ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-0

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
12η Αγωνιστική
Μηδέν εις το πηλίκο για Αεράτα στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, αφού δεν κατάφεραν και πάλι να... εκμεταλλευτούν τη σωρεία ευκαιριών που δημιούργησαν. ΄Ενας επιθετικός μονόλογος ήταν το παιχνίδι. Η επιθετική αφλογιστία, η ατυχία και ο εξαιρετικός πορτιέρο των γηπεδούχων Σαραφιανός, στέρησαν το τρίποντο απ’ την ομάδα των Γρεβενών. Όταν σ’ ένα ενηντάλεπτο δημιουργείς πάνω από 8 ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, πλέον δεν δικαιούσαι τίποτα. ΄Ετσι η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου που περίμενε να αρχίσει η ανάκαμψη, πλέον βρίσκεται σε δυσχερή θέση.
Φάσεις και γκολ
Α΄ ημίχρονο

9ο λεπτό: Πολύ καλό σουτ του Ιωαννίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
30ο λεπτό: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του ΄Ιττη απέκρουσε εξαιρετικά ο Σαραφιανός και ο Αλεξανδρής σε κενή εστία κατάφερε από τα 4 μ. ν’ αστοχήσει..

Β΄ημίχρονο
48ο λεπτό: Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του ΄Ιττη και ο Σαραφιανός απογειώθηκε στο γάμα της εστίας για ν’ αποκρούσει σε κόρνερ.
52ο λεπτό: Ασίστ του Χαματάι στον Δημητριάδη που αστόχησε από το ύψος της περιοχής.
55ο λεπτό: Ο Δημητριάδης τροφοδότησε το Δημόπουλο που αφού απέφυγε πολύ ωραία τον αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή σουτάροντας σύρριζα άουτ.
58ο λεπτό: Καταπληκτική διείσδυση στην περιοχή του Ντινόπουλου που μπήκε στην περιοχή για ν’ αποκρούσει με τα πόδια σωτήρια ο Σαραφιανός.
62ο λεπτό: Κεφαλιά ψαράκια του Γανόλη απέκρουσε εξαιρετικά ο Βίδρας σε κόρνερ.
64ο λεπτό: Καλό μακρινό σουτ του Τσαμτσάκη δεν ανησύχησε το Βίδρα.
67ο λεπτό: Βολίδα του Ιωαννίδη πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
78ο λεπτό: Διείσδυση του Αλεξανδρή, σουτ του Αποστολίδη στην κίνηση πέρασε λίγο άουτ.
84ο λεπτό: Κόρνερ του ΄Ιττη από αριστερά, δυνατή εξ’ επαφής κεφαλιά του Θ. Λάλλου και εξαιρετική απόκρουση με διπλή προσπάθεια του Σαραφιανού.

Διαιτησία: Μαρόπουλος, Σουλίδης-Λαζαρίδης (Κοζάνης) (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ:
Σαραφιανός, Γ. Ιωαννίδης (86΄Τοτονίδης), Μουρατίδης, Ιωάννου, Δ. Ιωαννίδης, Βακόπουλος, Τσαμτσάκης, Γκαγκάνας, Γανόλης, Βελλίδης, Βασιλειάδης (46΄Σιδηρόπουλος)

Γρεβενά Αεράτα (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Κατσαντώνης, Ιωαννίδης, ΄Ιττης, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Αλεξανδρής, Π. Λάλλος, Δημόπουλος (65΄Αναστασιάδης), Χαματάι, Ντινόπουλος (65΄Αποστολίδης)
Φώτης Μπαζάκας

Απολαύστε πλούσιο φωτορεπορτάζ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: