ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Συντηρητική κατάσχεση του 50% του γηπέδου Καραϊσκάκη που ανήκει στον Λαυρεντιάδη

Συντηρητική κατάσχεση του 50% του σταδίου Καραϊσκάκη, το οποίο ήταν στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αποφάσισε σήμερα με διάταξη της η ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη.
Ουσιαστικά επικύρωσε με αυτόν τον τρόπο την αίτηση του εισαγγελέα Ιωάννα Δραγάτση να κατασχεθεί το μισό γήπεδο Καραϊσκάκη, προκειμένου να ...

Η Τζούλια, το κοκαλάκι στα μαλλιά, το ντύσιμο παρθεναγωγείου και το… σούσι!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου άλλαξε!!! 
Θα σκεφτείτε, «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.
Η Τζούλια άλλαξε στιλ, άλλαξε ντύσιμο και άλλαξε και...

Η σπαρακτική μαρτυρία του πατέρα της άτυχης Ζωής (video)

Ο πατέρας της 34χρονης, Θεολόγος Δαλακλίδης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή "Μίλα" για το φρικτό έγκλημα με θύμα την κόρη του.
"Ήρθε το κορίτσι μου στο σπίτι, έβαλε το κλειδί στην πόρτα της πολυκατοικίας και από 'κει και μετά το πήραν, το τράβηξαν, το σκότωσαν, το βίασαν και του έβαλαν φωτιά" είπε ο πατέρας και συμπλήρωσε: "Τόσο άγριο έγκλημα δεν νομίζω να έχει γίνει αλλού πουθενά".

Δείτε το σέξι ατύχημά της Ελένης Μενεγάκη!

Στο παρά πέντε γλύτωσε την «αποκάλυψη»!!!
Παραλίγο να έχουμε «αποκαλύψεις» σήμερα στην «Ελένη»!
Με μπρίο και τσαχπινιά ξεκίνησε την εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη αλλά ξέχασε πως το φόρεμα που...

Δείτε ποιοι εξαπατούσαν τους ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο εκ των τριών συλληφθέντων, μέλη εγκληματικής ομάδας, που εξαπατούσαν ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, τα τρία άτομα αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά από τους ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι ...

Βίντεο από τις διακοπές της Ζωής Δαλακλίδου (του φρικτού φονικού στην Ξάνθη!)

Δυο χρόνια πριν κανένας δεν πίστευε ότι παραμονές του 2013 η Ζωή θα έφευγε από τη ζωή με τον πιο βίαιο και απάνθρωπο τρόπο.
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε δείχνει τη νεαρή κοπέλα να ζει ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές, από τις διακοπές της στο Φανάρι Κομοτηνής το καλοκαίρι του 2010. Μαζί της ήταν και δυο φίλες της.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρήκαν το δράστη του φρικτού φονικού στην Ξάνθη!


Πρόκειται για σεσημασμένο που είχε συλληφθεί για βιασμό.
Τα αποτυπώματα αποκάλυψαν το δράστη του φρικτού φονικού στην Ξάνθη με θύμα μία 34χρονη γυναίκα, το οποίο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Όπως αναφέρουν ...

Αυτή είναι η 34χρονη κοπέλα που σκότωσαν στην Ξάνθη!!!

Πρόκειται για την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου του Θεολόγου, κόρη του γνωστού εμπόρου ξηρών καρπών που μένει και εργάζεται σε γραφείο τοπογράφου μηχανικού στη Θεσσαλονίκη και ήρθε να κάνει Χριστούγεννα και γιορτές στην Ξάνθη με τους γονείς και τους φίλους της.
Η 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου, επέστρεφε στο πατρικό σπίτι της μαζί με φίλη της που λίγο πριν την είχε αφήσει για να πάει στο...

Πασίγνωστη Ελληνίδα τρώει σούσι πάνω από το σώμα ενός ημίγυμνου άντρα (pics)

Παρέα με τις φίλες της κανόνισαν, σε πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσαν σε εστιατόριο, να ξαπλώσει επάνω στο τραπέζι καλογυμνασμένος άνδρας και σε όλο του το σώμα να στρώσουν σούσι και εκείνες έτρωγαν πάνω από το κορμί του!
Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν μια ...

ΓΟΥΡΝΟΧΑΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ (video)

Κάτοικοι και επισκέπτες απόλαυσαν τσιγαρίδες , κρασί και γλέντησαν με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής στο έθιμο της γουρνοχαράς και της τσιγαρίδας που αναβίωσε και φέτος στην τοπική κοινότητα Ροδιάς Γρεβενών ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Ωστόσο συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στα δημοτικά διαμερίσματα και στις τοπικές κοινότητες...

Αψεγάδιαστη με το μπικινάκι της η Jennifer Aniston (pic)

Στις ΗΠΑ ο καιρός είναι άσχημος με χιόνια βροχές και ανεμοστρόβιλους αλλά αυτό δεν απασχολεί καθόλου το πατριωτάκι μας που πήρε τον αρραβωνιαστικό της...

«Δολοφόνησαν τη Γουίτνεϊ Χιούστον»!!!

Σάλο έχει ξεσηκώσει ιδιωτικός ντετέκτιβ με τον ισχυρισμό του ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον έπεσε θύμα δολοφονίας. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι έχει στην κατοχή του βίντεο που αποδεικνύει την αλήθεια και δείχνει εμπόρους ναρκωτικών να σκοτώνουν την ντίβα. O Πολ Χεμπλ λέει πως...

Ψάχνουν τα 750.000 euro στην Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Βύρωνα!

Φαίνεται πως στην σημερινή εποχή των Μνημονίων και της Οικονομικής Κρίσης που μαστίζει την κοινωνία,για να υπάρξει άμεση και σοβαρή παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών και της Δικαιοσύνης σε θέματα διαφθοράς και κακοδιαχείρισης,πρέπει απαραίτητα να έχει προηγηθεί η ανάλογη "προβολή" των ΜΜΕ και η θεματολογία να αφορά συνήθως την κεντρική πολιτική σκηνή και πρόσωπα ευρύτερου δημόσιου ενδιαφέροντος, όπως έγινε με τον ΕΟΤ.

Σύλληψη πέντε ατόμων για ζάρια στην Καστοριά!

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς, πέντε ημεδαποί 57, 51, 61, 66 και 73 χρονών, να παίζουν ζάρια.
Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε ότι...

Φρικτό έγκλημα στην Ξάνθη: Μαχαίρωσαν και έκαψαν ζωντανή, πασίγνωστη Ξανθιώτισσα (video)

Οι άγνωστοι δράστες της επιτέθηκαν έξω από το πατρικό της σπίτι στην οδό 40 Εκκλησιές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τη μαχαίρωσαν και της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που έκλεψαν από μηχανάκι. Οι δράστες είχαν προσπαθήσει να...

Ποντιακά κάλαντα από το Σύλλογο Βατολάκκου στον Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 μέλη του Μορφωτικού πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου επισκέφτηκαν το γραφείο του βουλευτή Γρεβενών έψαλλαν ποντιακά κάλαντα και του ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα. Ο βουλευτής με τη σειρά του...

Ποιος είναι ο Κώστας Βασιλάκος που εμπλέκεται στην κομπίνα με την επιταγή του ΕΟΤ

Ως σημαιοφόρος της «κάθαρσης» στον ΕΟΤ εμφανιζόταν ο 39χρονος Κώστας Βασιλάκος, ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα κ. Νίκου Καραχάλιου, ο οποίος συνελήφθη μαζί με άλλα τέσσερα άτομα γιατί...

Κλέβουν ξύλα από παντού οι λαθροϋλοτόμοι – Κρούσματα σε Κοζάνη και Γρεβενά

Ακόμα και τα πάρκα των πόλεων καταστρέφονται από λαθρουλοτόμους σύμφωνα με την Ένωση δασολόγων δημοσίων υπαλλήλων. Παράνομη κοπή δέντρων παρατηρείται και στην Αττική, στον Υμηττό και στην Πάρνηθα αλλά και μέσα σε …

Τα αγροτεμάχια στο σύστημα αντικειμενικών αξιών το 2013: πόσο θα πληρώσετε

Σε όλη τη χώρα αναμένεται να επεκταθεί το σύστημα αντικειμενικών αξιών και ειδικότερα σε περιοχές όπου...μέχρι σήμερα δεν εφαρμόζεται, όπως τα αγροτεμάχια και οι εκτός σχεδίου οικισμοί, με αποτέλεσμα το 2013 να φέρει μεγάλες επιβαρύνσεις σε χιλιάδες ιδιοκτήτες.
Σε πρώτη φάση, θα ενταχθούν όλες οι περιοχές στο...

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που αρνήθηκε τα 500.000 ευρώ των Τούρκων [video]

Ποια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξιφασκίας που είπε όχι στα 500.000 ευρώ των Τούρκων; Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της.
Η Βάσω Βουγιούκα, πρωταθλήτρια ξιφασκίας αποκάλυψε πως ...

Έλληνας πολιτικός στη Λαγκάρντ: «Δεν θέλω να πάω φυλακή…»

Σοκ προκαλεί η ομολογία Έλληνα πολιτικού σε στενό του πρόσωπο ότι τηλεφώνησε στη Κριστίν Λαγκάρντ. Ποιος ο διάλογος ανάμεσα τους;
«Δεν θέλω να πάω φυλακή. Κάντε κάτι. Εγώ έδωσα τα πάντα στο ΔΝΤ…». Χαρακτηριστικό του...

Πολική αρκούδα σε ζωολογικό κήπο πέθανε από τον καύσωνα


Πολική αρκούδα σε ζωολογικό κήπο πέθανε από τον καύσωνα 

Η τελευταία πολική αρκούδα στο ζωολογικό κήπο του Μπουένος Άιρες πέθανε εξαιτίας του κύματος καύσωνα που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου δήλωσαν πως ο

Τον απήγαγαν και τον λήστεψαν για 2000 Ευρώ


Το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι απήγαγαν ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στη Λαμία, τον έκλεψαν και τον εγκατέλειψαν στην Εθνική Οδό. Σύμφωνα με το ...

Πόσο μειώνονται οι μισθοί από 1η Ιανουαρίου λόγω αυξημένης παρακράτησης; ( Πίνακας)

Από 1η Ιανουαρίου ξεκινά η εφαρμογή της νέας φορολογικής κλίμακας με αποτέλεσμα την αυξημένη παρακράτηση φόρου, που συνεπάγεται καθαρή μείωση μισθού.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του αρμόδιου υπουργείου, η παρακράτηση φόρου θα εφαρμοστεί από τους μισθούς που θα καταβληθούν τον Ιανουάριο, παρότι δεν έχει ψηφιστεί ακόμα το φορολογικό νομοσχέδιο. Έτσι, οι μισθωτοί θα δουν τις μηνιαίες αποδοχές τους να μειώνονται με...

Σήμερα η καταβολή του επιδόματος για το τρίτο παιδί από τον ΟΓΑ

Σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, θα καταβληθεί από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) το επίδομα για το τρίτο παιδί.
Το επίδομα για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, επρόκειτο αρχικά να καταβληθεί στις 17 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Οργανισμού, η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές του επιδόματος ανέρχεται στο ποσό των 3.874.992 ευρώ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κρύο, βροχές, καταιγίδες το σκηνικό του καιρού από την Πέμπτη

Από την Πέμπτη χαλάει ο καιρός σε όλη την Ελλάδα ενώ το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα κυριαρχούν οι βροχές και οι καταιγίδες.
Την Πέμπτη, στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν...

Βίντεο: Η συγκλονιστική μαρτυρία του επιζώντα στο ατύχημα του ΕΚΑΒ Κρήτη

Ο οδηγός του ασθενοφόρου, του τραγικού δυστυχήματος στην Κρήτη στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δυο εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, ο μόνος που βγήκε ζωντανός από το φλεγόμενο όχημα, μιλά στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια για τις στιγμές που έζησε.

Μεταλλαγμένος σολομός στα σούπερ μάρκετ

Ένας γενετικά τροποποιημένος σολομός, που αναπτύσσεται με διπλάσιους ρυθμούς σε σχέση με τα συμβατικά ψάρια, ενδέχεται σύντομα να βρίσκεται στα ράφια των αμερικανικών σούπερ μάρκετ.

Μπόχα για 12 εκ ευρώ στον ΕΟΤ: Τι απαντά ο Νίκος Καραχάλιος (video)

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και μετά από συντονισμένες ενέργειες του υπουργείου Τουρισμού, αποφεύχθηκε η υπεξαίρεση 147.000 ευρώ από τα ταμεία του ΕΟΤ, μετά την αποκάλυψη για απόπειρα απάτης σε βάρος του Οργανισμού.
Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού ενημερώθηκε από τον νέο γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Πάνο Λειβαδά, ο οποίος...

Ματσάρα με 7 γκολ και δοκάρια στο Ολντ Τράφορντ (video)


Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο «Ολντ Τράφορντ» όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα μία φορά ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ επικρατώντας 4-3 της Νιούκαστλ.
Στην κορυφή της βαθμολογίας αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά της από τους διώκτες της...

Αυτή τη φωτογραφία επέλεξε ανάμεσα στις καλύτερες του 2012 ο Guardian - Βρίζει Σαμαρά και Έλληνες

Η παραπάνω φωτογραφία επελέγη από συντάκτρια του Guardian ανάμεσα στις καλύτερες για το 2012, λόγω του χρώματος, του φωτός και της γενικής ατμόσφαιρας! Το σχόλιο που τη συνοδεύει δεν είναι καθόλου κολακευτικό για τους Έλληνες ψηφοφόρους και πολιτικούς...