ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Τρίκαλα: Χειροπέδες για τον χορό του 100άρικου!!!

Δυο άτομα, ηλικίας 40 και 43 ετών, υπεύθυνους μπαρ, συνέλαβαν άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ενώ αναζητείται ο 55χρονος ιδιοκτήτης.
Ειδικότερα, στο Τμήμα Ασφάλειας...

Τρικάλων περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης απασχολούνταν αλλοδαπές ως χορεύτριες – συνοδοί θαμώνων και ενεργούσαν ασελγείς πράξεις σε πελάτες, έναντι αμοιβής, την οποία εισέπρατταν τόσο οι ίδιες, όσο και οι υπεύθυνοι του καταστήματος.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικός πήγε χθες τα ξημερώματα στο κέντρο διασκέδασης, προσποιούμενος τον πελάτη.
Εκεί δύο αλλοδαπές, μία 21χρονη υπήκοος Μολδαβίας και μία 35χρονη υπήκοος Ρουμανίας, που εργάζονταν ως σερβιτόρες, τον οδήγησαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, αφού προηγουμένως παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως αμοιβή και προέβησαν σε ασελγείς πράξεις, προσφέροντάς του «ατομικό – prive χορό».
Το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (100) ευρώ κατασχέθηκε, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη (345) ευρώ που βρέθηκαν στο κατάστημα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή έγιναν συλλήψεις για ανάλογη περίπτωση και στην περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων.


Star.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: