ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Λίστα του ΣΔΟΕ εμπλέκει 105 δημάρχους και αιρετούς της αυτοδιοίκησης

Λίστα του ΣΔΟΕ με δημάρχους, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλους της τοπικής αυτοδιοίκησης δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής».
Όπως αναφέρεται στην...

ιστοσελίδα του « Εθνους» ως προαναγγελία και διαφήμιση του αποκλειστικού θέματος της εφημερίδας ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των λογαριασμών και ελέγχου των «πόθεν έσχες», αφού προέκυψαν ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας, στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων αιρετών προσώπων, βρέθηκαν μεγάλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και το γενικότερο οικονομικό τους προφίλ.
Ο τίτλος της εφημερίδας είναι «Το μεγάλο φαγοπότι» και υποστηρίζει ότι 105 δήμαρχοι βρίσκονται στο στόχαστρο για σκάνδαλα. Βέβαια δεν είναι απολύτως σαφές αν η λίστα του ΣΔΟΕ είναι λίστα υποψηφίων προς έλεγχο ή λίστα ανθρώπων της αυτοδιοίκησης που έχουν ελεγχθεί και έχουν βρεθεί σε βάρος τους στοιχεία για αδήλωτα και αφορολόγητα ποσά. Είναι προφανές ότι αν πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση τα φορολογικά αδικήματα θα συνοδεύονται και από σοβαρά ποινικά αδικήματα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: