ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πανιώνιος – ΟΦΗ 2-1 (video)

Νίκη για τον Πανιώνιο επί του ΟΦΗ με 2-1, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να φιγουράρει στην πρώτη θέση, μαζί με τον Ολυμπιακό, με τρεις νίκες.
Ο Πανιώνιος κέρδισε τον ΟΦΗ με 2-1 στη Νέα Σμύρνη με τα τρία αυτογκόλ.
Για τον ΟΦΗ τα αυτογκόλ έβαλαν οι:

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των καλλιτεχνών στο πάρτι του Φοίβου!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των καλλιτεχνών στο πάρτι του Φοίβου!

Άγριο ξύλο μπροστά στην κάμερα στον Παντελή Παντελίδη!!! (video)

Ο Παντελής Παντελίδης είναι ένας ανερχόμενος τραγουδιστής.
Όταν τραγούδαγε στις αρχές του καλοκαιριού μια… παρεξήγηση έκανε το μαγαζί αρένα..
Δείτε το στο 1:16 το βίντεο πίσω από την πίστα και δεξιά πως γροθοκοπάει έναν πελάτη κάποιος άλλος πελάτης με κοστούμι!

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Schalke

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στη Schalke. Ο Leonardo Jardim συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μανιάτη και Contreras, τους οποίους μάλιστα προορίζει για το βασικό σχήμα.
Μετά το τέλος της σημερινής (17/09) προπόνησης, στην οποία ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής, τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο πώς θα «χτυπήσει» η ομάδα του την αντίπαλη άμυνα, έγινε γνωστή η αποστολή για τον αυριανό αγώνα.
Αυτή αποτελείται από τους:

Ολυμπιακός-Σάλκε: πόσα γκολ θα βάλει ο Θρύλος στους Γερμανούς

Με αφορμή την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ (Τρίτη 18/9 στις 21.45), η Unibet συγκέντρωσε και παρουσιάζει σημαντικές πληροφορίες από την Ευρωπαϊκή ιστορία του Θρύλου!

Αυτός είναι ο άνθρωπος που ξεσήκωσε όλο τον Αραβικό κόσμο

Ο Νάκουλα Μπάσελεϊ Νακουλα είναι ο άνθρωπος που εξαιτίας του έχει ξεσηκωθεί ο αραβικός κόσμος. Τουλάχιστον έτσι λένε. Είναι ο άνθρωπος που με μια χειρίστης ποιότητας ταινία, κάτάφερε – απορίας άξιον – να την κάνει γνωστή στα πέρατα της Γης και μάλιστα να προκαλέσει την οργή τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων.
Η αφορμή και όχι για πολλούς η αιτία του ξεσηκωμού μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο, ονομάζεται...

Aπειλεί τον άντρα της ότι θα καλέσει την Χρυσή Αυγή

Ένα οικογενειακό δράμα με θύμα ένα μικρό αγοράκι 2,5 ετών, εκτυλίσσεται στην περιοχή της Ελευθερίου Βενιζέλου της Πάτρας. 
«Πρωταγωνιστές» μια νεαρή γυναίκα και ο άνδρας της, με τους καθημερινούς καβγάδες, κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες.
Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν έλθει στο thebest.gr, το ζευγάρι τσακώνεται διαρκώς σε πολύ υψηλούς τόνους, αναστατώνοντας τους ενοίκους της πολυκατοικίας αλλά και τους περίοικους. Μάλιστα, όταν ο καβγάς φτάνει στο μη περαιτέρω και ο άνδρας γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός, τότε η γυναίκα απειλεί ότι θα… καλέσει τη Χρυσή Αυγή και έτσι ο άνδρας φεύγει από το σπίτι!
Δραματικό πρόσωπο της ιστορίας το μικρό αγοράκι το οποίο είναι καθημερινός μάρτυρας των καβγάδων των γονιών του.

thebest.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

'Εγιναν γνωστά τα γεωγραφικά και τα εισοδηματικά κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης!!! Δείτε:

Το χωρισμό της χώρας σε τέσσερις γεωγραφικές ζώνες προβλέπει το σχέδιο για το επίδομα θέρμανσης που βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία αφού απομένει η έγκριση των τριών πολιτικών αρχηγών στη σύσκεψη της Τετάρτης.
Σύμφωνα με τα γεωγραφικά κριτήρια που έχουν καταρτηθεί:

"Λουκέτο" σε 15 κέντρα νεοσύλλεκτων. Ενα στη Δυτική Μακεδονία !!!

Μόνο δέκα από τα συνολικά 25 Κέντρα Νεοσυλλέκτων που υπάρχουν σήμερα θα εξακολουθούν να λειτουργούν μέχρι το τέλος του έτους, καθώς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα κλείσει 15 κέντρα για να εξοικονομήσει 20 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ προχωρά και στο... κλείσιμο 280 στρατοπέδων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», το νέο σχέδιο που εκπόνησαν οι επιτελείς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας προβλέπει την άμεση κατάργηση των 15 από τα 25 συνολικά Κέντρα Νεοσυλλέκτων που λειτουργούν αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα.
Τα Κέντρα αυτά θα κλείσουν ως τον...

Τουαλέτες ξενοδοχείου σε κοινή θέα...και... ένθερμο κοινό!!!

Είναι υπέροχα να ρεμβάζεις από ψηλά στη Νέα Υόρκη. Προϋπόθεση βέβαια, είναι να μη σε ενοχλεί κανείς καθώς βλέπεις το Μανχάταν, ιδιαίτερα, όταν βρίσκεσαι στην τουαλέτα..
Ένα κατασκευαστικό λάθος στη τζαμαρία του 18ου ορόφου του πολυτελούς Standard Hotel στη Νέα Υόρκη φέρνει τα πάντα στο... φως.

William – K. Middleton: Κατέθεσαν μήνυση κατά του γαλλικού περιοδικού για τις γυμνές φωτογραφίες!

Μήνυση στη γαλλική δικαιοσύνη για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής, μετά τη δημοσίευση γυμνόστηθων φωτογραφιών της δούκισσας του Cambridge στο γαλλικό περιοδικό Closer, κατέθεσαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.
Η μήνυση, η οποία έχει στόχο το περιοδικό αυτό, κατατέθηκε κατά...

Θύματα σεξουαλικής κακοποίησης πρόσκοποι στις ΗΠΑ

Η οργάνωση των προσκόπων της Αμερικής έχει αποκρύψει από τις αρχές εκατοντάδες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης κατά το διάστημα 1970 -1991, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης έκδοσης των «Los Angeles Times».
Αφού εξέτασε 1.600 εμπιστευτικούς φακέλους, η εφημερίδα αναφέρει ότι για περισσότερες από 500 περιπτώσεις η οργάνωση ενημερώθηκε για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης από τα ίδια τα θύματα, τους γονείς τους, στελέχη της οργάνωσης ή μέσω ανώνυμων καταγγελιών και δεν ανέφερε τίποτε στις αρχές.
Η οργάνωση, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα εκατομμύρια μέλη και προσπάθησε να θάψει «τους φακέλους της διαστροφής», θα αντιμετωπίσει τις επόμενες εβδομάδες τη δικαιοσύνη όπου εκκρεμεί μεγάλος αριθμός μηνύσεων.
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ορεγκον έχει ζητήσει δημόσια έρευνα για 1.200 φακέλους που χρονολογούνται ανάμεσα στο 1965 και το 1985, στους οποίους περιλαμβάνονται περιπτώσεις στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα των «Los Angeles Times».
Η οργάνωση, η οποία ιδρύθηκε το 1910, ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα και δεσμεύθηκε να συνεργασθεί με τις αρχές.

protothema.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σοκαριστική η ιστορία 13χρονου που σκότωσε τον αδελφό του και κακοποίησε σεξουαλικά τον άλλο! (pics&vid)

Ο λόγος για τον 13χρονο Κρίστιαν Φερνάντεζ από την Φλόριντα, ο οποίος οδηγήθηκε σε αποτρόπαιες πράξεις από τις άσχημες εμπειρίες που είχε στην μέχρι τώρα ζωή του.
Ο Κρίστιαν Φερνάντεζ κατηγορείται ότι σκότωσε στο ξύλο τον 2 ετών ετεροθαλή αδελφό του και ότι κακοποίησε σεξουαλικά τον άλλο, μόλις πέντε ετών. Αν κριθεί ένοχος θα καταδικαστεί σε ισόβια χωρίς αναστολή.
Οι κατηγορίες του απαγγέλθηκαν σαν να είναι ενήλικος.
Ήταν μόλις 12 ετών όταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, χτύπησε κι έλιωσε το κεφάλι του ετεροθαλούς αδελφού του σε ένα ράφι βιβλιοθήκης. Όλα έγιναν στις 3 Ιουνίου του 2011, όταν ο 2χρονος Ντέιβιντ βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι της οικογένειας, με σπασμένο κεφάλι, μώλωπες στο πρόσωπο και τον εγκέφαλό του να αιμορραγεί.

Σοκ: Άνδρες έχουν... «επαφές» με γα'ι'δούρες για να μην γίνουν ομοφυλόφιλοι ( video)

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο η ταινία-ντοκιμαντέρ που δείχνει τη «στενή» σχέση των Κολομβιανών με τους γαϊδάρους τους, είχε ως θέμα η ταινία-ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την 8η Σεπτέμβρη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Underground Ταινιών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
Το ντοκιμαντέρ φέρει τον τίτλο «Donkey Love» και εστιάζει στις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των ανδρών και των γαϊδάρων τους στην Κολομβία – μία πρακτική που υποτίθεται ότι προετοιμάζει τους άντρες για τις μελλοντικές τους «επαφές» με γυναίκες και τους αποτρέπει από το να γίνουν ομοφυλόφιλοι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Υποψήφιος Βουλευτής έκανε έρωτα με Αλβανίδα κρατούμενη μέσα στις φυλακές

Απίστευτο κι όμως αληθινό…
Υποψήφιος βουλευτής που ήταν μάλιστα και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές, αλλά ευτυχώς…δεν κατάφερε να περάσει το κατώφλι του κοινοβουλίου, έκανε άγριο sex με κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές κάτω από τη μύτη της αστυνομίας.
Ο εν λόγω κύριος που είναι...

Συγκινεί η 15χρονη Μυρτώ: Δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο θέλει να στείλει μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η μητέρα της 15χρονης Μυρτώς, η οποία νοσηλεύεται εδώ και δύο μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου, για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται.
Μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε το κοριτσάκι το μεσημέρι της 22ης Ιουλίου από τον νεαρό Πακιστανό σε παραλία της Πάρου, οι γιατροί δίνουν πραγματική μάχη για να αντιμετωπίσουν τα βαρύτατα τραύματά της. Παρόλο που η Μυρτώ έχει ανοίξει τα μάτια της δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον.

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα 17 Σεπτεμβρίου

Η Εντά, με υπομονή και επιμονή, προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια της Γιαγμούρ, αψηφώντας τις αντιστάσεις της. Ο Μπατού, τυφλωμένος από το πάθος και το πείσμα, δεν θα σταματήσει πουθενά προκειμένου να κατακτήσει τη Μελντά. Η Ετζέ, πιστεύοντας ότι έχουν κοινά συμφέροντα, προσεγγίζει τον Αράς.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

ΓΡΕΒΕΝΑ - Ένστολη διαμαρτυρία

Ψήφισμα της ένστολης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών την 17-9-2012 και το οποίο επιδόθηκε στον Βουλευτή Γρεβενών κ. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ και στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ.
Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν την 21-9-2012 στην Κοζάνη με συμμετοχή όλων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Θα αυξηθεί η τιμή του ψωμιού!!!

Από τον Οκτώβριο, που θα αυξηθεί κατά πάσα πιθανότητα η τιμή του ψωμιού! Αν τώρα έχετε να θρέψετε παιδικά στόματα, τότε ο προϋπολογισμός σας αναπόφευκτα θα επιβαρυνθεί αφού θα πρέπει να δίνετε περισσότερα χρήματα για το καθημερινό ψωμί!!
Οι ολοένα και αυξανόμενες τιμές στα σιτηρά, έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους αγρότες που πούλησαν φτηνά στις αρχές του καλοκαιριού με κλειστές τιμές και τώρα τις βλέπουν να εκτινάσσονται στα ύψη!!

Πρεμιέρα σε Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης και Καστοριάς!!! Αποτελέσματα

Πρεμιέρα είχαμε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου στα πρωταθλήματα Α΄ κατηγορίας των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης και Καστοριάς. Ο Εορδαϊκός την 1η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Ερμή Ασβεστόπετρας, ενώ η Καστοριά, για την 1η αγωνιστική της ΕΠΣ Καστοριάς, νίκησε εκτός έδρας το Βίτσι με 4-0. Στα παιχνίδια της πρεμιέρας στην Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης, σημειώθηκαν 24 γκολ, είχαμε τρεις νίκες γηπεδούχων, τρεις νίκες φιλοξενούμενων και 2 ισοπαλίες, ενώ...

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ 16-9-2012

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι:

Μόλις με 7 ευρώ κέρδισε 1.6 εκατομμύρια ευρώ!

Εκατομμυριούχος έγινε ένας άνδρας στη Λάρισα, ο οποίος με 7 ευρώ που έβγαλε από την τσέπη του, πέτυχε το ΛΟΤΤΟ και κέρδισε 1,6 εκατ. ευρώ!Το τυχερό δελτίο, συμπληρώθηκε σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και το θέμα συζητείται καθημερινά στην περιοχή, αφού είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες που Λαρισαίος γίνεται εκατομμυριούχος.

Το δελτίο παίχθηκε το περασμένο Σαββάτο σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της Λάρισας, με τον τυχερό να αναζητείται ακόμη, καθώς δεν έχει παρουσιαστεί να ζητήσει τα αστρονομικά κέρδη του.

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι:
1, 17, 24, 33, 44, 47 +27

Επιτυχίες Νικητές Κέρδη
6 1  1.600.000,00
5+1  1 50.000,00
5 26  1.500,00
4 977  30,00
3 19.184  1,50

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έκαναν σεξ σε νεκροταφείο λόγω... στοιχήματος!

Θραύση έχουν κάνει στις παρέες της Πάτρας οι φωτογραφίες που δείχνουν ένα ζευγάρι να κάνει σεξ μέσα σε νεκροταφείο!
Ο λόγος για ένα νεαρό ζευγάρι που πριν από δύο εβδομάδες μπήκε στη διαδικασία να στοιχηματίσει με φίλους αν είχε το θάρρος να επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις εντός κοιμητηρίου.
Το αγόρι του ζευγαριού δέχθηκε την πρόκληση, η κοπέλα του εμφανίστηκε διστακτική, αλλά τελικά πείστηκε κι εκείνη να συμμετάσχει στο στοίχημα.
Τελικά το ζευγάρι πήγε σε νεκροταφείο προς την ανατολική πλευρά της Πάτρας, συνοδευόμενο όμως και από δύο φίλους της παρέας οι οποίοι είχαν αναλάβει να τραβήξουν φωτογραφίες για να υπάρχουν τα αποδεικτικά του στοιχήματος!

dete.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κλέψαν τσάντα από 72χρονη στη Σιάτιστα και συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν χθες στην Σιάτιστα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας, δύο ημεδαποί, 39 και 49 χρονών για κλοπή.
Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες προχθές το απόγευμα στη Σιάτιστα Κοζάνης, επιβαίνοντας σε ΙΧΕ αυτοκίνητο αφαίρεσαν την τσάντα από 72χρονη ημεδαπή η οποία κινούνταν πεζή και διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε αρχικά ο 49χρονος και στη συνέχεια ο 39χρονος και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

kozanilife.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε μία ανεξήγητη διάσωση! Βίντεο

Ένα ανεξήγητο γεγονός συνέβη στην Κίνα στις 5 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για μία… τηλεμεταφορά που «συλλαμβάνεται» από κάμερα παρακολούθησης.
Ο οδηγός μίας μοτοσυκλέτας σώζεται από έναν άγνωστο πριν βρεθεί κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Η καλύτερη λέξη στον κόσμο είναι Ελληνική!

Ένας διάσημος blogger-διαφημιστής από το Όρεγκον των ΗΠΑ διεξήγαγε έναν ιδιότυπο διαγωνισμό, αναζητώντας την «καλύτερη» λέξη στον κόσμο! Ο διαγωνισμός διήρκησε δύο χρόνια, και ο Ted McCagg δημοσίευε τις... σκέψεις του, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες λέξεις από διάφορα λεξικά... Ο στόχος δεν ήταν η πιο αστεία, η πιο δύσκολη, ή η πιο εύηχη... αλλά απλά η «καλύτερη»!
Και ο μεγάλος νικητής ήταν η λέξη «δίφθογγος» («diphthong») της ελληνικής γλώσσας, που κέρδισε στο... final four τις λέξεις «Akimbo», «Phlegm» και την επίσης ελληνική «Zephyr».
Το σκεπτικό του... δραστήριου blogger ήταν το εξής: επέλεξε 20-30 λέξεις που ξεκινούν από το κάθε γράμμα του αλφάβητου και στη συνέχεια ξεχώριζε τις λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά στην καθομιλουμένη και τις οποίες όταν τις ακούει ο κόσμος κοντοστέκεται και... σκέφτεται: «αυτή είναι μια υπέροχη λέξη»! Αν και τα κριτήρια του ήταν αρκετά υποκειμενικά, δέχτηκε αρκετές γνώμες μέχρι να καταλήξει στο μεγάλο νικητή!
Τα αποτέλεσματα του διαγωνισμού του δημοσιεύτηκαν και στο περιοδικό Economist...

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τιμωρία σε παπά που πάντρεψε και βάφτισε παιδί την ίδια μέρα!

Προκλήσεων συνέχεια για τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο, ο οποίος, όταν δεν απασχολεί τα Μέσα Ενημέρωσης με τις ομολογουμένως πρωτότυπες επιχειρηματικές του δράσεις, σχεδιάζοντας το ορμητήριο - βίλα του στους πρόποδες του Πηλίου, σωστό «Αρχονταρίκι», βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να προκαλεί αντιδράσεις.
Αυτή τη φορά ο Ιγνάτιος αποφάσισε να κόψει για ένα μήνα συντάξιμο μισθό και να αφαιρέσει το δικαίωμα να λειτουργεί την εκκλησία του Αγίου Βλασίου στο Πήλιο από έναν 82χρονο ιερέα, τιμωρώντας τον επειδή τόλμησε να παντρέψει ζευγάρι και την ίδια ημέρα να βαφτίσει το παιδάκι τους.
Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκωθεί ολόκληρο το χωριό, αφού η ομώνυμη εκκλησία δεν λειτούργησε ούτε του Σταυρού, με εκπροσώπους των κατοίκων να απειλούν ακόμα και με αποκλεισμό του Συνεδριακού Κέντρου της Μητρόπολης στα Μελισσάτικα, αν ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος, κατά την συνάντησή τους την Δευτέρα, δεν ικανοποιήσει το αίτημα τους, για επαναφορά του 82χρονου παππούλη.

e-Volos
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ακούστε πως μία Ελληνίδα έγινε εκατομμυριούχος!

Ακούστε ως μία 28χρονη Ελληνοαμερικανίδα έγινε εκατομμυριούχος πουλώντας μέσω διαδικτύου μεταχειρισμένα ρούχα τα οποία μεταποιεί η ίδια!
Η Ελληνοαμερικανίδα Σοφία Αμορούζο περιγράφει την "περιπέτειά" της στο περιοδικό Forbes!
«Ξεκίνησα στο e bay τo 2006 και τα έκανα όλα μόνη μου», λέει σε συνέντευξη της και εξηγεί πώς μετά τη πρώτη της εμπορική επιτυχία ξεκίνησε εντατικό ψάξιμο σε παζάρια και καταστήματα με επώνυμα ρούχα από δεύτερο χέρι και σιγά σιγά έστησε την επιχείρηση της!
Σήμερα η εταιρεία της απασχολεί 100 υπαλλήλους και κερδίζει ετησίως πολλά εκατομμύρια δολάρια.
«Η φιλοσοφία μου είναι να πουλάς πράγματα πιο ακριβά από όσο τα αγοράζεις», εξηγεί.
Δείτε όλη την συνέντευξη της στο βίντεο που ακολουθεί…

«Έφυγε» φίλαθλος του Πλατανιά στον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ένας φίλαθλος του Πλατανιά, σε ηλικία 53 ετών, πέθανε από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της αγαπημένης του ομάδας με τον Ατρόμητο.
Γιορτινό ήταν το κλίμα στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ατρόμητο, ωστόσο όλα «πάγωσαν» στην είδηση ότι ένας φίλος του συλλόγου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.
Συγκεκριμένα, περίπου στο 20’ της αναμέτρησης ένιωσε αδιαθεσία με τους γιατρούς του γηπέδου να τον μεταφέρουν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Εκεί, δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του λόγω ανακοπής καρδιάς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών.

sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Βίντεο σοκ από το ατύχημα των ελλήνων ηθοποιών στην Κύπρο

Δείτε το βίντεο-σοκ που ανέβασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος μετά το ατύχημα που είχαν οι 8 ηθοποιοί στην Κύπρο.
Τραυματίστηκαν τα ξημερώματα, μετά από ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού, οι ηθοποιοί του θιάσου, «Τι βουλή θα παραδώσεις». Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι γνωστοί ηθοποιοί από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων Αννα Παναγιωτοπούλου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνης Καφετζόπουλος και Μιρκα Παπακωσταντίνου, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρική παράσταση.

Ποια υπουργός βρίσκεται στο Παρίσι και ζει ζωή χαρισάμενη

Ποια πρώην υπουργός βρίσκεται στο Παρίσι, ζει ζωή χαρισάμενη και έχει παχυλό μισθό; Πόσο μισθό παίρνει στο Παρίσι η υπουργός;
Ως η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα πρέπει να αισθάνεται η πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος και νυν εκπρόσωπος της χώρας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, κυρία Τίνα Μπιρμπίλη.
Την εποχή της οικονομικής κρίσης, που η ανεργία στις γυναίκες αγγίζει το 27,3% σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και 6 στις 10 νεαρές γυναίκες μένουν χωρίς δουλειά, η Tίνα Μπιρμπίλη έχει βρει τον επίγειο παράδεισο της στο ρομαντικό Παρίσι απολαμβάνοντας ζωή χαρισάμενη, 2.872χλμ. μακριά από τη μίζερη καθημερινότητα της Αθήνας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Απασχολεί 87χρονο υπάλληλο η Βουλή!!!

Οι δραστηριότητές τους διαφέρουν ελάχιστα αλλά οι ”ξεχασμένοι” υπάλληλοι της Βουλής,φαίνεται να έχουν περάσει από καιρό τα τέταρτα -άντα κι όμως,ενώ οι μισθοί τους ξεπερνούν κατά πολύ τα πενιχρά έσοδα των συνομηλίκων τους.
Τα 9 μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής διαθέτουν δικαίωμα ισοβιότητας,αφού η θητεία τους λήγει μόνο σε περίπτωση που αποβιώσουν.
Η ισόβια θέση τους στο Κοινοβούλιο,συνοδεύεται από σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου μερικής απασχόλησης,γεγονός που ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν συγκεκριμένο ωράριο (εκτός από τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου,ο οποίος είναι πλήρους απασχόλησης) ενώ υπάρχουν για να δίνουν τα φώτα τους ”όποτε και αν” χρειαστεί.
Οι ηλικίες των μελών ξεπερνούν τα 60 χρόνια.

Τι αποφάσισαν οι ένστολοι...

H συντονιστική επιτροπή των φορέων της κινητοποίησης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων μετά την διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και την πορεία των στρατιωτικών από την πλατεία της Παλαιάς Βουλής μέχρι το υπουργείο Οικονομικών, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι εν ενεργεία και εν αποστρατεία.
Αμέσως μετά την πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του χώρου μας συγκέντρωση πορεία,
που έλαβε χώρα τη 12η Σεπτεμβρίου 2012, και σε συνάντηση με το διευθυντή του Υπουργού Οικονομικών, του επιδόθηκε το κοινό ψήφισμά μας. Στη συνάντηση αυτή, τόσο απ' τους εκπροσώπους των εν ενεργεία στρατιωτικών, όσο και απ' τους αντιστοίχους των εν αποστρατεία, έγινε διεξοδική ανάλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων και της αδιέξοδης κατάστασης που έχουν οδηγηθεί, απ' την εφαρμοζόμενη πολιτική.
Ο διευθυντής του Υπουργού έκανε σαφή την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, για περαιτέρω περικοπές στο ειδικό φτωχολόγιο των Ελλήνων στρατιωτικών της τάξης του 6 έως 6,5 % και για το χρονικό διάστημα έως και το 2014. Τόνισε ότι η αναίρεση των περικοπών αυτών δεν είναι δυνατή, γιατί εντάσσεται στις ρητές κι αδιαπραγμάτευτες απαιτήσεις της τρόικας.

Β΄προκριματική φάση κυπέλλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Αποτελέσματα

Σάββατο: 15-09-2012 ώρα: 4.30΄μ.μ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ - Α.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑΣ 2-4
ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 5-1
Κυριακή: 16-09-2012 ώρα: 4.30΄μ.μ.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 6-0
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Δ.Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 5-0
Συντάχθηκε απο τον/την Φώτης Μπαζάκας


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εξαιρούν τις αποδείξεις των super markets και λοιπών καταστημάτων…

Οι άνθρωποι μας περνούν για τελείως “μπαγλαμάδες” δεν εξηγείται διαφορετικά. Καταργούν το αφορολόγητο και ταυτόχρονα αφαιρούν στην ουσία και όλες τις αποδείξεις εξόδων που μείωναν το φόρο.
Το έχουμε πει πολλές φορές. Ούτε πάταξη της φοροδιαφυγής δεν πρόκειται να υπάρξει, ούτε δίκαιη φορολόγηση, όσο το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα αντιμετωπίζει τον Έλληνα φορολογούμενο ως «οιονεί» φοροκλέπτη, ενώ από το άλλο μέρος αφήνει έξω από τη φορολόγηση τη δική του άρχουσα πολιτικοοικονομική ελίτ. Ταυτόχρονα, επιδιώκει να μετατρέψει τους Έλληνες σε «κυνηγούς» αλλήλων για να…. αποφύγουν την τιμωρία από το κράτος ολίγων ευρώ.

Διοργάνωση έκθεσης τροχαίας στην Κοζάνη

Ανακοινώνεται ότι από το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης, κατά το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 17.09.2012 έως την Κυριακή 23.09.2012, θα διοργανωθεί έκθεση τροχαίας και άλλες εκδηλώσεις κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος, όπως ενημέρωση κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης.
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του περιπτέρου που θα φιλοξενεί την έκθεση τροχαίας και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, έχουν ως εξής:

O νέος φόρος για τα ακίνητα - Αναλυτικοί πίνακες..

Έναν ενιαίο φόρο ακινήτων θα πληρώνουν ετησίως από το 2013 όλοι οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, αποθηκών και για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων και ιδιωτικών δασικών εκτάσεων. Ο νέος φόρος θα αντικαταστήσει το χαράτσι που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών.

Δωρεάν από Δευτέρα τα φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ- Τι θα γίνει στην Αττική

Δωρεάν φάρμακα θα μπορούν και πάλι να παίρνουν από τη Δευτέρα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε μια συνεδρίαση με πολλές εντάσεις και διαφωνίες, αποφάσισε...

Ημερίδα «Λίμνη Πολυφύτου-Ανάπτυξη, Ανάδειξη, Επαγγελματικές Δραστηριότητες» στα Σέρβια - Βίντεο

Ημερίδα «Λίμνη Πολυφύτου - Ανάπτυξη, Ανάδειξη, Επαγγελματικές Δραστηριότητες» στα Σέρβια.
Ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού, η Π.Ε. Κοζάνης και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Λίμνης Πολυφύτου διοργάνωσαν την ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιηθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 6μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού στα Σέρβια με θέμα "Λίμνη Πολυφύτου-Ανάπτυξη, Ανάδειξη, Επαγγελματικές Δραστηριότητες".
Από το Live-Avles.gr
Δείτε το βίντεο: