ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

VIDEO: Κεραυνός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο!!!

Άγιο είχε ένας οδηγός στη Ρωσία όταν κεραυνός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του. 
 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός βγήκε σώος, χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό από τα χιλιάδες βολτ που χτύπησαν το όχημά του. Ειδικοί αναφέρουν ότι ο τυχερός -μέσα στην ατυχία του- άνδρας πιθανότητα σώθηκε χάρη στη μεταλλική κατασκευή του αυτοκινήτου. 
Η ενέργεια διαχύθηκε σε όλη την επιφάνεια του αυτοκινήτου, αφήνοντας ουσιαστικά αλώβητο το εσωτερικό του.

Δείτε: Φανταστικό κόλπο για να ανάψετε ένα κερί!!! (Video)

Ένα μοναδικό τρικ για να τραβήξετε πάνω σας την προσοχή της παρέας! 
Δεν χρειάζεστε τίποτα σύμφωνα με το βίντεο, πέρα από ένα κερί, μια βάση και έναν αναπτήρα! 
Δείτε το βίντεο...

Δείτε: Στο πλευρό άρρωστης θαυμάστριάς του ο Νίκος Οικονομόπουλος!!(Video)

Την ευχή μιας θαυμάστριάς του που πάσχει από καρκίνο πραγματοποίησε ο Νίκος Οικονομόπουλος, δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά του.
Επιθυμία της μικρής Μαρίνας ήταν να γνωρίσει από κοντά τον νεαρό τραγουδιστή και να περάσει μερικές ώρες μαζί του, κάτι που ο Νίκος δεν αρνήθηκε.

Ομογενείς: Λέμε αλήθεια για τα 600 δισ. -Αδωνις: Τα ίδια μας έλεγε και ο Τσάκας στον ΠΑΟ ( video)

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι κύριοι Μανώλης Λαμπράκης και Γιώργος Παπαδάκης απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα υποστήριξαν ότι το όνομα της τράπεζας στην οποία έχουν κατατεθεί τα χρήματα θα γνωστοποιηθεί σήμερα, ότι υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία πιστοποιούν πως ήδη έχουν γίνει οι δύο καταθέσεις, υπέρ της Ελλάδας και υπέρ της Κύπρου και ότι δέχονται κάθε έλεγχο προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών τους.
Οι ομογενείς, εκπρόσωποι της End National Debt, που ισχυρίζονται ότι έχουν καταθέσει 600 δις δολάρια σε λογαριασμό καναδικής τράπεζας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν αποστείλει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά έγγραφα στη Βουλή, τον Άρειο Πάγο και το υπουργείο Οικονομικών.

Χωρίς το Μακεδονικό η κλήρωση στον 2ο όμιλο της Δ' Εθνικής

Σήμερα Τετάρτη 3/10  διεξήθει η κλήρωση του 2ου ομίλου της Δ' Εθνικής, αλλά χωρίς τη συμμετοχή του Μακεδονικού, καθώς η FIFA σε αυστηρό ύφος, ζητά να τους σταλούν αποδείξεις ότι φέτος (2012-13), η ομάδα θα αγωνίζεται στην κατώτερη σε σχέση με πέρυσι κατηγορία, δηλαδή στην Α1 Μακεδονίας.
Να σημειωθεί ότι το Πρωτάθλημα της Α1 έχει ήδη αρχίσει και βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η ΕΠΟ είχε στείλει ερώτημα στη FIFA, αναφορικά με το αν η ομάδα της Νεάπολης έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Δ’ Εθνική. Η απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όπως αναμενόταν, ήταν αρνητική, καθώς επέμεινε στην τιμωρία του Μακεδονικού, τον οποίο από πέρυσι είχε αποβάλει από την κατηγορία λόγω ανεξόφλητης οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Τσίπεφ.

Η 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου Δ' εθνικής

Η τραγική φωτογραφία του Σαμαρά στην International Herald Tribune

Του Σπύρου Ριζόπουλου
Από την συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην International Herald Tribune, την οποία διάβασα το πρωί του Σαββάτου στην πτήση επιστροφής μου από το Παρίσι, είμαι σίγουρος πως οι αναγνώστες της κράτησαν μόνο το «μήνυμα» της φωτογραφίας του. Όπως λένε και οι Κινέζοι «μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις». Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, η διεθνής κοινή γνώμη βαριέται να ξαναδιαβάσει χίλιες λέξεις για την Ελλάδα. Το ελληνικό πρόβλημα της κρίσης χρέους έχει καταχωρηθεί στην παγκόσμια συλλογική συνείδηση σαν ένα τοπικό πρόβλημα που έχει μπει σε μια ρουτίνα κι «απλά εκεί τα πράγματα είναι χάλια».

Αυτά είναι τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ

Με σαφή την διάθεση του χιούμορ αναγνώστης μας έστειλε τα πρώτα 21 (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει) από 1991 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ. Νοηματικά πάντως "μέσα πέφτει"...

Τέλος ο Κατσουράνης απο τον Παναθηναϊκό!!!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο διεθνής άσσος Κώστας Κατσουράνης όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Ενήμερος αλλά και σύμφωνος με αυτήν την κίνηση ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.
Το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά το ματς με τη Μάριμπορ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ για τον Έλληνα μέσο. Μάλιστα, φαίνεται πως διοίκηση και προπονητής είχαν ταυτόσημες απόψεις για το θέμα. Κύριοι λόγοι ήταν η μέτρια απόδοση του Κατσουράνη και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η «χαζή» αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΣ.
«Ο κύριος Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση πιθανότατα από κοινού. Έχω παράπονα από 2-3 παίκτες ακόμη αλλά αυτό δεν είναι της ώρας. Υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί ως τώρα. Αυτός που είδαμε με τη Μάδεργουελ και αυτός που βλέπουμε στα τελευταία ματς. Δεν θέλω να έχετε άγχος για το αποτέλεσμα. Εγώ μίλησα και είπα πως είστε απλήρωτοι για να μοιραστώ μαζί σας το βάρος», ήταν μερικά από όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην Παιανία.
Τώρα, το λόγο έχουν οι νομικοί και οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τρόπους για να είναι το διαζύγιο όσο το δυνατό πιο «βελούδινο».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Ποιο είναι το ρεκόρ που κατέχει ο Ηρακλής;

Μετά την πρεμιέρα (29/9) του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής έσπασε ένα ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί από άλλη ομάδα στο μέλλον. Ποιο είναι αυτό;
Πολύ απλά το γεγονός ότι «κυανόλευκοι» σε διάστημα 531 ημερών, έχουν αγωνιστεί σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες.
Ας δούμε όλα τα παιχνίδια αναλυτικά:

Τα γεωθαύματα της Πίνδου και το μάρκετινγκ...

Γνωρίζετε ότι οι ήπειροι της Ευρώπης και της Αφρικής ήταν κάποτε ενωμένες στον Βούρινο; 
Ότι μπορείτε να αγγίξετε τον μανδύα της γης στα ψηλά βουνά της Βάλια Κάλντα; 
Ότι υπάρχουν περισσότερα είδη πετρωμάτων κατά μήκος μισού χιλιομέτρου του Αλιάκμονα ποταμού (Ζάβορδα), από όσα υπάρχουν μαζί στις πολιτείες Αϊόβα, Ουισκόνσιν, Ιλινόις και Μινεσότα των ΗΠΑ; Ότι η λίμνη του Πολυφύτου δεν χρονολογείται από το 1973, αλλά υπάρχει τουλάχιστον εδώ και 4 εκατομμύρια χρόνια; Τα παραπάνω ερωτήματα θέτει η Δρ. Γεωλογίας Άννα Ράσσιου, μέλος του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και Μελετών (ΙΓΜΕΜ) Δυτικής Μακεδονίας, η οποία, εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, ερευνά τα «γεωθαύματα» των Γρεβενών και της Πίνδου και θεωρεί ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη μέσω της γεω-τουριστικής ανάπτυξης.

Ποια επιδόματα καταργούνται από το 2013

Από το 2013 θα καταργηθούν όλα ανεξαιρέτως τα οικογενειακά επιδόματα, καθώς και το πρόσθετο αφορολόγητο για κάθε προστατευόμενο τέκνο. Στη θέση αυτών των επιδομάτων θα χορηγείται μέσω της Εφορίας, ένα επίδομα για κάθε οικογένεια με παιδιά.
Η περικοπή αυτή στα οικογενειακά επιδόματα το 2013 θα περιλαμβάνεται στο πακέτο μέτρων των 13,5 δισ. ευρώ, που συζητά το υπουργείο Οικονομικών με την Τρόικα.
Πώς όμως θα καθορίζεται το νέο επίδομα, αντί του οικογενειακού από το 2013;
Διαβάστε από τι αναμένεται να καθορίζεται το ενιαίο επίδομα που θα καταβάλλεται σε κάθε οικογένεια:

Νέα 48ωρη στις εφορίες την άλλη εβδομάδα

Η ΠΟΕ - ΔΟΥ αποφάσισε την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και συγκεκριμένα:
-48ωρη απεργία την ερχόμενη εβδομάδα μετά την εξαγγελία των μέτρων.
-Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες με την κατάθεση των μέτρων και κλιμάκωση των αγώνων «έως την επίτευξη των στόχων μας».
Ο συντονισμός των απεργιακών κινητοποιήσεων και ο καθορισμός των ημερομηνιών θα γίνει από κοινού με τις άλλες Ομοσπονδίες του Υπουργείου Οικονομικών, ΟΤΥΕ (Τελωνειακοί) ΟΣΥΟ (Δημοσιονομικοί – ΓΓΠΣ) Σύλλογο Επιθεωρητών, Σύλλογο Στατιστικής Υπηρεσίας, Σύλλογο ΥΠΕΘΟ.
Οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπουν μεταξύ άλλων και νέες περικοπές στους μισθούς τους. Κάνουν λόγο για διάλυση των υπηρεσιών μέσω στοχοποίησης, απαξίωσης και λένε όχι στις απολύσεις μέσω εφεδρειών.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Ανασφάλιστος ένας στους τρεις εργαζομένους

Ανασφάλιστο βρήκαν έναν στους τρεις εργαζομένους οι έλεγχοι του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας κατά το πρώτο επτάμηνο του 2012, με το 57,2% των ανασφάλιστων να είναι Έλληνες και το 42,8% αλλοδαποί.
Τα στοιχεία διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννης Βρούτσης, προς απάντηση ερώτησης που είχε απευθύνει στο υπουργείο ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, στην οποία διατύπωνε την ανησυχία του για την έκταση του φαινομένου της αδήλωτης εργασίας.

Τον μαχαίρωσαν 38 φορές και σώθηκε γιατί ήταν...παχύσαρκος!

Ένας 44χρονος αναλυτής υπολογιστών στη Βρετανία δέχτηκε 38 μαχαιριές και κανονικά θα έπρεπε να είναι νεκρός, ενημερώθηκε όμως από τους γιατρούς ότι επέζησε επειδή είναι παχύσαρκος.
Ο Ντάνι Ρος από το Έξετερ έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του μια μέρα του Αυγούστου όταν δέχτηκε επίθεση από τον Ντέιβιντ Τζόνσον, 33 ετών, ο οποίος τον κατηγορούσε εσφαλμένα ότι είχε κλέψει χρήματα από έναν συγγενή του.
Ο Τζόνσον προσπάθησε αρχικά να στραγγαλίσει τον Ρος με τη ζώνη του. Ο 44χρονος έχασε τις αισθήσεις του, οπότε ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να του καταφέρει 38 χτυπήματα με ένα μαχαίρι της κουζίνας.
«Τον σκότωσα» είπε αργότερα ο Τζόνσον σε έναν φίλο του, όπως άκουσε το δικαστήριο την Τρίτη. Ο δράστης καταδικάστηκε για απόπειρα φόνου.
Ο Ρος θα μπορούσε να είχε πεθάνει από αιμορραγία αν δεν τύχαινε να βρίσκεται ένας φίλος του στο διαμέρισμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε 70 ράμματα.
«Το προσωπικό του νοσοκομείου ήθελε να μου το πει με τακτ... αλλά μου είπαν τελικά ότι αυτό που με έσωσε ήταν τα παραπανίσια κιλά» είπε ο Ρος στην εφημερίδα Irving of Exeter.

newsit.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Η πολιτική χάνει τον Πάγκαλο...

Αφήνει την πολιτική ο Θόδωρος Πάγκαλος και πλέον δηλώνει...δημοσιογράφος!
Η πολιτική για μένα έχει τελειώσει, δήλωσε πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του ΒΗΜΑ fm ο Θόδωρος Πάγκαλος, οι οποίος τώρα πια επιλέγει να δηλώνει δημοσιογράφος. Απέκτησε πρόσφατα όπως διαβάσαμε στο parapolitika.gr, εκπομπή στο ραδιόφωνο και στήλη σε εφημερίδα.
Να ένας τρόπος να γλιτώσεις το γιαούρτι.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Φεύγει η Αλέκα; Ποια ονόματα "παίζουν" για διάδοχοι;

Ο προβληματισμός που έφεραν στο ΚΚΕ οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις που έριξαν το κόμμα στο 4,5% από το 8,5% που κατείχε σταθερά τα τελευταία χρόνια αναγκάζει τον Περισσό στην αναζήτηση νέας ηγεσίας.
Μάλιστα, η συζήτηση αναμένεται να ενταθεί ενόψει του 13ου Συνεδρίου του ΚΚΕ που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2013 και το οποίο εκτός από την ανάλυση της εκλογικής κατάρρευσης και τα θέματα θέσεων θα ασχοληθεί και με το θέμα της ηγεσίας, έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια.
Η Αλέκα Παπαρήγα είναι γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ από το 1991. Υπήρξε η πρώτη γυναίκα επικεφαλής πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα και είναι η μακροβιότερη αργηγός κόμματος μετά την μεταπολίτευση καθώς έχει συμπληρώσει 21 συνεχή χρόνια στην θέση αυτή.

Η χαρισματική Αλέκα