ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Μακεδονικός Κοζάνης - Κάστορας 1-1 (φωτο)

Πληρώνει τη δυστοκία του ο Μακεδονικός!!!
Δύο ακόμα σημαντικούς βαθμούς έχασε ο Μακεδονικός στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό
Μόνος του βγάζει τα μάτια του ο...

Μακεδονικός , που άφησε κι άλλους βαθμούς στην έδρα του , μένοντας στο 1-1 με την πολύ καλή ομάδα του Κάστωρ .

Οι "κυανόλευκοί " για έναν ακόμα αγώνα πλήρωσαν τη δυστοκία τους στην επίθεση,αφού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το παιχνίδι .
Σε τέτοια παιχνίδια, όπου παίζεις τη σωτηρία και την επιβίωσή σου, είναι ανεπίτρεπτο να σπαταλάς τις ευκαιρίες που είναι… μισό γκολ.
Από την άλλη ο Κάστωρ έδειξε ένα πολύ καλό και δουλεμένο σύνολο που πατούσε "γερά" στο γήπεδο και θα μπορούσε κι αυτός αν ήταν πιο προσεκτικός στις αντεπιθέσεις του να πάρει τη νίκη¨.
Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά είχαν καλύτερη κυκλοφορία και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 21¨ με τον Τζώτζη
Ο Μακεδονικός απ’ τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ ανέβηκε στο γήπεδο, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας τον αντίπαλο. Βέβαια η κίνηση αυτή εγκυμονούσε τον κίνδυνο μιας ακόμα αντεπίθεσης από τους γηπεδούχους που θα τους απέφερε και δεύτερο τέρμα.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μαλούτα. Το γκολ αυτό έδωσε άλλο αέρα στους παίκτες του Μακεδονικού οι οποίοι πίεσαν ψηλά στο δεύτερο μέρος για να πάρουν τη νίκη. Ο τραυματισμός του Τζιώτζη στο 60΄απο τη μια που επηρέασε και τους εικοσιδύο ποδοσφαιριστές αλλά και η αδυναμία των γηπεδούχων να τελειώσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν έφεραν το παιχνίδι στο τελικό 1-1

Φάσεις και γκολ
Στο 4΄σέντρα Κυπίρτογλου , πλασέ Νικολάου απο κοντά , άουτ
Στο 15΄ατομική ενέργεια και σουτ του Σίμου , άουτ
Στο 21΄ο Σίμου απο τ αριστερά θα βγάλει τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Τζιώτζης με δυνατό πλασέ έγραψε το 0-1
Στο 23΄κόρνερ Νικολάου κεφαλιά Μαντζώλα αποκρούει ο Κοσμίδης
Στο 27 ΄λ΄θος του Κουμπούρα η μπάλα στον Σίμου , Μακρινό πλασέ άουτ.
Στο 40΄σέντρα Κουμπούρα κεφαλιά του Νικολάου πο τη μικρή περιοχή άουτ
Στο 45΄ο Κουμπύρας θα εκτελέσει φάουλ , ο Κωστίκας θα πιάσει τη κεφαλιά η μπάλα θα φτάσει στον Μαλούτα που με ψύχραιμο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1
Στο 59΄η ευκαιρία του αγώνα για τον Μακεδονικό να γυρίσει τούμπα το ματς , όταν ο Κυπίρτογλου με ωραία προσπάθεια , θα σπάσει η μπάλα την κατάλληλη στιγμή και ο Ζαζάς λίγο έξω απο την μικρή περιοχή εντελώς μόνος θα πλασάρει άουτ !!!
Στο 60΄θα τραυματιστεί σοβαρά ο Τζιώτζης .Ο αγώνας θα διακοπεί για 25΄.Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι .
Στο 67΄Ο Κυπίρτογλου θα εκτελέσει κόρνερ , κεφαλιά του Ζιαζιά, η μπάλα κοντράρει και περνάει ελάχιστα έξω απο το οριζόντιο δοκάρι κόρνερ.
Στο 70΄ο Κοκοβίδης θα φύγει στη αντεπίθεση , λίγο έξω απο την περιοχή θα πιάσει το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω απο το κάθετο δοκάρι.
Στο 81΄Ο Ματούλας θα βρεθεί μόνος λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή , αλλά ο Κοσμίδης με έγκαιρη έξοδο θα απομακρύνει τον κίνδυνο

Σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα . Η υγεία των ποδοσφαιριστών πάνω απ όλα
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα του Μακεδονικού Κοζάνης με τον Κάστορα καθώς η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζιώτζη των φιλοξενούμενων. Στο 60’ ο παίκτης των «βυσσινί» τραυματίστηκε σοβαρά (κάταγμα κνήμης και περόνης ). Το παιχνίδι διακόπηκε για 25 λεπτά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η διοίκηση του Μακεδονικού επισκέφτηκε τον άτυχο παίκτη στο Νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα , και ενημερώθηκε για την κατάσταση του Τζιώτζη. Του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει σιδερένιος στα γήπεδα. Ο αρχηγός του Κάστωρ ήταν τυχερός στην ατυχία του αφού δε θα χρειαστεί να εγχειριστεί .

Μακεδονικός Κοζάνης (Γιώργος Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Ζιαζιάς, Κωστίκας, Αργυρόπουλος, Μαλούτας, Μαντζόλας (72’ Ματούλας), Κουμπούρας, Νικολάου, Αντωνόπουλος Γρ., Σαριόγλου, Κυπίρτογλου

Κάστορας (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης, Καρανάσιος (46΄Δηνάδης), Τράντας, Μήνος, Παπαθανασίου, Γκούρλιας (53’ Κοκοβίδης), Σίμου, Τάσιος, Τζιώτζης (60’ Αντωνιάδης Κ.), Τσούκλης, Αντωνιάδης Γ.


Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Αποστολούδας, Ταγκαλίδης (Πέλλας)

matiesstasport
περισσότερες φωτο στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.facebook.com/

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: