ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Αθήνα!!!

Λόγω της διεξαγωγής της ποδηλατικής εκδήλωσης Παλαίμαχων Αθλητών την επωνυμία «24η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ»,θα γίνουν σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα υπάρξει αύριο από τις 7.30π.μ.
Συγκεκριμένα η Τροχαία θα διακόψει την κυκλοφορία στην...

«Κυριακή στο δάσος Αλλιώς»

Διασκέδαση και ενημέρωση επιφυλάσσει για το κοινό, η εκδήλωση «Κυριακή στο δάσος Αλλιώς» που διοργανώνει η Parallaxi, στο πλαίσιο της δράσης της «Θεσσαλονίκη Αλλιώς», με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης την Κυριακή, από τις 11:00 το πρωί στο περιαστικό δάσος της πόλης, Σέιχ Σου.
Κατά τη διάρκεια της «Κυριακής στο δάσος Αλλιώς» στην οποία συμμετέχουν επίσης ο Οργανισμός Ρυθμιστικού και το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων, επεμβάσεις καθαρισμού της περιοχής από εθελοντές, παιδικές και περιβαλλοντικές δράσεις αφηγήσεις παραμυθιών, οικολογικά παιχνίδια, περιπατητικές ξεναγήσεις, συμμετοχικό πικ-νικ, γνωριμία με τον ζωολογικό κήπο και ξενάγηση στα μουσεία φυσικής ιστορίας και ερπετών του κήπου.
Επιπλέον θα γίνει ενημέρωση για τα απειλούμενα είδη ζώων που φιλοξενούνται στον χώρο του Ζωολογικού Κήπου και παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό για τους μικρούς επισκέπτες με θέμα: «Αναγνώριση των άγριων ζώων του δάσους», της περιβαλλοντολόγου Νικόλ Βαμβακά. Ειδικά για το παρεξηγημένο είδος των ερπετών, ειδικός επιστήμονας θα ξεναγήσει το κοινό στην ελληνική ερπετοπανίδα.
Επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα της δράσης στον σύνδεσμο: parallaximag.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Σέξι «ατύχημα» για διάσημη ηθοποιό (pics)

Φορώντας ένα λευκό αέρινο πουκάμισο κι ένα ανοιχτό μπλε παντελόνι, η ηθοποιός ,Jessica Alba έσκυψε, με αποτέλεσμα να κατέβει η μπλούζα της και να φανεί το μαύρο σουτιέν της.
Η διάσημη ταλαντούχα ηθοποιός και μητέρα, είναι από τις πιο σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ ενώ πολλές φορές έχει μονοπωλήσει τα φλας ειδικά με τις εμφανίσεις της με μαγιό.

ΔΕΙΤΕ: Η Αθηναία φοιτήτρια που σαρώνει στο Facebook

Τους τρέλανε όλους, άντρες και γυναίκες...
Η 19χρονη φοιτήτρια εμφανίστηκε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, με την παρέα της. Το καλλίγραμμο κορίτσι, με προκλητικό ντύσιμο, σχεδόν ανύπαρκτο, πάνω στο τσακίρ κέφι και θέλοντας να ξεχωρίσει, ανέβηκε σε πιο ψηλό επίπεδο στον χώρο και «τα 'σπασε» όλα.

Για γκρέμισμα η έδρα της καρδιάς χιλιάδων Παναθηναϊκών

Η έδρα της καρδιάς χιλιάδων Παναθηναϊκών αλλά και ένα γήπεδο γεμάτο ιστορία, πάει για γκρέμισμα. Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτος ανακοίνωσε πως θα κατατεθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη Διπλή Ανάπλαση στο οποίο η Λεωφόρος προορίζεται για γκρέμισμα!
Ο κ. Λιβιεράτος ανακοίνωσε πως...

Δεν είναι ψέμα! Από την Άννα Βίσση

Ακούστε το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση! 
Στίχοι και μουσική; 
Ποιος άλλος; 
Ο Νίκος Καρβέλας...

Διαφήμιση για το facebook

Δείτε τη νέα διαφήμιση για το facebook. Είναι λίγο περίεργη αλλά έγινε με αφορμή την τεράστια επιτυχία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου που πέρασε το 1 δις μέλη

Πύργος: Σεξουαλική επίθεση αλλοδαπών σε φοιτήτριες

Μέρα μεσημέρι, λίγο πριν από τις τέσσερις δύο ή τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν και παρενόχλησαν σεξουαλικά τέσσερις φοιτήτριες στο χώρο δίπλα από το αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας πλησίον του ΤΕΙ στον Πύργο.
Περίοικοι κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία και κυνήγησαν οι ίδιοι τους δράστες. Τελικά άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και ακινητοποίησαν έναν αλλοδαπό ως ύποπτο για την υπόθεση και λίγα λεπτά αργότερα έγινε και η προσαγωγή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Κάτοικοι στην περιοχή διαμαρτύρονται λέγοντας χαρακτηριστικά πως το αθλητικό κέντρο έχει καταντήσει… οίκος ανοχής και τα παιδιά τους κινδυνεύουν καθημερινά, όταν πηγαίνοντας εκεί για παιχνίδι τα πλησιάζουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν πονηρούς σκοπούς.

«Δεν γίνεται να στεκόμαστε στα μπαλκόνια για να παρακολουθούμε τα παιδιά μας μην συμβεί κάτι, εδώ στο κέντρο του Πύργου» ανέφεραν γονείς.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε: Aυτοί είναι οι μισθοί των γενικών-ειδικών γραμματέων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Στην βουλή διαβίβασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης στοιχεία για τις μεικτές μηνιαίες αποδοχές των γενικών γραμματέων του υπουργείου του.
Ο βασικός μισθός του γενικού γραμματέα ανέρχεται σε 3.700 ευρώ και το επίδομα θέσης ευθύνης σε 1.000 ευρώ, ενώ τα έξοδα παράστασης σε 300 ευρώ. 
Σύνολο, δηλαδή,

Γαμπρός παράτησε τη νύφη στην εκκλησία λόγω...

Αναπάντεχη περιπέτεια το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα για νεαρό ζευγάρι που παντρευόταν και μαζί τελούσε την βάπτιση του παιδιού του.
Λίγο πριν το διπλό μυστήριο ο γαμπρός και μερικοί από τους στενούς συγγενείς του (περίπου δέκα άτομα) υπέστησαν...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Πως η ακτινοβολία των κινητών ψήνει ποπ-κορν

Φανταστείτε τι κάνουν στο κεφάλι μας...
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως ψήνονται τα ποπ κορν, μόνο από την ακτινοβολία 3 ή 4 κινητών τηλεφώνων που χτυπούν ταυτόχρονα. Φανταστείτε τι ακτινοβολία "τρώμε" τα τελευταία 20 χρόνια σχεδόν που έχει μπει στη ζωή μας.

Πύργος: Σκότωσαν και κρέμασαν γάιδαρο (Βίντεο -pics)

Απίστευτη κτηνωδία στον Πύργο! Ένας άνδρας βρήκε στο κτήμα του το γαϊδούρι του νεκρό, κρεμασμένο σε μία ελιά.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή Βυτινέικα.
Σύμφωνα με το Patrisnews, το γαϊδούρι το έκλεψαν από το σπίτι του και άγνωστοι το κρέμασαν100 μέτρα μακριά.
Ο ιδιοκτήτης τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ανάλογου περιστατικού, αφού και στο παρελθόν τού έχουν κλέψει αγροτικά και του έχουν σκοτώσει ζωντανά (χήνες, πρόβατα).

Πίσω από τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις καταγγέλλει πως κρύβονται Ρομά.



newsbomb.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Αρένα η Βουλή-Μανιάτης: «Είστε φασίστες, τάγματα εφόδου» -Χρυσή Αυγή: «Είστε κλέφτες, θα λογοδοτήσετε» ( video)

Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να σηκώνονται όρθιοι, να φωνάζουν και να εκτοξεύουν ύβρεις εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη. Η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την Ολομέλεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στρέφοντας τα πυρά του και κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ είπε : «‘Εχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Μιλάει στα τηλεπαράθυρα σε τηλεανακριτές. Να βρεθεί ένας πραγματικός ανακριτής να του πει σκάσε», ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε ότι «είναι 25% Έλληνας».

Προκριματικά Mundial 2014: Η αποστολή της Εθνικής για τα ματς με Βοσνία και Σλοβακία

Την αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Βοσνία καιΣλοβακία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Mundial 2014 ανακοίνωσε ο Fernando Santos μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
Όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Καραγκούνης κλήθηκε και πάλι από τον Πορτογάλο τεχνικό, όπως και ο Κώστας Κατσουράνης, που από την Τετάρτη δεν έχει ομάδα. Εκτός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι έμειναν οι Τζόρβας, Μαυρίας και Χριστοδουλόπουλος, ενώ νέο πρόσωπο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Λάμπρου, που αγωνίζεται στη Feyenord.
Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που θα έχει στην αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου ο Fernando Santos για τα παιχνίδια με Βοσνία και Σλοβακία:

Η συγκλονιστική επιστολή 18χρονης μαθήτριας στον Γιώργο Παπανδρέου

Συγκλονίζει η επιστολή που έστειλε 18χρονη μαθήτρια στον Γιώργο Παπανδρέου για να τον εντάξει στον φάκελο του Χάρβαρντ.
Η Χριστιάνα Π., μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, συντάσσει μια συστατική επιστολή για τον Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να την εντάξει στο ατομικό του φάκελο που διατηρεί στο Τμήμα Πολιτικής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.
Ολοκληρη η επιστολή της 18χρονης στον Γιώργο Παπανδρέου:

19χρονη πήγε στο νοσοκομείο – Δείτε τι βρήκαν οι γιατροί στο στομάχι της (photo)

Επιτυχημένη επέμβαση σε 19χρονη στην Ινδία..
Όταν μία 19χρονη στην Ινδία παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να πιει και να φάει για μέρες, οι γιατροί εξέτασαν τι συνέβαινε στο στομάχι της. Προς μεγάλη τους έκπληξη βρήκαν ανάμεσα στο στομάχι και το λεπτό έντερο της κοπέλας έναν όγκο από τρίχες και κιμωλία με βάρος σχεδόν 2 κιλά!
Η 19χρονη είχε τη συνήθεια να τρώει, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, τα μαλλιά της αλλά και κιμωλία, με αποτέλεσμα τα δύο υλικά να φτιάξουν έναν «όγκο» μέσα στο σώμα της.
Ομάδα γαστροχειρουργών αφαίρεσε τον όγκο έπειτα από μία επιτυχημένη επέμβαση και βρήκε τα μαλλιά τυλιγμένα γύρω από κιμωλία.
Σύμφωνα με έναν από τους χειρουργούς, είχε δημιουργηθεί ένα εμπόδιο μέσα στα σπλάχνα της 19χρονης με αποτέλεσμα να μην γίνεται δεκτή ούτε τροφή ούτε νερό.
Δείτε τη φωτογραφία

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου (video)

Η Εντά βλέπει ότι θα είναι δύσκολο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Χαρούν. Αποφασίζει να του δείξει τα συναισθήματά της με μια ξεχωριστή χειρονομία που θα συμπέσει με τα γενέθλιά του... Εν τω μεταξύ, ο Μπουράκ θα υπακούσει στο αίτημα του Μπατού για να σώσει την οικογένειά του. Θα καταφέρει να σώσει τον εαυτό του;

Φόρος 45% στους 15.000 στους μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού

Με συντελεστή 45% θα φορολογηθούν τα αδήλωτα εισοδήματα 15.000 μεγαλοκαταθετών του εξωτερικού. Πρόκειται για φορολογούμενους που εν μέσω κρίσης φυγάδευσαν με εμβάσματα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους.
Οι φορολογούμενοι αυτοί εντοπίστηκαν να έχουν «φυγαδεύσει» με εμβάσματα εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, χωρίς ωστόσο τα ποσά των καταθέσεων να δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους. Τώρα καλούνται με προσωπική επιστολή να πληρώσουν πρόσθετους φόρους 2,25 δισ. ευρώ για απόκρυψη εισοδημάτων που υπερβαίνουν τα 5 δισ. ευρώ.

Ανακαλύφθηκε νέο είδος δεινοσαύρου

Επιστήμονες του πανεπιστημίου του Σικάγο ανακοίνωσαν πως ανακάλυψαν ένα νέο είδος δεινοσαύρου και του έδωσαν την ονομασία Pegomastax africanus που σημαίνει το παχύ σαγόνι από την Αφρική.
Ο παλαιοντολόγος Πολ Σερένο είπε πως δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε:''Τα μάτια μου έλαμψαν, ήταν σαφές πως επρόκειται για ένα νέο είδος''.
Το πλάσμα ήταν τόσο μικρό που πέρασαν δεκαετίες για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Ανακαλύφθηκε αρχικά το 1983 βρισκόμενο μέσα σε μία πλάκα κόκκινου βράχου η οποία με τη σειρά της είχε ανακαλυφθεί τη δεκαετία του 1960.
Το μήκος του είναι 61 εκατοστά και το βάρος του δεν ξεπερνούσε αυτό μιας γάτας. Οι ειδικοί το περιγράφουν ως κάτι ανάμεσα σε πουλί, σκατζόχοιρο και νυχτερίδα βαμπίρ λόγω των δοντιών και του ράμφους.
Έζησε πριν από περίπου 200 εκατομμύρια χρόνια και ανήκει στην κατηγορία μικρών φυτοφάγων ζώων με την ονομασία heterodontosaurus.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Έριξαν τα sites της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης οι Anonymous

Εκτός λειτουργίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα τέθηκαν τα επίσημο site της Ελληνικής Αστυνομίας, www.astynomia.gr και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, www.yptp.gr.
Οι Έλληνες Anonymous αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook ότι το site έπεσε μετά από δική τους επίθεση, με τη χαρακτηριστική φράση «tango down» και το link του site.

Τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

Η σκληρή και ηρωική μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι μένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες αποτελεί ένα μεγάλο σάλπισμα για πιο δυναμικούς και αποτελεσματικούς αγώνες.
Η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-KHE διαμαρτυρήθηκε και βροντοφώναξε μαζί με σωματεία, συνδικαλιστές και εκατοντάδες Έλληνες πολίτες, έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών για την άμεση απελευθέρωση των δεκάδων συλληφθέντων.
Η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-KHE θα είναι πάντα δίπλα και αλληλέγγυα σε όλους τους εργαζόμενους που υποφέρουν από την μνημονιακή πολιτική και δηλώνει ρητά πως μόνο με ενότητα, συλλογικότητα και στοχευόμενη δράση θα μπορέσουμε να  
σταματήσουμε την λαίλαπα των δυσβάσταχτων μέτρων που μας περιμένουν.
Ο δίκαιος και δυναμικός αγώνας των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά πρέπει να συνεχιστεί ώστε να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα στη συγκυβέρνηση ότι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

dakegenopdei 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Ο Μένιος Παπαϊωάννου στο sports & Fun

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και ώρα 8.00 το βράδυ στην τηλεόραση του T.R.M. και στην εκπομπή Sports and fun, καλεσμένος ο πρώην πρόεδρος του Πυρσού Μενέλαος Παπαϊωάννου όπου θα μιλήσει για όλους και για όλα ....
Λάβατε θέσεις λοιπόν!!!

ΦΙΛΙΚΟ Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ - Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Επικίνδυνο ναρκωτικό σε μορφή μουσικής τρελαίνει τον εγκέφαλο!

Συναγερμός για το νέο και άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό iDoser που κατασκευάζεται και διακινείται μέσω διαδικτύου και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο έχει σημάνει τους τελευταίους μήνες στις ελληνικές διωκτικές αρχές.
Μην φανταστείτε τίποτα χάπια, σκόνη ή ναρκωτικό σε υγρή μορφή. Η εθιστική «ουσία» που τρελαίνει τον εγκέφαλο υποσχόμενη «διεγερτικές εμπειρίες», κυκλοφορεί σε ψηφιακά αρχεία και έτσι ακόμη και μικρά παιδιά μπορούν εύκολα να προμηθευτούν τη «δόση» τους από το ίντερνετ.
«Η δόση είναι βασισμένη σε ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία (MP3) και πωλούνται ως αρχεία drg. Με ένα ειδικό πρόγραμμα που διατίθεται δωρεάν στο ίντερνετ, ο χρήστης μπορεί να τα “κατεβάσει”, να τα ακούσει και να “φτιαχτεί”.

Καιρός: Πρόγνωση της Ε.Μ.Υ. για σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου

Λίγες τοπικές βροχές στα νότια και νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι και πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπει σήμερα, Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).
Νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στη Δυτική και κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

Ένας αποτυχημένος γάμος, η αυτοκτονία του αδερφού του, τα οικονομικά προβλήματα τον λύγισαν.
Οι ασθενείς που στεγάζονται στους διπλανούς θαλάμους, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ακούνε τα ουρλιαχτά και το κλάμα του μέσα στη νύχτα. H αυτοκτονία του αδερφού του το καλοκαίρι, αλλά και το διαζύγιο τον αναστάτωσαν. Η πρώην συζυγός του δήλωσε άγνοια για την κατάστασή του.
Η ιστορία του έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έχει δεχτεί απανωτά “χτυπήματα” το τελευταίο διάστημα που δεν μπόρεσε να αντέξει...

Ο διάλογος του Τζανή με δημοσιογράφο λίγο πριν αυτοκτονήσει!!!

Ο πρώην πολιτικός, που τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί στην μαχόμενη δικηγορία, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση της λίστας των 36 πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, στην οποία περιλαμβανόταν το όνομά του.
Από τη νύχτα της αποκάλυψης και έπειτα, ο Λεωνίδας Τζανής δεν έκρυβε την ανησυχία του, την οποία εξέφραζε σε αρκετούς φίλους και γνωστούς, μεταξύ των οποίων και στον δημοσιογράφο αλλά και ιδιοκτήτη του "Marconi Radio 96,1 F.M.", Γιώργο Κουμιώτη, με τον οποίο μάλιστα, λίγες ώρες πριν βρεθεί κρεμασμένος και πιο συγκεκριμένα στις 2.56 το μεσημέρι της Πέμπτης , είχε τον παρακάτω συγκλονιστικό και συνάμα ενδεικτικό της ψυχολογίας του διάλογο, όπως ο δημοσιογράφος και παλιός συμμαθητής του Λεωνίδα αποκαλύπτει.
"Μου τηλεφώνησε για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες και με τον ίδιο καταθλιπτικό τόνο στην φωνή, άρχισε να με ρωτάει διάφορα περίεργα", λέει ο Γιώργος Κουμιώτης.
Ακολουθεί ο διάλογος που είχαν:

Φορολόγια στους 15.000 καταθέτες του εξωτερικού

Ειδοποιητήρια με τα οποία θα κληθούν να καταβάλλουν συνολικά πρόσθετους φόρους 2,25 δισ. ευρώ για απόκρυψη εισοδημάτων που υπερβαίνουν τα 5 δισ. ευρώ θα αποσταλούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σε 15.000 φυσικά πρόσωπα με καταθέσεις στο εξωτερικό.
Το «κυνήγι» των φοροφυγάδων συνεχίζεται, με τις αποκαλύψεις για τη ροή «μαύρου» χρήματος στο εξωτερικό να προκαλεί σοκ σε μια χώρα η οποία πασχίζει να βρει έσοδα για τα άδεια κρατικά ταμεία, την ίδια στιγμή που οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις είναι συνεχείς. Το ΣΔΟΕ θα συνεχίσει τους ελέγχους και τις διασταυρώσεις ανάμεσα στα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων που έχουν κατατεθεί από το 2002 και μετά, με τα αντίστοιχα που υπάρχουν στο CD σε λίστα 54.000 καταθετών του εξωτερικού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα εμβάσματα που βγήκαν από τη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια δικαιολογούνται από το σύνολο των εισοδημάτων.
Το υπουργείο Οικονομικών θα βάλει φόρο 45% στα αδικαιολόγητα εισοδήματα, εφόσον οι καταθέτες δεν καταφέρουν να δικαιολογήσουν τις διαφορές που προκύπτουν από τις διασταυρώσεις.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δολοφόνησαν τη σύζυγο πρώην υπουργού στο Χαλάνδρι

Εφιαλτικές ώρες έζησε το πρωί της Πέμπτης, ο πρώην υπουργός επί επταετίας Σπύρος Κατσώτας, στο σπίτι του που βρίσκεται στην οδό Δήμητρος 30, στο Χαλάνδρι.
Δράστες εισέβαλαν στην οικία του και αφού ακινητοποίησαν τον ίδιο και την 71χρονη σύζυγό του, άρπαξαν το ποσό των 300 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό στις 17.30 το απόγευμα, όταν ο 85χρονος, κατάφερε να λυθεί και να ζητήσει τη βοήθεια των γειτόνων του.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρή την 71χρονη στο σαλόνι, δεμένη χειροπόδαρα.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, ο θάνατος προκλήθηκε πιθανότατα από ασφυξία, γιατί οι δράστες της είχαν βάλει στο στόμα μια ταινία, ώστε να μην μπορεί να φωνάξει.

Δεν έχετε πετρέλαιο για το χειμώνα; Σε λίγο δεν θα έχετε ούτε ρεύμα!!!

Απελευθέρωση των τιμολογίων του ρεύματος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται στο μνημόνιο και άρση των στρεβλώσεων στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας προτείνει η ΔΕΗ.
Προειδοποιεί, παράλληλα, ότι «η σημερινή προβληματική λειτουργία της ελληνικής αγοράς ηλεκτρισμού έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της ΔΕΗ (αλλά και άλλων φορέων της αγοράς), σε σημείο μάλιστα που να απειλείται η βιωσιμότητα της επιχείρησης και, ως εκ τούτου, του συνόλου του ελληνικού συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας», τονίζει το newsit.gr