ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ο πατέρας μου με βίαζε επί 14 χρόνια!! Δήλωση-σοκ της κόρης του Κλάους Κίνσκι

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορεί τον πατέρα της η 60χρονη σήμερα κόρη του διάσημου Γερμανού ηθοποιού Κλάους...Κίνσκι. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Stern, η Πόλα ισχυρίζεται ότι ...ο πατέρας της την βίαζε από την ηλικία των πέντε ετών μέχρι και τα 19 της, όταν και έφυγε από το πατρικό της.
«Παραβίαζε τα πάντα. Ακόμα και το γεγονός ότι αντιστεκόμουν συχνά και του έλεγα πως δεν θέλω. Απλά έπαιρνε αυτό που ήθελε» είπε η Πόλα Κίνσκι, επίσης ηθοποιός, στο περιοδικό αποκαλύπτοντας ότι πέρασε ολόκληρη την παιδική της ηλικία με το φόβο του πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 1991 σε ηλικία 65 ετών.

«Με είχε μετατρέψει σε αντικείμενο του σεξ, πάνω σε ένα μεταξωτό μαξιλάρι», είπε στο περιοδικό, ενώ υποστήριξε πως κατευνάσει την ενοχή του της αγόραζε ακριβά δώρα, μετά το διαζύγιο που πήρε από την πρώτη σύζυγό του Gislinde Kuhlbeck το 1955.

«Ακόμα κι όταν εγώ αντιστεκόμουν και του έλεγα να με αφήσει ήσυχη εκείνος δεν ενδιαφερόταν. Ήταν αποφασισμένος να πάρει αυτό που ήθελε».

Όπως μάλιστα ανέφερε η βίαιη συμπεριφορά του δεν περιοριζόταν μόνο στα μέλη της οικογένειάς του.

«Κακομεταχειριζόταν τους πάντες. Δεν σεβόταν ποτέ τους ανθρώπους» είπε.

Όσο για την απόφαση της Πόλα Κλίνσκι να μιλήσει τώρα για τον πατέρα της: Όπως αποκάλυψε δεν άντεχε να ακούει άλλο να τον θεοποιούν και να τον χαρακτηρίζουν μια μεγάλη ιδιοφυΐα κάτι το οποίο που, όπως σημείωσε, έχει γίνει πιο έντονο μετά τον θάνατό του.

O Κλάους Κίνσκι είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Doctor Zhivago» και «For a Few Dollars More», καθώς και για διάφορους ρόλους σε ταινίες του επίσης Γερμανού Werner Herzog.

Έχει άλλα δύο παιδιά, την ηθοποιό Ναστάζια Κίνσκι και τον Νικολάι.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: