ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τα σπάνια γατάκια της ερήμου!

Πέντε σπάνια γατάκια που νόμιζαν ότι είχαν εξαφανιστεί από το Ισραήλ γεννήθηκαν σε ζωολογικό κήπο του Τελ Αβίβ.
Τα γατάκια της ερήμου γνωστά και ως οι γάτοι του στρατηγού Μαργκερίτ θεωρούνται κρισίμως απειλούμενα ως είδος και τώρα υπάρχουν ακόμη μόνο στις ερήμους της Βορείου Αφρικής.
Τα συγκεκριμένο είδος γεννάει συνήθως 2 με 4 γατάκια σε κάθε γέννα και το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι τα μυτερά αυτάκια!

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0 (video)

Στο γήπεδο των Ζωσιμάδων ο Πλατανιάς πανηγύρισε τον πρώτο του βαθμό στη Super League, καθώς ήρθε ισόπαλος (0-0) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.
Ο ΠΑΣ ήταν σαφώς καλύτερος, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, ενώ στο 32′ δικαιούταν πέναλτι καθώς σε προσπάθεια του Ilic ο Κανακούδης σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε στο πρόσωπο των επιθετικό των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής Μάνταλος έδειξε άουτ. Στο 54′ ο De Vincenti έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν εξαπέλυσε δυνατό σουτ εντός περιοχής με τον Κηπουρό να αποκρούει εντυπωσιακά.
Ο Πλατανιάς στον παρθενικό του αγώνα στη Super League δεν έδειξε ιδιαίτερα πράγματα, ίσως και από το τρακ της πρεμιέρας. Ωστόσο οι επιθετικές του προσπάθειες ήταν ελάχιστες και δεν απείλησε τους γηπεδούχους.
Οι συνθέσεις:

Τίγρης σκότωσε γυναίκα σε ζωολογικό πάρκο στην Κολωνία

Μια 43χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στο ζωολογικό πάρκο της Κολωνίας το πρωί του Σαββάτου, όταν μια αρσενική τίγρης διέφυγε από μια πόρτα που δεν είχε κλείσει σωστά κα μπήκε σε μια αποθήκη.
Η τίγρης επιτέθηκε και σκότωσε τη γυναίκα που εργαζόταν ως φύλακας στο πάρκο. Τελικά, το ζώο σκοτώθηκε από τον διευθυντή του πάρκου, που την πυροβόλησε, με σκοπό να ανακόψει την πορεία της και να μην καταφέρει να εισέλθει στον χώρο επισκεπτών, αλλά και να καταστεί εφικτή η προσέγγιση της άτυχης γυναίκας από την ομάδα πρώτων βοηθειών του πάρκου.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Super League: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (video)

Μπροστά σε 10.000 φιλάθλους, στο ΟΑΚΑ, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 0-1, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League 2012-13.
H νεανική ομάδα της ΑΕΚ τα πήγε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος, παρά το φυσιολογικό τρακ και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Τσιώλη
Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Αστέρας ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ, με τον Alvarez στο 64′ να εκμεταλλεύεται λάθος του Κωνσταντόπουλου που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και εύκολα έκανε το 0-1. Στη συνέχεια του αγώνα η ΑΕΚ προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να τα καταφέρει και το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν.

Έπεσε με το μωρό της στις ράγες του μετρό! Βίντεο

Σοκαρισμένοι δηλώνουν ακόμη οι αυτόπτες μάρτυρες ενός συγκλονιστικού περιστατικού σε σταθμό του Μετρό στη Βοστώνη, όταν αντίκρισαν μία μητέρα που κρατούσε στην αγκαλιά της τον τετράχρονο γιο της, να πέφτει στο κενό μεταξύ της αποβάθρας και του συρμού του αντίθετου ρεύματος.
Τη μητέρα και το παιδί ανέσυραν οι μάρτυρες του γεγονότος, πριν φτάσει στον σταθμό ο συρμός.
Η μητέρα δήλωσε αργότερα στους αστυνομικούς πως δεν κατάλαβε ότι έπεφτε στις ράγες, αλλά νόμισε πως ο σταθμευμένος συρμός του αντίθετου ρεύματος ήταν ο συρμός στον οποίο θα επιβιβαζόταν.
Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του μετρό.
Δείτε το βίντεο:

”Καμικάζι”στα Τρίκαλα

Γκαζιάρης οδηγός στα Τρίκαλα!!!
Χτύπησε δυο σταθμευμένα οχήματα, έσπασε την τζαμαρία καταστήματος και προσγειώθηκε ανάποδα στην είσοδο υπόγειου πάρκινγκ!
Ναι όλα αυτά τα κατάφερε ένας ηλικιωμένος οδηγός. Τουλάχιστον ο άνθρωπος, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, βγήκε σώος και αβλαβής, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων για προληπτικούς λόγους.
Το περιστατικό συνέβη λίγα μέτρα πιο κάτω από το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην πλατεία Δικαστηρίων, επί της οδού Σιδηράς Μεραρχίας λίγο μετά τη 13.30 το μεσημέρι..

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απίστευτο βίντεο από την απόπειρα ληστείας της χρηματαποστολής στην Κυλλήνη (vid)

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο από την απόπειρα ληστείας σε όχημα χρηματαποστολής στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Δείτε το βίντεο...

Παναγία Τορνικίου: Ιερείς έσπασαν την πόρτα και έκαναν εσπερινό!

Την επέμβαση της Αστυνομίας Δεσκάτης προκάλεσε η ενέργεια δυο ιερέων, από τη Μονή Ζάβορδας και από την Παναγιά Γρεβενών να σπάσουν το...

Βάσεις 2012: Οι τελευταίες εκτιμήσεις πριν την ανακοίνωση!!!

Τέλος στην παρατεταμένη αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους δίνει η ανακοίνωση, τη Δευτέρα το πρωί, των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Όπως αναφέρουν τα Νέα, αναμένεται άνοδος των βάσεων στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο (Σχολές Νομικής, Ψυχολογίας, Φιλολογίας), στα Στρατιωτικά Τμήματα κυρίως του 1ου, 3ου και 5ου Επιστημονικού Πεδίου, στις Αστυνομικές Σχολές και στα Παραϊατρικά Τμήματα ΤΕΙ του 3ου Επιστημονικού Πεδίου. Παράλληλα αναμένεται πτώση των βάσεων στις σχολές του 2ου και 4ου Επιστημονικού Πεδίου (Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικά Τμήματα, Τμήματα Χημείας και Πληροφορικής), ενώ σταθερές φαίνεται πως παραμένουν οι βάσεις των Ιατρικών, Οδοντιατρικών και των Φαρμακευτικών Σχολών.

Ο πρωταγωνιστής από Το Νησί Γρηγόρης Ορφανουδάκης κατέρρευσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά του

Από τα οικονομικά προβλήματα «γονάτισε» ο ηθοποιός Γρηγόρης Ορφανουδάκης, που πολλοί τον θυμάστε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Νησί»…όπου υποδύονταν τον ταβερνιάρη «Παυλή».
Ο ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα ζει μια Οδύσσεια, αφού τα χρέη που έχει, τον πίεσαν τόσο πολύ συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μπροστά στα δυο ανήλικα παιδιά του.
«Οι εταιρίες πλέον δεν μας πληρώνουν και πολλές φορές φτάνω στο σημείο να μην μπορώ να πάρω ούτε γάλα στα παιδιά μου».

Τραγωδία μετά από πάρτυ φροντιστηρίου για τις βάσεις - Σκοτώθηκε ο καθηγητής

Τραγική κατάληξη είχε για έναν 48χρονο καθηγητή και το 18χρονο μαθητή του, το πάρτυ ιδιωτικού φροντιστηρίου στα Χανιά...
Λίγο πριν τις 03.00 τα μεσάνυχτα ο καθηγητής Μαθηματικών παρέα με το μαθητή του επιβιβάστηκαν στη μοτοσικλέτα του πρώτου και αποχώρησαν από χώρο όπου νωρίτερα είχε γίνει πάρτι του φροντιστηρίου όπου εργάζεται ο 48χρονος, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των βάσεων που θα δημοσιευτούν την Δευτέρα.
Ο 48χρονος ενώ κινούνταν στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων - Κισάμου στο ύψος του Μακρύ Τοίχου, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα αυτή να βγει από τον δρόμο και να ''καρφωθεί'' σε κολώνα της ΔΕΗ.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η κολώνα έσπασε ενώ οι δύο επιβάτες οδηγήθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο ο 48χρονος που είχε τραύματα σε ολόκληρο το σώμα του υπέκυψε δύο ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ενώ ο 18χρονος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα αλλά εκτός κινδύνου. 
Σύμφωνα με το flashnews.gr και οι δύο φορούσαν κράνος.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Καίγεται πάλι η Βορειοανατολική Αττική - Στάχτη σπίτια στον Άγιο Στέφανο (video)


Μάχη με τις φλόγες δίνουν από τις 3:54 οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Βορειοανατολική Αττική. Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή των Αφίδνων παίρνοντας αμέσως μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε γρήγορα προς το Κοκκινόβραχο και το Κρυονέρι. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπάθησαν να περιορίσουν τις φλόγες σε εκείνο το σημείο όμως δεν τα κατάφεραν και η φωτιά πέρασε την Εθνική Οδό και έφτασε στον Άγιο Στέφανο που απειλεί σπίτια και ανθρώπινες ζωές. Η πυροσβεστική ενημερώνει ότι η φωτιά μπήκε στο στρατόπεδο Παπαβασιλείου που είναι στην Εθνική Οδό πριν τα διόδια των Αφίδνων αλλά...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Φωνές από την Κόλαση!!! Ηχητικό ντοκουμέντο από τα 14km κάτω από τη Γη

Πριν χρόνια, λίγο μετά το 1960 επί Σοβιετικής…Ένωσης, γινόταν στη Σιβηρία μια έρευνα από γεωλόγους. Χρησιμοποίησαν γεωτρύπανο που…μπορούσε να μπει στη γη πολύ βαθειά.
Οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοια γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν σε περίπου 20km βάθος και τα πουλάνε σε χώρες όπως η Ινδία και η Κορέα, που έχουν πετρέλαιο σε κοιτάσματα με πολύ μεγάλο βάθος, για να μπορούν να το εξορύξουν.
Τότε λοιπόν έγινε κάτι πολύ εντυπωσιακό και απρόβλεπτο, που μαθεύτηκε πρώτα στη Μόσχα και μετά στη Φινλανδία, από την οποία κυρίως μέσω της έγκυρης εφημερίδας Ammenusastia, η είδηση έφτασε και στη Δύση.

Ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια με απλούς φυσικούς τρόπους

Αντίθετα από ό,τι νομίζεις, υπάρχουν τρόποι και μάλιστα φυσικοί, μακριά από εντομοκτόνα και χημικά που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις μακριά τα κατά τα άλλα συμπαθέστατα έντομα…
Βήμα πρώτο: Επειδή η πρόληψη είναι η θεραπεία όλων των κακών, φρόντισε να μην δίνεις στα κατά τα άλλα συμπαθέστατα ζωύφια λόγους για να σε επισκεφτούν. Καθάρισε καλά μετά τα γεύματα και μη αφήνεις ψίχουλα πουθενά.
Βήμα δεύτερο: Μην αφήνεις τα σκουπίδια να μαζεύονται. Αυτή η λεπτομέρεια βέβαια θα κρατήσει μακριά και άλλα, πιο ενοχλητικά έντομα, όπως για παράδειγμα οι κατσαρίδες, αλλά θα βοηθήσει και στην καλύτερη υγιεινή του σπιτιού. Πέταξέ τα και μην τα στοιβάζεις στη βεράντα.

Αχαϊα: ”Κόλαση στο παρεκκλήσι” – Ταινία πορνό με πρωταγωνιστή ιερέα;

Τις αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο ιερέας που είπε ότι θα πρωταγωνιστήσει επειδή ήταν αδύνατον να αρνηθεί την αμοιβή που του προσέφεραν…
Πρόκειται για Πατρινό ιερέα ο οποίος υποστήριξε σε τηλεοπτικό συνεργείο (σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη) πως… είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό και μάλιστα θα αμoιφθεί πλουσιοπάροχα για την θετική απάντησή του και την υλοποίηση του σχεδίου του παραγωγού.
Η είδηση κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και όλοι έλεγαν πως ακόμη και «πλάκα» να έκανε, τέτοιοι ισχυρισμοί δεν συνάδουν με το ιερό ράσο και το λειτούργημα ενός ιερέα που υπηρετεί τον Θεό και την Εκκλησία. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος παπάς προχώρησε και σε… λεπτομέρειες σε σχέση με την ταινία.

Βίντεο από την προσγείωση του Curiosity στον Άρη

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την προσγείωση του Curiosity στον Άρη, δύο εβδομάδες μετά την αρχή της αποστολής του στον Κόκκινο Πλανήτη. 
Τις εικόνες επεξεργάστηκε ο ειδικός Daniel Luke Fitch. 
Στο βίντεο που ακολουθεί, αποτέλεσμα αυτής της επεξεργασίας, παρουσιάζεται σε 50'' η προσγείωση στον Άρη, από την αποκόλληση της θερμικής κάψουλας μέχρι τη στιγμή που με μεγάλη ταχύτητα προσγειώνεται στο έδαφος του Κόκκινου Πλανήτη, σηκώνοντας ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης.

Ανοίγει η αυλαία της Σούπερ Λιγκ

Αφού πέρασε από χίλια μύρια κύματα, τελικά ανοίγει σήμερα κανονικά η αυλαία της φετινής Σούπερ Λιγκ. Μια διοργάνωση που ξεκινά με προσδοκίες, αλλά και με έντονες ανησυχίες για το πόσο μπορεί να ολοκληρωθεί ομαλά, με δεδομένο ότι οι μισές ομάδες ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος με σημαντικές εκκρεμότητες.
Μην ξεχνάμε ότι στην αρχή της εβδομάδας η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επιφυλάχθηκε να εκδώσει πιστοποιητικό συμμετοχής σε οκτώ ΠΑΕ! Στη χειρότερη κατάσταση έδειχνε ο Πανιώνιος που λίγες ημέρες πριν το πρώτο του παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ με αντίπαλο τον Αρη δεν είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, καθώς και την απαραίτητη εγγυητική επιστολή της τράπεζας.

ΒΑΘΜΟΛΌΓΙΑ Super League 2012-13


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το κραγιόν και οι κίνδυνοι για την υγεία!

Πολλές γυναίκες νιώθουν «γυμνές» αν δεν βάλουν λίγο κραγιόν. Το θέμα όμως είναι ότι μάλλον είναι πιο υγιείς χωρίς αυτό! Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς πολλών γυναικών μπορεί να περιέχει μια σειρά από χημικές ουσίες που έχουν συνδεθεί με προβλήματα στο μυϊκό σύστημα, διαταραχές στο ορμονικό σύστημα, αλλεργίες, ακόμη και αρθρίτιδα! Μεταξύ των ουσιών που αναφέρονται ως βλαβερές είναι το πάραμπενς, η μεθακρυλάτη, ο μόλυβδος και το κάδμιο. Η ουσία όμως που συγκεντρώνει τον τελευταίο καιρό την ανησυχία των ειδικών είναι η τρικλοζάνη, η οποία χρησιμοποιείται ως συντηρητικό σε πολύ δημοφιλή κραγιόν. Τα τελευταία ερευνητικά στοιχεία δείχνουν ότι ευθύνεται για προβλήματα στο μυϊκό σύστημα και την καρδιά.

Σπήλαιο Γρεβενών: Το μπαλκόνι της Πίνδου

Το Σπήλαιο είναι οικισμός 25χιλ.δυτικά της πόλης των Γρεβενών στον ορεινό όγκο της βορειοανατολικής Πίνδου. Ανήκει στο Δήμο Γρεβενών (ΔΕ Θ.ΖΙΑΚΑ)και σήμερα έχει...
160 κατοίκους. Είναι κτισμένο σε υψόμετρο 980 μ. στο νοτιότερο υψίπεδο του όρους Όρλιακα κάτω από την κορυφή Σταυρός. Δύο ποταμοί από δυτικά ο περιβολιώτικος και ανατολικά ο σμιξιώτικος ενώνονται κάτω από ένα απότομο αλλά με φοβερή ομορφιά βράχο και δημιουργούν τον Βενετικό τον κυριότερο παραπόταμο του Αλιάκμονα.
Η τοποθεσία που είναι το χωριό είναι ανεπανάληπτης ομορφιάς και δεν αποδίδεται με λόγια. Η θέα είναι απέραντη και βλέπεις από ανατολικά Πιέρια-Καμβούνια-Όλυμπο-Ζυγό και δυτικά τον Εθνικό Δρυμό της Πίνδου με την πανέμορφη κοιλάδα Βάλια Κάλντα.

Ποια γνωστή σταφίδα ανακαλείται από ΕΦΕΤ

Ποια γνωστή σταφίδα ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ; Γιατί ο ΕΦΕΤ προχώρησε στην άμεση ανάκληση της εν λόγω σταφίδας;
Την άμεση ανάκληση σταφίδας με την εμπορική ονομασία Καρποί Ελλάδας, στην σήμανση του οποίου δεν γινόταν αναφορά στις αλλεργιογόνες ουσίες «θειώδη», ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία που το διακινεί.
Πρόκειται για το προϊόν «σταφίδα ξανθή», με την εμπορική ονομασία Καρποί Ελλάδας, με ημερομηνία ανάλωσης 20/04/13 και αριθμό παρτίδας LOT 0017212, σε συσκευασία 200g, που συσκευάστηκε από την εταιρεία Ξηροί Καρποί Μακεδονίας ΑΕ για τον Όμιλο Δ. Μασούτης ΑΕ.

Προσλήψεις 334 ατόμων στο Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων

Το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ) ανακοινώνει την πρόσληψη 334 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε μηνών, για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών.
Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, ή πολίτες άλλου κράτους -μέλους της Ε.Ε., ή να είναι ομογενείς, ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500 ευρώ το οικονομικό έτος 2010 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2009 έως 31-12-2009).
Αιτήσεις από 27/08/2012 μέχρι και 05/09/2012. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-2692881.

diorismos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Άκουσε ξανά, την καρδιά του νεκρού γιου της, να χτυπά. Βίντεο

Είναι από τις στιγμές που νιώθεις τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια σου. Το να χάσεις το παιδί σου, είναι χειρότερο και από το χειρότερο βασανιστήριο. Όταν ακούς όμως την καρδιά του να χτυπά ζωντανή, στο κορμί ενός άλλου ανθρώπου, νιώθεις σαν να είναι και το παιδί σου ζωντανό...
Τον Απρίλιο του 2011, ο 16χρονος Όουεν Μπίβερ, άφησε την τελευταία του πνοή. Η μητέρα του, Κάλεμπ Μπίβερ, πήρε τη μεγάλη απόφαση. Θα έδινε τα όργανα του σε ανθρώπους που χαροπάλευαν. Αφού ο γιος της δεν τα κατάφερε ας ζούσαν άλλοι άνθρωποι.
Την καρδιά του την πήρε ένας καρδιοπαθής ο Τσαρλς Σέλτον από το Μισισίπι. Ο οργανισμός του δεν απέβαλε το μόσχευμα και πλέον ζει φυσιολογικά. Πριν από λίγες ημέρες, σχεδόν ένα χρόνο μετά, η μητέρα του 16χρονου συναντήθηκε με τον λήπτη και άκουσε και πάλι την καρδιά του γιου της να χτυπά.
Δείτε το βίντεο...

Πως να πιάσετε δουλειά στην Ελλάδα του 2013!

Εν έτει 2013 στην Ελλάδα, όπου η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο, φτάνοντας στο «τρελό» ποσοστό του 80%, δύο υποψήφιοι διεκδικούν την ίδια θέση εργασίας, έχοντας και οι δύο τα ίδια ακριβώς τυπικά προσόντα που απαιτούνται για τη δουλειά. Η μεγάλη στιγμή έφτασε και βρίσκονται μπροστά στον υπεύθυνο, για να δώσουν την τελευταία συνέντευξη, προκειμένου να αποφασίσει εν τέλει ποιον από τους δύο θα διαλέξει.
Ο διάλογος που γίνεται μεταξύ των τριών και η προσπάθεια που καταβάλλει ο καθένας προκειμένου να είναι αυτός ο «τυχερός» είναι ξεκαρδιστικός αλλά και τραγελαφικός συνάμα. λόγος; 
Δείτε το βιντεο που σαρώνει στο YouTube και θα καταλάβετε...

Γιατί αποσύρθηκε άρον άρον η διαφήμιση της AMSTEL;

Γιατί αποσύρεται άρον άρον η διαφήμιση της AMSTEL; Ποιο το σκεπτικό του ΣΕΕ για τη διαφήμιση της πασίγνωστης μπύρας;
Ως παραπλανητική κρίθηκε από το αρμόδιο όργανο η νέα διαφήμιση της Άμστελ με αποτέλεσμα να αποσυρθεί αφού η ονομασία της προέρχεται από τον ποταμό της Ολλανδίας και…όχι από την Ελλάδα!
Από την παλαιά ολλανδική διάλεκτο «aeme stelle» το οποίο σημαίνει περιοχή που περιβάλλεται από νερό, προέκυψε η ονομασία του ποταμού «Αmstel» στην Ολλανδία! Από την ίδια ρίζα, προέκυψε και η ονομασία του «Άμστερνταμ», το οποίο στην ελληνική δημοτική λεγόταν «Αμστελόδαμο». Το σίγουρο είναι, πάντως, πως το όνομα της μπύρας δεν βγήκε από το...

Πέθανε ο μικρός ιπποπόταμος Σόλι!!!

Ο Σόλι, ένας μικρός ιπποπόταμος που είχε παγιδευτεί επί τρεις ημέρες σε μια πισίνα σε ένα καταφύγιο ζώων στο Λιμπόπο της Νότιας Αφρικής, πέθανε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη διάσωσή του.
Ο ιπποπόταμος, που πιστεύεται ότι ήταν περίπου 5 ετών, γλίστρησε κι έπεσε στην πισίνα αφού αποκόπηκε από την αγέλη του.
Τα πολύ κοντά πόδια του δεν έφταναν μέχρι τον πάτο ώστε να τον βοηθήσουν να βγει από την παγίδα όπου βρέθηκε.
Η ομάδα διάσωσης προσπάθησε να αδειάσει την πισίνα, να ναρκώσει τον Σόλι και να τον βγάλει με τη βοήθεια γερανού, όμως το ζώο πέθανε όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσής του. Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Οι εικόνες του Σόλι να βγάζει το κεφάλι του έξω από τα καφετιά νερά της πισίνας κατέκλυσαν τις δύο τελευταίες ημέρες τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας. Η τηλεόραση έδειξε επίσης και βίντεο με τον νεκρό ιπποπόταμο έξω από τη μισογεμάτη πισίνα.
"Η ιστορία αυτή ξεκίνησε ευχάριστα και κατέληξε σε τραγωδία. Είναι θλιβερό", είπε η Ρούμπι Φερέιρα, η διευθύντρια του καταφυγίου ζώων Μονάτε όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Χωρίς προβλήματα η καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ

Χωρίς προβλήματα θα γίνει η καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ, αναφέρει η διοίκηση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, στα οποία γίνονταν λόγος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ταμείο.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που δημιουργεί στο ταμείο η αύξηση της ανεργίας, αναφέρει:

Ικανοποίηση για τη συνάντηση Σαμαρά -Μέρκελ!!!! Τι συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες στην καγκελαρία

Ικανοποιημένη εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση από το αποτέλεσμα της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.
Ενδεικτικό του καλού κλίματος που επικράτησε είναι ότι, μετά το πέρας της επίσημης συνάντησης και του γεύματος εργασίας, η κ. Μέρκελ είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό που διήρκεσε άλλα 40 λεπτά.
Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε σε όλους του τόνους, όπως άλλωστε δήλωσε και επισήμως, ότι «η Ελλάδα θα μείνει συνεπής στις δεσμεύσεις της και θα ικανοποιήσει τις υποχρεώσεις της».
Η ελληνική αντιπροσωπεία θεωρεί ότι έγινε το πρώτο, σημαντικό όμως, βήμα όχι απλώς για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας αλλά και για την άρση της δυσπιστίας στις σχέσεις των δύο χωρών που είχε επικρατήσει τα τελευταία χρόνια.

Εκτιμούν δε στην ελληνική κυβέρνηση ότι αυτό με την σειρά του θα συμβάλλει στην αλλαγή της ψυχολογίας στις διεθνείς αγορές για την χώρα μας.
«Ο στόχος της αποκατάστασης των σχέσεων των δύο χωρών επετεύχθη», έλεγε χαρακτηριστικά μέλος της ελληνικής αποστολής.
Στις συναντήσεις συζητήθηκαν όλα τα θέματα σε βάθος και οι Έλληνες αρμόδιοι παρουσίασαν εκτεταμένα τις απόψεις της ελληνικής πλευράς ακόμη και για το πως η ύφεση επιβαρύνει το έλλειμμα σε έναν φαύλο κύκλο που μπορεί να σπάσει μόνο με την επιστροφή της οικονομίας σε αναπτυξιακή τροχιά.
Φυσικά συζητήθηκαν οι ιδιωτικοποιήσεις, οι διαρθρωτικές αλλαγές, ζητήματα που οι παράγοντες της γερμανικής κυβέρνησης έθεταν το ερώτημα γιατί δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα και δεν καλύπτονται τα χρονοδιαγράμματα.
«Από την πλευρά μας πέρασε η αποφασιστικότητα ότι θα κάνουμε τα αναγκαία βήματα προκειμένου να δοθεί προοπτική στην χώρα», τόνιζε συνεργάτης του πρωθυπουργού και πρόσθεσε ότι «ο πρωθυπουργός κατέστησε σαφές ότι το κυρίαρχο για εμάς είναι η έλλειψη ανάκαμψης».
Η ελληνική αντιπροσωπεία επιχειρηματολόγησε ότι ήδη στα πέντε χρόνια της ύφεσης αθροιστικά το ΑΕΠ έχει μειωθεί κατά 20% και ότι καθώς προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί μέχρι το 2015 θα φθάσει στο 30%.
Η κυβέρνηση θεωρεί ζωτικής σημασίας να σταματήσει η ασφυξία από την έλλειψη ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας που οδηγεί σε περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων και επιδεινώνει την ύφεση.
Κατά πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε ενδιαφέρθηκε για το αν το χρέος της χώρας θα είναι βιώσιμο το 2020.
Συμφώνησαν πάντως να δημιουργηθεί ένα Ελληνικό Ταμείο Ανάπτυξης στο οποίο θα συμμετέχουν και γερμανική τράπεζα, αλλά και ιδιώτες προκειμένου να διατεθούν πόροι για την ανάπτυξη.
Με τους Γερμανούς αρμοδίους συζητήθηκε και το θέμα της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής. Στο πλαίσιο αυτό ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης θα συναντηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου με την αρμόδια υπουργό της Ελβετίας προκειμένου να εφαρμοστεί μία συμφωνία για την φορολόγηση των καταθέσεων ανάλογη με εκείνη που έχει γίνει με την Αγγλία και την Γερμανία.
Επίσης ο σύμβουλος του κ. Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, θα συζητήσει με τους Γερμανούς αρμοδίους το ξεπάγωμα του Μνημονίου συνεργασίας που είχαν συμφωνήσει παλαιότερα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.
Συμφωνήθηκε εξάλλου η γερμανική κυβέρνηση να παράσχει τεχνογνωσία και να βοηθήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές και στις μεταρρυθμίσεις όπως στον τομέα της υγείας.

nooz.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στις 10 π.μ. την Δευτέρα οι βάσεις – Δείτε πως θα τις βρείτε διαδικτυακά..

Το πρωί της Δευτέρας, στις 10π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από εκείνη την ώρα να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (επώνυμο – ονομα –πατρώνυμο – μητρώνυμο).
Επίσης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της Δευτέρας.
Προσοχή: Οι αθλητές που επιθυμούν να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 34 του Ν.2725/1999, του άρθρου 18 του Ν.3708/2008 και του άρθρου 45 του Ν. 3773/09(ΦΕΚ 120 τ.Α΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησής τους, από τη Δευτέρα 03-9-2012 μέχρι και την Παρασκευή 14-9-2012. Η σχετική εγκύκλιος Φ.151/63549/Β6/7-6-2012 (ΑΔΑ:Β4ΛΡ9-ΑΦΤ), ήδη αναρτημένη στην ιστοσελίδα του υπουργείου (www.minedu.gov.gr στην ενότητα Εξετάσεις, υποενότητα Αθλητές, στο σημείο Εγγραφα Εξετάσεων Αθλητών).
Επίσης οι πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, που έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό της πάθησής τους από τις αρμόδιες επταμελείς επιτροπές πιστοποίησης, για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ποσοστό θέσεων 5% θα κληθούν για την υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου το δεύτερο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου 2012 με ξεχωριστή εγκύκλιο.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σαμαράς: Πουλάμε ακατοίκητα ελληνικά νησιά !

Συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα Le Monde παραχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός η οποία θα δημοσιοποιηθεί σήμερα, μία μόλις μέρα πριν τη συνάντησή του με τον Φρανσουά Ολάντ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, σε προδημοσίευση της συνέντευξης, στην ηλεκτρονική της σελίδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός κάνει λόγω για επιτάχυνση των διωτικοποιήσεων ενώ φέρεται να είπε πως είναι πρόθυμος να προχωρήσει ακόμα και σε πώληση νησιών που δεν κατοικούνται.
«Είναι δύσκολο για την χώρα να βρίσκεται κάθε ημέρα αντιμέτωπη με τα σενάρια εξόδου της από την ευρωζώνη. Αν κάνουμε τη δουλειά μας, η Ελλάδα μπορεί να σωθεί», τονίζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας πως όλος ο κόσμος έχει να κερδίσει από μία επιτυχή έκβαση του ελληνικού προβλήματος.
«Θέλω να σβήσω την εικόνα ότι η Ελλάδα είναι εδώ για να δημιουργεί προβλήματα. Είμαι εδώ για να τα επιλύσω», σημείωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, ζητώντας για μια ακόμη φορά «λίγο αέρα για να ξαναβρούμε την ανάσα μας».
«Το μόνο πράγμα για το οποίο θα επιμείνουμε είναι πως η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων. Δεν συζητάμε τους στόχος του προγράμματος. Θέλουμε απλά να είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή» επισημαίνει τέλος ο Έλληνας πρωθυπουργός.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε ποιοί προσλαμβάνονται στην ΕΡΤ! Όλα τα ονόματα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή (υπ’ αριθμ. 1051) συνεδρίασή του, ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:
1. Ενέκρινε την πρόσληψη, μετά την εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Επιλογής – Αξιολόγησης, των παρακάτω υπαλλήλων (ανά ειδικότητα) με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ):
ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΕΣ
1. ΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
3. ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
4. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6. ΦΕΡΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
7. ΤΣΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
8. ΒΑΓΓΕΡ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ
9. ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΛΙΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
11. ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
12. ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
13. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
14. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
15. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
16. ΚΑΠΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
17. ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
18. ΟΥΓΙΑΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
19. ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ
1. ΑΜΠΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΓKΛΕΖΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ
1. ΚΑΡΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
2. ΒΑΛΚΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
3. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
4. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5. ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
6 ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
7. ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
1. ΛΙΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
2. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
3. ΚΑΒΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
1. ΚΟΥΤΣΑ ΜΑΡΙΑ
2. ΛΙΑΠΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
3. ΖΗΚΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ
4. ΔΑΝΙΗΛΙΑΝ ΛΕΒΟΝ
5. ΜΠΟΥΓΑ ΕΛΕΝΗ

ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ
1. ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
2. ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
3. ΚΟΣΙΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
4. ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
5. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6. ΚΟΝΤΟΜΙΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
7. ΚΛΩΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
8. ΜΠΑΡΚΟΥΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
1. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
2. ΠΟΝΤΙΚΗ ΕΛΕΝΗ
3. ΤΡΙΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
4. ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
5. ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
6. ΜΠΑΡΜΠΙΤΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
7. ΜΑΓΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
8. ΓΚΡΕΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
9. ΠΑΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
10. ΘΑΡΟΥΝΙΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
11. ΤΣΟΜΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
12. ΓΚΙΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13. ΒΛΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
14. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
15. ΜΠΕΝΙΑΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ

ΜΟΝΤΕΡ
1. ΚΑΠΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
2. ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
4. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
5. ΣΟΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
6. ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
8. ΛΑΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
9. ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ – ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΙ
1. ΜΠΑΡΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
2. ΚΟΝΤΟΡΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ενστάσεις μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε την πρόσληψη των παρακάτω υπαλλήλων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων, σύμφωνα με τους πίνακες κατάταξης της υπ’ αριθμ. ΣΟΧ1/2011 προκήρυξης (ΑΣΕΠ - ΕΡΤ Α.Ε.), με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου:

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
1 ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ
2 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ
1 ΛΑΧΛΑΛΛΙ ΛΑΡΜΠΙ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ
2 ΖΙΑΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ
3 ΔΙΟΚΜΕΤΖΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ
4 ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ - ΠΑΣΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΕ
5 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ
6 ΜΑΚΡΙΝΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ
7 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΕ
8 ΚΑΡΥΔΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ
9 ΠΑΡΙΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ
10 ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΕ
11 ΚΟΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ
12 ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ
13 ΔΙΠΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ
14 ΦΑΛΙΑΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ
15 ΠΕΤΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΕ
16 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕ
17 ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΕ
18 ΣΤΕΡΓΙΩΤΗ ΑΝΝΑ ΤΕ
19 ΣΤΡΑΤΙΚΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΕ
20 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΕ
21 ΜΠΡΑΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΕ
22 ΓΥΠΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕ
23 ΛΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ - ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΤΕΣ
1 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΕ
2 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΧΡΥΣΗ ΠΕ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
1 ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕ
2 ΛΕΙΒΑΔΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ
1 ΜΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ
1 ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ ΠΕ
2 ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
1 ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΕ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ
1 ΠΑΝΑΟΥΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΕ
2 ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕ
3 ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗ ΔΑΝΑΗ ΤΕ
4 ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΕ
5 ΒΑΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕ
6 ΧΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΕ
7 ΔΑΡΚΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΕ
8 ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕ
9 ΤΖΙΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕ
10 ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΕ
11 ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΑΡΓΥΡΩ ΤΕ
12 ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕ
13 ΣΙΑΡΑΜΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕ
14 ΤΑΞΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΖΕΥΞΕΩΝ
15 ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕ
16 ΒΑΡΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕ
17 ΤΖΙΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕ
18 ΜΠΟΥΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
1 ΤΣΙΡΑΚΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΤΕ

ΕΡΓΑΤΕΣ
1 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΥΕ
2 ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΥΕ

2. Ενέκρινε την πρόσληψη της κυρίας Ευαγγελίας Πισκερά ως Ειδικής Συμβούλου, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου.
3. Εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να διαπραγματευθεί με την εταιρία Forthnet, προκειμένου να προσδιοριστεί το τίμημα για την απόκτηση του δικαιώματος προβολής στιγμιοτύπων από τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Super League, για εμπορική εκμετάλλευση.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποιός είναι ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας σύμφωνα με την απογραφή;

Σε 9.903.268 ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Πρόκειται για τον αριθμό των δημοτών κάθε Δήμου της Χώρας, ανά Δημοτική Ενότητα, όπως αυτά προέκυψαν από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, η οποία διενεργήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 10-24 Μαΐου 2011, με ημερομηνία αναφοράς την 9η Μαΐου 2011.
Στο Λεκανοπέδιο Αττικής, με βάση την απογραφή, συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος πληθυσμός της χώρας. Πιο συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής, ο πληθυσμός ανέρχεται σε 750.982, με τον Δήμο Αθηναίων και καταγράφει πληθυσμό 467.108 άτομα.

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στην πόλη της Κοζάνης - Δείτε αναλυτικά..

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:
Την Κυριακή 26-8-2012 και από ώρα 08:00 έως 15:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο τμήμα της πόλης της Κοζάνης που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών:

Απίστευτο: Αντάλλαξε δαγκωνιές με την κόμπρα και νίκησε!

Ένας αγρότης από το Νεπάλ, αντάλλαξε δαγκωνιές με μία κόμπρα, με αποτέλεσμα να βγεί νικητής!
Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό 200 χλμ. μακριά από την πρωτεύουσα του Νεπάλ, Κατμαντού, όταν μία κόμπρα δάγκωσε τον αγρότη. “Ένας γητευτής φιδιών μου είπε ότι εάν σε δαγκώσει φίδι, τότε το δαγκώνεις κι εσύ μέχρι να πεθάνει και τίποτα δεν θα σου συμβεί” δήλωσε ο Μοχάμεντ Σαλμοντίν στο BBC.
Καλού κακού βέβαια, ο άνδρας έσπευσε να μεταβεί στο νοσοκομείο, μετά τις πιέσεις της οικογένειάς του, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για το δάγκωμα του φιδιού.
“Όταν κατάλαβα ότι με δάγκωσε φίδι, πήγα σπίτι, πήρα έναν φακό και είδα ότι ήταν κόμπρα. Έτσι το δάγκωσα μέχρι θανάτου” δήλωσε ο άνδρας.
Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον αγρότη για την πράξη του καθώς το ερπετό που σκότωσε δεν ανήκε στα προστατευόμενα είδη.
Εκτιμάται ότι ετησίως σημειώνονται στο Νεπάλ 20.000 περιστατικά δαγκώματος φιδιού, προκαλώντας περίπου 1.000 θανάτους.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr