ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 1-1 (videos)

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έμειναν στο ισόπαλο 1-1.
Στα τελευταία μεγάλα ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δύο είναι οι ...

μεγάλοι πρωταγωνιστές. Ο λόγος για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Για τα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι όμως, οι δύο μεγάλοι αστέρες ήταν η σκιά του εαυτού τους, καθώς δεν μπόρεσαν να πρωταγωνιστήσουν.
Κάτι που δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να προσφέρουν για ακόμα μία φορά πλούσιο θέαμα, με το ισόπαλο 1-1 να αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση στον τελικό που θα κριθεί στο «Καμπ Νου» σε τέσσερις εβδομάδες.

Το ξεκίνημα ήταν πάρα πολύ καλό για τους γηπεδούχους που μπήκαν με ενθουσιασμό και «έκλεισαν» τους Καταλανούς στα καρέ τους, χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της ήθελε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, μετά από τραγικό λάθος του Καρβάλιο ο Ινιέστα προ κενής εστίας, είδε τον Βαράν να αποκρούει την μπάλα στη γραμμή και να σώζει την ομάδα του από βέβαιο κίνδυνο.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν σαφώς καλύτερα και στο 50’ ο Φάμπρεγκας απέναντι από τον Ντιέγκο Λόπεζ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Κάπου εκεί ο ρυθμός πήγε ολοκληρωτικά με την πλευρά των «μπλαουγκράνα» που έδειχναν να βρίσκονται πιο κοντά στο δεύτερο τέρμα από ότι στο να ισοφαριστούν.

Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Από τη μία ήταν η αστοχία του Πέδρο και από την άλλη οι καίριες επεμβάσεις του Βαράν. Όλα αυτά για να φτάσουμε στο 81’ όταν ο νεαρός αμυντικός με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση στον τελικό.

Real Madrid vs Barcelona 1:1 MATCH HIGHLIGHTS από UCL2410



Copa del Rey Real Madrid 1  Barcelona 1 από acosart


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: