ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Τα 100 σαρδάμ που θα σας μείνουν αξέχαστα (video)

Πολλές φορές η ζωντανή τηλεόραση κάνει τους παρουσιαστές να νιώθουν άβολα.
Δείτε το γιατί, στο παρακάτω βίντεο...

Αυτό είναι το μωρό με τα 2 πρόσωπα. VIDEO και ΦΩΤΟ

Το μωρό Kangkang, 20 μηνών από την επαρχία Χουνάν της Κίνας, γεννήθηκε με ένα διπλό πρόσωπο, μια συγγενή ανωμαλία που ονομάζεται εγκάρσια σχιστία του προσώπου,από το οποίο το πρόσωπο και το στόμα του είναι ραγισμένα μέχρι τα αυτιά του.
Όσον αφορά τον καθηγητή Wang Duquan, υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι, όπως η μόλυνση κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του εμβρύου, η λήψη φαρμάκων κατά τη διάρκεια τηςεγκυμοσύνης, και ούτω καθεξής.
Η μητέρα Yi Xilian είπε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν προέβη σε καμία φαρμακευτική αγωγή, εκτός από μερικούς παράγοντες πρόληψης της άμβλωσης που προβλέπονται από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Xiangxiang Γυναικών και το Νοσοκομείο Παίδων.Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε κάνει τρείς εξετάσεις εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο της πόλης Xiangxiang και το Νοσοκομείο Παίδων, αλλά οι γιατροί της είπαν ότι τα αποτελέσματα ήταν όλα κανονικά.

Δείτε τη μεταμόρφωση μιας όμορφης κοπέλας!!!

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια… 
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...

Την έγδυσε το κύμα!

«Κοκκίνισε» λίγο από ντροπή η 24χρονη ηθοποιός Lindsay Lohan η οποία ενώ απολάμβανε τη θάλασσα στο Μαϊάμι συνειδητοποίησε πως το κύμα έβγαλε από τη θέση του το μπικίνι της!
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Mean Girls» προσπάθησε να καλύψει το… στιλιστικό λάθος που αποκάλυψε το πλούσιο στήθος της, ωστόσο – όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία - δεν τα κατάφερε.Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Lindsay – μετά την «περιπέτεια» που πέρασε τη στιγμή που έβγαινε στην παραλία από τη θάλασσα – χαμογέλασε, αφού κατάλαβε πως πλέον δε μπορούσε να κάνει τίποτα για να… διορθώσει το λάθος της.

Το εξώφυλλο περιοδικού που απαγορεύτηκε σε 7 χώρες

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει το βρετανικό περιοδικό μόδας «Dazed & Confused» καθώς το εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου έχει κριθεί ακατάλληλο και έχει απαγορευθεί σε επτά χώρες, πριν καν κυκλοφορήσει.
Στο εξώφυλλο φιγουράρει η ράπερ Azealia Banks «καπνίζοντας» ένα... προφυλακτικό.
Το περιοδικό αρχικά ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για το εξώφυλλο και εχθές έδωσε τη φωτογραφία στη δημοσιότητα, ώστε ο καθένας να μπορέσει να σχηματίσει την άποψή του.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Με Βέλλιο και Διαμαντάκο οι Ελπίδες 2-0 την Πολωνία στην Κοζάνη

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων επιβλήθηκε με 2-0 της Πολωνίας σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Κοζάνης.
Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και με σκόρερ τους Βέλλιο και Διαμαντάκο, έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Ο Απόστολος Βέλλιος βγήκε μόνος απέναντι στον Πολωνό τερματοφύλακα στο 51ο λεπτό και αφού τον απέφυγε με όμορφο τρόπο, πλάσαρε στην κενή εστία.
Το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Δημήτρη Διαμαντάκο στο 77’, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

sport-fm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γεωργιανή καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από Χρυσαυγίτη!!!

Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Hamburger Abendblatt, μια γυναίκα από την Γεωργία, η οποία ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από μέλος της Χρυσής Αυγής, λέγοντας μάλιστα ότι είναι φίλος των αστυνομικών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Tea είναι μια νεαρή γυναίκα από τη Γεωργία. Ζει εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα, με τη μητέρα της και

Κανονικά στο Δημοτικό στάδιο το ματς με Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της την παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τροχαίο ατύχημα, δύο σοβαρά τραυματισμένοι!!!

Το μεσημέρι της Πέμπτης στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Δισπηλιού, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού, όπου επέβαιναν δύο άτομα.
Από την σύγκρουση, οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι, νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς. 

Ψαράς από τα Χανιά, ψάρεψε ... καρχαρία!

Μία ψαριά διαφορετική απ τις άλλες εκανε ένας ψαράς από τα Χανιά, καθώς έπιασε έναν μικρό καρχαρία Μάκοστον, στον κόλπο του Καλαθά στο Ακρωτήρι. Την αρχική έκπληξη διαδέχτηκε η χαρά καθώς ο καρχαρίας αποτελεί, όπως είπε στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης, έναν πρώτης τάξεως μεζέ.
Ο μικρός καρχαρίας περίπου δύο μηνών, που πιάστηκε στο παραγάδι, στον κόλπο του Καλαθά στο Ακρωτήρι Χανίων πάλεψε να ελευθερωθεί αλλά το χοντρό αγκίστρι τον κράτησε.
70 χρόνια ψαράς ο Μαθιός Μπαδογιάννης είναι η πρώτη φορά που πιάνει τέτοιου είδους καρχαρία. Και αν και μόνο στην ιδέα ότι εκεί που κολυμπάτε υπάρχουν καρχαρίες, έστω και μικροί, τρομάζετε, ο πρόεδρος των ερασιτεχνών αλιέων του παλιού λιμένα Χανίων λέει πως δεν παύουν να είναι εκλεκτός μεζές!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σαν σήμερα έφυγε...η Βίκυ Μοσχολιού!!! (Video)

Σαν σήμερα πέθανε το 2005 η Βίκυ Μοσχολιού. Γεννήθηκε στις 17 Μαΐου του 1943 στο Μεταξουργείο και έζησε τα παιδικά της χρόνια στο Αιγάλεω.
Χρόνια στερημένα, αλλά γεμάτα αγάπη και μουσική, καθώς ο πατέρας της δεν αποχωριζόταν το γραμμόφωνο...και την πλούσια συλλογή του από λαϊκά δισκάκια της εποχής.
Για να βοηθήσει την οικογένεια της, δεκατριάχρονο κοριτσάκι ακόμα, πιάνει δουλειά σε εργοστάσιο ως κορδελιάστρα. Πάντα, όμως, είτε ανάμεσα στις κλωστές και τα καρούλια, είτε στις ανθισμένες μυγδαλιές της Αγίας Βαρβάρας, η Βίκυ έχει ένα τραγούδι στο στόμα. Οι αυστηρών αρχών γονείς της, όμως, δεν της επιτρέπουν να δουλέψει νύχτα. Με την παρέμβαση της ξαδέρφης της, Έφης Λίντα, πείθονται τελικά και το 1962, Κυριακή του Πάσχα, η Βίκυ κάνει την πρεμιέρα της στο πάλκο, δίπλα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη Δούκισσα, στην Τριάνα του Χειλά.

Εξαφάνισαν την Ελλάδα από χάρτη στο Ολυμπιακό Πάρκο!

Νέα γεωγραφία απο τους Άγγλους.
Πήγαν στο Λονδίνο για διακοπές και είπαν να περάσουν απο το πλέον επίσημο εμπορικό στέκι του London 2012, στο κέντρο του Λονδίνου, στο Hyde Park, εκεί όπου συνέρρεαν και ακόμη συρρέουν κατά χιλιάδες οι λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων. Αλλά ψάχνοντας τον χάρτη ανακάλυψαν ότι η κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, η χώρα μας, είχε βγάλει φτερά και είχε πετάξει! Όπως είχε... πετάξει και από τον χάρτη που βρισκόταν μέσα στο Ολυμπιακό πάρκο!
Ο λόγος για τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Πατρέων Πέτρο Ψωμά και τη σύζυγό του, γραμματέα του Δημάρχου Πατρέων Ελένη Κίτσιου, οι οποίοι ανακάλυψαν ξαφνικά ότι...

Ο σημαιοφόρος των Παραολυμπιακών με το μισό κρανίο!

Ο στρατιώτης, Ντέιβιντ Ο’ Μαχόνι θα σηκώσει τη σημαία των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο στις 29 Αυγούστου.
Τη δική του μάχη με τη ζωή έδωσε ο στρατιώτης, Ντέιβιντ Ο’ Μαχόνι όταν είχε χτυπηθεί από ταξί. Μετά το ατύχημά του, αναγκάστηκε να αφαιρέσει μεγάλο μέρος του κρανίου του για να κρατηθεί στη ζωή και θα είναι αυτός που θα σηκώσει τη σημαία των Παραολυμπιακών Αγώνων.

«Θα είναι η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου. Όσοι συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι παραπάνω από αθλητές. Σε σχέση με αυτά που έχουν περάσει εκείνοι, εγώ είχα μόνο μια γρατζουνιά. Πρέπει να έχεις πάντα ψηλά το κεφάλι και να μη σταματάς να χαμογελάς», τόνισε.

«Δεν θυμάμαι τον τραυματισμό μου. Ξέρω πως όταν ήμουν σε κώμα οι γιατροί έλεγαν στην οικογένεια και τους φίλους μου να ετοιμαστούν να με αποχαιρετήσουν. Δεν περίμεναν να επιζήσω», πρόσθεσε. «Αιμορραγούσα σε τέσσερα ή πέντε διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου μου. Οι γιατροί αποφάσισαν να μου αφαιρέσουν το μισό κρανία σε μία απέλπιδα προσπάθεια να με σώσουν για να δουν αν θα μειωθεί η πίεση και η αιμορραγία. Είχαν πει στους γονείς μου πως είχα 80% πιθανότητες να μην επιζήσω, αλλά και πως αν επιζούσα θα είχε σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες. Όταν με έβγαλαν από το κώμα, ανταποκρίθηκα πολύ καλά. Σιγά-σιγά ανάρρωσα και έχω μία κανονική ζωή. Όταν φτάσεις τόσο κοντά στο θάνατο, αντιμετωπίζεις διαφορετικά τα πράγματα».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αποτελέσματα για τις προκαταρκτικές εξετάσεις Στρατιωτικών Σχολών

Από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr από σήμερα, 16/08/2012, αναρτώνται τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Για τους υποψηφίους της Γενικής Σειράς ή των Ειδικών Κατηγοριών όσο αφορά την καταλληλότητα-ικανότητα τους, μπορούν να ενημερωθούν πληκτρολογώντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο) με κεφαλαία.

Διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ). 
Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-3442709 , 210-3442934 (8π.μ.-3μ.μ.) το αργότερο μέχρι και τις 23/08/2012.

madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η Βάνα Μπάρμπα, αποκαλύπτει την ηλικία της!

Μολονότι οι περισσότερες γυναίκες κρατούν την ηλικία τους σαν επτασφράγιστο μυστικό, η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πόσων Μαΐων είναι.
«Είμαι ...

Νέα «βόμβα» από Νικολόπουλο: Ο Σαμαράς ξεπούλησε τη χώρα για την πρωθυπουργία!

Ευθεία επίθεση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Αχαΐας και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος.
Με μήνυμά του που ανέβασε στο διαδίκτυο, εμμέσως πλην σαφώς, όπως εκτιμά το thebest.gr, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για συνδιαλλαγή με τους ξένους δανειστές μας, με στόχο να καταλάβει την πρωθυπουργία.
Το μήνυμα του Νίκου Νικολόπουλου έχει ως εξής:

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 16 Αυγούστου

Ο Χαρούν περνάει εφιαλτικές ώρες στο νοσοκομείο περιμένοντας νέα για την κόρη του και τη γυναίκα που αγαπά. Ο Τζεμίλ, ένας ζωντανός νεκρός, κρατείται στη φυλακή. Και ενώ το τραγικό συμβάν διαρρέει στα μέσα ενημέρωσης, δυστυχώς παρουσιάζονται επιπλοκές στο χειρουργείο...

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σήμερα η πρώτη προπόνηση της ΝΑΟΥΣΑΣ

Σήμερα Πέμπτη 16 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους. Μετά το τέλος της προπόνησης (μετά τις 8 μμ) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου, με τον προπονητή Βασίλη Αργυρίου και τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών, Στέργιο Τούφα.
Επίσης θα παρουσιαστούν και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

kerkidasport.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Την Δευτέρα 27/08 η κλήρωση της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Την Δευτέρα 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας.
Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεμβρίου με τις αναμετρήσεις του κυπέλλου, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (8-9 Σεπτεμβρίου) θα γίνει και η σέντρα στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 κατηγορίας.

kerkidasport.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Χρήστος Σάββας - Επειδή έχω αξίες παραιτούμαι..."

Παραιτήθηκε για τους "στημένους" πίνακες διαιτητών ο Σάββας...
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ αφού πρώτα κατήγγειλε τον τρόπο επιλογής των διαιτητών και των παρατηρητών, χαρακτηρίζοντας τον "στημένο", στη συνέχεια με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ υπέβαλε την παραίτηση του.
Η επιστολή παραίτησης του Χρήστου Σάββα:

Σάλος με το γεράκι στο Facebook!!!

Η φωτογραφία του λαβωμένου γερακιού στα χέρια του "ανθρώπου" που καμαρώνει για το κατόρθωμά του, έχει δημοσιευτεί στο προφίλ του απο τον Ιανουάριο του 2012 και παρά τις δεκάδες αιτήσεις, ώστε η φωτογραφία να "κατέβει" και το προφίλ του να σβηστεί, αυτή παραμένει εκεί στο διαδίκτυο, για να ντροπιάζει τη χώρα μας και τους Έλληνες κυνηγούς. 
Όπως όμως και το ίδιο το Σώμα της Πυροσβεστικής, στην οποία δηλώνει οτι υπηρετεί ως Αρχιπυροσβέστης ο εν λόγω "κύριος", συγκεκριμένα, στον κεντρικό σταθμό της Καλαμάτας.
Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε πως το κυνήγι γερακιού (ως προστατευόμενου είδους) απαγορεύεται δια νόμου.

enikos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Άγριος καυγάς και συλλήψεις στο κέντρο της Αριδαίας

Δύο εναντίον ενός...
Άγριος καυγάς σημειώθηκε τα ξημερώματα λίγο μετά τις 5:30 σε κέντρο διασκέδασης στον πεζόδρομο της Αριδαίας.
Δύο δράστες ηλικίας περίπου 27 ετών και κάτοικοι Αριδαίας, προξένησαν σωματικές βλάβες σε συνομήλικό τους από το Γαρέφι με τη χρήση μπουκαλιού μπύρας.
Οι δύο δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Αριδαίας.

aridaianews
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποιος διάσημος τραγουδιστής έχει γίνει… τούμπανο από τη γυμναστική;

Ο Ρόμπι Γουϊλιαμς το έχει ρίξει στη γυμναστική και το… δείχνει, αφού ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Τwitter όπου επιδεικνύει τους μυς του.

Βρήκε πολτοποιημένο τρωκτικό σε συσκευασία σάλτσας!

Σοκ καταγγέλλει ότι υπέστη ένας πολίτης από το Ηράκλειο της Κρήτης , όταν συνειδητοποίησε ότι η σάλτσα τομάτας που έριξε στην κατσαρόλα του περιλάμβανε και ένα πολτοποιημένο …τρωκτικό.
Όπως κατήγγειλε ,είχε αγοράσει τη συγκεκριμένη συσκευασία σάλτσας πριν από δύο ημέρες από σούπερ-μάρκετ της πόλης και αποφάσισε να την χρησιμοποιήσει στο φαγητό που μαγείρευε.
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι αηδία αισθάνθηκα όταν αντίκρισα αυτό το πράγμα. Ήταν τρομερό» ανέφερε. Ο πολίτης έχει κάνει ήδη καταγγελία στον ΕΦΕΤ, έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και πλέον αναμένει το επίσημο πόρισμα από τη χημική ανάλυση του δείγματος ώστε στη συνέχεια να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως τονίζει.

εφ.Πατρις
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν κοντά στα γενέθλιά τους;

Άλλο ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο φέρνει στο φως μία νέα ελβετική επιστημονική έρευνα. Οι άνθρωποι, ιδίως οι ηλικιωμένοι, πεθαίνουν τη μέρα των γενεθλίων τους, συχνότερα από κάθε άλλη μέρα του χρόνου.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον κοινωνιολόγο δρα Βλαντέτα Αϊντάσιτς-Γκρος του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του πανεπιστημίου της Ζυρίχης, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό επιδημιολογίας "Annals of Epidemiology", σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», ανέλυσαν δεδομένα από 2,4 εκατ. θανάτους που συνέβησαν σε μία περίοδο 40 ετών.
Όπως προέκυψε, είναι 14% πιο πιθανό να πεθάνει κανείς τη μέρα που έχει τα γενέθλιά του, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη μέρα μέσα στο έτος.

ΕΟΠΥΥ: Δείτε όλα τα νέα τηλέφωνα για ραντεβού με τους γιατρούς

Ποια είναι όλα τα νέα τηλέφωνα των γιατρών ΕΟΠΥΥ για να κλείσεις ραντεβού; Τι μπορείς να μάθεις αν καλέσεις τα τηλέφωνα αυτά;
Δείτε όλα τα καινούργια τηλέφωνα για να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ:

Η οικογενειακή συγκέντρωση κατέληξε σε καβγά

«Άναψαν» τα αίματα στη διάρκεια οικογενειακής συγκέντρωσης, ανήμερα του Δεκαπεντάγουστου σε σπίτι στην περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο.
Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξεκίνησε έντονη λογομαχία ανάμεσα σε έναν πατέρα και την κόρη του, με τον γαμπρό να μην αργεί να συμμετάσχει και αυτός στον καυγά.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς καταγγέλθηκε ότι κάποιος έβγαλε καραμπίνα, με τον σύζυγό της κόρης να τραυματίζεται ελαφρά στο πόδι από σπασμένο μπουκάλι.

cretalive.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Der Spiegel: "Η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει για να κάνει μία νέα αρχή"

Άλλο ένα "χτύπημα" από το γνωστό για τα "φιλοελληνικά" του αισθήματα γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Το γερμανικό περιοδικό και πάλι αναφέρεται με σκληρό τρόπο για την Ελλάδα και το μέλλον της στην Ευρωζώνη. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει, καθώς ούτε η ευρωζώνη ούτε το ΔΝΤ μπορούν να θυσιάσουν την αξιοπιστία τους προσφέροντας στην Ελλάδα μια νέα βοήθεια.
Με λίγα λόγια το περιοδικό προτείνει από μόνο του την υποτιθέμενη λύση στο πρόβλημα αναφέροντας ότι μόνο έτσι η Ελλάδα θα κάνει μία νέα αρχή είτε ως μέλος της ευρωζώνης είτε όχι!

Μεγάλη εμφάνιση και... Νορβηγία-Ελλάδα 2-3 (vids)

Θετικότατο ήταν το τελευταίο τεστ της Εθνική μας ομάδας, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο (7/9).
Η "γαλανόλευκη" με τις αρκετές δοκιμές του Φερνάντο Σάντος τόσο σε σύστημα όσο και πρόσωπα, παρουσιάστηκε σοβαρή και με γκολ των Τοροσίδη, Κυριάκου Παπαδόπουλου και Μήτρογλου επικράτησε με 3-2της Νορβηγίας στο Όσλο
Η Εθνική μας ομάδα ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε δύο γκολ νωρίς, είχε καλή ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας και θα μπορούσε να είχε αποφύγει και το γκολ που δέχθηκε και την φάση με το δοκάρι της Νορβηγίας.
Στο δεύτερο μέρος πάλι η Εθνική μας για τουλάχιστον 30 λεπτά ήταν καλύτερη, παρά τις αλλαγές που έκανε ο Σάντος και σε πρόσωπα και σε σχήμα με τους Κατσουράνη και Μήτρογλου να συνεργάζονται καλά.

Δραματικές περικοπές: τί αλλάζει στο σύστημα της υγείας

Τι αλλάζει σύμφωνα με το υπουργείο στο σύστημα της υγείας και στη συνταγογράφηση φαρμάκων. Ποιες είναι οι δραματικές περικοπές;
Νέα δεδομένα στο χώρο της υγείας αναμένεται να προκαλέσουν οι επιπλέον περικοπές κατά 850 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η τρόικα και που θα περιλαμβάνονται στο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ.
Συγχωνεύσεις τμημάτων νοσοκομείων, μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, έλεγχος της ηλεκτρονικής συναταγογράφησης και μείωση της δαπάνης στις προμήθειες, είναι οι κύριοι άξονες στους οποίους θα κινηθεί η ηγεσία του υπουργείου υγείας στο πλαίσιο του πακέτου μέτρων για την διετία 2013-2014.
Υπενθυμίζεται ότι κατά το 2011 οι δαπάνες στο χώρο της υγείας περιορίστηκαν στα 3,7δις ευρώ και τώρα θα πρέπει να περιοριστούν επιπλέον 2,88 δισ. ευρώ ενώ οι σχεδιαζόμενες περικοπές κονδυλίων για τη διετία 2013 – 2014 φθάνουν τα 850 εκατ. ευρώ
Το υπουργείο Υγείας έχει ήδη προαναγγείλει δραματικές συγχωνεύσεις στα τμήματα των νοσοκομείων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα επιχειρήσει να μειώσει την τιμή του φαρμάκου γύρω στο 10%. Μονόδρομος εξάλλου μοιάζει και η περαιτέρω αύξηση της χρήσης γενοσήμων. Στοιχεία του ΕΟΠΥΥ δείχνουν ότι η χρήση τους αυξήθηκε από το 18,5% που ήταν το 2011 μόλις το 22% όταν ο στόχος είναι να υπερβεί το 35% μέχρι το τέλος του 2012.
Και μέσα σ’ όλα αυτά εξοικονόμηση θα επιχειρηθεί και μέσω της μείωσης του όγκου της συνταγογράφησης μέσω εντατικών ελέγχων. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου μέσα σε μία μόλις μέρα έχουν καταγραφεί ακόμα και 230.000 ιατρικές συνταγές, ενώ μόνο τον Ιούλιο καταγράφηκαν 4.710.000 ιατρικές συνταγές.

Νέα αναστολή χορήγησης φαρμάκων
Ο ένας μετά τον άλλο οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της χώρας αποφασίζουν την αναστολή της χορήγησης φαρμάκων με πίστωση προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, διαμαρτυρόμενοι για τις οφειλές του οργανισμού προς τον κλάδο τους
Ήδη σε Εύβοια και Φλώρινα οι ασφαλισμένοι πληρώνουν μόνο τις μετρητοίς για τα φάρμακά τους, ενώ από τις 16 Αυγούστου το ίδιο θα συμβεί και στην Κρήτη, στη Μαγνησία και στην Κορινθία.
Από το αδιέξοδο φαίνεται πως απομακρύνθηκαν οι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, που επίσης προειδοποιούσαν με κινητοποιήσεις, αφού από σήμερα ξεκίνησε η καταβολή ενός μέρους του ποσού που τους χρώστα ο οργανισμός.
Αυτή τη στιγμή τα χρέη του ΕΟΠΥΥ ανέρχονται σε 1,4 δισ. ευρώ, ενώ κάθε μήνα μπαίνει όλο και πιο μέσα αφού συχνά τα ταμεία παρακρατούν τις εισφορές περίθαλψης για να καλύψουν συνταξιοδοτικές ανάγκες.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Βάσεις 2012: τελευταίες εκτιμήσεις για κάθε πεδίο

Πώς θα διαμορφωθούν οι βάσεις 2012; Ποια θα είναι τα μόρια εισαγωγής των σχολών για τις Πανελλήνιες 2012 για κάθε πεδίο;
Δείτε πως θα διαμορφώθούν οι Βάσεις 2012 και τα μόρια των σχολών μετά τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2012.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις εκπαιδευτικών για τις βάσεις 2012, ο αριθμός των αριστούχων στη θεωρητική και θετική κατεύθυνση κατέγραψε αύξηση φέτος. Σημειώνεται πως στη θετική κατεύθυνση το 10% των υποψηφίων αρίστευσε καθώς κινήθηκε μεταξύ του 18-20.
Πιο συγκεκριμένα στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο και στις κλίμακες των βαθμών πρόσβασης από 18-20 υπάρχει μία σημαντική αύξηση των υποψηφίων, κατά 700, που θα διεκδικήσουν τις περιζήτητες σχολές με υψηλές βάσεις, δηλαδή τις Νομικές, τις Ψυχολογίες και τις Φιλολογίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Θα παρατηρηθεί επομένως αύξηση των βάσεων 2012 στις συγκεκριμένες σχολές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η αύξηση αυτή θα περιορίζεται πάντως στις χαμηλότερες βαθμολογικές κλίμακες και θα αποσβεστεί στα χαμηλόβαθμα ΤΕΙ και ΑΕΙ του 1ου Επιστημονικού Πεδίου, καθώς οι διαγωνιζόμενοι για την Θεωρητική Κατεύθυνση ήταν φέτος μειωμένοι κατά 2.000 .
Στο 2ο και στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο θα παρατηρηθούν πτωτικές τάσεις στις βάσεις 2012, οι οποίες θα είναι μικρότερες στα μεγάλα αστικά κέντρα και σημαντικά μεγάλες στα ΑΕΙ της περιφέρειας. Εντυπωσιακά χαμηλές θα είναι οι βάσεις εισαγωγής στα ΤΕΙ του 2ου και του 4ου Επιστημονικού Πεδίου.

Στο 3ο Επιστημονικό Πεδίο, παρά τις χαμηλότερες επιδόσεις των υποψηφίων στα Μαθηματικά, τη Φυσική και τη Χημεία, το γεγονός ότι υπάρχει αύξηση του αριθμού των υποψηφίων κατά 1.000 στη Θετική Κατεύθυνση, δεν θα διαφοροποιήσει αισθητά την εικόνα των βάσεων.

Η εκτίμηση είναι ότι οι βάσεις 2012 θα κινηθούν στα περσινά επίπεδα και πιθανόν τελικά οι Ιατρικές σχολές να κινηθούν στα ίδια ακριβώς επίπεδα με τις περσινές βάσεις, με την Ιατρική της Αθήνας να είναι λίγο πάνω από τα 19.000 μόρια.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr