ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αστυνομικοί έκαναν "ντου" για λαθρομετανάστες κι έπεσαν πάνω σε σεξουαλικό όργιο

Επιχείρηση Ξένιος Ζευς...
Και που να ήξεραν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι...της Πάτρας στις 6 τα ξημερώματα... τι θα συναντούσαν!...
Και μπορεί να βρήκαν 3 Αλγερινούς λαθρομετανάστες, όμως δεν ήσαν μόνοι! Μαζί τους ήταν και μία 50άρα όμορφη γυναίκα, η οποία στο άκουσμα της «φασαρίας» και του «ντου» που έκαναν οι αστυνομικοί, το μόνο που πρόλαβε να κάνει ήταν να βγει στην πόρτα... τυλιγμένη με μία πετσέτα!
Οι αστυνομικοί... έπαθαν σοκ, ενώ η γυναίκα είχε «αναψοκοκκινήσει» και μάσαγε τα λόγια της.
Φυσικά δεν χρειαζόταν να δώσει εξηγήσεις για την εκεί παρουσία της. Ήταν φως - φανάρι τι ζητούσε και πως είχε περάσει όλη τη νύχτα!
Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να της πάρουν τα στοιχεία, την ενημέρωσαν για την επιχείρηση που ήταν σε εξέλιξη και η γυναίκα έφυγε... άρον άρον για το σπίτι της.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Κόσμος» πρόκειται για γνωστή Πατρινή, η οποία μάλιστα είναι συγγενής ηθοποιού που ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

parapolitika.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

10 τροφές που μοιάζουν με τα όργανα του σώματος μας!

Τελικά υπάρχει μια πιο στενή «σχέση» και μια μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα στις υγιεινές τροφές και στα όργανα του σώματός μας.
Για παράδειγμα τα καρύδια, που ωφελούν τον εγκέφαλο, μοιάζουν πραγματικά με αυτόν. Σύμπτωση; Ίσως. Αν και οι παρακάτω υγιεινές τροφές είναι ευεργετικές για ολόκληρο το σώμα, ο κατάλογος που ακολουθεί είναι μια διασκεδαστική υπενθύμιση του τι πρέπει να τρώμε για να ωφελούμε συγκεκριμένες περιοχές.

'Επεσε στο κρεβάτι με άντρα και με σκύλο η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

Η γνωστή σε όλους Τζούλια Αλεξανδράτου έπεσε στο κρεβάτι με έναν άντρα κι έναν σκύλο...
Που πάει το μυαλό σας;
Δείτε τους στην φωτογραφία που ακολουθεί..

Super League: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (video)

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 χωρίς να εντυπωσιάσει, σε ένα υποτονικό ματς στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League.
Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, με τον Αστέρα να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. H ανταμοιβή για τους ερυθρόλευκους, μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες, ήρθε στο 43′ με άπιαστο σουτ του Χολέμπας.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν ανάλογη, με το θέαμα να γίνεται χειρότερο. Ο Αστέρας προσπάθησε να γίνει πιο πιεστικός και στο 83′ είχε δοκάρι με τον Καλαντζή, ωστόσο ο Ολυμπιακός διατήρησε το υπέρ του σκορ και έφτασε στην έκτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.
Τα γκολ: Χολέμπας 41′

ΤΙ είναι η drunkorexia;

Η νέα διατροφική «μόδα» drunkorexia, θέλει τους ανθρώπους –και κυρίως τους νέους- να παραλείπουν ολόκληρα γεύματα για να μπορούν να βγουν και να μεθύσουν, χωρίς να παχύνουν!
 Η «μεθυσμένη» ανορεξία έχει κάνει πλέον την εμφάνισή της και στη χώρα μας, προβληματίζοντας τους ειδικούς.
«Η drunkorexia δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί ως διατροφική διαταραχή γιατί βρίσκεται στην αρχή της. Οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν να εξισορροπήσουν με αυτό τον τρόπο την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων. Ουσιαστικά εξοικονομούν θερμίδες όλη την ημέρα για να τις καταναλώσουν υπό μορφή αλκοόλ στην έξοδό τους. Έτσι πιστεύουν ότι δεν θα έχουν επιπτώσεις στη σιλουέτα τους» λέει στον Ε.Τ. η Σοφία Ελευθερίου, κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, που δεν παραλείπει να τονίσει ότι η πρακτική αυτή υιοθετείται συνήθως από φοιτήτριες.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Παραιτήθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης από τον Άρη

Ο Μάκης Κατσαβάκης υπέβαλλε την παραίτησή του από τον πάγκο του Άρη, αμέσως μετά την ήττα από τον Πλατανιά με 0-2 και έχοντας ακούσει πολλές αποδοκιμασίες από τους φίλους του Άρη.

Super League: Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-2 (video)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Ξάνθης στα Πηγάδια με 1-2, για την 7η αγωνιστική της Super League.
Όλα τα… λεφτά στην αναμέτρηση ήταν το πρώτο ημίωρο. Στο 7′ η Ξάνθη άνοιξε το σκορ, όταν από γύρισμα του Marcelinho ο Markovski βρέθηκε απέναντι από τον Καρνέζη και με πλασέ τον νίκησε για το 1-0. Στο 11′ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Toche από τον Βάλλα, όμως o Viviani απέκρουσε στην εκτέλεση του Ισπανού.
Η ανατροπή για τον Παναθηναϊκό έγινε μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει δύο γκολ, στο 26′ και στο 29′ και να δίνει προβάδισμα με 1-2 στον Παναθηναϊκό.
Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 84′, όμως ο Καρνέζης απομάκρυνε ενστικτωδώς τη μπάλα μετά από κεφαλιά του Φλίσκα.
Τα γκολ: Markovski 7′ – Χριστοδουλόπουλος 26′, 29′

Super League: Άρης – Πλατανιάς 0-2 (video)

Οι αδυναμίες στο ρόστερ του Άρη φάνηκαν και στον αγώνα με τον Πλατανιά, με την κρητική ομάδα να παίρνει μεγάλη νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» με 0-2, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League.
Στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε αρχικά τον έλεγχο, χωρίς να κάνει φάσεις, μετά το δεκάλεπτο ο Πλατανιάς ισορρόπησε και στο 37′ οι Κρητικοί έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, άλλαξαν πάσες και με τελικό αποδέκτη τον Kaladjic που έκανε το 0-1 με διαγώνιο σουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Αναστασάκο να χάνει τετ α τετ με τον Βελλίδη.
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Aganzo και Σουνά, αλλά ενώ πίεζε ασφυκτικά, σε μία αντεπίθεση ο Udoji έκανε το 0-2 66′ και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του που έφτασε τους έντεκα βαθμούς, σε αντίθεση με τον Άρη που έχει πέντε.

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-2 (video)

Η εξαιρετική παρουσία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Super Legue συνεχίζεται, καθώς επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα και έφτασε τις πέντε νίκες σε έξι ματς.
Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με το γκολ που πέτυχε ο Ilic, αλλά στο 35′, με πέναλτι που κέρδισε ο Καμπάνταης από τον Πάντο και εκτέλεσε ο Γουνδουλάκης, ισοφάρισαν σε 1-1.
Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος κυριάρχησε και στο 71′ ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-2 μετά από κόρνερ του Μενδρινού. Στο 76′, κακώς δεν μέτρησε γκολ του Κούρου, καθώς όταν μπλόκαρε ο Fegrouche, η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, ενώ πρώτα είχε βρει στο δοκάρι.
Τα γκολ: Ilic 2′ – Γουνδουλάκης (πεν.) 35′ Λαμπρόπουλος 71′

15χρονη πήδηξε από την σιδηροδρομική πεζογέφυρα στην Σκύδρα!

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν, η άτυχη 15χρονη,
η οποία σήμερα το πρωί προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στο κενό από σιδηροδρομική αερογέφυρα διάβασης στην περιοχή της Σκύδρας.
Τα αίτια που οδήγησαν την ανήλικη στην μοιραία αυτή απόφασή της, ερευνώνται από τις αρχές.

seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Ποιος γνωστός τερματοφύλακας κρύβεται πίσω από τον πιτσιρικά της φώτο;

Κάποτε είχε μασκαρευτεί για τις απόκριες σε αγρότη!
Τώρα έχει γίνει ένας γοητευτικός άντρας με πολλές κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο!
Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

28χρονη κέρδισε το δικαίωμα στην ευθανασία και αποφάσισε να ζήσει!

Η συγκλονιστική ιστορία μίας κοπέλας που παρέλυσε από όγκο στον εγκέφαλο
Η Γκρέις ήταν ένα πολλά υποσχόμενο στέλεχος στην Bank of America, όταν άρχισε να νιώθει μουδιάσματα στα άκρα της. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι η 28χρονη κοπέλα είχε έναν επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τρόπος να αφαιρέσουν τον όγκο χωρίς να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στην Γκρέις. Ήταν καταδικασμένη να πεθάνει ή να ζήσει σε κατάσταση «φυτού».

VIDEO: Πέθανε η μεγαλύτερη γυναίκα του κόσμου σε ηλικία 132 ετών!

Πέθανε σε ηλικία 132 χρόνων, η Γεωργιανή Γκρουτσίσκα Χβιτσάβα, η οποία σύμφωνα με τα αρχεία της δημοκρατίας της Γεωργίας, γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1880.
Το μυστικό της μακροζωίας της
Η Khvichava είχε μόνο έναν γιό (και άρα μία μόνο νύφη…), 10 εγγόνια και πολλά δισέγγονα και τρισέγγονα.
Ήταν πάντοτε υγιής και μάλιστα, όταν την ανακάλυψαν τα δυτικά ΜΜΕ, πριν από 2 χρόνια, σε ηλικία 130 ετών, ζήτησε να τη φωτογραφήσουν αφού βάψει πρώτα τα χείλη της.
“Το μυστικό της μακροζωίας μου”, είχε πεί τότε, “είναι η πολλή δουλειά στο χωράφι”.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο, όταν έγινε γνωστή, πριν από 2 χρόνια, που ήταν 130 ετών..

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι της!!!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στην Αθηναϊκή νύχτα η Άννα Βίσση μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο "Δεν είναι ψέμα”.
Πρόκειται για ένα κομμάτι που φέρει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, έχουν κάνει την παραγωγή οι PLAYMEN, ενώ συμμετέχει και ο Νίκος Ζωιδάκης παίζοντας λύρα!
Δυνάμωσε την ένταση και άκου το ολοκαίνουργιο hit...

Το γράμμα μιας πιτσιρίκας που συγκλονίζει!

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που πραγματικά δεν περιγράφονται με λόγια και που σε κάνουν να μη μπορείς να συγκρατήσεις τα δάκρια σου.
Το γράμμα που ακολουθεί στάλθηκε από μια δασκάλα στα social media και γράφτηκε από ένα μικρό παιδί, που πριν λίγο καιρό έχασε τον πατέρα του με τραγικό τρόπο.
«…Η δασκάλα μας σήμερα, μας ρώτησε πως περάσαμε το καλοκαίρι και όλα τα παιδιά είχαν να της πουν πολύ ωραία πράγματα από τα μέρη που πήγανε διακοπές φέτος, έκτος από κάνα δυο, που οι γονείς τους δεν είχανε λεφτά και δεν πήγανε διακοπές αλλά κάθισαν εδώ και παγαίνανε για μπάνιο με τα πούλμαν του Χαλουλου, με τα οποία πηγαίνει και η γιαγιά μου, όχι για να κάνει μπάνιο αλλά για να κάνει λέει αμμόλουτρα, να της περάσει η μέση της που την πονάει. Εμένα όμως η δασκάλα όταν ήρθε η σειρά μου δεν με ρώτησε γιατί ξέρει, όπως το ξέρουν όλοι στη γειτονιά μου, στου Γκυζη, ότι ο μπαμπάς μου έπεσε το καλοκαίρι από την ταράτσα της πολυκατοικίας μας και έφυγε πολύ-πολύ μακριά, πολύ πιο μακριά από εκεί που μπορούν να φτάσουν τα πούλμαν του Χαλουλου ή οποία άλλα πούλμαν.

Στα άδυτα ενός εργοστασίου προφυλακτικών.. (video)

Το εργοστάσιο Safedom στις αρχές του 2011 αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη του στην κινέζικη αγορά και στο κυβερνητικό πρόγραμμα για τη μείωση των γεννήσεων και να βγει στην ελεύθερη αγορά. Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι τώρα είναι το τέταρτο μεγαλύτερο εργοστάσιο προφυλακτικών στην Κίνα και ελπίζουν να πουλήσουν ένα δισεκατομμύριο τεμάχια αυτό το χρόνο με το νέο τους προφυλακτικό ”Take me”.
Ο David Gray το επισκέφτηκε και δημοσίευσε τις εντυπώσεις του και τις φωτογραφίες που έβγαλε στην ιστοσελίδα του Reuters:

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ απόψε για να ξεπονέσουν τα ματάκια μας!!!


Στις 20.50 έχει Μπάρτσα-Ρεάλ (OTE Sport 1) και τέλος στα ποδοσφαιρικά γατάκια που πονούν τα μάτια μας στην Ελλάδα.
Αυτό το clasico όμως το έχει πραγματικά ανάγκη μόνο η Ρεάλ. Τι και αν θα απομένουν 31 ολόκληρες αγωνιστικές, ακόμα και με ισοπαλία οι Μαδριλένοι θα έχουν μπελάδες. Οι Μερένγκες βρίσκονται από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα στο -8 από την Μπάρτσα και σε περίπτωση ήττας θα μιλάμε για... ψύχος με -11 και μάλιστα τόσο χαμηλή... θερμοκρασία που δεν ταιριάζει ούτε και βαθμολογικά για μήνα Οκτώβριο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει να χάσει το συγκεκριμένο μήνα εδώ και οκτώ χρόνια και θέλει όσο τίποτα να επαναλάβει την περσινή νίκη του στο «Καμπ Νόου» και να επιστρέψει για τα καλά στη μάχη για την διατήρηση των σκήπτρων

Γ.Σ.Γ.-Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών

Χαμόγελα σκόρπισαν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας του Γ.Σ.Γ με την πρώτη τους εμφάνιση στο φιλικό με τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας ομάδα της Α2.
Παρά την κούραση από τις σκληρές διπλές προπονήσεις η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και χωρίς να ανεβάσει στροφές κατάφερε να φέρει το χαμόγελο στα χείλη του προέδρου, ο οποίος πρώτος είχε κάνει κουβέντα για στόχο ανόδου!
Ένα μείγμα από έμπειρες αν και νεαρές αθλήτριες που επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη με κάποιες μικρότερες προερχόμενες από τα τμήματα υποδομής έβαλαν τα δυνατά τους για να αποδείξουν ότι με κέφι αγάπη και σωστή χημεία τα Γρεβενά μπορούν να ξανανέβουν στα ψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού Βόλεϊ...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Πως να κόψετε μια μπανάνα (video)

Ίσως το πιο σημαντικό και χρήσιμο video που έχει μπει ποτέ στο prince oliver news. Κάντε το bookmark σε περίπτωση που θελήσετε να κόψετε τη μπανάνα και δε θυμάστε πως...

"Νοίκιασε" το ίδιο διαμέρισμα σε 22 διαφορετικούς ενοίκους και δεν ήταν καν δικό του!!!

Oυτε έναν, ούτε δύο , ούτε τρείς αλλά 22 ανθρώπους που ήθελαν να ενοικιάσουν ένα συγκεκριμένο διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη κατάφερε να εξαπατήσει ενας 57 χρονος αποσπώντας τους χρήματα ως προκαταβόλη Ο δραστης που συνελλήφθη παρουσιαζόταν ως ιδιοκτήτης διαμερίσματος που δεν του άνηκε καν, έκλεινε συμφωνίες με υποψήφιους ενοικιαστες και έπαιρνε τα χρηματα.Με τον τρόπο αυτόν είχε καταφέρει να εξαπατησει 22 ατομα παίρνοντας συνολικά 7700 ευρω

seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Eκπληκτικό! Δείτε πως είναι η άμμος σε μεγέθυνση (ΦΩΤΟ)

Πώς είναι η άμμος μετά από μεγέθυνση επί 250; Πραγματικά δεν φαντάζεστε!
Κάνει τα καλοκαίρια μας υπέροχα! Η αμμουδιά που τόσο μας αρέσει να αράζουμε εκεί, κάτω από τον ήλιο, είναι πολύ πιο όμορφη από όσο νομίζατε μέχρι τώρα!
Κοιτάζοντας την άμμο σε μεγέθυνση x250, μπορείτε να ξεχωρίσετε πέρα από τους απλούς κόκκους της, που είναι μικρά ακαθόριστα τεμάχη πετρωμάτων και άλλα πιο καθορισμένα σχήματα.
Αυτά δεν είναι άλλα από τα απολιθώματα μικροοργανισμών της θάλασσας ή ποταμών / λιμνών, μιας και η άμμος δεν είναι αποκλειστικά θαλάσσια υπόθεση…
Δείτε τις φωτογραφίες:...

Ληστεία με φόνο σε σπίτι πρώην υπουργού της Χούντας!!!

Τη σύζυγο του πρώην υπουργού της Χούντας, Σπυρίδωνα Κατζώτα, σκότωσαν αδίστακτοι ληστές που μπήκαν στο διαμέρισμά του ζευγαριού, στην περιοχή του Χαλανδρίου. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προήλθε από ασφυξία, καθώς οι δράστες αφού την έδεσαν σε μία καρέκλα παράλληλα τη φίμωσαν με αποτέλεσμα να πεθάνει.

«Σας γ… με αυτό το μαλλί» φώναξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο Ξάνθη – Παναθηναϊκός (video)

Παράξενο τρόπο για να εκφραστεί βρήκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πανηγυρίζοντας τα γκολ που πέτυχε στο πρώτο μέρος του αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια και

Google: Συναγερμός στους χρήστες gmail

Νέα ανακοίνωση της Google για τους χρήστες του Gmail με την οποία προειδοποιεί για ενδεχόμενη παραβίαση των λογαριασμών τους από hackers.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

Πλαστό το ομόλογο των 600 δις σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών

Και επίσημα τίτλους τέλους στην φαρσοκωμωδία των 600 δισ. των "ομογενών σωτήρων" και του οργανισμού-φάντασμα End National Debt έβαλε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο έκανε λόγο για "πλαστό ομόλογο".
Ο Θεόδωρος Καρυώτης, καθηγητής της Πολιτικής Οικονομίας του Maryland, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο σημείωσε: «Οι ειδικοί μου απάντησαν στις 3 Οκτωβρίου και μου είπαν:

Τι αλλάζει στις συντάξεις

Τα πάνω-κάτω έρχονται στις συντάξεις σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στα μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ. Οι αγροτικές συντάξεις δεν κόβονται αλλά καταργούνται τα δώρα του ΟΓΑ.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι αγρότες να χάσουν περισσότερα από 700 ευρώ ετησίως.
Με την κατάργηση των δώρων στους συνταξιούχους του ΟΓΑ, υπολογίζεται ότι μπορούν να εξοικονομηθούν περίπου 580 εκ. ευρώ, ενώ, δεν θα περικοπούν τα 30 ευρώ από τις συντάξεις των αγροτών, κάτι, που θα απέφερε ένα ποσό κοντά στα 290 εκ. ευρώ. Έτσι, η συνολική απώλεια των συνταξιούχων, θα φτάσει τα 720 ευρώ αντί τα 360 το χρόνο.

Κύριες και Επικουρικές Συντάξεις
Προκειμένου να συμπληρωθεί το εκτιμώμενο δημοσιονομικό κενό, στα επώδυνα νέα μέτρα περιλαμβάνονται περικοπές που αφορούν όσες συντάξεις, κύριες και επικουρικές, είναι πάνω από τα 1.000 ευρώ, με αύξηση ωστόσο των συντελεστών μείωσης.

Πιο συγκεκριμένα:

Δυτική Μακεδονία: Μέχρι το 2040 τα αποθέματα λιγνίτη

Μέχρι το 2040 εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν τα αποθέματα λιγνίτη που υπάρχουν στη Δυτική Μακεδονία και υπολογίζονται σε ένα δισεκατομμύριο τόνους εκμεταλλεύσιμου κοιτάσματος.

Σε κάθε περίπτωση, προβλέπεται για την επόμενη δεκαετία σταθεροποίηση της σημερινής κατάστασης παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή. Ωστόσο οι άνθρωποι του τόπου αναγνωρίζουν την ανάγκη αποστασιοποίησης από την «μονοκαλλιέργεια» του λιγνίτη και ενθάρρυνσης δραστηριοτήτων που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και την αγροτική παραγωγή, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό.

Αυτή είναι η πιο sexy γυναίκα της χρονιάς (ΦΩΤΟ)

Eίναι 29 ετών με "θανατηφόρο" κορμί και πρόσωπο ...αγγέλου!!!
Νέα διάκριση για την Μίλα Κούνις που πρόσφατα ανακηρύχθηκε η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς από γνωστό ανδρικό περιοδικό.
Για το λόγο αυτό το κοσμεί και το τεύχος Νοεμβρίου, όπου ποζάρει με ιδιαίτερο αισθησιασμό. 
Η 29 χρονη ηθοποιός ξέρει να παίζει καλά το "ρόλο" της, ανεβάζοντας τη λίμπιντο στα ύψη.
Με "όπλα" της, τις ζουμερές καμπύλες και τα γατίσια μάτια της μετατρέπεται σε άγριο θηλυκό πολλά υποσχόμενο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μίλα κερδίζει ένα τέτοιο τίτλο, καθώς πέρυσι είχε ανακηρυχθεί η Ριάνα.
Αναμφισβήτητα μετά από αυτή τη φωτογράφιση αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ οι θαυμαστές της. Νέος... Γολγοθάς για τον Άστον Κούτσερ που πλέον θα ανησυχεί μην του την κλέψουν!

Προσοχή στα συστήματα θέρμανσης

Το τελευταίο διάστημα, λόγω της επικείμενης αύξησης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, πάρα πολλοί καταναλωτές βρίσκονται σε αναζήτηση άλλων συστημάτων θέρμανσης με στόχο την κατάργηση των λεβητοστασίων πετρελαίου.
Στην αναζήτηση αυτή, αρκετοί έχουν γίνει θύματα παραπλάνησης σχετικά με την οικονομική λειτουργία διαφόρων συστημάτων.
Η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονιας Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση βάση της οποίας καλεί τους καταναλωτές, ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να απευθύνονται σε εξειδικευμένους επιστήμονες και σε συνεργεία, με ιδιαιτέρα υψηλή θεωρητική κατάρτιση και να συνυπολογίζουν τον χρόνο απόσβεσης του κόστους εγκατάστασης των νέων συστημάτων, που προτίθενται να αγοράσουν.
Επισημαίνει δε ότι αγορές ή κατασκευαστικές λύσεις υπό το κράτος πανικού ή ανώφελης ταχύτητας, καταλήγουν συνήθως να είναι ασύμφορες.

seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις