ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Έπαιζε με τον δονητή …βρέθηκε στο νοσοκομείο!

Ατύχημα υπέστη παίζοντας με… τύπο δονητή αλλοδαπός τουρίστας προσπαθώντας
έτσι να καλύψει τις σεξουαλικές του επιθυμίες με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.
Σε κάποια στιγμή όπως φαίνεται έχασε τον … έλεγχο με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του νησιού της Κω με τους γιατρούς να καταφέρνουν μετά από επιτυχή επέμβαση να αφαιρέσουν το αντικείμενο.

seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τον έδειραν γιατί έκανε γυμνισμό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κοσμική παραλία του Porto Rio, με πρωταγωνιστές έναν γυμνιστή και δύο «φουσκωτούς»! Ο άνδρας αποφάσισε να κάνει γυμνισμό στη συγκεκριμένη παραλία, με αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα των λουόμενων πάνω του, ανάμεσα στους οποίους ήταν και δύο «φουσκωτοί» που έλιαζαν τα κορμιά τους!
Τι το ήθελε.. Οι δύο άνδρες κατευθύνθηκαν προς το μέρος του, απαιτώντας να φορέσει το μαγιό του. Μία που αρνήθηκε και μία που τον έκαναν… τουλούμι στο ξύλο, χωρίς να του αφήσουν και πολλά περιθώρια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Το θύμα πάντως δεν υπέβαλε μήνυση, υπό τον φόβο ενός περαιτέρω εκτροχιασμού της κατάστασης, από το σημείο μάλιστα που δεν είχε νομική κάλυψη, καθώς στη συγκεκριμένη παραλία απαγορεύεται ο γυμνισμός.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η Κλήρωση του Τζόκερ 12/8/2012

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι:

Νεύρα και κυνηγητό Ελένης - Ματέο on camera στη Σκιάθο ΒΙΝΤΕΟ

Ο ρεπόρτερ του Star Γρηγόρης Μπάκας, βρήκε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι-χεράκι στο νησί και φυσικά... πλησίασε με την κάμερα.
Η παρουσιάστρια του Alpha, που έδειχνε μάλλον ενοχλημένη από την παρουσία της κάμερας, αρχικά του είπε μόνο τρεις λέξεις: "Κάνω διακοπές, ευχαριστώ".
Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: "Αν θέλεις να με ακολουθήσεις, ακολούθησέ με. Εγώ είμαι σε διακοπές και δε μιλάω ούτε για δουλειά, ούτε για το πρόγραμμα των διακοπών μου".
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έπιασε και πάλι το χέρι του συντρόφου της και συνέχισε τη βόλτα της, με την κάμερα να καταγράφει...

Σύλληψη για κλοπή στο Πολύδενδρο Γρεβενών

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Πολύδενδρο Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, δύο ημεδαποί, 27 και 24 χρονών, για κλοπή.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών εντόπισαν ... σε μη λειτουργικό αντλιοστάσιο του Τ.Ο.Ε.Β. δίπλα στο χωριό, τους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι είχαν αποσυναρμολογήσει εξαρτήματα, προκειμένου να αφαιρέσουν το χαλκό που περιείχαν.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δύο συλληφθέντες είχαν διαπράξει παρόμοιες κλοπές σε προγενέστερο χρονικό διάστημα στα αντλιοστάσια των Τ.Ο.Ε.Β. Πολύδενδρου και Ταξιάρχη Γρεβενών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

greveniotis.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Θα τρελαθούμε: πωλείται… Ολυμπιακός αέρας Λονδίνου!

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου να τελειώνουν σήμερα, αν θέλεις, όμως, μπορείς να κρατήσεις την ανάμνηση για πάντα! Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποιο σουβενίρ, ούτε να δεις ξανά και ξανά τους Αγώνες σε DVD: μπουκαλάκι με… αέρα από την βρετανική πρωτεύουσα θα πάρεις!
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, στην ιστοσελίδα δημοπρασιών «eBay» δημοπρατούνται μπουκαλάκια με Ολυμπιακό αέρα Λονδίνου -άγνωστο αν είναι κοπανιστός- για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τους Αγώνες.
Όπως ισχυρίζονται οι πωλητές, ο αέρας συγκεντρώθηκε στα μπουκαλάκια κατά την είσοδο της Mary Poppins στο Ολυμπιακό στάδιο στην τελετή έναρξης ή κατά την διάρκεια διαφόρων αγωνισμάτων στα στάδια, οπότε μιλάμε για αυθεντικό πράγμα.

Κόβει φρούτα και λαχανικά με… τραπουλόχαρτα! (video)

Ο Ye Tongxin είναι ένας 48χρονος από Nanjing της Κίνας, ο οποίος έχει ένα μοναδικό ταλέντο: Κόβει σε φέτες ακριβείας φρούτα και λαχανικά χρησιμοποιώντας πλαστικά τραπουλόχαρτα, και μάλιστα από απόσταση! Ο κ. Ye εξασκεί το… παράξενο ταλέντο του τα τελευταία δέκα χρόνια, αφιερώνοντας πολλές ώρες καθημερινά για να κάνει εξάσκηση στο σπίτι του. «Είναι ο καλύτερος… κόφτης φρούτων και λαχανικών, ένας πραγματικός νίνζα», λένε όσοι τον γνωρίζουν.
Κάθε μέρα τοποθετεί καρπούζια στο τραπέζι της κουζίνας και κρεμάει αγγούρια σε μια ειδική μεταλλική βάση στο σαλόνι του.

Δέντρο μελιτζανιά για το βιβλίο Γκίνες!

Λίγο έξω από τον Πύργο, στο δρόμο του Κατακόλου, υπάρχει ένα εποχιακό μανάβικο.
Εκεί συναντήσαμε μια μελιτζανιά τελείως διαφορετική από τις άλλες.
Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη μελιτζανιά είναι δέντρο και έχει ύψος που ξεπερνάει τα τρία μέτρα!
Ο παραγωγός και ιδιοκτήτης κ. Αναστάσιος Τασσιόπουλος, μας εξηγεί, με υπερηφάνεια, πως το δέντρο μελιτζανιά το έχει φυτέψει το 2005 και εκτός από μελιτζάνες μπορεί να κάνει και... ντομάτες!
Υποστηρίζει δε πως οι μελιτζάνες από το δέντρο είναι νοστιμότερες από τα συνηθισμένα φυτά.
Όπως δείχνει και το βίντεο, μας φίλεψε την μαγειρέψαμε και όντως την βρήκαμε... «λουκούμι» .
Του ευχόμαστε, γρήγορα και στο βιβλίο Γκίνες.

Σκότωσε την πεθερά του και μετά κέρδισε το λαχείο!

O αιγύπτιος Εμάντ Ατνας λίγες ημέρες πριν από το γάμο του, σκότωσε την πεθερά του και καταδικάστηκε σε 20ετή κάθειρξη για το φόνο. Κατά την διάρκεια όμως που εκείνος βρισκόταν στην φυλακή η τύχη του έξω από αυτήν "δούλευε" χωρίς εκείνος να το γνωρίζει.
Ο Εμάντ Ατνας σύμφωνα με αιγυπτιακές εφημερίδες κέρδισε το ποσό του ενός εκατομμυρίου αιγυπτιακών λιρών, ενώ βρισκόταν στη φυλακή και λίγες μόλις ημέρες πριν την αποφυλάκισή του.
Τον τυχερό του λαχείο έψαχνε η τράπεζα για του παραδώσει το πόσο, αλλά δεν μπορούσε να βρει την διεύθυνση του, βρέθηκε όμως ο πατέρας του ο οποίος ενημέρωσε την τράπεζα για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον γιο του.
Ο πατέρας του Ατνας δήλωσε ότι πριν από τρία χρόνια είχε ανοίξει στο όνομα του γιου του ένα λογαριασμό 100 αιγυπτιακών λιρών, ο οποίος αυτόματα συμμετέχει στην κλήρωση, με την ελπίδα ότι θα κέρδιζε και ότι θα έβρισκε κάποια χρήματα μετά την αποφυλάκισή του και έτσι έγινε!
Ο αιγύπτιος θα λάβει την επιταγή με το ποσό αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, αναφέρει δημοσίευμα της Αλ-Αχράμ.
Θα χαρεί την ελευθερία του με πολλά λεφτά αλλά και χωρίς πεθερά....

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η πρώτη προπόνηση της Κοζάνης

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Κοζάνης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Δείτε το ρεπορτάζ του Σάββα Σαχινίδη...

H Σλοβάκα που ρήμαζε τη χώρα της, ήρθε για σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ στην Ελλάδα !

Την Αννα Μπουμπενίκοβα τοποθέτησε πέρυσι η Κομισιόν στην Ελλάδα ως τοποτηρητή στις αποκρατικοποιήσεις, στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Απεκαλύφθη, ότι πρωταγωνιστούσε σε σκάνδαλο με τον κωδικό «Γορίλλας» στη Σλοβακία και μόλις έγινε γνωστό το θέμα την παραίτησαν.
Η βαριά σκιά του «Γορίλλα», του οικονομικού σκανδάλου που συνταράσσει τη Σλοβακία από τα τέλη του 2011, πέφτει και στην Ελλάδα, στο ΤΑΙΠΕΔ. Την Παρασκευή 10 Αυγούστου έγινε γνωστή η παραίτηση ενός από τα επτά μέλη του Συμβουλίου των Εμπειρογνωμώνων του Ταμείου. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές σκάνδαλο και εμπλέκει τόσο την Σλοβακία που την πρότεινε ως εμπειρογνώμονα, όσο και την Κομισιόν που προέκρινε την υποψηφιότητά της. Η Αννα Μπουμπενίκοβα εμφανίζεται να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε υπόθεση διαφθοράς που σχετίζεται με τον ρόλο που έπαιζε στο ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή τις ιδιωτικοποιήσεις.

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τον Δεκαπενταύγουστο!!!

Λόγω των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς περιοχής Δήμου Σαρωνικού:

Έκλεβε επί δυο χρόνια αγροτικά αυτοκίνητα στη Μελίκη Ημαθίας και τα πουλούσε ως ανταλλακτικά!!!

Πρόκειται για έναν 43χρονο που συνελήφθη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία
δραστηριοποιούνταν τα τελευταία δύο χρόνια σε κλοπές Ι.Χ. Φορτηγών αυτοκινήτων αγροτικών και κυρίως σε τεμαχισμό των οχημάτων με σκοπό την πώληση ανταλλακτικών. 
Σε αστυνομικό έλεγχο περιφραγμένου χώρου παρακείμενου οικοπέδου πλησίον της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ηθελε να βιάσει 5 ανήλικα κοριτσάκια σε κάμπινγκ!!!

Ένα κοριτσάκι από την Ολλανδία και ένα από τη Γερμανία που έκαναν διακοπές με τις οικογένειές τους σε κάμπινγκ της νότιας Γαλλίας είναι ανάμεσα στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης με δράστη έναν 32χρονο άντρα, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή Πριβά.
Ο δράστης,ομολόγησε πως έχει διαπράξει, από τον Ιούλιο, πέντε σεξουαλικές επιθέσεις σε μικρά κορίτσια θα παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα ενώπιον του ανακριτή στην πόλη Αβινιόν, ανακοίνωσε δικαστική πηγή.
Ο άντρας αυτός παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 11χρονη και ομολόγησε πως από τον Ιούλιο έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες επιθέσεις σε κάμπινγκ στην περιοχή Αρντές, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της πόλης Πριβά, Φρανκ Αλζένγκρ.
Ο ίδιος έκανε λόγο για “σεξουαλικές επιθέσεις” και όχι για “βιασμό”.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το χάλκινο μετάλλιο η Ρωσία στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ των ανδρών

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ των ανδρών, επικρατώντας 81-77 της Αργεντινής. O αγώνας είχε δραματικό φινάλε, άξιο ενός μεγάλου παιχνιδιού
Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι η Ρωσία έκαμψε την αντίσταση της Αργεντινής (81-77) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Θετικό το πρώτο φιλικό για τα Γρεβενά Αεράτα


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ 3-2 (1-1)
Σάββατο: 11-12-2012
ώρα: 18.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Θετικό το πρώτο φιλικό τεστ για τα Γρεβενά Αεράτα απέναντι στην κυπριακή ομάδα Κ21 του Εθνικού Ασσιάς. Με πολλές ελλείψεις, αφού ο Νίκος Μπαλοδήμος έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, τα Αεράτα αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκαν των Κυπρίων με 3-2.
Διαιτησία: Δροβατζήκας – Λαζόγκα - Γκόλιας (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) 
Δείτε φωτογραφίες και το υπόλοιπο ρεπορτάζ ΕΔΩ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο Γιαννιώτης σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης

Ο Σπύρος Γιαννιώτης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, στην αποψινή τελετή λήξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της βρετανικής πρωτεύουσας.
Ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης, μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια, κατέκτησε την 4η θέση στα 10χλμ ανοικτής θάλασσας στην κορυφαία διοργάνωση, χάνοντας για ελάχιστα δευτερόλεπτα το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης, ο Γιαννιώτης είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο ίδιο αγώνισμα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ηλίθιος πυρομανής καταστρέφει περιουσίες στο Πήλιο (video)

Μόλις δύο 24ωρα μετά τις πυρκαγιές σε δύο φορτηγά και τέσσερα αυτοκίνητα στο Ανήλιο Πηλίου, τα ξημερώματα της Κυριακής, γύρω στις 5.00, η Π.Υ. δέχθηκε και νέα κλήση, αυτήν τη φορά από ομαδάρχη της κατασκήνωσης ΧΑΝ Πηλίου, για πυρκαγιά σε πάρκινγκ στον Αγ. Ιωάννη Μουρεσίου και πιο συγκεκριμένα στην θέση Παπά Νερό, δίπλα από την κατασκήνωση και το ελεύθερο κάμπινγκ.
Η κινητοποίηση και η κατάσβεση ήταν άμεση, από 15 άνδρες με 4 οχήματα της Π.Υ., οι οποίοι μάλιστα πρόλαβαν από την καταστροφή ένα I.X., σε αντίθεση με άλλα 15, που είχαν παραδοθεί στις φλόγες, όπως και ένα τροχόσπιτο, μία βάρκα και ένα τρέιλερ.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας της Πάρου!!!

Βρέθηκε ένα κινητό και ένα καπέλο!!!
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα κινητό τηλέφωνο που έπεσε στο σημείο της συμπλοκής όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος ταξιτζής. Το κινητό, που ανήκει σε κάποιον από τους πέντε ένοπλους δράστες, το περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί και διαπιστώθηκε ότι είναι καρτοκινητό και ότι ανήκει σε Αλβανό.
Επίσης βρέθηκε ότι από το συγκεκριμένο κινητό οι δράστες νωρίτερα είχαν μιλήσει με πολλούς γνωστούς τους. Το κινητό έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας όπου και εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθούν οι επικοινωνίες που έχει με άλλα κινητά.
Επίσης έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα καταγραφής κινητών τηλεφωνημάτων πριν και μετά την ληστεία της Παρασκευής στη Νάουσα της Πάρου ώστε να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί ποιοι μίλησαν και με ποιους στην ευρύτερη περιοχή που έγινε η δολοφονία.
Στο σημείο της συμπλοκής όπου δολοφονήθηκε ο οδηγός ταξί Δημήτρης Μίχας ο δράστης που τον πυροβόλησε έριξε μία σφαίρα. Ο κάλυκας από το όπλο βρέθηκε και στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί από τις βαλλιστικές εξετάσεις να το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη παράνομη ενέργεια.

Ελληνίδα ηθοποιός «τα φοράει» κανονικά στον άντρα της

Σάλος ξέσπασε με γνωστή ελληνίδα ηθοποιό, που φέρεται να κερατώνει κανονικά τον άντρα της. Γιατί αποφάσισε να εκδικηθεί τον άντρα της και ποιες οι φήμες για παράλληλη σχέση;
Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Ηθοποιός με πολλά ταλέντα. Πριν από μερικά χρόνια παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της με τον οποίο έχουν και ένα παιδί! 
Αυτός επίσης ωραίος άνδρας! Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν είχαν δώσει αφορμές ένα ήσυχο ζευγαράκι που απλά ζούσε τον έρωτά του. Βέβαια εκείνος ήταν λίγο ατακτούλης αφού...

Ποιος είναι ο κάτοχος του ρεκόρ ερωτικών επιδόσεων;

Μήνυμα προς τους άνδρες: Εάν η ερωτική σας σύντροφος σας αναφέρει ότι στο… κρεβάτι είστε σαν «θωρακωτή σκαλίδρα», μην το πάρετε «στραβά».
Αντίθετα, θα πρέπει να το εκλάβετε ως κομπλιμέντο. Ο κάτοχος του ρεκόρ ερωτικών επιδόσεων επιδεικνύει πρωτοφανείς και ασύλληπτες αντοχές στο σεξ. Μάλιστα, σύμφωνα με γερμανική έρευνα, μπορεί να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις επί 19 ολόκληρες ημέρες, χωρίς να κοιμηθεί λεπτό!
Αυτό κι αν είναι ρεκόρ! Δείτε εδώ ποιος είναι ο κάτοχος του ρεκόρ ερωτικών επιδόσεων!

ourlife.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η Πίτσα Παπαδοπούλου σε κραυγή αγωνίας!!!

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ξεσπάει: 
«Δεν μπορείς να ακούς στα δελτία ειδήσεων όλα αυτά που μας ρίχνουν και να είσαι “χα χα και χου χου”, αναίσθητος δηλαδή»! «Οταν μαθαίνεις πως κάθε μέρα αυτοκτονούν νέοι άνθρωποι, πώς νιώθεις; Αυτό δεν το αντέχω. Με καταβάλλει ψυχολογικά»
Κάθε φορά που της έφερναν ένα τραγούδι, η πρώτη και μεγάλη έννοια αυτής της σπουδαίας τραγουδίστριας ήταν πώς αυτό θα βρει τον δρόμο να φτάσει στις καρδιές των καθημερινών ηρώων της ζωής, που μοχθούν και παλεύουν για να την κερδίσουν. Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια δεν κάνει τόσο συχνές εμφανίσεις στο πάλκο, δεν μένει αμέτοχη βλέποντας όσα συμβαίνουν γύρω μας σήμερα. Ετσι, αφήνει στην άκρη το εγώ και κρατάει το εμείς.

Μάθετε, πόσο, πότε και σε πόσες δόσεις θα πληρώσετε την εφορία;

Μάθετε, πόσο, πότε και σε πόσες δόσεις θα πληρώσετε την εφορία
- Από Δευτέρα με τον κωδικό σας στη σελίδα του TAXIS μαθένετε αναλυτικά τις δόσεις και τις ημερομηνίες πληρωμής
- Όσοι δεν υπέβαλαν ηλεκτρονικά τη δήλωση πάνε στην τράπεζα με το εκκαθαριστικό στο χέρι
- Σε ποιες περιπτώσεις προβλέπεται αποπληρωμή σε 7 δόσεις
- Τι θα γίνει με όσους πλήρωσαν ήδη τη πρώτη δόση τους και με όσους πρέπει να τη πληρώσουν μέχρι τέλος Αυγούστου
Τα φουσκωμένα εκκαθαριστικά της εφορίας έχουν αρχίσει και καταφτάνουν ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που όχι μόνο έλαβαν το εκκαθαριστικό αλλά πλήρωσαν και την πρώτη δόση. Ωστόσο, μεγάλο μπέρδεμα επικρατεί με τις δόσεις για την αποπληρωμή του φόρου εισοδήματος. Και αυτό γιατί σε όλα τα εκκαθαριστικά που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής, η αποπληρωμή προβλέπεται σε τρεις διμηνιαίες δόσεις... ενώ τα δεδομένα στην πορεία άλλαξαν!
Πώς θα μάθετε πόσο και πότε θα πληρώσετε;

Πτώση λεωφορείου σε χαράδρα με 47 νεκρούς στην Ινδία!!!

Ένα λεωφορείο κατέπεσε το Σάββατο σε χαράδρα βάθους 76 μέτρων σε ορεινή περιοχή της Βόρειας Ινδίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 47 από τους επιβάτες του και να τραυματιστούν τουλάχιστον είκοσι πέντε, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το λεωφορείο κατευθυνόταν στην περιοχή Τσαμπά, περίπου 380 χλμ. βορείως της πρωτεύουσας του κρατιδίου Χιμασάλ Πραντές, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έπεσε στη χαράδρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το λεωφορείο είχε τη δυνατότητα μεταφοράς 44 ανθρώπων, ωστόσο μετέφερε τουλάχιστον 75.
Τα δυστυχήματα αυτού του τύπου είναι συχνά στην Ινδία, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Στο 97% των περιπτώσεων αυτών, το ανθρώπινο λάθος και η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης ευθύνονται για τα δυστυχήματα, ενώ για το υπόλοιπο 3% ευθύνονται οι κακοί δρόμοι, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών του κρατιδίου Χιμασάλ Πραντές.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πόσο κοστίζουν τα Ολυμπιακά μετάλλια;

Σήμερα, οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου θα… φιλοδωρήσουν περίπου δύο χιλιάδες αθλητές με μετάλλια εκ των οποίων το ένα τρίτο θα είναι χρυσά. Ναι, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από την αρχαιότητα, αλλά και από τους Ολυμπιακούς του 1912 στη Στοκχόλμη, όπου για τελευταία φορά το μετάλλιο του πρώτου αθλητή ήταν στην κυριολεξία χρυσό. Μπερδευτήκατε; Εξηγούμαι.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Economist, τα μετάλλια που θα κρεμάσουν φέτος οι αθλητές στον λαιμό τους θα είναι μεγαλύτερα και πιο βαριά από ποτέ. Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου ζυγίζει 400 γραμμάρια (σχεδόν το διπλάσιο από όσο ζύγιζε στους προηγούμενους πέντε Ολυμπιακούς) και θα είναι δεκαεπτά φορές πιο βαρύ από εκείνο που δόθηκε στην Στοκχόλμη το 1912. Χρυσό είπαμε; Γράψτε λάθος.

Το «χρυσό» μετάλλιο είναι στην πραγματικότητα.... Διαβάστε ποια είναι η αξία των Ολυμπιακών μεταλλίων...

Αποκρατικοποιήσεις: Τα τρία πρώτα "φιλέτα" βγαίνουν στο σφυρί

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι αποκρατικοποιήσεις, καθώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνεπικουρούμενος από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον επικεφαλής της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη, εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό σε εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, ώστε να μπούνε χρήματα στα κρατικά ταμεία και να κλείσει ένα μέρος από τη «μαύρη τρύπα».
Αναμφισβήτητα το εγχείρημα δεν είναι εύκολο και όλοι γνωρίζουν ότι το προβάδισμα στην απόκτηση των «φιλέτων» του Δημοσίου έχουν οι ξένοι επενδυτές. Ο λόγος είναι απλός. Ο ξένος επιχειρηματίας έχει ευκολότερη πρόσβαση στα τραπεζικά κεφάλαια εν αντιθέσει με τον Ελληνα που βρίσκει κλειστές τις στρόφιγγες της χρηματοδότησης λόγω της οικτρής οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Αναλυτικά η πρόγνωση για την Κυριακή...
Μακεδονία, Θράκη
καιρός: στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές η καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Εξασθένηση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Εξασθένηση από το απόγευμα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: γενικά αίθριος. Στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές η καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα τμήματα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Αττικη
καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα δυτικα και βόρεια. Εξασθένηση από το απόγευμα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου
Θεσσαλονίκη
καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών όμβρων. Εξασθένηση από το απόγευμα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου
Δευτέρα 13-08-201
Καιρός: στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα βόρεια, και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.
Τρίτη 14-08-2012 και Τέταρτη 15-08-2012
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με ιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.
Πέμπτη 16-08-2012 και Παρασκευή 17-08-2012
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν φυλακίζονται όσοι χρωστούν - Τα νέα σχέδια του ΥΠΟΙΚ για οφειλές

Πολλές δόσεις και απαλλαγές από χρηματικά πρόστιμα σχεδιάζει το ΥΠΟΙΚ σε μία προσπάθεια να εισπράξει οφειλές. Τέλος στις ποινικές διώξεις για χρέη άνω των 5.000 ευρώ.
Αντί για διώξεις και εξοντωτικές φoρο-ποινές και πρόστιμα, το υπουργείο Οικονομικών ξεκινά ένα νέο σχέδιο που προβλέπει την υπογραφή "συμβολαίου ειλικρίνειας" με την εφορία των οφειλετών με αντάλλαγμα πλούσιες δόσεις και απαλλαγές από χρηματικά πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Έθνος" το σχέδιο που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ μέχρι τις αρχές του έτους προβλέπει και κατάργηση των ποινικών διώξεων και φυλακίσεων για ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο που σήμερα ενεργοποιούνται για οφειλή άνω των 5.000 ευρώ και δυνατότητα τμηματικής καταβολής τους ανάλογα με την εισοδηματική και περιουσιακή κατάσταση του φορολογούμενου και, σε περίπτωση επιχείρησης, ανάλογα με τον τζίρο της.
Από την άλλη πλευρά όμως αυστηροποιούνται οι κυρώσεις για εκ προθέσεως φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο φθάνοντας μέχρι και τη δήμευση περιουσιακών στοιχείων.
Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το νέο ποινολόγιο,περιλαμβάνει τις ακόλουθες ανατροπές.

Δείτε: Ποιοι φοιτητές δικαιούνται δωρεάν σίτιση!!!

Τον επόμενο μήνα αρχίζουν οι εγγραφές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μετά την δημοσιοποίηση των φετινών βάσεων σε λίγες ημέρες.
Όπως προκύπτει από τα μηχανογραφικά, η κρίση έχει αναγκάσει τους υποψηφίους να έχουν δηλώσει σχολές στον τόπο κατοικίας τους αφού πλέον τα έξοδα για φοίτηση μακριά από τον τόπο διαμονής είναι πλέον απαγορευτικά.
Στην προσπάθεια των φοιτητών και των… γονέων τους να μειώσουν όσο είναι δυνατόν τα έξοδα, το newsbomb.gr σας παρουσιάζει όλες τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για την δωρεάν σίτιση που προσφέρουν τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας κάτι που από μόνο του μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα διατροφής.
Δωρεάν σίτιση δικαιούνται οι ενεργοί φοιτητές, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, εφόσον δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου αντίστοιχα.

Βάσεις πολλών ταχυτήτων φέτος..

Οι χιλιάδες υποψήφιοι ωστόσο περιμένουν με μεγάλη αγωνία την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας στο διάστημα 20-24 Αυγούστου.
Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως δείχνουν ότι οι βάσεις εισαγωγής των πανεπιστημιακών τμημάτων και των τμημάτων ΤΕΙ θα κινηθούν σε πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις. Θα έχουμε διαφορετικές κατευθύνσεις ανάμεσα στα επιστημονικά Πεδία καθώς άλλα τμήματα θα μειώνουν τις απαιτήσεις τους και άλλα θα τις αυξάνουν.
Ειδικότερα, για φέτος αναμένεται να είναι πιο απαιτητικά τα τμήματα του 1ου Επιστημονικού Πεδίου, ακλόνητες θα παραμείνουν οι σχολές Ιατρικής και Φαρμακευτικής ενώ θα πέσουν τα περισσότερα τμήματα του 2ου και 4ου Πεδίου. Άνοδος αναμένεται και στα περισσότερα οικονομικά τμήματα.
Στις ειδικές κατηγορίες η άνοδος των βάσεων οφείλεται στο γεγονός ότι από φέτος καταργήθηκε ο περιορισμός για τους συγκεκριμένους υποψηφίους να διεκδικούν θέσεις σχολών μόνο της περιφέρειάς τους.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Επιταγές ύψους 10.000.000 ευρώ πήραν λήστες στη Λάρισα…

Γνώριζαν πού χτυπούσαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο μιας επιχείρησης έξω από τη Λάρισα!
Πιθανότατα ήξεραν ότι μέσα υπήρχε ένας ολόκληρος θησαυρός σε μετρητά και επιταγές και φρόντισαν να τον βάλουν στο χέρι.
Οι άγνωστοι, που ήταν τέσσερις και είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους για να μην τους καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας, διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Αγιάς και φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο στο φορτηγό του… ιδιοκτήτη της επιχείρησης με το οποίο διέφυγαν!
Μέσα στο μεταλλικό κουτί υπήρχαν 3.000 ευρώ σε μετρητά, 300 μπλοκ επιταγών και επιταγές προς είσπραξη συνολικού ύψους 9.675.182 ευρώ, πολλές από τις οποίες δεν ήταν ονομαστικές!
Μέσα στο αυτοκίνητό του είχε αφήσει ο 62χρονος ιδιοκτήτης μια φωτογραφική μηχανή και μια βαλίτσα με προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ και… δεν τα ξαναβρήκε!
Άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε δημοτικό παρκινγκ στη Μυτιλήνη, τα άρπαξαν και έγιναν καπνός!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τον μήνυσε επειδή είχε πρόβλημα στύσης (!)

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στους αστυνομικούς του τμήματος Αιγίου η επιθυμία μιας γυναίκας να μηνύσει τον άντρα της επειδή είχε πρόβλημα στύσης.
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί όταν μια γυναίκα κατέφθασε στο ΑΤ Αιγίου για να μηνύσει τον άντρα της επειδή είχε πρόβλημα στύσης.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Κόσμος”, η γυναίκα -συνοδευόμενη από τον πατέρα της- είχε πάρει για τα καλά τους δρόμους της δικαιοσύνης αφού πρώτα είχε επισκεφτεί τον εισαγγελέα, ο οποίος την παρέπεμψε στην αστυνομία για να βρει το δίκιο της.
“Μα είναι δυνατόν τώρα να τρέχετε με μηνύσεις στα δικαστήρια επειδή ο γαμπρός σας έχει πρόβλημα στύσης; Εξάλλου δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο”, φέρεται να είπε ο αστυνομικός, για να πάρει την παράλογη απάντηση: “Να τον πάρετε τηλέφωνο και να του κάνετε συστάσεις…”.
Η απίστευτη ιστορία είχε και συνέχεια αφού την επόμενη μέρα η αστυνομία μετά από αφόρητες πιέσεις συζύγου και πεθερού κάλεσε τον άνδρα για να τον ενημερώσει για το περιστατικό.
Ο άνδρας δεν πίστευε στα αφτιά του και εν μέρει παραδέχτηκε το πρόβλημα το οποίο όμως απέδωσε στο άγχος που του δημιουργεί η γυναίκα του…

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η σέξυ φάρσα που σαρώνει το διαδίκτυο (video)

Φάρσα από τις λίγες και τις πλέον πετυχημένες που έχουν παρουσιαστεί στην τηλεόραση, η οποία φυσικά κάνει θραύση και στο διαδίκτυο...
Μια γυναίκα που έχει κλέψει εσώρουχο, προσπαθεί να βγει από το κατάστημα, αλλά για κακή της τύχη χτυπάει ο συναγερμός...
Το καλό γι' αυτήν; Επρεπε να παραδώσει πίσω το κλεμμένο εσώρουχο, για να μη συλληφθεί.
Το καλό για τους άλλους πελάτες του μαγαζιού; Η παράδοση γίνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους!


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Φονικός σεισμός 6,2 ρίχτερ στο Ιράν - 153 οι νεκροί και 1300 τραυματίες

Σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών σημειώθηκε κοντά στην Ταμπρίζ, μια πόλη 1,5 εκατομμυρίων κατοίκων στο βορειοδυτικό Ιράν, ανακοίνωσε το Σεισμολογικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Τεχεράνης.Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν προς το παρόν αναφέρει αν υπάρχουν θύματα.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 60 χιλιόμετρα από την Ταμπρίζ ενώ μετά από λίγη ώρα σημειώθηκε και δεύτερος ισχυρός σεισμός 6,1 ρίχτερ.
Σύμφωνα με τον τελευταία απολογισμό, πάνω από 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 400 τραυματίστηκαν από τους δύο ισχυρούς σεισμούς δήλωσε ιρανός αξιωματούχος, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Isna.
"Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που λάβαμε, 40 έως 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 400 τραυματίστηκαν", δήλωσε ο Γκολαμρεζά Μασουμί, επικεφαλής τον υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της χώρας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr