ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Εσπασαν το αυτοκίνητο του Χολέβα

Μπορεί στην προετοιμασία να βρισκόταν μακριά από τον καλό του εαυτό, όμως στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν φώναξε βροντερό «παρών».
Ο λόγος για τον Χοσέ Χολέβα που ήταν ένας από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού στο ματς με τη Βέροια για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, φαίνεται πως κάποιοι τον... μάτιασαν αφού επιστρέφοντας από την πόλη της Ημαθίας κόπηκε απότομα το χαμόγελο του διεθνούς αμυντικού.
Αιτία;

Άγριο ...χούφτωμα στη Δούκισσα Νομικού! (ΦΩΤΟ)

Για έναν καφέ, ένα χυμό κι ένα τοστ η Δούκισσα Νομικού κλήθηκε να πληρώσει...

Εγινε ξανθιά! Δείτε πως ειναι!

Τον τελευταίο καιρό είχαμε συνηθίσει την Jessica Alba με ένα καστανό λουκ. 
Η ηθοποιός όμως που αυτήν την περίοδο ετοιμάζει την επόμενή της ταινία, αποφάσισε να αλλάξει και πάλι το μαλλί της. 
Εγινε ξανθιά και όπως βλέπετε στη φωτογραφία μάλλον της πάει...

Καμπαρέ με… ρομπότ!!! (video)

Ενα απο τς πιο περίεργα εστιατόρια έχουν ανοίξει στη γειτονιά Kabukicho του Τόκιο. Ενα καμπαρέ στη ροζ γειτονιά της πόλης που εκτός απο πολλές κοπέλες έχει και πολλά ρομπότ! 
Οι κοπέλες χορεύουν μαζί με τα ρομπότ και ο κόσμος παρακολουθεί ένα μοναδικό θέαμα γεμάτο τεχνολογία και φώτα νεον.
Δείτε το video...

Τουρίστρια κατουράει δημόσια και ο παππούς την κλωτσάει!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αγγλίδα τουρίστρια κάνει την ανάγκη της δημόσια έχοντας ανεβάσει την μίνι τζιν φούστα της και με το στήθος φόρα παρτίδα έξω από το μπλουζάκι!
Ο παππούς που έρχεται από πίσω όμως και την βλέπει σε αυτή τη φάση, κάνει αυτό που ένιωσε αυθόρμητα…

Μητέρα και κόρη πέρασαν στις Πανελλαδικές!

Διπλή χαρά χτύπησε χθες την «πόρτα» της οικογένειας Πίνου
από το Λιτόχωρο Κατερίνης, έπειτα από την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων από το Υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τις οποίες μαμά και κόρη εξασφάλισαν ταυτόχρονα την είσοδό τους σε δύο πανεπιστημιακές σχολές.
Η 35χρονη μητέρα τριών παιδιών...

Δε θα πιστέψετε τι πέταξαν σε κάδο στη Θεσσαλονίκη! (photos)

Ένα απίστευτο σκηνικό αντίκρυσαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην οδό Κούσκουρα στη Θεσσαλονίκη. 
Κάποιοι πέταξαν…

Να γιατί απο αυτό που θα δεις δεν θα ξαναπετάξεις τσίκλα στον δρόμο!

Πρόκειται για μια πολύ κακιά και συνηθισμένη συνήθεια των Ελλήνων. 
Πολλοί δρόμοι και πεζοδρόμια είναι γεμάτα τσίκλες αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό.
Δείτε την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Facebook και ξανασκεφτείτε την επόμενη φορά που θα θέλετε να πετάξετε την τσίκλα σας στον δρόμο...

Στα χέρια πειρατών ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο ανοικτά του Τόγκο

Ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο κατέλαβαν πειρατές στα ανοικτά του Τόγκο, όπως ανακοίνωσε το Διεθνές Γραφείο Ναυτιλίας (BMI). Το πλοίο, το οποίο φέρει σημαία της νήσου Μαν και μεταφέρει ντίζελ, έχει πλήρωμα 24 ναυτικούς.Σύμφωνα με τον Νοέλ Τσουνγκ, υπεύθυνο του BMI στην Κουάλα Λουμπούρ, οι πειρατές κατέλαβαν το πλοίο ενώ ήταν αγκυροβολημένο σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων στα ανοικτά του Λομέ, της πρωτεύουσας του Τόγκο.
Οι πειρατές αντάλλαξαν πυρά μ' ένα περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού του Τόγκο που κατέπλευσε στην περιοχή αφού δέχθηκε σήμα κινδύνου από το πετρελαιοφόρο, ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν με το πετρελαιοφόρο, υποχρεώνοντάς το να σηκώσει άγκυρα, διευκρίνισε ο Τσουνγκ.
Είναι το δεύτερο επεισόδιο αυτού του τύπου που σημειώνεται μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες στον κόλπο της Γουϊνέας.Μετά το Αφρικανικό Κέρας, οι ακτές της Δυτικής Αφρικής αναφέρονται πλέον ως ένα νέο θερμό σημείο της πειρατείας, καθώς εκεί γίνονται στόχοι δεξαμενόπλοια που είναι φορτωμένα με πετρέλαιο.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απίστευτος! Δείτε τι σηκώνει και αιμορραγεί! (VIDEO)

O Brian Shaw βάζει τον εαυτό του σε έναν άθλο καθαρής θέλησης και δύναμης. 
Αιμορραγεί από την μύτη για να σηκώσει...

Ανακαλείται λάδι από τον ΕΦΕΤ. Δείτε ποιο

Στην ανάκληση νοθευμένου ηλιελαίου, το οποίο διακινούνταν ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά από καταγγελία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου.
Το προϊόν που εντοπίστηκε έχει την εμπορική επωνυμία...

Επιχειρηματίας πουλάει τη ζωή του στο eBay επειδή δεν του αρέσει. Δείτε πόσο..

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας από την Φλόριντα με τον όνομα Shane Butcher αποφάσισε ότι δεν του αρέσει η ζωή του και θέλει να αρχίσει από την αρχή. Έτσι λοιπόν την «έβγαλε» στο eBay!
Με αντάλλαγμα 2.2 εκατομμύρια δολάρια μπορεί κάποιος να αποκτήσει την πολύ επιτυχημένη εταιρία με παιχνίδια για υπολογιστές που έχει, δύο σπίτια δίπλα στην θάλασσα και… τον σκύλο του!
Με τα χρήματα αυτά ο ήδη πλούσιος επιχειρηματίας θέλει να ταξιδέψει με την σύζυγο του χωρίς να έχει σκοτούρες στο κεφάλι του και μόλις επιστρέψει να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση.
Μέχρι στιγμής πάνω από 75.000 έχουν διαβάσει την προσφορά, ενώ ο 29χρονος υποστηρίζει «Γιατί όχι; Πουλάω το αμερικάνικο όνειρο…».

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

97χρονη γιαγιά είναι επιλαχούσα για πρόσληψη, σε θέση κοινωφελούς εργασίας!

Μια γιαγιά, η Κωνστάντω Καραγιάννη, από το Καρυώτι Παραμυθιάς, γεννημένη το 1915, δηλαδή ηλικίας 97 χρόνων, είναι επιλαχούσα για πρόσληψη σε θέσεις κοινωφελούς εργασίας πεντάμηνης διάρκειας. Απίστευτο δεν είναι; Και μάλιστα, χωρίς να κάνει αίτηση. Θα μου πείτε ότι έχει όλα τα προσόντα... Συνδυάζει εμπειρία και νεανικότητα! Κάνουμε πλάκα, γιατί μάλλον για γέλια είναι το θέμα. Ενδεχομένως και για κλάματα. Κατατάχθηκε στους
πρώτους επιλαχόντες, με αύξοντα αριθμό 257. Ένα και αυτό από τα κωμικοτραγικά του ελληνικού δημοσίου. Βέβαια δεν έγινε σκόπιμα, αλλά από λάθος. 
Ωστόσο, όμως, δείχνει πολλά πράγματα...

katoci.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Θύελλα αντιδράσεων για βουλευτή που δήλωσε πως δεν μπορεί να ζήσει με 5.100 ευρώ

Σε μια χώρα όπου το ένα τέταρτο του ενεργού πληθυσμού είναι άνεργοι και ο κατώτατος μισθός είναι 641 ευρώ, η φράση του συντηρητικού βουλευτή Γκιγιέρμο Κολάρτε ότι δεν μπορεί να ζήσει με την βουλευτική αποζημίωση των 5.100 ευρώ σήμανε συναγερμό στην Ισπανία.
«Παίρνω 416 ευρώ ως δημοτικός σύμβουλος, 4.200 ευρώ ως βουλευτής και...

Κατά 99% η έφεση του ΠΑΟΚ θα έχει θετική εξέλιξη...



Ο Κύπριος αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μάριος Λευκαρίτης, μίλησε στον Ρ/Σ Αθλητικό Μετρόπολις και μεταξύ άλλων τόνισε ότι μόνο θετική εξέλιξη μπορεί να υπάρξει μέσω της έφεσης που θα καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της απόφασης, της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΟΥΕΦΑ.
Για το αν οι εφέσεις σε τέτοιες αποφάσεις έχουν τύχη να ανατρέψουν, έστω και σε ένα βαθμό, τις πρωτόδικες αποφάσεις, ο Μάριος Λευκαρίτης τόνισε:

Παραλειπόμενα, φωτος και video.... από το ΒΕΡΟΙΑ - Ολυμπιακός

• Συνωστισμός παρατηρήθηκε στην θύρα 4 (πρώην 5) αφού οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σε αυτήν ήταν υπεράριθμοι. Έτσι δικαιολογημένα διαμαρτυρόταν και φυσικά δικαιολογημένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αρβανιτίδης έδωσε εντολή για αποσυμφόρηση με την μετακίνηση των 150 φιλάθλων στην διπλανή κερκίδα που ήταν σχεδόν άδεια.

Στη Football League ο Ηρακλής!

Στις 13:00 ξεκίνησε το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκ, με κύριο θέμα συζήτησης να είναι η πρόταση που έκανε η Ε.Π.Ο. για την άνοδο του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Football League.
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε τις εγγύησεις του ό,τι...

Ποιο θα είναι το νέο χαράτσι στα οχήματα; Το "Τέλος ... ακινησίας"

Η κυβέρνηση εξετάζει να χρεώνει την «προσωρινή ακινησία» των ΙΧ με ένα σύστημα παρόμοιο με εκείνο που υπάρχει στην ακινησία των σκαφών αναψυχής, έτσι αν είχατε σκοπό να καταθέσετε τις πινακίδες κυκλοφορίας μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείτε αν τελικά συμφέρει στην αυλή σας να έχετε ίππους ή κανένα κάρο με άλογα !! Παράλληλα εξετάζεται η άμεση αναδιάρθρωση των τεκμηρίων, η κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας αλλά και η

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 28 Αυγούστου

Η συμπάθεια της Γιαγμούρ για την Εντά μετά από τη σύντομη γνωριμία τους προβληματίζει τον Χαρούν, που προσπαθεί να...

ΔΕΙΤΕ τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ των Λυκείων των Γρεβενών!!!

Οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ των Λυκείων των Γρεβενών του 2012
Δείτε αναλυτικά τα ονόματα των επιτυχόντων των αποφοίτων των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα και το λογότυπο των εκδηλώσεων «100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΡΕΒΕΝΑ»

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 παρουσίασε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Γρεβενών για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Γρεβενών καθώς και το λογότυπο των εκδηλώσεων.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό, για την χρονική περίοδο 2012-2013, με σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας, προγραμματίζουμε....

Δείτε Τα Ονόματα Των Επιτυχόντων Στην Κοζάνη

Δείτε στις λίστες που ακολουθούν σε ποιες σχολές πέρασαν οι μαθητές της Κοζάνης. 
Τις λίστες δημοσιοποίησε η αρμόδια υπηρεσία.
Πατήστε εδώ...

Αποψίλωση για την πρόληψη των πυρκαγιών!!!

Στα πλαίσια πρόληψης των πυρκαγιών και σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 4/2012 Πυροσβεστικής διάταξης, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεως και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μ. από τα όρια τους, να προβούν στην αποψίλωση αυτών από τα ξερά χόρτα και την απομάκρυνση τυχόν εύφλεκτων και καυστών υλικών ή αντικειμένων που βρίσκονται μέσα σε αυτούς, προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκταση της.

Ο Δήμαρχος
Δημοσθένης Κουπτσίδης

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Διακοπή νερού την Τετάρτη 29/08/2012 στα Γρεβενά!!!

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι οι εργασίες για το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης» που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα το πρωί Τρίτη 28/08/2012 09.00 - 13.00 λόγω τεχνικών προβλημάτων θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 29/08/2012.
Για το λόγο αυτό θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης στην περιοχή... που υδροδοτείται από την δεξαμενή στη θέση «Αμπέλια», δηλ. την περιοχή βόρεια της οδού Κ. Ταλιαδούρη την Τετάρτη 29/08/2012 από 09.00 – 14.00.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα για αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια νερό.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στον Εισαγγελέα η ΑΝ.ΔΗ.Γ. (Δείτε VIDEO)

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΑΝΔΗΓ και Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης κουπτσίδης κατά παντός υπευθύνου και ζητά από την εισαγγελία να διερευνηθούν «τυχόν ποινικές ευθύνες για παρατυπίες ελλείψεις και όποια νομικά ζητήματα έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια λειτουργίας της επιχείρησης».
Σύμφωνα με την Έκθεση Ελέγχου Ορκωτών Λογιστών «προκύπτουν....σοβαρότατες λαθεμένες διαχειριστικές πράξεις και φορολογικές παραβάσεις, όπως:

Βέροια – Ολυμπιακός 1-2 (Δείτε: pics + video)

Έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός πέρασε από την Ημαθία, επικρατώντας της Βέροιας με 1-2, στην πρεμιέρα της Super League.
Δείτε φωτός και video από τον αγώνα...

Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο νοσοκομείο Λαμίας ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, με λιποθυμικό επεισόδιο.
Όπως είπαν στενοί του συνεργάτες στο LamiaReport, πριν από λίγη ώρα, βγαίνοντας από το Δημαρχείο ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο στήθος και στο στομάχι και έπεσε κάτω.
Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και τον μετέφεραν από τη Στυλίδα στο νοσοκομείο της Λαμίας. Αυτή την ώρα είναι στα επείγοντα του νοσοκομείου και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις.
Ως γνωστόν ο Δήμαρχος αντιμετωπίζει χρόνια πρόβλημα με την...

Φιλικό με Γιαννιτσά έκλεισαν τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ

Ένα ακόμη δυνατό τεστ θα δώσει η ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, στα πλαίσια της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην οποία οι «κυανόλευκοι» έχουν υψηλές βλέψεις.
Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη θα υποδεχθεί αύριο Τετάρτη (29/08) στις 6 το απόγευμα στο γήπεδό της την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

kerkidasport.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ανακοινώθηκε η τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιένης

Τρεις αγωνιστικές αποκλεισμός, μονοετή αποκλεισμό από την Ευρώπη με τριετή αναστολή και πρόστιμο 150.000 ευρώ τιμώρησε η UEFA τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ραπίντ Βιένης στο γήπεδο της Τούμπας.
Η εισήγηση του εισαγγελέα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας για τα έκτροπα της περασμένης Πέμπτης έγινε αποδεκτή από την πειθαρχική επιτροπή κι έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δέχεται ένα βαρύτατο πλήγμα, τόσο στον...

Οι φωτογραφίες της νοσοκόμας που έχει πάνω από 100 ανεξέλεγκτους οργασμούς την ημέρα

Οι φωτογραφίες της νοσοκόμας που έχει πάνω από 100 ανεξέλεγκτους οργασμούς την ημέρα καταστρέφεται όταν μια κύστη (που δημιουργήθηκε λόγω ατυχήματος) της προκαλεί αλλεπάλληλους οργασμούς με την παραμικρή δόνηση.
«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι περνάω. Νομίζουν ότι ...

Πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων από τα ΕΛΤΑ στη Δυτ. Μακεδονία

Προκήρυξη, που αφορά την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού είκοσι τεσσάρων (24) ατόµων ∆.Ε. και συγκεκριµένα 22 ∆ιανοµέων πλήρους απασχόλησης (χρονικής διάρκειας 8 µηνών, 1 Οδηγού πλήρους απασχόλησης (χρονικής διάρκειας 8 µηνών) και 1 Οδηγού πλήρους απασχόλησης (χρονικής διάρκειας 4 µηνών). Οι θέσεις έχουν ως εξής:

Ντοκιμαντέρ: Το δόγμα του σοκ!

Το δόγμα του σοκ είναι ένα ντοκιμαντέρ το οποίο αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις της συγκεκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας. Μια συναρπαστική περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.
 Η ανάλυση του καπιταλισμού της καταστροφής επιχειρείται από την Καναδή συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου Ναόμι Κλάιν, που διοχετεύεται μέσα από αδιάσειστα δεδομένα.
Σε αυτή την πρωτοποριακή εξιστόρηση των πεπραγμένων της πλέον κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας, της οικονομικής επανάστασης των «ελεύθερων αγορών» του Αμερικανού οικονομολόγου Μίλτον Φρίντμαν, η Ναόμι Κλάιν αμφισβητεί το διαδεδομένο μύθο ότι η παγκόσμια νίκη του νεοφιλελεύθερου κινήματος υπήρξε ειρηνική. Καταδεικνύει ότι, από τη Χιλή του 1973 μέχρι το σημερινό Ιράκ, ο Φρίντμαν και οι υποστηρικτές του εκμεταλλεύτηκαν επανειλημμένα τη βία και μια σειρά από τρομακτικά σοκ για να επιβάλουν τις ακραίες πολιτικές τους. 

Βέροια: Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα κλοπής οχήματος

Συνελήφθησαν  στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, δύο ημεδαποί 33 και 38 ετών, για απόπειρα κλοπής οχήματος.
Ειδικότερα, στη Βέροια, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Βέροια – Ο.Σ.Φ.Π., οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού αφού διέρρηξαν το Ι.Χ. Φορτηγό αγροτικό αυτοκίνητο ενός 68χρονου, προσπάθησαν να το αφαιρέσουν, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο πολίτη και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς σε παρακείμενους δρόμους .
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

imathia-news
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Οι υπουργοί παίζουν την "κολοκυθιά"!!!

Περικοπές στα ειδικά μισθολόγια..
Δεν κατέληξαν σε συμφωνία οι υπουργοί για το ζήτημα των ειδικών μισθολογίων. Οι αποφάσεις μετατίθενται έτσι για τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, την Τετάρτη.
Τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Εθνικής Άμυνας επέμειναν στην αντίθεσή τους σύμφωνα με πληροφορίες στο ζήτημα νέων οριζόντιων περικοπών και αντιπρότειναν άλλα ισοδύναμα μέτρα για την εξοικονόμηση δαπανών.
Ο κ. Στουρνάρας πάντως χαρακτήρισε «συνεχιζόμενη διαδικασία» τις συζητήσεις για το ζήτημα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Βέροια: Θύματα οπαδικής βίας δύο νεαροί από την Κοζάνη

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται 20χρονος που μαζί με συνομήλικο φίλο του έπεσαν, τα ξημερώματα της Κυριακής, θύματα οπαδικής βίας στην πόλη της Βέροιας.
Ο νεαρός, που το διάστημα αυτό υπηρετεί τη θητεία του στο Στρατό, φέρει σοβαρά τραύματα στο χέρι και στο πρόσωπο, αλλά η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο. Το δεύτερο θύμα υπέστη μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος και μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο από το οποίο έχει ήδη εξέλθει.
Όπως έγινε γνωστό, οι δύο νεαροί από την Κοζάνη βρίσκονταν μέσα σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο -αναμένοντας άλλο φίλο τους- σε κεντρικό δρόμο της Βέροιας, όταν άγνωστοι τους ζήτησαν να βγουν από το όχημα, πράγμα το οποίο έπραξαν.
Θεωρώντας ότι επρόκειτο για οπαδούς τους Ολυμπιακού, οι πέντε συνολικά δράστες άρχισαν να τους γρονθοκοπούν και να τους επιτίθενται με πέτρες και λοστούς και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 

Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Ίλιον- Μεγάλες ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και Ι.Χ

Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι της οδού Ρήγα Φερραίου στο Ίλιον όταν στις 03:30 σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται μέσα σε πάρκο.
Από την έκρηξη σημειώθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, πόρτες και παράθυρα πολυκατοικιών καθώς και σε τζαμαρίες καταστημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες στον τόπο της έκρηξης βρέθηκε μία φυάλη υγραερίου και χειροβομβιδες, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως οι δράστες δεν είχαν στόχο να αφαιρέσουν τα χρήματα από το μηχάνημα ανάληψης.
Κάτοικοι κατήγγειλαν πως άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο και αποχώρησαν αμέσως μετά την έκρηξη.
Στις 3 Αυγούστου σημειώθηκε παρόμοια έκρηξη σε ΑΤΜ, επίσης της Εθνικής Τράπεζας, στη Νέα Σμύρνη.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Του έσκασε στα χέρια μασούρι δυναμίτη μέσα στο γήπεδο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 37χρονος που τραυματίστηκε από έκρηξη δυναμίτιδας στη Μανωλάδα Ηλείας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ο 37χρονος αποχώρησε προσωρινά από το χώρο της εκδήλωσης και εισήλθε αε γήπεδο, όπου πυροδότησε αυτοσχέδια δυναμίτιδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά σε διάφορα μέρη του σώματος του.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πανιώνιος - Άρης 1-0

Με το δεξί ξεκίνησε ο Πανιώνιος το νέο πρωτάθλημα
Οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο επικράτησαν με 1-0 του Άρη με γκολ του Λαμπρόπουλου.Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό με δύο κόκκινες για την ομάδα του Πανιωνίου και πολλές κίτρινες συνολικά και τον Άρη να παρουσιάζει ένα κακό πρόσωπο δείχνοντας πως θέλει ακόμη πολύ δουλειά.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Πανιώνιο, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος από τον Άρη, είχε σωστή ανάπτυξη και γκολ. Αντίθετα ο Άρης ήταν κακός και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

ΑΕΚ: Τριπλό χτύπημα με Κατίδη, Κατσικοκέρη και Κορδέρο

ΑΕΚ: Τριπλό χτύπημα με Κατίδη, Κατσικοκέρη και Κορδέρο 
Για τριπλό χτύπημα ετοιμάζεται η ΑΕΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου με την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Ελπίδων Γιώργου Κατίδη, του πρώην σέντερ φορ του Εργοτέλη Νίκου Κατσικοκέρη και του ισπανού μέσου της Χερέθ Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο.
Ο Κατίδης είναι ο πρώτος που υπέγραψε με τους Κιτρινόμαυρους. Ο πρώην παίκτης του Αρη πέρασε με

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ;

Το πρόσφατο βίντεο που απεικονίζει το ρολόι των Illuminati σε αντίστροφη μέτρηση, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας μεγάλη αίσθηση, μας έδωσε εδώ στο pentapostagma.gr το έναυσμα να προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε (έστω) και αχνά την κρυμμένη σημασία του.
Μία πρώτη (αν και σαφώς η λιγότερη πιθανή) ερμηνεία είναι ότι το τέλος της ημερομηνίας της αντίστροφης μέτρησης συμπίπτει με την παρέλευση 28 ημερών από τη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου – που συνδέεται με την ταινία 28 Ημέρες Μετά του Βρετανού σκηνοθέτη Danny Boyle που απεικονίζει το ξέσπασμα μίας φονικής πανδημίας ιού.
Το τέλος της αντίστροφης μέτρησης είναι αναλυτικότερα η 9/9/2012 (9η Σεπτεμβρίου του 2012) στις 13:23:33…