ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αυτός είναι ο πιλότος του F-16 που εντυπωσίασε χθες!!! (pics+videos)

Οι Έλληνες συνάδελφοί του λένε για αυτόν "ο Μανώλης γεννήθηκε μέσα σε αεροσκάφος"
Οι Γερμανοί συνάδελφοί του στο AIRSHOW 2011, παραμιλούσαν λέγοντας "αυτά δεν γίνονται"
O άνθρωπος που εντυπωσίασε στη χθεσινή παρέλαση, με το F-16 του, είναι ο Σμηναγός...Μανώλης Καραχάλιος, ο Επικεφαλής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 και ο κύριος Ιπτάμενος του Προγράμματος Επίδειξης.

Αποκαλυπτική έρευνα: Tο «κέρατο» πάει σύννεφο... στην Πάτρα

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την ερωτική ζωή των Πατρινών προκύπτουν από την σχετική έρευνα της εταιρείας DATA R.C. που παρουσιάζει σήμερα το περιοδικό TRIP της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Στ’ αξιοσημείωτα το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό πολιτών δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό καθώς και το...γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις των ερωτηθέντων. 
Αναλυτικά:

Πως να καταπολεμήσετε την πρόωρη εκσπερμάτωση;

Φυσικά όχι με τα παραδοσιακά γιατροσόφια, ή με τις «εξυπνάδες» που προτείνουν μέσα σε μια ανδρική παρέα, οι άνδρες μεταξύ τους. Φυσικά και δεν θα καταπολεμήσει κάποιος την πρόωρη εκσπερμάτωση, φορώντας απανωτά στρώματα προφυλακτικών προκειμένου να μην νιώθει. Δεν θα την καταπολεμήσει πιέζοντας τον εαυτό του, ενώ κάνει σεξ, να σκέφτεται...

Super League: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2 (video)

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League κι έτσι οι πράσινοι άφησαν κι άλλους βαθμούς με αποτέλεσμα να παραμείνουν στη μέση της βαθμολογίας.
Ο Παναθηναϊκός πήρε δυο φορές προβάδισμα, με τον Toche στο 8′ και τον Μαυρία στο 29′ και τους Κρητικούς να απαντούν με τον...

Τρίτη 30 Οκτωβρίου γιορτάζει το στρατόπεδο «Λοχαγού Καραχάλιου» στα Γρεβενά

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 στις 11.00 το πρωί θα εορτασθεί στο Στρατόπεδο «Λοχαγού Καραχάλιου» στα Γρεβενά, η γενέθλια ημέρα του 586 Μ/Π Τάγμα Πεζικού ΚΕΝ – ΕΚΕ.
Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Δίωρη στάση εργασίας των δασκάλων την Τρίτη

Δίωρη παναττική στάση εργασίας προκήρυξε για την Τρίτη, από τις 12.00 έως τις 14.00, η ΔΟΕ.
Η στάση εργασίας γίνεται να για μπορέσουν οι δάσκαλοι να παραβρεθούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις ...

Έδιωξαν τον Παπανδρέου από εστιατόριο του Βερολίνου! (video)

Στόχος διαμαρτυρόμενων πολιτών έγινε ο πρώην πρωθυπουργός κατά την παρουσία του στη γερμανική πρωτεύουσα.
Όπως αναφέρει το σάιτ pheme.gr έπειτα από τη συμμετοχή του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη γερμανική πρωτεύουσα, ο πρώην πρωθυπουργός θέλησε να...

Αιματηρό επεισόδιο στην Κοζάνη. Τέσσερις μαχαιριές στο λαιμό για οικονομικές διαφορές!

Τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές στο λαιμό εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Σύμφωνα με την αστυνομία το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο 1ο χλμ. του αγροτικού δρόμου Αργίλου-Βατερού Κοζάνης όταν ένας...

Φθιώτιδα: Η κακοκαιρία έβγαλε σκάφη στη στεριά ( pics&video)

Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν οι κάτοικοι στην Φθιώτιδα καθώς ισχυροί νοτιάδες φούσκωσαν τη θάλασσα, που πλημμύρισε παραλιακά καταστήματα και δρόμους, ενώ στις Ράχες ο καιρός έκοψε τα σχοινιά από το remezzo του ιστιοπλοϊκού, που βλέπετε στις φωτογραφίες του Lamiareport και το έβγαλε στην παραλία.

Τι αλλάζει στα κριτήρια για την καταβολή επιδόματος θέρμανσης

Το αργότερο έως την Πέμπτη θα ξεκινήσει η λειτουργία της εφαρμογής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης, βάσει νέων διευρυμένων κριτηρίων που εκτιμάται ότι θα καλύψουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια νοικοκυριά.
Ειδικότερα, το εισοδηματικό όριο για τους άγαμους αυξάνεται στα...

ΑΟ Κάστωρ - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-3 (video)

Κάτω από δυνατή βροχή και σε βαρύ γήπεδο διεξήχθη η συναρπαστική σε εξέλιξη αναμέτρηση μεταξύ του ΑΟ Κάστωρ και του νεοφώτιστου στην κατηγορία Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Πιερίας, που έληξε ισόπαλη με σκορ 3-3, σε ένα ματς όπου όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο α’ ημίχρονο. Μάλιστα, ο ΑΟ Κάστωρ παρότι ήταν...

Λευκάδια - Ένωση Απ. Παύλου 2-1 (video)

Λύγισαν την Ένωση τα Λευκάδια!!!
Τα Λευκάδια πήραν το πρώτο τοπικό ντέρμπι της Δ' Εθνικής. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, επικράτησαν με 2-0 της Ένωσης Αποστόλου Παύλου και ζευγάρωσαν τις νίκες τους.
Αγωνιστικά, τα Λευκάδια πίεσαν στα πρώτα λεπτά κι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του...

Δωδεκάχρονος δολοφονεί εν ψυχρώ τον νεοναζί πατέρα του

Με αγωνία παρακολουθεί η Αμερική σήμερα την έναρξη της δίκης του δωδεκάχρονου αγοριού που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον νεοναζί πατέρα του πριν από...

Αποτελέσματα αγώνων Α' Ε.Π.Σ. Καστοριάς 7η αγωνιστικής

 Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας που έγιναν το Σάββατο, 27-10-2012 είναι τα εξής:

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 29 Οκτωβρίου (video)

Χάρη στην παρακολούθηση του Ταρίκ, ο Χαρούν εντοπίζει τον Μπατού. Δεν θα τον προλάβει, αλλά θα βρει τη Μελντά, την οποία αντιμετωπίζει με σκληρά λόγια. Η Ετζέ αποφασίζει να σταθεί εμπόδιο στην πορεία του αδελφού της προς το απόλυτο κακό με δραματικό τρόπο...

Απίστευτο: Ο Πρωθυπουργός σηκώθηκε από τη θέση του στο αεροπλάνο να δώσει τη θέση του σε επιβάτη

Στην οικονομική θέση ταξίδευε ο πρωθυπουργός την Παρασκευή για την Θεσσαλονίκη και την ώρα που καθόταν με τον Σίμο Κεδίκογλου και κοίταζε έξω από το παράθυρο ο Πρωθυπουργός συνέβη το εξής αδιανόητο:

Βαθμολογίες Α΄& Β΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Δείτε τις βαθμολογίες του Α΄τοπικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών μετά από 5 αγωνιστικές και του Β΄τοπικού μετά από 2 αγωνιστικές.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα από τα Πρωταθλήματα ΕΠΣ Κοζάνης

Όγδοη στροφή στο πρωτάθλημα και η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Άρδασσας (αν και δυσκολέυτηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά) κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΟΚ Κοίλων και έχει το απόλυτο, έχοντας κάνει και το ρεπό της.
Η Άρδασσα πορηγήθηκε στο 40ο με σουτ του Ποιμενίδη έξω από τη περιοχή. Αμέσως μετά μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αλλά...

Είδηση Σοκ: Ελληνίδα παρουσιάστρια κάνει σεξ μεταξύ των διαλειμμάτων της εκπομπής της

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε την φετινή σεζόν γνωστή παρουσιάστρια. Άγριες σε ότι αφορά την προσωπική ζωή της καθώς φαίνεται πως δεν χορταίνει το σεξ με τίποτα. Μάλιστα το κάνει και κατά τη διάρκεια της δουλειάς! Απίστευτο; Όμως συνέβη αφού τελευταία ο αγαπημένος της όλο και την επισκέπτεται στο στούντιο. Έτσι εκείνη όταν τον βλέπει φροντίζει να…

Στοιχεία σοκ!!! Η κτηνοβασία συνεχίζει να είναι νόμιμη στη Γερμανία!!!

 Μέλη της ομοσπονδίας εναντίον του βιασμού ζώων (BMT) σε εκδήλωση υπέρ της απαγόρευσης της κτηνοβασίας στη Γερμανία έβγαλαν τη φωτογραφία που βλέπετε.
Στη Γερμανία δεν υπάρχουν περιορισμοί σ’ ότι αφορά τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και ζώων. Οι φιλόζωοι που διαφωνούν με την...

Μακεδονικός Κοζάνης - Γρεβενά Αεράτα 3-3

Αγγλικό σκορ... σε Αγγλικό φόντο
Ο Μακεδονικός ευχαριστεί τον κόσμο "Η παρουσία σας θα είναι η δύναμή μας"!!!

 Χορταστικό παιχνίδι έγινε στην Κοζάνη, όπου ο Μακεδονικός στην πρώτη του συμμετοχή στη Δ’ Εθνική, αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με τα Γρεβενά Αεράτα.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διοίκηση του Μακεδονικού...

Μεγάλες καταστροφές στα Τρίκαλα (video)

Μεγάλες είναι οι καταστροφές που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα από συνεργεία των αρμοδίων υπηρεσιών, στον ορεινό όγκο του νομού λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών. 

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στη Βέροια

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο 3,5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βέροιας – Κυψέλης Ημαθίας το πρωί της Κυριακής. 
Το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε...

Συνεχίζονται oι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης "εκατό χρόνια ελεύθερα Γρεβενά".(VIDEO)

Στην Απελευθέρωση της Πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό και στους αγώνες της εκκλησίας για την Ελευθερία αναφέρθηκε μιλώντας αποκλειστικά στην Τηλεόραση του west o Σεβασμιότατος μητροπολίτης Γρεβενών Σέργιος .
Παράλληλα συνεχίζονται από τον Δήμο Γρεβενών οι...

Πρωτοποριακό σύστημα ανίχνευσης μεθυσμένων από Έλληνες



Μια θερμική κάμερα, που ανιχνεύει την αυξημένη θερμότητα του προσώπου, μπορεί μελλοντικά να “προδίδει” τους μεθυσμένους, προτού αυτοί δημιουργήσουν προβλήματα σε μπαρ, αεροδρόμια και άλλους δημόσιους χώρους.
Η πρωτότυπη τεχνολογία αναπτύχθηκε από τον καθηγητή...

Απίστευτο: ποιες ασθένειες θεραπεύει το μέλι με κανέλα

Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου και είναι θεραπεία για πολλές ασθένειες. Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει.
Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι για πάντα μέλι. Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα στερεοποιηθεί. Όταν συμβεί αυτό απλά χαλαρώνουμε το καπάκι από το βάζο που το έχουμε και βάζουμε το δοχείο με το μέλι σε ζεστό νερό, όχι όμως βραστό. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή.
Συμβουλή
{Ποτέ να μην βράσετε το μέλι ή να το βάλετε σε φούρνο μικροκυμάτων γιατί έτσι θα σκοτωθούν τα ένζυμά του.}

Η αλήθεια για το μέλι με κανέλα

Αυτά είναι τα φάρμακα που συμβάλλουν στην τριχόπτωση

Αν ξαφνικά βλέπετε τα μαλλιά σας να αραιώνουν στην κορυφή του κεφαλιού ή να αλλάζουν χρώμα, ελέγξτε το... φαρμακείο σας. Σύμφωνα με νέα έκθεση του πανεπιστημίου της Μελβούρνης, την οποία δημοσιεύουν τα Νέα, ορισμένα φάρμακα μπορεί να οδηγήσουν σε τριχόπτωση.
Η τριχόπτωση και η λέπτυνση μπορεί να εκδηλωθούν έως και ένα χρόνο έπειτα από τη λήψη των φαρμάκων αλλά, ευτυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι...

Πώς ένας άστεγος έκανε ζωή Κροίσου επί 20 χρόνια;

Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή προ ημερών στην Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, με πρωταγωνιστή έναν αριθμομνήμονα άστεγο, ο οποίος κατάφερνε επί 20 χρόνια να διαμένει σε πολυτελή ξενοδοχεία,...

H «θεϊκή» κατσίκα που κοστίζει 140.000 ευρώ - Δείτε γιατί

Τι κρύβει το σημάδι στο τρίχωμά της;
Εκ πρώτης όψεως, αυτή η δίχρωμη κατσίκα είναι απλώς ένα συμπαθές τετράποδο, χωρίς κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Για έναν Μουσουλμάνο όμως, το ζώο αυτό έχει πάνω του ένα...

Δείτε πως φαίνεται η Θεσσαλονίκη μέσα από ένα f-16!! Απίστευτες εικόνες..(video)

Με αφορμή τον τριήμερο εορτασμό στην Θεσσαλονίκη, για τα 100 χρόνια απο την απελευθέρωση της και της εθνικής επετείου. Ένα f-16 κατέγραψε μέσα απο την καμπίνα του, μοναδικές εικόνες!!!
Απολαύστε το βίντεο...

Ποια γνωστά αναψυκτικά ανακλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ

Ποια γνωστά αναψυκτικά ανακλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ μετά από διερεύνηση καταγγελιών πολιτών; Γιατί ανακλήθηκαν τα γνωστά αναψυκτικά;
Μετά από διερεύνηση καταγγελιών πολιτών, και σε συνέχεια σχετικών ελέγχων από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδας και Αττικής του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε πορτοκαλάδα και λεμονάδα ΛΟΥΞ .
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα αναψυκτικά:

1940: ευτυχώς OΧΙ - 2012: ατυχώς ΝΑΙ...

Τον Απρίλιο του 1941 η Γερμανία κηρύττει τον πόλεμο στην Ελλάδα. Το Ρούπελ αντιστέκεται αλλά οι ορδές της Βέρμαχτ σαρώνουν τη γιουγκοσλαβική αντίσταση και εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος. Η Ελλάδα παραδίδεται. Η Κατοχή αρχίζει. Η σβάστικα υψώνεται στην Ακρόπολη.
Τον Μάιο του 2010 δεκαετίες μετά, η Ελλάδα παραδίδεται στους...

Οι νέοι φόροι για επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες

Πλήρη ανατροπή στο φορολογικό σύστημα που διέπει 1.000.000 ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις και περίπου 700.000 κατ' επάγγελμα αγρότες επιφέρει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που...

Ανα στρέμμα ή ιδιοκτησία! ο φόρος στα εκτός σχεδίου


Τι προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο
«Στρεμματικό» ή κατ' αποκοπή φόρο «ανά ιδιοκτησία» σε όλα τα αγροτεμάχια, οικόπεδα και κτήματα εκτός σχεδίου, ακόμα και στις αγροτικές καλλιεργούμενες εκτάσεις, το 2013, προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο για την ένταξη όλων των ακινήτων στον νέο ενιαίο φόρο.
Όπως αναφέρει το Έθνος, σε πρώτη φάση ο φόρος στα αγροτεμάχια θα είναι...

Αλλάζουν τα κριτήρια για το επίδομα ανεργίας!!! Δείτε παραδείγματα

Περιορίζεται ο χρόνος που θα λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας όσοι το έχουν εισπράξει ξανά τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τα αυστηρά κριτήρια που θα τεθούν σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2013. Τα αυστηρά κριτήρια αναμένεται να επηρεάσουν σοβαρά τους εποχικά απασχολούμενους και οι πρώτοι που θα έρθουν αντιμέτωποι με τις μειώσεις θα είναι εκείνοι που...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (VIDEO)

Την αντίδραση του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη αλλά και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου προκάλεσε η Πρόταση του Δ/ντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ.Νάστου για συγχώνευση σχολικών μονάδων του Δήμου Γρεβενών.
«Χαρακτηρισμένος ως ένθερμος υποστηρικτής των συγχωνεύσεων», όπως δήλωσε ο κ. Νάστος και αιτιολογώντας πως...

Ο χάρτης του ελληνικού ποδοσφαίρου μέχρι το 2017

Μετά από εισηγήσεις, συναντήσεις, συζητήσεις και σκέψεις για την αύξηση του ανταγωνισμού και κυρίως την βιωσιμότητα των ποδοσφαιρικών σωματείων της Ελλάδας, στην ΕΠΟ καταλήγουν στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών με συνεχόμενες αλλαγές μέχρι το 2017.
Οι αλλαγές στις κατηγορίες αναμένεται να οριστικοποιηθούν στις επόμενες μέρες με πρώτο και πιο δραστικό μέτρο την...

Διαρροή διευθύνσεων και email χρηστών του Facebook


Ένας blogger από την Βουλγαρία, ο Bogomil Shopov, έγραψε στο...blog του πως αγόρασε στο διαδίκτυο μια λίστα που περιέχει 1.1 εκατομμύρια User IDs και διευθύνσεις e-mail χρηστών του Facebook για 5 δολάρια.
Τα δεδομένα αυτά προήλθαν από κάποια εφαρμογή του...