ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΝΑΟΥΣΑ 2-1 (1-1) (9η αγωνιστική)

Πολύτιμη νίκη και βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πυρσός στα Γρεβενά στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής  κόντρα στη Νάουσα, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και ...
μέτρια απόδοση των ποδοσφαιριστών. 
 Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 16ο λεπτό με σουτ του Παραστατίδη έξω από την περιοχή και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Αθανασόπουλου.
 Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου μέρους κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με γκολ του Κουτσομήτρου μετά από ατομική προσπάθεια.
 Στην επανάληψη οι Γρεβενιώτες πιο αποφασιστικοί, ανέβασαν στροφές, με τον Κουτσομήτρο στο 52’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία από θέση τετ-α-τετ, ενώ το σουτ του Δούμα στο 63’, να περνάει ελάχιστα άουτ.
 Στο 73’ πάλι πρωταγωνιστής ο Κουτσομήτρος, έπιασε την κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Δούμα σημαδεύοντας την κενή εστία, ο Ιορδανίδης απέκρουσε με το χέρι, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και αποβολή του παίκτη της Νάουσας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοσμίδης, με επιτυχία το 2-1.
Στο 88’ ο Πιπινίκας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά την προσπάθειά του σταμάτησε ο τερματοφύλακας του Πυρσού Αθανασόπουλος!


ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Αθανασόπουλος, Θεοχαράκης, Ρόβας, Κοτζατίσογλου, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Μπόζιαρης Π. (87’ Παπαδόπουλος), Γκέτσιος, Κουτσομήτρος, Κοσμίδης (82’ Καραγιάννης), Μπόζιαρης Κ. (60’ Δούμας).
ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Παπαδόπουλος, Παπαδής, Αργυρίου, Ιορδανίδης, Περηφανόπουλος, Καραμεταξάς, Καραλιόπουλος, Ιωαννίδης (60’ Πασχάλης), Πιπινίκας, Παραστατίδης (70’ Μάνταλος), Μπουλγουρίδης (81’ Μουρίκης).

Διαιτησία: Μπαλατσούκας, Πασχάλης, Τίκας (Ηπείρου)














Περισσότερες φωτό θα ανέβουν την Τετάρτη...

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: