον πυροβόλησε δύο με τρεις φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα.Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον Δημήτριο Μίχα, 53 ετών.

Ο Μίμης Δομάζος για τη δολοφονία του γαμπρού του στην Πάρο

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα από την αιματηρή ληστεία στην Νάουσα της Πάρου με θύμα τον σύζυγο της μιας κόρης του Μίμη Δομάζου και της αείμνηστης Βικυς Μοσχολιού.
Ο Μίμης Δομάζος ενημερώθηκε για το συμβάν από την τηλεόραση και δήλωσε τα εξής:
"Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή.. Είδα στις ειδήσεις για το συμβάν στην Πάρο, αλλά δεν ήξερα ότι το θύμα ήταν ο Δημήτρης. Τι να πω... Τον γνώριζα επειδή ήταν άντρας της Ευαγγελίας αν και στο γάμο τους δεν είχα παρευρεθεί.
Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, γιατί όπως σας είπα δεν ξέρω ακριβώς πως συνέβη η δολοφονία. Τα συλλυπητήρια μου θα ήθελα να πω και αργότερα θα επικοινωνήσω με την Ευαγγελία για να μιλήσουμε. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να κατεβώ στην Πάρο..".

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Champions League 2012-13: Η κλήρωση και τα ζευγάρια των play-off

Στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/08) στις 13:00 η κλήρωση των play off του Champions League, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να αντιμετωπίσει τη Malaga σε διπλή αναμέτρηση, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται επί ισπανικού εδάφους.
Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση:

Europa League 2012-13: Η κλήρωση και τα ζευγάρια των play-off

Μετά την κλήρωση των play off του Champions League για τη σεζόν 2012-13 σειρά πήρε αυτή του Europa League, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/08) στις 14:30, στη Νιόν της Ελβετίας. ΠΑΟΚ και Ατρόμητος έμαθαν τους αντιπάλους τους, με τους «Θεσσαλονικείς» να βρίσκουν στο δρόμο τους τη Rapid Βιέννης και τους «κυανόλευκους» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Newcastle. Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους.
Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση:

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου

Ο Χαρούν εμμένει στην απόφασή του και αψηφά τα παρακάλια της Εντά. Η Φερντά εξοργίζεται όταν μαθαίνει από την Τουρκιάν την ταυτότητα του Χακί. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο αδελφές θα

Η λίστα με τα ονόματα των νέων ειδικών γραμματέων!!!

Νέος ειδικός γραμματέας στο ΣΔΟΕ, αναλαμβάνει ο Στέλιος Στασινόπουλος, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης, με την οποία γνωστοποιείται η τοποθέτηση δώδεκα νέων ειδικών γραμματέων στους Ενιαίους Διοικητικούς Τομείς των αντίστοιχων υπουργείων, καθώς και οι δέκα ειδικές γραμματείες που καταργούνται.
Ειδικότερα, τοποθετούνται:

ΔΕΙΤΕ: Δεν θα πιστεύετε που κάθονται αυτές οι κοπέλες!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…

Φωτογραφίες-Ντοκουμέντο:Στα Πρόθυρα Νευρικής Ανορεξίας Πασίγνωστη Ηθοποιός!!

Οι παπαράτσι εντόπισαν την γνωστή ηθοποιό μαζί με την κόρη της κατά την έξοδό της από στούντιο στη Νέα Υόρκη, όπου παρευρέθηκε για τις ανάγκες τηλεοπτικής συνέντευξης.
Οι παπαράτσι εντόπισαν την γνωστή ηθοποιό μαζί με την κόρη της κατά την έξοδό της από στούντιο στη Νέα Υόρκη, όπου παρευρέθηκε για τις ανάγκες τηλεοπτικής συνέντευξης.
Οι εν λόγω φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου και ο ξένος τύπος σχολιάζει την τόσο αδυνατισμένη σιλουέτα της.
Ο λόγος για την...

Σύλληψη για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών


 

Χθες (09-08-2012) τις μεσημβρινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας 25 και 47 ετών, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για εισαγωγή, μεταφορά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε τουριστικό λεωφορείο με Αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο... Τίρανα Αλβανίας – Αθήνα, στο χώρο αποθέσεως των χειραποσκευών εντός του λεωφορείου, βρέθηκε μία (01) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εξακοσίων σαράντα εφτά γραμμαρίων (647,00 gr).
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, ο 47χρονος οδηγός και 25χρονος επιβάτης, φέρονται ως δράστες των ανωτέρω πράξεων.

greveniotis.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πασίγνωστη Ελληνίδα χορεύει με τον 50 cent

Ο 50 cent προωθεί τη νέα του ταινία Freelancers. Μπροστά στις κάμερες του Extra! άρχισε να συζητά για τη νέα του δουλειά όταν αποφάσισε να πιάσει τη Maria Menounos και να τη χορέψει, βοηθώντας την να θυμηθεί τις κινησεις της απο το Dancing with the stars...

Το δράμα της Σιλά και η άγνωστη ζωή της!!!

Η πανέμορφη Toυρκάλα ηθοποιός, Cancu Dere, η οποία πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Sila» που προβάλλεται καθημερινά από το Mega, μπορεί να έχει προκαλέσει καύσωνα τηλεθέασης με την τηλεοπτική της ιστορία, όμως και στην πραγματικότητα η ζωή της κρύβει ένα ερωτικό δράμα που η ίδια κατάφερε να ξεπεράσει μόλις πριν από μερικούς μήνες.
Η Cancu Dere έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό την περασμένη σεζόν μέσα από τη συμμετοχή της στο πετυχημένο τουρκικό σίριαλ «Ezel» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1, αλλά έχει κερδίσει ακόμη περισσότερο το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ως «Sila».

Μετέφεραν το σπίτι τους στο Μεξικό μέσω θαλάσσης!

Ένα ζευγάρι Καναδών, ο Ben και η Jane Ford αποφάσισαν ν' αγοράσουν ένα νέο σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτα τους! Μετά από μακρά αναζήτηση, το σπίτι των ονείρων τους το βρήκαν στο Βανκούβερ, στη βρετανική Κολομβία στον Καναδά!
Έτσι αποφάσισαν να το αγοράσουν και να το μεταφέρουν μέσω θαλάσσης στο Courtney, πόλη του Μεξικού!!

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν πάει ο νους σας τι έπαθαν αυτοί οι αστυνομικοί!!!

Δείτε τι έπαθαν αυτοί οι αστυνομικοί...

5 test drive που... κόβουν την ανάσα (videos)

Πανέμορφες κυρίες νιώθουν την αδρεναλίνη από ένα Nissan GT-R εως μια 1250whp Lamborghini Superleggera.
Οι κυρίες το απολαμβάνουν και το ίδιο και το αντρικό κοινό που τις βλέπει!!!
Απολαύστε τα βίντεο...

Κι όμως είναι αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον ποδηλάτη Γκάις βαν Χόεκε τον να βρίσκεται σε κατάσταση...

Πρώτο φιλικό για τα Γρεβενά Αεράτα

Πρώτο φιλικό για τα Γρεβενά Αεράτα μετά από τρεις βδομάδες προετοιμασίας.
Στο ΔΑΚ Γρεβενών η ομάδα των Γρεβενών θα αντιμετωπίσει στο πρώτο της δυνατό τεστ την ομάδα την ποδοσφαιρική ομάδα Αζιά από την Κύπρο.
Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 και ώρα 18.00 μ.μ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πώς οι γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους από τους παιδόφιλους

Το εγκληματικό ψυχογράφημα μέσα από μελέτες, δείχνει ότι οι βιαστές παιδιών, παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά ΚΑΙ ΜΗ σεξουαλικής εγκληματικής δραστηριότητας.
Στα social media λόγω σήμερα γίνεται χαμός με τα σχόλια δύο χρηστών του Twitter, οι οποίοι προκαλούν το κοινό αίσθημα ποστάροντας φωτογραφίες με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Οι εικόνες που αναρτώνται είναι σοκαριστικές και περιέχουν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Με αφορμή το σημερινό περιστατικό αναδημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο.
Οπως γράφει η Γωγώ Παπαδάκου στο babyboom, στη γενικότερη συμπεριφορά των παιδόφιλων υπάρχει το χαρακτηριστικό της γενικότερης επιθετικής εικόνας ή/και έχουν διαπράξει τουλάχιστον μία ή περισσότερες αξιόποινες πράξεις πέραν της πράξης του βιασμού.

Εφηβικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Βορειοδυτικής Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Αυγούστου στην Άρτα συνάντηση εκπροσώπων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βορειοδυτικής Ελλάδας με σκοπό τη δημιουργία και διεξαγωγή του εφηβικού περιφερειακού πρωταθλήματος για την ευρύτερη περιοχή.
Στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι των ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Άρτας και ΕΠΣ Κέρκυρας, συναποφασίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος που θα δημοσιευτεί εντός των ημερών.

Λονδίνο 2012: Ένας Ολυμπιονίκης με… δανεική φανέλα!

Με… δανεική φανέλα ανέβηκε στο βάθρο ο Ιβάν Ούχοφ, που έχασε την δική του κάπου μέσα στο στάδιο!
Ο Ρώσος άλτης –που έχει δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν λόγω του εκκεντρικού στυλ του- έβγαλε την φανέλα του και μετά… ξέχασε πού την είχε αφήσει!
Ο πήχης τον περίμενε στα 2,33 αλλά εκείνος αργούσε και, μάλιστα, κινδύνευσε να αποκλειστεί γιατί έληγε ο χρόνος αναμονής!
Τελικά, ο Ούχοφ δανείστηκε φανέλα από τον συναθλητή και συμπατριώτη του, τον Σιλνόφ, που είχε ήδη αποκλειστεί.
Μάλιστα, με την φανέλα αυτή κέρδισε και ανέβηκε στο βάθρο!
Όπως δήλωσε ο ίδιος, η... δανεική φανέλα του έφερε γούρι, αφού ο Σιλνόφ ήταν χρυσός Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο…

Ανεπιθύμητος ακόμα και στον Αυλώνα ο 19χρονος Πακιστανός

Ανεπιθύμητος ακόμα και στον Αυλώνα ο 19χρονος Πακιστανός. Ο Αχμέτ Βακάς, αφού «διανυκτέρευσε» στη Διεύθυνση Μεταγωγών του Πειραιά, νωρίς το πρωί πήρε τον δρόμο για τις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα.
Ανεπιθύμητος ακόμη και από τους ομοεθνείς του, που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, είναι ο 19χρονος Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα τη 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο.

Σκέφτονται να φορολογούν μαθητές που φέρνουν κολατσιό στο σχολείο!

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μειώσουν τα ελλείμματά τους, ορισμένες μεγάλες περιοχές της Ισπανίας, όπως η Μαδρίτη, η Βαλένθια και η Καταλονία, εξετάζουν την πιθανότητα να φορολογήσουν τους μαθητές που φέρνουν το κολατσιό τους στο σχολείο-πρόταση που έχει προκαλέσει την οργή των γονιών, αφού ήδη ασφυκτιούν από τα μέτρα λιτότητας.
Στις περιοχές αυτές ενδέχεται να ζητηθεί από τα παιδιά να πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση στη σχολική τραπεζαρία, εφόσον φέρνουν το καλαθάκι τους από το σπίτι. «Αυτό που θα γίνει είναι να επιτραπεί στα σχολεία να δώσουν το πράσινο φως για να επιστρέψουν τα ταπεράκια στα σχολεία», εξήγησε ο Ιγνάσιο Γκάγο Φόρνελς, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας στην περιοχή της Μαδρίτης.
Μέχρι σήμερα δεν επιτρεπόταν στους μαθητές να φέρνουν μαζί τους φαγητό παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, αν για παράδειγμα ένα παιδί είχε αλλεργία σε κάποια τρόφιμα.
Λόγω της κρίσης ολοένα και περισσότεροι γονείς προτιμούν να δίνουν κολατσιό στα παιδιά από το σπίτι για να κάνουν οικονομία. Κατά το σχολικό έτος 2011-12 το 60% των 324.000 μαθητών των 791 δημόσιων σχολείων της Μαδρίτης αγόραζαν φαγητό από τη σχολική καντίνα.
Οι αρχές της Καταλονίας ανακοίνωσαν ότι όποιος φέρνει το κολατσιό του στο σχολείο και θέλει να χρησιμοποιήσει το χώρο της καντίνας για να φάει θα πληρώνει μέχρι και 3 ευρώ την ημέρα. Παρόμοια μέτρα σκοπεύει να πάρει και η Βαλένθια.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Την επόμενη εβδομάδα οι βάσεις των Πανελληνίων

Οι διαφορετικές επιδόσεις των υποψηφίων στη Θεωρητική, Θετική και Τεχνολογική Κατεύθυνση και η ζήτηση σχολών που χρωματίστηκε από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης «κατασκεύασαν» φέτος βάσεις πολλών ταχυτήτων όχι μόνο ανάμεσα στα πέντε Επιστημονικά Πεδία αλλά και μέσα στις ίδιες τις σχολές του κάθε Επιστημονικού Πεδίου με βασικό στοιχείο στη δεύτερη περίπτωση τη «γεωγραφία» της κάθε σχολής.
Οι δύο ταχύτητες διαμορφώνονται λόγω των διαφορετικών επιδόσεων των υποψηφίων στη Θεωρητική, Θετική και Τεχνολογική Κατεύθυνση, αλλά και της ζήτησης σχολών που χρωματίστηκε από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Συντριβή ελικοπτέρου με 5 νεκρούς στην Τουρκία

Ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στις νοτιοδυτικές ακτές της Τουρκίας με αποτέλεσμα
να χάσουν τη ζωή τους τα πέντε μέλη του πληρώματος του, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Το ελικόπτερο, που μετέφερε νερό, συμμετείχε στην κατάσβεση μιας πυρκαγιάς κοντά στην Φετιγέ, δημοφιλή τουριστικό προορισμό, διευκρίνισε το NTV επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Europa League: Maritimo – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Το όνειρο του Αστέρα Τρίπολης έφτασε στο τέλος του. Οι Αρκάδες έμειναν στο 0-0 με την Maritimo στην Πορτογαλία και σε συνδυασμό του 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, μένουν εκτός συνέχειας Europa League.
Πολύ καλή η ομάδα του Τσιώλη, έχασε πολλές ευκαιρίες και είχε δοκάρι με τον Ναβάρο στο 80′, ενώ οι Πορτογάλοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 69’ λόγω αποβολής του Ferreira
Το λάθος του κορυφαίου σήμερα, Usero, στο παιχνίδι της Τρίπολης, στοιχίζει στον Αστέρα, ο οποίος πλέον, προσγειώνεται στην ελληνική πραγματικότητα.
Οι συνθέσεις:
Maritimo: Salin, Briguel, João Guilherme, Roberge, Ruben, Miranda, João Luiz, Sami, Dias, Fidelis, Héldon.
Αστέρας Τρίπολης: Fülöp, Sankaré, Bartollini, Πιπίνης, Αlvarez, Juanito, Usero, Rayo, Τσαμπούρης, Perrone, Navarro

sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Europa League: ΠΑΟΚ- Bnei Yehuda 4-1 (video)

Όπως αναμενόταν ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα play off του Europa League, καθώς μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα νίκησε και στην Τούμπα την ισραηλινή Bnei Yehuda με 4-1.
O ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και μόλις στο 7′ η Bnei άνοιξε το σκορ με τον Marinkovic που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε. Οι Ισραηλινοί έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Γλύκο να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ στο 37′ αποχώρησε ο Κατσικάς λόγω τραυματισμού.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Στο 48′ ο Αθανασιάδης ισοφάρισε και στο 52′ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο 50′ η Bnei έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Menashe με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 79′ ο Robert έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 έκανε ο Πέλκας στις καθυστερήσεις και σφράγισε τη νίκη του Δικέφαλου.

544 Συλλήψεις στη Δυτική Μακεδονία «Δηλώσεις Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Βαϊου Χονδρού» ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

1. Κατά την διάρκεια του μηνός Ιουλίου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:
α. Συνελήφθησαν συνολικά πεντακόσια σαράντα τέσσερα (544) άτομα και ειδικότερα:

Πρωτάθλημα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει η Περ. Δυτ. Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια ανάπτυξης περιφερειακής συνείδησης, διοργανώνει το πρώτο πρωτάθλημα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ομάδες συλλόγων, φορέων αλλά και ανεξαρτήτων ομάδων που επιθυμούν να συμμετάσχουν.
ΑΡΘΡΟ 1 - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Πρόστιμα σε όσους δεν δηλώσουν τις παροχές ύδρευσης!!!

Παρακαλούνται οι δημότες όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κοσμά, οι οποίοι διατηρούν συνδέσεις ύδρευσης που δεν έχουν δηλωθεί στο Σύνδεσμο Ύδρευσης, να δηλώσουν τις παροχές αυτές μέχρι τις 15/9/ 2012 διαφορετικά θα επιβληθούν πρόστιμα που προβλέπει ο κανονισμός Ύδρευσης και θα αφαιρεθούν τα υδρόμετρα αυτά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τζένη Θεωνά:Πανικός με τη φωτο που ανέβασε στο Twitter!!

Τρομάξαμε, πανικοβληθήκαμε, λαχταρίσαμε…
Λέμε, δεν μπορεί, έπιασαν το τέρας του Λοχ Νες. Μπα σε καλό σας μεσημεριάτικα, σκεφτήκαμε βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Λίγο το έχεις να γεμίζει η οθόνη σου με αυτό το πλάσμα που ήθελες πολλά δευτερόλεπτα για να καταλάβεις τι είναι; Ουφ!
Κι όμως, είναι η ηθοποιός Τζένη Θεωνά. Όχι, πείτε μας, μπορείτε εσείς να καταλάβετε ότι πρόκειται για άνθρωπο; Βρίσκεται μέσα στο νερό της θάλασσας, το μαλλί έχει κολλήσει περίεργα στο πρόσωπο και ο νους μας κάνει σενάρια. Θρίλερ για την ακρίβεια!
Ευτυχώς όμως, η καρδιά μας γύρισε στη θέση της. Η Τζένη ήθελε να κάνει πλάκα στο Twitter!

Πως θα κυλήσει ο καιρός τον Αύγουστο;

Αναλογικό Μοντέλο Πρόγνωσης - Από τον Σάκη Αρναούτογλου
To αναλογικό μοντέλο πρόγνωσης βασίζεται στην μελέτη και την ανάλυση των δεικτών της Βορειοατλαντικής Ταλάντωσης ΝΑΟ, (των συσχετισμών δηλαδή της ατμοσφαιρικής πίεσης στο βόρειο ημισφαίριο μεταξύ Ισλανδίας και Αζορών), καθώς και της διάταξης των βαρομετρικών συστημάτων τα τελευταία 70 χρόνια στην Ευρώπη και βάσει των παραπάνω δίνει την πιθανή πορεία των βαρομετρικών συστημάτων καθώς και των αερίων μαζών, (θερμοκρασία στα 1500 περίπου μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας) πάνω από την Ευρωπαϊκή ήπειρο για τις επόμενες 20 με 25 περίπου ημέρες. Βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο όπως άλλωστε και οι περισσότερες μακροχρόνιες προβλέψεις.
14-16/8/2012