ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η Πάολα και η κόρη της Παολίνα με ...ψηλοτάκουνα! (pics)

Η Πάολα φωτογραφήθηκε με την 9χρονη κορούλα της Παολίνα σε ένα ιδιαίτερο concept για το περιοδικό “ΟΚ!”. Η γνωστή τραγουδίστρια που βλέπει τις μετοχές της στον κόσμο του τραγουδιού να ανεβαίνουν όλο και πιο πολύ δηλώνει ότι είναι μία στοργική μαμά για την κόρη της Παολίνα.

Στα ύψη η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης–Κατά 50% η πτώση στις παραγγελίες

Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, η τιμή του οποίου αναμένεται να διαμορφωθεί πάνω από το 1,35 ευρώ το λίτρο.
Η τιμή του πετρελαίου είναι έως 40% ακριβότερη σε σχέση με τον προηγούμενο χειμώνα (το Μάιο οπότε σταμάτησε η διάθεσή του η μέση τιμή ήταν 1,04 λεπτά το λίτρο, ενώ στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου είχε πέσει κάτω και από το 1 ευρώ) και οι παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως οι παραγγελίες πετρελαίου εφέτος θα είναι 50% μειωμένες σε σχέση με πέρυσι.
Είτε γιατί οι καταναλωτές έχουν στραφεί σε εναλλακτικές πηγές θέρμανσης (τζάκια, κλιματιστικά, κ.ά.) είτε επειδή σε πολλές πολυκατοικίες έχει ληφθεί απόφαση να μη γίνει χρήση της κεντρικής θέρμανσης.

Δείτε πως πλένεται ένα τραίνο σε 20 δευτερόλεπτα [Video]

Χρησιμοποιούν έναν εντελώς ανορθόδοξο τρόπο, μάλλον καθόλου αποτελεσματικό, άλλο αυτή η ομάδα νεαρών από το Πακιστάν μας προσφέρει ένα μεγάλο χαμόγελο.

Συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης συναντήθηκε στην Κοζάνη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, εν αναμονή επίσκεψης του κ. Κοψαχείλη στο Υπουργείο, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Π.Ε. Γρεβενών όπως ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου - Αώου και Πίνδου, η σπουδαιότητα της “Βάλια Κάλντα” και η προστασία της, οι προοπτικές επενδύσεων σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, στην κατασκευή υποδομών τηλεθέρμανσης, στην αποκομιδή και διαχείριση απορριμμάτων κ.α.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, εξέφρασε την επιθυμία του για εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ τους και προσκάλεσε τον Υπουργό σε επίσκεψη στα Γρεβενά για να δει τις ομορφιές του τόπου και να συζητηθούν οι δυνατότητες και οι προοπτικές ανάπτυξης του.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΑ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας σηματοδοτεί 2 πράγματα, μία νέα εποικοδομητική σχέση μεταξύ των δύο χωρών και την απαρέγκλιτη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας.
Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας Αντώνη Σαμαρά στη Γερμανία, επισφραγίστηκε με την χθεσινή επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα.
Οι προθέσεις, η σοβαρότητα και η αποφασιστικότητα της Ελληνικής κυβέρνησης, είναι πλέον γνωστές.
Αυτά ακριβώς τα στοιχεία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουμε αποσαφηνίσει τη μεγάλη αναγκαιότητα για μέτρα που θα προωθούν την ανάπτυξη και αποδέχεται η γερμανίδα Καγκελάριος και οι εταίροι μας, έχουν συμβάλλει ώστε η χώρα μας να έχει επανακτήσει την αξιοπιστία της και οι συζητήσεις περί εξόδου από το ευρώ να έχουν πλέον κοπάσει.

Αποκατάσταση ανεξέλεγκτης χωματερής στην Τοπική Κοινότητα Αμυγδαλεών

Ένα αίτημα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλεών για αποκατάσταση ανεξέλεγκτης χωματερής, η οποία εκτός από την άσχημη εικόνα που παρουσίαζε λόγω της ρήψης μπαζών και απορριμμάτων, αποτελούσε εστία μόλυνσης για τους κατοίκους αλλά και πρόκλησης πυρκαγιών, με άσχημες για την περιοχή και όχι μόνο συνέπειες, έγινε πράξη αφού ο Δήμος Γρεβενών προχώρησε στην αποκατάσταση του χώρου, στο πλαίσιο υλοποίησης....εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών για κάλυψη δράσεων αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών. Οι αποκαταστάσεις υλοποιούνται σε Τοπικές Κοινότητες στις οποίες υπάρχουν ανεξέλεγκτες χωματερές.

Η ατάκα του Παπούλια που ενόχλησε τη Μέρκελ!!!

Η Άνγκελα ξαφνιάστηκε από την ασυνήθιστη έκφραση του Προέδρου της Δημοκρατίας…
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας είπε στη Μέρκελ κατά την χθεσινή συνάντησή τους:

Βαριέστε εύκολα; Πώς θα καταπολεμήσετε την βαρεμάρα!!!

Τι σημαίνει στην πραγματικότητα;
Όλοι έχουμε νιώσει, κατά καιρούς, το αίσθημα της βαρεμάρας- και είναι απαίσιο. Αλλά τι ακριβώς σημαίνει;
Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του York έκαναν έρευνα με σκοπό να ανακαλύψουν τι σημαίνει στην πραγματικότητα να βαριέσαι- και βρήκαν ότι η βαρεμάρα έχει άμεση σχέση με την προσοχή. Τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, τα οποία δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικό περιοδικό, συνοψίζονται σε μερικά σημεία:

VIDEO: Αυτογκόλ για... Όσκαρ από τερματοφύλακα

Πολλά αυτογκόλ έχουν μείνει στην ιστορία ως... μαθήματα προς αποφυγή, ενώ άλλα διδάσκονται ως τέτοια, ακόμα και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.Το αυτογκόλ που έβαλε ο τερματοφύλακας που θα δείτε στο βίντεο, πιστοποιεί τον ύψιστο βαθμό σιγουριάς που εκείνος αισθανόταν, ότι θα διώξει τη μπάλα με γροθιές στη σέντρα που επιχείρησε ο αντίπαλός του.

Κληρώνει στο Κύπελλο Ελλάδας

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί ...σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού η κλήρωση για τους αγώνες των πρώτων τεσσάρων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2012-13.
Στην πρώτη φάση (23, 24 και 25 Οκτωβρίου) θα λάβουν μέρος οι 25 ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και οι 21 της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Θα διεξαχθούν συνολικά 23 απλοί αγώνες. Η κλήρωση των αγώνων της 1ης φάσης θα διεξαχθεί με δύο κληρωτίδες. Στη μία θα τοποθετηθούν οι ομάδες της...

Για τυρί; Στο κρεοπωλείο! Για κρέας; Στο σούπερ μάρκετ! Για ξηρούς καρπούς; Στα ζαχαροπλαστεία!

Τυρί θέλετε; Στο κρεοπωλείο! Συσκευασμένο κρέας θέλετε; Στο σούπερ μάρκετ! Ξηρούς καρπούς θέλετε; Στο ζαχαροπλαστείο!
Τις αλλαγές αυτές, που σηματοδοτούν την απελευθέρωση της αγοράς, όπως κι εκείνες που αίρουν διοικητικά εμπόδια, όπως για παράδειγμα η υποχρέωση των εξαγωγέων να δηλώνουν στην αστυνομία τα είδη που δεν πούλησαν στο εξωτερικό, φέρνουν η νέα υγειονομική διάταξη του υπουργείου Υγείας και οι Κανόνες Διακίνησης Εμπορίας και Παροχής Υπηρεσιών που αντικαθιστούν τις μεταπολεμικές αγορανομικές διατάξεις. Παρουσιάστηκαν χθες από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά και τους γενικούς γραμματείς Εμπορίου Στέφανο Κομνηνό και Δημόσιας Υγείας Χριστίνα Παπανικολάου.

«Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου!!


Η μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου «έφυγε» από τη ζωή.
Η Νικολέτα Σεργιανοπούλου έζησε ότι χειρότερο μπορούσε να βιώσει μια μητέρα καθώς έχασε και τα δύο της παιδιά. Ο γιος της, ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί δολοφονημένος στις ...

Ποια μεγάλη εταιρεία γαλακτοκομικών μετακομίζει στο Λουξεμβούργο;

Είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες της Ελλάδας. 
Κι όμως αποφάσισε να μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο. Γιατί το έκανε;
Την έδρα του στο Λουξεμβούργο μεταφέρει ο όμιλος...

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερασε ολόκληρη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ.
Πιο αναλυτικά:


Με τι ανέβηκε ο Κασιδιάρης στο βήμα της Βουλής [video]

Ποια είναι τα νέα ήθη που φέρνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης; Δείτε στο βίντεο με τι ανέβηκε στο βήμα της Βουλής.
Περίεργα κοιτούσαν προχθές οι βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων τον Ηλία Κασιδιάρη, να ανεβαίνει να μιλήσει στο βήμα της Βουλής και στο ένα χέρι να κρατάει τα χαρτιά του και στο άλλο ένα ποτήρι νερό.
Οι βουλευτές πάντα ανεβαίνουν στο βήμα και κάποιος υπάλληλος τους φέρνει ένα ποτήρι νερό για την ομιλία τους. Ωστόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε το δικό του ποτήρι, προκαλώντας τα σχόλια των υπολοίπων, που όπως έλεγαν μάλλον είναι σιχασιάρης και φέρνει ποτήρι από το σπίτι του.
Δείτε στο βίντεο τον Ηλία Κασιδιάρη να ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής με το δικό του ποτήρι νερό:


fimes.gr
  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Απίστευτα γεγονότα που δεν γνώριζες αλλά θες να μάθεις!:!!!

Σε ποια πόλη δεν μπορείς να εξασκήσεις το αρχαιότερο επάγγελμα αν το όνομά σου είναι Μαρία;
Ξέρεις γιατί ο Ιούλιος Καίσαρας φορούσε μόνιμα στεφάνι στο κεφάλι του, για ποιο λόγο πρωτοχρησιμοποιήθηκε η λέξη «Άμπρακαταμπρα», ποιο ήταν το πιο παράξενο δώρο που δέχτηκε για το γάμο της η βασίλισσα Βικτωρία, και σε ποια πόλη δεν μπορείς να εξασκήσεις το αρχαιότερο επάγγελμα αν το όνομά σου είναι Μαρία;
Αν όχι, ήρθε η ώρα να μάθεις.

Ποιος επίσημος χαιρέτησε την Μέρκελ λέγοντας, “Καλά είσαι;

Ποια ήταν η απάντηση της Μέρκελ ;
Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς υποδέχθηκε σήμερα την κ. Μέρκελ, με όλες τις τιμές!
Η εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας εντόπισε ένα μικρό λάθος… την ώρα που ο πρωθυπουργός σύστηνε στην κ. Μέρκελ στο επιτελείο του…
Ο διπλωματικός σύμβουλος της είπε,