ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Δείτε τι δουλειά κάνει ο Κ.Βελόπουλος μετά το βουλευτιλίκι (φωτό) '

Επειτα από 2 θητείες στο ελληνικό κοινοβούλιο με τον ΛΑ.ΟΣ. ο Κ.Βελόπουλος στις τελευταίες εκλογές δεν κατάφερε να επανεκλεγεί αφού το κόμμα του δεν μπήκε στη Βουλή. Ο ίδιος προσχώρησε στη ΝΔ αλλά δεν αξιοποιήθηκε κάπου έτσι επέστρεψε κι αυτός στη δουλειά που ξέρει να κάνει. Δηλαδή στις τηλεπωλήσεις βιβλίων. Από διάφορες τηλεοπτικές συχνότητες τον βλέπουμε πλέον να διαφημίζει τα πονήματά του που περιλαμβάνουν από εναλλακτικούς τρόπους ενέργειας (πήγε και 1.40 το πετρέλαιο) ως το μυστικό της μακροζωίας.

Ο καλόγερος το έσκασε με την ερωμένη του!

Ένας καλόγερος εγκατέλειψε την ασκητική ζωή του και το έσκασε με μια γυναίκα, αφού προηγουμένως πούλησε τα κτήματα της εκκλησίας στο Μπάσκα Βόντα της δυτικής Κροατίας.
Η Καθολική Εκκλησία επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μερικές ημέρες και ανέφεραν ότι ο μοναχός πέταξε τα ράσα και έφυγε παίρνοντας μαζί του 9,8 εκατομμύρια κούνα (περίπου 1,7 εκ. δολάρια).
"Θέλουμε να σταματήσουμε τις εικασίες των μέσων ενημέρωσης για το θέμα αυτό (...) και να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια της φραγκισκανικής μονής του Πρεσβέτο", αναφέρει η επισκοπή του Σπλιτ και της Μακάρσκα σε ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της.
Σύμφωνα με την επισκοπή ο μοναχός Σίμε Νίματς πούλησε 43 στρέμματα γης που ανήκαν στην εκκλησία και απέσυρε χρήματα από το λογαριασμό της, χωρίς να έχει πάρει έγκριση προηγουμένως. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ακύρωση της αγοραπωλησίας.
Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο 34χρονος Νίματς το έσκασε πριν από δύο εβδομάδες με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, έχοντας στο πλευρό του μια γυναίκα. Τον αναζητούν τόσο η αστυνομία όσο και η εκκλησία.

athina984.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Η εφαρμογή της "απιστίας". Κάνει θραύση στις γυναίκες

Είστε άπιστοι και θέλετε να κρύψετε τον παράνομο δεσμό σας από το-τη σύντροφό σας;...
Η CATE είναι εδώ για να σας... σώσει!
Πρόκειται για ένα application που είναι γνωστό ως «εφαρμογή της απιστίας»!!! Και αυτό γιατί δημιουργεί στο κινητό τηλέφωνο ένα μυστικό αρχείο καταγραφής κλήσεων, SMS και MMS που αποστέλλονται από έναν προκαθορισμένο αριθμό ο οποίος ανήκει στο παράνομο έτερον ήμισυ!!!
CATE σημαίνει Call And Text Eraser. Δηλαδή μια εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο που κάνει... αόρατα τα...

Απίστευτο!Δείτε την (πανέμορφη) μητέρα της Δ.Ματσούκα που θα μπορούσε να 'ναι αδελφή της (φωτό)

Λέγαμε κι εμείς, δεν μπορεί να είναι τόσο "εκνευριστικά" όμορφη από μόνη της η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, από κάπου θα πήρε, ώσπου μάθαμε.Αν δείτε το πόσο νέα και όμορφη μαμά έχει θα καταλάβετε κι εσείς από που κληρονόμησε τα γονίδια! Δείτε λοιπόν σε φωτογραφία την κούκλα μητέρα της.
Ιδού λοιπόν η μαμά Ματσούκα. Σικάτη και νεότατη κυρία!

Κουβέλης: Δεν ψηφίζω τα εργασιακά - Επίθεση Βενιζέλου στην Τρόικα (video)

Σε μία κλωστή κρέμονται οι διαπραγματεύσεις για το πακέτο των μέτρων.
Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών μετά απο τρείς ώρες.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε σκόπιμη την καθυστέρηση από την πλυερά της τρόικας «Είναι λάθος η εμμονή της τρόικας στα εργασιακά»
«Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα συνεχίζονται. Η τρόικα δυστυχώς προβάλλει αξιώσεις οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με όλα εκείνα που πρέπει να αντιμετωπίσει η χώρα σε σχέση με τα 11,5 δισ. ευρώ. Βεβαίως δεν είναι διαρθρωτική αλλαγή το να αξιώνει η τρόικα να ισοπεδωθούν τα εργασιακά δικαιώματα» είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Οκτώ χρόνια ...μαγείας Μέσι (video)

Πριν από οκτώ χρόνια, στις 16 Οκτωβρίου του 2004, ο Λιονέλ Μέσι «πατούσε» για πρώτη φορά το χορτάρι του Καμπ Νόου. Το gazzetta.gr θυμίζει το πρώτο ματς του πιτσιρικά με το σκυμμένο κεφάλι και το 30 στην πλάτη.
Ο νεαρός τότε Λέο πήρε τη θέση του Ντέκο στο 82', στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ, η οποία βρήκε τους Μπλαουγράνα νικητές με 1-0. Έπαιρνε το βάπτισμα του πυρός σε ένα τοπικό ντέρμπι της Βαρκελώνης!

Ανέκδοτο: Τo χιόνι!!!

Σταμάτησε ο νταλικέρης για να πάρει ένα ωραίο κορίτσι που έκανε ωτοστόπ και φορούσε ένα πολύ καυτό σορτς...
-Πως λέγεστε κύριε ?
-Λέγομαι Σνόου, Ρόι Σνόου (=χιόνι)
-Κι εγώ λέγομαι... Τζουν (=Ιούνιος)...
Μετά από λίγα μίλια τον προκάλεσε:

Δύο φίλες πέθαναν την ίδια νύχτα σε ηλικία 107 ετών!

Συγκινεί η ιστορία δύο γυναικών στην Ιταλία που ήταν φίλες μια ζωή και «έφυγαν» την ίδια νύχτα με διαφορά λίγων ωρών.
Η Αλμπέρτα Φάμπρις και η Τερέζα Γκρατζιάνι ήταν φίλες από μικρές, είχαν μεγαλώσει μαζί και είχαν δεθεί πολύ όσο τα χρόνια περνούσαν.
Η Αλμπέρτα κι η Τερέζα που τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο αντίστοιχα γιόρτασαν τα 107α γενέθλιά τους, ξεχώριζαν για την αριστοκρατική τους καταγωγή καθώς προέρχονταν από οικογένειες-σύμβολα για την πόλη του Τρεβίζο, αλλά και τον έντονο και χαρωπό χαρακτήρά τους που τις έκανε αμφότερες αγαπητές στην περιοχή.
Οι δύο τους ήταν τόσο δεμένες όμως που υποδέχθηκαν ακόμα και τον θάνατο μαζί. Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Messaggero, με διαφορά λίγων ωρών άφησαν εχθές το βράδυ την τελευταία τους πνοή στον οίκο ευγηρίας όπου διέμεναν.
Ευγενικές και δραστήριες έζησαν μια πλούσια ζωή γεμάτη εμπειρίες καθώς η Αλμπέρτα υπήρξε η πρώτη γυναίκα που πήρε δίπλωμα οδήγησης, υπήρξε πρωταθλήτρια στο τένις και το σκι, έκανε ιππασία και δε σταμάτησε ποτέ να ανεβαίνει στα αγαπημένα της βουνά, ενώ η Τερέζα πιστή καθολική φρόντιζε να ενισχύει οικονομικά την ενορία με σημαντικές δωρεές.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Α.Τ.Ι.Α. στην Καστοριά; !!! (video)

Μπορεί βέβαια το video να είναι επεξεργασμένο....απλά το δημοσιεύουμε...
Δείτε το...

Η φωτογραφία του ΜΑΤατζή που κάνει το γύρο του διαδικτύου!!!

Η φωτογραφία του ΜΑΤατζή που σκύβει και φιλάει το χέρι ενός ιερέα, την ώρα που γίνονται επεισόδια έξω από τη Βουλή «σαρώνει» τα social media.
Πολλοί χρήστες του twitter και του Facebook σχολιάζουν ότι «ο άνδρας των ΜΑΤ για την ευχή του παπά πριν συνεχίσει το… ξύλο», ενώ...

ΔΕΙΤΕ: Η απίστευτη επαναφορά μίας κοπέλας που έπασχε από ανορεξία!!!

H Laura Wilson, 28 ετών ζύγιζε 34 κιλά την ημέρα του γάμου της…
Έτρωγε καθημερινά μόνο μερικά μπιζέλια και ένα κομματάκι σοκολάτας.Δύο μήνες μετά τον γάμο της εισήχθη στο νοσοκομείο.Όταν πήρε εξιτήριο οι γιατροί της είπαν πως το πιθανότερο είναι να μην μπορέσει ποτέ να κάνει παιδί λόγω της ζημιάς που προξένησε στον οργανισμό της.Όμως η θέληση και η επιθυμία της να γίνει μητέρα την βοήθησαν να ξεπεράσει την ανορεξία και να επανέλθει από αυτή, ως περήφανη μητέρα ενός αγοριού!!!

VIDEOS.. Ξεσήκωσαν και ενθουσίασαν οι Πόντιοι στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

''Βούλιαξαν'' το ΟΑΚΑ οι Πόντιοι!!!
Δεν έπεφτε ... καρφίτσα, το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. στην Καλογρέζα, όπου περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες και 2.000 Πόντιοι χορευτές από όλη την Ελλάδα, ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους, ποντιακής και όχι μόνο καταγωγής, που παρακολούθησαν το 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που με επιτυχία διοργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε ντοκιμαντέρ της Ιστορίας του Πόντου, που επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Κώστας Γαβρά, που ανέλαβε και τη σκηνοθεσία όλης της βραδιάς.

Αποχώρηση και «καυτή» κατάθεση!!!

Επεισοδιακή ήταν η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» με αποχώρηση Ιωαννίδη αλλά και αποκάλυψη κατάθεσης μάρτυρα, ότι ο Μπέος προσπάθησε να δωροδοκήσει τον διαιτητή του Μακάμπι- Ολυμπιακός!
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, την αποχώρηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη από το στούντιο της ΔΙΚΗΣ στον ΣΚΑΪ, ενώ η εκπομπή ήταν στον αέρα, προκάλεσε η ανάγνωση του αθλητικού νόμου! Ο παρουσιαστής της εκπομπής θέλησε να διαβάσει από την εφημερίδα της κυβερνήσεως το απόσπασμα του αθλητικού νόμου του 2006, που απαγορεύει την αναδιάρθωση των πρωταθλημάτων μέσα στην ίδια σεζόν, κάτι που δεν δεχόταν με τίποτα ο Γιάννης Ιωαννίδης, που σηκώθηκε από τη θέση του πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε.

Απέδρασε 21χρονος Ρομά από το Α.Τ. του Ολυμπιακού χωριού

Ένας 21χρονος Ρομά κατάφερε να αποδράσει περίπου στη 1 μετά το μεσημέρι, από το Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 21χρονος, που κρατείτο κατηγορούμενος για...

Οργανωτική Συνάντηση για την Τ.Ο. Γρεβενών

Στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης και του συντονισμού των Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά συνάντηση στελεχών του κινήματος μας με μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να στελεχωθεί και να λειτουργήσει η νεοσύστατη Τ.Ο. Γρεβενών.
Παρών στην εκδήλωση ήταν...

Δείτε:Αυτή είναι η δολοφόνος της Ευελπίδων!!!

Εκμεταλλευόμενη τη μηδαμινή έως… ανύπαρκτη ασφάλεια των Δικαστηρίων, η τσιγγάνα μπήκε στο ανακριτικό γραφείο με όπλο, το οποίο πιθανότατα της το πέρασε συνεργός της από κάποιο σημείο του φράχτη που δεν ελέγχεται, και φορώντας περούκα άνοιξε πυρ κατά των δύο αδελφών, επίσης τσιγγάνων, οι οποίοι είχαν προσαχθεί για απολογία. 
Η 37χρονη συνελήφθη, ενώ όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για «βεντέτα». 
Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς οι αστυνομικοί πέτυχαν να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα και να την αφοπλίσουν. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από το σημείο 15 κάλυκες. 
Ο νεκρός δέχτηκε περισσότερες από οχτώ σφαίρες στο κεφάλι και τον θώρακα.

Σοκ:Έφυγε πριν μια ώρα από τη ζωή το μοντέλο Μαρία Πατσά!!!

Το κορίτσι αυτό που πάλευε με τον καρκίνο εδώ και πολλά χρόνια κατέληξε πριν μία ώρα σκορπίζοντας θλίψη και ατελείωτο πόνο στην οικογένειά της. Το γνωρίσαμε από τις συμμετοχές της στην...

Κρανίδι: Φοροδιαφυγή από 184 off shore στο ελληνικό… Λιχτενστάιν!!!

Αδυναμία δηλώνουν οι φορολογικές αρχές να να ελέγξουν τις 184 off shore εταιρείες στο Κρανίδι.
Δώδεκα μήνες από τότε που “Έθνος της Κυριακής” αποκάλυψε την υπόθεση με τις υπεράκτιες εταιρείες του Κρανιδίου το οποίο για τον λόγο αυτό πολλοί αποκάλεσαν “ελληνικό Λιχτενστάιν”, καμία εταιρία δεν έχει ελεγχθεί.
Στο υπουργείο Οικονομικών σηκώνουν τα χέρια ψηλά υποστηρίζοντας πως η αρμόδια Δ.Ο.Υ Ναυπλίου έχει μείνει μόνο με δύο υπαλλήλους που αδυνατούν να ανταποκριθούν στον τεράστιο όγκο δουλειάς.

Αληθινή αγγελία βοσκού που τα σπάει!

Η αγγελία έχει μπει σε site πωλήσεων αυτοκινήτων και μηχανημάτων. 
Δείτε πιο κάτω...
Ο Νάργος (έτσι είναι το όνομά του) πουλάει το τρακτέρ του, τα πρόβατά του και έναν...

Έρχονται καύσιμα από θαλασσινό νερό!!!

Ομάδα ειδικών του Εργαστηρίου Επιστημονικών Ερευνών του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως κατάφερε να μετατρέψει θαλασσινό νερό σε καύσιμο, επιτυγχάνοντας να εξαγάγει το διοξείδιο του άνθρακα από αυτό και καταλήγοντας να παράγει υδρογόνο σε αέρια μορφή.
Η διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και, αν όλα πάνε, οι επιστήμονες υπολογίζουν να μπορέσουν να μετατρέψουν το διοξείδιο του άνθρακα και το υδρογόνο σε υδρογονάνθρακες, ικανούς να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα αεροσκαφών.
Βάσει των όσων ανακοίνωσε το εργαστήριο, η τιμή τού καυσίμου θα κυμαίνεται στα τέσσερα δολάρια ανά τέσσερα λίτρα, γεγονός που δεν το καθιστά απαγορευτικό.

Δείτε: Παιδί «θαύμα» στη Μίλαν!!! (video)

Ο Χασίμ Μαστούρ είναι το νέο τεράστιο ταλέντο στις ακαδημίες της Μίλαν και ήδη τραβάει πάνω του τα βλέμματα. Είναι μόλις 15 χρονών. 
Γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1998 στην Ιταλία, από...

Ένα μοναδικό φαινόμενο στο Πακιστάν (pics)

Στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε ένα φαινόμενο το οποίο έλαβε χώρα στη περιοχή Σιντ στο Πακιστάν. Παρόμοιο του σίγουρα δεν έχετε ξανά δει. Έπειτα από σφοδρές πλημμύρες, οι αράχνες που μέχρι πρότινος περπατούσαν στο έδαφος, πλέον αναγκάζονται να σκαρφαλώσουν στα δέντρα και πάνω τους να υφάνουν τους ιστούς τους. Δείτε το αποτέλεσμα.
Δείτε: Είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ανασχηματισμό μετά το Eurogroup σκέφτεται ο Σαμαράς

Προς ανασχηματισμό φέρεται να οδεύει ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς εμφανίζεται μη ικανοποιήμενος από ορισμένα στελέχη της κυβέρνησης του.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση μετά το τέλος Οκτώβρη και το έκτακτο Eurogroup, ενώ αναμένεται σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, να ζητήσει από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συμμετοχή στο νέο σχήμα με στελέχη των κομμάτων τους.

Ανέκδοτο: Ο Πόντιος στρατιώτης!

Στον πόλεμο του 1940 κάπου στην Αλβανία μπροστά από τα ελληνικά χαρακώματα ακούγεται η φωνή του πόντιου στρατιώτη:

Γιατί δεν πρέπει να καπνίζουμε μέσα στο αυτοκίνητο;

Το κάπνισμα μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ακόμα και αν τα παράθυρα ή ο κλιματισμός είναι ανοιχτά, δημιουργεί ρύπανση του αέρα που υπερβαίνει τα επίσημα όρια ασφαλείας του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.
Τα παιδιά που κάθονται στο πίσω κάπνισμα, όταν κάποιος καπνίζει στις μπροστινές θέσεις, εκτίθενται σε αυτή τη ρύπανση της ατμόσφαιρας, σύμφωνα με τη μελέτη.
Όπως είπαν οι Βρετανοί επιστήμονες, τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα επειδή αναπνέουν με ταχύτερο ρυθμό, έχουν λιγότερο ανεπτυγμένο ανοσοποιητικό σύστημα και δεν μπορούν να αποφύγουν το παθητικό κάπνισμα. Έτσι, κινδυνεύουν από δύσπνοια, άσθμα, ωτίτιδες κ.α.

Μια μέρα στο καταφύγιο του Αρκτούρου!!! (video)

Μια μέρα στο καταφύγιο του Αρκτούρου, πέρασε ο ρεπόρτερ του Μένουμε Ελλάδα Αλέξης Καπλάνης.
Ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ αναφέρει πως ο άλλοτε βασιλιάς του δάσους ζει πλέον έκπτωτος σε αυτό.
Ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα στις αρκούδες που ζουν στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.
Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις της Υπεύθυνης Τύπου του Αρκτούρου Βάσω Πετρίδου, της ξεναγού Μελίνας Αυγερινού και του εργαζόμενου του Αρκτούρου Γιώργου Μοστάκη. 
Δείτε το βίντεο από την ΝΕΤ και την εκπομπή Μένουμε Ελλάδα.

Πως θα εμπλακεί η Ελλάδα σ΄ έναν πόλεμο Τουρκίας - Συρίας πιθανότατα κόντρα στα εθνικά της συμφέροντα;

Μέχρι που μπορεί να φθάσει η “αλληλεγγύη” του ΝΑΤΟ προς τη Τουρκία αν αυτή εμπλακεί σε πολεμική σύρραξη με τη Συρία; Και βέβαια το ερώτημα έχει να κένει ουσιαστικά με την πιθανότητα εμπλοκής της Ελλάδας σ' αυτή τη σύρραξη. Και δεν είναι καθόλου θεωρητικό.
“Οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, μεσούσης της επίσκεψης του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Α. Νταβούτογλου στην Αθήνα, διαβεβαίωσαν με όλους τους τρόπους την Άγκυρα, ότι η Ελλάδα, ως νατοϊκή δύναμη, τίθεται στο πλευρό της Τουρκίας, στην ελεγχόμενη –για την ώρα- διμερή κρίση με τη Συρία”, γράφει σε ανάλυσή της στον "Επενδυτή" η Κύρα Αδάμ η οποία επισημαίνει:
“Μια πιθανή επιδείνωση της κρίσης Τουρκίας–Συρίας με έναρξη εχθροπραξιών θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για την Ελλάδα,που γειτνιάζει άμεσα με την περιοχή:

Νέα λίστα με καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό!!! Δείτε όλα τα ονόματα!!!

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια λίστα με ονόματα εν ενεργεία πολιτικών που φέρονται να έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό.
Στην αμφιλεγόμενη αυτή λίστα φιγουράρουν πολλοί υπουργοί και δεκάδες βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και αρχηγοί κομμάτων.
Πάντα με βάση τα στοιχεία της συγκεκριμένης λίστας οι πολιτικοί που εμφανίζονται σε αυτήν – αλλά και συγγενικά τους πρόσωπα – φέρονται να έχουν βγάλει στο εξωτερικό χρήματα που κυμαίνονται από αρκετές δεκάδες χιλιάδες έως άνω του εκατομμυρίου ευρώ.

Δείτε τη λίστα με όλα τα ονόματα...

Πόσα λεφτά το χρόνο βγάζουν οι 4 μεγαλοδημοσιογράφοι του MEGA;

Σύμφωνα με το περιοδικό Unfollow που κυκλοφορεί «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από...

Απίστευτη αγγελία στη Ζάκυνθο: Πωλείται μπαστούνι τυφλού λόγω θαύματος!!!

Μέχρι και...αγγελία σε εφημερίδα και μάλιστα επιτυχημένη έγινε η πασίγνωστη, πλέον, υπόθεση με τους "μαϊμού" τυφλούς στη Ζάκυνθο. Ένας κ. Σάκης, λοιπόν, φέρεται να πουλάει όλο τον "εξοπλισμό", τον οποίο πλέον δεν τον χρειάζεται γιατί έγινε...θαύμα.
"Πωλούνται μαύρα γυαλιά, μπαστούνι τυφλού, σκύλος οδηγός και αναπηρική άδεια αυτοκινήτου λόγω θαύματος του Αγίου μας!" αναφέρει χαρακτηριστικά η περιβόητη αγγελία.

Πηγή
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Η Madonna επιτίθεται στους Ταλιμπάν με στριπτίζ!

H Madonna εξακολουθεί μέσα από την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο MDNA να περνά πολιτικά αλλά και κοινωνικά μηνύματα.
Αυτή τη φορά "επιτέθηκε" στους Ταλιμπάν και πιο συγκεκριμένα στον άδικο πυροβολισμό της 14χρονης από το Πακιστάν με ένα στριπτίζ! Η Madonna όταν έμαθε το περιστατικό έκλαψε και θέλησε να κάνει ακόμη πιο έντονη την οργή της αφιερώνοντας στο μικρό κορίτσι ένα στριπτίζ.
Υπενθυμίζουμε ότι 14χρονη από το Πακιστάν θέλησε μέσα από το blog της να δηλώσει πόσο σηματική είναι για εκείνη για εκπαίδευση. Η συνέπεια ήταν τραγική με τους Ταλιμπάν να την πυροβολούν όσο ήταν ακόμη μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Νεκρός από τους γείτονες βρέθηκε 72χρονος στη Σιάτιστα!

Νεκρός από τους γείτονες βρέθηκε 72χρονος κάτοικος της Σιάτιστας. 
Ο 72χρονος Ι.Β. ζούσε μόνος του στην οικία του στη Σιάτιστα. Από το Σάββατο δεν τον είχαν δει οι γείτονες οι οποίοι και τον αναζήτησαν στο σπίτι του όπου και τον βρήκαν νεκρό.
Ο θάνατος του σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Την υπόθεση χειρίζεται το Α.Τ. Σιάτιστας, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και νεκροψία, για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

sierafm.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Άνδρας νεκρός σε κατάστρωμα πλοίου

Νεκρός στο κατάστρωμα του πλοίου «Έλυρος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Χανιά, βρέθηκε το πρωί ένας άνδρας ηλικίας 55 ετών περίπου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας πιθανότατα Έλληνας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα την οποία τοποθέτησε στο στόμα του, ενώ το όπλο μετά τον πυροβολισμό βρέθηκε στη θάλασσα.
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

flashnews.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Έτσι θα παίξει ο Σάντος απόψε για το διπλό στη Σλοβακία

Με Κατσουράνη στα στόπερ, μετατόπιση του Μανιάτη στον άξονα και τον Νίνη στην δεξιά πτέρυγα αναμένεται να παρατάξει την Εθνική μας στην Μπρατισλάβα για το σημαντικό ματς με τη Σλοβακία (16/10 21:30GR) ο Φερνάντο Σάντος.
Με στόχο το τρίποντο, που θα επιτρέψει στην γαλανόλευκη να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται στην Μπρατισλάβα η Εθνική μας ομάδα των ανδρών.
Αλλωστε η λευκή ισοπαλία με τη Βοσνία στο Καραϊσκάκη έκοψε δύο σημαντικούς βαθμούς από την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, που πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με Βοσνία και Σλοβακία.

Διακοπές ρεύματος την Τρίτη και Τετάρτη σε περιοχές της Κοζάνης - Δείτε αναλυτικά

Την Τρίτη 16-10-2012 και από ώρα 08:00 έως 14:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα εξής Δ.Δ. και Οικισμούς:

Τι δήλωσε ο γιατρός της Νανάς Καραγιάννη; Ποιες οι ελπίδες για τη ζωή της

Ποιες είναι οι ελπίδες για τη ζωή της και τη μάχη που δίνει καθημερινά με την ανορεξία;
Η πρόσφατη νοσηλεία της Νανάς Καραγιάννη στο νοσοκομείο, έφερε ξανά στην επιφάνεια το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Ο διευθυντής Παθολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και θεράποντας της Νανά Καραγιάννη μίλησε για τη δύσκολη μάχη της με την ανορεξία.
«Πιστεύω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πάρει αυτή την απόφαση, να έρθει στην κλινική και μπράβο της που την πήρε! Επίσης, ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο πρόεδρος δέχτηκε να καλυφθεί η νοσηλεία της Νανάς», λέει και καταλήγει: «Δεν μου επιτρέπεται να είμαι σαφής και συγκεκριμένος σχετικά με την κλινική της κατάσταση
». 
Αλλά ναι, υπάρχουν ελπίδες. Έχει γίνει ήδη ένα πολύ σημαντικό βήμα».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Φοιτητής κατήγγειλε τον καθηγητή του για... φακελάκι.

Έδωσα φακελάκι στον καθηγητή μου!!!
Μία καταγγελία που έγινε στο edosafakelaki.org στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν συζητήσεις και να αναστατωθεί διδακτικό και επιστημονικό προσωπικό του ΤΕΙ Σερρών.
Φοιτητής κατήγγειλε τον καθηγητή του για... φακελάκι.

Σήμερα16 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής!

Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, μέρα που το 1945 ιδρύθηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ.
Η Π.Η.Δ. σε αριθμούς κατά την Greenpeace:

Απεργία σε Μετρό και ηλεκτρικό σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου!!!

Αντιμέτωποι με νέα ταλαιπωρία θα βρεθούν όσοι σκοπεύουν να μετακινηθούν το πρωί της Τρίτης με συρμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ).
Όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης θα πραγματοποιηθεί προειδοποιητική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09.00 το πρωί, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων για τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση συνασπισμού στην προσπάθεια που κάνει για τη δημοσιονομική εξυγίανση.
«Χειρόφρενο» σηκώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, σε όλες τις περιοχές της χώρας, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης συνασπισμού στον τομέα της Οικονομίας.
Τα ταξί θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 08.00 το πρωί ως τις 17.00 το απόγευμα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ταξί, «ενάντια στα νέα οικονομικά μέτρα που σχεδίασαν κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και Τρόικα».
Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με την συμμετοχή και του ΣΑΤΑ στις 11.30 το πρωί επί της οδού Μητροπόλεως 42.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Αυτές είναι οι πέντε πολυεθνικές εταιρείες που έδιναν μίζες!!!

Nέους τριγμούς στο πολιτικό σύστημα προκαλεί η αποκάλυψη των πέντε πολυεθνικών εταιρειών που έδιναν μίζες. 
Ποιες είναι οι εταιρείες;

Πώς μωρό που πέθανε, αναστήθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του [φωτο]

Διαβάστε την απίθανη ιστορία.
Η μητέρα γέννησε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι μετά από είκοσι λεπτά κατάφερε να αναπνεύσει, ενώ για το αγόρι οι γιατροί είπαν ότι δεν έχει καμία ελπίδα να ζήσει και είπαν στους γονείς του ότι πέθανε.
Τότε η μητέρα πήρε στην αγκαλιά το άψυχο σωματάκι του μωρού της και άρχισε να το χαϊδεύει και με δάκρυα στα μάτια να το σφίγγει στην αγκαλιά της. Λεπτό δεν έλειψε από κοντά της, ο σύζυγος, που και εκείνος ένιωθε το πόνο της γυναίκας του.
Και οι δύο τους χάιδευαν το άτυχο παιδί τους λέγοντας του το τελευταίο αντίο, ώσπου ξαφνικά μετά από δύο ώρες βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Το μωρό άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια ζωής και στη συνέχεια άνοιξε τα ματάκια του και αναστήθηκε.

Ποια είναι η καλόγρια με τις διαδηλώτριες με στήθος έξω [φωτο]

Μπορεί τα μέλη της οργάνωσης Femen να συνηθίζουν να αποκαλύπτουν το στήθος τους, όταν διαδηλώνουν υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών ή υπέρ του ρωσικού γκρουπ Pussy Riot, όμως μέχρι τώρα δεν είχαμε δει ποτέ να δέχονται την υποστήριξη ανθρώπων της εκκλησίας.
Στην τελευταία τους διαμαρτυρία με το στήθος έξω στο πλευρό των Ουκρανών Femen, προς έκπληξη πολλών, βρέθηκε η...