ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Έμαθε ότι ο άντρας της, ήταν… ο πατέρας της!

Η 60χρονη Valerie Spruill από το Doylestown του Οχάιο μίλησε για την τρομακτική ανακάλυψη που έκανε μετά το θάνατο του συζύγου της… ότι δηλαδή ο άντρας που είχε παντρευτεί και με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδία ήταν στην πραγματικότητα ο… πατέρας της!
Η ίδια δήλωσε συντετριμμένη από την ανακάλυψη αυτή και τώρα αναζητά αν έχει άλλα αδέρφια.
«Έπρεπε να δημοσιοποιήσω την ιστορία, γιατί τα παιδιά μας πρέπει να ξέρουν από πού προέρχονται. Ξέρω ότι πονάει, γιατί κι εγώ είμαι συντετριμμένη» είπε η ίδια στην εφημερίδα Akron Beacon.
Η ίδια μεγάλωσε με τους παππούδες της από την ηλικία των 3 μηνών. Η μητέρα της και ο πατέρας της ήταν μαζί όταν εκείνος ήταν 15 χρονών και δεν είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των παιδιών που απέκτησαν, αλλά η ίδια γνωρίζει ότι έχει έξι αδερφούς.
Η μητέρα της την επισκεπτόταν συχνά, αλλά εκείνη πίστευε ότι ήταν οικογενειακή φίλη.
Σε ηλικία 9 ετών έμαθε ότι η γυναίκα που την επισκεπτόταν ήταν η πραγματική της μητέρα και πως ο άντρας που πίστευε ότι ήταν ο πατέρας της ήταν ο παππούς της, αλλά δεν έμαθε τίποτα για τον αληθινό της πατέρας.
Στη συνέχεια η Valerie γνώρισε τον Percy και τον παντρεύτηκε!

Ο Percy πέθανε το 1998 σε ηλικία 60 ετών, αλλά όπως υποστηρίζει η ίδια, για αρκετά χρόνια κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για τη «φύση» της σχέσης τους.
Τελικά έμαθε την αλήθεια για τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί από έναν θείο του και μια εξέταση DNA τής επιβεβαίωσε την τραγική αλήθεια.
Η ίδια δε γνωρίζει αν κι εκείνος ήξερε ότι είχε παντρευτεί την ίδια του την κόρη, αλλά πιστεύει ότι πρέπει να το γνώριζε αλλά δεν είχε βρει τον τρόπο να της το πει!
Από την ημέρα του θανάτου του η Valerie κάνει ψυχοθεραπεία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

seleo.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Η "ακατάλληλη" φωτο του ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ.. που σαρώνει στο Facebook

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού συνήθως συζητιέται για τις επιδόσεις του στα γήπεδα και την επιτυχημένη του πορεία με τη φανέλα του Θρύλου. Μία “άτυχη” στιγμή του όμως παρουσία των φωτογράφων, έδωσε τροφή για άλλου τύπου σχόλια.
Ουπς. Μία κίνηση που συνηθίζουν οι άνδρες σε πιο πριβέ στιγμές. Είπε να φωτογραφηθεί με τους συμπαίκτες του ο άνθρωπος, ξεχάστηκε και… εκτέθηκε!

Η νύφη απατά τον γαμπρό με τον κουμπάρο στο τραπέζι του γάμου! (video)

Είναι ίσως το πιο σκανδαλώδες βίντεο που έχουμε δει ποτέ στο You Tube! Η κάμερα ασφαλείας συλλαμβάνει τη νύφη...να απατά τον σύζυγο της, λίγα μόλις λεπτά πριν το γάμο.
Στο βίντεο φαίνεται να ερωτοτροπεί με τον κουμπάρο, ο οποίος τρέχει μόλις ακούει το γαμπρό να φωνάζει την νύφη!
Και εκείνη επιστρέφει σε αυτόν σαν να μην έγινε τίποτα!
Δείτε το...

Η Ντούβλη και η ροζ σελίδα στο Ντουμπάι

Σάλος έχει ξεσπάσει με ροζ σελίδα στο Ντουμπάι που θέλει την Μαριάννα Ντούβλη να παρέχει επί πληρωμή τις ερωτικές της υπηρεσίες...
Γνωστό πορνό-site του Ντουμπάι είχε «ανεβάσει» μια σελίδα που την έδειχνε σε σέξι πόζες από αισθησιακές φωτογραφήσεις που έχει κάνει για περιοδικά στο παρελθόν. Μάλιστα ήθελε την ίδια την Μαριάννα να περιγράφει τις υπηρεσίες που παρέχει, τις αναλογίες σώματός της αλλά και το ποσό που ζητά ανάλογα με την ώρα που θα «εργαστεί». Η συγκεκριμένη σελίδα «κατέβηκε» πρόσφατα από το εν λόγω site ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο είχε «ανέβει» πρώτη φορά για λίγες εβδομάδες και στη συνέχεια την «ξανακατέβασαν».

Η Lady Gaga καπνίζει μαριχουάνα επί σκηνής! Δείτε το βίντεο!

Είπαμε είναι εκκεντρική, αλλά όχι και έτσι! 
Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μια συναυλία στο Άμστερντάμ και δεν δίστασε να καπνίσει στη σκηνή μαριχουάνα! 
Οι φαν της της είχαν πετάξει διάφορα δώρα στη σκηνή, ανάμεσα σε αυτά ήταν και ένα τεράστιο τσιγάρο μαριχουάνας! Η Lady Gaga δεν δίστασε να ανάψει το τσιγάρο κατά την διάρκεια της συναυλίας. Αφού κάπνισε δήλωσε στο κοινό της πως...

Νέο ροζ σκάνδαλο στην Πάτρα: Μεθυσμένη φοιτήτρια δόθηκε σε ανδροπαρέα για 100 ευρώ!!!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Πάτρα η ροζ είδηση ενός ομαδικού οργίου, με πρωταγωνίστρια μία μεθυσμένη φοιτήτρια!
Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Πέμπτη σε μπαρ της Πάτρας, όπου μία 20χρονη φοιτήτρια, μετά από αρκετές δόσεις αλκοόλ, δέχθηκε την πρόκληση και το στοίχημα που της έβαλε αγόρι της παρέας, κατά το οποίο θα την επιβράβευε με 100 ευρώ, εάν αυτή δινόταν όλη νύχτα σε αυτόν και τους δύο φίλους του!
Η νεαρή κοπέλα όχι μόνο δέχθηκε το στοίχημα, αλλά ζήτησε και προκαταβολικά τα χρήματα, ενώ απαίτησε και τη λήψη φωτογραφιών από το κινητό της τηλέφωνο, για να αποδείξει και στις φίλες της πως όντως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και το στοιχηματικό όργιο!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Mανώλης σε Καψή: «Αληθεύει ότι είσαι τόσο γελοίος και μ@λ@κ@ς;»

Επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Γιάννης Μανώλης στον Μανώλη Καψή. Τι έγραψε στο twitter o Γιάννης Μανώλης;
Ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής έγινε και πάλι πρωταγωνιστής σε μια σκληρή αντιπαράθεση μέσα στο twitter. Αυτή τη φορά δεν τα έβαλε με τραγουδιστές αλλά με συνδικαλιστές.

Κύπρος: Συνελήφθη ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικής εφημερίδας Radikal συνελήφθην ο άνθρωπος που συμμετείχε στη δολοφονία των Ελληνοκυπρίων Σολωμού Σολωμού και του Τάσου Ισαάκ.
Πρώτη ειδηση είναι στην ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας Radikal οτι ο καθηγητής πανεπιστημίου Erhan Arıklı συνελήφθη από τις αρχές του Κιργιστάν για συμμετοχή του στη δολοφονία των Κυπρίων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.
Μετά από την εξέλιξη αυτή σήμανε συναγερμός στο τουρκικό υπουργείο εξωτερικών. Ο συλληφθείς, όταν τελέστηκαν οι δολοφονίες του Σολωμού Σολωμού και Τάσου Ισαάκ ήταν πρόεδρος της εθνικιστικής παρακρατικής οργάνωσης Türk-Bir. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας ο Ερχάν Αρικλί διέμενε επί 14 χρόνια στο Καζακστάν και ήταν εκπρόσωπος του παράνομου τουρκοκυπριακού κράτους στο Κιργιστάν.
Ο Σολωμός Σολωμού (1970-14 Αυγούστου 1996) ήταν Ελληνοκύπριος από το Παραλίμνι, γνωστός σήμερα μέσα από τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του, την ημέρα της κηδείας του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο. Η δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, έγινε τρεις ημέρες πριν εκείνης του εξαδέλφου του, Σολωμού Σολωμού.
Στις 24 Ιουνίου 2008 το ευρωπαϊκό δικαστήριο βρήκε ένοχη την Τουρκία για την δολοφονία των Σολωμού και Ισαάκ. Σύμφωνα με το δικαστήριο η Τουρκία κρίθηκε ένοχη για την παραβίαση του άρθρου 2 της ευρωπαϊκής συνθήκης για τα ανθρώπινα δικαιώματα γιατί δεν έγινε καμία έρευνα για να βρεθούν οι υπαίτιοι για τον θάνατο του. Επίσης εκδίκασε χρηματική αποζημίωση στην οικογένεια του Σολωμού.
fimes.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συγκλονιστική διαφήμιση!!! (video)

Μια διαφήμιση που έρχεται απο τη Φινλανδία για τους γονείς που πίνουν. Δείτε την...

ΣΟΚ: Διάσημος τραγουδιστής καπνίζει μαριχουάνα με τον γιο του

Αποτροπιασμό και οργή προκαλέι ο διάσημος ράπερ Snoop Dog όταν ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται να καπνίζει μαριχουάνα μαζί με τον 18χρονο γιο του. Ο Snoop Dog και ο Corden ανάβουν την ειδική πίπα και «απολαμβάνουν», ενώ σε άλλη φωτογραφία ο Corden εμφανίζεται μόνος του να καπνίζει.

Ταυτοποιήθηκε τμήμα ανθρώπινου σκελετού, που βρέθηκε προ 8ημέρου σε περιοχή των Αμυγδαλιών Γρεβενών

Πρόκειται για 77χρονο ημεδαπό, που είχε εξαφανιστεί προ 6μήνου
Ταυτοποιήθηκε, χθες (18-09-2011), από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, τμήμα ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε το απόγευμα της 11-09-2012, από διερχόμενο βοσκό, σε αγροτική περιοχή των Αμυγδαλιών Γρεβενων.
Πρόκειται για 77χρονο, ημεδαπό για τον οποίο...
είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 08-03-2012.
Η ταυτοποίηση έγινε ύστερα από αντιπαραβολή γενετικού του υλικού, με γενετικό υλικό από πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στα Γρεβενά βρέθηκε ο οδηγός της νταλίκας που έπεσε στο γκρεμό στη Λαμία (VIDEO)

Τον έψαχναν δυο ώρες μέσα στα πουρνάρια, ενώ αυτός ήταν ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο στα Γρεβενά Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του LamiaReport.gr, ο οδηγός της νταλίκας που έπεσε στο γκρεμό τη νύχτα στο 7ο χλμ. Λαμίας-Δομοκού, εντοπίστηκε σε νοσοκομείο των Γρεβενών και είναι σχετικά καλά στην υγεία του.
Όπως ενημέρωσε την τροχαία άνθρωπος της εταιρείας στην οποία ανήκει η νταλίκα, ο 44χρονος οδηγός είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό τη Νεάπολη Κοζάνης. Μια ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα έπεσε στο γκρεμό και γύρω στις 3.00΄ τον παρέλαβε άλλος οδηγός φορτηγού ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γρεβενών.
Κανείς όμως μέχρι πριν από λίγο δεν είχε ενημερώσει τις αρχές που συνέχιζαν τις έρευνες, αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

ΕΠΣ Κοζάνης - Παιδικό Πρωτάθλημα 2012 – 2013 -19/09/2012

Αλλαγή τρόπου διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Υποδομής!!!
Μετά τη συγκέντρωση των εκπροσώπων των σωματείων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομής , όπου παραβρέθηκε το σύνολο των σωματείων , αποφασίστηκε από την επιτροπή παιδικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. η αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων .
Πλέον , οι ομάδες χωρίστηκαν σε 2 μεγάλους αριθμητικά ομίλους σε κάθε ηλικιακή κατηγορία και θα αγωνιστούν όλες σε 1 γύρο (μισές αγωνιστικές το φθινόπωρο και μισές την άνοιξη) χωρίς να αποκλειστεί καμμία (εκτός του Παιδικού που θα γίνει σε 2 γύρους).
Η συγκρότηση των ομίλων έγινε ως εξής:

Α1 Μπάσκετ: Η κλήρωση του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2012-2013

Στα γραφεία του ΟΠΑΠ στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε σήμερα, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ για τη σεζόν 2012-2013. Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 07/10, ενώ μόλις μία εβδομάδα μετά, στις 14/10, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σεΠαναθηναϊκό και Ολυμπιακό, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Όσον αφορά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης και ΠΑΟΚθα συναντηθούν την 7η αγωνιστική στο Αλεξάνδρειο. Στην πρεμιέρα, οι «κίτρινοι» θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Το ξέσπασμα του εραστή της παπαδιάς

Mέσα από τη φυλακή ξεσπάει ο εραστής της παπαδιάς.
«Δεν είμαι καθόλου καλά. Το έχω χρόνια το κόλλημα αυτό και δεν ξέρω πώς με έμπλεξε έτσι. Έριξα με κλειστά τα μάτια και λέω την αλήθεια. Είχε βάλει πολλούς η κυρία για να σκοτώσουν τον ιερέα. Εγώ της είχα πει καλύτερα να χωρίσει παρά να γίνει αυτό το πράγμα. Πώς έγινε εκείνη την ώρα ούτε που ξέρω και έριξα με κλειστά μάτια.» λέει μέσα από την φυλακή ο εραστής της παπαδιάς, η οποία κατηγορείται ως ηθική αυτουργός για τη δολοφονία του ιερέα σύζυγό της.
Αναφερόμενος στα κίνητρα της παπαδιάς, ο εραστής της αναφέρει: «Μου έλεγε ότι θέλει να τον σκοτώσει για να πάρει την περιουσία και να κάνει την ζωή της άνετη γιατί έφαγε την ζωή της 30χρόνια λέει εκεί πάνω που ήταν. Θα ήταν άνετη. Όχι ότι θα ζούσαμε μαζί, προς Θεού, εγώ δεν άφηνα την οικογένειά μου για να πάω να ζήσω. Ήθελε να βγάλει τον παπά από την μέση γιατί ο παππάς έλεγε ότι θα τα πουλήσει. Ήθελε να τα φάει όλα. Εγώ είμαι το μεγαλύτερο θύμα. Ο μεγαλύτερος μ…. που υπήρχε »
«Δεν την αγαπούσα. Δεν άφηνα την γυναίκα μου για την κάθε μία. Είχαμε ειδωθεί τρεις-τέσσερις φορές. Με έστειλε στον τάφο» αναφέρει ο ίδιος, ο οποίος απευθύνει μήνυμα προς την οικογένεια του ιερέα: «Στην οικογένεια του παπα-Θανάση έχω να πω ότι αιτία είναι αυτή. Γιατί είχα γνωριστεί και με τα παιδιά και ήταν μια χαρά. Γιατί είχα πάει και στο μαγαζί και άμα ήθελα τον άνθρωπο τον σκότωνα εκεί. Δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας.»
Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της παπαδιάς, Γιώργος Λύτρας, αναφέρει: «Ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένη μόλις την πρωτοείδα ενώ έλεγε πως είναι αθώα».
«Δεν γνώριζε πως ο εραστής της θα σκοτώσει τον ιερέα. Σταμάτησε με το αμάξι στο σημείο της δολοφονίας επειδή δεχόταν απειλές από τον εραστή της που ήθελε να μιλήσει με τον παππά» ενώ σημειώνει ακόμη ότι «ο παπάς δεχόταν απειλές, έχει πάει και στην αστυνομία αλλά δεν ήξερε πως αυτός που τον απειλούσε ήταν ο συγκεκριμένος εραστής της γυναίκας του.»
Από την πλευρά της, η αδελφή του άτυχου ιερέα αναφέρει:
«Ήμασταν φίλες από την σχολή. Ήταν τυπικές οι σχέσεις μας. Το ζευγάρι ήταν σχετικά καλά αλλά οι τσακωμοί υπήρχαν.»
«Όταν μιλήσαμε στο κινητό μου είπε "Έφη μου σε αγαπάω. Μου σκότωσαν τον άντρα μου δύο με μηχανές. Δεν θέλω να την ξαναδώ και ένα γιατί που θα της πως θα είναι αρκετό.»
«Έχω έναν ηλικιωμένο πατέρα που εγώ έπρεπε να του ανακοινώσω τον θάνατο του παιδιού του από την γυναίκα του» αναφέρει σε δραματικό τόνο η αδελφή του θύματος, η οποία επίσης έκανε την εξής αποκάλυψη: «Πάνω από δυο χρόνια μου έλεγε ο αδερφό μου ότι τον απειλούν και ότι θέλουν να τον σκοτώσουν»

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στρατός: 30.000 ΕΠΟΠ στο στόχαστρο της τρόικας

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο της τρόικας επειδή αμφισβήτησε το μέγεθος της εξοικονόμησης χρημάτων από το κλείσιμο 280 στρατοπέδων που εξακολουθούν να (υπο)λειτουργούν στην ενδοχώρα.
Η τρόικα έψαξε και έμαθε ότι υπάρχουν χιλιάδες επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠΟΠ), που μηνιαίως κοστίζουν στο Δημόσιο πάνω από 2.500 ευρώ έκαστος...
Περικοπές
Η τρόικα, λοιπόν, θέλει να «πετσοκόψει» τους ΕΠΟΠ που ανέρχονται στους 30.000. Πολύ περισσότερο επειδή έμαθε ότι ανάμεσα στις ειδικότητες είναι και εκείνες του... κουρέα και του τραπεζοκόμου. Μα περισσότερο εξοργίστηκαν με τις... αποστολές που αναλαμβάνουν. Οι περισσότεροι εκτελούν χρέη σκοπού στα στρατόπεδα, παρότι λειτουργούν κάμερες...
Το πάρτι συνεχίζεται...
Τι άλλο έμαθαν οι τροϊκανοί; Οτι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του στρατοπέδου στο Πεντάγωνο είναι μεν ζωσμένοι με κάμερες, ωστόσο κάθε μέρα εκτελούν υπηρεσία φύλαξης περί τα 220 άτομα, οι μισοί εκ των οποίων έμμισθοι οπλίτες.
Μάλιστα, υπάρχει και θέση «οροφάρχη»! Δηλαδή, ένας μισθωτός ένστολος ελέγχει τον διάδρομο του κάθε ορόφου καθ' όλο το 24ωρο παρότι υπάρχουν παντού ηλεκτρονικές κάμερες.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Champions League: Ολυμπιακός – Schalke 1-2 (video)

Αρνητική ήταν η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League, καθώς η Schalke πήρε τη νίκη με 1-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κακός, καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα και επέτρεψε στη γερμανική ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής. Στο 38′ η Schalke σκόραρε με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, όμως...

4.400 προσλήψεις στο Δημόσιο

Νέες προσλήψεις εποχικού και μόνιμου προσωπικού ετοιμάζουν διάφοροι τομείς στο Δημόσιο μέχρι το τέλος του έτους.
Πρόκειται για υπαλλήλους σε δήμους, μουσεία, σωφρονιστικά καταστήματα, ΔΕΗ, ΕΚΑΒ, παιδικούς σταθμούς.
Οι προσλήψεις αφορούν σε 500 μόνιμους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, 1.500 εποχικούς σε παιδικούς σταθμούς, 800 συμβασιούχους στη ΔΕΗ, 200 ωρομίσθιους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, 700 θέσεις διδακτικού προσωπικού στις σχολές ΕΛ.ΑΣ, 500 προσλήψεις ανταποδοτικού χαρακτήρα σε δήμους και 200 μόνιμους διασώστες στο ΕΚΑΒ.

Ελεύθερος Τύπος
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποια παρουσιάστρια ανοίγει εργοστάσιο μπύρας;

Γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζει παραγωγή μπύρας!
Η παρουσιάστρια έγραψε στο facebook:

Δείτε πόσα ξόδεψαν τα κόμματα σε διαφημιση κατά την προεκλογική περίοδο

Τον απολογισμό της διαφημιστικής τους δαπάνης την προεκλογική περίοδο για τις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου κατέθεσαν τα κόμματα στη Βουλή.
Το ΠΑΣΟΚ φέρεται να δαπάνησε 2,3 εκατ. ευρώ για την προεκλογική του προβολή σε ραδιόφωνο, Τύπο και φυλλάδια.
Το μεγαλύτερο τμήμα του κονδυλίου αυτού, περί το 1 εκατ. ευρώ, διαχειρίστηκε η εταιρεία παραγωγής PLD plus του Διονύση Παναγιωτάκη για την παραγωγή των προεκλογικών σποτ. Σημειώνεται ότι στο εν λόγω κονδύλι (2,3 εκατ. ευρώ) δεν περιλαμβάνεται τυχόν οφειλή για αγορά χρόνου από τα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς σύμφωνα με τον νόμο η παροχή αυτή είναι δωρεάν εν είδει συμψηφισμού για τη χρήση των τηλεοπτικών συχνοτήτων. Αρκετά μικρότερο κονδύλι διέθεσε (1,7 εκατ. ευρώ) η Νέα Δημοκρατία για την προβολή της, κυρίως στον κυριακάτικο και ημερήσιο Τύπο, αλλά και για δαπάνες δημοσίων σχέσεων.
Η προεκλογική δαπάνη του ΣΥΡΙΖΑ για την προβολή του στα Μέσα ανέρχεται στις 519.000 ευρώ, ενώ πολύ λιγότερα δαπάνησαν ο ΛΑΟΣ (201.000), Η Δημιουργία Ξανά (7.000 ευρώ) και το ΚΚΕ (2.000 ευρώ), κυρίως για την παραγωγή σποτ.

moneypro.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τα λόγια του Κατίδη στο Διούδη πριν το ΆΕΚ -Άρης

Τα όχι καλά λόγια που είπε ο Γιώργος Κατίδης στο Σωκράτη Διούδη πριν τον αγώνα του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ της Κυριακής, αποκάλυψε ο πατέρας του τερματοφύλακα, Δημήτρης σε συνέντευξη που έδωσε για την αγωνιστική πορεία του γιου του.
Ο πρώην παίκτης του Άρη πριν από το παιχνίδι ανέφερε στο Διούδη πως θα σκοράρει αν και μετά από πολλες προσπάθειες δεν τα κατάφερε.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
Για το πως βλέπει την ανοδική πορεία του Σωκράτη Διούδη στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που έχει πάρει θέση βασικού: «Δεν έχω παράπονο από το Σωκράτη. Ήταν πάντα πολύ ώριμος. Δεν θέλει όμως να είμαι στο γήπεδο όταν παίζω. Ξέρει ότι είμαι αγχώδης και έχω βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν».

Τι αγοράζετε με 20 ευρώ στις χώρες της ευρωζώνης;

Έχετε αναλογιστεί ποτέ ποιά είναι η «δύναμη» ενός χαρτονομίσματος των 20 ευρώ σε κάθε χώρα της Ευρώπης;
Ο Business Insider παρουσιάζει τι μπορεί κανείς να αγοράσει με είκοσι ευρώ σε κάθε μια από τις 17 χώρες της ευρωζώνης...
Οι εκπλήξεις είναι πολλές. Για παράδειγμα, αν σας αρέσει ο πρωινός καφές, ίσως είναι καλύτερα να τον πιείτε στην Πορτογαλία απ'ότι στην Ελλάδα.
Αναλυτικά οι τιμές:

Σε απολογία τέσσερις ΠΑΕ

Σε απολογία κλήθηκαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, για τον αγώνα με τον Αρη, Ολυμπιακός, για τη συνάντηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.Οι τέσσερις ΠΑΕ θα απολογηθούν την Πέμπτη στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.
Οι εγκαλούμενοι σύλλογοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το πιο αστείο γκολ του ελληνικού πρωταθλήματος (video)

Δείτε το πιο αστείο γκολ που σημειώθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, στον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ.
Ως η γκάφα της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γκολ που σημειώθηκε στον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ.
Αν και μένουν ακόμη 27 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η Σούπερ Λίγκα, δύσκολα θα βρεθεί πιο αστείο γκολ να κλέψει την δόξα από αυτό που σημειώθηκε στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ.
Το γκολ ήρθε κυριολεκτικά από τον Θεό και το γέλιο που έπεσε στις κερκίδες του γηπέδου του Πανιωνίου και όχι μόνο, ήταν αυθόρμητο.
Δείτε το βίντεο με το αστείο γκολ που σημειώθηκε στον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ:

Στουρνάρας: Ως την Κυριακή θα κλειδώσουν τα νέα μέτρα

Σύντομα θα γεφυρωθεί το χάσμα με την τρόικα και θα κλείσει το πακέτο των μέτρων 11,5 δισ. ευρώ δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας.
Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται: «Υπάρχει συντονισμός, γίνεται συζήτηση για να καταλήξουμε το πακέτο των μέτρων».
Επιπλέον ο κ. Στουρνάρας υποστήριξε ότι έως την Κυριακή θα έχει κλειδώσει το πακέτο μέτρων καθώς ο χρόνος είναι ελάχιστος: «Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να έχουμε τελειώσει. Δεν έχουμε πολύ χρόνο».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Θεσσαλονίκη - Σιάτιστα με ποδήλατο! Μία διαδρομή 170 χιλιομέτρων με τερματισμό στην Σιάτιστα την Κυριακή

H Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης και o Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ» – BOTTECCHIA Θεσσαλονίκης γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την ίδρυση του πολυνίκη Συλλόγου, σε συνεργασία με τον Δήμο ΒΟΪΟΥ, διοργανώνουν ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ ELITE-MASTERS, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012.
Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Οι ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π και τους διεθνείς κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας – UCI.

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Κατάληψη δημαρχείων την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας, αύριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Τις ώρες αυτές, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε γενικές συνελεύσεις τους εργαζόμενους, προκειμένου να ενημερωθούν για τα «νέα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικας και να προετοιμασθεί η συμμετοχή στις επερχόμενες κινητοποιήσεις».

Δωρεάν μαθήματα «Ελληνικών Παραδοσιακών χορών»

Ο Δήμος Γρεβενών και η Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. σας ενημερώνουν ότι ξεκινούν τα μαθήματα «Ελληνικών Παραδοσιακών χορών».
Διδάσκονται χοροί από όλη την Ελλάδα με δωρεάν συμμετοχή.
Έναρξη μαθημάτων: