ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι Ολυμπιακός - Σάλκε

Σήμερα, βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Champions League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σάλκε και οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» σχημάτισαν «ουρές», στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».
Όπως γίνεται αντιληπτό η ζήτηση για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μεγάλη και αναμένεται σύντομα τα εισιτήρια να μετατραπούν σε «μαγικά χαρτάκια» και στη συνέχεια να εξαντληθούν.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:To σκληρό τέλος!!!

Πάνε τρεις άντρες στον παράδεισο και λέει ο Άγιος Πέτρος:
- Μόνο όποιος είχε σκληρό θάνατο θα περάσει μέσα.
Πάει ο πρώτος:
- Εγώ γύρισα από τη δουλειά πιο νωρίς γιατί νόμιζα πως η γυναίκα μου με απατάει. Μπαίνω μέσα στο σπίτι και...

ΣΟΚ: 29χρονος υπαξιωματικός μέσα από τη φρεγάτα “ξεγύμνωνε” διαδικτυακά ανήλικες!!!

Αφού κατέγραφε το άσεμνο υλικό εν συνεχεία τις απειλούσε εκτός εάν του αγόραζαν pay safe κάρτες των 100 ευρώ.
Μέσα από την φρεγάτα που υπηρετούσε, ένας 29χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έβρισκε… χρόνο να ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προσεγγίζει ανήλικα κορίτσια και μέσω web camera να τα πείθει να προβαίνουν σε άσεμνες κινήσεις ακόμη και να τις «ξεγυμνώνει» διαδικτυακά.
Κατέγραφε τις αισθησιακές σκηνές και στη συνέχεια εκβίαζε τα ανήλικα κορίτσια προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του ή να του στείλουν μία… pay safe κάρτα των 100 ευρώ ειδάλλως θα έστελνε το υλικό που είχε καταγράψει στους γονείς τους.

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Νίκος Κιουτσούκης για τα επεισόδια στη Συγγρού (video)

Τη διαγραφή του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, Νίκου Κιουτσούκη, από τους καταλόγους και τα μητρώα της ΝΔ, αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Λ. Συγροού, ο κ. Κιουτσούκης έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με την «αντιδεοντολογική και αντικομματική» του συμπεριφορά, καθώς «ηγείτο ομάδος, που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της ΝΔ, κατά την προσέλευσή τους σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας.
Δείτε το ρεπορτάζ και το βίντεο για τα επεισόδια

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η Ν.Δ.! ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΝΑΤΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ… ΣΤΟ 10% ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ!!!

Στα πρόθυρα διάλυσης βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία!!!
Απεγνωσμένοι γαλάζιοι βουλευτές τηλεφωνούν στον Καραμανλή. 
Ο ενωτικός Αβραμόπουλος και το κόμμα του Νικολόπουλου...
Το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πνέει τα λοίσθια και στην καλύτερη περίπτωση να έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ αν καταφέρει να συγκεντρώσει ένα ποσοστό 5%. Η χθεσινή εικόνα της Κ.Ο ανάγκασε πολλούς βουλευτές να εναποθέσουν τις ελπίδες τους προς την Ραφήνα μεριά με αποτέλεσμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, να δεχθεί τόσα τηλεφωνήματα όσα δεν είχε από την ημέρα που απογοητευμένος εγκατέλειψε τη ΝΔ.
-Πρόεδρε δεν είναι εικόνα κόμματος αυτή.
Έχουμε γίνει υπηρετικό προσωπικό της Τρόικας. 
Τίποτε δεν λειτουργεί...

Μπόμπολας και Κυριακού, βαλθήκανε να μας «τουρκέψουν»!!!

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Το χαρυκλινικό «τσαλντουρουνού, μπαλντουρουνού, γκάλντουρουνά», ήταν οι πρώτες σκέψεις, όταν για πρώτη φορά με την άκρη του ματιού, πρωτοείδα τουρκικές σαπουνόπερες, πριν μερικά χρόνια. «Όλα τάχε η μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε, ξανασκέφτηκα» και προσπέρασα το θέμα, μια που το θεώρησα, ως μια ακόμη από τις πολλές ιδιοτροπίες της αβάσταχτης νεοελληνικής ελαφρότητας.
Τελικά όμως και κατάπως δείχνουν τα πράγματα, με την επιμονή των «μεγάλων» τηλεοπτικών καναλιών της χώρας μας να παίζουν συνεχώς και μονίμως τα «τουρκομπαρόκ», σε συνδυασμό επίσης με τους «πονηρούς καιρούς» που βιώνουμε, άρχισε να διακρίνεται μέσα από αυτήν την επιλογή, αυτό στο οποίο έχουμε κατά καιρούς αναφερθεί: Crash tests. Διαρκείς δηλαδή «δοκιμές» πάνω στου «κασίδη» ελληνικού Λαού το κεφάλι, για να δούμε κατά πόσο αντέχει την περαιτέρω «οθωμανοποίησή» του.

Μου έκοψες τα φάρμακα, μου πήρες το σπίτι και σε δυό μήνες πεθαίνω...Θα σε πάρω μαζί μου...

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
8 το πρωί. Ένας γκριζομάλλης κύριος μπαίνει στα γραφεία της εισπρακτικής εταιρείας. Στην είσοδο της «αίθουσας» τον σταματούν δύο «γίγαντες της φρουράς».
- Παρακαλώ κύριε, τι θα θέλατε;
Ο «μεσόκοπος κύριος» βγάζει ένα πιστόλι και τους σημαδεύει.
- Περάστε μέσα και οι δύο.
Αυτοί ξαφνιάζονται. Ένας τρίτος που κάθονταν πιο δίπλα σηκώνεται απότομα από την καρέκλα του και επιτίθεται στο «γέρο».

Πως γίνεται κάποιος όταν χάσει 268 κιλά! (video)

Οι εικόνες του βίντεο που θα δείτε είναι μια πραγματικότητα, όσο και να σοκάρει και όσο και αποκρουστική και να είναι. Ο άνδρας που βλέπετε κατάφερε να χάσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα 268 κιλά. Οι γιατροί του το επέβαλλαν σχεδόν και τον έφεραν προ ενός διλήμματος: “ή τα χάνεις ή πεθαίνεις. Ο οργανισμός σου δεν αντέχει άλλο, η καρδιά σου σύντομα θα σε προδώσει”...
Εκείνος καταλάβαινε και ο ίδιος την κατάσταση του, και αποφάσισε να ξεκινήσει εντατική δίαιτα. Η δίαιτα πέτυχε όπως βλέπετε αλλά το αποτέλεσμα του να χάσεις ξαφνικά και όχι ομαλά, τόσα πολλά κιλά του δημιούργησε άλλα προβλήματα. Τώρα σίγουρα θα χρειαστεί επισκέψεις και σε πλαστικό για να διορθώσει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας του...

Όταν η φύση "οργιάζει"! (pics)

Τελικά αποδεικνύεται πως η κοινή αντίληψη που θέλει να μην υπάρχουν στον κόσμο «βρώμικα» πράγματα, αλλά μονάχα «βρώμικα» μυαλά που ερμηνεύουν «βρώμικα» παντού και πάντα ό,τι βλέπουν, ίσως να αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες πλάνες της ανθρωπότητας!
Βλέποντας τις εικόνες που ακολουθούν καταλαβαίνει κανείς μια και καλή τι είχε ο Θεός στο κεφάλι του όταν έφτιαχνε τον κόσμο: μια οργιώδη πλάση μορφών στραμμένη, αφιερωμένη, προσηλωμένη στον έρωτα, το σεξ, τη συνουσία, εν ολίγοις στην ανάμειξη και τη δημιουργία.
Οι εντυπωσιακές αιδοιόμορφες και φαλλόμορφες οργανικές οντότητες από τις οποίες ξεχειλίζει η φύση είναι εκεί για να μας υπενθυμίζουν το σκοπό της ύπαρξής μας, που αποτελεί μέρος του μεγαλείου της φύσης: τη συνουσία, τη διαρκή δημιουργία και αναδημιουργία, την ένωση των πραγμάτων το ένα μέσα στο άλλο, τη ροπή τους να πλησιαστούν, να γίνουν ένα, να γεννήσουν κάτι άλλο.
Αυτή είναι η ομορφιά ενός κόσμου, που όπως αποδεικνύεται είναι φύσει ερωτικός, ενός κόσμου της αφθονίας, της πληθώρας και της αισθησιακότητας. Και πάνω από όλα… της έκπληξης και της κατάπληξης!

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές;

Δέκα επιστημονικές εξηγήσεις στο ανεξήγητο γεγονός!
Με δεδομένο ότι οι ξανθιές έχουν τη δική τους ευφάνταστη κατηγορία ανεκδότων, όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με το στερεότυπο της χαζής ξανθιάς. Έλα όμως που αντίστοιχο υλικό μπορεί να βρεθεί και για τις μελαχρινές (και τις κοκκινομάλλες φυσικά), αφού ο μύθος που τις συνοδεύει καλά κρατεί, αν και συνήθως τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά γι’ αυτές απ’ ό,τι για τις ξανθιές! Κι αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας ότι στις κατά καιρούς λίστες με τα πιο καυτά θηλυκά του πλανήτη φιγουράρουν πλέον περισσότερες μελαχρινές, οι άντρες προτιμούν πια τις μελαχρινές πιο πολύ από ποτέ…
Δόξα και τιμή λοιπόν στις μελαχρινές! Ιδού και τα 10 επικρατέστερα στερεότυπα που συνοδεύουν τις μελαχρινές και οι λόγοι που «σκοράρουν» υψηλότερα στις αντρικές προτιμήσεις…

Πως κρατάς έναν επιθετικό οδηγό σε απόσταση ασφαλείας (video)

Η επιθετική οδήγηση είναι ένα συχνότατο φαινόμενο στους ελληνικούς – και όχι μόνο… – δρόμους που μπορεί να θέσει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των άλλων οδηγών.
Υπάρχει, άραγε, τρόπος να κρατήσεις έναν επιθετικό οδηγό σε απόσταση ασφαλείας;…
Ο ήρωας του παρακάτω video, πάντως, βρήκε τον τρόπο, που δεν… συνιστάται, δεν παύει ωστόσο να είναι αποτελεσματικός.
Ποιος είναι αυτός; 
Δείτε το βίντεο...

Ανακαλούνται όλα τα Nissan Qashqai για πρόβλημα στο τιμόνι!

Στην ανάκληση 51.000 αυτοκινήτων παγκοσμίως προχωρά η αυτοκινητοβιομηχανία Nissan Motor Co ανακαλεί , για να ερευνήσει ένα πιθανολογούμενο πρόβλημα στο τιμόνι.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το φινλανδικό κρατικό δίκτυο YLE, η ανάκληση αυτή αφορά τα μοντέλα της Nissan, Qashqai, Qashqai+2 και τα μοντέλα Nissan NV200.
Το YLE σημείωσε εξάλλου ότι αυτόν το μήνα χαλάρωσε το τιμόνι ενός Qashqai+2 στη Φινλανδία. Μάλιστα από το σύνολο των 51.000 αυτοκινήτων που θα αποσυρθούν, τα 800 θα προέρχονται από τη Φινλανδία.
Στέλεχος της Nissan, που επικαλέστηκε το δίκτυο, δήλωσε ότι περίπου 600 από όλα τα αυτοκίνητα που ανακαλούνται είναι πιθανόν να χρειαστούν ένα νέο τιμόνι.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο μα@@κας και οι φίλοι του έκοψαν τις διαφημίσεις!!!

«Η Liberation μάλλον έχει αρχίσει να τραβάει τα μαλλιά της μετά το εξώφυλλο που αφιέρωσε στον επιχειρηματία Μπερνάρ Αρνό τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου με τίτλο "Σήκω φύγε μαλάκα πλούσιε"» γράφει σήμερα η εφημερίδα Le Monde.
Αιτία το γεγονός ότι εκτός από την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της εφημερίδας Liberation για το προκλητικό εξώφυλλο «Σήκω φύγε πλούσιε μαλάκα» ο επιχειρηματίας Μπερνάρ Αρνό αποφάσισε να αποσύρει από τις σελίδες της όλες τις διαφημίσεις των επιχειρήσεων που ανήκουν στον όμιλό του. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του εμπορικού τμήματος της εφημερίδας είναι έξαλλοι με τους υπεύθυνους έκδοσης γιατί δεν τους είχαν ενημερώσει για το εξώφυλλο.
Την ημέρα που δημοσιεύτηκε το επίμαχο εξώφυλλο όλες οι εταιρείες που ανήκουν στον όμιλο (από τους Οίκους Dior, Marc Jacobs, Fendi ως τις αλυσίδες Sephora και τις ακριβότερες σαμπάνιες) που ανήκει στον Μπερνάρ Αρνό γνωστοποίησαν ότι αποσύρουν όλες τις διαφημιστικές καταχωρήσεις που προβλέπονταν ως το τέλος του έτους.
Και άλλες επιχειρήσεις ειδών πολυτελείας που δεν ανήκουν στον όμιλο Louis Vuitton αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον Αρνό γνωστοποίησαν ότι διακόπτουν επίσης τη συμφωνία για τις καταχωρήσεις τους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η Liberation αναμένεται να χάσει άνω των 700.000 ευρώ από αυτή την απόφαση.
Το μόνο παρήγορο ίσως για τη Liberation είναι ότι οι πωλήσεις των καθημερινών της φύλλων αυξήθηκαν κατά 27% κατά μέσο όρο.
Ο Μπερνάρ Αρνό έγινε στόχος της εφημερίδας όταν έγινε γνωστό ότι θα ζητήσει τη βελγική υπηκοότητα προκειμένου να αποφύγει φορολόγηση 75% που θέλει να επιβάλλει η σοσιαλιστική κυβέρνηση.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έτσι πέθανε ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Λιβύη! - Οι Εικόνες σοκάρουν!!!

Οι φωτογραφίες είναι λίγα λεπτά μετά την επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Βεγγάζη την περασμένη Τρίτη.
Οι σκηνές είναι ιδιαίτερα βίαιες και δείχνουν πολίτες οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν και να απομακρύνουν τον αμερικανό πρέσβη από το σημείο έξω από την πρεσβεία. Δεν είναι ξεκάθαρο εαν κάποιοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν και αφού είχε τραυματισθεί σοβαρά.
Προσοχή: Οι  Εικόνες  σοκάρουν!!! 

"Σκύλιασε" η Παόλα!!!

Καθημερινά αυξάνονται τα ανέκδοτα που αφορούν την τραγουδίστρια Πάολα και τα σκυλιά, παρομοιάζοντας την αοιδό με τα συμπαθή τετράποδα...
Ανέκδοτα τύπου «Αν αγαπάς κάτι αστο να φύγει.. αν γυρίσει και στο φέρει πίσω είναι Πάολα» ή...

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Κατσανεβάκης

«Έφυγε» στα 80 του χρόνια ο δημοσιογράφος Γιώργος Κατσανεβάκης!!!
Γεννήθηκε στον Άγιο Στέφανο Λασιθίου Κρήτης και αφού ολοκλήρωσε εκεί τις γυμνασιακές του σπουδές, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου σπούδασε στην Πάντειο Σχολή. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία το 1968 από την ΥΕΝΕΔ και στη συνέχεια εργάστηκε και στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.
Ο Γιώργος Κατσανεβάκης ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση. Υπήρξε μέλος του Μεικτού Συμβουλίου και των Πειθαρχικών Συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, ενώ για πολλά χρόνια διετέλεσε και πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ.
Η κηδεία του ευγενούς και ήπιου δημοσιογράφου, του αγαπητού απ΄όλους τους συναδέρφους του, θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 17:00 από το κοιμητήριο Ζωγράφου.
Με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εκφράζει λύπη για την απώλεια στους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδερφο.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γλάρος έκλεψε βιντεοκάμερα και κατέγραφε πετώντας!! (video)

Η Γαλλίδα τουρίστρια Ναταλί Ρολαντέν βιντεοσκοπούσε στην παραλία, όταν ξαφνικά ένας γλάρος «άρπαξε» τη βιντεοκάμερά της, παίρνοντάς τη μαζί του στον αέρα.
Λίγη ώρα αργότερα, η τουρίστρια κατάφερε να εντοπίσει το σημείο όπου την είχε αποθέσει ο γλάρος, μαζί με περίπου 20 δευτερόλεπτα σπάνιου οπτικοακουστικού υλικού.

Ερωτικά ραβασάκια στην παπαδιά από το κελί!

Ούτε τα κάγκελα του κελιού στα κρατητήρια μπόρεσαν να εγκλωβίσουν το πάθος του για τη γυναίκα που στιγμάτισε τη ζωή του. Ο 41χρονος φονιάς του ιερέα στην Ηλεία έστελνε ερωτικά ραβασάκια στην παπαδιά, μέσω των οποίων προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της και να της εκφράσει τα αισθήματά του!
Παρά το γεγονός ότι κινδυνεύει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ο 41χρονος Νίκος Παναγόπουλος φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με τη 45χρονη Θεοδώρα Αυγεροπούλου που χθες πέρασε τις πύλες των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού.

Πτώμα έπεσε από τον ουρανό!

Οι κάτοικοι της περιοχής Mortlake, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 15 χλμ από το αεροδρόμιο Heathrow, ανακάλυψαν το πτώμα ενός μαύρου άντρα ηλικίας περίπου τριάντα χρονών, το οποίο βρισκόταν στην μέση του δρόμου.
Σύμφωνα με τις αρχές, έπεσε στη κυριολεξία από τον ουρανό. Οι γιατροί που έφτασαν στο τόπο της τραγωδίας δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν.
Η αστυνομία υποθέτει, πως ο νεκρός ήταν αφρικανός πρόσφυγας, ο οποίος πέρασε ως λαθρεπιβάτης στο αεροπλάνο και κρύφτηκε στο χώρο των σασί. Μπορεί να πέθανε από το κρύο, εβρισκόμενος στον αέρα, επειδή η θερμοκρασία στο αναφερθέν χώρο κατά την πτήση δεν είναι ψηλότερη των μείων σαράντα βαθμών.

newsbomb.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Oδηγείται σε παραίτηση ο Πάνος Παναγιωτόπουλος;

Το ζήτημα τις μείωσης των μισθών στους στρατιωτικούς φαίνεται να οδηγεί εκτός κυβέρνησης τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο.
Μετά το χθεσινό άδειασμα από το υπουργείο Οικονομικών, από το οποίο άφησαν να εννοηθεί πως οι προτάσεις που κατέθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν θα μπορούσαν να γίνουν δεκτές γιατί δεν είναι «πειστικές».
Σύμφωνα με το onalert.gr κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας άφησαν...

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες αναμένεται στη χώρα μας σήμερα, Πέμπτη, το βράδυ από τα βορειοδυτικά.
Συγκεκριμένα:

Βλάβη στον κεντρικό υπολογιστή της Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι λόγω βλάβης του κεντρικού υπολογιστή (server) και χρήσης προσωρινού την τρέχουσα περίοδο, οι μόνες συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέχρι και την Δευτέρα 17/09/2012 είναι η εξόφληση λογαριασμών.
Οι καταναλωτές που επιθυμούν κάποια άλλη συναλλαγή θα πρέπει να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την επιχείρηση προκειμένου την περαιτέρω ενημέρωση τους. Το τηλέφωνο επικοινωνίας της ΔΕΥΑΓ είναι το 2462025433 .
Γίνονται προσπάθειες για να αποκατασταθεί η βλάβη το ταχύτερο δυνατόν.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστασθε και ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Σε περίπτωση που η βλάβη αποκατασταθεί νωρίτερα θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Εκ της ΔΕΥΑΓ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

336 Συλλήψεις Στη Δυτική Μακεδονία » Δηλώσεις Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Βαϊου Χονδρού (video)

336 Άτομα συνελήφθησαν τον Αύγουστο από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Βαϊο Χονδρό ο απολογισμός είναι θετικός αφού υπήρχε μείωση των ληστειών και των κλοπών και διαρρήξεων.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ...

Φθιώτιδα: Άγριο ξύλο μεταξύ κατοίκων και τσιγγάνων (video)

Οι κάτοικοι της Ανθήλης Λαμίας ήρθαν στα χέρια με τσιγγάνους που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή. Όλα ξεκίνησαν όταν οι ρομά προσπάθησαν να παρέμβουν στην Γενική Συνέλευση που γινόταν στο χωριό.
Αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν τα αίματα και οι δύο πλευρές να έρθουν στα χέρια. Αφού για αρκετή ώρα οι γροθιές ανεβοκατέβαιναν, οπώς φαίνεται και στο βίντεο altpressfthiotida.com, αυτοκίνητα αναποδογυρίστηκαν οι τσιγγάνοι έφυγαν, ωστόσο απείλησαν πως θα γυρίσουν με ενισχύσεις.
Στο σημείο έφτασε μετά τα επεισόδια ο δήμαρχος Λαμίας, τον οποίο αποδοκίμασαν οι κάτοικοι φωνάζοντας «Δεν πάει άλλο. Έχουν λεηλατήσει το χωρίο μας. Μας κατέστρεψαν και τώρα κινδυνεύει και η ζωή μας».

Ημερίδα προπονητικής στο Δήμο Γρεβενών παρουσία του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Β. Σεβαστή (video)

Ημερίδα προπονητικής πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινού δρόμου.Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αγόραζαν "Καγιέν" με ακάλυπτες επιταγές!

Κύκλωμα απατεώνων που αγόραζε Porche με ακάλυπτες επιταγές εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία δύο Ελληνες 44 και 49 χρόνων συνέστησαν εικονική επιχείρηση στο όνομα του 49χρονου, για μικρό χρονικό διάστημα, στην πόλη της Λάρισας, με σκοπό...

Πικάντικες λεπτομέρειες για το sex tape της δημοτικής σύμβουλου!!!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το ερωτικό βίντεο που κυκλοφόρησε προ ημερών στο διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια την Ισπανίδα παραιτηθείσα δημοτική σύμβουλο, Ολβίντο Χορμίγο.
Η Χορμίγο, είχε ισχυριστεί ότι η διαρροή έγινε από πολιτικούς της αντιπάλους προκειμένου να βλάψουν την εικόνα της και ότι το επίμαχο βίντεο προορίζονταν για τον σύζυγό της.
Σύμφωνα πάντως με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, το βίντεο προορίζονταν για τον εραστή της, τερματοφύλακα της ομάδας Λος Γιεμπέρμες, της επαρχίας του Τολέδο, Σανσέζ Ραμίρεζ, το οποίο ωστόσο έπεσε σε… λάθος χέρια!
Συγκεκριμένα, την «ταινία» είδε η αρραβωνιαστικιά του τερματοφύλακα, η οποία για να εκδικηθεί την Χορμίγο, δημοσιοποίησε το ροζ βίντεο.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πόσο κορόιδο νιώθεις που πληρώνεις τη βενζίνη 1,83;

Τα μαθηματικά ποτέ δεν κάνουν λάθος. Ένα ολόκληρο Σύμπαν στηρίζεται σε αυτά... Το σύμπαν ναι, η Ελλάδα όμως...
Οι αριθμοί λοιπόν (που δεν λένε ψέμματα) λένε ότι από τον περασμένο Μάρτιο οι διεθνείς τιμές έχουν πέσει 7,28%.

Σε όλον τον πλανήτη αυτό σημαίνει (σχεδόν) αυτόματη μείωση της τιμής της βενζίνης στο πρατήριο.
Στον πλανήτη ναι, στην Ελλάδα όχι.
Όχι, διότι (και πάλι οι αριθμοί το λένε) η τιμή έχει αυξηθεί από τον περασμένο Μάρτιο κατά 4,05%.

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου (video)

Ο Χαρούν μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στον 'Ομιλο Αρσλάνλι και συναντά τον Αράς. Δεν θα διστάσει να φτάσει στα άκρα. Από την πλευρά της, η Ετζέ δεν θα διστάσει να χειραγωγήσει τη μικρή Γιαγμούρ...
Την ώρα που η Εντά και ο Χαρούν ετοιμάζονται για τη μεγάλη αποκάλυψη...

Χίλσμπορο, 23 χρόνια μετά: Η αλήθεια

Είκοσι τρία χρόνια, 8.551 μέρες. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την 15η Απριλίου 1989 μέχρι σήμερα. Τόσο χρειάστηκε για να λάμψει η πραγματική αλήθεια για την τραγωδία του Χίλσμπορο. Ο Θέμης Καίσαρης παραθέτει στοιχεία και αναλύει τα αποτελέσματα της ενδελεχούς έρευνας που αποκατέστησε την αδικία των αδικοχαμένων φίλων της Λίβερπουλ.
Είκοσι τρία χρόνια, 8.551 μέρες. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την 15η Απριλίου 1989 μέχρι σήμερα.
Σε όλο αυτό το διάστημα, η επίσημη εκδοχή ήταν η εξής: Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Χίλσμπορο του Σέφιλντ, 96 οπαδοί της Λίβερπουλ έχασαν την ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά, με κάποιους εξ αυτών να μένουν παράλυτοι ή φυτά για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Δείτε: Αυτή είναι η λίστα με τα 40 νησιά που ενοικιάζει η κυβέρνηση

Αυτή είναι η λίστα με τα 40 ακατοίκητα νησιά και βραχονησίδες τα οποία η κυβέρνηση θα παραχωρήσει με τη μέθοδο της μακρόχρονης ενοικίασης (έως 50 ή 99 χρόνια) σε ιδιώτες για τουριστική ανάπτυξη με στόχο να εισρεύσει ζεστό χρήμα στα κρατικά ταμεία.
Όπως ανακοινώθηκε χτες από τον εκτελεστικό διευθυντή του Ταμείου Αξιοποίησης της κρατικής περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ), Ανδρέα Ταπραντζή, τα νησιά-φιλέτα επιλέχθηκαν έτσι ώστε να βρίσκονται κοντά στην ενδοχώρα και να έχουν πρόσβαση σε υποδομές. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύουν σήμερα οι εφημερίδες Έθνος και Ελεύθερος Τύπος.
Η λίστα με τα προς ενοικίαση νησιά είναι η εξής:

Ποια γνωστή ηθοποιός μέθυσε και έπεσε με τη μηχανή; (φωτο)

Δείτε της φωτογραφίες που δείχνουν την ηθοποιό σε άθλια κατάσταση.

Για ακόμη μία φορά ήταν μεθυσμένη!!!
Το αλκοόλ την πειράζει πολύ!!!
Δεν είναι η πρώτη φορά που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της εξαιτίας της έλλειψης μέτρου.
Εξαιτίας του μάλιστα η πρωταγωνίστρια...

Ολλανδία: Νίκη και πάλι των Φιλελευθέρων στις εκλογές

Το κόμμα του απερχόμενου πρωθυπουργού της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, φαίνεται ότι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Τετάρτη στη χώρα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 90% της καταμέτρησης των ψήφων, οι Φιλελεύθεροι (VVD)εξασφαλίζουν 41 έδρες στις 150 του Κοινοβουλίου, ενώ οι αντιπολιτευόμενοι Εργατικοί ακολουθούν με 39 έδρες.
«Αύριο θα κάνω τα πρώτα βήματα για τον σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης», δήλωσε στην ολλανδική κρατική τηλεόραση ο Ρούτε.
«Τηλεφώνησα στον Μαρκ Ρούτε για να του εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για το γεγονός ότι οι Φιλελεύθεροι είναι και πάλι το πρώτο κόμμα» δήλωσε ο αρχηγός των Εργατικών,Ντίντερικ Σαμσομ, αποδεχόμενος την ήττα του.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πότε θα γίνουν οι 2.000 προσλήψεις στην ΔΕΗ;;;

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης από τα συναρμόδια Υπουργεία (Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) της ΚΥΑ που αφορά στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στη ΔΕΗ, περίπου 2000 ατόμων.
Ο σχετικός φάκελος έχει αποδοθεί σε επιτροπή της ΔΕΗ. Εκκρεμεί, πλέον, η αποστολή σχετικού με τις ανάγκες τους εγγράφου από τις μονάδες της ΔΕΗ προς τον ΑΣΕΠ, ώστε αυτές να εγκριθούν.
Μετά το πέρας της έγκρισης από τον ΑΣΕΠ αναμένεται η ανακοίνωση της σχετικής προκήρυξης προκειμένου να ξεκινήσουν οι προσλήψεις.
Με την πρόσληψη των υπαλλήλων θα καλυφθούν εποχικές ανάγκες της επιχείρησης, ενώ θα δοθεί ανάσα και στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στη ΔΕΗ.
Όλα αυτά μετά την επιβολή της αναλογίας 1/10 στις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Παράλληλα, αναμένεται να δώσει έστω και μικρή ανακούφιση στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας στις τοπικές κοινωνίες.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποιοι θα λάβουν το επίδομα θέρμανσης

Από 100 έως 300 ευρώ θα είναι το επίδομα θέρμανσης που θα λάβουν ανάλογα με την περιοχή στην οποία διαμένουν, τα νοικοκυριά. Με βάση το σχέδιο αυτό, το οποίο περιλαμβάνεται σε 15σέλιδο πόρισμα – πρόταση υπηρεσιακών παραγόντων των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης, φαίνεται ποιοι θα λάβουν το επίδομα. Σύμφωνα με ένα από τα δύο επικρατέστερα σενάρια, θα λάβουν όλα τα νοικοκυριά που πληρούν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια ανεξαρτήτως του εάν χρησιμοποιούν ως καύσιμο θέρμανσης το πετρέλαιο. Με βάση αυτό το σενάριο, το επίδομα θα καταβληθεί μόνο σε νοικοκυριά και όχι σε νομικά πρόσωπα ή ατομικές επιχειρήσεις.Τα εισοδηματικά κριτήρια που προτείνονται είναι τα εξής και αφορούν ύψος εισοδήματος το οποίο έχει αποκτηθεί μόνο από γεωργικές επιχειρήσεις, μισθούς και συντάξεις. 
Τα εισοδηματικά κριτήρια είναι:

Πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου

Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα στα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Τα φαινόμενα κυρίως τη νύχτα θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα δυτικά τμήματα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με βαθμιαία ενίσχυση στο Ιόνιο το βράδυ, που θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Αττική

Τραγικός θάνατος για 60χρονο αγρότη στην Κέρκυρα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 60χρονος αγρότης στην Κέρκυρα. Ο άτυχος 60χρονος ανασύρθηκε νεκρός , μέσα από πηγάδι στο οποίο έπεσε με το τρακτέρ του .
Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε αγρόκτημα στην περιοχή των Αργυράδων, κατά τη διάρκεια των εργασιών που εκτελούσε σε αγρόκτημα, και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε με το τρακτέρ μέσα στο πηγάδι, από όπου οι πυροσβέστες τον ανέσυραν νεκρό.
Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Λευκιμμαίων.

madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Επίδομα θέρμανσης: Σε 2 δόσεις και με 4 κριτήρια!

Η εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης με το κίνησης καθώς και ο τρόπος και τα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης εξετάσθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη των εκπροσώπων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη στο πλαίσιο του διαλόγου για το φορολογικό σύστημα.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών το επίδομα θα χορηγηθεί στους δικαιούχους σε δυο δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη θα καταβληθεί στην αρχή της χειμερινής σεζόν, δηλαδή στις 15 Οκτωβρίου που ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ η συναυλία του δήμου Θεσσαλονίκης για τον Δ.Μητροπάνο

Μια συγκινητική βραδιά έζησαν πάνω από 25.000 θεατές που γέμισαν το Καυταντζόγλειο Στάδιο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία - αφιέρωμα στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου. Η συναυλία, με τίτλο «Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη», δόθηκε με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των μελών τους που έχουν πρόβλημα διαβίωσης.
Γνωστοί ερμηνευτές, όπως ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Διονύσης Τσακνής, τραγούδησαν επιτυχίες του μεγάλου ερμηνευτή, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Απρίλιο.

Κλειστοί και σήμερα Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου οι δήμοι

Με αναστολή της λειτουργίας των δήμων και σήμερα Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου αντιδρά η Αυτοδιοίκηση της χώρας στις επιπλέον περικοπές στην χρηματοδότηση, κρούοντας έτσι τον κώδωνα του κινδύνου για ολοκληρωτική κατάρρευση.
Η απόφαση ελήφθη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Αυγούστου. Στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης, θα γίνει συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τις Επιτροπές Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικών και με το Προεδρείο της Βουλής, στη διάρκεια των οποίων οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης θα τους ενημερώσουν για την οικονομική κατάσταση των δήμων της χώρας.
Αργότερα και συγκεκριμένα στις 13.00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ για να εκτιμήσει τα αποτελέσματα των κινητοποιήσεων και στη συνέχεια να αποφασίσει για τις περαιτέρω δράσεις και πρωτοβουλίες.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr