ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: Καβάλα- Ολυμπιακός 0-1 (VIDEO)

Με τα...δεύτερα!!!
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από την Καβάλα με την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με νίκη 1-0 αλλά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να έχει αγωνιστεί σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Σκόρερ ο...

Σιόβας στο 12ο λεπτό.
Την ευκαιρία για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν την εκμεταλλεύθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε να ξεκινήσει στην 11άδα ο Κάρολ αλλά και τους Βλαχοδήμο, Φετφατζίδη.
Οι δύο… μικροί έπαιξαν στα άκρα, ενώ μπροστά τους βρισκόταν ο Μήτρογλου, ως ο μόνος επιθετικός. Πίσω του ήταν ο Γκρέκο με αμυντικά χαφ τους Φέισα και Μοντέστο. Την άμυνα αποτελούσαν ο: Μανωλάς, Σιόβας, Λυκογιάννης και Παπάζογλου.
Το παιχνίδι
Στόχος του Ολυμπιακού ήταν να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να καθαρίσει γρήγορα το παιχνίδι. Ωστόσο, στον αγωνιστικό χώρο, η Καβάλα δεν φάνηκε τόσο εύκολος αντίπαλος. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι πιέζαν ψηλά δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας από τους ερυθρόλευκους.
Μέχρι εκεί όμως… Δύο φορές προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά οι αμυντικοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν σωστά και αποσόβησαν τους κινδύνους.

Τα πάντα τελείωσαν στο 12ο λεπτό… Σε μια από τις επιθέσεις που έκαναν οι ερυθρόλευκοι, κέρδισαν ένα κόρνερ. Ο Γκρέκο το εκτέλεσε και ο Σιόβας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη.

Η υπόθεση πρόκριση μόλις είχε τελειώσει για τον Ολυμπιακό…
Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι μπόρεσαν να κυκλοφορήσουν καλύτερα την μπάλα. Δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, ειδικά μετά από ενέργειες του Φετφατζίδη. Ο νεαρός άσος απείλησε δύο φορές τον Αποστολίδη με δύο σουτ μετά από ατομικές ενέργειες.
Ο Φέτφα είχε συμμετοχή και στον καλύτερο συνδυασμό του Ολυμπιακού. Ο μικρός συνδυάστηκε με τους Μήτρογλου και Γκρέκο… Ο Ιταλός βρέθηκε σε καλή θέση στην μεγάλη περιοχή της Καβάλας αλλά ο Αποστολίδης πρόλαβε πριν κάνει σουτ.

Χαμηλός ο ρυθμός του αγώνα στο δεύτερο μέρος… Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην είσοδο του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον αγώνα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Πολωνία.

Αυτό ήταν και το σημαντικότερο γεγονός στο δεύτερο 45λεπτό. Οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να μην έχουν διάθεση, σε αντίθεση με τους παίκτες της Καβάλας που προσπάθησαν –περισσότερο να είναι απειλητικοί και να πετύχουν έστω κι ένα γκολ.
Έχασαν ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Ντος Σάντος, αφού πρώτα ο Πάτο είχε περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο. Σε αυτή τη φάση επενέβη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος με προβολή στον επιθετικό της Καβάλας βρήκε την μπάλα με το πόδι, της έδωσε ύψος και αφού αυτή βρήκε το δοκάρι κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν ρυθμούς. Ο Πίνο, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή, συμμετείχε και στις δύο καλές φάσεις των Πειραιωτών. Στην πρώτη έφτιαξε έστρωσε την μπάλα στον Φέισα, ο οποίος από καλή θέση από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν νίκησε τον Αποστολίδη.
Στην δεύτερη φάση ο Βλαχοδήμος δυσκόλεψε περισσότερο τον τερματοφύλακα της Καβάλας. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού έπιασε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Αποστολίδης με πολύ όμορφη εκτίναξη έδιωξε την μπάλα.

ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Παγώνης (53’ Εντιαγιέ), Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Πάτο, Μαραγκός, Τάσιτς, Γελαδάρης (52’ Ρεβυθόπουλος), Κούτεφ, Πλιάγκας (63’ Ντος Σάντος), Κάργας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου, Λυκογιάννης, Σιόβας, Μανωλάς (46’ Αβ. Παπαδόπουλος), Μοδέστο, Φέισα, Γκρέκο (60’ Πίνο), Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου. 



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ



Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: