ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Φούστα-ζώνη… σκέτη κόλαση!

Την έχουμε συνηθίσει κάπως πιο… ελαφρά ντυμένη, να γυμνάζεται με μαγιό κάτω από τον ήλιο ή να φορά ρούχα που αναρωτιέσαι αν κάποιο…
…κομμάτι τους λείπει. Αλλά ακόμα και εντυπωσιακά καλυμμένη, για τα δικά της δεδομένα, η γκουρού της γυμναστικής Jennifer Nicole Lee, αναδεικνύει το καλογυμνασμένο σώμα της.
Η εμφάνισή της στο Μαϊάμι περιλάμβανε μία κοντή τζιν φούστα-ζώνη κι ένα μπλουζάκι πάνω από τον αφαλό, που άφηνε να φανεί η επίπεδη γυμνασμένη κοιλιά της.
Δείτε τις φωτογραφίες...

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ Δες το διαδικτυακό φιλί και πάθε ανακοπή

Κεφάκια έχει σήμερα η Δούκισσα Νομικού και είπε να ευχηθεί καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.
“Φιλί σε όλους! Καλό Σ/K!” έγραψε στο Twitter αλλά δεν έμεινε εκεί. Οπτικοποίησε την ευχή, πόσταρε τη...

ΣΕΞΙ ΜΑΜΑ - Τρελός χορός με το μπικίνι στη Μύκονο! (video)

Η τηλεοπτική νοικοκυρά Αννίτα Ναθαναήλ δεν είναι άλλη “μια εργαζόμενη μητέρα μια καλή νοικοκυρά”.
Είναι κοσμική, διαθέτει κορμί που με τίποτα δεν μαρτυρά ότι έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά και επιπλέον ξεκαλοκαιριάζει στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.
Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε σε γνωστή παραλία του νησιού με τη οικογένειά της και φίλους.
Η Αννίτα εντυπωσίασε όχι μόνο με το γαλάζιο μπικίνι της, αλλά και με τις χορευτικές της επιδόσεις!
Δείτε το βίντεο...

Απολαμβάνει τον έρωτά της η Μπεζαντάκου στη δική της Γαλάζια Λίμνη...

Θα μπορούσε να ήταν η πρωταγωνίστρια της θρυλικής ταινίας «Γαλάζια Λίμνη» κι όμως δεν είναι.
Η Στέλλα Μπεζαντάκου χαίρεται τον έρωτά της σε λίμνες, ρυάκια και ποτάμια. Λατρεύει τις εναλλακτικές διακοπές και όποτε έχει χρόνο παίρνει το αμόρε αγκαζέ και βουρ για τις πεδιάδες.
Η Στέλα Μπεζαντάκου έχει αποτραβηχτεί διακριτικά από τα φλας της δημοσιότητας, αλλά για λίγο. Βλέπετε, ο έρωτας την καλεί μακριά μας.

Η Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι:

Αυτός έκλεψε την καρδιά της Παπαρίζου

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας;
Μπορεί η διαμάχη της τραγουδίστριας με τον πρώην της, Τόνυ Μαυρίδη, να μην έχει τέλος, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου έχει πλέον κάθε λόγο να χαμογελά ξανά στο πλευρό του νέου της αγαπημένου.
Όπως γράφει σήμερα η Real News, το νέο αμόρε της Έλενας ονομάζεται...

Ζάγκρεμπ: Έφτιαξαν καπουτσίνο 2.000 λίτρων

Πλημμύρισε με άρωμα καφέ η κεντρική πλατεία του Ζάγκρεμπ!!!
Το μεγαλύτερο καπουτσίνο στον κόσμο παρασκεύασαν 1.000 άτομα σε κεντρική πλατεία του Ζάγκρεμπ της Κροατίας, γεμίζοντας με αυτό ένα φλιτζάνι 2.000 λίτρων.
Συνολικά 22 καφετιέρες μπήκαν σε λειτουργία και χρησιμοποιήθηκαν αρκετά κιλά εσπρέσο, ενώ χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος.
Οι θεατές που παρακολούθησαν την εκδήλωση δήλωσαν στο τέλος «πλήρεις αρωμάτων και γεύσεων», καθώς ο τεράστιος καπουτσίνο μοιράστηκε σε όλους.
Η δημιουργία, όπως ήταν αναμενόμενο, κέρδισε επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Γρεβενών: Α.Γ.Ο. Δήμητρα - Α.Ε.Π. Βατολάκκου 3-1 (1-1)

Στην επόμενη φάση (Β') του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών θα συνεχίσει η Δήμητρα, καθώς ήταν η νικήτρια ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Π. Βατολάκκου.

Ο Ρούνει γλίτωσε το θάνατο για ένα εκατοστό

O Ρούνεϊ δέχτηκε τις τάπες του Ούγκο Ρονταλέγκα στο ματς της Μάντσεστερ με την Φούλαμ με αποτέλεσμα ένα πολύ βαθύ σκίσιμο στο πόδι.
Ο Αγγλος φορ θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί θανάσιμα και η υπόθεση είναι ακόμα υπό διερεύνηση, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sun.
Ο επικεφαλής του συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών Γκόρντον Τέιλορ δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση:

Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας : Έκρυψαν 4,2 εκατ. Ευρώ από την εφορία;

Σύμφωνα με τους ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ και αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», κάποια περιουσιακά τους στοιχεία φαίνεται να αποκτήθηκαν με χρήματα τα οποία δεν δηλώθηκαν ποτέ στις φορολογικές δηλώσεις του διάσημου ζευγαριού. Συνολικά απέκρυψαν 4.200.000 ευρώ τα τελευταία δέκα χρόνια.
Του Γιώργου Δημητρομανωλάκη – Πρώτο Θέμα
Ύστερα από ενδελεχή έλεγχο του ΣΔΟΕ προέκυψε:

Τι εισόδημα χάνουν οι αστυνομικοί. Δείτε αναλυτικό πίνακα..

Οι στρατιωτικοί έχουν παρέα στην ατελείωτη κατηφόρα των αποδοχών τους. Οι αστυνομικοί και κατ΄ επέκταση όλοι όσοι υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας δεν προλαβαίνουν να κάνουν…αφαιρέσεις για να δουν τι τελικά θα μείνει στη τσέπη τους.
Ο αντιπρόεδρος επί των Οικονομικών της ΠΟΑΣΥ, Αντώνης Ζαχαριουδάκης, υπολόγισε με αναλογιστικές αναγωγές που αποτύπωσε σε πίνακες, τις μισθολογικές απώλειες των αστυνομικών και κατ' επέκταση όλων των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, ώστε να καταστεί εμφανές το μέγεθος των εισοδηματικών απωλειών, που φέρνουν στο χείλος της οικονομικής αβύσσου τους ένστολους μαζί με τις οικογένειες τους.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ : Κι όμως, είναι πασίγνωστος ηθοποιός! (video)

Έχεις φάει “κόλλημα” μαζί του πολλές φορές.
Είτε υποδύεται τον αμετανόητα σκανδαλώδη συγγραφέα, είτε τον αυστηρό ταλαντούχο ντετέκτιβ, δεν χορταίνεις να τον παρακολουθείς και βλέπεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Ωστόσο, είναι δύσκολο να τον αναγνωρίσεις σε αυτή την κατάσταση!
Είναι ο δημοφιλής Ντέιβιντ Ντουκόβνι , ο πρωταγωνιστής του Californication αλλά και του θρυλικού X-Files.
O ηθοποιός μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία για τις ανάγκες της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο "Goats" (Κατσίκες).
Κόντρα ρόλος σε ό,τι τον έχουμε συνηθίσει. Αλλά τολμά και μας αρέσει για ακόμα μία φορά!
Δείτε το τρέιλερ:

Εγγραφές φοιτητών - σπουδαστών 2012 - 13: Οδηγίες, προθεσμίες

Από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ των νέων φοιτητών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β΄ (90% και 10%) υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης.
Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους...

Νέες θέσεις εργασίας στη Σχολή δικαστικών λειτουργών!!!

Aπό τις 17 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει να τρέχει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την εισαγωγή 162 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.
Η κατανομή των θέσεων ανά κατεύθυνση έχει ως εξής:
- Διοικητική Δικαιοσύνη: Θα καλυφθούν 95 θέσεις, εκ των οποίων 90 θέσεις δοκίμων παρέδρων Πρωτοδικείου των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων, τρεις δοκίμων εισηγητών του Συμβουλίου της Επικρατείας και δύο θέσεις δοκίμων εισηγητών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
- Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη: Θα εισαχθούν 55 δόκιμοι πάρεδροι Πρωτοδικείου.
- Εισαγγελείς: Θα καλυφθούν δώδεκα θέσεις δοκίμων παρέδρων Εισαγγελίας.
Το προκριματικό στάδιο του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, ενώ το τελικό στάδιο θα διενεργηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο και Δεκέμβριο στην Αθήνα.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι:

Στο γιο του παπά είχε «προαναγγείλει» το φονικό ο δράστης!

«Όταν χωρίσαμε έβαζε τον εραστή της να με χτυπάει» εξομολογείται ο πρώην της παπαδιάς!!!

Για παθολογική ζήλεια που οδήγησε τελικά στον φόνο του παπα - Θανάση κάνει λόγο η 43χρονη Θεοδώρα Αυγεροπούλου η οποία εξομολογείται ότι ο Νίκος Παναγόπουλος την επιθυμούσε τόσο πολύ ερωτικά που δεν άντεχε να τη μοιράζεται.
Στην ερώτηση γιατί δεν αποκάλυψε το όνομα του από την αρχή στην αστυνομία, ενώ γνώριζε ότι αυτός τον σκότωσε, η παπαδιά απαντά ότι...

Truck Show στην Κοζάνη!!! (video)

Το πρώτο Truck Show έγινε στην Κοζάνη και μαγνήτισε τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος -και όχι μόνο-ενώ στην πόλη της δυτικής Μακεδονίας ακόμη μυρίζει καμένο λάστιχο.
Οι «χαρακιές» στην άσφαλτο μαρτυρούν πως τα φορτηγά αψήφησαν τους νόμους της φυσικής για χάρη όσων τους παρακολούθησαν.

Γατόψαρα-κανίβαλοι σε ποτάμια της Γερμανίας!

Επιτίθενται σε άλλα ψάρια, αλλά και σε πτηνά!!!
Οι γερμανικές περιβαλλοντικές Αρχές βρίσκονται σε σύγχυση, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα παράξενο πρόβλημα: γιγάντια γατόψαρα, που ζουν σε ποτάμια και λίμνες της χώρας, επιτίθενται, σκοτώνουν και τρώνε πάπιες, κύκνους ή ακόμη και άλλα γατόψαρα!
Αυτό το είδος ψαριού έχει την ιδιότητα να αναπτύσσεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Έτσι, τα γατόψαρα φθάνουν σε πολύ μεγάλο μέγεθος, ενώ είναι πολύ δύσκολο να πιαστούν.
Οι Αρχές αναζητούν τρόπους για να μειώσουν τον πληθυσμό των φονικών ψαριών. Όπως λένε, μέχρι τώρα δεν υπήρχαν πληροφορίες για κανιβαλισμό ανάμεσα στα ψάρια ή για επιθέσεις εναντίον πτηνών.

newsbeast.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Επιδημία λουκέτων στην Κοζάνη

Δραματική αύξηση των λουκέτων καταστημάτων στην Κοζάνη κατά το τελευταίο εξάμηνο, καταγράφει έρευνα του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝ.ΕΜ.Υ.) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΣΕ), καθώς προκύπτει ότι τέσσερις στις δέκα εμπορικές επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο.
Συγκεκριμένα από την έρευνα του ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ προκύπτει ότι τα λουκέτα στα καταστήματα κυμαίνονται σε ποσοστό...

Πανικός από εμφάνιση φιδιού σε εκκλησία

Το ερπετό είχε κρυφτεί μέσα σε πανέρι με άρτο..
Πρωτοφανές συμβάν χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια αρτοκλασίας στο ιερό ναό Παναγίας Χρυσοχεριάς στο καινούργιο Τριχωνίδας. Ένα φίδι πετάχτηκε μέσα από πανέρι με άρτο για να ακολουθήσουν σκηνές πανικού!
Δεκάδες πιστοί είχαν τοποθετήσει τις λειτουργίες τους σε πανέρια στο εσωτερικό της εκκλησίας. Όταν εσπερινός τελείωσε, οι πιστοί πήγαν να κόψουν τις λειτουργιές για να τις μοιράσουν στον κόσμο. Εκείνη ακριβώς την στιγμή από ένα πανέρι πετάχτηκε ένα φίδι με αποτέλεσμα να προκληθούν σκηνές πανικού.
Όπως αναφέρουν το thebest.gr, γυναίκες άρχισαν να τρέχουν και να φωνάζουν τρομαγμένες, άλλοι πιστοί άρχισαν να σταυροκοπιούνται. Πολλοί μιλούσαν για θαύμα αλλά δεν ήταν και λίγοι αυτοί που έκαναν λόγο για κακό σημάδι...
Μέσα στην φασαρία, το φίδι, περισσότερο τρομαγμένο από του ανθρώπους, εξαφανίστηκε.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μουντιάλ 2014: Αποτελέσματα προκριματικών

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014:
1ος όμιλος

Βόλλευ γυναικών: Ελλάδα-Δανία 3-0

Η εθνική βόλεϊ των γυναικών επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Δανίας, στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Οι αγώνες διεξάγονται στην πόλη Απελντόορν της Ολλανδίας και σήμερα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει την εκπρόσωπο της διοργανώτριας.
Τα σετ: 11-25, 14-25, 14-25.
Μετά το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος, τόνισε μεταξύ άλλων:

Η Κλήρωση του Λοττο 8-9-2012

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι:

Αναλυτική πρόγνωση καιρού για την ερχόμενη εβδομάδα

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις οι οποίοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 και τοπικά την ημέρα 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια.
Κυριακή:
Μακεδονία, Θράκη