ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Αυτή είναι η σέξι Ρουμάνα που, μετά τον Ντι Κάπριο, «τύλιξε» τον Λεωνίδα (videos)

Μετά την σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο η 24χρονη Ρουμάνα Μανταλίνα Γκινέα, βρέθηκε να φιλιέται παθιασμένα με τον...

Αυτές είναι οι 12 καυτές αεροσυνοδοί που ...αναστατώνουν ( pics&vidεο)

Η αεροπορική εταιρίας Ryanair προκαλεί και πάλι αντιδράσεις καθώς δείχνει 12 αεροσυνοδούς της να φωτογραφίζονται σε πολύ σέξι πόζες. Αλλά και για πολύ καλό σκοπό.
«Τα πανέμορφα κορίτσια της Ryanair είναι και πάλι χαρούμενα να γδυθούν για φιλανθρωπικούς λόγους. Αυτή την χρονιά διάλεξαν το Πολωνικό ίδρυμα TVN. Στόχος μας να συγκεντρώσουμε 100.000 ευρώ για να ...

Όλες οι αλλαγές στα εργασιακά – Τι θα γίνει σε τριετίες, αποζημιώσεις απολύσεων και χρόνο προειδοποίησης

Νέος γύρος διαπραγματεύσεων θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες ανάμεσα στο υπουργείο Εργασίας και την Τρόικα για τα εργασιακά, μετά το χτεσινό συμβιβασμό -στο παρά πέντε- της κυβέρνησης με τους δανειστές μας.
Όπως έχει αναφέρει το iefimerida.gr, στη χτεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπήρξε συμφωνία σε όλα πλην των εργασιακών θεμάτων, με τους τρεις αρχηγούς να θέτουν από κοινού βέτο σε όσα ζητούσαν οι δανειστές για τις αποζημιώσεις και τις τριετίες. Προσωρινά, η κατάσταση φάνηκε να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Ακυρώσεις και αλλαγές στο πρόγραμμα της Aegean την Πέμπτη λόγω στάσης εργασίας

Η τρίωρη στάση εργασίας (10:00-13:00) των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας την Πέμπτη, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα των πτήσεων της Aegean Airlines.
Η εταιρία ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται 10 πτήσεις εσωτερικού και δυο εξωτερικού, ενώ αλλάζει η ώρα αναχώρησης σε 20 πτήσεις (12 εσωτερικού και 8 εξωτερικού).
Ακυρώνονται οι παρακάτω πτήσεις:

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών

Τρίτη
Ρωσία - Αζερμπαϊτζάν 

Ηλικιωμένος Κινέζος ζει πίνοντας... βενζίνη εδώ και 42 χρόνια!!!

Ο ηλικιωμένος Τσεν Ντεζούν από την Κίνα, μάλλον πιστεύει ότι κρύβει μέσα του ένα ανδροειδές, αφού τα τελευταία 42 χρόνια ζει μόνος του σε μία καλύβα πίνοντας.. βενζίνη!
Ο 71 ετών σήμερα Κινέζος, χρησιμοποιεί την βενζίνη ως φάρμακο για να γιατρεύει, τα προβλήματα της υγείας του, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις του ίδιου, τα τελευταία 42 χρόνια έχει καταναλώσει τουλάχιστον 1,5 τόνο βενζίνης αφού κάθε μήνα πίνει περίπου 3 με 3,5 λίτρα!
Η παράξενη αυτή συνήθεια έγινε μετά από προτροπή από τους «μάγους» του χωριού του, το 1969, οι οποίοι του πρότειναν να πιει κηροζίνη ως αντίδοτο στη φυματίωση από την οποία θεωρούσαν ότι έπασχε. Όπως λέει ο ίδιος, μετά το πρώτο ποτήρι ένιωσε υγιέστατος κι έτσι διατήρησε την παράξενη αυτή συνήθεια μέχρι και σήμερα... Το πώς έχει επιζήσει μέχρι σήμερα είναι άλλο θέμα...

iefimerida.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Τι σημειώσεις κράτησε ο Αντώνης Σαμαράς στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών!!!

Αθελα του ο Αντώνης Σαμαράς αποκάλυψε στο φωτογραφικό φακό τις σημειώσεις που κρατούσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών στη Βουλή. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύουν σήμερα «τα Νέα» ο πρωθυπουργός είχε γράψει στο σημειωματάριο του διάφορες λέξεις-κλειδιά όπως αγρότες, εργασιακά, μεταναστευτικό, ΦΠΑ.
Προφανώς οι σημειώσεις του κ. Σαμαρά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης, καθώς αν και η δεν Ελλάδα δεν βρίσκεται στην ατζέντα των συζητήσεων, τα θέματα της αναμένεται να απασχολήσουν τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Σοκαρίστηκε η Μέρκελ!!!

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ βρέθηκε μαζί με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας, στο Βερολίνο για να...

Ηλεία: Οδηγός έπεσε πάνω σε διαμελισμένο πτώμα ( pics&video)

Σοκ έπαθε ένας οδηγός καθώς εντόπισε ένα διαμελισμένο πτώμα στο κέντρο του δρόμου στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος της πρώτης διασταύρωσης Επιταλίου, λίγο πριν από τις 05.00 τα ξημερώματα.
Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και λίγα λεπτά αργότερα με ασθενοφόρο το πτώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κατάσταση του ήταν απερίγραπτη, καθώς από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί – πιθανόν από νταλίκα – δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί. Πιθανότατα ανήκει σε άντρα, όμως για την ταυτότητα του πτώματος έρευνα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι λιποθύμησαν όταν βρήκαν το βιβλίο των νεκρών!!!

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι για τα τελευταία κομμάτια από το περίφημο «rw nw prt m hrw» του 1420 πΧ που ανακάλυψαν τυχαία σε ένα μουσείο του Κουΐνσλαντ...
Το έψαχναν μανιωδώς έναν εδώ και έναν αιώνα γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα λύσουν το μυστήριο της μετά θάνατον ζωής...
Λιποθύμησε ο αιγυπτιολόγος του Βρετανικού Μουσείου, Dr Τζον Τέιλορ, όταν κατάλαβε ότι είχε μπροστά του τα 100 κομμάτια που έλειπαν για την
συμπλήρωση του Βιβλίου των Νεκρών το οποίο σύμφωνα με τον θρύλο περιλαμβάνει συλλογές από επωδούς και 200 μαγικές επικλήσεις για χρήση από τους νεκρούς στη μεταθανάτια ζωή.

Ποιός ήταν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο; Δεν θα το πιστεύετε!!!

Πολλές εκπλήξεις περιλαμβάνει η λίστα των πιο πλούσιων ανθρώπων που έχουν ζήσει και δημοσίευσε το έγκριτο σάιτ Celebrity net worth. Όλα τα ποσά έχουν προσαρμοστεί βάσει πληθωρισμού.

1, Μανσά Μουσά ο 1ος, 400 δις (έτος γέννησης 1280)
Ο βασιλιάς της αυτοκρατορίας του Μάλι -που την εποχή εκείνη κατείχε επίσης τα εδάφη της σημερινής Γκάνας και του Τιμπουκτού- ο οποίος είχε στα χέρια του το 50% της παγκόσμιας παραγωγής αλατιού και χρυσού. Αναδείχτηκε σε βασιλιά μετά την αναχώρηση του προηγούμενου σε μια αποστολή για να εξερευνήσει τα όρια του Ατλαντικού ωκεανού από όπου ποτέ δεν γύρισε.

Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής μπλόγκερ στον κόσμο;

Μπορεί να μην το έχετε ακούσει ποτέ ή να μην γνωρίζατε την ύπαρξη του αλλά είναι ο πιο πολυδιαβασμένος μπλόγκερ στον κόσμο .
Ο λόγος για τον...

Ο Ολυμπιακός τιμά τον ...μάγο « Ζιοβάνι »

Επέστρεψε στο τόπο που μεγουλούργησε ο μάγος της μπάλας Ζιοβάνι και ερυθρόλευκη ΠΑΕ αποφάσισε να τιμήσει τον Βραζιλιάνο άσο για την προσφορά του στην ομάδα πριν το παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας με την Skoda Ξάνθη για την 7η αγωνιστική.
Πριν την σέντρα της αναμέτρησης ο «Ζιο» θα πατήσει και πάλι τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκη» για να παραλάβει τιμητική πλακέτα από την ΠΑΕ για τα όσα προσέφερε όλα τα χρόνια που φορούσε να ερυθρόλευκα.
Παράλληλα, στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου να προβάλλεται ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Αγριος καβγάς στη Βουλή για το... κάπνισμα!!!



«εσείς κάψατε την Ελλάδα εμείς θα καπνίζουμε»!!!
Το μέτρο της απαγόρευσης του καπνίσματος έχει χαλαρώσει υπερβολικά το τελευταίο διάστημα στη Bουλή σε τέτοιο βαθμό που να το καταστρατηγούν ακόμα και βουλευτές με αποτέλεσμα να διαπληκτίζονται με συναδέλφους τους.
Χθές το απόγευμα ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ...

"Γιατί χαρίσατε 236,6 εκατ. ευρώ στον Όμιλο Λάτση;"

Ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών σχετικά με την εκμίσθωση σε εξευτελιστικό αντίτιμο του Golden Hall στον Όμιλο Λάτση κατέθεσαν 9 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Ολόκληρη η ερώτηση

Προκριματικά World Cup 2014: Σλοβακία – Ελλάδα 0-1 (video)


Σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 έκανε η Εθνική ομάδα, που επικράτησε στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας με 0-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του έβδομου προκριματικού ομίλου.
Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν ήταν καλύτερο, ωστόσο ευτύχησε να πάρει τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 63′ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με κοντινό πλασέ, μετά από ασίστ του Κατσουράνη.
Οι Σλοβάκοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Hamsik (38′, 41′, 58′, 62′) και τον Breznanik που στο 88′ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Καρνέζη.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Εθνική έφτασε τους δέκα βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη θέση στον όμιλο μαζί με τη Βοσνία.
Τα γκολ: Σαλπιγγίδης 63′

Θα μας αλλάξουν τα φώτα! Πληρωμή ΔΕΗ κάθε μήνα

Από τις αρχές του 2013 θα χρειαστεί να αλλάξουμε τον τρόπο που υπολογίζουμε τα πάγια έξοδα του νοικοκυριού μας, αφού όπως προκύπτει από τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης –τρόικας οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος θα πληρώνονται μελλοντικά κάθε μήνα και όχι κάθε δίμηνο όπως είθισται!
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τρόικας, οι προμηθευτές ρεύματος θα πρέπει να αλλάξουν σε μηνιαία την είσπραξη των λογαριασμών είτε με το να εκδίδουν κάθε μήνα τιμολόγια, είτε με το να καθορίζουν μηνιαίες δόσεις στους εκδιδόμενους λογαριασμούς. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι λογαριασμοί θα εισπράττονται είτε από τη ΔΕΗ, είτε από τους εναλλακτικούς παρόχους.
Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι γεγονός! Οι τροικανοί «μάχονται» για τις νοικοκυρές που βάζουν πλυντήριο τη νύχτα προκειμένου να κάψεις λιγότερο ρεύμα!!!!
Πως ακριβώς;

Χωρίς ταξί την Πέμπτη η Θεσσαλονίκη!

Οι ιδιοκτήτες ταξί θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, από τις...

Αλλαγή ωραρίου λειτουργίας των γραφείων διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ



Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Πιερίας, Ημαθίας Πέλλας, Κιλκίς Σερρών και Χαλκιδικής, τα οποία θα λειτουργούν ως ακολούθως:

Αλλάζει ο καιρός - Βροχές και ισχυροί άνεμοι την Τετάρτη

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από Τετάρτη καθώς θα εκδηλωθούν ισχυροί άνεμοι και οι σποραδικές καταιγίδες.
Συγκεκριμένα αναμένονται βροχοπτώσεις κυρίως στα βορειοδυτικά. Παράλληλα ισχυροί θα είναι οι άνεμοι στο Αιγαίο, ενώ περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες.
Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού σε όλη την χώρα έχει ως εξής:

Αυξάνεται η ζωή του φρέσκου γάλακτος!!!

Σε «απελευθέρωση» της διάρκειας ζωής του «φρέσκου γάλακτος» προσανατολίζεται η κυβέρνηση. Στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ των υπουργείων Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης βρίσκεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάργηση του περιορισμού των 5 ημερών που ισχύει σήμερα, βάσει Προεδρικού Διατάγματος του 1999 για το παστεριωμένο γάλα, προκειμένου να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και να μειωθούν οι τιμές.