ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

15χρονη είπε «όχι» στην πρώτη νύχτα γάμου με τον 90χρονο σύζηγό της!

O 90χρονος άνδρας από τη Σαουδική Αραβία ζητά πίσω 17.500 δολάρια από τους γονείς της 15χρονης γυναίκας που παντρεύτηκε πριν... λίγες ημέρες έπειτα από λευκή πρώτη νύχτα γάμου.
Όπως υποστηρίζει η ανήλικη κοπέλα αρνήθηκε να έρθει σε σεξουαλική επαφή την πρώτη αλλά και τη δεύτερη νύχτα μετά την τέλεση του μυστηρίου και αυτό εξόργισε τον υπερήλικα άνδρα.
Μάλιστα ο 90χρονος ζήτησε από τους γονείς του κοριτσιού πίσω τα χρήματα που έδωσε για να την κάνει σύζυγό του, ενώ έκανε λόγο για «νόμιμο και σωστό» γάμο.
Ο γαμπρός δηλώνει απογοητευμένος από την άρνηση της νεαρής απείλησε τους γονείς της με μηνήσεις αν δεν του καταβληθεί το ακριβές ποσό που κατέθεσε πριν τον γάμο.
Ο Σουχάιλα Ζέιν αλ-Αμπεντίν μέλος της Εθνικής Σαουδικής Ενωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσκάλεσε τις αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση. Όπως είπε στο Al Arabiya, «ο γάμος στο Ισλάμ πρέπει να βασίζεται στην αμοιβαία συναίνεση και το κορίτσι φαίνεται πως δεν ήταν ευχαριστημένο από αυτή τη συμφωνία. Οι γονείς του πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τον γάμο της κόρης τους με έναν άνδρα σε τόσο προχωρημένη ηλικία».

to-mati.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: