ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Eρχεται η εποχή των...παγετώνων - Στο 1,40€ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης

Μπρρρ...Αυτό το χειμώνα θα ξεπαγιάσουμε. Τουλάχιστον 500 ευρώ παραπάνω θα πληρώσει φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης ένα νοικοκυριό με μέση κατανάλωση. "Θα καταστραφούμε και το κράτος δε θα εισπράξει φόρους" λέει στο Newsit o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας.
Η έξισωση του φόρου κατά 80% στο πετρέλαιο θέρμανσης με αυτο της κίνησης που ψηφίστηκε πέρυσι και θα εφαρμοστεί από τις 15 Οκτωβρίου οπότε θα ξεκινήσει η διάθεση του στους καταναλωτές, αναμένεται να κανει το φετινό χειμώνα ακόμη πιο ψυχρό.

Νέο κόμμα, πιο σκληροπυρηνικό από την «Χρυσή Αυγή», στα σκαριά!

Ένα πιο σκληροπυρηνικό κόμμα ακόμη και από την "Χρυσή Αυγή" ετοιμάζουν αποσχισθέντες από το κόμμα του Μιχαλολιάκου με επικεφαλής με τον Μάνο Κώστα αποκαλύπτει ο "Βηματοδότης". Η είδηση είναι σοκαριστική. Δείτε και την συνέντευξή του που τσιμπήσαμε από τον "Ελεύθερο Κόσμο".
Γράφει ο Βηματοδότης
Τώρα θα μου πείτε πιο ακροδεξιά από τη Χρυσή Αυγή γίνεται; Και όμως γίνεται, γιατί το τελευταίο διάστημα, μεσούντος του καλοκαιριού, άρχισε να αναδιοργανώνεται ένα σούπερ εθνικιστικό κόμμα, με τον παλαιό τίτλο «Εθνικό Μέτωπο», που ιδεολογικά κινείται ακροδεξιά της Χρυσής Αυγής.

VIDEO: Η απαγόρευμένη διαφήμιση και η απάντηση των…JUMBO έξω από τη Βουλή!

Από το “Ε ρε…JUMBO που σας χρειάζεται” το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο, στο “Ρουφάμε και τα λέμε”, μπροστά στη Βουλή!
Μια από τις κλασικότερες εκφράσεις -”Ε ρε ξύλο που σας χρειάζεται”- έδωσε την ιδέα στην προηγούμενη διαφημιστική καμπάνια της γνωστής εταιρίας, η οποία παραφράζοντάς την, γέμισε τις τηλεοράσεις μας με το “Ε ρε…JUMBO που σας χρειάζεται”! Το ξύλο, όμως, κρίθηκε…ακατάλληλο και έτσι η εταιρία αναγκάστηκε να απομακρύνει τα συγκεκριμένα διαφημιστικά και να τα αντικαταστήσει με καινούργια, ακόμα πιο…αιχμηρά!

Βάσεις 2012: Ανακοίνωση τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και εκτιμήσεις

Λίγο πριν την ανακοίνωση των Βάεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για το έτος 2012 και η αγωνία χιλιάδων μαθητών - υποψήφιων φοιτητών αλλά και των οικογενειών τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
Ως καταληκτική ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων έει τεθεί η Τρίτη 28 Αυγούστου, ωστόσο κύκλοι του Υπουργείου Παιδείας δεν αποκλείουν ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να γίνει μία μέρα πριν, δηλαδή την Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία επιβεβαιώνουν την ανοδική τάση των βάσεων στο 1ο επιστημονικό πεδίο και πτωτική τάση καταγράφεται στο 2ο και 4ο.

Οι γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι έσπειραν πανικό!

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε για άλλη μια φορά το Μπάκιγχαμ μετά τη δημοσιοποίηση δύο φωτογραφιών, στις οποίες εμφανίζεται γυμνός ο πρίγκιπας Χάρι συντροφιά με μια επίσης γυμνή νεαρή γυναίκα, σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.
Οι φωτογραφίες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο TMZ που ασχολείται με κουτσομπολιά και σκάνδαλα διασημοτήτων, τραβήχτηκαν την περασμένη Παρασκευή. Ο πρίγκιπας και οι φίλοι του γνωρίστηκαν με μια παρέα γυναικών στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και τις προσκάλεσαν στη σουίτα τους για να παίξουν «μπιλιάρδο με στριπτίζ», υποστηρίζει το ΤΜΖ.
Στη μία από αυτές ο 27χρονος Χάρι εικονίζεται ανφάς, με τα χέρια μπροστά να κρύβουν τα γεννητικά του όργανα ενώ πίσω του διακρίνεται μια γυμνή κοπέλα. Στη δεύτερη φαίνεται η πλάτη του πρίγκιπα ο οποίος αγκαλιάζει από πίσω πιθανότατα την ίδια κοπέλα.
Και οι δύο φωτογραφίες είναι κουνημένες αλλά τα Ανάκτορα παραδέχτηκαν ότι είναι αυθεντικές. «Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο», είπε ένας εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.
Η δημοσίευση των φωτογραφιών έγινε σε μια στιγμή που ο νεαρός πρίγκιπας, ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, προσπαθεί να αλλάξει τη φήμη του «τρομερού παιδιού» και την εικόνα του πλέι-μπόι. Στις αρχές του καλοκαιριού είχε πραγματοποιήσει περιοδεία στην Καραϊβική εκπροσωπώντας τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ ενώ πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε ενεργά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Μάλιστα οι Βρετανοί σχολιαστές χαιρέτισαν τον «υπεύθυνο» ρόλο που ανέλαβαν τόσο ο Χάρι όσο και άλλα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας στη δημόσια ζωή.
Σήμερα ο Χάρι ήταν πρωτοσέλιδο και στις βρετανικές εφημερίδες, όχι για την ερωτική του ζωή αλλά γιατί «προκάλεσε» τον Αμερικανό κολυμβητή και χρυσό Ολυμπιονίκη Ράιαν Λόχτι να τον αντιμετωπίσει στην πισίνα του θερέτρου όπου διαμένει στο Λας Βέγκας και, όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο, έχασε πανηγυρικά τον αγώνα.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πρόστιμο 50 φορές το φακελάκι στους επίορκους

«Τσουχτερά» θα είναι τα πρόστιμα για τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους, που εκμεταλλευόμενοι την θέση τους και την ανάγκη των πολιτών και ζητούν «φακελάκι».
Σύμφωνα με διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης, θα επιβάλλεται υποχρεωτικά σε αυτούς και χρηματική ποινή, η οποία θα φτάνει το 50πλασιο του ωφελήματος που αποκόμισε ο δημόσιος λειτουργός.
Για παράδειγμα, αν ένας γιατρός έλαβε «φακελάκι» 1.000 ευρώ πλέον καλείται να πληρώσει 50.000 ευρώ. Αν ένας μηχανικός έλαβε «δωράκι» 2.000 ευρώ θα πληρώσει 100.000 ευρώ, πέραν της ποινής φυλάκισης που θα του επιβληθεί από τα δικαστήρια.
Επιπλέον, σύμφωνα με την διάταξη, για τις περιπτώσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, δηλαδή και τραπεζικών υπαλλήλων και υπαλλήλων ΔΕΚΟ, οι οποίοι διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, αυτές θα υπάγονται σε ταχυτάτη διαδικασία εκδίκασης.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γιούνκερ: Η έκθεση της τρόικας θα "αποφασίσει" για επιμήκυνση

Την πολυπόθητη στήριξη που ευχόταν και περίμενε η Αθήνα ενόψει των επαφών του πρωθυπουργού με Μέρκελ και Ολάντ πρέσεφερε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντηση τους.
Το λόγο πήρε πρώτα ο πρωθυπουργός ο οποίος αποκάλεσε τον Γιούνκερ αληθινό φίλο της Ελλάδας και παλιό προσωπικό του φίλο: «Έρχεται στην Ελλάδα σε μια κρίσιμη στιγμή. Του είπα ότι άλλαξαν πολλά τους τελευταίους 2 μήνες και στο επόμενο διάστημα θα αλλάξουν ακόμη περισσότερα».

Τραγικός θάνατος Σομαλής αθλήτριας Ολυμπιακών Αγώνων!

Πνίγηκε όταν έπεσε από μια βάρκα - Η συγκλονιστική ιστορία της! Θλίψη έχει προκαλέσει στην αθλητική κοινότητα η επιβεβαίωση του θανάτου της άτυχης αθλήτριας των 200 μέτρων, Σάμια Γιουσούφ Ομάρ, η οποία πνίγηκε ενώ βρισκόταν σε παράνομο πλοίο που μετέφερε λαθρομετανάστες από τη Λιβύη στην Ιταλία. Η Ομάρ το 2008 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο ήταν σημαιοφόρος με τις καλύτερες επιδόσεις για την χώρα της την Σομαλία. Η ίδια δεν είχε χρήματα για να προπονηθεί για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου κι έτσι ήθελε να βρεί την τύχη της σε άλλη χώρα. Αφού το 2011 από την Αιθιοπία είχε πάει στο Σουδάν όπου και φυλακίστηκε για ένα χρόνο για απροσδιόριστους λόγους, φέτος τον Απρίλιο ήθελε να φύγει για την Ιταλία για να βρεί εκεί έναν προπονητή ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει και φέτος στους αγώνες. Η μοίρα όμως έπαιξε το πιο τραγικό της παιχνίδι, αφού η Ομερ δεν κατάφερε ποτέ να πργματοποιήσει τον στόχο της και βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από την βάρκα στην μεταφερόταν μαζί με άλλους λαθρομετανάστες στην Ιταλία. Την είδηση του θανάτου την επιβεβαίωσε και η Ολυμπιακή Εθνική επιτροπή της Σομαλίας.

Τι θα συμβεί αν σπάσει ένα αβγό στο βυθό της θάλασσας; (VIDEO)

Κατά διαστήματα μας γεννιούνται διάφορες απορίες και αυτό συμβαίνει περισσότερο στα παιδιά. Τις περισσότερες φορές υπάρχουν απαντήσεις στις ερωτήσεις μας και άλλες φορές όχι. Η αλήθεια είναι πως δεν μου είχε γεννηθεί ποτέ έως τώρα η απορία για το τι θα συμβεί αν σπάσει ένα αβγό στη θάλασσα και μάλιστα σε 20 μέτρα βάθος, μέχρι την στιγμή που παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο. Εσείς μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί όταν σπάσει το αυγό; 
Αν όχι δείτε το βίντεο για να σας λυθεί η απορία, αν πάλι έχετε κάτι στο μυαλό σας... δείτε εδώ αν έχετε μαντέψει σωστά!

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα 22 Αυγούστου

Η Εντά, με τη βοήθεια του ντετέκτιβ που έχει προσλάβει, προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τον Χαρούν αλλά συναντά εμπόδια... Εντωμεταξύ, όλα είναι έτοιμα για τα εγκαίνια του καταστήματος της Εντά. Ο Χαρούν διαβάζει την είδηση στην εφημερίδα και αναστατώνεται. Το βράδυ των εγκαινίων φτάνει μέχρι το κατάστημα και αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να μπει μέσα... 

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στις φλόγες η Καλαμπάκα - Κάηκαν σπίτια

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη απόνωρίς το μεσημέρι στην Καλαμπάκα, ανάμεσα στις περιοχές Μεγάλη Κερασιά και Ορθοβούνι στα όρια των νομών Τρικάλων και Ιωαννίνων. Ως τώρα η πυρκαγιά έχει φτάσει τα δέκα χιλιόμετρα και καίει δασική έκταση με πεύκα και πυρνάρια. Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι κάηκαν σπίτια και ένα ποιμνιοστάσιο στο Ορθοβούνι. Προς το παρόν έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από το 30ο έως το 63ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων και η κυκλοφορία γίνεται από την Εγνατία Οδό και από την επαρχιακή οδό Μουργκανίου - Γρεβενών. 

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Για το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μαλάγα (21:45 NET)

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιδιώξει να κάνει απόψε στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός.Στόχος όλων στο «τριφύλλι» είναι η επιστροφή της ομάδας στους «χρυσοφόρους» ομίλους της διοργάνωσης, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπερβεί το εμπόδιο της Μάλαγα (φωτογραφία αρχείου).
Οι «πράσινοι» καλούνται στην Ανδαλουσία (21:45, ΝΕΤ) να κάνουν την υπέρβαση και να βάλουν τις βάσεις για να απλουστεύσουν τα πράγματα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Έλαμψε ο Σαμαράς στο διπλό της Σέλτικ


Έλαμψε ο Σαμαράς στο διπλό της Σέλτικ 

Με κορυφαίο τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ κι έδωσε μια ασίστ, η Σέλτικ επικράτησε 2-0 στην έδρα της Χέλσινμποργκ και πήρε… «καθολικό» προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.Πολύ κοντά στο να βρεθούν μαζί της βρίσκονται και η Ντιναμό Κιέβου (3-1 στην έδρα της Γκλάντμπαχ) και Κλουζ, η οποία νίκησε 2-1 μέσα στη Βασιλεία. Ανοιχτοί λογαριασμοί για Σπαρτάκ Μ.-Φενερμπαχτσέ (2-1) και Κοπεγχάγη-Λιλ (1-0).Εκτός από τον Γιώργο Σαμαρά της Σέλτικ, η βραδιά είχε ακόμη έναν πρωταγωνιστή, τον Μοντού Σουγκού από τη Σενεγάλη, αφού ο συμπαίκτης του Καπετάνου στην Κλουζ σημείωσε δύο γκολ στη μεγάλη νίκη της ρουμάνικης ομάδας. Συνοπτικά τα αποτελέσματα Σπαρτάκ Μόσχας-Φενερμπαχτσέ 2-1(59’ Εμενίκε, 69’ Κομπάροφ - 65’ Κάουτ) Γκλάντμπαχ-Ντιναμό Κιέβου 1-3(13’ Ρινγκ – 28’ Μίχαλικ, 36’ Γιαρμολένκο, 81’ αυτ. Ντε Γιονγκ) Κοπεγχάγη-Λιλ 1-0(38’ Σαντίν) Χέλσινμποργκ-Σέλτικ 0-2(2’ Κόμονς, 75’ Σαμαράς) Βασιλεία-Κλουζ 1-2(44’ Στρέλερ – 66’, 71’ Σουγκού) 

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Eίχε κλέψει 81 φορτηγά


Eίχε κλέψει 81 φορτηγά 

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Β’ Τ.Α. Περιστερίου εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές Ι.Χ. και Δ.Χ. φορτηγών. Συνελήφθη στις 19-8-2012 το πρωί στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Β’ Α.Τ. Περιστερίου, 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγο πριν, μαζί με έξι συνεργούς του, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δύο Ι.Χ. φορτηγά από την περιοχή. Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Β’ Τ.Α. Περιστερίου, ο συλληφθείς, μαζί με δύο ημεδαπούς, ηλικίας 22 και 20 ετών και άλλους τέσσερις άγνωστους συνεργούς του, είχε διαπράξει 81 κλοπές Ι.Χ. και Δ.Χ. φορτηγών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την έρευνα, οι δράστες αφαιρούσαν τα οχήματα και τα μετέφεραν σε άγνωστες τοποθεσίες, όπου τα διέλυαν με τη χρήση ειδικών εργαλείων και τα μετέτρεπαν σε ανταλλακτικά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απο τον Οκτώβριο τα ειδοποιητήρια για Φόρο Ακίνητης Περιουσίας 2010-2011

- Θα αποσταλούν σε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο φορολογούμενους - Για πρώτη φορά θα είναι ξεχωριστά ανα σύζυγο - 1 δισ.ευρώ περιμένει να εισπράξει το υπ. οικονομικών - Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας Από τον Οκτώβριο και έως το τέλος του έτους, τουλάχιστον 1 εκατ. φορολογούμενοι θα πάρουν τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για το 2010 και το 2011, τα οποία θα είναι για πρώτη φορά ξεχωριστά ανά σύζυγο. Από τον συγκεκριμένο φόρο, το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά να εισπράξει περίπου 1 δισ. ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων μέσα στο Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική πύλη του εντύπου Ε9, προκειμένου οι φορολογούμενοι να δηλώσουν τις τυχόν μεταβολές για το 2012 στην ακίνητη περιουσία τους.

Πρέβεζα: Βιασμό από Αλβανό κατήγγειλε 20 χρονη


Πρέβεζα: Βιασμό από Αλβανό κατήγγειλε 20 χρονη  

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 20χρονη κοπέλα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης εξαναγκάστηκε να έρθει σε συνουσία παρά την θέλησή της με έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.
H κοπέλα διασκέδαζε σε παραλιακό club της Πρέβεζας και τις πρώτες πρωινές ώρες δέχθηκε να την συνοδεύσει στο σπίτι της ο δράστης. Όμως δεν την πήγε στο σπίτι της αλλά σε ερημική τοποθεσία και δίχως την θέλησή της ήρθε σε συνουσία μαζί της.
Η κοπέλα η οποία διαμένει στην Γερμανία αλλά είναι ελληνικής καταγωγής, κατήγγειλε το περιστατικό το πρωί της Τρίτης στην αστυνομία, ενώ θα εξεταστεί και από γιατρό.
Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία ενώ είναι ζήτημα χρόνου η σύλληψή του μιας και έχει ταυτοποιηθεί.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συλλήψεις για παράνομη εργασία σε Νεάπολη και Μπούρινο


 

Σύλληψη ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού, για παράνομη απασχόληση
Χθες τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν στην αγροτική περιοχή Μπούρινο, στο Χρώμιο Κοζάνης, έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, 34 ετών και έναν ημεδαπό 46 ετών, για παράνομη απασχόληση.
Συγκεκριμένα, o 46χρονος ημεδαπός απασχολούσε παράνομα τον 34χρονο αλλοδαπό ως βοσκό, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Σύλληψη ενός ημεδαπού και τεσσάρων αλλοδαπών, για παράνομη απασχόληση
Χθες τις πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης Κοζάνης, συνέλαβαν στη Νεάπολη Κοζάνης, τέσσερις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (έναν 52χρονο, έναν 22χρονο, έναν 34χρονο και μία 45χρονη) και έναν ημεδαπό 57 ετών, για παράνομη απασχόληση.
Συγκεκριμένα, o 57χρονος ημεδαπός απασχολούσε παράνομα τους αλλοδαπούς σε αγροτικές εργασίες (συγκομιδή καπνού), χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η Ομάδα Νέων Γρεβενών διοργανώνει ομιλία - συζήτηση με θέμα: «Η οικονομική κρίση ως πρόκληση δράσης»

Η Ομάδα Νέων Γρεβενών διοργανώνει και σας προσκαλεί στην ομιλία- συζήτηση με θέμα: ‘‘Η οικονομική κρίση ως πρόκληση δράσης (αιτίες-παρούσα κατάσταση-διέξοδοι)’’ την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 και ώρα 19.15, στην Βιβλιοθήκη Γρεβενών, με ομιλητή τον οικονομολόγο Νίκο Καραβαζάκη. 
Η ομιλία θα βασιστεί στους κάτωθι άξονες:

Αρκούδες ''ντερλίκωσαν'' 100 κουτάκια με μπύρα στη Νορβηγία

Δεν έδωσε το καλό παράδειγμα η μητέρα αρκούδα στα μικρά της!!! 
Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή στα βόρεια της Νορβηγίας όπου η μαμά αρκούδα μαζί με τα τρία μικρά της διέρρηξε το παράθυρο ξύλινης καντίνας. Μέσα βρίσκονταν 100 κουτάκια μπύρας και δεν απέμεινε απολύτως τίποτα. Στον εσωτερικό χώρο βρίσκονταν επίσης γλυκά, μερέντα και μέλι και οι αρκούδες έκαναν πάρτι τρώγωντας τα πάντα αλλά πίνοντας και τις μπύρες. Η καταστροφή είναι τεράστια καθώς προκάλεσαν ζημιές σε κρεβάτια, τραπέζια και ράφια ενώ η δυσωδία από τα περιττώματα δεν επέτρεπε σε κανέναν να παραμείνει για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα στον χώρο. Οι ιδιοκτήτες της καντίνας σκέφτονται να αλλάξουν περιοχή καθώς φοβούνται πως μπορεί η μπύρα να άρεσε στην οικογένεια των τεσσάρων αρκούδων και μπορεί να επιστρέψουν για δεύτερο γύρο. 

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Mπάχαλο με τον υπουργό Μανιτάκη σε πανηγύρι στο Πήλιο (vids)

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 11.8.2012, στο χωριό Πρόπαν (Καλαμάκι) του ανατολικού Πηλίου, στην κεντρική πλατεία γινόταν το τοπικό πανηγύρι της Πέτρας, καθώς η κύρια ασχολία των κατοίκων είναι λατόμοι. Στο πανηγύρι ήταν παρών και ο Αντώνης Μανιτάκης, υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (πρώην υπουργείο Προεδρίας) αρμόδιος για θέματα δημοσίων υπηρεσιών, δημοσίων υπαλλήλων, προώθησης της ηλεκτρονικής ταυτότητας κλπ.

24χρονος γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία στον Κάλαμο λίγο πριν τις 23:00. Πατέρας και γιος λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια για άγνωστους λόγους με αποτέλεσμα ο γιος να γρονθοκοπήσει μέχρι θανάτου τον 70 πατέρα του. Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι τοξικομανής. 

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

H νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", παρουσίασε τη νέα φανέλα για τη σεζόν 2012-13.Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ενώ παρών ήταν και ο εκπρόσωπος της PUMA, Ερρίκος Ασλάνης ο οποίος αναφερόμενος στις νέες φανέλες τόνισε πως πρόκειται για τεχνολογικό επίτευγμα.