ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους ομογενείς για το χρέος!!! (video)

Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα του ξενοδοχείου PRESIDENT, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενη από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.

Το συγκινητικό μήνυμα του άντρα της Νανάς Καραγιάννη στο facebook..

Στο νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Νανά Καραγιάννη προκειμένου….να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη νευρική ανορεξία. Όπως έχει πει η παρουσιάστρια ο σύζυγός της, Γιάννης Κωτσόπουλος, είναι πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει. Σήμερα μάλιστα της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook. 
Δείτε τι έγραψε αλλά και την απάντηση της Νανάς:

Ιερέας χορεύει και τραγουδά πάνω από φέρετρο (video)

Δείτε το σοκαριστικό video με έναν ιερέα να κάνει πλάκα πάνω από το φέρετρο του νεκρού χορεύοντας και τραγουδώντας «Ο κυρ Θάνος πέθανε».
Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν σε λεγόμενα γραφεία κηδειών που ελλείψη νομοθεσίας εκμεταλλεύονται τους συγγενείς που τους εμπιστεύονται τους νεκρούς τους για να τους θάψουν.
Πρόκειται για ένα video που εξασφάλισε το Σίγμα και το οποίο είναι τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο στην Κύπρο.
Στο βίντεο παρουσιάζεται ένας ιερέας που κάνει πλάκα μπροστά από...

Ο πιο διάσημος "κερατάς" είναι και ο πιο σέξι άντρας του κόσμου

Σύμφωνα με έρευνα γνωστού βρετανικού περιοδικού ο ...Ρόμπερτ Πάτινσον είναι και πάλι ο πιο σέξι άντρας του κόσμου...

Απόφαση - σκάνδαλο: Μειωμένο έως και 60% το χαράτσι της ΔΕΗ για μεγαλοϊδιοκτήτες

Μια ακόμη απόφαση - σκάνδαλο επιβεβαιώνει ότι η οικονομική πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων έχει στο στόχαστρό της μόνο τους φτωχούς, τον κόσμο της εργασίας και της ανεργίας...
Έτσι, χάρις σε σκανδαλώδη ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών, μεγάλοι ιδιοκτήτες ακινήτων καταβάλλουν μέχρι 60% μειωμένο το χαράτσι της ΔΕΗ.
Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε μετά από επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 16ης Δεκεμβρίου του 2011 για το γνωστό «χαράτσι στα ακίνητα», της οποίας εμπνευστής ήταν ο τότε υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η συγκεκριμένη Πράξη είναι σκανδαλώδης και προσφέρει χαριστική μείωση στους έχοντες και κατέχοντες.
Για τα ακίνητα τα οποία δεν έχουν οικιακή χρήση και με εμβαδόν δομημένης ηλεκτροδοτούμενης επιφάνειας άνω των χιλίων τετραγωνικών μέτρων, ο συντελεστής προσδιορισμού του τέλους του πίνακα α΄ υπολογίζεται μειωμένος κατά τριάντα τοις εκατό (30%) για το άνω των χιλίων τετραγωνικών μέτρων και κατά εξήντα τοις εκατό (60%) για το άνω των δύο χιλιάδων (2.000) τετραγωνικών μέτρων τμήμα του ακινήτου».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, υπόσχεται να προβεί σε αποκαλύψει για μεγάλα εμπορικά κέντρα, ιδιωτικά νοσοκομεία και γενικώς κτίρια, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν σημαντικές ελαφρύνσεις.
Το «παραθυράκι» εκμεταλλεύονται ιδιοκτήτες κατοικιών πολλών τετραγωνικών. Τα δηλώνουν ψευδώς ως επαγγελματική στέγη, ώστε να ευνοηθούν από τη ρύθμιση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 01:24:50
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ...

http://www.ert.gr/webtv/net/item/7522-Prwinh-Enhmerwsh-01-10-2012#.UGmcnlEdSZQ

deinews.blogspot.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Αγοράζει το Gazzeta.gr ο Ντέμης Νικολαίδης;

Η απόφαση του Ντέμη Νικολαίδη να εισέλθει επιχειρηματικά στα media δεν είναι τωρινή… έχει προηγηθεί σημαντική προεργασία. Και πλέον, έφθασε η ώρα της υλοποίησης του σχεδίου που προβλέπει την είσοδό του στα new media και πιο συγκεκριμένα στο ιντερνέτ. 
Άτυπος σύμβουλός του γνωστός δημοσιογράφος και εκπομπάρχης σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό που διατηρεί φιλική σχέση μαζί του και τον εμπιστεύεται στον συγκεκριμένο τομέα. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο πρώην ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει το management του αθλητικού site, GAZZETTA έναντι υψηλού τιμήματος που λέγεται ότι αγγίζει τις...

Ο ξάδελφος και η λογίστρια του Άκη τον «καρφώνουν» για τις off-shore!!!

Eπιβαρυντικές για τον πρώην υπουργό Aκη Τσοχατζόπουλο ήταν οι συμπληρωματικές απολογίες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή οι άλλοτε συνεργάτες του, Νίκος Ζήγρας και η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.
Η προφυλακισμένη λογίστρια «άλλαξε» στάση σε σχέση με την αρχική της απολογία και πλέον συνέδεσε ευθέως το συγκατηγορούμενό της πρώην υπουργό με τις εξωχώριες εμπλεκόμενες εταιρείες τις οποίες η ίδια εκπροσωπούσε φορολογικά.
Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες, η λογίστρια δεν άφησε «εκτός κάδρου» και τον Γιάννη Σμπώκο, μεταφέροντας στον ανακριτή όσα άκουσε για την ανάμειξη του πρώην διευθυντή Εξοπλισμών του υπουργείου Άμυνας στη σύσταση εταιρείας-οχήματος για νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν ξέρουν τον Εθνικό Ύμνο (video)

Αν και θεωρούν τους εαυτούς τους πατριώτες δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουν τον Εθνικό Ύμνο. τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα, την Κυριακή, οι χρυσαυγίτες έψαλλαν με τον δικό τους τρόπο τον ύμνο λέγοντας «σε γνωρίζω από την όψη (αντί για κόψη) του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω από την κόψη (αντί για όψη) που με βια μετράει τη γη. 
Προηγουμένως πάντως ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, έβαλε τη δική του πινελιά στη συγκέντρωση λέγοντας «οι δικές μας οι συγκεντρώσεις δεν είναι κομματικές ή πολιτικές, θυμίζουμε περισσότερο πράγματι στρατιωτική μονάδα»...

Έλληνας τραγουδιστής έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική

Τη χειρότερη εξέλιξη επεφύλασσε η ζωή για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90.
Ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν από μερικούς μήνες με το διαζύγιό του, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για την επιθετικότητα που έδειχνε εκείνη την εποχή.
Μετά το διαζύγιό του μάλιστα αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και είχε μεταναστεύσει στη Σουηδία, όπου εργαζόταν σε βενζινάδικο. Δυστυχώς όμως μια οικογενειακή τραγωδία τον ανάγκασε να επιστρέψει πίσω.
Και τότε είναι που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Ο τραγουδιστής άρχισε να αναπτύσσει έντονες φοβίες, ενώ αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αποδοκίμασαν την Τρόικα (video)

Μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και περίμεναν τα στελέχη της Τρόικας έξω από το υπουργείο Οικονομικών . Μόλις τους συνεργάτες του κ.Τόμσεν να φτάνουν στο σημείο οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, ενώ με τα συνθήματα τους απευθυνόντουσαν τόσο στην Τρόικα, όσο και στην κυβέρνηση. Μεταξύ των συνθημάτων που ακούστηκαν ήταν:

Μύλος πάλι με τα φάρμακα! Δείτε τι αλλαγές ισχύουν από σήμερα

Επεκτείνεται από σήμερα το μέτρο της συνταγογράφησης με βάση τη δραστική ουσία και όχι την εμπορική ονομασία του φαρμάκου, σε όλα τα σκευάσματα. Την επιλογή του φαρμάκου την κάνει πλέον ο φαρμακοποιός!
Ο ΕΟΠΥΥ θα αποζημιώνει εφεξής τις συνταγές με βάση τη δραστική ουσία. Αυτό σημαίνει ότι οι γιατροί θα συνταγογραφούν τη δραστική ουσία του φαρμάκου και στη συνέχεια οι φαρμακοποιοί θα δίνουν το φθηνότερο σκεύασμα. Στόχος του μέτρου -το οποίο εφαρμόζεται από τον περασμένο Απρίλιο για 10 δραστικές ουσίες- είναι η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, κυρίως από την αύξηση της χρήσης των γενόσημων.
Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί δεν θα αναγράφουν στο συνταγολόγιο το όνομα του φαρμάκου. Την επιλογή του φαρμάκου την κάνει πλέον ο φαρμακοποιός, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δώσει στον ασθενή το πιο φθηνό από τα αντίγραφα (γενόσημα) φάρμακα που κυκλοφορεί στη χώρα με τη συνταγογραφημένη δραστική ουσία. Στην περίπτωση που ο ασθενής επιθυμεί άλλο φάρμακο -είτε γιατί το λάμβανε παλαιότερα και δεν θέλει να το αλλάξει είτε γιατί ο γιατρός του θεωρεί ότι είναι πιο αποτελεσματικό- εκτός από το φθηνότερο αντίγραφο, τότε πληρώνει τη διαφορά στην τιμή, καθώς ο ασφαλιστικός φορέας αποζημιώνει μόνο το φθηνότερο γενόσημο.

Νέες θέσεις εργασίας: Οκτώβριος 2012

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πολυαναμενόμενη προκήρυξη για τα 8μηνα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 320 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας για τον νομό Κοζάνης, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολεμαΐδας - Κοζάνης.
Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

Στάχτη έγινε η μεγαλύτερη σκεπαστή αγορά του κόσμου

Είχε ανακυρηχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO η σκεπαστή αγορά του Χαλεπιού.
Ένα μεγάλο μέρος της σκεπαστής αγοράς του Χαλεπιού, που είναι η μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο μετατράπηκε σε στάχτη καθώς αντάρτες και κυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία συγκρούονται μεταξύ τους προσπαθώντας να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την πόλη.
Το ιστορικό Σουκ αλ-Μαντίνα είχε γλιτώσει μέχρι τώρα από τις συγκρούσεις και τους βομβαρδισμούς, όμως τα ξημερώματα του Σαββάτου, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, ορισμένα μαγαζιά τυλίχθηκαν στις φλόγες.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παππούς και η … αγάπη του!

Μια φορά ένας παππούς είχε πάει στο σπίτι ενός συνομήλικου φίλου του να φάει.
Πάει η γυναίκα του παππού και ρωτάει:
- Να σας φέρω το φαγητό;
- Ναι, “καρδια” μου, λέει ο άντρας της.
Παραξενεύεται ο φίλος, τους σερβίρει η γιαγιά και πάλι αυτός…
- Ευχαριστώ πολύ, “αγάπη” μου.
Τότε πάει να φέρει η γριά το νερό και του λέει ο φίλος του:

Παρέμβαση Επιμελητηρίων Δυτικής Μακεδονίας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των Διοικουσών Επιτροπών των Επιστημονικών Επιμελητηρίων και των ΕΒΕ της Δυτικής Μακεδονίας με θέμα την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Στη συνάντηση διατυπώθηκε η έντονη ανησυχία για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με έναν «διάλογο» που επικαλείται το αρμόδιο Υπουργείο ότι έχει ήδη αρχίσει (!) και στον οποίο δεν συμμετέχουν οι φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Είναι ξεκάθαρο ότι, «διάλογος» στον οποίο δεν συμμετέχουν οι φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι προσχηματικός δεδομένου ότι η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δεν είναι μια βιομηχανία παραγωγής πτυχίων αλλά κάτι πολύ περισσότερο: πυλώνας στις αναπτυξιακές επιλογές της περιφερειακής ανάπτυξης, δηλαδή της χώρας μας.

Δείτε τα αποτελέσματα των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης

Ο Μακεδονικός Φούφα, η ΑΕΠ Καραγιαννίων και η Αθλητική Ένωση Κοζάνης, πετυχαίνοντας το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου εύκολες νίκες, είναι οι ομάδες που σημείωσαν τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης.
Στους δύο ομίλους της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου διεξήχθησαν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής.
Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης - 3η Αγωνιστική

Έκανε σεξ με... κουκουνάρι και κατέληξε στο χειρουργείο!

Μια γυναίκα από τη Σερβία, η Mirjana Gavaric από το Βελιγράδι υπέστη ένα επώδυνο χειρουργείο όπου οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν από το αιδοίο της ένα μεγάλο κουκουνάρι!
Μετά την δίωρη επέμβαση για την αφαίρεση του κουκουναριού οι γιατροί δήλωσαν πως η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε μοναξιά κι έντονη ερωτική επιθυμία, και θέλησε να κάνει σεξ με ένα κουκουνάρι που έκοψε από δέντρο.
Όμως όταν προσπάθησε να το βγάλει, εκείνο κόλλησε μέσα της με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική παρέμβαση.
Τι να πει κανείς...

newsbomb.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

H λίστα με τους φορείς του Δημοσίου που καταργούνται ή συγχωνεύονται

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο μέσω του οποίου καταργούνται καταργούνται ή συγχωνεύονται μία σειρά φορείς του Δημοσίου.
Σύμφωνα με το «Βήμα» στους φορείς που συγχωνεύονται ανήκουν:

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1 Οκτωβρίου

Η οικογένεια Γκιουλέρ, ενωμένη μετά από χρόνια, περνάει όμορφες στιγμές με τη Γιαγμούρ. Ο Μπατού καταφέρνει να ξεφύγει από άλλη μια παγίδα, βγάζοντας από τη μέση "ενοχοποιητικά στοιχεία". Η Εντά υπογράφει συμφωνία με τον Αράς, εξαγριώνοντας τον Χαρούν.


megatv.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Ανέκδοτο: Στον παράδεισο!

Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά.
Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος.
Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του.
Κάθε μέρα παρακαλά το θεό να του παρουσιάσει για τελευταία φορά το φίλο του να τον δει έστω για λίγο.
Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του…

- Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω!… Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά…
- Όντως. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά…

Μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη για την Παγκόσμια ημέρα τιμής στην τρίτη ηλικία!


Τιμούμε σήμερα την τρίτη ηλικία, πολλοί από εμάς τους γονείς μας και άλλοι τους παππούδες μας. Τιμούμε την προσφορά των ανθρώπων που μεγάλωσαν τις νέες γενιές, που έδωσαν με γενναιότητα μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, το δικό τους αγώνα για τη ζωή καιτην πρόοδο και τον κέρδισαν.
Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας αποτελούν σημαντικότατο και πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας και η σημερινή μέρα μας το υπενθυμίζει, αλλά αυτό φυσικά δεν αρκεί. Μία ημέρα τιμής δεν είναι αρκετή για τους ανθρώπους που μας διδάσκουν καθημερινά την υπερηφάνεια και με τη ζωή τους απέδειξαν ότιη κάθε γενιά μπορεί και πρέπει να χτίζει ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Μέσα από πολέμους, θυσίες, κόπους και τεράστιες δυσκολίες στάθηκαν όρθιοι. Αυτά είναι τα μαθήματα ζωής που μας χαρίζει η τρίτη ηλικία, οι δικοί μας άνθρωποι.
Όλοι μας, οφείλουμε να τους σεβόμαστε και να τους τιμούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή και η πολιτεία μέσα από μία πάγια μέριμνα και μέσω κοινωνικών πολιτικών να διασφαλίζει ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας ζωής για όλους τους ηλικιωμένους.
Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι, ο σεβασμός και η φροντίδα που προσφέρει μία κοινωνία σε όλα τα ηλικιωμένα μέλη της, αποτελούν πραγματικό δείγμα του πολιτισμού της.
Για τους αγώνες που δώσατε, για όλα όσα μας προσφέρατε και για την υπερηφάνεια που μας διδάσκετε, σας Ευχαριστούμε.
Να είστε όλοι καλά

Τιμολέων Κοψαχείλης
ΒουλευτήςΓρεβενών


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Επιτέθηκε στον Μητροπολίτη Δημητριάδος και προσπάθησε να του κόψει τα γένια

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβει καθώς ένας 34χρονος άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο πιστός πλησίασε τον Μητροπολίτη, έξω από το Νεανικό Κέντρο «Πέρασμα» και αφού έβγαλε από την τσέπη του...

Στην Alpha η Εμπορική Τράπεζα

Η Credit Agricole επιβεβαίωσε τη Δευτέρα την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με την Alpha Bank για την πώληση της Εμπορικής Τράπεζας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του γαλλικού ομίλου έχει ως εξής:

Η Ελένη συστήνει τους νέους συνεργάτες της (video)

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τους νέους συνεργάτες της,τα δύο κορίτσια, που θα συμπληρώνουν την ομάδα της, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και την Αντωνία Καλλιμούκου.  

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

E.Π.Σ. Γρεβενών - Βαθμολογία Α΄Τοπικού - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Γρεβενών
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ απειλή με 48ωρες απεργίες από 1 Οκτωβρίου

Αποφασισμένη να προχωρήσει σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, από σήμερα το βράδυ 1η Οκτωβρίου, είναι η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στην περίπτωση που, όπως αναφέρει, η κυβέρνηση περάσει τα μέτρα μέσα στις επόμενες ημέρες στην περίπτωση που η ψήφισή τους καθυστερήσει, τότε θα καθυστερήσει και η απεργία.
Η ΓΕΝΟΠ που ζητά την ακύρωση της δανειακής σύμβασης και τη διαγραφή του δημόσιου χρέους, αναλαμβάνει το συντονισμό των συνδικάτων και απευθύνει τελεσίγραφο προς τη ΓΣΕΕ να αναλάβει δράση.
Αν δεν υπάρχει ενιαίος σχεδιασμός, αν δηλαδή οι Ομοσπονδίες δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΓΕΝΟΠ, τότε εκείνη θα προχωρήσει μόνη της σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος έχει ταχθεί από ημερών υπέρ των μαχητικών κινητοποιήσεων, με απεργίες και καταλήψεις.

Star.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Βάφτιση χωρίς το Ε1 της εφορίας δεν γίνεται!

Όταν ο Ιησούς βάφτισε τον Ιωάννη στον Ιορδάνη ποταμό αρκούσε απλά μια ματιά του κυρίου στο «τέκνο» του!! Σήμερα περίπου 2012 χρόνια μετά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, πλέον τίποτα δε γίνεται χωρίς λεφτά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις σου ζητάνε ακόμη και το Ε1 !!!
Αυτή την εμπειρία είχε ένα νεαρό ζευγάρι από το Βόλο, όταν θέλοντας να βαφτίσει τα δίδυμα παιδιά του στο Πήλιο, βρέθηκε αντιμέτωπο με τη γραφειοκρατία της Μητρόπολης Δημητριάδος. Ο πατέρας -γνωστός Βολιώτης μουσικός- και η μητέρα -δημόσια υπάλληλος-, μένουν εδώ και χρόνια μόνιμα στην Αθήνα και αποφάσισαν να βαφτίσουν τα παιδιά τους στο Πήλιο.

Ξεκινά από 1 Οκτωβρίου η απογραφή συνταξιούχων του ΟΓΑ

Ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 1 Οκτωβρίου η απογραφή όλων των δικαιούχων συνταξιούχων του ΟΓΑ και θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου.
Οι δικαιούχοι οφείλουν, μέσα στο δίμηνο, να παρουσιαστούν στις τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ απ΄ όπου εισπράττουν τις συντάξεις προκειμένου να απογραφούν. Σε αντίθετη περίπτωση, θα γίνεται αυτόματη διακοπή της σύνταξης ή του επιδόματος που λαμβάνουν από τον Οργανισμό.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Στην Alpha Bank δίνουν οι Γάλλοι την Εμπορική Τράπεζα

Η Alpha Bank φέρεται να είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για την απόκτηση της Εμπορικής Τράπεζας από το γαλλικό τραπεζικό όμιλο Credit Agricole, καθώς το πρωί, 1 Οκτωβρίου, αναμένεται να ανακοινωθεί στο Παρίσι ο υποψήφιος που θα ξεκινήσει αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με το γαλλικό κολοσσό για την αγοράτης Εμπορικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας πιθανότατα θα γνωστοποιηθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε άλλωστε θα ενημερωθεί το επενδυτικό κοινό για τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης της Εμπορικής και μετέπειτα και της ίδιας της Apha Bank.
Πέραν της Alpha Bank, ανταγωνιστικές προσφορές για την απόκτηση της Εμπορικής έχουν καταθέσει η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank.
Η προσπάθεια πώλησης της Εμπορικής αποτελεί μέρος της επιθυμίας της Credit Agricole να μειώσει την έκθεσή της στην ελληνική αγορά, όπου έχει άλλωστε υποστεί μεγάλες απώλειες.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Πωλείται το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας;

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η παραπάνω φωτογραφία!! Στην πινακίδα του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, μετά τη διασταύρωση της Ν. Σελεύκειας, έχει μπει πωλητήριο, στο όποιο μάλιστα αναγράφεται και το τηλέφωνο του πωλητή!!!

Football League: Δείτε τα αποτελέσματα

Ποδαρικό με το… δεξί έκαναν οι δύο εκπρόσωποι του Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 σκορ της Καβάλας, στο ντέρμπι της πρεμιέρας, ενώ η συμπολίτισσά του, Νίκη, σημείωσε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 στα Ψαχνά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή.
Aπό εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας Σμύρνης επιβλήθηκε δύσκολα με 1-0 του Θρασύβουλου στη Ριζούπολη, η Αναγέννηση Γιαννιτσών νίκησε με 2-1 τον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ ο Φωκικός έφυγε νικητής από την Επανωμή, νικώντας με 3-1 σκορ την τοπική Αναγέννηση.
Τέλος, η Καλλιθέα έφυγε αλώβητη από τη Δράμα, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 τη Δόξα, αρχίζοντας κι αυτή με νίκη τη φετινή Football League.
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (28/9)